A History of Stewardship

Facebook Twitter E-naslov LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Lokalna zgodovina - Planetarna Issue
A Lokalni Deals Fire sveta z RF vprašanja

Kot javno službo, smo objavljate naslednje odlomke iz zapisnika našem lokalnem Fire sveta, saj se sooča spornih vprašanj brezžične tehnologije zgrajeno-out in javne varnosti. To je študija primera v lokalni demokraciji, ki velja za druge skupnosti po vsej državi, ki se ukvarjajo z istimi vprašanji.

Pt. 1 - Povzetek ukrepov
Pt. 2 - Zgodba v Izvlečki

Pt 1. - BFPD Člani uprave Skupnosti Stewardship Zgodovina ponovno RF Mikrovalovna onesnaževanja
Junij 28, 2000
SPRINT MAX - Ta postavka je nadaljevala 21. avgusta 2000 sestanek.

Radio Frequency Poročilo Sevanje iz žajblja in Associates - VP Sands predstavil različne predstavnike v občinstvu in nadaljevala, da pojasni vprašanja Fire odbor se srečuje v zvezi z kumulativnih učinkov radiofrekvenčnega sevanja, morebitno izgubo prihodkov in različnimi pomislekom javnosti .
[snip]

Novi poslovni
Vsi člani sveta strinjali poročilo mora biti sprejet z omenjenimi spremembami. Tudi, da predlog iz žajblja in Associates za dokončanje modeliranje računalnik treba sprejeti po ceni $ 2,475.00.

MSC, Sands, / Johnson (unan), da sprejme predlog Sage in pridružena podjetja za računalniško modeliranje za vseh 9 anten v mestu in predlagala za požarno Okrožnem lastnine.

Člani sveta so se tudi strinja, da ima pres. Aitken in Chief Hicks razišče možnost premeščali Mera stran na drugo kos premoženja v Bolinas, ki je precej manj obljuden.

31. julij 2000
Pres. Aitken - Posebno srečanje - točka dnevnega reda - Delavnica o radiofrekvenčni Radiation Computer Modeling Prijava za Bolinas Fire Protection District brezžične komunikacije strani. [snip]

Chief Hicks govoril z George Gruetzmacher, zdravja pri delu je svetovalec za urad za varstvo pri delu za Wisconsinu. On priporoča Fire District sprejme ruski standard za dovoljenega RFR. Chief Hicks čuti District se mora odločiti, kakšna dovoljena raven je za takrat naše območje naj predlagani in trenutne strani videli, če lahko delajo v teh parametrov.

Se je pojavilo vprašanje, kako bi se District ugotoviti, kdo da naj gradijo tukaj, če posamično, vsaka stran je padla pod našo dovoljenega standardu, vendar kumulativni učinek je bil nad standardom. Chief Hicks priporočljivo odbor poiskati pravno mnenje o tem vprašanju v prihodnosti.

Odbor je v dogovoru, da sprostite revidirano poročilo, Sage in družabnikov 22. julija kot osnutek poročila javnosti. Poročilo o KWMR anteno bi se sprostila, kot dobro.

15. januar 2001
Stara Poslovni

Sprint Zahteva za Lease Buy Out - pismo je prejela 21. decembra 2000 od John S. Boat, odvetnik zastopa Sprint PCS. V imenu Sprint je vložil "ponudbo na kompromis" v zvezi z najemom ogenj okraj ima z Sprint. So pripravljeni sprejeti $ 165 212,20 iz okrožja kot povračilo do odstopa najemno pogodbo. Chief Hicks bo govoril z Jennifer Waldrona County svetovalca o pismu. To bo ponovno obravnaval na februarski seji.

19. februar 2001
Zaprta seja razpravljali o možni Sprint spore. V tem času je srečanje končal v zaprti seji razpravljali o potencialni Sprint pravdo z Jennifer Waldrona County svetovalec. MSC Johnson / Phillips (unan) za podpis sporazuma cestninski s Sprint predmet sprememb County zagovornika je.

Finančno poročilo je bil razdeljen na svetu in razpravljali. MSC, Sands / Phillips (unan) za prenos 25.000 $ iz investicijskega sklada v sklad delovanja.

MSC, Sands / Johnson (unan) odobri seznam za prijetje.

Post-it note z vztrajanjem na minut pravijo: SPRINT PLAČANI

{Čeprav je bilo malo pojasnila v zapisniku, Dale Johnson, ki je bil član District svet Požar v času, v pogovoru z Rachel Gertrude in jaz, Mary Beth Brangan aprila 2011, opozoril, da zaradi ogromne izlitjem prebivalci, ki kažejo zaskrbljenost sestanku Fire sveta, je bila pogodba s SPRINT kupil za $ 25.000,00. urednikove.]

