"Mi volna Elveszett Alaska." - Naked Nukleáris Tudatlanság - EON Digest 2012/02/10

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Rábukkan

Reuters - Lakatlan: Az üres bevásárló utca Namie, belül a 12 mérföldes tilalmi zóna körül nyomorék Fukushima növény. A japán kormány már többször vádolták információ visszatartásának a katasztrófa

Csavar-Ups, leállások Ghost Towns and Cover-Ups: a rendes üzemi eljárásokat [Frissítve 2012/02/10]
Ez a kiadás termés nukleáris híradás vet a további kétségbe a józanság, a csökkenő számok atomenergia hívei. A kaliforniai San Onofre, Illinois által Byron, Minnesota Prairie Island, hogy Moszkva Nukleáris Kutatási Központ, a Vermont Yankee, hogy a japán Fukushima, (vészhelyzetek csak az elmúlt héten) a nukleáris erőművek Németországban, és a TEPCO az NRC sebezhetőségét az egész nukleáris komplexum műszaki hiba, szcientista káprázat, vezetői nem értés, a hivatalos gonosztett és a linkeket a szervezett bűnözés túl nyilvánvaló, hogy megtagadja. És most azt mondják nekünk: "Mi volna elvesztette Alaska ?!"

Egy példa erre: az NRC csak engedéllyel az első új nukleáris reaktor három évtizedben.

Itt a kivonatot. A vége egy új optimista anti-nukleáris video fiatal szörfös / filmes Kyle Thiermann.

Southern Company fotó. Az alsó a tároló edénye egy új reaktort a Vögtle üzem Georgia látható építés alatt január 30. A Southern Company csütörtökön kapta engedélyt a reaktor és a második az egyik megy az a meglévő nukleáris oldalon.

Lehet veszítsd Tokyo ... nem is beszélve Alaska ... és most Georgia, Too
Harvey Wasserman
Megjelent a péntek, február 10, 2012 által közös álmok
Mivel a Nukleáris Szabályozási Bizottság jóváhagyja az építési / üzemeltetési engedélyt két új reaktor Grúziában, riasztó jelentések Japánból jelzi a fukusimai katasztrófa még messze nincs vége.

Több ezer tonna erősen radioaktív kiégett fűtőelemek még mindig komoly veszélyben forog. Radioaktív szemetet és a vizet okádó a környezetbe. És a nukleáris mérnök Arnie Gundersen beszámol arról, hogy közben a húr a katasztrófák következő március 11, 2011 földrengés és szökőár, Fukushima 1-es elhatárolás cap ténylegesen beindultak az alap, felszabadító veszélyesen radioaktív gázok és egy rés a későbbiekben egy hidrogén-robbanás ....

... A keserű vita dúlt Japánban, az Egyesült Államokban és másutt több mint a gyilkos hatalmát Fukushima kibocsátás, a tanúsítás egy új amerikai reaktor tervezési egyszer talán emlékezni, mint egy bizarr sírfelirata a 20. század egyik legdrágább sikerült technológiát.

Anélkül, állami és szövetségi adófizetők adófizetők arra kényszerülnek, hogy fizeti a számlát, az új reaktor építése az USA-ban nem vezet sehova.

És anélkül, hogy a végső állásfoglalást a folyamatban lévő borzalmak fukushimai, az egész bolygót, a Tokyo Alaszkába Georgia és azon túl, továbbra is komoly radioaktív kockázat. Bővebben.

Vögtle Atomerőmű nyerte első reaktor építési engedély A Generation
Lucia Graves
huffingtonpost.com
WASHINGTON - Szövetségi biztonsági tisztviselők szavazott 4 az 1-hez, hogy jóváhagyja az első atomreaktor építési engedély már 35 éve, felülírva amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke Greg Jaczkó.

A Bizottság szavazásra csütörtökön lehetővé teszi Southern Company leányvállalata Georgia Power bővíteni műveletek üzemében kelet-grúziai, megnyitva az utat az építési két új atomerőmű reaktora a Vögtle oldalon. A legutóbbi ilyen projekt jóvá kell hagynia volt 1978-ban.

Elnöke Jaczkó az ő nemleges szavazat aggodalmát fakadó Fukushima, kiemelve régóta feszültségek a Bizottságot, mint a szabályozó válasz Japán 2011 atomerőmű katasztrófa.

"Én nem tudok támogatni kibocsátó ezt a licencet, mintha Fukushima soha nem történt meg," Jaczkó mondta a szavazás után a Bizottság székhelyén, Rockville, Md. Jaczkó kérte a kötelező kötelezettségvállalás, hogy a Fukushima továbbfejlesztések jelenleg tervezettnél lenne előtt elfogadott létesítmény kezdődik műveleteket. Southern Company hajlandó találkozni ezt a kikötést.
Olvass tovább.

