Unitat oscil·lants de Fukushima 4: Un Urgent Global Emergència

Facebook Refilo Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Ensopegar Amb


Una espasa de Dàmocles nuclear
A causa de la seva importància, estem traspàs a continuació un article important de Washington Bloc través de Global Research en la seva totalitat, incloent vídeos.

A mesura que la informació en l'article deixa clar, no és "alarmista 'o' Chicken Little 'per reconèixer l'Espasa de Dàmocles nuclear penja d'un fil sobre la nostra espècie i de tota la biosfera planetària.

Ell, piscina emmagatzematge de la barra plena de combustible de dos pisos desequilibrat de Fukushima Unitat 4 és de 100 peus per sobre del terra, recolzat per gats, el seu sostre volat per una explosió d'hidrogen, obert a l'atmosfera, en un ambient massa calenta per als robots, deixar que els treballadors humans per si sols. Un terratrèmol de 7 punts podria colpejar per sobre o fer-ho saltar una fugida. Una vegada que l'aigua es vessa una explosió nuclear i el foc seguiria, el que podria llançar 85 vegades la radiació emesa per Chernoybl a tot l'hemisferi nord i, finalment, tot el planeta. Un terratrèmol de 7 punts es preveu per a la regió aviat.

Això no és només un problema de Japó. Això és una emergència internacional molt més immediata que el programa nuclear de l'Iran mítica. Exigeix ​​la cooperació internacional i els recursos coordinada ser dirigides a la vegada per evitar una catàstrofe potencial mundial de proporcions sense precedents. Informeu-vos i difondre la paraula. EON Eds.

[Actualització: veure USGS mapa de Fukushima conseqüències en els Estats Units aquí . També: Àrea de la Badia de San Francisco mostra de llet té la major quantitat de cesi-137 des de juny passat - gairebé el doble de nivell màxim de contaminant de l'EPA - GEN Notícies. ]

Nota de l'Editor Global d'Investigació
Aquest informe detallat pel nostre Bloc Sènior Washington ha de ser llegit amb molt de compte.

El món està en una cruïlla crítica. El desastre de Fukushima al Japó ha posat en primer pla els perills de la radiació nuclear al món. La crisi al Japó ha estat descrit com "una guerra nuclear sense una guerra".

La radiació nuclear -que amenaça la vida al planeta terra- no és notícia de primera plana en comparació amb els problemes més insignificants de la preocupació pública, incloent l'escena del crim a nivell local o els informes de xafarderies sensacionalistes sobre les celebritats de Hollywood.

Les implicacions d'aquest informe han de ser entesos. L'opinió pública a tot el món ha de ser informat per la qual cosa les accions significatives es poden prendre sense demora en suport dels equips japonesos.

Difondre la paraula. Envieu aquest informe al llarg i ample. Ho al Facebook.

És essencial per pressionar a tots els nivells de govern, nacional i internacional a prendre totes les accions necessàries per evitar una catàstrofe imminent, que en un sentit molt real amenaça el futur de la humanitat.

Michel Chossudovsky, 9 abril 2012

Les piscines de combustible de Fukushima: L'AMENAÇA MÉS GRAN DE CURT TERMINI PER A LA HUMANITAT

"Amb base en dades del Departament d'Energia dels Estats Units, suposant un total de 11.138 elements combustibles gastats estan sent emmagatzemats en el lloc Dai-Ichi, gairebé tots, que està a les piscines. Contenen aproximadament 336 milions d'curies (~ 1.2 E + 19 Bq) de radioactivitat de llarga vida. Sobre 134 milions d'curies és Cesi-137 - aproximadament 85 vegades la quantitat de Cs-137 llançat en l'accident de Txernòbil segons les estimacions del Consell Nacional de Protecció Radiològica (NCRP). L'inventari de combustible del reactor total gastat en el lloc de Fukushima-Daichi conté gairebé la meitat de la quantitat total de Cs-137 estimat pel NCRP haver estat posat en llibertat per tots els assajos d'armes nuclears a l'atmosfera, Txernòbil, i les plantes de reprocessament de tot el món (~ 270 milions curies o ~ 9.9 I + 18 Becquerel). És important que el públic entengui que els reactors que han estat operant durant dècades, com les que en el lloc de Fukushima Dai-Ichi han generat algunes de les majors concentracions de radioactivitat al planeta. "(Robert Álvarez, ex assessor de polítiques al secretari i Assistent Adjunt per a la Seguretat Nacional i el Medi Ambient en el Departament d'Energia dels Estats Units)