25. marec 2002
Poročilo načelnika za

Sprint povezanih
So bile podpisane dokumente poravnave, s čekom, poslanim in dokumente vrnil.

AT & T poklicani, da pravijo, da bi delal nekaj redno vzdrževanje noči marca 11. Dejansko so montažno nove antene za PCS vrste storitev. Chief Hicks imenuje Ben Oyle, ki je AT & T področju tehnologije, ki skrbi za spletno stran, in je potrdil, da so bili dodajanje antene. Ian Johnson govoril z njim, za tehnično razumevanje. Chief Hicks takrat imenovana nadzornika, katerega ime Ben Oyle nam je dal, in pravno stik ugotovljene na AT & T kontaktne informacije in pustil sporočilo, da delo, ki je potrebna, da se ustavi in ​​ustrezno obveščanje in avtorizacije. Chief Hicks nato pustil sporočilo na ograji območja celic za delovno posadko.

BFPD potrebuje jasno oblikovanega politiko, da bomo lahko povem uporabnike celic, saj se zdi, da se je trend.

-Nothing Od aprila 2002 do maja 2004-

28. junij 2004
Crown Castle se tudi dogovorili, da uporabite Site Safe študijo proizvedeno za Verizon kot osnova za trenutni ERP in EMF na mestu. [snip] Neodvisna analiza se bo uporabljala za podporo veljavnost številk, da bo zagotovila, da trenutne ravni ne bo presežena, in bo izpolniti informacije, ki jih plansko Marin County zahtevano.

27. julij 2004
Kim načrte o obveščanju skupnosti o novem stolpu, ki bo višja od obstoječe antene. EMF`s novega stolpa ne bo presegla tiste obstoječe antene.

27. september 2004
Ian Johnson in podpredsednik Pres. Binley se bo srečal z Crown Castle in županije za medsebojno dogovoriti o tem, kako interpretirati podatke v zvezi z novo stolpa gasilskega doma. Skupaj so načrt za opredelitev dimenzije stolpa in omejitvami za emisije RF. Zunanji zanesljivo podjetje bo interpretirati tudi podatke, in vsi rezultati bodo predstavljeni na Bolinas skupnosti za pregled.

20 december 2004
Vice Pres. Binley izjavil, da je bil njegov cilj, da ustvari novo zasnovo konfiguracijo stolp, ki ima za posledico brez dodatnega sevanja na tleh in zagotavlja dve dodatni mobilnih mest ....
... Chief Brown je ponovil, da ne bi bil podpis kakršnega koli sporazuma zgodilo, dokler so vsi načrti predstavljeni Bolinas Skupnosti. Izjavila je, da je naslednji korak vključuje neodvisno študijo emisij sevanja.

Maj 17, 2005
Vice Pres. Binley nadaljeval s predstavitvijo enotnega sto stopala stolp konfiguracijo, ki bi vključeval sedanje antene za Verizon, Cingular in prostovoljce pozivanje. Poleg tega bi moral vključevati Mera, Nextel in še en mobilni prevoznika. Poročal je, da bi emisije iz teh anten v najslabšem primeru pogoji scenarij le 7% mejo, ki jo FCC. Enotni konfiguracija stolp bi dejansko znižati raven RF izpostavljenost ljudmi v bližini gasilskega doma in Mesa Park.

Vice Pres. Binley ponovil pozitivne značilnosti načrta, vključno čast zavezanost svetu družbe za skupnost z znižanjem RF-jev, ki zagotavlja boljše komunikacije s skupnostjo, ki ustvarja finančno varnost v okrožju, in izberete stolp, ki je vidno čistejši od stolpov, ki trenutno obstajajo. [snip]
Enotni konfiguracija stolp bi dejansko znižati raven RF izpostavljenost ljudmi v bližini gasilskega doma in Mesa Park.

Maj 23, 2005
... Podpredsednik Pres. Binley predlagal, da tisti, nasprotuje predlogu prišli z drugačnim predlogom, ki vključuje in obravnava vsa vprašanja, pri roki, vključno s finančno izvedljivostjo, tveganji za zdravje in kakovost sili komunikacije.

