Unitat oscil · lants de Fukushima 4: Un Urgent Global Emergency

Facebook Refilo Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon


Una espasa de Dàmocles nuclear
Causa de la seva importància, estem traspàs a continuació un important article del Bloc de Washington a través de Global Research íntegrament, incloent vídeos.

La informació en aquest article deixa clar, no és "alarmista 'o' Chicken Little 'per reconèixer l'espasa nuclear de Dàmocles que penja d'un fil sobre la nostra espècie i de tota la biosfera planetària.

Ell, de dos pisos, piscina emmagatzematge de la barra plena de combustible torta de Fukushima Unitat 4 es troba a 100 metres sobre el terra, recolzat per mitjà de gats, el seu sostre volat per una explosió d'hidrogen, obert a l'atmosfera, en un ambient massa calent per a robots, deixar que els treballadors humans per si sols. Un terratrèmol de 7 punts podria enderrocar o fer tenir fuites. Quan s'aboca l'aigua d'una explosió nuclear i el foc seguirien, potencialment vomitant 85 vegades la radiació emesa per Chernoybl a tot l'hemisferi nord i, finalment, a tot el planeta. Un terratrèmol de 7 punts es preveu per a la regió en breu.

Això no és només un problema del Japó. Això és una emergència internacional més immediata que el programa nuclear de l'Iran mítica. Exigeix ​​la cooperació internacional coordinada i recursos es dirigeixi al mateix temps per evitar una catàstrofe potencial mundial de proporcions sense precedents. Informeu-vos i córrer la veu. EON Eds.

[Actualització: vegeu USGS mapa de Fukushima conseqüències als EUA aquí . També: Badia de San Francisco mostra de llet té la major quantitat de cesi-137 des de juny passat - nivell màxim de contaminants gairebé el doble de l'EPA - GEN News. ]

Nota de l'Editor Global d'Investigació
Aquest informe detallat pel nostre Bloc Contribuent Washington s'ha de llegir amb molta cura.

El món està en una cruïlla crítica. El desastre de Fukushima al Japó ha posat sobre la taula els perills de la radiació nuclear al món. La crisi al Japó ha estat descrita com "una guerra nuclear sense una guerra."

-Que la radiació nuclear que amenaça la vida al planeta Terra-no és notícia de primera plana en comparació amb els assumptes més insignificants d'interès públic, incloent l'escena del crim a nivell local o dels informes dels tabloides de xafarderies sobre celebritats de Hollywood.

Les implicacions d'aquest informe han de ser entesos. L'opinió pública mundial ha de ser notificada per tal que les accions significatives es poden prendre sense demora en suport dels equips japonesos.

Corre la veu. Remetre el present informe al llarg i ample. Ho al Facebook.

És fonamental per pressionar a tots els nivells de govern, nacional i internacional que adopti totes les mesures necessàries per evitar una catàstrofe imminent, que en un sentit molt real amenaça el futur de la humanitat.

Michel Chossudovsky, 9 abril 2012

Les piscines de combustible de Fukushima: La major amenaça a curt termini per HUMANITAT

"Amb base en dades del Departament d'Energia dels EUA, suposant un total de 11.138 elements de combustible gastat estan sent emmagatzemats en l'obra de Dai-Ichi, gairebé tots, que és a les piscines. Contenen aproximadament 336 milions d'curies (~ 1.2 E +19 Bq) de radioactivitat de llarga vida. Aproximadament 134 milions d'curies de cesi-137 és - aproximadament 85 vegades la quantitat de Cs-137 alliberada en l'accident de Txernòbil segons les estimacions del Consell Nacional dels EUA de Protecció Radiològica (NCRP). El total gastat inventari de combustible del reactor en el lloc de Fukushima-Daichi conté gairebé la meitat de la quantitat total de Cs-137 estimat pel NCRP haver estat posat en llibertat per tots els assajos atmosfèrics d'armes nuclears, Txernòbil, i les plantes de reprocessament de tot el món (~ 270 milions curies o ~ 9.9 E +18 Becquerel). És important que el públic entengui que els reactors que han estat operant per dècades, com els que en el lloc de Fukushima Dai-Ichi han generat algunes de les majors concentracions de radioactivitat al planeta ". (Robert Alvarez, ex Assessor Principal sobre Polítiques al Secretari Auxiliar adjunt i Secretari de Seguretat Nacional i el Medi Ambient en el Departament d'Energia dels EUA)