La major amenaça a la Humanitat: Combustible Piscina Nombre 4
Hem pres nota de dies després que el terratrèmol del Japó que la major amenaça era de les barres de combustible gastat a la piscina de combustible a Fukushima unitat número 4, i no dels propis reactors. Veure això i això. Hem observat al febrer :

Els científics diuen que hi ha una probabilitat del 70% d'un terratrèmol de magnitud 7,0 colpeja Fukushima aquest any, i una oportunitat de 98% en els propers 3 anys.

Atès que Arnie Gundersen expert nuclear diu que un terratrèmol de 7,0 o major podria causar el col·lapse de tota l'estructura de la piscina de combustible, és urgent que tot el humanament possible es fa per estabilitzar l'estructura de l'habitatge les piscines de combustible en el reactor número 4.

Tepco està fent alguna cosa de construcció a l'edifici ... és una carrera contra el temps en circumstàncies molt difícils, i és d'esperar Tepco guanyarà.

Com AP assenyala:

La integritat estructural de l'edifici danyat Unitat 4 del reactor ha estat durant molt temps una de les principals preocupacions entre els experts perquè un col·lapse de la seva piscina de refrigeració del combustible gastat podria causar un desastre pitjor que les tres fusions de reactors.

***

Gundersen (que utilitza per construir les piscines de combustible gastat) explica que no hi ha protecció que envolta el combustible radioactiu en les piscines. Adverteix que - si les piscines de combustible en el reactor 4 col·lapse a causa d'un terratrèmol - la gent ha de sortir de Japó, i els residents de la costa oest d'Amèrica del Nord i Canadà han de tancar totes les finestres i romandre a l'interior durant un temps.

El nombre piscina de combustible 4 és aparentment no en gran manera , i ja han estat innombrables terratrèmols prop de la regió de Fukushima des del terratrèmol de 9,0 al març passat.

ZDF televisió alemanya cita enginyer nuclear Yukitero Naka dient :

'Si un altre terratrèmol es produeix llavors l'edifici [número 4] podria col·lapsar i una altra reacció en cadena molt probable podria ocórrer. "

( Unitat 4 conté plutoni , així com altres deixalles radioactives.)

Mainchi informat el Dilluns:

L'agrupació d'emmagatzematge a l'edifici del reactor número 4 té un total de 1.535 barres de combustible, o 460 tones de combustible nuclear, en el mateix. El mateix edifici de 7 pisos ha patit grans danys, amb l'agrupació d'emmagatzematge gairebé intacta en els pisos tercer i quart de l'edifici. El sostre s'ha volat. Si es trenca l'agrupació d'emmagatzematge i s'executa en sec, el combustible nuclear dins es sobreescalfi i explotar, causant una enorme quantitat de substàncies radioactives a estendre sobre una àrea àmplia. Tant la Comissió de Regulació Nuclear (NRC) i l'empresa d'energia nuclear francesa Areva han advertit sobre aquest risc.

Un informe publicat al febrer per la Comissió Independent d'Investigació sobre l'accident nuclear de Fukushima Daiichi va dir que l'agrupació d'emmagatzematge de Nº 4 del reactor de la planta ha estat clarament demostrat que és "la baula més feble" en el paral·lel, les crisis de reacció en cadena de la nuclear desastre. El pitjor dels casos, elaborat pel govern inclou no només el col·lapse de la piscina del reactor N º 4, però la desintegració de barres de combustible gastat de tots els altres reactors de la planta. Si això arribés a succeir, els residents a l'àrea metropolitana de Tòquio es veurien obligats a evacuar.