Več članov skupnosti, vključno s Petrom Martinelli, Jim Heddle, Mary Beth Brangan,
Vivienne Roe, Zoë Gardiner in Rachel Gertrude oblikovali odbor državljan je na sestanku in prosil za potrditev odborom za komunikacijo z Mera in Crown Castle. Odbor podpira njihovo delovanje. Odbor namerava pripraviti poročilo o napredku na junijskem zasedanju sveta ter formalno nadomestnega predlog na julijski seji sveta.

28. junij 2005
Načelnik Brown tudi poročali, da je pregledal zapisnik od leta 2000 in se naučili, da
res svet obljubil Bolinas skupnosti pred štirimi leti, da ne bi
odobrava dvig ravni emisij elektromagnetnih frekvencah, višjih od tistega, kar je
trenutno oddaja, v nasprotju z nikoli dodajanjem dodatnih mobilnih anten ali Mera
antene. ,,, Vic Amoroso predlagal drugačen predlog, ki je vključeval Mera na mestu Martinelli,
pri čemer obstoječi lokacij celic na postaji, in dajanje ukrep na glasovnici za dvig davka na ogenj. Dodaten denar bi omogočilo Okrožno ne dodate nobenih dodatnih lokacij celic. Vic dvomil izvedljivost 100 stopala predlaganega stolpa, ki jih Obalne odobrila Komisija

July18, 2005
... Pres. Sands je dejal, da Sup. Steve Kinsey je pozoren na pomisleke državljanov svetovalnih skupin. Ona je ponovil, da je on podpira mestu Martinelli za Mera in da je County lahko sposobni proizvajati dodatna sredstva za lajšanje okrožjem dodatnih stroškov.

Jenny Pfeiffer zahvalil odboru in jih je deklariran kot model sveta, da je treba pohvaliti za zastopanje svoje volilne tako dobro.
==========

Pt. 2 - Zgodba v Izvlečki

Junij 28, 2000
SPRINT MAX - Ta postavka je nadaljevala 21. avgusta 2000 sestanek.

Radio Frequency Poročilo Sevanje iz žajblja in Associates - VP Sands predstavil različne predstavnike v občinstvu in nadaljevala, da pojasni vprašanja Fire odbor se srečuje v zvezi z kumulativnih učinkov radiofrekvenčnega sevanja, morebitno izgubo prihodkov in različnimi pomislekom javnosti . Pojasnila je tudi, da bi bilo nobene odločitve nocoj, bo odbor potrebujejo čas, da bi razpravljali podatki, predstavljenimi na seji današnje tekme. V tem času VP Sands obrnil tal do Cindy Sage žajblja and Associates.

Ga Sage pojasnil dodano k predhodnemu poročilu dodatek. Raziskava je bila opravljena na obstoječem Bolinas Fire Okrožnem mestu, kot tudi s predlaganim MERA antene in Sprint anteno. Ona je predstavil celotno poročilo, natančneje posamezni in skupni rezultat vsako obstoječo anteno, kot tudi predlagane antene. Čutila je, da je stran 15 poročila je bil najboljši povzetek celotnega poročila.

Stara Poslovni
MERA Oddamo - Najemna pogodba bo še vedno nepodpisan, dokler se lahko podatki iz kumulativnih učinkov RF določi iz Sage and Associates poročajo trenutno storiti. Tam je razprava o prosi Mera, da razišče možnost dajanja anteno na drugem mestu v Bolinas, ki je manj poseljena. Odločitev ne more biti, dokler se lahko razpravlja o rezultatih poročila Sage.

Novi poslovni
Radio Frequency Poročilo Sevanje iz žajblja in Associates - podpredsednikov Pres. Sands je menil, da je bil osnutek poročila prejela od Cindy Sage precej dobro. Ona je menil, da je treba poglavje doda poročilu, ki bi dal napovedane ravni izpostavljenosti na postaji Fire v zvezi s podatki v Dodatku D glede prijavljenih bioloških učinkov RF / MW sevanja. Čuti, da mora povzetek oddelek tudi dodati, ki posebej obravnava Bolinas Fire District nepremičnine. Druga vprašanja ona odraščali sestavljalo ko bi se posvetovanje opravi v zvezi s pripravo na javnih sejah. Ona želi, da bi se zgodilo pred julijski seji in bi radi videli učinke, če sploh, od KWMR radijska antena, ki je bil prej odobren vključiti v poročilo. Poleg tega je bilo več strani posebnih pripomb. Tudi pri vprašanju so obstoječi najemi z mobilnega telefona podjetja. Obstaja velika skrb za kumulativnih vplivov na zaposlene tukaj, od katerih so nekateri spijo tu, in okoliških območjih, ki mejijo na Fire Okrožno lastnine.