US engedélyek első nukleáris reaktor 1978 óta
Miguel Llanos, msnbc.com
Frissítve at 13:25 ET: Már 34 éve -, és több nukleáris balesetek később -, de a megosztott szövetségi panel csütörtökön engedéllyel a közüzemi építeni a nukleáris reaktorok az Egyesült Államokban az első alkalommal 1978 óta.

A Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke, Gregory Jaczkó, szemben engedélyezési két reaktora ezúttal annak ellenére, hogy korábban dicsérte a design.

"Még mindig több munkát" kell tenni annak érdekében, hogy a levont tanulságok japán fukusimai katasztrófa tavaly is beleivódott a reaktor tervezési, mondta kollégái. "Nem tudom támogatni ezt a licencelési, mintha Fukushima sem történt volna. Azt hiszem, ez igényel némi típusú kötelező kötelezettségvállalás, hogy a Fukushima fejlesztéseket, amelyek jelenleg tervezett és a jelenleg tervezettnél kell tenni kellene tenni, mielőtt a működését a létesítmény. "

"Nincs amnézia," válaszolta biztos Kristine Svinick, beszél a 4-1 többség és megjegyezve, hogy az ipar már irányítani elfogadják ezeket a tanulságokat.
Az engedélyezési irányelv két reaktora becsült költsége $ 14000000000 hogy a Southern Company azt akarja, hogy kiegészíti a meglévő Vögtle atomerőmű Grúziában. Előzetes munka már elkezdődött, és a tervek az első új reaktor működni 2016-ban. Bővebben.

E-mailek mutatják pánik amerikai nukleáris ügynökség szakértőként tartották a sötétben következő fukusimai katasztrófa
• Egy e-mail szövege: "Nagyon kevés tényszerű információkat, mint egy ügynökséget"
• Nukleáris Szabályozási Bizottság elárasztották a kérések biztonsági amerikai nukleáris létesítmények nyomán katasztrófa
• Szakértők nem értettek egyet egymással a legjobb módja annak, hogy tartalmaznak fukusimai katasztrófa
• Legrosszabb esetben látta volna, erős sugárzás éri Alaska

Wil Longbottom - Daily Mail
E-maileket írt a US Nukleáris Szabályozó Bizottság honlapján, miután a fukusimai katasztrófa tavaly márciusi feltárták a hivatal tartották a sötétben, hogy a válság méretét.

A levelezés, a kiküldött után a földrengés és szökőár okozta katasztrofális kárt atomerőmű Fukushima, Japán, feltárja a szakértők az USA-ban nem tudtak megegyezni abban, hogyan kell kezelni a katasztrófa.

És miközben garantálja az USA lakosságának, hogy nincs veszély, az NRC nem hozta nyilvánosságra a legrosszabb forgatókönyv, amely látta volna a magas szintű sugárzást érintő Alaska, ha Fukushima nem lehetett megfékezni.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1
Fairewinds Nukleáris frissítése
Fairewinds azt mutatja, hogy a nukleáris ipar terve, hogy nyílás a konténment a Fukushima Daiichi nem lehetett előzni a elszigetelés meghibásodása és az azt követő robbanások. Nézd meg a grafikát a konténment stressz tesztek végzett több mint 40 évvel ezelőtt egy amerikai nukleáris reaktor azonos Fukushima Daiichi egység 1. Ez a videó és grafikai fontos támpontul szolgálnak arról, hogy miért Fukushima Daiichi Unit 1 felrobbant.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1 -re Fairewinds Energy Education on Vimeo .

E-mailek Mutasd Panic bennünk Nuke Ügynökség Wake of fukusimai katasztrófa
Amerikai szakértők Nukleáris Regulatary Bizottság nem értettek egyet egymással a legjobb módja annak, hogy tartalmaznak folyamatban lévő nukleáris katasztrófa
- A közös álmok személyzet - Megjelent a szerda, február 8, 2012
E-maileket írt a Nukleáris Szabályozási Bizottság (NRC) honlapján azt mutatják, egy ügynökség, melyet rosszul tájékozottak az állam a válság zajlik a hibás Fukushima atomerőmű tavaly Japánban. Az e-mailek azt mutatják néhány intézkedési tervek tanácsadók az NRC tervezte, megmutatni egy ügynökség vonakodnak megosztani saját kutatás kiégett fűtőelemek medencék, és nem hajlandó megfogalmazni legrosszabb forgatókönyv, beleértve a nukleáris csapadék terv Alaska.

Ragyogó Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi
Fairewinds - Videó Nukleáris frissítése
Voltak bőven figyelmeztetések, hogy mind a TEPCO és a japán szabályozók figyelmen kívül lépéseket, hogy megakadályozta volna ezt a tragédiát. Szerte a világon, a nukleáris felügyeletét nem veszélyezteti a forgóajtón, és hangulatos kapcsolat a nukleáris ipar és az úgynevezett nukleáris hatóságainak, akik elősegítik az atomenergia helyett szabályozzák.

