Zgodovina Stewardship

Facebook Twitter Email LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Lokalna zgodovina - Planetarna Issue
A Lokalni Deals Fire sveta z RF vprašanja

Kot javne službe, smo objavljate naslednje odlomke iz zapisnika našem lokalnem Fire sveta, saj se sooča spornih vprašanj brezžične tehnologije zgrajeno-out in javne varnosti. To je študija primera v lokalni demokraciji, ki velja za druge skupnosti po vsej državi, ki se ukvarjajo z istimi vprašanji.

Pt. 1 - Povzetek ukrepov
Pt. 2 - Zgodba v Izvlečki

Pt 1. - BFPD Člani uprave Skupnosti Stewardship Zgodovina ponovno RF Mikrovalovne onesnaževanja
28 junij 2000
SPRINT MAX - Ta točka je bila še vedno na 21. avgust 2000 srečanje.

Radio Frequency Poročilo Sevanje iz žajblja in Associates - VP Sands predstavil različne predstavnike v občinstvu in nadaljevala, da pojasni vprašanja Fire odbor se srečuje v zvezi z kumulativnih učinkov radiofrekvenčnega sevanja, morebitno izgubo prihodkov in različnimi pomislekom javnosti .
[Snip]

Novi poslovni
Vsi člani sveta so se dogovorili poročilo mora biti sprejet z omenjenimi spremembami. Prav tako, da je predlog iz žajblja in Associates za dokončanje modeliranje računalnik treba sprejeti po ceni $ 2,475.00.

MSC, Sands, / Johnson (unan), da sprejme predlog Sage in pridružena podjetja za računalniško modeliranje za vseh 9 anten v mestu in predlagana za Fire District lastnine.

Člani sveta so bili tudi v dogovoru, da ima pres. Aitken in Chief Hicks razišče možnost premeščali Mera stran na drugo kos premoženja v Bolinas, ki je precej manj obljuden.

31. julij 2000
Pres. Aitken - Posebno srečanje - Agenda točka - Delavnica o radiofrekvenčni Radiation Computer Modeling Prijava za Bolinas Fire Protection District Wireless Communications mestu. [Snip]

Chief Hicks govoril z George Gruetzmacher, zdravja pri delu je svetovalec za urad za varstvo pri delu za Wisconsinu. Je priporočljivo Fire District sprejme ruski standard za dovoljenega RFR. Chief Hicks počuti District se mora odločiti, kaj dovoljeni ravni je potem naše območje naj predlagani in trenutne strani videli, če lahko delajo v teh parametrov.

Se je pojavilo vprašanje, kako bi District ugotoviti, kdo da naj gradijo tukaj, če posamično, vsaka stran je padla pod našo dovoljenega standardu, vendar kumulativni učinek je bil nad standardom. Chief Hicks priporoča odbor si prizadeva za pravno mnenje o tem vprašanju v prihodnosti.

Svet je bil v dogovoru, da sprostite revidirano poročilo, Sage in družabnikov 22. julij kot osnutek poročila javnosti. Poročilo o KWMR anteno bi se sprostila, kot dobro.

15. januar 2001
Old Poslovni

Sprint Zahteva za Lease Buy Out - dopis je prejela 21. decembra 2000 in od John S. Boat, odvetnik zastopa Sprint PCS. V imenu Sprint je vložil "ponudbo na kompromis" v zvezi z najemom ogenj okraj ima z Sprint. So pripravljeni sprejeti 165 $, 212,20 od okrožja kot povračilo do odstopa najemno pogodbo. Chief Hicks bo govoril z Jennifer Waldrona County svetovalca o pismu. To bo spet obravnaval na februarski seji.

19. februar 2001
Zaprta seja razpravljali o možni Sprint spore. V tem času je srečanje končal v nejavni seji razpravljali o potencialni Sprint pravdo z Jennifer Waldrona County svetovalec. MSC Johnson / Phillips (unan) za podpis sporazuma cestninski z Sprint predmet sprememb County zagovornika je.

Finančno poročilo je bil razdeljen na svetu in razpravljali. MSC, Sands / Phillips (unan) za prenos 25.000 $ iz investicijskega sklada v sklad delovanja.

MSC, Sands / Johnson (unan) odobri seznam za prijetje.

Post-it note z vztrajanjem na minut pravijo: SPRINT PLAČANI

{Čeprav je bilo malo razlaga v zapisniku, Dale Johnson, ki je bil član District odbor Požar v času, v pogovoru z Rachel Gertrude in jaz, Mary Beth Brangan aprila 2011, opozoril, da zaradi ogromne izlitjem prebivalci, ki kažejo zaskrbljenost sestanku Fire sveta, je bila pogodba z SPRINT kupil za $ 25.000,00. urednikove.]