Vsi člani sveta strinjali poročilo mora biti sprejet z omenjenimi spremembami. Tudi, da predlog iz žajblja in Associates za dokončanje modeliranje računalnik treba sprejeti po ceni $ 2,475.00.

MSC, Sands / Johnson (unan), da sprejme predlog Sage in pridružena podjetja za računalniško modeliranje za vseh 9 anten v mestu in predlagala za požarno Okrožnem lastnine.

Člani sveta so se tudi strinja, da ima pres. Aitken in Chief Hicks razišče možnost premeščali Mera stran na drugo kos premoženja v Bolinas, ki je precej manj obljuden.

31. julij 2000
Pres. Aitken - Posebno srečanje - točka dnevnega reda - Delavnica o radiofrekvenčni Radiation Computer Modeling Prijava za Bolinas Fire Protection District brezžične komunikacije strani. [snip]

Chief Hicks govoril z George Gruetzmacher, zdravja pri delu je svetovalec za urad za varstvo pri delu za Wisconsinu. On priporoča Fire District sprejme ruski standard za dovoljenega RFR. Chief Hicks čuti District se mora odločiti, kakšna dovoljena raven je za takrat naše območje naj predlagani in trenutne strani videli, če lahko delajo v teh parametrov.

Se je pojavilo vprašanje, kako bi se District ugotoviti, kdo da naj gradijo tukaj, če posamično, vsaka stran je padla pod našo dovoljenega standardu, vendar kumulativni učinek je bil nad standardom. Chief Hicks priporočljivo odbor poiskati pravno mnenje o tem vprašanju v prihodnosti.

Odbor je v dogovoru, da sprostite revidirano poročilo, Sage in družabnikov 22. julija kot osnutek poročila javnosti. Poročilo o KWMR anteno bi se sprostila, kot dobro.

15. januar 2001
Stara Poslovni
Sprint Zahteva za Lease Buy Out - pismo je prejela 21. decembra 2000 od John S. Boat, odvetnik zastopa Sprint PCS. V imenu Sprint je vložil "ponudbo na kompromis" v zvezi z najemom ogenj okraj ima z Sprint. So pripravljeni sprejeti $ 165 212,20 iz okrožja kot povračilo do odstopa najemno pogodbo. Chief Hicks bo govoril z Jennifer Waldrona County svetovalca o pismu. To bo ponovno obravnaval na februarski seji.

19. februar 2001
Zaprta seja razpravljali o možni Sprint spore. V tem času je srečanje končal v zaprti seji razpravljali o potencialni Sprint litigationwith Jennifer Waldrona County svetovalec. MSC Johnson / Phillips (unan) za podpis sporazuma cestninski s Sprint predmet sprememb County zagovornika je.

Finančni saksiju je bil razdeljen na svetu in razpravljali. MSC, Sands / Phillips (unan) za prenos 25.000 $ iz investicijskega sklada v sklad delovanja.

MSC, Sands / Johnson (unan) odobri seznam za prijetje.

Post-it note z vztrajanjem na minut pravijo: SPRINT PLAČANI

Čeprav je bilo malo pojasnila v zapisniku, Dale Johnson, ki je bil član District svet Požar v času, v pogovoru z Rachel Gertrude in Mary Beth Brangan aprila 2011, opozoril, da zaradi ogromne izlitjem prebivalcev, ki kažejo zaskrbljenost na sestanku Fire sveta, je bila pogodba s SPRINT kupil za $ 25.000,00.

25. marec 2002
Poročilo načelnika za

Sprint povezanih
So bile podpisane dokumente poravnave, s čekom, poslanim in dokumente vrnil.

AT & T poklicani, da pravijo, da bi delal nekaj redno vzdrževanje noči marca 11. Dejansko so montažno nove antene za PCS vrste storitev. Chief Hicks imenuje Ben Oyle, ki je AT & T področju tehnologije, ki skrbi za spletno stran, in je potrdil, da so bili dodajanje antene. Ian Johnson govoril z njim, za tehnično razumevanje. Chief Hicks takrat imenovana nadzornika, katerega ime Ben Oyle nam je dal, in pravno stik ugotovljene na AT & T kontaktne informacije in pustil sporočilo, da delo, ki je potrebna, da se ustavi in ​​ustrezno obveščanje in avtorizacije. Chief Hicks nato pustil sporočilo na ograji območja celic za delovno posadko.

