"Mi is elvesztette Alaska." - Naked Nuclear Tudatlanság - EON Digest 2012/02/10

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Stumbleupon

Reuters - Lakatlan: Egy üres bevásárló utca Namie, belül a 12 mérföldes tilalmi zóna körül nyomorék Fukushima növény. A japán kormány már többször vádolták információ visszatartásának a katasztrófa

Csavar-Ups, leállások, Ghost Városok és Cover-Ups: a rendes üzemi eljárásokat [Frissítve 2012/02/10]
Ez a kiadás termés nukleáris híradás vet tovább kétségbe a józanság, a csökkenő számok atomenergia hívei. A kaliforniai San Onofre, Illinois Byron, Minnesota Prairie Island, hogy Moszkva nukleáris kutatóközpont, a Vermont Yankee, a japán Fukushima, (sürgősségi csak az elmúlt héten), az atomerőművek Németországban, és a TEPCO az NRC sérülékenységének az egész nukleáris komplexum technikai hiba, szcientista érzékcsalódás, vezetői nem értés, a hivatalos gonosztett és a linkeket a szervezett bűnözés túl nyilvánvaló tagadni. És most azt mondják nekünk: "Mi volna elveszett Alaszka?"

Egy példa erre: az NRC csak engedélyezett az első új atomreaktor három évtized alatt.

Itt a kivonat. A végén egy új, vidám anti-nukleáris video fiatal szörfös / filmes Kyle Thiermann.

Southern Company fénykép. Az alsó a konténment hajó egy új reaktor Vogtle üzem Georgia látható építés alatt január 30. A Southern Company csütörtökön kapta engedélyt a reaktor, a másik pedig megy a meglévő nukleáris oldalon.

Mi talán még Veszíts Tokió ... nem is beszélve Alaszka ... és most Grúziában, Too
Harvey Wasserman
Megjelent a péntek, február 10, 2012 közös álmok
Mivel a Nukleáris Szabályozási Bizottság jóváhagyja építési / üzemeltetési engedély két új reaktor Grúziában, riasztó jelentések Japánból jelzi a fukushimai katasztrófa még messze nincs vége.

Több ezer tonna erősen radioaktív kiégett fűtőelemek továbbra is komoly veszélyben forog. Radioaktív szemetet és vizet okádó a környezetbe. És nukleáris mérnök Arnie Gundersen jelenti, hogy közben a húr a katasztrófák következő 11 március 2011 földrengés és szökőár, Fukushima 1-es tartályból sapka ténylegesen emelte ki az alap, felszabadító veszélyesen radioaktív gázok és egy rés egy következő hidrogén-robbanás ....

... A keserű vita dúlt Japánban, az USA-ban és másutt felett gyilkos erejét Fukushima kibocsátásának, a tanúsítás egy új amerikai reaktor design is egy nap emlékezni, mint egy bizarr sírfelirat a 20. század legdrágább sikerült technológia.

Anélkül, hogy állami ratepayers és szövetségi adófizetők arra kényszerülnek, hogy fizeti a számlát, az új reaktor építése az USA-ban nem vezet sehova.

És anélkül, hogy a végső állásfoglalást a folyamatban lévő borzalmak a Fukushima, az egész bolygót, Tokióból Alaszka Grúziának és azon túl, továbbra is komoly radioaktív kockázat. Bővebben.

Vogtle Atomerőmű nyerte első reaktor építési engedély A Generation
Lucia Graves
huffingtonpost.com
WASHINGTON - Federal biztonsági tisztviselők szavazott 4 az 1-hez, hogy hagyja jóvá az első atomreaktor építési engedélyt majdnem 35 éves, felülírva amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke Greg Jaczkó.

A bizottsági szavazás csütörtök lehetővé Southern Company leányvállalata Georgia Power kibővítésére üzemében keleti Grúziában, megnyitva az utat az építési két új atomerőmű-reaktorok saját Vogtle helyszínen. A legutóbbi ilyen projekt jóvá 1978-ban volt.

Elnök Jaczkó az ő nemleges szavazat aggodalmát fakadó Fukushima, kiemelve a hosszú távú feszültségek a Bizottságot, mint a szabályozó választ Japán 2011 atomerőmű katasztrófa.

"Nem tudom támogatni ezt a licencet kiállító mintha Fukushima sem történt volna," Jaczkó mondta a szavazás után a Bizottság székhelyén Rockville, MD Jaczkó kért erejű kötelezettségvállalással, hogy a Fukushima fejlesztések jelenleg tervezett lenne elfogadott, mielőtt a létesítmény megkezdi működését. Southern Company megtagadta, hogy megfeleljen ennek a kikötés.
Bővebben.