L'exministre de Terra, Infraestructura, Transport i Turisme Sumio Mabuchi, que va ser nomenat per al càrrec d'assessor del llavors primer ministre, Naoto Kan, al desastre nuclear immediatament després del seu esclat, va proposar la injecció de formigó per sota del reactor número 4 de la part inferior de l'agrupació d'emmagatzematge, a l'estil de Txernòbil.

***

"A causa de que l'aigua del mar estava sent bombejada en el reactor, la solidesa de l'estructura (la corrosió i el deteriorament de concret) era qüestionable. També hi va haver dubtes sobre els càlculs realitzats sobre la resistència a terratrèmols així ", va dir una font del govern familiaritzats amb el que va tenir lloc en aquest moment. "[F] remoció vareta uel prendrà tres anys. Es mantindrà l'estructura de peu durant tant de temps?

Asahi va assenyalar el mes passat que - si la unitat 4 piscina rep una esquerda d'un terratrèmol i les fuites, seria el final de Tòquio.

Kevin Kamps va dir el mes passat:

Unitat 4 d'emmagatzematge de la piscina ... Tot l'edifici està llistant incloent la piscina. El que tenen és connectors d'acer sota de la piscina per tractar de mantenir el pis caigui o la piscina des bolcar.

Si es perd que el subministrament d'aigua de refrigeració, serà tan sols un parell d'hores com a molt abans que els residus està en flames. 135 tones fora de qualsevol contenció radioactiu. Serien alliberaments directes en el medi ambient. 100% de cesi-137 podria ser alliberat al medi ambient.

L'ex assessor de l'ONU Akio Matsumura - les lloances han estat cantat per Mikhaïl Gorbatxov, Ambaixadors Stephen Bosworth i Glenn Olds, i l'ex subsecretari d'Estat nord-americana, i Goldman Sachs copresident John C. Whitehead - notes:

La unitat va patir enormes danys durant el-un tsunami explosió d'hidrogen va volar el sostre, deixant la piscina de combustible altament radioactiu exposat a l'aire lliure. Si un altre terratrèmol alt nivell colpeja la zona, l'edifici sense dubte col·lapsar. Meteoròlegs japonesos i nord-americans han pronosticat que un fort terratrèmol, de tal fet, és probable que va colpejar aquest any.

La crisi i l'alliberament sense precedents de radiació que es produiria és el pitjor dels casos que el llavors primer ministre Kan i altres ex funcionaris han discutit en els últims mesos. Va advertir durant la seva intervenció al Fòrum Econòmic Mundial a Davos que un accident d'aquest tipus obligaria a l'evacuació dels 35 milions de persones a Tòquio, prop de la meitat del Japó i comprometre la sobirania de la nació. Tal catàstrofe humanitària i ambiental és inimaginable. Hiroshi Tasaka, un enginyer nuclear i assessor especial del primer ministre Kan immediatament després de la crisi, va dir que la crisi "acaba d'obrir la caixa de Pandora".

El govern japonès actual encara no ha esmentat el desastre que s'acosta, aparentment per no incitar el pànic al públic. No obstant això, cal prendre mesures ràpidament. Aquest lloc web en l'últim any ha publicat un comentari corrent dels científics que expliquen per què Reactor 4 ha de ser estabilitzat immediatament, que podria ser capaç d'aconseguir tal tasca, i per què la situació ha passat gairebé desapercebut. Creiem que un equip independent, internacional d'enginyers estructurals i altres assessors ha de ser muntat i va desplegar immediatament. Muntatge de la pressió pública obligaria al govern japonès a prendre mesures. Esperem que aquests recursos són útils per educar el públic sobre la crisi que enfrontem.

Com el físic alemany eminent Dr. Hans-Peter Durr va dir fa deu mesos, si els vessaments de la piscina de combustible gastat, estarem en una situació en què la ciència mai es va imaginar que podria ser.