BFPD potrebuje jasno oblikovanega politiko, da bomo lahko povem uporabnike celic, saj se zdi, da se je trend.

28. junij 2004
Crown Castle se tudi dogovorili, da uporabite Site Safe študijo proizvedeno za Verizon kot osnova za trenutni ERP in EMF na mestu. Kim in Mary Beth Brangan nameravate sprejeti predlog Crown Castle, da inženir tretje osebe, da bi preverili izračune in narediti novo študijo na terenu, da preveri izhodiščne informacije o trenutnih in EMF ERP ravneh. Neodvisna analiza se bo uporabljala za podporo veljavnost številk, bo zagotovila, da trenutne ravni ne bo presežena, in bo izpolniti informacije, ki jih plansko Marin County zahtevano.

27. julij 2004
Kim načrte o obveščanju skupnosti o novem stolpu, ki bo višja od obstoječe antene. EMF`s novega stolpa ne bo presegla tiste obstoječe antene.

27. september 2004
Ian Johnson in podpredsednik Pres. Binley se bo srečal z Crown Castle in županije za medsebojno dogovoriti o tem, kako interpretirati podatke v zvezi z novo stolpa gasilskega doma. Skupaj so načrt za opredelitev dimenzije stolpa in omejitvami za emisije RF. Zunanji zanesljivo podjetje bo interpretirati tudi podatke, in vsi rezultati bodo predstavljeni na Bolinas skupnosti za pregled.

20 december 2004
Vice Pres. Binley izjavil, da je bil njegov cilj, da ustvari novo zasnovo konfiguracijo stolp, ki ima za posledico brez dodatnega sevanja na tleh in zagotavlja dve dodatni mobilnih mest ....
... Chief Brown je ponovil, da ne bi bil podpis kakršnega koli sporazuma zgodilo, dokler so vsi načrti predstavljeni Bolinas Skupnosti. Izjavila je, da je naslednji korak vključuje neodvisno študijo emisij sevanja.

... Podpredsednik Pres Binley bo odsoten, ko se študija in pogajanja zaključena. Je priporočljivo, da pri predstavitvi možnosti za Bolinas Skupnosti, odbor vodi vse razprave na tehnični ravni. Predlagal je tudi, da je neodvisna študija predlaganega 100-foot stolp opravi podjetje, ki uporablja drugačen sistem programske opreme za analizo podatkov, kot je programska oprema, ki Site Safe uporablja. To bi zavarujejo smiselne primerjalne podatke in mora biti vredna svoje stroške.

Maj 17, 2005
Načelnik Brown je začel razpravo, ki ga vsi prisotni prosi hoditi zunaj postaje in pogled na obstoječo konfiguracijo stolp. Ko zunaj, ona in doc. Chief Camiccia opisal delovanje in zgodovino vsakega stolpa in pojasnil, da je treba preiti na stolpe, saj so neposredno na poti načrtov za gradnjo novega gasilskega doma. Trenutno je en stolp lasti Crown Castle in druge s Cingular. Vsako podjetje daje v najem prostor od District in plačuje mesečne pristojbine, ki znašajo približno 25% letnega dohodka okrožja.

Po vsakdo udeležil se je nahajal nazaj v motornem prostoru, Chief Brown je predstavil podpredsedniki Pres. Binley. Vice Pres. Binley začel svojo predstavitev s svojimi ročno izdelanih modelov obstoječih in predlaganih stolpi. Kot je ustanovil svoje modele, je opisal dva obstoječa stolpi, eden v lasti Crown Castle, ki ima nizek pas sistemov Marin County Fire in Marin County Sheriff na njo in drugimi lasti Cingular. Nato je opisal, kako bi se ti dve obstoječi stolpi nadomestiti z eno višji stolp.

Vice Pres. Binley predstavil zaskrbljenost zaradi izpostavljenosti elektromagnetnim valovanjem za osebe, ki delajo na postaji in v večji Bolinas skupnosti. On je opisano, kako je izpostavljenost določena s frekvenco valov, zasnova anten je količina moči in bližina stolpa za ljudi. V skladu z veljavnimi standardi "varne", izpostavljenosti po FCC (Federal Communications Commission) je razvila, sedanji konfiguraciji v "najslabšem primeru", tj, ko so vsa mesta na stolpih aktivni in oddajajo RF je oddaja RFS pri stopnji da je le 13% mejo, ki jo FCC. Binley je pojasnil, da so ruski standardi za varne emisije RF najstrožji v vsej Evropi. Poročal je, da je naša trenutna konfiguracija stolpov oddaja spodaj, kaj je dovoljeno v Rusiji, kjer je stopnja sprejemljiva RF je precej nižja kot v ZDA.