Amerikai engedélyek első atomreaktor 1978 óta
Miguel Llanos, msnbc.com
Frissítve at 13:25 ET: Már 34 éves -, és számos nukleáris balesetek később -, de a megosztott szövetségi panel csütörtök engedélyezett egy segédprogram építeni atomreaktor az USA-ban először 1978 óta.

A Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke, Gregory Jaczkó, szemben engedélyezési két reaktora ebben az időben annak ellenére, hogy korábban dicsérte a design.

"Van még munka" kell tenni annak érdekében, hogy a tanulságokat a japán Fukushima katasztrófa tavaly is beleivódott a reaktor tervezési, mondta kollégái. "Nem tudom támogatni ezt az engedélyezési mintha Fukushima sem történt volna. Azt hiszem, szükség valamilyen kötelezettséget vállalna, hogy a Fukushima fejlesztések a jelenleg tervezett és a jelenleg tervezett tenni kellene tenni a műtét előtt a létesítmény. "

"Nincs amnézia," válaszolta biztos Kristine Svinick, beszél a 4-1 többség és figyelembe véve, hogy az ipar már irányítani elfogadják ezeket a leckéket.
Az engedélyezési kettő reaktor becsült költsége $ 14000000000, hogy a Southern Company szeretne hozzáadni a már meglévő Vogtle atomerőmű Grúziában. Előzetes munka már elkezdődött, és a tervek az első új reaktor működik 2016. Bővebben.

E-maileket felfedi pánik az amerikai nukleáris ügynökség szakértőként tartották a sötétben következő fukusimai katasztrófát
• Egy e-mail így szól: "Jelenleg nagyon kevés tényszerű információ, mint egy ügynökséget"
• Nukleáris Szabályozási Bizottság elárasztották a kérések biztonsága az amerikai nukleáris létesítmények nyomán katasztrófa
• A szakértők nem értettek egyet a legjobb módja annak, hogy tartalmazza fukushimai katasztrófa
• Legrosszabb esetben látta volna erős sugárzás éri Alaszka

A Wil Longbottom - Daily Mail
E-maileket írt az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság honlapján, miután a fukusimai katasztrófa tavaly márciusi feltárták az ügynökség tartották a sötétben, hogy a skála a válság.

A levelezés, írt, miután a földrengés és szökőár okozta katasztrofális károkat a nukleáris Fukushima, Japán, feltárja a szakértők az USA-ban nem tudtak megegyezni abban, hogyan kell kezelni a katasztrófa.

És miközben biztosítja az amerikai lakosság, hogy nincs veszély, az NRC nem hozta nyilvánosságra a legrosszabb forgatókönyv, amely látta volna erős sugárzás befolyásoló Alaska ha Fukushima nem lehet megfékezni.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1
Fairewinds Nukleáris Frissítés
Fairewinds azt mutatja, hogy a nukleáris ipar azon tervét, hogy nyílás az elszigetelés a Fukushima Daiichi nem tudta volna megakadályozni a elszigetelés meghibásodása és az azt követő robbanások. Nézd meg a grafika a tartályból stressztesztek végzett több mint 40 évvel ezelőtt egy amerikai atomreaktor megegyezik a Fukushima Daiichi 1. blokk. Ez a videó és grafika fontos nyomokat, miért Fukushima Daiichi 1. blokk felrobbant.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1 a Fairewinds Energy Education on Vimeo .

E-mailek mutatják Pánik belül amerikai Nuke Ügynökség Wake Fukusima katasztrófa
Amerikai szakértők a nukleáris Regulatary Bizottság nem értett egyet több mint legjobb módja annak, hogy tartalmazza a folyamatban lévő nukleáris katasztrófa
- Közös álmok személyzet - Megjelent a szerda, február 8, 2012
E-maileket írt a Nukleáris Szabályozási Bizottság (NRC) honlapján megjelenik egy ügynökséget, amelyet rosszul tájékoztatták az állam a válság zajlik a elmulasztása Fukushima atomerőmű tavaly Japánban. Az e-mailek mutatják egyes intézkedési tervek tanácsadók az NRC is tervez, mutat egy ügynökség vonakodnak megosztani saját kutatás pihentető medence, és nem hajlandó megfogalmazni legrosszabb forgatókönyv, beleértve a nukleáris csapadék tervet Alaska.

Ragyogás a Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi
Fairewinds - Videó Nukleáris Frissítés
Voltak bőven figyelmeztetés, hogy mind a TEPCO és a japán szabályozók figyelembe lépéseket, amelyek megakadályozták a tragédiát. Szerte a világon, a nukleáris felügyeletét nem veszélyezteti a forgóajtó és barátságos kapcsolat a nukleáris ipar és az úgynevezett nukleáris szabályozó, akik elősegítik a nukleáris energia, hanem szabályozni.