25. marec 2002
Poročilo načelnika za

Sprint povezano
So bile podpisane dokumente poravnave, čekom, poslanim in dokumente vrnil.

AT & T poklicani, da pravijo, da bi delal nekaj redno vzdrževanje noči marca 11. Dejansko so montažno nove antene za PCS vrste storitev. Chief Hicks imenuje Ben Oyle, ki je AT & T področju tehnologije, ki skrbi za spletno stran, in je potrdil, da so bili dodajanje antene. Ian Johnson govoril z njim, za tehnično razumevanje. Chief Hicks takrat imenovana nadzornika, katerega ime Ben Oyle nam je dal, in pravno stik ugotovljene na AT & T kontaktne informacije in pustil sporočilo, da delo, ki je potrebna, da se ustavi in ​​ustrezno obveščanje in avtorizacije. Chief Hicks nato pustil sporočilo na ograji območja celic za delovno posadko.

BFPD potrebuje jasno oblikovanega politiko, ki nam lahko pove uporabnike celic, saj se zdi, da se trend.

-Nothing Od aprila 2002 do maja 2004-

28. junij 2004
Crown Castle se tudi dogovorili, da uporabite Site Safe študijo proizvedeno za Verizon kot izhodišče za trenutne ERP in EMF na mestu. [Snip] neodvisna analiza se bo uporabljala za podporo veljavnost številk, da bo zagotovila, da trenutne ravni ne bo presežena, in bo izpolniti informacije, ki jih plansko Marin County zahtevano.

27. julij 2004
Kim načrte o obveščanju skupnosti o novem stolpu, ki bo višja od obstoječe antene. EMF`s novega stolpa ne bo presegla tiste obstoječe antene.

27. september 2004
Ian Johnson in podpredsednik Pres. Binley se bo srečal z Crown Castle in županije za medsebojno dogovoriti o tem, kako interpretirati podatke v zvezi z novo stolpa gasilskega doma. Skupaj so načrt za opredelitev dimenzije stolpa in omejitvami za emisije RF. Izven zanesljivo podjetje bo interpretirati tudi podatke, in vsi rezultati bodo predstavljeni na Bolinas skupnosti za pregled.

20 december 2004
Podpredsedniki Pres. Binley izjavil, da je bil njegov cilj, da ustvari novo zasnovo konfiguracijo stolp, ki ima za posledico brez dodatnega sevanja na tleh in zagotavlja dve dodatni mobilnih mest ....
... Chief Brown je ponovil, da ne bi bil podpis kakršnega koli sporazuma zgodilo, dokler se vsi načrti predstavljeni Bolinas Skupnosti. Izjavila je, da je naslednji korak vključuje neodvisno študijo emisij sevanja.

17. maj 2005
Podpredsedniki Pres. Binley nadaljeval s predstavitvijo enotnega sto stopala stolp konfiguracijo, ki bi vključevala sedanje antene za Verizon, Cingular in prostovoljce pozivanje. Poleg tega bi moral vključevati Mera, Nextel in še en mobilni prevoznika. Poročal je, da bi emisije iz teh anten v najslabšem primeru pogoji scenarij le 7% mejo, ki jo FCC. Enotni konfiguracija stolp bi dejansko znižati raven RF izpostavljenost ljudmi v bližini gasilskega doma in Mesa Park.

Podpredsedniki Pres. Binley ponovil koristne značilnosti načrta, vključno čast zavezanost svetu družbe za skupnost z znižanjem RF-jev, ki zagotavlja boljše komunikacije s skupnostjo, ki ustvarja finančno varnost v okrožju, in izberete stolp, ki je vidno čistejši od stolpov, ki trenutno obstajajo. [Snip]
Enotni konfiguracija stolp bi dejansko znižati raven RF izpostavljenost ljudmi v bližini gasilskega doma in Mesa Park.

23. maj 2005
... Podpredsednik Pres. Binley predlagal, da tisti, nasprotuje predlogu prišli z drugačnim predlogom, ki vključuje in obravnava vsa vprašanja, pri roki, vključno s finančno izvedljivostjo, tveganji za zdravje in kakovost sili komunikacije.

