Unitat oscil·lants de Fukushima 4: Un Urgent Global d'Emergència

Facebook Refilo Correu electrònic Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon


Una espasa de Dàmocles nuclear
Causa de la seva importància, estem traspàs a continuació un article important de Washington Bloc a través de Global Research en la seva totalitat, incloent vídeos.

A mesura que la informació en l'article deixa clar, no és "alarmista 'o' Chicken Little 'per reconèixer l'espasa nuclear de Dàmocles penja d'un fil sobre la nostra espècie i de tota la biosfera planetària.

La piscina emmagatzematge de la barra plena de combustible de dos pisos desequilibrat de Fukushima Unitat 4 es troba a 100 metres sobre el terra, recolzat per les preses, el seu sostre volat per una explosió d'hidrogen, obert a l'atmosfera, en un ambient massa calent per als robots, deixar que els treballadors humans per si sols. Un terratrèmol de 7 punts podria colpejar per sobre o fer brollar una fuita. Una vegada que l'aigua es vessa una explosió nuclear i el foc seguiria, la qual cosa podria llançar 85 vegades la radiació emesa per Chernoybl a tot l'hemisferi nord i, finalment, tot el planeta. Un terratrèmol de 7 punts es pronostica per a la regió aviat.

Això no és només un problema de Japó. Això és una emergència internacional molt més immediata que el programa nuclear de l'Iran mític. Exigeix ​​la cooperació internacional i els recursos coordinada de ser dirigides a la vegada per evitar una catàstrofe potencialment mundial de proporcions sense precedents. Informeu-vos i córrer la veu. EON Eds.

[Actualització: veure USGS mapa de Fukushima conseqüències en els Estats Units aquí . També: Àrea de la Badia de San Francisco mostra de llet té més quantitat de cesi-137 des de juny passat - gairebé el doble de nivell màxim de contaminació de l'EPA - GEN Notícies. ]

Nota de l'Editor Global d'Investigació
Aquest informe detallat pel nostre Bloc Col·laborador Washington s'ha de llegir amb molta cura.

El món està en una cruïlla crítica. El desastre de Fukushima al Japó ha posat en primer pla els perills de la radiació nuclear al món. La crisi al Japó ha estat descrit com "una guerra nuclear sense una guerra".

La radiació nuclear -que amenaça la vida al planeta terra- no és notícia de primera plana en comparació amb els problemes més insignificants d'interès públic, incloent l'escena del crim a nivell local o dels informes dels tabloides de xafarderies sobre les celebritats de Hollywood.

Les implicacions d'aquest informe han de ser entesos. L'opinió pública mundial ha de ser informada de manera que les accions significatives es poden prendre sense demora en suport dels equips japonesos.

Corre la veu. Remetre el present informe al llarg i ample. Posi-la en Facebook.

És essencial per a exercir pressió en tots els nivells de govern, nacional i internacional a prendre totes les accions necessàries per evitar una catàstrofe imminent, que en un sentit molt real amenaça el futur de la humanitat.

Michel Chossudovsky, 9 abril 2012

Les piscines de combustible de Fukushima: L'AMENAÇA MÉS GRAN DE CURT TERMINI PER A la HUMANITAT

"Sobre la base de dades del Departament d'Energia dels Estats Units, suposant un total de 11.138 elements de combustible gastat s'emmagatzemen en el lloc de Dai-Ichi, gairebé tots, que és a les piscines. Contenen aproximadament 336 milions d'curies (~ 1.2 E + 19 Bq) de radioactivitat de llarga vida. Al voltant de 134 milions d'curies de cesi-137 és - aproximadament 85 vegades la quantitat de Cs-137 alliberada en l'accident de Txernòbil segons les estimacions del Consell Nacional dels Estats Units de Protecció Radiològica (NCRP). L'inventari de combustible del reactor total gastat en el lloc de Fukushima-Daichi conté gairebé la meitat de la quantitat total de Cs-137 estimat pel NCRP que s'han donat a conèixer per totes les proves d'armes nuclears en l'atmosfera, de Txernòbil, i les plantes de reprocessament de tot el món (~ 270 milions de curies o ~ 9.9 E + 18 Becquerel). És important que el públic entengui que els reactors que han estat operant per dècades, com les que en el lloc de Fukushima Dai-Ichi han generat algunes de les majors concentracions de radioactivitat al planeta. "(Robert Alvarez, ex Assessor Principal sobre Polítiques al secretari i Assistent Adjunt per a la Seguretat Nacional i el Medi Ambient en el Departament d'Energia dels Estats Units)

