"Tudtunk volna Elveszett Alaska." - Naked Nukleáris Tudatlanság - EON Digest 2012/02/10

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Stumbleupon

Reuters - Lakatlan: egy üres bevásárló utcája Namie, belül a 12 mérföldes tilalmi zóna körül a nyomorék Fukushima növény. A japán kormány már többször vádolták információ visszatartásának a katasztrófa

Csavar-Ups, Shut-Downs, Ghost Városok és Cover-Ups: Normál üzemeltetési eljárások [Frissítve 2012/02/10]
Ez a kiadás a termés nukleáris híradás vonja kétségbe a további józanság, a csökkenő számok atomenergia hívei. A kaliforniai San Onofre, Illinois a Byron, Minnesota Prairie-sziget, a moszkvai Nuclear Research Center, a Vermont Yankee, a japán Fukushima, (vészhelyzet csak az elmúlt héten), az atomerőművek Németországban és TEPCO az NRC sebezhetőségét az egész nukleáris területen a műszaki hiba, szcientista érzékcsalódás, vezetői hozzá nem értés, a hivatalos gonosztett és a linkeket a szervezett bűnözés túl nyilvánvaló, hogy megtagadja. És most azt mondják nekünk: "Mi volna elveszett Alaszka ?!"

Egy példa erre: az NRC csak engedélyezett az első új nukleáris reaktor három évtized alatt.

Itt a kivonat. A végén egy új, vidám antinukleáris video fiatal szörfös / filmes Kyle Thiermann.

Southern Company fénykép. Az alsó a konténment hajó új reaktor a Vögtle gyár grúziai látható építés alatt január 30. A Southern Company csütörtökön kapta az engedélyt a reaktor, a másik pedig megy a meglévő nukleáris oldalon.

Azt talán még Veszíts Tokió ... nem is beszélve ... és most Alaszka Grúzia, Too
Harvey Wasserman
Megjelent a péntek, február 10, 2012 által a közös álmok
Mivel a Nukleáris Szabályozási Bizottság jóváhagyja az építési / üzemeltetési engedélyt két új reaktor Grúziában, riasztó jelentések Japánból jelzi a Fukushima katasztrófa még messze nincs vége.

Több ezer tonna erősen radioaktív kiégett fűtőelemek még komoly veszélyben forog. Radioaktív szemetet és a vizet okádó a környezetbe. És nukleáris mérnök Arnie Gundersen jelenti, hogy közben a húr a katasztrófák következő március 11, 2011 földrengés és szökőár, Fukushima 1-es elszigetelési sapka ténylegesen beindultak az alap, felszabadító veszélyesen radioaktív gázok és egy rés egy következő hidrogén robbanás ....

... A keserű vita dúlt Japánban, az USA-ban és másutt át a gyilkos erejét Fukushima kibocsátás, tanúsítására vonatkozó új amerikai reaktor formatervezési napon kell emlékezni, mint egy bizarr sírfelirat a 20. század legdrágább sikertelen technológia.

Anélkül, állami és szövetségi adófizetők adófizetők kénytelen fizeti a számlát, az új reaktor építése az USA-ban nem vezet sehova.

És anélkül, hogy a végső állásfoglalást a folyamatban lévő borzalmak fukusimai, az egész bolygót, Tokiótól Alaszka Grúziának és azon túl, továbbra is komoly radioaktív kockázat. Bővebben.

Vögtle Atomerőmű nyerte első reaktor építési engedély A Generation
Lucia Graves
huffingtonpost.com
WASHINGTON - Szövetségi biztonsági tisztviselők szavazott 4-az-1-jóváhagyására az első nukleáris reaktor építési engedély csaknem 35 éves, felülírva az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke Greg Jaczkó.

A bizottsági szavazás csütörtök lehetővé Southern Company leányvállalata Georgia Power bővíteni műveletek üzemében keleti Grúziában, megnyitva az utat az építési két új atomerőmű-reaktorok annak Vögtle helyszínen. Az utolsó ilyen projekt jóváhagyandó volt 1978-ban.

Elnök Jaczkó az ő nemleges szavazat aggodalmát fakadó Fukushima, kiemelve régóta fennálló feszültség a jutalék felett szabályozási válasz a japán atomerőmű katasztrófa 2011.

"Nem tudom támogatni kibocsátó ezt a licencet, mintha Fukushima sem történt volna", Jaczkó mondta a szavazás után a Bizottság székhelyén Rockville, Md. Jaczkó kért kötelező kötelezettségvállalás, hogy a Fukushima továbbfejlesztések jelenleg tervezett volna elfogadása előtt a létesítmény kezdődik műveleteket. Southern Company nem volt hajlandó találkozni e kikötés.
Bővebben.