Več članov skupnosti, vključno s Petrom Martinelli, Jim Heddle, Mary Beth Brangan,
Vivienne Roe, Zoë Gardiner in Rachel Gertrude oblikovali odbor državljan je na sestanku in prosil za podporo s strani odbora za komunikacijo z Mera in Crown Castle. Odbor podpira njihove ukrepe. Odbor namerava pripraviti poročilo o napredku na junijskem zasedanju sveta, in formalno nadomestnega predlog na julijski seji sveta.

28. junij 2005
Načelnik Brown tudi poročali, da je pregledal zapisnik od leta 2000 in se naučili, da
res svet obljubil Bolinas skupnosti pred štirimi leti, da ne bi
odobrava dvig ravni emisij elektromagnetnih frekvenc višje od tistega, kar je
trenutno oddaja, v nasprotju z nikoli dodajanjem dodatnih mobilnih anten ali Mera
antene. ,,, Vic Amoroso predlagal drugačen predlog, ki je vključeval Mera na mestu Martinelli,
pri čemer obstoječi lokacij celic na postaji, in dajanje ukrep na glasovnici za dvig davka na požar. Dodatna sredstva bi omogočila District ne dodate nobenih dodatnih lokacij celic. Vic dvomil izvedljivost 100 stopala predlaganega stolpa, ki jih Obalne odobrila Komisija

July18, 2005
... Pres. Sands je dejal, da Sup. Steve Kinsey je pozoren na pomisleke državljanov svetovalnih skupin. Ona je ponovil, da je on podpira mestu Martinelli za Mera in da County lahko sposobni proizvajati dodatna sredstva za lajšanje okrožjem dodatnih stroškov.

Jenny Pfeiffer zahvalil odboru in jih razglasi kot model sveta, da je treba pohvaliti za zastopanje svoje volilne tako dobro.
==========

Pt. 2 - Zgodba v Izvlečki

28 junij 2000
SPRINT MAX - Ta točka je bila še vedno na 21. avgust 2000 srečanje.

Radio Frequency Poročilo Sevanje iz žajblja in Associates - VP Sands predstavil različne predstavnike v občinstvu in nadaljevala, da pojasni vprašanja Fire odbor se srečuje v zvezi z kumulativnih učinkov radiofrekvenčnega sevanja, morebitno izgubo prihodkov in različnimi pomislekom javnosti . Pojasnila je tudi, da bi bilo nobene odločitve nocoj, bo odbor potrebujejo čas, da bi razpravljali podatki, predstavljenimi na seji današnje tekme. V tem času VP Sands obrnil tal do Cindy Sage žajblja and Associates.

Ga Sage pojasnil dodano k predhodnemu poročilu dodatek. Raziskava je bila opravljena na obstoječem Bolinas Fire District mestu, kot tudi s predlaganim MERA antene in Sprint anteno. Ona je predstavil celotno poročilo, natančneje posamezni in skupni rezultat vsako obstoječo anteno, kot tudi predlagane antene. Čutila je, da stran 15 poročila je bil najboljši povzetek celotnega poročila.

Old Poslovni
MERA Lease - najem bodo še vedno nepodpisan, dokler se lahko podatki iz kumulativnih učinkov RF določi iz Sage and Associates poročajo trenutno storiti. Tam je razprava o prosi Mera da razišče možnost dajanja anteno na drugem mestu v Bolinas, ki je manj poseljena. Odločitev ne more biti, dokler se lahko razpravlja o rezultatih poročila Sage.

Novi poslovni
Radio Frequency Poročilo Sevanje iz žajblja in Associates - podpredsednikov Pres. Sands je menil, da je bil osnutek poročila prejela od Cindy Sage precej dobro. Ona je menil, da je treba poglavje doda poročilu, ki bi dal napovedane ravni izpostavljenosti na postaji Fire v zvezi s podatki v Dodatku D glede prijavljenih bioloških učinkov RF / MW sevanja. Čuti, da mora povzetek oddelek doda tudi, ki posebej obravnava Bolinas Fire District nepremičnine. Druga vprašanja ona odraščali sestavljalo ko bi posvetovanje poteka v zvezi s pripravo na javnih sejah. Ona želi, da bi se zgodilo pred julijski seji in bi radi videli učinke, če sploh, od KWMR radijska antena, ki je bil predhodno odobren vključiti v poročilo. Poleg tega je bilo več strani posebnih pripomb. Tudi pri vprašanju so obstoječi najemi z mobilnega telefona podjetja. Obstaja velika skrb za kumulativnih vplivov na zaposlene tukaj, od katerih so nekateri spijo tu, in okoliških območjih, ki mejijo na Fire District lastnine.