Ragyogás a Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi a Fairewinds Energy Education on Vimeo .

Nuke veszélyek közel sem megoldott: Kan válság tanácsadója
A Reiji Yoshida
Alkalmazottak író - Japan Times
Decemberben miniszterelnök Yoshihiko Noda bejelentette a "megkötés" a válság válság a Fukushima No. 1 atomerőmű, mondván, Tokyo Electric Power Co.-t irányító tartani a három nyomorék reaktorok hűvös, valamint a létesítmény pihentető medence.

De az egykori különleges tanácsadója Naoto Kan, aki a miniszterelnök, amikor a válság elkezdődött, arra figyelmeztetett, hogy a helyzet messze nem megoldott, és azt mondta Fukushima téve egy sor súlyos nukleáris probléma, hogy Japán szembe kell néznie évek óta.
"Azt mondanám, hogy (a válság), csak kinyitotta Pandora szelencéjét" Hiroshi Tasaka, akinek doktori nukleáris technika és most egy professzora Tama Egyetem, mondta egy interjúban a The Japan Times.

Ő volt az egyik egy kiválasztott csoportja, aki megpillantotta a titkos legrosszabb esetben a dokumentum rögzíti a Japán Atomenergia Bizottság március 25-én, amit később állítólag hatályon kívül helyezte a kormány.

Forgatókönyv szerint, a legnagyobb kockázatot az összeomlás válság nem a reaktorok, de a pihentető medence tetején ülve őket, különösen a fentieket reaktor 4, amely még mindig tartalmaz a 1500 nukleáris üzemanyag-kazetták, Tasaka mondta.
Bővebben.

Szerző Keiko Ochiai, újságíró Satoshi Kamata és a Nobel-díjas irodalmi Kenzaburo Oe felkészülni, hogy beszéljen újságíróknak Tokióban, február 8, 2012. (Fotó: VOA - S. L Herman)

Nobel Winner Oe sürgeti Japán leszerelésére atomreaktorok
A Chisaki Watanabe - Bloomberg
Február 8. (Bloomberg) - Japán úgy dönt gyorsan, hogy hagyjon fel a nukleáris reaktorok szerint a Nobel-díjas Kenzaburo Oe.
"Ha mi, hogy erkölcsi felelősséget vállal a gyermekek a holnap, el kell döntenünk most hagyjanak reaktorok", a 77 éves szerző azt mondta ma egy sajtótájékoztatón a külföldi tudósítók Klub Japán.

"Egy másik súlyos nukleáris baleset történik," mondta Oe, aki az egyik kilenc alapító tagjai a "Sayonara Atomerőművek" kampányt indított tavaly júniusban. "Nincs bizonyíték, hogy nem fog újra megtörténni."

A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse a 10 millió aláírást, hogy sürgesse a kormányt, hogy fokozatosan a nukleáris energiatermelés és a váltás a tiszta energia és energiatakarékossági intézkedéseket. Eddig 5 millió aláírás gyűlik össze, azt mondta Satoshi Kamata, szabadúszó újságíró és egy másik alapító tagja.

Az emelkedő hőmérséklet a Fukushima kérdéseket vetnek fel mint stabilitása atomerőmű
Justin McCurry Tokióban - guardian.co.uk, kedd február 7, 2012 23.52 EST
Munkások a Fukushima Daiichi atomerőmű azt mondják, hogy visszanyerte az irányítást a reaktor után a hőmérséklet drámaian emelkedett ezen a héten, kétségbe vonja a kormány azt állítja, hogy a létesítmény már stabilizálódott. Bővebben.

Állítsa le - a kaliforniai San Onofre Atomerőmű (Songs) - hibás a földrengés és szökőár zóna.

San Onofre nukleáris reaktor leállt; SCE tervek javítás gőzfejlesztő cső szivárgás
Február 3, 2012 - Forrás: Southern California Edison

Southern California Edison (SCE) (NYSE: EIX), üzemeltetője a San Onofre nukleáris erőművi továbbra is tervezni a javítás a gőzfejlesztő cső szivárgása Unit 3 következő elővigyázatossági shutdown 31 jan. Érzékeny megfigyelő eszközök Unit 3 tovább hogy nem mutatnak változást a sugárzási szint lenne kimutatható off-site.

A piaci szereplők gyorsan reagált azokra a jelzésekre, a gőzfejlesztő cső szivárgás alapján leolvasott nagyon érzékeny eszköz, melynek célja, hogy ezt az állapotot érzékelni, és idővel, hogy tegyen lépéseket, hogy megakadályozza az esetleges változás érzékelhető sugárzást kívül az üzem határán. A piaci szereplők biztonságosan becsukta az atomerőmű le, és elszigetelt az összetevő, amely tartalmazta a szivárgó csövet számított négy órán belül észleli a jelzések.