La major amenaça a la Humanitat: Combustible Piscina Número 4
Hem pres nota de dies després que el terratrèmol del Japó que la major amenaça era de les barres de combustible gastat a la piscina de combustible a Fukushima unitat número 4, i no dels propis reactors. Veure aquesta i aquesta. Hem observat al febrer :

Els científics diuen que hi ha una probabilitat del 70% d'un terratrèmol de magnitud 7,0 colpeja Fukushima aquest any, i una oportunitat de 98% dins dels propers 3 anys.

Atès que l'expert nuclear Arnie Gundersen diu que un terratrèmol de 7.0 o major podria provocar el col·lapse de tota l'estructura de la piscina de combustible, és urgent que tot el humanament possible es fa per estabilitzar l'estructura de l'habitatge de les piscines de combustible en el reactor número 4.

Tepco està fent alguna cosa de construcció a l'edifici ... és una carrera contra el temps en circumstàncies molt difícils, i és d'esperar Tepco guanyarà.

Com AP assenyala:

La integritat estructural de l'edifici danyat la unitat 4 del reactor ha estat durant molt temps una de les principals preocupacions entre els experts perquè un col·lapse de la seva piscina de refrigeració del combustible gastat podria causar un desastre pitjor que les tres fusions de reactors.

***

Gundersen (qui solia construir piscines de combustible gastat) explica que no hi ha protecció que envolta el combustible radioactiu a les piscines. Ell adverteix que - si les piscines de combustible en el reactor 4 col·lapse a causa d'un terratrèmol - la gent ha de sortir del Japó, i els residents de la costa oest d'Amèrica i Canadà haurien de tancar totes les finestres i romandre a l'interior durant un temps.

El nombre de la piscina de combustible 4 és aparentment no en gran forma , i ja han estat innombrables terratrèmols prop de la regió de Fukushima des del terratrèmol de 9,0 el març passat.

ZDF televisió alemanya cita enginyer nuclear Yukitero Naka com dient :

'Si es produeix un altre terratrèmol, llavors l'edifici [número 4] podria col·lapsar i una altra reacció en cadena molt probable que podria passar. "

( Unitat 4 conté plutoni , així com altres deixalles radioactives.)

Mainchi ha informat el Dilluns:

L'agrupació d'emmagatzematge a l'edifici del reactor número 4 té un total de 1.535 barres de combustible, o 460 tones de combustible nuclear, en el mateix. El mateix edifici de 7 pisos ha patit un gran dany, amb l'agrupació d'emmagatzematge gairebé intacta en els pisos tercer i quart de l'edifici. El sostre s'ha bufat lluny. Si es trenca la piscina d'emmagatzematge i s'asseca, el combustible nuclear dins es sobreescalfi i exploti, causant una enorme quantitat de substàncies radioactives a estendre sobre una àrea àmplia. Tant la Comissió de Regulació Nuclear (NRC) i l'empresa d'energia nuclear francesa Areva han advertit sobre aquest risc.

Un informe publicat al febrer per la Comissió Independent d'Investigació sobre l'accident nuclear de Fukushima Daiichi va dir que l'agrupació d'emmagatzematge de reactor No. 4 de la planta ha estat clarament demostrat ser "la baula més feble" en el paral·lel, les crisis de reacció en cadena de la nuclear desastre. El pitjor dels casos elaborats pel govern inclou no només el col·lapse de la piscina del reactor N º 4, sinó la desintegració de barres de combustible gastat de tots els altres reactors de la planta. Si això arribés a succeir, els residents a l'àrea metropolitana de Tòquio es veurien obligats a evacuar.