Vsi člani sveta so se dogovorili poročilo mora biti sprejet z omenjenimi spremembami. Prav tako, da je predlog iz žajblja in Associates za dokončanje modeliranje računalnik treba sprejeti po ceni $ 2,475.00.

MSC, Sands / Johnson (unan), da sprejme predlog Sage in pridružena podjetja za računalniško modeliranje za vseh 9 anten v mestu in predlagana za Fire District lastnine.

Člani sveta so bili tudi v dogovoru, da ima pres. Aitken in Chief Hicks razišče možnost premeščali Mera stran na drugo kos premoženja v Bolinas, ki je precej manj obljuden.

31. julij 2000
Pres. Aitken - Posebno srečanje - Agenda točka - Delavnica o radiofrekvenčni Radiation Computer Modeling Prijava za Bolinas Fire Protection District Wireless Communications mestu. [Snip]

Chief Hicks govoril z George Gruetzmacher, zdravja pri delu je svetovalec za urad za varstvo pri delu za Wisconsinu. Je priporočljivo Fire District sprejme ruski standard za dovoljenega RFR. Chief Hicks počuti District se mora odločiti, kaj dovoljeni ravni je potem naše območje naj predlagani in trenutne strani videli, če lahko delajo v teh parametrov.

Se je pojavilo vprašanje, kako bi District ugotoviti, kdo da naj gradijo tukaj, če posamično, vsaka stran je padla pod našo dovoljenega standardu, vendar kumulativni učinek je bil nad standardom. Chief Hicks priporoča odbor si prizadeva za pravno mnenje o tem vprašanju v prihodnosti.

Svet je bil v dogovoru, da sprostite revidirano poročilo, Sage in družabnikov 22. julij kot osnutek poročila javnosti. Poročilo o KWMR anteno bi se sprostila, kot dobro.

15. januar 2001
Old Poslovni
Sprint Zahteva za Lease Buy Out - dopis je prejela 21. decembra 2000 in od John S. Boat, odvetnik zastopa Sprint PCS. V imenu Sprint je vložil "ponudbo na kompromis" v zvezi z najemom ogenj okraj ima z Sprint. So pripravljeni sprejeti 165 $, 212,20 od okrožja kot povračilo do odstopa najemno pogodbo. Chief Hicks bo govoril z Jennifer Waldrona County svetovalca o pismu. To bo spet obravnaval na februarski seji.

19. februar 2001
Zaprta seja razpravljali o možni Sprint spore. V tem času je srečanje končal v nejavni seji razpravljali o potencialni Sprint litigationwith Jennifer Waldrona County svetovalec. MSC Johnson / Phillips (unan) za podpis sporazuma cestninski z Sprint predmet sprememb County zagovornika je.

Finančna saksiju je bil razdeljen na svetu in razpravljali. MSC, Sands / Phillips (unan) za prenos 25.000 $ iz investicijskega sklada v sklad delovanja.

MSC, Sands / Johnson (unan) odobri seznam za prijetje.

Post-it note z vztrajanjem na minut pravijo: SPRINT PLAČANI

Čeprav je bilo malo razlaga v zapisniku, Dale Johnson, ki je bil član District odbor Požar v času, v pogovoru z Rachel Gertrude in Mary Beth Brangan aprila 2011, opozoril, da zaradi ogromne izlitjem prebivalcev, ki kažejo zaskrbljenost na sestanku Fire sveta, je bila pogodba z SPRINT kupil za $ 25.000,00.

25. marec 2002
Poročilo načelnika za

Sprint povezano
So bile podpisane dokumente poravnave, čekom, poslanim in dokumente vrnil.

AT & T poklicani, da pravijo, da bi delal nekaj redno vzdrževanje noči marca 11. Dejansko so montažno nove antene za PCS vrste storitev. Chief Hicks imenuje Ben Oyle, ki je AT & T področju tehnologije, ki skrbi za spletno stran, in je potrdil, da so bili dodajanje antene. Ian Johnson govoril z njim, za tehnično razumevanje. Chief Hicks takrat imenovana nadzornika, katerega ime Ben Oyle nam je dal, in pravno stik ugotovljene na AT & T kontaktne informacije in pustil sporočilo, da delo, ki je potrebna, da se ustavi in ​​ustrezno obveščanje in avtorizacije. Chief Hicks nato pustil sporočilo na ograji območja celic za delovno posadko.

BFPD potrebuje jasno oblikovanega politiko, ki nam lahko pove uporabnike celic, saj se zdi, da se trend.