Jelenleg a piaci szereplők lehűlés Unit 3, és csökkenti a nyomást a növény, amely a módszer, hogy állítsa le a cső szivárog. Ezek aprólékosan következő előírt eljárásokat írt kifejezetten foglalkoznak a cső szivárgás állapotban.


San Onofre, van egy kis probléma - a szerint Joieau - Daily Kos - P február 3, 2012 at 05:16 PST

Ez a rajz a Mitsubishi Heavy Industry a PWR és APSR gőzfejlesztő, a darab-részek jelölt. Abban az esetben, valaki hiányzott a naplót tegnap este, San Onofre: "Soha nem látott" Steam Generator Cső Failure , 3. csoport, a San Clemente nuke kellett leállítani kedden az ezen a héten, mert a szivárgás az egyik (vagy mindkét) bekezdésére RSGs [ Csere Gőzkazán telepített január 2011] elindult sugárzást riasztás a kiegészítő épületben. Ellenőrzése Unit 2-es RSGs zajlott tegnap, mert ez az üzem le kiesés, és a "szokatlan" tube kopás-ben fedezte fel több mint 800, a több mint 9500 cső, amely magában hordozza túlhevített, túlnyomásos reaktor hűtővíz [~ 600 º F] a SG hő másodlagos tápvíz a gőz, hogy kapcsolja be a turbinákat, és villamos energiát termelnek. Unit 2-es RSGs is gyártott Mitsubishi Heavy Industries és építette be a 2009 őszén.
Itt van egy link, hogy a DOE jelentése az Energy Information Administration / Electric Power havi, megjelent 1995 augusztusában, amely elmagyarázza részletesen funkció Gőzkazán a PWR atomerőmű, és mit lehet baj, SGS. Amely mellett a reaktor maga a legdrágább összetevője a nukleáris erőmű. Érdemes olvasható csak azért, hogy általános áttekintést, hogy miért ezeket a nem reaktor komponensek olyan fontos.
Gőzfejlesztő Degredation és annak hatása a folyamatos működést a nyomottvizes reaktorok az Egyesült Államokban [pdf]

Úgy látszik, volt egy kis gyártási probléma dalok Unit 3 RSGs, hogy mindenki részt tudott abban az időben. Itt van az NRC tájékoztató hirdetmény, hogy az engedély jogosultja az, hogy a kérdéssel, április 2010 -

NRC: hegesztési hibák helyettesítés Steam generátorok [pdf]
Bővebben.

Az adatok azt mutatják, hogy Kalifornia oly sok felesleges energiát kapacitás, amelyet a San Onofre és Diablo Canyon reaktorokat is le kell állítani most nincs hatalma hiány.

ENERGY: Villamosenergia-piac zavarta nélküli nuke növény
Eric Wolff - North County Times
California oly sok többlet villamos energia-termelő képessége, a leállás a San Onofre nukleáris erőművi múlt héten nem volt hatással a nagykereskedelmi villamosenergia-árak, az adatokat a kaliforniai független rendszerüzemeltető mutatta.
A hatást mérsékelte az időzítés a kimaradás. Kaliforniaiak kevesebb energiát használnak télen, köszönhetően enyhe klíma és a relatív ínség elektromos fűtőberendezések.
"Ez nyúlik vissza az a tény, hogy már viszonylag alacsony a kereslet szintje," mondta Travis Miller, a villamos energia és a közüzemi elemzője Morningstar Inc. "Meg van ez a szabad kapacitás, hatalmas mennyiségű gáz üzem kapacitása, ami nem fut bármikor a nap folyamán. Akkor cserélje, hogy 20 százaléka a nap folyamán azokkal. " Bővebben.


Nukleáris Hot Seat
Rádió - Libbe Halévy
Nyomán az összes rossz hír a San Onofre a múlt héten (sugárzás szivárgás Unit 2, több mint 800 sérült csöveket találtak Unit 3, munkás esik tankolás tó), interjút James Chambers, engedéllyel atomreaktor üzemeltetője és a közérdekű bejelentők , a különbség aközött, amit a mainstream média mond, és mi ezeket a problémákat is jelenthet. Kérjük, ossza meg. Az ő értelmezése időszerű és fontos.

Menj a nukleáris Hot Seat Podcast itt.
Itt van az audio player: chambers42573c97-9c90-9008-b72b-fdb6702ad773
Itt a letöltési linket .