Matsumura li va dir que si la piscina de combustible de la unitat 4 s'esfondra o l'aigua es vessa, tant la radiació es vomitaré per 50 anys que ningú va a ser capaç d'acostar-se Fukushima:

Encara més espectacular, Matsumura escriu:

"L'ex ambaixador del Japó a Suïssa, el Sr. Mitsuhei Murata, va ser convidat a parlar a l'Audiència Pública de la Comissió de Pressupost de la Cambra de Consellers el 22 de març de 2012, en l'accident de Fukushima centrals nuclears. Abans que el Comitè, l'Ambaixador Murata va declarar fermament que si l'edifici esguerrat de la unitat del reactor 4 amb 1.535 barres de combustible a la piscina de combustible gastat 100 peus (30 metres) per sobre dels ensorraments de terra-i no només provocarà el tancament dels sis reactors sinó que també afectarà la piscina de combustible gastat comú que conté 6.375 barres de combustible, que es troba a uns 50 metres del reactor 4. En tots dos casos, les barres radioactives no estan protegits per un atuell de contenció; perillosament, estan oberts a l'aire. Això certament causar una catàstrofe global com mai abans havíem experimentat. Ha posat èmfasi que la responsabilitat del Japó a la resta del món és incommensurable. Tal catàstrofe ens afectarà durant segles. Ambaixador Murata ens va informar que el nombre total de les barres de combustible gastat en el lloc de Fukushima Daiichi excloent les barres en el recipient de pressió és 11.421 (396 + 615 + 566 + 1535 + 994 + 940 + 6375).

"Li vaig preguntar a la part superior piscines de combustible gastat expert Sr. Robert Alvarez, ex Conseller de Política Sènior del Secretari i Sotssecretari Adjunt per a la Seguretat Nacional i el Medi Ambient en el Departament d'Energia dels Estats Units, per a una explicació de les possibles repercussions de les 11.421 vares.

"Vaig rebre una resposta sorprenent del Sr. Alvarez [actualitzat 04/05/12]:

"'En els últims temps, més informació sobre la situació del combustible gastat en el lloc de Fukushima Dai-Ichi ha donat a conèixer. És el meu enteniment que dels 1.532 elements de combustible gastat al reactor N º 304 assemblees són frescos i no irradiat. Això deixa 1.231 barres de combustible gastat irradiats a la piscina No. 4, que contenen aproximadament 37 milions d'curies (~ 1.4E + 18 Becquerel) de la radioactivitat de llarga vida. La piscina No. 4 és d'uns 100 peus sobre el terra, està estructuralment danyat i està exposat als elements oberts. Si un terratrèmol o un altre esdeveniment eren per causar aquesta piscina per drenar això podria resultar en un incendi catastròfic radiològica que van participar prop de 10 vegades la quantitat de Cs-137 publicat per l'accident de Txernòbil.

"'La infraestructura per treure aquest material amb seguretat va ser destruït com ho va ser en els altres tres reactors. Combustible de reactor gastat no es pot simplement aixecar en l'aire per una grua com si es tractés de càrrega de rutina. Per tal d'evitar exposicions a la radiació greus, incendis i possibles explosions, que s'ha de transferir en tot moment a l'aigua i estructures fortament blindats en cascos secs .. Com això mai s'ha fet abans, l'eliminació del combustible gastat de les piscines en el danyats reactors de Fukushima Dai-Ichi-requeriran un esforç important i requereix molt de temps de re-construcció i es cartografia en aigües desconegudes. Tot i l'enorme destrucció entubat al lloc de Da-Ichi, cascos secs que duen a terme una menor quantitat de combustible gastat semblen ser indemne.

"'Amb base en dades del Departament d'Energia dels Estats Units, suposant un total de 11.138 conjunts de combustible esgotat s'emmagatzemen en el lloc Dai-Ichi, gairebé tots, que és a les piscines. Contenen aproximadament 336 milions d'curies (~ 1.2 E + 19 Bq) de radioactivitat de llarga vida. Sobre 134 milions d'curies és Cesi-137 - aproximadament 85 vegades la quantitat de Cs-137 llançat en l'accident de Txernòbil segons les estimacions del Consell Nacional de Protecció Radiològica (NCRP). L'inventari de combustible del reactor total gastat en el lloc de Fukushima-Daichi conté gairebé la meitat de la quantitat total de Cs-137 estimat pel NCRP haver estat posat en llibertat per tots els assajos d'armes nuclears a l'atmosfera, Txernòbil, i les plantes de reprocessament de tot el món (~ 270 milions curies o ~ 9.9 I + 18 Becquerel).