La major amenaça a la humanitat: Fuel Piscina Número 4
Hem pres nota de dies després que el terratrèmol del Japó que la major amenaça era de les barres de combustible gastat a la piscina de combustible a Fukushima unitat número 4, i no dels propis reactors. Veure aquesta i aquesta. Hem observat al febrer :

Els científics diuen que hi ha una probabilitat del 70% d'un terratrèmol de magnitud 7,0 colpeja Fukushima aquest any, i una probabilitat del 98% dins dels propers 3 anys.

Tenint en compte que l'expert nuclear Arnie Gundersen diu que un terratrèmol de 7,0 o major podria causar el col · lapse de tota l'estructura de la piscina de combustible, és urgent que tot el humanament possible es fa per estabilitzar l'estructura que alberga les piscines de combustible en el reactor número 4.

Tepco està fent algunes obres de construcció a l'edifici ... és una carrera contra el temps en circumstàncies molt difícils, i és d'esperar Tepco guanyarà.

Com AP assenyala:

La integritat estructural de l'edifici danyat la unitat 4 del reactor ha estat durant molt de temps una gran preocupació entre els experts perquè un col · lapse de la seva piscina de refrigeració del combustible gastat podria causar un desastre pitjor que les tres fusions de reactors.

***

Gundersen (que utilitza per construir les piscines de combustible gastat) explica que no existeix una protecció que envolta el combustible radioactiu a les piscines. Adverteix que - si les piscines de combustible al reactor 4 col · lapse a causa d'un terratrèmol - la gent ha de sortir del Japó, i els residents de la costa oest dels Estats Units i Canadà han de tancar totes les finestres i romandre a l'interior durant un temps.

La piscina de combustible número 4 és aparentment no en gran forma , i ja s'han produït innombrables terratrèmols prop de la regió de Fukushima des del terratrèmol de 9,0 al març passat.

ZDF televisió d'Alemanya cita enginyer nuclear Yukitero Naka dient :

'Si un altre terratrèmol es produeix llavors l'edifici [número 4] podria col · lapsar i una altra reacció en cadena podria molt probable que passi. "

( Unitat 4 conté plutoni , així com altres deixalles radioactives.)

Mainchi informat el Dilluns:

L'agrupació d'emmagatzematge a l'edifici N º 4 del reactor té un total de 1.535 barres de combustible, o 460 tones de combustible nuclear, en el mateix. El mateix edifici de 7 pisos, ha patit un gran mal, amb l'agrupació d'emmagatzematge gairebé intactes en les plantes tercera i quarta de l'edifici. El sostre ha estat impressionat. Si l'emmagatzematge es trenca la piscina i s'asseca, el combustible nuclear dins es recalentará i explotar, causant una enorme quantitat de substàncies radioactives a estendre sobre una àrea àmplia. Tant la Comissió Reguladora Nuclear dels EUA (NRC) i l'energètica nuclear francesa Areva han advertit sobre aquest risc.

Un informe publicat al febrer per la Comissió Independent d'Investigació sobre l'Fukushima Daiichi accident nuclear va declarar que l'agrupació d'emmagatzematge de reactor N º 4 de la central ha estat clarament demostrat que és "la baula més feble" en les paral · leles, les crisis de reacció en cadena de la nuclear desastre. El pitjor dels casos, elaborat pel govern inclou no només el col · lapse de la piscina del reactor N º 4, però la desintegració de barres de combustible gastat de tots els altres reactors de la planta. Si això arribés a succeir, els residents a l'àrea metropolitana de Tòquio es veurien obligats a evacuar.