28. junij 2004
Crown Castle se tudi dogovorili, da uporabite Site Safe študijo proizvedeno za Verizon kot izhodišče za trenutne ERP in EMF na mestu. Kim in Mary Beth Brangan nameravate sprejeti predlog Crown Castle, da inženir tretje osebe, da bi preverili izračune in narediti novo študijo na terenu, da preveri izhodiščne informacije o trenutnih in EMF ERP ravneh. Neodvisna analiza se bo uporabljala za podporo veljavnost številk, bo zagotovila, da trenutne ravni ne bo presežena, in bo izpolniti informacije, ki jih plansko Marin County zahtevano.

27. julij 2004
Kim načrte o obveščanju skupnosti o novem stolpu, ki bo višja od obstoječe antene. EMF`s novega stolpa ne bo presegla tiste obstoječe antene.

27. september 2004
Ian Johnson in podpredsednik Pres. Binley se bo srečal z Crown Castle in županije za medsebojno dogovoriti o tem, kako interpretirati podatke v zvezi z novo stolpa gasilskega doma. Skupaj so načrt za opredelitev dimenzije stolpa in omejitvami za emisije RF. Izven zanesljivo podjetje bo interpretirati tudi podatke, in vsi rezultati bodo predstavljeni na Bolinas skupnosti za pregled.

20 december 2004
Podpredsedniki Pres. Binley izjavil, da je bil njegov cilj, da ustvari novo zasnovo konfiguracijo stolp, ki ima za posledico brez dodatnega sevanja na tleh in zagotavlja dve dodatni mobilnih mest ....
... Chief Brown je ponovil, da ne bi bil podpis kakršnega koli sporazuma zgodilo, dokler se vsi načrti predstavljeni Bolinas Skupnosti. Izjavila je, da je naslednji korak vključuje neodvisno študijo emisij sevanja.

... Podpredsednik Pres Binley bo odsoten, ko se študija in pogajanja zaključena. Je priporočljivo, da pri predstavitvi možnosti za Bolinas Skupnosti, svet vodijo vse razprave na tehnični ravni. Predlagal je tudi, da bo neodvisna študija predlaganega 100-foot stolp opravi podjetje, ki uporablja drugačen sistem programske opreme za analizo podatkov, kot je programska oprema, ki Site Safe uporablja. To bi zavarujejo smiselne primerjalne podatke in vredno je njegov strošek.

17. maj 2005
Načelnik Brown je začel razpravo, ki ga vsi prisotni prosi, da hodi zunaj postaje in pogled na obstoječo konfiguracijo stolp. Ko zunaj, ona in doc. Chief Camiccia opisal delovanje in zgodovino vsakega stolpa in pojasnil, da je treba preiti na stolpe, saj so neposredno na poti načrtov za gradnjo novega gasilskega doma. Trenutno je en stolp lasti Crown Castle in druge s Cingular. Vsako podjetje daje v najem prostor od District in plačuje mesečne pristojbine, ki znašajo približno 25% letnega dohodka okrožja.

Po vsakdo udeležil se je nahajal nazaj v motornem prostoru, Chief Brown je predstavil podpredsednika Pres. Binley. Podpredsedniki Pres. Binley začel svojo predstavitev s svojimi ročno izdelanih modelov obstoječih in predlaganih stolpi. Kot je ustanovil svoje modele, je opisal dva obstoječa stolpi, eden v lasti Crown gradu, ki ima nizek pas sistemov Marin County Fire in Marin County Sheriff na njem in druge lasti Cingular. Nato je opisal, kako bi se dve obstoječi stolpi nadomestiti z enim višji stolp.

Podpredsedniki Pres. Binley predstavil zaskrbljenost zaradi izpostavljenosti elektromagnetnim valovanjem za osebe, ki delajo na postaji in v večji Bolinas skupnosti. Je opisano, kako je izpostavljenost določena s frekvenco valov, oblikovanje anten, količina moči in bližina stolpa za ljudi. V skladu z veljavnimi standardi »varno« izpostavljenosti po FCC (Federal Communications Commission) je razvila, prisotna konfiguracije v "najslabšem primeru", tj, ko so vsa mesta na stolpih aktivni in oddajajo RF je oddaja RFS po stopnji da je le 13% mejo, ki jo FCC. Binley je pojasnil, da so ruski standardi za varne emisije RF najstrožji v vsej Evropi. Poročal je, da je naša trenutna konfiguracija stolpov oddaja spodaj, kaj je dovoljeno v Rusiji, kjer je stopnja sprejemljiva RF je precej nižja kot v ZDA.