US engedélyek első atomreaktor 1978 óta
Miguel Llanos, msnbc.com
Frissítve at 13:25 ET: Már 34 éves - és számos nukleáris baleset később -, de a megosztott szövetségi testület csütörtök engedélyezett egy segédprogram építeni atomreaktorok az Egyesült Államokban az első alkalommal 1978 óta.

A Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke, Gregory Jaczkó ellenezte engedélyezési két reaktora ezúttal annak ellenére, hogy korábban dicsérte a design.

"Van még munka" kell tenni annak érdekében, hogy tanulságokat a japán fukusimai katasztrófa tavaly is beleivódott a reaktor tervezési, mondta kollégái. "Nem tudom támogatni ezt az engedélyezési mintha Fukushima sem történt volna. Azt hiszem, igényel valamilyen kötelező kötelezettségvállalás, hogy a fukusimai fejlesztéseket, amelyek jelenleg tervezett és a jelenleg tervezettnél tenni kellene tenni a műtét előtt, a létesítmény. "

"Nincs amnézia", ​​válaszolta úr Kristine Svinick, beszél a többség a 4-1, és megállapítja, hogy az ipar már irányítani elfogadják ezeket az órákat.
Az engedélyezési kettő reaktor becsült költsége $ 14000000000, hogy a Southern Company akar hozzáadni a már meglévő Vögtle atomerőmű Grúziában. Előkészületek már elkezdődött és a tervek az első új reaktor is működik 2016. Bővebben.

E-mailek mutatják pánik az amerikai nukleáris ügynökség szakértőként tartották a sötétben következő fukusimai katasztrófa
• Egy e-mail szövege: "Mi nagyon kevés tényszerű információ egy ügynökség"
• Nukleáris Szabályozó Bizottság elárasztották a kérések biztonságát az Egyesült Államok nukleáris létesítmények katasztrófa nyomán
• A szakértők nem értettek egyet egymással a legjobb módja annak, hogy tartalmaz fukusimai katasztrófa
• Legrosszabb esetben látta volna erős sugárzás éri Alaszka

A Wil Longbottom - Daily Mail
E-mailek felkerül az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság honlapján, miután a fukusimai katasztrófa tavaly márciusi feltárta a hivatal tartották a sötétben, a skála a válság.

A levelezés, akit miután a földrengés és szökőár okozta katasztrofális károkat az atomerőmű Fukushima, Japán, feltárja szakértők nem értettek egyet az USA-át, hogyan kell kezelni a katasztrófa.

És miközben biztosítja az amerikai lakosság, hogy nincs veszély, az NRC nem hozta nyilvánosságra a legrosszabb forgatókönyv, amely látott magas szintű sugárzást érintő Alaszka ha Fukushima nem lehet megfékezni.

Új elszigetelés hibája azonosított a BWR Mark 1
Fairewinds Nukleáris Frissítés
Fairewinds azt mutatja, hogy a nukleáris ipar azon tervét, hogy a nyílás a konténment Fukushima Daiichi nem lehetett megakadályozni a elszigetelés meghibásodása és az azt követő robbanások. Nézd meg a grafikát a konténment stressztesztek végzett több mint 40 évvel ezelőtt egy amerikai nukleáris reaktor azonos Fukushima Daiichi Unit 1. Ez a videó és grafika fontos nyomokat arról, hogy miért Fukushima Daiichi 1. blokk felrobbant.

Új elszigetelés hibája azonosított a BWR Mark 1 -tól Fairewinds Energy Education on Vimeo .

E-mailek megjelenítése pánik bennünk Nuke Ügynökség Wake a fukusimai katasztrófa
Amerikai szakértők a nukleáris Regulatary Bizottság nem értett egyet át legjobb módja annak, hogy tartalmazza a folyamatban lévő nukleáris katasztrófa
- Közös álmok személyzet - Publikálva szerda, február 8, 2012
E-mailek felkerül a Nukleáris Szabályozási Bizottság (NRC) honlapján azt mutatják, egy ügynökség, amelyet rosszul tájékozottak az állam a válság zajlik a hibás Fukushima atomerőmű tavaly Japánban. Az e-mailek mutatják egyes intézkedési tervek tanácsadók az NRC is tervez, mutatnak ügynökség vonakodnak megosztani saját kutatás kiégett fűtőelemek medencék, és nem hajlandó megfogalmazni legrosszabb forgatókönyv, beleértve a nukleáris csapadék terv Alaska.

Ragyogó a Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi
Fairewinds - Videó Nukleáris frissítés
Voltak bőven figyelmeztetések, hogy mind a TEPCO és a japán szabályozó lépéseket, amelyek figyelmen kívül hagyják megakadályozta volna ezt a tragédiát. Szerte a világon, nukleáris felügyelet veszélybe került a forgóajtó és kényelmes kapcsolatot a nukleáris ipar és az úgynevezett nukleáris szabályozó, akik elősegítik a nukleáris energia helyett szabályozzák.

Ragyogó a Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi re Fairewinds Energy Education on Vimeo .