Szintén a nukleáris hotseat:
Nukleáris Hotseat Podcast február 7., 2012
* Interjú w / Mary Olson igazgatója, a SE Hivatal Nukleáris Információs és Resource Service (NIRS.org), a megnövekedett sugárzási kockázatok nők és gyermekek, valamint a nemzeti szempontból az atomenergia-ellenes mozgalom;
* San Onofre problémák továbbra is fennállnak (lásd Nuclear Hotseat külön jelentés);
* Fukushima 2. reaktor növekvő hőt, míg TEPCO fecskendez bórax; sugárzás felhő felett Új-Zélandon;
* Tűz egy nukleáris kutatóközpont Moszkvában;
* Nuke baleset Franciaországban, Észak Anna és Prairie sziget Minnesota;
* Radioaktív halat Vermont és haldokló madár állományainak Fukushima.

Tűz a moszkvai nukleáris intézet Oroszország azt mondja, nincs kockázat
Alexei Anishchuk - Reuters
Moszkva | V február 5, 2012 13:18 EST
MOSZKVA (Reuters) - Nem volt kockázata a sugárzás szivárgás, miután tűz ütött ki egy moszkvai nukleáris kutatóközpont ház nem működőképes 60 éves atomreaktor vasárnap azt mondta, a tisztviselők, de a Greenpeace Oroszország aggodalmát fejezte ki a eset. Bővebben.

Nukleáris sugárzás hatással van mind a várandós anya és a fejlődő gyermek.

Sajtóközlemény IPPNW Németország
Tüskék a radioaktív kibocsátás a vizsgálat során és üzemanyag

Ez az első alkalom a világon bárhol, a legutóbbi német adatok azt igazolták, hatalmas tüskékkel radioaktív kibocsátások során töltéséhez atomerőművek.

2011 szeptemberében, Gundremmingen NPP között található Ulm és Augsburg Dél-Németországban kibocsátott sokkal nagyobb mennyiségű radioaktív nemesgázok ellenőrzés során / üzemanyag, mint a kibocsátott normál hatalom működését. Az Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború (IPPNW) Németországban, a normál kibocsátási koncentráció alatt az év hátralévő részében körülbelül 3 kBq / m³, de a vizsgálat során / üzemanyag (délután és este a szeptember 22), ez koncentráció hirtelen nőtt ~ 700 kBq / m³ a csúcsot 1470 kBq / m³. A következő napokban (szeptember 22-29), a koncentráció a kibocsátott radioaktív nemesgázok még mindig jóval magasabb (átlag = 100 kBq / m³), ​​mint a normál teljesítmény működését.

Grafika: Radioaktív kibocsátások az atomerőmű Gundremmingen vizsgálat során és üzemanyag időszak

Egy lehetséges mechanizmus magyarázza leukémia klaszterek közel a német és francia atomerőművek?
Kép jóvoltából német IPPNWThe német leányvállalata az Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború tett közzé, amely igazolja a nagy kiadások radioaktivitás alatt "rutin" re-üzemanyag az atom reaktorok Bajorországban. A kiadások több száz szer nagyobb, mint hogy mi tekinthető a "normális" kiadás. A német IPPNW arra figyelmeztet, hogy a magzatok lenne különösen érzékenyek ezekre a radioaktív veszélyekre. Ez a fizikai, kémiai, és biológiai szállítási mechanizmus radioaktív magzati szövetek egyik lehetséges magyarázata statisztikailag szignifikáns mértékben az a gyermekkori leukémia aránya érzékelhetők atomerőművek német és francia kormány egészségügyi vizsgálatok, amely hivatalosan "nincs magyarázat".

Setagaya polgármester Nobuto Hosaka - George Nishiyama / The Wall Street Journal

Anti-nukleáris Tokió polgármestere kihívások Big Utilities
George Nishiyama - WSJ-Japán
Tokiói Setagaya Ward több mint 260 km-re a Fukushima Daiichi atomerőmű, messze az evakuálási terület által a japán kormány, miután a tavalyi március 11 katasztrófák. Bővebben.