Ragyogó Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi a Fairewinds Energy Education on Vimeo .

Nuke veszélyeket közel sem megoldott: Kan válság tanácsadója
By Reiji Yoshida
Alkalmazottak író - Japan Times
Decemberben miniszterelnök Yoshihiko Noda bejelentette a "megkötés" a válság válság a Fukushima No. 1 atomerőmű, mondván Tokyo Electric Power Co.-t irányító tartani a három nyomorék reaktorok hűtéséhez, valamint a létesítmény kiégett fűtőelemek medencék.

De a korábbi különleges tanácsadója Naoto Kan, aki a miniszterelnök a válság indulásakor, arra figyelmeztetett, hogy a helyzet korántsem megoldott, és azt mondta Fukushima leleplezte a tutajt a súlyos nukleáris problémákat, hogy a japán szembe kell néznie évek óta.
"Azt mondanám, (a válság) csak kinyitotta Pandora szelencéjét," Hiroshi Tasaka, akik doktori fokozattal rendelkezik nukleáris technika és most professzora Tama Egyetem, mondta egy interjúban a The Japan Times.

Ő volt az egyik egy kiválasztott csoportja, akik megpillantotta a titkos legrosszabb forgatókönyv dokumentumot írt ki a Japan Atomic Energy Bizottság március 25-én, hogy később állítólag hatályon kívül helyezte a kormány.

Forgatókönyv szerint, a legnagyobb veszélyt jelent a válság válság nem volt reaktorok, de a kiégett fűtőelemek medencék tetején ülve őket, különösen a fentihez 4 reaktort, amely még mindig tartalmaz mintegy 1500 nukleáris fűtőelemeket, Tasaka mondta.
Olvass tovább.

Szerző Keiko Ochiai, újságíró Satoshi Kamata és Nobel-díjas irodalmi Óe Kenzaburó készíteni beszélni újságíróknak Tokióban, február 8, 2012. (Fotó: VOA - S. L Herman)

Nobel Winner Oe sürgeti Japánban leszerelésére atomreaktorok
By Chisaki Watanabe - Bloomberg
Február 8. (Bloomberg) - Japán kellene dönteni gyorsan hogy hagyjon fel nukleáris reaktorok szerint a Nobel-díjas Óe Kenzaburó.
"Ha meg akarjuk venni az etikai felelősség gyermekei a holnap, azt kell eldönteni most, hogy hagyjon fel minden reaktorok", a 77 éves szerzője mondta ma egy sajtótájékoztatón a külföldi tudósítók Klub Japán.

"Egy másik súlyos nukleáris baleset fordulhat elő," mondta Oe, aki az egyik kilenc alapító tagjai a "Sayonara Atomerőművek" kampányt indított tavaly júniusban. "Nincs bizonyíték, hogy nem fog újra megtörténni."

A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse 10 millió aláírást, hogy sürgesse a kormányt, hogy fokozatosan az atomenergia-termelés és áttérni a tiszta energia és az energia-takarékossági intézkedéseket. Eddig 5 millió aláírás gyűlik össze, azt mondta Satoshi Kamata, szabadúszó újságíró és egy másik alapító tagja.

Az emelkedő hőmérséklet a fukusimai kérdéseket vet fel több mint stabilitását atomerőmű
Justin McCurry Tokióban - guardian.co.uk, kedd február 7, 2012 23.52 EST
Munkások a Fukushima Daiichi atomerőműben azt mondják, hogy visszanyerte az irányítást a reaktor után hőmérséklete drasztikusan emelkedett a héten, hogy kétségbe vonja a kormány azt állítja, hogy a létesítmény már stabilizálódott. Bővebben.

Állítsa le - a kaliforniai San Onofre Atomerőmű (DAL) - Hibás a földrengés és szökőár zóna.

San Onofre nukleáris reaktor leállt; SCE tervezi javítása gőzfejlesztő cső szivárgása
Február 3, 2012 - Forrás: Southern California Edison

Southern California Edison (SCE) (NYSE: EIX), üzemeltetője a San Onofre nukleáris erőművi, továbbra is tervezi a javításra a gőzfejlesztő cső szivárgása Unit 3 következő elővigyázatossági shutdown január 31. érzékeny monitoring eszközöket Unit 3 továbbra hogy nem mutatnak változást a sugárzás szintje lenne kimutatható off-site.

Üzemeltetők gyorsan reagált azokra a jelzésekre, a gőzfejlesztő cső szivárgása alapján leolvasott nagyon érzékeny eszköz, melynek célja, hogy ezt az állapotot érzékelni, és ideje, hogy tegyen lépéseket, hogy elkerülje az esetleges változás észlelhető sugárzás érheti az üzemen kívül határt. Üzemeltetők biztonságos lezárásához az atomerőmű le, és elszigetelt a komponens, amely tartalmazta a szivárgó csövet négy órán belül érzékelni a jelzéseket.