Nuke veszélyeket közel sem megoldott: Kan válság tanácsadója
By Reiji Yoshida
Alkalmazottak író - Japan Times
Decemberben miniszterelnök Yoshihiko Noda bejelentette a "megkötés" a válság válság a fukusimai 1-es atomerőművet, mondván, a Tokyo Electric Power Co.-t irányító tartani a három nyomorék reaktorok hűtéséhez, valamint a létesítmény a kiégett fűtőelemek medencék.

De egy korábbi különleges tanácsadója Naoto Kan, aki volt miniszterelnök, amikor a válság elkezdődött, arra figyelmeztetett, hogy a helyzet még messze nem megoldott, és azt mondta Fukushima ki vannak téve egy sor súlyos nukleáris problémák Japán szembe kell néznie évek.
"Azt mondanám, (a válság), csak kinyitotta Pandora szelencéjét", Hiroshi Tasaka, akinek doktori nukleáris technika és most egy professzora Tama Egyetem, mondta egy interjúban a The Japan Times.

Ő volt az egyik egy kiválasztott csoportja, aki megpillantotta a titkos legrosszabb forgatókönyv dokumentum rögzíti a Japán Atomenergia Bizottság március 25-én, amelyet később hatályon kívül helyezte állítólag a kormány.

Szerint a forgatókönyv, a legnagyobb kockázatot a válság idején nem volt válság a reaktorok, de a kiégett fűtőelemek medencék tetején ülve őket, különösen az egyik fenti 4 reaktor, amely még mindig tartalmaz körülbelül 1500 nukleáris fűtőelemek, Tasaka mondta.
Bővebben.

Szerző Keiko Ochiai, újságíró Satoshi Kamata és Nobel-díjas irodalmi Óe Kenzaburó készít beszélni újságíróknak Tokióban, február 8., 2012. (Fotó: VOA - S. L Herman)

Nobel Winner Oe sürgeti Japán leszerelésére atomreaktorok
A Chisaki Watanabe - Bloomberg
Február 8. (Bloomberg) - Japán gyorsan kell döntenie, hogy hagyjon fel nukleáris reaktorok, szerint a Nobel-díjas Óe Kenzaburó.
"Ha mi, hogy erkölcsi felelősséget gyermekei a holnap, azt kell eldönteni, hogy most hagyjanak reaktorok", a 77 éves szerző azt mondta ma egy sajtótájékoztatón a Külföldi Tudósítók Klubja Japán.

"Egy másik súlyos nukleáris baleset fordulhat elő," mondta Oe, aki egyike a kilenc alapító tagja a "Sayonara Atomerőművek" kampányt indított tavaly júniusban. "Nincs bizonyíték, hogy nem fog újra megtörténni."

A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse a 10 millió aláírást, hogy sürgesse a kormányt, hogy fokozatosan megszünteti a nukleáris energiatermelés és az elmozdulás a tiszta energia és az energia-takarékossági intézkedéseket. Eddig 5 millió aláírás gyűlik össze, azt mondta Satoshi Kamata, szabadúszó újságíró és a másik alapító tag.

Az emelkedő hőmérséklet a fukusimai kérdéseket vetnek fel mint stabilitását atomerőmű
Justin McCurry Tokió - guardian.co.uk, kedd 7 február 2012 23,52 EST
Munkások a Fukushima Daiichi atomerőműben azt mondják visszanyernie az ellenőrzést a reaktor után hőmérséklete drasztikusan emelkedett a héten, kétségbe vonja a kormány azt állítja, hogy a létesítmény már stabilizálódott. Bővebben.

Állítsa le - kaliforniai San Onofre Atomerőmű (DAL) - zavarokat egy földrengés és szökőár zóna.

San Onofre nukleáris reaktor leállt; SCE tervek javítása gőzfejlesztő cső szivárgás
Február 3, 2012 - Forrás: Southern California Edison

Southern California Edison (SCE) (NYSE: EIX), üzemeltetője a San Onofre nukleáris erőművi, továbbra is tervezi a javítás a gőzfejlesztő cső szivárgás Unit 3 következő elővigyázatossági shutdown január 31. Érzékeny felügyeleti eszközök Unit 3 tovább hogy nem mutatnak változást a sugárzási szint lenne kimutatható off-site.

Az üzemeltetők gyorsan reagált azokra a jelzésekre, a gőzfejlesztő cső szivárgás alapján leolvasott rendkívül érzékeny eszköz, melynek célja, hogy ezt az állapotot érzékelni, és ideje, hogy tegyen lépéseket, hogy megakadályozza az esetleges változás érzékelhető sugárzást kívül az üzem határán. Az üzemeltetők biztonságosan becsukta az atomerőmű le, és elszigetelt a komponens, amely tartalmazta a szivárgó csövet számított négy órán belül észleli a jelzéseket.