Don Smith je vprašal, kako se radijske frekvence oddaja iz mobilnih telefonov se nanašajo na standardih FCC.

Ian Johnson je poročala, da sta stopnja emisije RFS od mobilnih telefonov tri- do štirikrat večji od deleža, ki je trenutno oddaja iz sedanje sestave stolp pod najslabšimi pogoji scenariju.

FF Ronald Brown je pojasnil, da je izpostavljenost radijskih frekvenc zmanjšuje po stopnji, ki je enaka njeni obratnosorazmerna. V bistvu, stopnja eksponentno zmanjšuje z vsakim vznožju oddaljen od vira emisije.

Mary Beth Brangan poročali, da so standardni set FCC za RFS temelji na toplotnih učinkov. Poročala je, da je bila opravljena nobena raziskava ali razmisliti o njihovem učinku na človeške celice. Rekla je, da je trenutno pravo obleko proti FCC, da ponovno preuči standarde in vključi širše zdravstvene težave.

Podpredsedniki Pres. Binley continued by presenting the single one hundred foot tower configuration that would include current antenna's for Verizon, Cingular, and Volunteer paging. Additionally, it would include MERA, Nextel and one more cell carrier. He reported that emissions from these antennas under worst case scenario conditions would be only 7% of the limit set by the FCC. The single tower configuration would actually lower the level of RF exposure to human beings in the vicinity of the firehouse and Mesa Park .

Wendy DiPaula, a neighbor of the firehouse expressed concern for how the frequencies travel and where they are most condensed at ground level.

Ian Johnson and Dennis Wilbourne explained that the emission pattern is doughnut shaped and decays rapidly with each additional foot of distance away from the tower. The “hottest” spot with the greatest amount of radio waves would be thirty five feet away from the tower and six feet off of the ground.

Skrb za otroke na igrišču je bilo postavljeno kot so, in bi bilo v bližini stolpov. Binley je pojasnil, da so RFS poudaril stran od otroško igrišče in proti Mesa, kjer je največji odstotek ljudi, ki uporabljajo mobilne telefone.

Načelnik Brown podpira novo konfiguracijo in jo opisal kot "win-win" situacijo za vse vpletene. Po prejemu rezultatov iz študij, ki jih dopolni tako Crown Castle in Hatfield in Dawson, inženirsko podjetje brez prejšnjega razmerja s Mera, Marin County ali Crown gradu, in jih najamejo District modelu podatke in jih primerjati z ugotovitvami Crown gradu, ona prepričana, da je nova konfiguracija bolje za vse, saj bodo emisije RF bistveno nižji od tistega, kar se trenutno oddajajo. Prav tako bi novi stolp 75 'oddaljen od novega gasilskega doma, znižuje izpostavljenost RF do zaposlenih in obiskovalcev na postajo, vključno z njenimi lastnimi otroki.

Podpredsedniki Pres. Binley ponovil koristne značilnosti načrta, vključno čast zavezanost svetu družbe za skupnost z znižanjem RF-jev, ki zagotavlja boljše komunikacije s skupnostjo, ki ustvarja finančno varnost v okrožju, in izberete stolp, ki je vidno čistejši od stolpov, ki trenutno obstajajo. Novi single stolp bo višji, vendar ne bi imeli luči, in bi pobarvane v nevtralnih tonov za boljše mešanica z naravno okolje.

Rachel Gertrude predlagal, da se en sam stolp preselila v mestu Martinelli.

Sup. Steve Kinsey opisal predlagano potezo na mestu Martinelli kot mučen proces. Najprej je pojasnil, da raziskave in lastninskih vprašanj meja, da stran problematično. Dejal site bi stala najmanj 100.000 $ več za razvoj in bi potrebovali vsaj eno in eno pol leta, preden bi lahko gradnja sploh začnem. Pojasnil je mesečna najemnina bi bilo potrebno na mestu Martinelli, in da je okrožno mesto bi bilo brezplačno, brez obratovalnih stroškov zaradi District, ki je član MERA agencija.

Mary Beth Brangan vprašal, če bi stran Martinelli biti bolj učinkovit in uspešen za funkcijo stolpa, kot se nahaja na višjem 500 foot vzpetini od postaje. Predlagala je tudi nadaljujejo s predlaganim načrtom za nov stolp, nato pa se gibljejo na mestu Martinelli.

Sup. Steve Kinsey je poročala, da je okrožno mesto ustreza specifikacijam Mera za "zmogljivosti komunikacij" in je popolnoma funkcionalen.