"'És important que el públic entengui que els reactors que han estat operant durant dècades, com les que en el lloc de Fukushima Dai-Ichi han generat algunes de les majors concentracions de radioactivitat al planeta."

"Molts dels nostres lectors podrien trobar difícil apreciar el significat real de la figura, però, podem comprendre el 85 vegades més significaria cesi-137 que el de Txernòbil. Seria destruir el medi ambient mundial i la nostra civilització. Això no és una ciència exacta, ni connectar al debat pugilístic sobre les centrals nuclears. Aquesta és una qüestió de supervivència humana.

"Hi va haver una Conferència Cimera de Seguretat Nuclear a Seül el 26 de març i 27, i l'ambaixador Murata i em va fer un esforç concertat per trobar algú per informar els participants de 54 nacions de la potencial catàstrofe global de la unitat del reactor 4. Demanem diversos participants a compartir la idea d'un equip d'avaluació independent integrat per un ampli grup d'experts internacionals per fer front a aquest problema urgent.

"M'agradaria presentar la carta de l'ambaixador Murata al secretari general de l'ONU, Ban Ki-moon, per transmetre aquest missatge urgent i també la seva carta al primer ministre del Japó, Yoshihiko Noda, per als lectors japonesos. Va fer èmfasi en el compte que portem la saviesa humana per fer front a aquest desafiament sense precedents ".

La carta de l'ambaixador Murata diu:

"No és exagerat dir que el destí del Japó i el món sencer depèn del reactor N º 4. Això és confirmat per la majoria d'experts fiables com el Dr. Arnie Gundersen o el Dr. Fumiaki Koide ".

Metge antinuclear Helen Caldicott doctor diu que si la piscina de combustible 4 s'esfondra, s'evacuarà a la seva família de Boston i moure'ls a l'hemisferi sud. Aquesta és una declaració especialment dramàtica ja que la costa oest és molt més directament en la trajectòria de la radiació de Fukushima de la costa est.

Serà la humanitat altura de les circumstàncies, i trobar la manera d'estabilitzar piscina de combustible número 4 abans que ocorri la catàstrofe?

O serà la civilització moderna guanyar un premi Darwin per no prestar atenció a les amenaces reals?

Per a una anàlisi més de fons, consulteu

MUNDIAL DE RECERCA EN LÍNIA D'I LLIBRE A FUKUSHIMA

Fukushima: una guerra nuclear sense Guerra: La crisi Unspoken de tot el món Radiació Nuclear
- Pel professor Michel Chossudovsky - 2012-01-25
LECTOR DE LÍNIA GR. L'abocament d'aigua altament radioactiva a l'Oceà Pacífic constitueix un disparador potencial per a un procés de contaminació radioactiva mundial ... amb el temps totes les principals regions del món es veuran afectats.

Facebook Refilo Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Ensopegar Amb

Sobre el administrador

James Liza i Mary Beth Brangan administrar aquest blog, així com perspectives planetària . Productors de mitjans, així com a educadors i organitzadors comunitaris guardonat, que co-directa EON - la Xarxa Opcions Ecològiques . El canal d'EON YouTube té més de 600 llocs i més de 3.000 subscriptors.
Aquesta entrada s'ha publicat en Sense categoria . Desa el enllaç permanent .

Una resposta a la Unitat oscil·lants de Fukushima 4: Un Urgent Global Emergència

  1. antonina bosticco diu:

    Has d'aconseguir que la gent escolti i reaccionen és l'única manera en què podem aconseguir una mica de pressió que als governs de tot el món. tothom necessita per enviar això als seus amics

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>