Jelenleg a piaci szereplők lehűlés atomerőmű 3. és nyomás csökkentésének a növényben, ami a módszer, hogy állítsa le a cső szivárog. Ők aprólékosan követi az előírt eljárások írt kifejezetten foglalkozik a cső szivárgás állapot.


San Onofre, megvan a probléma - a szerint Joieau - Daily Kos - péntek február 3, 2012 at 05:16 PST

Ez a diagram a Mitsubishi Heavy Industry a PWR és APSR gőzfejlesztő, a darab-alkatrészek jelzett. Ha valaki kimaradt a naplót tegnap este, San Onofre: "Példátlan" Steam Generator cső hiba , 3. blokkon a San Clemente nuke kellett leállítani kedden az ezen a héten, mert a szivárgás az egyik (vagy mindkét) annak RSGs [ Csere gőzfejlesztők, telepített január 2011] elindult sugárzás riasztásokat a melléképület. Ellenőrzése 2. blokk a RSGs végeztek tegnap, mert a növény le kiesés, a "szokatlan" cső kopását fedezte fel több mint 800, a több mint 9500 cső hordozó túlhevített túlnyomásos reaktor hűtővíz [~ 600ºF] a SG hő másodlagos tápvíz gőz fordulni a turbinák és villamos energiát termelnek. Unit 2-es RSGs is gyártja Mitsubishi Heavy Industries és szereltek fel 2009 őszén.
Itt van egy link, hogy a DOE jelentése az Energy Information Administration / Electric Power Havi, megjelent 1995 augusztusában, amelyek valamelyest részletesebben ismerteti a funkcióját gőzfejlesztők egy PWR atomerőmű, és mi baj SG. Amely mellett a reaktor maga a legdrágább összetevője a nukleáris erőmű. Érdemes olvasni csak azért, hogy az általános áttekintést, hogy miért ezeket a nem reaktoregységek annyira fontos.
Gőzfejlesztő Degredation és annak hatása a folyamatos működtetése nyomottvizes reaktorokat az Egyesült Államokban [pdf]

Úgy látszik, ott volt egy kis probléma a gyártási dalok Unit 3 RSGs, hogy mindenki részt tudott abban az időben. Itt van az NRC tájékoztatóban, hogy az engedély jogosultja e kérdéssel, április 2010 -

NRC: Hegesztési Hibák Csere gőzfejlesztők [pdf]
Bővebben.

Az adatok azt mutatják, hogy Kaliforniában annyi felesleges energia kapacitás, amelyet a San Onofre és Diablo Canyon reaktorok bezárását most nincs teljesítmény hiány.

ENERGY: Villamosenergia-piac zavarta elérhető nuke növény
Eric Wolff - North County Times
Kaliforniában annyi többlet villamosenergia-termelő kapacitás, a leállás a San Onofre nukleáris erőművi múlt héten nem volt hatással a nagykereskedelmi árak, az adatokat a kaliforniai független rendszerüzemeltető megmutatta.
A hatást mérsékelte az időzítése az áramkimaradás miatt. Kaliforniaiak kevesebb energiát használnak télen, köszönhetően az enyhe éghajlat és a relatív ínség elektromos fűtőberendezések.
"Ez megy vissza a tény, hogy van elég alacsony a kereslet szintje", mondta Travis Miller, a villamos energia és a közművek elemzője Morningstar Inc. "Van minden ezt a szabad kapacitást, a hatalmas mennyiségű gáz üzem kapacitás, ami nem működik, bármikor a nap folyamán. Akkor cserélje ki, hogy 20 százaléka a nap folyamán azokkal. " Bővebben.


Nukleáris Hot Seat
Rádió - Libbe Halévy
Nyomán az összes rossz hír a San Onofre a múlt héten (sugárzás szivárgás Unit 2, 800 sérült csöveket találtak Unit 3, munkás esik tankolás tó), interjút James Chambers, az engedélyezett nukleáris reaktor üzemeltetője és visszaélést , a különbség aközött, amit a mainstream média azt mondja, és mi ezeket a problémákat is jelenthet. Kérjük, ossza meg. Az értelmezés időszerű és fontos.

Tovább a nukleáris Hot Seat Podcast itt.
Itt a audiolejátszó: chambers42573c97-9c90-9008-b72b-fdb6702ad773
Itt a letöltési linket .

Szintén a nukleáris hotseat:
Nukleáris Hotseat Podcast a február 7, 2012
* Interjú w / Mary Olson, igazgatója az SE hivatal Nukleáris Információs és Resource Service (NIRS.org), a megnövekedett sugárzási kockázatok a nők és gyermekek, valamint a nemzeti terv az anti-nukleáris mozgalom;
* San Onofre problémák továbbra is fennállnak (lásd Nuclear Hotseat különjelentés);
* 2 Fukushima reaktor növekvő hő míg TEPCO fecskendez bórax; sugárzás felhő felett Új-Zéland;
* Tűz egy nukleáris kutatóközpontban Moszkvában;
* Nuke baleset Franciaországban, Észak-Anna és a Prairie sziget Minnesota;
* Radioaktív halat Vermont és haldokló madárállomány fukusimai.