L'ex ministre de Terra, Infraestructura, Transport i Turisme Sumio Mabuchi, que va ser nomenat per al càrrec d'assessor del llavors primer ministre, Naoto Kan, en el desastre nuclear immediatament després del seu esclat, va proposar la injecció de formigó des de sota del reactor número 4 de la part inferior de l'agrupació d'emmagatzematge, a l'estil de Txernòbil.

***

"Com que l'aigua del mar estava sent bombejada en el reactor, la solidesa de l'estructura (la corrosió de formigó i deteriorament) era qüestionable. També hi va haver dubtes sobre els càlculs realitzats sobre la resistència a terratrèmols, així ", va dir una font del govern familiaritzats amb el que va tenir lloc en el moment. "[F] Extracció de la vareta uel prendrà tres anys. Es mantindrà l'estructura de peu durant tant de temps?

Asahi va assenyalar el mes passat que - si la Unitat 4 de la piscina per crear una esquerda d'un terratrèmol i les fugues, que seria el final de Tòquio.

Kevin Kamps va dir el mes passat:

Unitat 4 emmagatzematge de la piscina ... Tot l'edifici està enumerant incloent la piscina. El que tenen és gats d'acer sota de la piscina per tractar de mantenir el pis caigui o la piscina d'moure d'una tirada sobre.

Si es perd que el subministrament d'aigua de refrigeració, serà tan sols un parell d'hores com a màxim abans que els residus està en flames. 135 tones fora de qualsevol contenció radioactiva. Serien alliberaments directes en el medi ambient. 100% de cesi-137 podria ser alliberat al medi ambient.

L'ex assessor de l'ONU Akio Matsumura - les lloances s'han cantat per Mikhaïl Gorbatxov, Ambaixadors Stephen Bosworth i Glenn Olds, i l'ex subsecretari d'Estat dels EUA i Goldman Sachs copresident John C. Whitehead - notes:

La unitat va patir enormes danys durant el tsunami explosió d'hidrogen va volar el sostre, deixant la piscina de combustible altament radioactiu exposada a l'aire lliure. Si un altre terratrèmol d'alt nivell colpeja la zona, l'edifici s'esfondraria sens dubte. Meteoròlegs japonesos i nord-americans han pronosticat que un fort terratrèmol de tal fet, és probable que va colpejar aquest any.

La crisi sense precedents i l'alliberament de radiació que es produiria és el pitjor dels casos que el llavors primer ministre Kan i altres ex funcionaris han discutit en els últims mesos. Va advertir durant la seva intervenció en el Fòrum Econòmic Mundial a Davos que un accident d'aquest tipus obligaria a l'evacuació dels 35 milions de persones a Tòquio, prop de la meitat del Japó i posar en perill la sobirania de la nació. Tal catàstrofe humanitària i ambiental és inimaginable. Hiroshi Tasaka, un enginyer nuclear i assessor especial del primer ministre Kan immediatament després de la crisi, va dir que la crisi "acaba d'obrir la caixa de Pandora".

El govern japonès actual encara no ha esmentat el desastre que s'acosta, aparentment per no incitar el pànic en el públic. No obstant això, cal prendre mesures ràpidament. Aquest lloc web durant l'últim any ha publicat un comentari corrent de científics que expliquen per què Reactor 4 ha de ser estabilitzat immediatament, que podria ser capaç d'aconseguir aquesta tasca, i per què la situació ha passat gairebé desapercebut. Creiem que un equip internacional independent d'enginyers estructurals i altres assessors ha de ser muntada i desplegada immediatament. Muntatge de la pressió pública obligaria al govern japonès a prendre mesures. Esperem que aquests recursos són útils per educar el públic sobre la crisi que tenim.

A mesura que el físic alemany eminent Dr. Hans-Peter Durr va dir fa deu mesos, si els vessaments de la piscina de combustible gastat, estarem en una situació en la qual la ciència mai es va imaginar que podríem ser.