Don Smith je vprašal, kako se radijske frekvence oddaja iz mobilnih telefonov se nanašajo na standardih FCC.

Ian Johnson je poročala, da sta stopnja emisije RFS od mobilnih telefonov tri- do štirikrat večji od deleža, ki je trenutno oddaja iz sedanje sestave stolp pod najslabšimi pogoji scenarij.

FF Ronald Brown je pojasnil, da je izpostavljenost radijskih frekvenc zmanjšuje po stopnji, ki je enaka njeni obratnosorazmerna. V bistvu je bila stopnja eksponencialno pada z vsako vznožju oddaljen od vira emisije.

Mary Beth Brangan poročali, da se standard set FCC za RFS temelji na toplotnih učinkov. Ona je poročala, da je bila opravljena nobena raziskava ali razmisliti o njihovem učinku na človeške celice. Rekla je, da je trenutno pravo obleko proti FCC, da ponovno preuči standarde in vključi širše zdravstvene težave.

Vice Pres. Binley nadaljeval s predstavitvijo enotnega sto stopala stolp konfiguracijo, ki bi vključeval sedanje antene za Verizon, Cingular in prostovoljce pozivanje. Poleg tega bi moral vključevati Mera, Nextel in še en mobilni prevoznika. Poročal je, da bi emisije iz teh anten v najslabšem primeru pogoji scenarij le 7% mejo, ki jo FCC. Enotni konfiguracija stolp bi dejansko znižati raven RF izpostavljenost ljudmi v bližini gasilskega doma in Mesa Park.

Wendy DiPaula, soseda gasilskega doma je izrazil zaskrbljenost, kako se frekvence potujejo in kjer so najbolj zgoščeno na tleh.

Ian Johnson in Dennis Wilbourne je pojasnil, da je vzorec emisija krof oblike in hitro razpade z vsako dodatno vznožju oddaljen od stolpa. Za "vroča" točka z največjim zneskom radijskih valov bi bilo trideset pet metrov od stolpa in šest metrov off tal.

Skrb za otroke na igrišču je bilo postavljeno kot so, in bi bilo v bližini stolpov. Binley je pojasnil, da so RFS poudaril stran od otroško igrišče in proti Mesa, kjer je največji odstotek ljudi, ki uporabljajo mobilne telefone.

Načelnik Brown podpira novo konfiguracijo in jo opisal kot "win-win" situacijo za vse vpletene. Po prejemu rezultatov iz študij, ki jih dopolni tako Crown Castle in Hatfield in Dawson, inženirsko podjetje brez prejšnjega razmerja z Mera, Marin County ali Crown gradu, in jih najamejo District modelu podatke in jih primerjati z ugotovitvami Crown grajskem, ona prepričana, da je nova konfiguracija bolje za vse, saj bodo emisije RF bistveno nižja od tega, kar se trenutno oddajajo. Prav tako bi novi stolp biti 75 'oddaljen od novega gasilskega doma, znižuje izpostavljenost RF do zaposlenih in obiskovalcev na postajo, vključno z njenimi lastnimi otroki.

Vice Pres. Binley ponovil pozitivne značilnosti načrta, vključno čast zavezanost svetu družbe za skupnost z znižanjem RF-jev, ki zagotavlja boljše komunikacije s skupnostjo, ki ustvarja finančno varnost v okrožju, in izberete stolp, ki je vidno čistejši od stolpov, ki trenutno obstajajo. Novi single stolp bi bila višja, vendar ne bi bilo luči, in bi bila pobarvana v nevtralnih tonov za boljše mešanica z naravno okolje.

Rachel Gertrude predlagal, da se en sam stolp preselila v mestu Martinelli.

Sup. Steve Kinsey opisal predlagano potezo na mestu Martinelli kot mučen proces. Najprej je pojasnil, da raziskave in lastninskih vprašanj meja bi mesto problematično. Rekel je, da je mesto stala vsaj 100.000 $ več za razvoj, in bi potrebovali vsaj eno in eno pol leta, preden bi lahko gradnja sploh začnem. Pojasnil je mesečna najemnina bi bilo potrebno na mestu Martinelli, in da District mestu bi bilo brezplačno, brez obratovalnih stroškov zaradi District, ki je član MERA agencija.