Tűz Moszkva nukleáris intézet Oroszország azt mondja, nincs kockázat
Alexei Anishchuk - Reuters
Moszkva | Nap február 5, 2012 13:18 EST
MOSZKVA (Reuters) - Nem állt fenn a sugárzás szivárgás után tűz ütött ki egy moszkvai nukleáris kutatóközpont ház nem operatív 60 éves atom reaktor vasárnap azt mondta, a tisztviselők, de a Greenpeace Oroszország aggodalmát fejezte ki a incidens. Bővebben.

A nukleáris sugárzás egyaránt érinti várandós anya és a fejlődő gyermek.

Sajtóközlemény IPPNW Németország
Tüskék radioaktív kibocsátás a vizsgálat során és tankolás

Ez az első alkalom a világon bárhol, a legutóbbi adatok szerint a német hatalmas tüskék radioaktív kibocsátások során a tankolás az atomerőművek.

2011 szeptemberében, Gundremmingen NPP között található Ulm és Augsburg Dél-Németországban kibocsátott sokkal nagyobb mennyiségű radioaktív nemesgázok ellenőrzés során / tankolás, mint amennyi alatt kibocsátott energia normál működés. Az Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború (IPPNW) Németországban, a normál kibocsátási koncentráció során az év többi részében körülbelül 3 kBq / m³, de a vizsgálat során / tankolás (délután és este a szeptember 22.) ezt koncentráció hirtelen megnövekedett a ~ 700 kBq / m³ a csúcs 1470 kBq / m³. A következő napokban (szeptember 22-29), a koncentráció a kibocsátott radioaktív nemesgázok még mindig jóval magasabb volt (átlag = 100 kBq / m³), ​​mint a normál hálózati működés.

Grafika: radioaktív kibocsátás az atomerőmű Gundremmingen ellenőrzés során és tankolás időszak

Egy lehetséges mechanizmus magyarázó leukémia klaszterek közel a német és a francia atomerőművek?
Kép jóvoltából német IPPNWThe német leányvállalata az Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború megjelent elemzése mutatja nagy kiadások radioaktivitás alatt "rutin" re-üzemanyag az atom reaktor Bajorországban. A kiadványok több százszor nagyobb, mint, hogy mi tekinthető a "normális" kiadás. A német IPPNW figyelmeztet magzat különösen érzékeny ezekre a radioaktív veszélyek. Ez a fizikai, kémiai, biológiai és végrehajtási mechanizmusa radioaktív magzati szövet egyik lehetséges magyarázata statisztikailag szignifikáns mértékben az árakat a gyermekkori leukémia érzékelhetők atomerőművek német és francia állami egészségügyi vizsgálatok, amelyek hivatalosan "nincs magyarázat".

Setagaya polgármester Nobuto Hosaka - George Nishiyama / The Wall Street Journal

Anti-nukleáris Tokyo Big Mayor kihívások Utilities
George Nishiyama - WSJ-Japán
Tokiói Setagaya egyházközség több mint 260 km-re a Fukushima Daiichi atomerőmű, messze az evakuálási terület által előírt japán kormány, miután a tavalyi március 11 katasztrófák. Bővebben.

David Lochbaum: "Az NRC nem teszi a dolgát" NPR
A nukleáris mérnök, Lochbaum igazgatója a nukleáris biztonsági projekt az Unió Aggódó Tudósok . Ő megállapította, hogy a Nukleáris Szabályozó Bizottság sikeresen avatkozott bizonyos kritikus helyzetekben, és elejtette a labdát a többiek. "A legnagyobb aggodalom Elegem az NRC az évek során már nyomon követésére is hiányzik a következetesség," mondja. "Ők egy kicsit lassú megoldására ismert biztonsági problémákra." Ez a szerkesztett átiratát egy interjú a november 29, 2011.
... Úgy gondolja, egy kritikusa a nukleáris ipar?
Vagyunk kritikusok, de mi nem vagyunk egy anti-nukleáris szervezet. Mi vagyunk a pro-biztonsági vagy biztonsági ügyvéd.
Amennyiben a biztonsági probléma merül fel, azt szeretnénk látni, hogy a probléma állandó. Az egyetlen fix nem leáll a növény le véglegesen, elvegyék a kulcsokat. Ez lehet csak a rögzítő biztonsági probléma, és lehetővé teszi a növény, hogy az működjön a jövőben. ...
Ha Fukushima történt, azt hiszem, ez egy hittétel a vállalkozás, amely egy baleset bárhol baleset mindenütt. Ez történt?
UCS alapítója, Henry Kendall, szokta mondani, hogy nem lehet csak az egyik fele a hajó mosogató. Ezek alapvetően mind egy csónakban evezünk.
Így a baleset nem befolyásolja a fukusimai növények világszerte, és ezért befolyásolja azt. Ez egy tanulási gyakorlat. Azt próbálja tanulni a dolgokat, hogy jól működik, valamint a dolog, hogy nem működik olyan jól.