Matsumura se li va dir que si la piscina de combustible de la unitat 4 s'esfondra o l'aigua es vessa cap a fora, així que la quantitat de radiació es vomitaré des de fa 50 anys que ningú serà capaç d'acostar-se a Fukushima:

Encara més espectacular, Matsumura escriu:

"L'ex ambaixador del Japó a Suïssa, Sr. Mitsuhei Murata, va ser convidat a parlar a l'Audiència Pública del Comitè Pressupostari de la Cambra de Consellers el 22 de març de 2012, sobre l'accident de Fukushima centrals nuclears. Abans que el Comitè, Ambaixador Murata va declarar enèrgicament que si l'edifici paralitzat de la unitat del reactor 4 amb 1.535 barres de combustible a la piscina de combustible gastat de 100 peus (30 metres) per sobre dels esfondraments de terra-i no només provocarà el tancament dels sis reactors però també afectarà la piscina de combustible gastat comú que conté 6.375 barres de combustible, que es troba a uns 50 metres del reactor 4. En ambdós casos les barres radioactives no estan protegides per un recipient de contenció; perillosament, estan oberts a l'aire. Això certament causar una catàstrofe global com mai abans havíem experimentat. Ha posat èmfasi que la responsabilitat del Japó a la resta del món és incommensurable. Tal catàstrofe es troba durant segles. Ambaixador Murata ens va informar que el nombre total de les barres de combustible gastat en el lloc de Fukushima Daiichi exclusió de les varetes en el recipient a pressió és 11.421 (396 + 615 + 566 + 1535 + 994 + 940 + 6375).

"Li vaig preguntar a la part superior les piscines de combustible gastat expert Sr. Robert Álvarez, ex Conseller de Política Sènior del secretari i subsecretari adjunt per a la Seguretat Nacional i el Medi Ambient en el Departament d'Energia dels Estats Units, per obtenir una explicació de l'impacte potencial de les 11.421 barres.

"Vaig rebre una resposta sorprenent del Sr. Alvarez [actualitzat 04/05/12]:

"'En els últims temps, més informació sobre la situació del combustible gastat en el lloc de Fukushima Dai-Ichi ha donat a conèixer. És el meu enteniment que dels 1.532 elements de combustible gastat al reactor N º 304 assemblees són frescos i no irradiat. Això llavors deixa 1.231 barres de combustible gastat irradiats a la piscina Nº 4, que contenen aproximadament 37 milions d'curies (~ 1.4E + 18 Becquerel) de radioactivitat de llarga vida. La piscina Nº 4 està a uns 100 metres sobre el terra, és estructuralment danyats i s'exposa als elements oberts. Si un terratrèmol o un altre esdeveniment eren per causar aquesta piscina per drenar això podria resultar en un incendi catastròfic radiològica que van participar prop de 10 vegades la quantitat de Cs-137 alliberada per l'accident de Txernòbil.

"" La infraestructura per eliminar aquest material va ser destruït de manera segura com ho va ser en els altres tres reactors. Combustible de reactor gastat no es pot simplement aixecar en l'aire per una grua com si es tractés de càrrega de rutina. Per tal d'evitar l'exposició a les radiacions greus, incendis i possibles explosions, que s'ha de transferir en tot moment a l'aigua i estructures fortament blindats en nuclis secs .. Com que això no s'ha fet abans, l'eliminació del combustible gastat de les piscines a la danyats reactors de Fukushima Dai-ichi requeriran un gran esforç i molt de temps de reconstrucció i es cartografia en aigües desconegudes. Tot i l'enorme destrucció entubat en el lloc de Da-Ichi, cascos secs celebració d'una menor quantitat de combustible gastat semblen ser indemne.

"Sobre la base de dades del Departament d'Energia dels Estats Units, suposant un total de 11.138 elements de combustible gastat s'emmagatzemen en el lloc de Dai-Ichi, gairebé tots, que és a les piscines. Contenen aproximadament 336 milions d'curies (~ 1.2 E + 19 Bq) de radioactivitat de llarga vida. Al voltant de 134 milions d'curies de cesi-137 és - aproximadament 85 vegades la quantitat de Cs-137 alliberada en l'accident de Txernòbil segons les estimacions del Consell Nacional dels Estats Units de Protecció Radiològica (NCRP). L'inventari de combustible del reactor total gastat en el lloc de Fukushima-Daichi conté gairebé la meitat de la quantitat total de Cs-137 estimat pel NCRP que s'han donat a conèixer per totes les proves d'armes nuclears en l'atmosfera, de Txernòbil, i les plantes de reprocessament de tot el món (~ 270 milions de curies o ~ 9.9 E + 18 Becquerel).