Mary Beth Brangan vprašal, če bi bil na mestu Martinelli biti bolj učinkovit in uspešen za funkcijo stolpa, kot se nahaja na višjem 500 foot vzpetini od postaje. Predlagala je tudi nadaljujejo s predlaganim načrtom za nov stolp, nato pa se gibljejo na mestu Martinelli.

Sup. Steve Kinsey je poročala, da je Okrožno spomenik izpolnjuje specifikacije Mera za "zmogljivosti komunikacij" in je popolnoma funkcionalen.

Načelnik Brown je poročal, da čeprav je bila na mestu Martinelli razvita in MERA stolp je bil tam preselili, bi še vedno obstajala potreba po stolp s celičnimi območij na novi postaji, ki bi oddajajo RFS na 4,3% standarda FCC. Premikanje komunikacijski stolp Mera ne bi popolnoma ublažiti vprašanje RF emisij na postaji in bi dejansko bilo zelo finančni stroški za skupnost.

Mary Beth izjavil, da bi lahko bili stroški zdravstvenih veliko večji, kot se gibljejo stroškov, če so bili vsakomur, da zbolijo zaradi izpostavljenosti.

Jim Heddle izjavil, da je prepričan, da je standard FCC za "varne" izpostavljenost samovoljno kot so zdravstvena tveganja za dolgoročno in kratkoročno izpostavljenost do tako nizkih in visokih ravneh RFS še ni znan. Dejal je, vplivi na javno zdravje, se lahko pojavijo šele v prihodnjih letih. Je vprašal odbor, če je nova konfiguracija je "naredil deal", in če obstaja možnost za povrnitev stroškov iz skupnosti.

Vice Pres. Binley povedal, da bo potrebno upoštevati tudi vse, kar je povedal na sestanku skupnosti pri pogajanjih s Mera in Crown gradu kot je član prostovoljec odbor, ki predstavlja skupnost.

Na tej točki na seji, podpredsednikov Pres. Binley prekinjeno sejo.

Pres. Sands nato ponovno odprta tla za vprašanja, kot mnogi izrazili potrebo po več razprave.

David Kimball izjavil, da nihče ni obljubil "varne" ravni RFS kot njihova varnost je še vedno neznan. Vendar pa se je nadaljeval, da je treba za komunikacije za storitve v sili, so pomembne in jih je treba obravnavati s ter pred možnimi tveganji RF izpostavljenostjo za zdravje.

Doc. Chief Camiccia poudaril, da trenutno smo izpostavljeni RFS na višji ravni, kot je tisto, ki je predlagana v novem stolpu, ko smo sedeli pred računalnikom ali uporabite mobilni telefon. Dejal je, da je treba za nujno komunikacijo daleč tehta morebitno tveganje izpostavljenosti RF-signalom na področju zdravja v njegovih mislih.

Mary Beth Brangan izjavil, da je tehnologija za razvoj radijska komunikacija razvila iz obrambne industrije in ni združljiv z biološkimi sistemi. Ona je pozval vse, da se izobražujejo in prisili komunikacijski industriji, da prednost biološko združljivost na področju oblikovanja.

Razprava sledila glede tveganj ogrožena sili radijske komunikacije v primerjavi z morebitnimi nevarnostmi za zdravje RF izpostavljenost. Priljubljena uporaba mobilnih telefonov narekuje potrebo po mobilnih straneh.

Bob zlato je predlagal, da bi bila možna rešitev za potrebe stolpa vključiti tanke pločevine v tiru novega gasilskega doma, ki bi blokiral izpostavljenost vsakomur znotraj, zaposlenih ali obiskovalcev, od RF valov.

David Burnett iz CHA priznal trdega dela nadzornega sveta v pogajanjih in ustvarjanje načrt za stolp. Dejal je, kompromis je neizogibna in da bi morali vsi upoštevati, kaj bi bil najbolj odgovoren rešitev bo.

Mary Beth Brangan zahvalil odboru za vse njihovo trdo delo v zvezi s konfiguracijo stolp.

Pres. Sands je zahvalil vsem za prihod in prekinil sejo, na približno 9:30 PM.

Maj 23, 2005
Pres. Sands je začel razpravo s tem, kratko zgodovino
prisotne konfiguracije stolp in opisuje nov predlog konfiguracije. Ona je predstavil namero odbora, da služi skupnosti in slišati vsa vprašanja in težave. Ona je predstavil nov načrt izpostavlja tri vidike; RFS z novo enotno stolpa oddaja, bi bili nižji od tistega, kar se trenutno oddaja, celične mest na stolpu ustvarjajo prihodek District približno ena četrtina proračuna okrožja, in povpraševanje po mobilnih spletnih strani, temelji na uporabi in priljubljenosti mobilnih telefonov v Bolinas in zunaj skupnosti.