L'exministre de Terres, Infraestructura, Transport i Turisme Sumio Mabuchi, que va ser nomenat per al càrrec d'assessor del llavors primer ministre Naoto Kan sobre el desastre nuclear immediatament després del seu esclat, va proposar la injecció de formigó per sota del reactor N º 4 a la part inferior de l'agrupació d'emmagatzematge, a l'estil de Txernòbil.

***

"Com que l'aigua del mar estava sent bombejada al reactor, la solidesa de l'estructura (a la corrosió i el deteriorament concret) era qüestionable. També hi va haver dubtes sobre els càlculs realitzats sobre resistència als terratrèmols, així ", va dir una font del govern familiaritzats amb el que va tenir lloc en aquest moment. "[F] Extracció de la vareta uel prendrà tres anys. Es mantindrà l'estructura de peu durant tant de temps?

Asahi va assenyalar el mes passat que - si la Unitat 4 piscina rep una esquerda d'un terratrèmol i les fuites, que seria el final de Tòquio.

Kevin Kamps va dir el mes passat:

Unitat 4 agrupació d'emmagatzematge ... Tot l'edifici està enumerant incloent la piscina. El que tenen és jacks d'acer sota de la piscina per tractar de mantenir el pis caigui o la piscina des bolcar.

Si es perd que el subministrament d'aigua de refrigeració, serà tan sols un parell d'hores com a màxim abans que els residus està en flames. 135 tones fora de qualsevol contenció radioactiva. Serien els alliberaments directes en el medi ambient. 100% de cesi-137 podria ser alliberat al medi ambient.

L'ex assessor de l'ONU Akio Matsumura - les lloances s'han cantat per Mikhail Gorbachev, EUA Ambaixadors Stephen Bosworth i Glenn Olds, i l'ex subsecretari d'Estat dels EUA i Goldman Sachs copresident John C. Whitehead - notes:

La unitat va patir enormes danys durant el tsunami explosió d'hidrogen va volar el sostre, deixant a la piscina de combustible altament radioactiu exposada a l'aire lliure. Si un altre terratrèmol d'alt nivell colpeja la zona, l'edifici serà sens dubte col · lapsar. Meteoròlegs japonesos i nord-americans han pronosticat que un fort terratrèmol, de fet, és probable que va colpejar aquest any.

La crisi i l'alliberament sense precedents de radiació que es produiria és el pitjor dels casos que el llavors primer ministre Kan i altres ex funcionaris han discutit en els últims mesos. Ell va advertir durant la seva intervenció al Fòrum Econòmic Mundial de Davos que un accident d'aquest tipus obligaria a l'evacuació dels 35 milions de persones a Tòquio, prop de la meitat del Japó i comprometre la sobirania de la nació. Tal catàstrofe humanitària i ambiental és inimaginable. Hiroshi Tasaka, enginyer nuclear i assessor especial del primer ministre Kan immediatament després de la crisi, va dir que la crisi "acaba d'obrir la caixa de Pandora."

L'actual govern japonès encara no ha esmentat el desastre que s'acosta, amb el pretext de no incitar el pànic en el públic. No obstant això, cal prendre mesures ràpidament. Aquest lloc web en l'últim any ha publicat un comentari corrent dels científics expliquen per què Reactor 4 ha de ser estabilitzat immediatament, que podria ser capaç d'aconseguir tal tasca, i per què la situació ha passat gairebé desapercebut. Creiem que un equip internacional independent d'enginyers estructurals i altres assessors s'ha de acoblar i desplegar immediatament. La creixent pressió pública obligaria al govern japonès a prendre mesures. Esperem que aquests recursos són útils per educar el públic sobre la crisi que tenim.

Com el físic alemany eminent Dr Hans-Peter Durr va dir fa deu mesos, si els vessaments de la piscina de combustible gastat, estarem en una situació en la qual la ciència mai es va imaginar que podria ser.