David Lochbaum: "Az NRC nem csinálja a dolgát" NPR
A nukleáris mérnök, Lochbaum igazgatója a nukleáris biztonsági projekt a Union of Concerned Scientists . Ő úgy találta, hogy a Nukleáris Szabályozási Bizottság sikeresen beavatkozott bizonyos kritikus helyzetekben, és elejtette a labdát a többiek. "A legnagyobb gond az, Elegem van az NRC az elmúlt években voltam nyomon követésére az összhang hiánya," mondja. "Ők egy kicsit lassú megoldására ismert biztonsági problémák." Ez a szerkesztett átirat az interjú november 29, 2011.
... Úgy gondolja, egy kritikusa a nukleáris ipar?
Vagyunk kritikusok, de mi nem vagyunk egy antinukleáris szervezet. Mi egy pro-biztonsági vagy biztonsági szószólója.
Ha a biztonsági probléma merül fel, szeretnénk látni, hogy a probléma rögzített. Az egyetlen fix nem leáll az üzem le véglegesen, elvegyék a kulcsokat. Lehet, hogy csak rögzítő biztonsági problémát, és lehetővé teszi a növény, hogy az működjön a jövőben. ...
A Fukushima történt, azt hiszem, ez egy hittétel a vállalkozás, hogy egy baleset bárhol baleset mindenütt. Ez történt?
UCS alapítója, Henry Kendall, szokta mondani, hogy nem lehet csak az egyik fele a hajó elsüllyed. Ezek alapvetően mind egy hajóban evezünk.
Tehát a baleset Fukushima nem befolyásolja növény egész világon, és ezért befolyásolja azt. Ez egy tanulási gyakorlat. Meg megpróbálunk tanulni a dolgokat, hogy jól működik, valamint a dolog, hogy nem működik olyan jól.

SAN Onofre: NRC mondani szivárgás okozhatta kisebb sugárzás kiadás San Onofre
Paul Sisson psisson@nctimes.com északi megyéjében Times |

A hivatalos és a Nukleáris Szabályozási Bizottság szerdán, hogy a víz szivárog ezen a héten a San Onofre nukleáris erőművi volna kiadott egy kis mennyiségű sugárzás a légkörbe, ami ellentmond egy korábbi nyilatkozatát, növény tulajdonos Southern California Edison.

Victor Dricks, a szóvivője a NRC, mondta egy kis kiadás történhetett volna, mert a szivárgó elem San Onofre Unit 3 reaktor szellőzők egy épület belül a reaktor toronymagas elszigetelés kupola. Az épület nem zárt, vagy nyomás, mondta.

"Tudjuk, hogy szellőzzön néhány radioaktív gázok a kiegészítő épület, mert ez az, ami elindította a sugárzást riasztást, hogy azt mondta nekik, hogy volt egy szivárgás," Dricks mondta.
Függetlenül attól, hogy a gáz kiszállt a nem lezárt épület nem ismert. Dricks azt mondta, hogy minden olyan gáz, amely esetleg kimaradtak lenne tekinthető "nagyon alacsony szintű kiadás."
Bővebben.

SÜTÉS DUTCHMAN humanERROR ‬ video

Ebben a keltezés nélküli fotó megjelent a Entergy Corp., a Vermont Yankee atomerőmű Vernon, Vt, látható. A szövetségi Nukleáris Szabályozási Bizottság arra ösztönzi a szövetségi fellebbviteli bíróság kidobni ruhák által benyújtott az állam Vermont és a nukleáris watchdog csoport New England Koalíció. A ruhák, melyek a szövetségi fellebbviteli bíróság egyesített-ba egy, mondjuk az NRC megfelelően kiadta a Vermont Yankee atomerőmű új licencet tavaly annak ellenére, hogy nem volt szükséges a víz minőségi tanúsítványt. (AP Photo / Entergy)

Vt Yankee tulajdonos akar $ 4.600.000 jogi díjak
Rutland Herald. VT.
Ügyvédek Entergy nukleáris nyújtott be kérelmet az amerikai Kerületi Bíróság Brattleboro keres ügyvédi díjakat az állam Vermont és más pártok a pert mint a folyamatos működését Vermont Yankee atomerőmű.

A mozgás szerint Entergy eddig költött 4.620.000 $ a perben, és megállapította, hogy az amerikai kerületi bíró Garvan Murtha döntése a január 20, hogy Entergy jogosult az ügyvédi díjakat is. Bővebben.

Állítsa szelep Vermont nuke sikertelen tesztelés során
A Brattleboro Reformer számolt be ma délután:
Vermont Yankee atomerőmű Vernon úton vissza a teljes hatalom után hajtott le egy rudat beállítás hétfőn.
A rúd beállítást kell végezni háromhavonta, hogy a reaktor üzemi optimális villamosenergia-termelés.
A kikapcsolás, a növény turbina elzáró szelepek is tesztelték, és az egyik szelep meghibásodott. Bővebben.