"" És important que el públic entengui que els reactors que han estat operant per dècades, com les que en el lloc de Fukushima Dai-Ichi han generat algunes de les majors concentracions de radioactivitat al planeta. "

"Molts dels nostres lectors podrien trobar difícil apreciar el significat real de la figura, però, podem comprendre el que 85 vegades més significaria Cesi-137 que la de Txernòbil. Seria destruir el medi ambient mundial i de la nostra civilització. Això no és una ciència exacta, ni es connecta amb el debat pugilístic sobre les plantes d'energia nuclear. Aquesta és una qüestió de supervivència humana.

"Hi va haver una Conferència Cimera de Seguretat Nuclear a Seül el 26 de març i el 27, i l'ambaixador Murata i jo vam fer un esforç concertat per trobar algú per informar els participants de 54 nacions de la potencial catàstrofe global de la unitat del reactor 4. Demanem a diversos participants compartir la idea d'un equip d'avaluació independent integrat per un ampli grup d'experts internacionals per fer front a aquest problema urgent.

"M'agradaria presentar la carta de l'ambaixador Murata al secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, per transmetre aquest missatge urgent i també la seva carta al primer ministre del Japó, Yoshihiko Noda, per als lectors japonesos. Ha posat èmfasi en l'afirmació que hem de portar la saviesa humana per fer front a aquest desafiament sense precedents ".

La carta de l'ambaixador Murata diu:

"No és exagerat dir que el destí del Japó i el món sencer depèn del reactor N º 4. Això és confirmat per la majoria d'experts fiables com el Dr. Arnie Gundersen o el Dr. Fumiaki Koide ".

Metge antinuclear Helen Caldicott doctor diu que si la piscina de combustible abril s'esfondra, ella va a evacuar a la seva família de Boston i moure'ls a l'hemisferi sud. Aquesta és una declaració especialment dramàtica ja que la costa oest és molt més directament en la trajectòria de la radiació de Fukushima de la costa est.

Serà la humanitat altura de les circumstàncies, i trobar la manera d'estabilitzar la piscina de combustible número 4 abans que ocorri la catàstrofe?

O serà la civilització moderna guanyar un premi Darwin per no prestar atenció a les amenaces reals?

Per a una anàlisi més de fons, consulteu

MUNDIAL DE RECERCA EN LÍNIA D'I LLIBRE A FUKUSHIMA

Fukushima: una guerra nuclear sense una guerra: La Crisi Unspoken de tot el món Radiació Nuclear
- Pel professor Michel Chossudovsky - 2012-01-25
LECTOR DE LÍNIA GR. L'abocament d'aigua altament radioactiva a l'Oceà Pacífic constitueix un disparador potencial per a un procés de contaminació radioactiva mundial ... amb el temps totes les principals regions del món es veuran afectats.

Facebook Refilo Correu electrònic Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Sobre el administrador

James Liza i Mary Beth Brangan administren aquest blog, així com perspectives planetària . Els productors de mitjans de comunicació, així com els educadors i els organitzadors de la comunitat El guardonat, que co-directe EON - Opcions de la Xarxa Ecològica . El canal d'EON YouTube compta amb més de 600 llocs i més de 3.000 subscriptors.
Aquesta entrada va ser publicada a Sense categoria . Desa el enllaç permanent .

Una resposta a la Unitat oscil·lants de Fukushima 4: Un Urgent Global d'Emergència

  1. Antonina bosticco diu:

    Has d'aconseguir que la gent escolti i reaccionen és l'única manera en què podem aconseguir una mica de pressió als governs de construcció a tot el món. tothom necessita per enviar això als seus amics

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>