Matsumura se li va dir que si la piscina de combustible a la unitat 4 s'esfondra o l'aigua es vessa, de manera que la quantitat de radiació s'expulsen des de fa 50 anys que ningú serà capaç d'acostar-Fukushima:

Encara més espectacular, Matsumura escriu:

"L'ex ambaixador del Japó a Suïssa, Sr Mitsuhei Murata, va ser convidat a parlar a l'Audiència Pública de la Comissió de Pressupost de la Cambra de Consellers el 22 de març de 2012, sobre l'accident de Fukushima plantes d'energia nuclear. Abans que la Comissió, Ambaixador Murata declarar fermament que si l'edifici paralitzat de la unitat del reactor 4 amb 1.535 barres de combustible a la piscina de combustible gastat de 100 peus (30 metres) per sobre dels esfondraments de terra-, no només provocarà el tancament dels sis reactors però també afectarà la piscina de combustible gastat comú que conté 6.375 barres de combustible, que es troba a uns 50 metres del reactor 4 En ambdós casos les barres radioactives no estan protegits per un recipient de contenció.; perillosament, estan oberts a l'aire. Sens dubte, això causarà una catàstrofe global com mai abans havíem experimentat. Ha posat èmfasi que la responsabilitat del Japó a la resta del món és incommensurable. Semblant catàstrofe ens afectarà durant segles. Ambaixador Murata ens va informar que el nombre total de les barres de combustible gastat en el lloc de Fukushima Daiichi excloent les barres en el recipient de pressió és 11 421 (396 615 566 1535 994 940 6375).

"Li vaig preguntar a la part superior de combustible irradiat piscines expert Sr Robert Alvarez, ex Assessor Principal sobre Polítiques per al secretari i subsecretari adjunt per a la Seguretat Nacional i el Medi Ambient en el Departament d'Energia dels EUA, per a una explicació de les possibles repercussions de les 11.421 vares.

"Vaig rebre una resposta sorprenent del Sr Alvarez [actualitzat 04/05/12]:

"'En els últims temps, més informació sobre la situació del combustible gastat en el lloc de Fukushima Dai-Ichi ha donat a conèixer. És el meu enteniment que dels 1.532 elements de combustible gastat al reactor N º 304 assemblees són fresques i no irradiat. Això deixa 1.231 barres de combustible gastat irradiat a la piscina N º 4, que contenen aproximadament 37 milions d'curies (~ 1,4 E +18 Becquerel) de radioactivitat de llarga vida. La piscina N º 4 és d'uns 100 peus per sobre del terra, està danyat estructuralment i està exposat als elements oberts. Si un terratrèmol o un altre esdeveniment van ser per causar aquesta piscina es buidi això podria resultar en un incendi catastròfic radiològica que van participar prop de 10 vegades la quantitat de Cs-137 alliberada per l'accident de Txernòbil.

"La infraestructura per treure aquest material amb seguretat va ser destruïda com ho va ser en els altres tres reactors. De combustible de reactor gastat no pot ser simplement aixecada en l'aire per una grua com si es tractés de càrrega de rutina. Per tal d'evitar l'exposició a radiacions greus, incendis i possibles explosions, que s'ha de transferir en tot moment en l'aigua i fortament blindat estructures en cascos secs .. Com que això no s'ha fet abans, l'eliminació del combustible gastat de les piscines en el danyats reactors de Fukushima Dai-ichi es requereix un gran esforç i temps de reconstrucció i es cartografia en aigües desconegudes. Malgrat l'enorme destrucció entubat en el lloc de Da-Ichi, cascos secs que sostenen una menor quantitat de combustible gastat semblen ser indemne.

"'Sobre la base de dades del Departament d'Energia dels EUA, suposant un total de 11.138 elements de combustible gastat s'emmagatzemen en el lloc de Dai-Ichi, gairebé tots, que és a les piscines. Contenen aproximadament 336 milions d'curies (~ 1.2 E +19 Bq) de radioactivitat de llarga vida. Aproximadament 134 milions d'curies de cesi-137 és - aproximadament 85 vegades la quantitat de Cs-137 alliberada en l'accident de Txernòbil segons les estimacions del Consell Nacional dels EUA de Protecció Radiològica (NCRP). El total gastat inventari de combustible del reactor en el lloc de Fukushima-Daichi conté gairebé la meitat de la quantitat total de Cs-137 estimat pel NCRP haver estat posat en llibertat per tots els assajos atmosfèrics d'armes nuclears, Txernòbil, i les plantes de reprocessament de tot el món (~ 270 milions curies o ~ 9.9 E +18 Becquerel).