Jelenleg, a piaci szereplők lehűlés atomerőmű 3. és csökkenti a nyomást a növényben, ami a módszer, hogy állítsa le a csövet a szivárgó. Ők aprólékosan követi az előírt eljárásokat írt kifejezetten foglalkozik a cső szivárgása állapotban.


San Onofre, megvan a probléma - az a Joieau - Daily Kos - péntek február 3, 2012 at 05:16 PST

Ez a rajz a Mitsubishi Heavy Industry PWR és APSR gőzfejlesztő, a darab-alkatrészek jelölt. Ha véletlenül valaki átsiklott a naplómat a múlt éjjel, San Onofre: "Példátlan" Steam Generator Cső Failure , 3-as blokk a San Clemente Nuke kellett leállítani kedden az ezen a héten, mert a szivárgás egy (vagy mindkettő) a RSGs [ Csere gőzfejlesztők, telepített 2011 januárjában] elindult sugárzás riasztás a kiegészítő épület. Ellenőrzés a 2. blokki a RSGs zajlott tegnap, mert ez az üzem leállt kiesés, és a "szokatlan" tube kopás-ben fedezték fel több mint 800, a több mint 9500 csövek, melyek magukban hordozzák a túlhevített, nyomottvizes reaktor hűtővíz [~ 600ºF] a SG hő másodlagos tápvízben gőz fordulni a turbinák és villamos energiát termelnek. Unit 2-es RSGs is gyártott Mitsubishi Heavy Industries és építette be a 2009 őszén.
Itt van egy link, hogy a DOE jelentést az Energy Information Administration / Electric Power Monthly, megjelent 1995 augusztusában, amely valamelyest részletesebben ismerteti a funkciója Kazánokban a PWR atomerőmű, és mi romolhat SGS. Amely mellett maga a reaktor a legdrágább alkotóelemei a nukleáris erőmű. Érdemes olvasási csak azért, hogy az általános áttekintést, hogy miért ezeket a nem reaktoregységek annyira fontos.
Gőzfejlesztő Degredation és annak hatása folyamatos működését, a nyomottvizes reaktorokat az Egyesült Államokban [pdf]

Úgy látszik, volt egy kis gyártási probléma dalok Unit 3 RSGs, hogy minden érintett tudott idején. Itt az NRC tájékoztatás Megjegyzés az engedélyesek azon a nagy kérdés, áprilistól 2010 -

NRC: hegesztési hibák a csere Kazánokban [pdf]
Olvass tovább.

Az adatok azt mutatják, hogy Kaliforniában van annyi felesleges energiát kapacitás, amelyet a San Onofre és Diablo Canyon reaktorok leállítására most nincs teljesítmény hiány.

ENERGY: Villamosenergia-piac zavarta nélküli nuke növény
Eric Wolff - North County Times
California oly sok felesleges áramtermelő kapacitás, a shutdown San Onofre nukleáris erőművi a múlt héten nem volt hatással a nagykereskedelmi árak, az adatokat a California Independent System Operator mutatott.
A hatás mérséklődött az időzítés a kiesés. Kaliforniaiak kevesebb energiát használnak, télen, köszönhetően az enyhe éghajlat és a viszonylagos hiánya miatt, az elektromos fűtőtestek.
"Úgy nyúlik vissza az a tény, hogy van elég alacsony a kereslet szintje," mondta Travis Miller, a villamos energia és a közüzemi elemzője Morningstar Inc. "Van minden tartalék kapacitás, hatalmas mennyiségű gáz üzem kapacitása, hogy nem fut bármikor napközben. Akkor cserélje, hogy 20 százalék a nap folyamán azokkal. " Bővebben.


Nukleáris Hot Seat
Rádió - Libbe Halévy
Nyomán a rossz hírek a San Onofre az elmúlt héten (a sugárzás szivárgás Unit 2, több mint 800 sérült csövek találhatók Unit 3, munkás esik tankolás tó), interjút James Chambers, az engedéllyel atomreaktor üzemeltető és közérdekű bejelentők , a különbség aközött, amit a mainstream média mond és amit ezek a problémák is jelenthet. Kérlek oszd meg. Értelmezése szerint időszerű és fontos.

Lépj a nukleáris Hot Seat Podcast itt.
Itt van az audio player: chambers42573c97-9c90-9008-b72b-fdb6702ad773
Itt a letöltési linket .

Szintén a nukleáris Hotseat:
Nukleáris Hotseat Podcast február 7, 2012
* Interjú w / Mary Olson, igazgató, SE irodai Nukleáris Információs és Resource Service (NIRS.org), a megnövekedett sugárzás kockázatai nők és gyermekek, valamint a nemzeti szempontokból az anti-nukleáris mozgalom;
* San Onofre problémák továbbra is (lásd: Nuclear Hotseat Special Report);
* Fukushima 2 reaktor növekvő hő míg TEPCO fecskendez a bórax; sugárzás felhő felett Új-Zéland;
* Tűz egy nukleáris kutatási központ Moszkvában;
* Nuke balesetek Franciaországban, Észak Anna, és a Prairie Island Minnesota;
* A radioaktív halat Vermont és haldokló madár állományainak Fukushima.