TEPCO: Fagyasztott víz megreped csövek Fukushima üzem - Hűtés megáll a pihentető medence No. 4
Összefoglaló:
• Tokyo Electric Power Company talált víz szivárog a 14 helyszínen a Fukushima Daiichi atomerőmű
• szivárgás látszólag után bekövetkezett fagyott víz megrepedt a csövek
• [Tepco szerint] kiszivárgott víz nem tartalmaz radioaktív anyagot
• [Tepco] azt mondta: mintegy 40 liter víz szivárgott ki egy hűtőrendszer a pihentető medence, a 4-es számú reaktor
• Szivárgás kényszerítette a rendszer számára, hogy hagyja abba, és egy óra 40 perc alatt, de a medence hőmérséklete nem emelkedik
• Tokyo Electric mondta 7 tonna víz is szivárgott a No.6 reaktorból
• Megrepedt csövek okozta 3 víz szivárog az előző napon
• [Tepco] hivatalos Junichi Matsumoto elismerte, hogy a segédprogram nem tette meg a szükséges lépéseket, hogy megakadályozza a fagyasztott csövek

jelentés már nem az interneten

Nuke ellenőrök összpontosítani 'szokatlan' kopása csövek
Michael R. vér; Associated Press
Megjelent: 02/02/12 12:06 | Frissítve: 02/03/12 01:21
LOS ANGELES - A integritása valamilyen telepített berendezések 2009-ben dél-kaliforniai San Onofre Unit 2 atomerőmű rajz aggodalom után szokatlan kopást találtak több száz cső, amely magában hordozza a radioaktív vizet.
Csütörtök közzétételi jött két nappal azután, hogy egy cső szivárgás a növény többi egysége kéri szolgáltatók, hogy állítsa le a reaktort elővigyázatosságból. A kis mennyiségű sugárzás is szökésben vannak, de a hivatalnokok azt mondják, a dolgozók és a lakosság nem volt veszélyben.
A problémák Unit 2 fedeztek fel a vizsgálatok során a gőzfejlesztő, miután az üzem 45 mérföldre északra, San Diego fényképész off-line a főjavítás. A két hatalmas gőz generátorok Unit 2, egyenként 9.700 csövek váltott 2009 őszén, egy évvel később a két növény, Unit 3, részeként a 670.000.000 $ átalakítást.
Bővebben itt.

Bird számok zuhannak körül sújtotta Fukushima üzem
David McNeill The Independent
A kutatók dolgoznak éjjel Japán tiltva Fukushima Daiichi atomerőmű mondják madár populációk kezdtek fogy, milyen lehet egy dermesztő előfutára a hatását radioaktív csapadék a helyi életet.

Az első nagy tanulmány a hatását a világ legsúlyosabb nukleáris válság 25 év alatt, a kutatók, Japánból, az USA-ban és Dániában, azt mondta, hogy vizsgálata 14 madárfaj közös Fukushima és Csernobil, az ukrán város, amely szenvedett hasonló nukleáris összeomlás, megmutatta a hatást bőség rosszabb a japán katasztrófa sújtotta övezet.
A tanulmány a jövő héten a lapban környezetszennyezés, azt sugallja, hogy az eredmények azt mutatják, "azonnali negatív következménye sugárzás madarak fő költési időszakban [a] Március [a] július." Bővebben.

A korábbi Yakuza tanácsait, Fukui prefektúrában, feladták munkavállalók atomerőművek. Régen kiosztani három munkavállaló egy három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha egyszerűen csak egy telefonvonal," mondta. (Kazuyuki Ito)

képaláírás: A korábbi Yakuza tanácsait, Fukui prefektúrában, feladták munkavállalók atomerőművek. Régen kiosztani három munkavállaló egy három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha egyszerűen csak egy telefonvonal," mondta. (Kazuyuki Ito)
Yakuza a munkaerő-struktúra alakult alapja a nukleáris ipar - Asahi Shimbun
A vidéki területen 15 km-re délnyugatra a Oi atomerőmű Fukui prefektúrában, egy irodájából megjeleníti a jelzőtábla egy építőipari cég. De belül, a 67 éves férfi viselt fekete kötött sapkát, és csomagolva egy takarót tévénézés közben jelzi, hogy a cég inkább egy ideiglenes személyzet ügynökség atomerőmű működik.

"Szeretné tudni dolgozó személyzet?", Mondja, miközben szűkíti a szemét, és grimaszokkal. "Ez volt jövedelmező. Amikor arra kérték, hogy összegyűjtse 10 főt, felhívtam Yakuza és az építőipari kereskedők. "

Ő azt mondta, hogy munka "álcázott alvállalkozói." Az a rendszer, alvállalkozó nyújt ideiglenes alkalmazottak a fővállalkozó, és a munka utasításai alapján a fővállalkozó. A gyakorlat illegális a foglalkoztatás biztonsága törvényt, amelynek célja, hogy megvédje a munkavállalók jogait, és biztosítani a megfelelő munkakörülményeket számukra.

De a gyakorlatban továbbra is széles körben elterjedt évekig atomerőművek körül a nemzet, a források szerint. Bővebben.