"'És important que el públic entengui que els reactors que han estat operant per dècades, com els que en el lloc de Fukushima Dai-Ichi han generat algunes de les majors concentracions de radioactivitat al planeta."

"Molts dels nostres lectors podrien trobar difícil apreciar el significat real de la figura, però, podem entendre el que significaria 85 vegades més cesi-137 que el de Txernòbil. Es destruirà el medi ambient mundial i la nostra civilització. Això no és una ciència exacta, ni es connecta amb el debat pugilístic sobre les plantes d'energia nuclear. Aquesta és una qüestió de supervivència humana.

"Hi va haver una Conferència a la Cimera de Seguretat Nuclear a Seül el 26 de març i 27, i l'Ambaixador Murata i jo vam fer un gran esforç per trobar algú per informar els participants de 54 nacions de la potencial catàstrofe global de la unitat del reactor 4. Demanem a diversos participants que compartir la idea d'un equip d'avaluació independent integrat per un ampli grup d'experts internacionals per fer front a aquest problema urgent.

"M'agradaria presentar la carta de l'ambaixador Murata al secretari general, Ban Ki-moon, per transmetre aquest missatge urgent i també la seva carta al primer ministre del Japó, Yoshihiko Noda pels lectors japonesos. posat èmfasi en el compte que portem la saviesa humana per fer front a aquest desafiament sense precedents ".

La carta de l'Ambaixador Murata diu:

"No és exagerat dir que el destí del Japó i de tot el món depèn de reactor N º 4. Això és confirmat per la majoria d'experts fiables com el Dr Arnie Gundersen o el Dr Fumiaki Koide ".

Metge antinuclear Helen Caldicott doctor diu que si la piscina de combustible 4 s'esfondra, ella va a evacuar la seva família de Boston i moure'ls a l'Hemisferi Sud. Aquesta és una declaració especialment dramàtica ja que la costa oest és molt més directament en la trajectòria de la radiació de Fukushima de la costa est.

Serà la humanitat altura de les circumstàncies, i trobar la manera d'estabilitzar la piscina de combustible número 4 abans d'una catàstrofe?

O serà la civilització moderna guanyar un premi Darwin per no prestar atenció a les amenaces reals?

Per a una anàlisi més general, consulteu

MUNDIAL DE RECERCA EN LÍNIA D 'I LLIBRE EN FUKUSHIMA

Fukushima: una guerra nuclear sense guerra: La Crisi de Unspoken Worldwide Radiació nuclear
- Pel professor Michel Chossudovsky - 2012-01-25
LECTOR DE LÍNIA GR. L'abocament d'aigua altament radioactiva a l'oceà Pacífic constitueix un disparador potencial per a un procés de contaminació radioactiva mundial ... amb el temps totes les principals regions del món es veuran afectats.

Facebook Refilo Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Sobre Administració

James Liza i Mary Beth Brangan administren aquest blog, així com Planetarian Perspectives . Productors de mitjans premiades, així com educadors i organitzadors de la comunitat, que col · dirigir EON - la Xarxa d'opcions ecològiques . El canal d'EON YouTube compta amb més de 500 llocs i més de 2.000 subscriptors.
Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría . Desa el enllaç permanent .

Una resposta a la Unitat oscil · lants de Fukushima 4: Un Urgent Global Emergency

  1. antonina bosticco diu:

    ha d'aconseguir que la gent escolti i reaccionen és l'única manera que puguem aconseguir una mica de pressió que s'acumula als governs de tot el món. tothom necessita per enviar això als seus amics

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>