Tűz a Moszkva nukleáris Intézet, Oroszország azt mondja, nincs kockázat
Alexei Anishchuk - Reuters
MOSZKVA | Sun február 5, 2012 13:18 EST
MOSZKVA (Reuters) - Nem volt kockázata a sugárzás szivárgás után tűz ütött ki egy moszkvai nukleáris kutatóközpont otthont a nem operatív 60 éves atomreaktort vasárnap, mondta tisztviselők, de Greenpeace Oroszország aggodalmát fejezte ki a az eset. Bővebben.

Nukleáris sugárzás hatással van mind a várandós anya és fejlődő gyermeknek.

Sajtóközlemény IPPNW Németország
Tüskék radioaktív kibocsátás a vizsgálat során és a tankolás

Ez az első alkalom, bárhol a világon, a közelmúltban a német adatok szerint hatalmas tüskék a radioaktív kibocsátás a tankolás alatt atomerőművek.

2011 szeptemberében, Gundremmingen NPP található Ulm és Augsburg között Dél-Németországban kibocsátott sokkal nagyobb mennyiségű radioaktív nemesgáz ellenőrzés során / tankolás, mint a kibocsátott normál hálózati működés. A Nemzetközi Orvosok megelőzésére nukleáris háború (IPPNW) Németországban, a normális kibocsátási koncentráció alatt az év hátralévő részében körülbelül 3 kBq / m³, de a vizsgálat során / üzemanyag (a délutáni és az esti szeptember 22) ezt a koncentráció hirtelen megnövekedett a ~ 700 kBq / m³ a csúcs 1470 kBq / m³. A következő napokban (szeptember 22-29), a koncentrációban felszabaduló radioaktív nemesgáz még sokkal magasabb (átlag = 100 kBq / m³), ​​mint a normál hálózati működés.

Grafika: Radioaktív kibocsátások Az atomerőmű Gundremmingen ellenőrzés során és a tankolás időszakban

Egy lehetséges mechanizmus magyarázza a leukémia klaszterek közel a német és a francia atomerőművek?
Kép jóvoltából német IPPNWThe német leányvállalata Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború tett közzé, amely igazolja a nagy kiadások radioaktivitás során "rutin" tankolható atomi reaktorok Bajorországban. A kibocsátások több százszor nagyobb, mint mi tekinthető "normális" kiadás. A német IPPNW figyelmeztet, hogy a magzatok lenne különösen érzékenyek ezekre a radioaktív veszélyek. Ez a fizikai, kémiai és biológiai végrehajtási mechanizmusa radioaktív magzati szövetek egyik lehetséges magyarázata statisztikailag szignifikáns mértékben az gyermekkori leukémia árak érzékelhetők atomerőművek német és francia kormány egészségügyi vizsgálatok, amelyek hivatalosan "nincs magyarázat."

Setagaya polgármester Nobuto Hosaka - George Nishiyama / The Wall Street Journal

Anti-Nuclear Tokió polgármestere Kihívások Big Utilities
George Nishiyama - WSJ-Japán
Tokió Setagaya Ward is több mint 260 km-re a Fukushima Daiichi atomerőmű, hosszú utat az evakuálási terület által kiszabott a japán kormány a tavalyi március 11 katasztrófák. Bővebben.

David Lochbaum: "Az NRC nem csinál a dolgát" NPR
A nukleáris mérnök, Lochbaum igazgatója a nukleáris biztonsági projekt az Unió Aggódó Tudósok . Ő úgy találta, hogy a Nukleáris Szabályozó Bizottság sikeres beavatkozott bizonyos kritikus helyzetekben, és elejtette a labdát mások. "A legnagyobb gond az, amit már az NRC az évek során én már nyomon követésére is hiányzik az összhang," mondja. "Ők egy kicsit lassú megoldására ismert biztonsági problémákra." Ez a szerkesztett átirat interjújában a november 29, 2011.
... Úgy gondolja, egy kritikusa a nukleáris ipar?
Mi vagyunk a kritikusok, de mi nem vagyunk egy anti-nukleáris szervezet. Mi vagyunk a pro-biztonsági vagy biztonsági szószólója.
Ha a biztonsági probléma merül fel, szeretnénk látni, hogy a probléma rögzített. Az egyetlen javítást nem állt a növény le véglegesen, elvegyék a kulcsokat. Lehet, csak rögzíti a biztonsági problémát, és lehetővé teszi a növény, hogy az működjön a jövőben. ...
Amikor Fukushima történt, azt hiszem, ez egy hittétel az üzleti, hogy egy baleset sehol egy baleset mindenhol. Az, hogy mi történt?
UCS alapítója, Henry Kendall, szokta mondani, hogy nem lehet, de az egyik fele a hajó elsüllyed. Ezek alapvetően mind ugyanabban a csónakban.
Tehát a baleset Fukushima nem befolyásolja a növények világszerte, és ezért befolyásolja azt. Ez egy tanulási gyakorlat. Megpróbál tanulni a dolgokat, amelyek jól működnek, valamint a dolog, hogy nem működik olyan jól.