SAN Onofre: NRC mondjuk szivárgás okozhatta kisebb sugárzás kibocsátás San Onofre
Paul Sisson psisson@nctimes.com North County Times |

A tisztviselő a Nukleáris Szabályozó Bizottság szerdán, hogy a víz szivárog ezen a héten a San Onofre nukleáris erőművi is kiadott egy kis mennyiségű sugárzás a légkörbe, ami ellentmond egy korábbi nyilatkozatát, üzem tulajdonos Southern California Edison.

Victor Dricks, a szóvivője az NRC, mondta egy kis kiadás történhetett volna, mert a szivárgó összetevő San Onofre Unit 3 reaktor nyílások egy épület kívül a reaktor tornyosuló elszigetelési kupola. Ez az épület nem zárt, vagy nyomás, mondta.

"Tudjuk, hogy légteleníteni bizonyos radioaktív gázok a kiegészítő épület, mert ez az, amit a kiváltó sugárzás riasztás azt mondta nekik, hogy volt egy szivárgás" Dricks mondta.
Függetlenül attól, hogy a gáz kiszállt a lezárt épület nem ismert. Dricks azt mondta, hogy minden olyan gáz, amely esetleg kimaradtak lenne tekinthető "nagyon alacsony szintű kiadás."
Bővebben.

SÜTÉS DUTCHMAN humanERROR videó

Ebben a keltezés nélküli fotó megjelent a Entergy Corp., a Vermont Yankee atomerőmű Vernon, Vt., Látható. A szövetségi Nukleáris Szabályozási Bizottság arra ösztönzi a szövetségi fellebbviteli bíróság, hogy dobja ki illik iktatja az állam Vermont és a nukleáris watchdog csoport New England Koalíció. A ruhák, amelyek egy szövetségi fellebbviteli bíróság kombinációja egyetlen, mondjuk az NRC helytelenül kiállított a Vermont Yankee atomerőmű új engedélyt tavaly annak ellenére, hogy nem rendelkezett a szükséges víz minőségi tanúsítványt. (AP Photo / Entergy)

Vt. Yankee tulajdonos akar 4.600.000 $ a jogi költségek
Rutland Herald. VT.
Ügyvédek Entergy nukleáris nyújtott be kérelmet a US District Court Brattleboro keresek ügyvédi díjakat az állam Vermont és más felek annak pert mint a folyamatos működést, a Vermont Yankee atomerőmű.

A mozgás azt állítja, hogy Entergy eddig költött 4.620.000 $ a perben, és megjegyezte, hogy az amerikai kerületi bíró Garvan Murtha döntése a január 20, hogy Entergy jogosan ügyvédi díjak. Bővebben.

Állj szelep Vermont nuke sikertelen vizsgálat során
A Brattleboro Reformer jelentett ma délután:
Vermont Yankee atomerőmű Vernon úton van vissza a teljes hatalom után hajtott le egy rudat beállítás hétfőn.
A rúd beállítást kell végezni minden három hónapban, hogy a reaktor üzemel optimális energiatermelés.
A hatalom le, a növény turbina elzárószelepeket vizsgáltak, és az egyik szelep meghibásodott. Tovább.

TEPCO: Fagyasztott víz szakad csövek Fukushima növény - Hűtésrendszer megáll pihentető medence No. 4
Összefoglaló:
• Tokyo Electric Power Company talált víz szivárog a 14 helyszínen, a Fukushima Daiichi atomerőmű
• Szivárgások látszólag után történt fagyott víz a megrepedt vezetékek
• [Tepco említett] kiszivárgott víz nem tartalmaz radioaktív anyagot
• [Tepco] mondott körülbelül 40 liter vizet szivárgott ki egy hűtőrendszer a pihentető medence a 4-es reaktor
• Szivárgás kényszerítette a rendszer leállását egy óra 40 perc, de a medence hőmérséklete nem emelkedik
• Tokyo Electric említett 7 tonna víz is szivárgott ki a reaktor No.6
• Megrepedt csövek miatt 3 víz szivárog az előző napon
• [Tepco] hivatalos Junichi Matsumoto elismerte, hogy a segédprogram nem vette kellő lépéseket, hogy megakadályozzák fagyasztott csövek

jelentés már nem az interneten

Nuke ellenőrök összpontosítani 'szokatlan' kopását csövek
A MICHAEL R. BLOOD; Associated Press
Megjelent: 02/02/12 12:06 | Frissítve: 02/03/12 01:21
LOS ANGELES — The integrity of some equipment installed in 2009 at Southern California's San Onofre Unit 2 nuclear plant is drawing concern after unusual wear was found on hundreds of tubes that carry radioactive water.
Thursday's disclosure came two days after a tube leak at the plant's other unit prompted operators to shut down the reactor as a precaution. A tiny amount of radiation could have escaped, but officials say workers and the public were not endangered.
The problems at Unit 2 were discovered during inspections of a steam generator, after the plant 45 miles north of San Diego was taken off-line for maintenance and refueling. The two huge steam generators at Unit 2, each containing 9,700 tubes, were replaced in fall 2009, and a year later in its twin plant, Unit 3, as part of a $670 million overhaul.
Read more here.