Fla sen. megpróbálja hatályon kívül helyezését statútum, amely hagyja, hogy az energia alakulat. díjat nem létező növények
A Virginia Chamlee - amerikai független
Péntek, február 3, 2012 at 01:00 |
Florida szenátor Mike Fasano, R-New Port Richey nyújtott be módosítást, hogy a szenátusi bizottság energiaszámla annak érdekében, hogy helyezzék hatályon kívül a jogszabály, amely lehetővé teszi az energia vállalatok díjat ügyfeleiknek a nukleáris erőművek, hogy soha nem lehet építeni.

A bejelentés volt, ösztönözte a rendezésről szóló megállapodást ért el a múlt hónapban között Progress Energy és az állami szabályozók egy atomerőmű Levy megyében. A megállapodás kifejezetten foglalkozik lezáratlan kérdéseket a cég erőművének a Crystal River, amely zárva volt a javítások 2009-ben, és nem nyílt, mivel. Progress Energy ügyfelei végül fizeti a $ 1100000000 számlát fejlesztése a Levy növény, és az eddig már kifizetett a felét -, de a cég a közelmúltban kapta meg a jogot, hogy építési, hogy tervezett növény, ami azt jelenti, az ügyfelek lehet, hogy fizet valamit, ami soha nem épül. Bővebben.

Xcel mondja, nincs kockázat Prairie Island kiömlött radioaktív vizet újra
A Tad Vezner és Leslie Brooks Suzukamo
Pioneer Press
Hozzászólás: 02/08/2012 00:01:00 CST
Frissítve: 08/02 12:38:20
Radioaktív víz ömlött Xcel Energy Prairie Island atomerőmű közelében Red Wing, Minnesota, a közelmúltban két alkalommal szerint értesítések a segédprogram küldeni a Nukleáris Szabályozási Bizottság ebben a hónapban. Bővebben.

Unit 2-es Exelon Byron atomerőmű leállt újra ezen a héten, miután a hiba indításnál egy áramszünet után a múlt héten. (Michael Tercha / Tribune fájl)

Startup probléma kikapcsol Byron 2 2. alkalommal 2 hét
Reuters
01:08 CST, február 7, 2012
Exelon Corp. 's 1136 megawattos egység 2-es Byron atomerőmű Illinois állítsa késő hétfő után hamarosan ramping akár 25 százalék áram korábban a nap folyamán, mivel a turbina utazás, az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság mondta.

A növény már leállt a múlt héten, miután jelentés veszteséget távoli hatalom egy nappal korábban. Bővebben.

UPDATE 1-Exelon Ill Byron 2 visszatér a szolgáltatás
Február 7. (Reuters) - Exelon Corp 1136 megawattos egység 2-es Byron atomerőmű Illinois került újra kapcsolatba kerül az elektromos hálózatra, és kezdte el gyártani a villamos által kedd délután, mondta a cég.
Az egység zárva január 30, ha a készülék egy szigetelő a létesítmény switchyard sikerült.
Javítását szigetelő elkészült, valamint a karbantartási és ellenőrzési feladatok egység mellett offline Exelon mondta.
Byron 1 működött teljes erővel, szerint az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság.

Vadonatúj pótalkatrészek elmulasztása atomi reaktorok
A tube rupture in a brand new replacement steam generator at San Onofre Unit 3 last week, and a defective brand new replacement reactor head at Palisades, show that safety significant structures at atomic reactors are of questionable integrity and quality assurance. Three Mile Island and Arkansas Nuclear One have also experienced premature degradation of new replacement steam generators, manufactured by Areva of France.

Palisades nuclear plant in Covert Township faces a downgrade or a closing if its safety performance doesn't improve. / STAN GREGG/ASSOCIATED PRESS

=======
Annak érdekében, hogy ne EON megy a munka, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi adomány oldal , vagy akkor is küld egy csekket az EON az EON, Pf. 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Stumbleupon

Körülbelül Admin

James Heddle and Mary Beth Brangan administer this blog as well as Planetarian Perspectives . Díjnyertes media termelők, valamint az oktatók és a közösségi szervezők, ők közösen közvetlen EON - az ökológiai lehetőségeket Network . Az EON YouTube-csatorna több mint 500 hozzászólás, és több mint 2000 előfizetője van.
This entry was posted in Uncategorized . A Könyvjelző permalink .

One Response to “We Could Have Lost Alaska.” – Naked Nuclear Incompetence – EON Digest 2-10-2012

  1. Pingback: The Wake-Up Call from Fukushima – Uncensored | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

Az e-mail cím nem publikus. A kötelezően kitöltendő mezőket *

*

Ön ezeket a HTML elemek és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>