SAN Onofre: NRC mondani szivárgás okozhatta kisebb sugárzást kiadást a San Onofre
Paul Sisson psisson@nctimes.com North County Times |

Hivatalos a Nukleáris Szabályozási Bizottság szerdán, hogy a víz szivárog ezen a héten a San Onofre nukleáris erőművi volna kiadott egy kis mennyiségű sugárzást a légkörbe, ami ellentmond egy korábbi nyilatkozatát, növényi tulajdonosa Southern California Edison.

Victor Dricks, egy szóvivője az NRC, mondta egy kis kiadás történhetett volna, mert a szivárgó összetevő San Onofre Unit 3 reaktorból távozó az épületbe reaktoron kívül magasodó elhatárolás kupola. Ez az épület nem burkolt vagy nyomás, mondta.

"Tudjuk, hogy légteleníteni néhány radioaktív gázokat a kiegészítő épület, mert ez az, ami kiváltotta a sugárzás riasztást, hogy azt mondta nekik, hogy volt egy szivárgás," Dricks mondta.
Hogy a gáz kiszállt a lezáratlan épület nem ismert. Dricks azt mondta, hogy minden olyan gáz, hogy esetleg kimaradtak volna tekinteni a "nagyon alacsony szintű kiadás."
Olvass tovább.

SÜTÉS DUTCHMAN humanERROR video

Ebben a keltezés nélküli fotó megjelent a Entergy Corp., a Vermont Yankee atomerőmű Vernon, Vt., Látszik. A szövetségi Nukleáris Szabályozási Bizottság arra ösztönzi a szövetségi fellebbviteli bíróság kidobni ruhák által benyújtott állam Vermont és a nukleáris watchdog csoport New England Koalíció. The suits, which a federal appeals court has combined into one, say the NRC improperly issued the Vermont Yankee nuclear plant a new license last year even though it didn't have a required water quality certificate. (AP Photo/Entergy)

Vt. Yankee owner wants $4.6 million in legal fees
Rutland Herald. VT.
Attorneys for Entergy Nuclear have filed a request in US District Court in Brattleboro seeking attorneys fees from the state of Vermont and other parties in its lawsuit over the continued operation of Vermont Yankee nuclear plant.

The motion states that Entergy has so far spent $4.62 million on the lawsuit, and it noted that in US District Judge Garvan Murtha's ruling of Jan. 20, that Entergy was entitled to attorney's fees. Read more.

Stop valve at Vermont nuke fails during testing
The Brattleboro Reformer reported this afternoon:
Vermont Yankee nuclear power plant in Vernon is on its way back up to full power after it powered down for a control rod adjustment on Monday.
A rod adjustment is performed every three months to keep the reactor operating at optimal power production.
During the power down, the plant's turbine stop valves were tested and one of the valves malfunctioned. Read more.

TEPCO: Fagyasztott víz megreped csövek Fukushima növény - hűtőrendszer megáll pihentető medence No. 4
Összegzés:
• Tokyo Electric Power Company talált víz szivárog a 14. helyen a Fukushima Daiichi atomerőmű
• Szivárgások láthatóan után bekövetkezett fagyott vizet megrepedt a csövek
• [Tepco mondta] kiszivárgott víz nem tartalmaz semmilyen radioaktív anyagok
• [Tepco] azt mondta mintegy 40 liter víz szivárgott ki egy hűtőrendszere a pihentető medence a 4-es számú reaktor
• Szivárgás kényszerítette a rendszer leállását egy óra és 40 perc, de a medence hőmérséklet nem emelkedik
• Tokyo Electric mondta 7 tonna víz szivárgott volna a 6-os reaktor
• Megrepedt csövek okozott 3 vízszivárgás az előző napon
• [Tepco] hivatalos Junichi Matsumoto elismerte, hogy a közüzemi nem vette kellő lépéseket, hogy megakadályozza fagyott csövek

jelentés már nem az online

Nuke ellenőrök összpontosítani `szokatlan" elhasználódása csövek
Michael R. VÉR; Associated Press
Megjelent: 02/02/12 12:06 | Frissítve: 02/03/12 01:21
LOS ANGELES - A integritását egyes berendezések telepítése 2009-ben dél-kaliforniai San Onofre Unit 2 atomerőművet rajz aggodalomra után rendellenes kopás találtak több száz csövek, melyek magukban hordozzák a radioaktív víz.
A csütörtöki közzététele jött két nappal azután, hogy a cső szivárgás a növény többi egység kéri üzemeltetők, hogy állítsa le a reaktort elővigyázatosságból. A kis mennyiségű sugárzást is szökésben vannak, de a tisztviselők azt mondják, a munkavállalók és a lakosság nem veszélyeztetett.
A problémák 2. blokki felfedezett vizsgálata során a gőzfejlesztő, ha a növény 45 mérföldre északra San Diego lekerült-line karbantartási és tankolás. A két hatalmas gőzfejlesztők 2. blokki, egyenként 9.700 csövek, lecserélték 2009 őszén, egy évvel később az ikertestvére növény, Unit 3, részeként a 670.000.000 $ felújítás.
Bővebben itt.