Bird numbers plummet around stricken Fukushima plant
David McNeill The Independent
Researchers working around Japan's disabled Fukushima Daiichi nuclear plant say bird populations there have begun to dwindle, in what may be a chilling harbinger of the impact of radioactive fallout on local life.

In the first major study of the impact of the world's worst nuclear crisis in 25 years, the researchers, from Japan, the US and Denmark, said their analysis of 14 species of bird common to Fukushima and Chernobyl, the Ukrainian city which suffered a similar nuclear meltdown, showed the effect on abundance is worse in the Japanese disaster zone.
The study, published next week in the journal Environmental Pollution, suggests that its findings demonstrate “an immediate negative consequence of radiation for birds during the main breeding season [of] March [to] July”. Read more.

A former yakuza in Oi, Fukui Prefecture, dispatched workers to nuclear power plants. He used to allocate three workers per three-tatami-mat room. "You could make money easily if you simply had a telephone line," he said. (Kazuyuki Ito)

képaláírás: A korábbi Yakuza Oi, Fukui prefektúrában, feladták a munkavállalók a nukleáris erőművek. Szokott kiosztani három munkavállaló per három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha egyszerűen csak egy telefonvonal," mondta. (Kazuyuki Ito)
Yakuza munkaerő struktúra alakult alapja a nukleáris ipar - Asahi Shimbun
A vidéki területen 15 km-re délnyugatra a Oi atomerőmű Fukui prefektúrában, egy irodájából megjeleníti a jelzőtábla egy építőipari cég. De belül, egy 67 éves férfi viselt fekete kötött sapkát, és csomagolva egy takarót tévénézés közben azt jelzi, hogy a társaság több mint temp személyzet ügynökség nukleáris erőmű munkát.

"Szeretnéd tudni dolgozó személyzet?", Mondja, miközben szűkíti a szemét, és grimaszokkal. "Ez volt jövedelmező. Amikor megkértek, hogy összegyűjtse a 10 munkavállaló, hívtam fel Yakuza és az építőipari cégek. "

Ő azt mondta, hogy a végzett munka "álcázott alvállalkozói." Az a rendszer, egy alvállalkozó nyújt ideiglenes alkalmazottak a fővállalkozó, és dolgoznak utasításai alapján a fővállalkozó. A gyakorlat szerint jogellenes a foglalkoztatás biztonsága törvényt, amelynek célja, hogy megvédje a munkavállalók jogait és biztosítsa a megfelelő munkakörülményeket számukra.

De a gyakorlat továbbra is széles körben elterjedt évekig atomerőművek körül a nemzet, a források szerint. Bővebben.

Fla. Sen. megpróbálja hatályon kívül helyezését törvény, amely hagyja, hogy az energia alakulat. díjat nem létező növények
A Virginia Chamlee - amerikai független
Péntek, február 3, 2012 at 01:00 |
Florida szenátor Mike Fasano, R-New Port Richey nyújtott be módosítást a Szenátus bizottság energiaszámla annak érdekében, hogy hatályon kívül helyezi a törvény, amely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy az energia díjat ügyfeleiknek az atomerőművek, amelyek soha nem épült.

A bejelentés volt, ösztönözte egy egyezség született megállapodás az utolsó hónapban között Progress Energy és az állam szabályozó, mint egy atomerőmű Levy megyében. A megállapodás kifejezetten foglalkozik lezáratlan kérdéseket a cég atomerőmű Crystal River, amely zárva volt a javítások 2009-ben, és nem nyílt, mivel. Progress Energy ügyfelei végül állják a $ 1100000000 számlát a fejlesztés a Levy növény, és eddig már kifizetett fele -, de a cég a közelmúltban kapta meg a jogot, hogy építési, hogy a tervezett üzem, ami azt jelenti, az ügyfelek esetleg fizet valamit, ami soha nem épült. Bővebben.

Xcel azt mondja, nincs kockázat Prairie Island kiömlött radioaktív víz újra
By Tad Vezner and Leslie Brooks Suzukamo
Pioneer Press
Posted: 02/08/2012 12:01:00 AM CST
Updated: 02/08 12:38:20 AM
Radioactive water has spilled from Xcel Energy's Prairie Island nuclear power plant near Red Wing, Minn., on two recent occasions, according to notifications the utility sent to the Nuclear Regulatory Commission this month. Read more.