Načelnik Brown je poročala, da tudi, če je bila stran Martinelli razvit in MERA stolp je bil tam preselili, bi še vedno obstajala potreba po stolp s celičnimi območij na novi postaji, ki bi oddajajo RFS na 4,3% standarda FCC. Premikanje komunikacijski stolp Mera ne bi popolnoma ublažiti vprašanje RF emisij na postaji in bi v resnici lahko zelo finančni stroški za skupnost.

Mary Beth izjavil, da bi lahko bili stroški zdravstvenih veliko večji, kot se gibljejo stroškov, če so bili vsakomur, da zbolijo zaradi izpostavljenosti.

Jim Heddle izjavil, da je prepričan, da je standard FCC za "varne" izpostavljenosti samovoljno kot so zdravstvena tveganja za dolgoročno in kratkoročno izpostavljenost do tako nizkih in visokih ravneh RFS še ni znan. Dejal je, vplivi na javno zdravje, se ne sme gledati v prihodnjih letih. Je vprašal odbor, če nova podoba je "naredil deal" in če obstaja možnost za povrnitev stroškov iz skupnosti.

Podpredsedniki Pres. Binley povedal, da bo potrebno upoštevati tudi vse, kar je povedal na sestanku skupnosti pri pogajanjih s Mera in Crown Castle, kot je član prostovoljec odbor, ki predstavlja skupnost.

Na tej točki v srečanju, podpredsednikov Pres. Binley prekinjeno sejo.

Pres. Sands nato ponovno odprta tla za vprašanja, kot mnogi izrazili potrebo po več razprave.

David Kimball izjavil, da nihče ni obljubil "varne" ravni RFS kot njihova varnost je še vedno neznan. Vendar pa se je nadaljeval, da je treba za komunikacije za storitve v sili so pomembni in jih je treba obravnavati s ter pred možnimi tveganji RF izpostavljenosti na zdravje.

Doc. Chief Camiccia poudaril, da trenutno smo izpostavljeni RFS na višji ravni, kot je tisto, ki je predlagana v novem stolpu, ko smo sedeli pred računalnikom ali uporabite mobilni telefon. Dejal je, da je treba za nujno komunikacijo daleč tehta morebitno tveganje izpostavljenosti RF-signalom na področju zdravja v njegovih mislih.

Mary Beth Brangan izjavil, da je tehnologija za razvoj radijska komunikacija razvila iz obrambne industrije in ni združljiv z biološkimi sistemi. Ona je pozval vse, da se izobražujejo in prisili komunikacijski industriji, da prednost biološko združljivost v oblikovanju.

Razprava sledila glede tveganj ogrožena sili radijsko komunikacijo v primerjavi s potencialnimi nevarnostmi za zdravje radiofrekvenčne izpostavljenosti. Priljubljena uporaba mobilnih telefonov narekuje potrebo po mobilnih straneh.

Bob Gold je predlagal, da bi bilo mogoče rešitev za potrebe stolpa vključiti tanke pločevine v tiru novega gasilskega doma, ki bi blokiralo izpostavljenost za vsakogar znotraj, zaposlenih ali obiskovalcev, od RF valov.

David Burnett iz CHA priznal trdega dela nadzornega sveta v pogajanjih in ustvarjanje načrt za stolp. Dejal je, kompromis je neizogibna in da bi morali vsi upoštevati, kaj bi najbolj odgovorna rešitev bo.

Mary Beth Brangan zahvalil odboru za vse svoje trdo delo v zvezi s konfiguracijo stolp.

Pres. Sands je zahvalil vsem za prihod in prekinil sejo, na približno 21:30.

23. maj 2005
Pres. Sands je začel razpravo s tem, kratko zgodovino
prisotne konfiguracije stolp in opisuje nov predlog konfiguracije. Ona je predstavil namero odbora, da služi skupnosti in slišati vsa vprašanja in težave. Ona je predstavil nov načrt, ki izpostavlja tri vidike; RFS z novo enotno stolpa oddaja, bi bili nižji od tistega, kar se trenutno oddaja, celične strani na stolpu ustvarjajo prihodek District približno četrtina proračuna okrožja, in povpraševanje po mobilnih spletnih strani, temelji na uporabi in priljubljenosti mobilnih telefonov v Bolinas in zunaj skupnosti.

Pres. Sands izjavil, da če bi v prihodnosti pa je zadosten razlog, lahko District odpovedati najemne pogodbe z mobilnimi podjetij na stroške davkoplačevalcev v skupnosti.