Bird számok zuhannak körül sújtotta Fukushima növény
David McNeill The Independent
Dolgozó kutatók mintegy Japán fogyatékkal Fukushima Daiichi atomerőmű mondani madárállomány ott elkezdték fogyatkoznak, hogy mi lehet a dermesztő előfutára a hatása radioaktív csapadék a helyi élet.

Az első nagy tanulmány a hatását a világ legsúlyosabb nukleáris válság 25 év, a kutatók, Japánból, az Egyesült Államok és Dánia, mondta elemzésük 14 madárfaj közös Fukushima és Csernobil, az ukrán város szenvedett egy hasonló nukleáris válság, hatást mutatott a bőség rosszabb a japán katasztrófa sújtotta övezet.
A tanulmány a jövő héten a lapban Environmental Pollution, azt sugallja, hogy megállapításait bizonyítani "azonnali negatív következménye sugárzás madarak fő költési időszakban [a] Március [a] Július". Bővebben.

A korábbi Yakuza Oi, Fukui prefektúrában, feladták munkavállalók atomerőművek. Ő elosztásához használt három munkást per három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha egyszerűen csak volt egy telefonvonalra," mondta. (Kazuyuki Ito)

felirat: Egy volt Yakuza Oi, Fukui prefektúrában, feladták munkavállalók atomerőművek. Ő elosztásához használt három munkást per három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha egyszerűen csak volt egy telefonvonalra," mondta. (Kazuyuki Ito)
Yakuza munkaerő-struktúra alakult alapja a nukleáris ipar - Asahi Shimbun
Egy vidéki területen 15 km-re délnyugatra a Oi atomerőmű Fukui prefektúrában, egy irodájából megjeleníti a jelzőtábla egy építőipari cég. De belül, a 67 éves férfi viselt fekete kötött sapkát és csomagolva egy takarót tévénézés közben azt jelzi, hogy a vállalat inkább egy temp személyzet ügynökség atomerőmű munkát.

"Szeretnéd tudni munkavállalót személyi?" Mondja, ahogy szűkül a szemét, és grimaszokkal. "Ez volt jövedelmező. Amikor megkértek, hogy összegyűjtse a 10 főt, felhívtam Yakuza és az építőipari cégek. "

Ő elmondta, hogy a végzett munka "álcázott alvállalkozói szerződéseket." Ebben a rendszerben alvállalkozó biztosít ideiglenes alkalmazottak fővállalkozó, és dolgoznak utasításai alapján a fővállalkozó. A gyakorlat szerint jogellenes a foglalkoztatás biztonsága törvény, amelynek célja, hogy megvédje a munkavállalók jogait, és hogy megfelelő munkakörülményeket számukra.

De a gyakorlatban továbbra is széles körben elterjedt évekig atomerőművek körül a nemzet, a források szerint. Bővebben.

Fla. Szen. megpróbálja hatályon kívül helyezi alapszabály, hogy hagynám energia alakulat. díjat nem létező növények
Virginia Chamlee - American Independent
Péntek, február 3, 2012 at 01:00 |
Florida szenátor Mike Fasano, R-New Port Richey nyújtott be módosítást a Szenátus bizottság energiaszámla annak érdekében, hogy helyezze hatályon kívül a jogszabályt, amely lehetővé teszi, energetikai vállalatok után kért atomerőművek, hogy talán soha nem épült meg.

A bejelentés volt ösztönöz egy egyezség elérte az utolsó hónapban között Progress Energy és az állami szabályozók több mint egy atomerőmű Levy megyében. A megállapodás külön foglalkozik vitás kérdéseket a cég erőművének a Crystal River, amely zárva volt a javítás 2009-ben, és nem nyitotta ettől. Progress Energy ügyfelei végül állják a $ 1100000000 számlát a fejlesztés a Levy növény, és eddig már kifizetett felét - de a cég a közelmúltban megkapta a jogot, hogy törölje építkezés, hogy tervezett üzemben, vagyis az ügyfelek lehet fizetni valamiért, ami soha nem épült. Bővebben.