Unit 2 at Exelon's Byron nuclear plant shut down again this week after a glitch during start up after a power outage last week. (Michael Tercha/Tribune file)

Startup problem shuts Byron 2 for 2nd time in 2 weeks
Reuters
1:08 pm CST, February 7, 2012
Exelon Corp.'s 1,136-megawatt Unit 2 at the Byron nuclear power plant in Illinois shut by late Monday soon after ramping up to 25 percent power earlier in the day, due to a turbine trip, the US Nuclear Regulatory Commission said.

The plant had been shut down last week, after reporting a loss of offsite power a day earlier. Read more.

UPDATE 1-Exelon Ill. Byron 2 visszatér a szolgáltatás
Február 7. (Reuters) - Exelon Corp 1136 megawattos egység 2-es Byron atomerőmű Illinois került újból csatlakoztatni az elektromos hálózatra, és megkezdte a villamos kedd délután, mondta a cég.
A készülék kikapcsol január 30., ha a készülék egy szigetelő a létesítmény switchyard sikerült.
Javítsuk ki az elkészült szigetelő együtt karbantartási és ellenőrzési feladatok, amikor a készülék volt elérhető, Exelon mondta.
Byron 1. működött teljes erővel, szerint az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság.

Vadonatúj pótalkatrészek hiányában az atomi reaktorok
A cső törés egy vadonatúj csere gőzfejlesztő San Onofre Unit 3 a múlt héten, és a hibás vadonatúj csere reaktor fejét Palisades, azt mutatják, hogy a biztonság jelentős struktúrák atomi reaktorok megkérdőjelezhető integritás és a minőségbiztosítás. Three Mile Island és Arkansas nukleáris One is tapasztalt korai bomlása új csere gőzfejlesztők által gyártott Areva francia.

Palisades atomerőmű Covert Township arcok downgrade, vagy a záró, ha a biztonsági teljesítmény nem javul. / STAN GREGG / Associated Press

Michigan Palisades atomerőmű is nevezték az egyik nemzet 5 legrosszabb

A Palisades atomerőmű, amely ül a tó partján Michigan, hamarosan visszaállítjuk a Nukleáris Szabályozó Bizottság, hogy a státuszt és ezzel között az ország öt legrosszabbul teljesítő nukleáris erőművek egy év után a balesetek, váratlan leállások és a biztonság megsértését.

A területi vezetője az NRC mondta a múlt héten, hogy ha a teljesítmény nem javul, az ügynökség nem habozna, hogy állítsa le a növény. Palisades egyike az ország 10 legrégebbi atomerőművek, és megnyomása után a 40 éves élettartam 2011-ben, az engedélyt 2031-ig meghosszabbították.

"Őszintén szólva, azt látjuk, a teljesítményt aggasztó, és azt 2011-ben csökkent, a" regionális közigazgatás Cynthia Pederson mondta egy ritka nyilvános szemrehányást az üzem tulajdonában Entergy Nuclear Operations. Bővebben.

Three Mile Island atomerőmű találja váratlan hibáit új gőzfejlesztő
Megjelent: csütörtök, január 26, 2012, 06:33 Frissítve: péntek, január 27, 2012, 8:54 DONALD Gilliland, The Patriot-News

Miután csak egy működési ciklus ellenőrök Three Mile Island nukleáris létesítmény észleltük váratlan hibák a létesítmény új gőzfejlesztő.
Nincs utalás sugárzás adták.

Tisztviselők szerint a hibák jelentősen alacsonyabbak az előírt küszöbértékeket, de a Nukleáris Szabályozó Bizottság ülést tartott csütörtök délelőtt, hogy minél több információt.

A két 70 méteres, 510 tonnás "egyszer-through" generátorok ül mindkét oldalán a nukleáris mag, és telepítettünk TMI 2009.

Minden többe kerül, mint 140.000.000 $. Bővebben.

Szörfözés For Change: J Bay Nuclear Plant
Kelly Slater Van Jones Foster Gamble (2012)

=======
Annak érdekében, hogy ne EON munka folyik, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi Adomány oldal vagy akkor is küld csekket az EON az EON, Pf 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Stumbleupon

Mintegy Admin

James Heddle and Mary Beth Brangan administer this blog as well as Planetarian Perspectives . Award-winning media producers as well as educators and community organizers, they co-direct EON - the Ecological Options Network . The EON YouTube channel has over 600 posts and over 3,000 subscribers.
Ez a bejegyzés a Nincs kategorizálva . Könyvjelző a permalink .

One Response to “We Could Have Lost Alaska.” – Naked Nuclear Incompetence – EON Digest 2-10-2012

  1. Pingback: The Wake-Up Call from Fukushima – Uncensored | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

*

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>