Pres. Sands izjavil, da če bi v prihodnosti pa je zadosten razlog, lahko District odpovedati najemne pogodbe z mobilnimi podjetij na stroške davkoplačevalcev v skupnosti.

... Podpredsednik Pres. Binley predlagal, da tisti, nasprotuje predlogu prišli z drugačnim predlogom, ki vključuje in obravnava vsa vprašanja, pri roki, vključno s finančno izvedljivostjo, tveganji za zdravje in kakovost sili komunikacije.

Več članov skupnosti, vključno s Petrom Martinelli, Jim Heddle, Mary Beth Brangan,
Vivienne Roe, Zoë Gardiner in Rachel Gertrude oblikovali odbor državljan je na sestanku in prosil za potrditev odborom za komunikacijo z Mera in Crown Castle. Odbor podpira njihovo delovanje. Odbor namerava pripraviti poročilo o napredku na junijskem zasedanju sveta ter formalno nadomestnega predlog na julijski seji sveta.

Mary Beth Brangan zahvalil odboru za njihovo trdo delo o tem vprašanju stolp in priznal vse dolge ure Člani odbora so porabljenih na sejah.

28. junij 2005
Chief Brown also reported that she reviewed the Minutes since 2000 and learned that indeed the Board promised the Bolinas Community four years ago that they would not approve of raising emission levels of electro-magnetic frequencies higher than what is currently emitted, as opposed to never adding additional cell antennas or MERA antennas.

…David Kimball suggested that perhaps another site besides the Martinelli land could be used. He also asked if the MERA technology is a long term solution or a temporary
technology. He suggested that everyone use what he calls the “precautionary principle”, and look at what is most beneficiary for the whole community including rapid response time to emergency situations and long term health concerns. He suggested that the community stop using cell phones to diminish demand for cell sites.

…Arian Dar suggested that a community vote would determine the amount of actual
concern in the Community.

,,, Vic Amoroso predlagal drugačen predlog, ki je vključeval Mera na mestu Martinelli, pri čemer obstoječi lokacij celic na postaji, in dajanje ukrep na glasovnici za dvig davka na ogenj. Dodaten denar bi omogočilo Okrožno ne dodate nobenih dodatnih lokacij celic. Vic dvomil izvedljivost 100 stopala predlaganega stolpa, ki jih Obalne odobrila Komisija.

... Dva člana od plaže komunikacije ADHOC odbora Stinson povezane kako so uspešno pozval Stinson Beach Fire odbor za zavrnitev predlaganih mobilnih spletnih strani tako iz Sprint in Nextel. Dodali so, da ima javnost pravico vedeti o potencialne izpostavljenosti RF, preden se sprejemajo odločitve, in da ima tudi javnost pravico vedeti, ko so izpostavljeni RFS in na kateri ravni. Marion Weber je predlagal namestitev naprave za spremljanje za javno uporabo.

... Jenny Pfieffer zahvalil odboru za vedno pripravljen poslušati vse stališča in za ves svoj čas preživel na vprašanje stolp.

18. julij 2005
Državljani poročilo Skupine
Pres. Sands začela poročilo z opisom petih meril za rešitev vprašanja stolp svetovalne skupine državljanski ustvaril:
1) kratkoročni in dolgoročni javne varnosti iz emisij radiofrekvenčnih
2) temeljna sposobnost BFPD, da izpolni svoje obveznosti do skupnosti
3) javna enotnost in zaupanje
4) Projekt zagon
5) dostopnost

... Pres. Sands je dejal, da Sup. Steve Kinsey je slišal pomisleke državljana
Svetovalna skupina in naklonjen MERA stolpa, ki se nahaja na lokaciji Martinelli. Spletna stran pa bo trajalo dlje, da se razvijejo zaradi potreb po cesti in dostop do električne energije, gradnjo stavbe in stolp, itd

... Pres. Sands je dejal, da Sup. Steve Kinsey je pozoren na pomisleke državljanov svetovalnih skupin. Ona je ponovil, da je on podpira mestu Martinelli za Mera in da je County lahko sposobni proizvajati dodatna sredstva za lajšanje okrožjem dodatnih stroškov.

Jenny Pfeiffer zahvalil odboru in jih je deklariran kot model sveta, da je treba pohvaliti za zastopanje svoje volilne tako dobro.

Facebook Twitter E-naslov LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te HTML oznake in atributi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>