Xcei mondja, hogy nincs kockázata, mint Prairie Island kiömlött radioaktív vizet újra
By Tad Vezner és Leslie Brooks Suzukamo
Pioneer Press
Feladta: 2012/02/08 00:01:00 CST
Frissítve: 8/2 00:38:20
Radioaktív víz ömlött a Xcel Energy Prairie Island atomerőmű közelében Red Wing, Minnesota., Két alkalommal is megfelelően értesítést a közüzemi küldeni a Nukleáris Szabályozási Bizottság ebben a hónapban. Bővebben.

Unit 2 at Exelon Byron atomerőmű leállítására újra ezen a héten, miután egy hiba az indításnál egy áramszünet után a múlt héten. (Michael Tercha / Tribune fájl)

Indítási probléma leáll Byron 2 2. alkalommal 2 hét
Reuters
01:08 CST, február 7, 2012
Exelon Corp. 1136 megawattos egység 2 a Byron atomerőmű Illinois becsukta a hétfő késő után hamarosan növeled 25 százalék áram korábban a nap folyamán, mivel a turbina út, az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság mondta.

Az üzem már leállt a múlt héten, miután jelentették a külső elektromos energi kiesés egy nappal korábban. Bővebben.

UPDATE 1-Exelon Ill. Byron 2 visszatér szolgáltatás
Február 7. (Reuters) - Az Exelon Corp 1136 megawattos egység 2 a Byron atomerőmű Illinois rendszerbe visszakerül az elektromos hálózatra, és megkezdte a villamosenergia kedd délután, mondta a cég.
Az egység zárva január 30 ha hatalmat egy szigetelő a létesítmény switchyard nem sikerült.
Javításokat a szigetelő elkészült együtt karbantartási és ellenőrzési feladatokat, miközben a készülék volt elérhető, Exelon mondta.
Byron 1 működött teljes erővel, szerint az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság.

Vadonatúj pótalkatrészek ennek hiányában az atomi reaktorok
A cső törés, egy vadonatúj csere gőzfejlesztő at San Onofre Unit 3 múlt héten, és a hibás Vadonatúj helyettesítő reaktor tetején, a Palisades, azt mutatják, hogy a biztonsági struktúrák jelentős atomi reaktorok megkérdőjelezhető integritás és a minőségbiztosítás. Three Mile Island és Arkansas Nuclear One is tapasztaltam idő előtti bomlását új helyettesítő gőzfejlesztők által gyártott Areva francia.

Palisades atomerőmű Covert Township arcok downgrade, vagy a záró ha biztonsági teljesítményén nem javul. / Stan GREGG / Associated Press

Michigan Palisades atomerőmű lehet megnevezni az egyik nemzet 5 legrosszabb

A Palisades atomerőmű, amely ül a tó partján Michigan, hamarosan a háttérbe szorulhat a Nukleáris Szabályozási Bizottság a status így között az ország öt legrosszabbul teljesítő atomerőművek egy év után a balesetek, váratlan leállások és biztonsági megsértése.

A regionális vezetője az NRC mondta a múlt héten, hogy ha a teljesítmény nem javul, az ügynökség habozás nélkül az üzem bezárása mellett. Palisades egyike az ország 10 legrégebbi atomerőművek, és miután megütött 40 éves élettartama 2011-ben, a licenc-ig meghosszabbították 2031.

“Quite frankly, we find your performance troubling, and it declined in 2011,” regional administration Cynthia Pederson said in a rare public rebuke of the plant owned by Entergy Nuclear Operations. Read more.

Three Mile Island nuclear plant finds unexpected flaws in new steam generators
Published: Thursday, January 26, 2012, 6:33 PM Updated: Friday, January 27, 2012, 8:54 AM DONALD GILLILAND, The Patriot-News

After just one operating cycle, inspectors at Three Mile Island nuclear facility have detected unexpected flaws in the facility's new steam generators.
There's no indication radiation was released.

Officials say the flaws are well below regulatory thresholds, but the Nuclear Regulatory Commission held a meeting Thursday morning to get more information.

The two 70-foot, 510-ton “once-through” generators sit on either side of the nuclear core, and were installed at TMI in 2009.

Each cost more than $140 million. Read more.

Surfing For Change: J Bay Nuclear Plant
Kelly Slater Van Jones Foster Gamble (2012)‬

=======
Hogy segítsen megőrizni EON munka folyik, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi adományok lapot , vagy akkor is küld egy csekket, hogy EON EON, Pf 1047, Bolinas, CA
Or…just:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Rábukkan

Körülbelül Admin

James Heddle és Mary Beth Brangan kezeli ezt a blogot, valamint Planetarian Perspectives . Award-winning media producers as well as educators and community organizers, they co-direct EON - the Ecological Options Network . Az EON YouTube csatorna már több mint 600 hozzászólás és több mint 3000 előfizetője van.
Ez a bejegyzés a Nincs kategorizálva . A Könyvjelző permalink .

One Response to “We Could Have Lost Alaska.” – Naked Nuclear Incompetence – EON Digest 2-10-2012

  1. Pingback: The Wake-Up Call from Fukushima – Uncensored | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>