... Podpredsednik Pres. Binley predlagal, da tisti, nasprotuje predlogu prišli z drugačnim predlogom, ki vključuje in obravnava vsa vprašanja, pri roki, vključno s finančno izvedljivostjo, tveganji za zdravje in kakovost sili komunikacije.

Več članov skupnosti, vključno s Petrom Martinelli, Jim Heddle, Mary Beth Brangan,
Vivienne Roe, Zoë Gardiner in Rachel Gertrude oblikovali odbor državljan je na sestanku in prosil za podporo s strani odbora za komunikacijo z Mera in Crown Castle. Odbor podpira njihove ukrepe. Odbor namerava pripraviti poročilo o napredku na junijskem zasedanju sveta, in formalno nadomestnega predlog na julijski seji sveta.

Mary Beth Brangan zahvalil odboru za njihovo trdo delo o tem vprašanju stolp in priznala vse dolge ure Člani odbora so porabljenih na sejah.

28. junij 2005
Načelnik Brown tudi poročali, da je pregledal zapisnik od leta 2000 in se naučili, da je v resnici svet obljubil Bolinas skupnosti pred štirimi leti, da ne bi odobraval dvig ravni emisij elektromagnetnih frekvencah, višjih od tega, kar se trenutno oddaja, v nasprotju nikoli dodajanje Dodatna celic antene ali Mera antene.

... David Kimball predlagal, da bi se lahko uporabili morda drugo mesto poleg Martinelli zemljišča. Prav tako je vprašal, če tehnologija MERA je dolgoročna rešitev ali začasno
tehnologija. Predlagal je, da vsak uporablja kar on imenuje "previdnostno načelo", in poglej, kaj je najbolj upravičenec za celotno skupnost, vključno s hitrim odzivnim časom na izredne razmere in dolgoročne zdravstvene težave. Predlagal je, da skupnost preneha z uporabo mobilnih telefonov za zmanjšanje povpraševanja po mobilnih straneh.

... Arian Dar je predlagal, da bi glasovanje skupnost določitev zneska dejansko
skrb v Skupnosti.

,,, Vic Amoroso predlagal drugačen predlog, ki je vključeval Mera na mestu Martinelli, pri čemer obstoječi lokacij celic na postaji, in dajanje ukrep na glasovnici za dvig davka na požar. Dodatna sredstva bi omogočila District ne dodate nobenih dodatnih lokacij celic. Vic dvomil izvedljivost 100 stopala predlaganega stolpa, ki jih Obalne odobrila Komisija.

... Dva člana od plaže komunikacije ADHOC odbora Stinson povezane kako so uspešno pozval Stinson Beach Fire odbor za zavrnitev predlaganih mobilnih strani, tako iz Sprint in Nextel. Dodali so, da ima javnost pravico vedeti o morebitni izpostavljenosti RF, preden se sprejemajo odločitve, in da ima tudi javnost pravico vedeti, ko so izpostavljeni RFS in na kateri ravni. Marion Weber je predlagal namestitev naprave za spremljanje za javno uporabo.

... Jenny Pfieffer zahvalil odboru za vedno pripravljen poslušati vse stališč in za ves svoj čas preživel na vprašanje stolp.

18. julij 2005
Državljani poročilo Skupine
Pres. Sands začel poročilo z opisom petih meril za rešitev vprašanja stolp svetovalne skupine državljanski ustvaril:
1) kratkoročni in dolgoročni javne varnosti iz emisij radiofrekvenčnih
2) temeljna sposobnost BFPD, da izpolni svoje obveznosti do skupnosti
3) javna enotnost in zaupanje
4) Projekt zagon
5), cenovna dostopnost

... Pres. Sands je dejal, da Sup. Steve Kinsey je slišal pomisleke Citizena
Svetovalna skupina in je spodbudno za MERA stolp, ki se nahaja na lokaciji Martinelli. Spletna stran pa bo trajalo dlje, da se razvijejo zaradi potreb po cesti in dostop električne energije, gradnjo stavbe in stolp, itd

... Pres. Sands je dejal, da Sup. Steve Kinsey je pozoren na pomisleke državljanov svetovalnih skupin. Ona je ponovil, da je on podpira mestu Martinelli za Mera in da County lahko sposobni proizvajati dodatna sredstva za lajšanje okrožjem dodatnih stroškov.

Jenny Pfeiffer zahvalil odboru in jih razglasi kot model sveta, da je treba pohvaliti za zastopanje svoje volilne tako dobro.

Facebook Twitter Email LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te HTML oznake in atributi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>