"Mi volna Elveszett Alaska." - Naked Nukleáris Tudatlanság - EON Digest 2012/02/10

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Reuters - Lakatlan: Egy üres bevásárló utca Namie, belül a 12 mérföldes tilalmi zóna körül a nyomorék Fukushima növény. A japán kormány már többször vádolták az információ visszatartásának a katasztrófa

Csavar-Ups, leállások, Ghost Városok és Cover-Ups: a rendes üzemi eljárásokat [Frissítve 2012/02/10]
Ez a kiadás a termés a nukleáris híradás vonja tovább kétségbe a józanság, a csökkenő számok atomenergia hívei. A kaliforniai San Onofre, Illinois Byron, Minnesota Prairie Island, hogy Moszkva nukleáris kutatóközpont, a Vermont Yankee, a japán Fukushima, (vészhelyzet csak az elmúlt héten), az atomerőművek Németországban, és a TEPCO az NRC a sebezhetőségét az egész nukleáris bonyolult technikai hiba, szcientista érzékcsalódás, vezetői hozzá nem értés, a hivatalos gonosztett és a linkeket a szervezett bűnözés is nyilvánvaló, hogy megtagadja. És most azt mondják nekünk: "Mi volna elveszett Alaska ?!"

Egy példa erre: az NRC csak engedélyezett az első új nukleáris reaktor három évtized alatt.

Itt a kivonat. A vége egy új vidám anti-nukleáris videó fiatal szörfös / filmes Kyle Thiermann.

Southern Company fénykép. Az alsó a konténment hajó egy új reaktor a Vögtle üzem grúziai látható építés alatt január 30. A Southern Company csütörtökön kapta engedélyt a reaktor, a másik pedig megy a meglévő nukleáris oldalon.

Mi talán még Veszíts Tokió ... nem is beszélve Alaszka ... és most Grúzia is
Harvey Wasserman
Megjelent a péntek, február 10, 2012 közös álmok
Mivel a Nukleáris Szabályozási Bizottság jóváhagyja az építési / üzemeltetési engedélyét két új reaktor Grúziában, riasztó jelentések Japánból jelzi a fukusimai katasztrófa még messze nincs vége.

Több ezer tonna erősen radioaktív kiégett fűtőelemek még komoly veszélyben forog. Radioaktív szemét és vizet okádó a környezetbe. És nukleáris mérnök Arnie Gundersen jelenti, hogy közben a húr a katasztrófák követő március 11, 2011 földrengés és szökőár, Fukushima 1-es tartályból sapka ténylegesen beindultak az alap, felszabadító veszélyesen radioaktív gázok és egy rés egy azt követő hidrogén robbanás ....

... A keserű vita dúlt Japánban, az Egyesült Államokban és másutt több mint a gyilkos hatalom a Fukushima kibocsátás, a tanúsítvány egy új amerikai reaktor tervezés is egy nap emlékezni, mint egy bizarr sírfelirat a 20. század legdrágább sikertelen technológia.

Nélkül állami adófizetők és szövetségi adófizetők kénytelen fizeti a számlát, az új reaktor építése az USA-ban nem vezet sehova.

És anélkül, hogy a végső állásfoglalást a folyamatban lévő borzalmak a Fukushima, az egész bolygót, Tokiótól Alaska Grúzia és azon túl, továbbra is komoly radioaktív kockázat. Bővebben.

Vögtle Atomerőmű nyerte első reaktor építési engedély egy generáció
Lucia Graves
huffingtonpost.com
WASHINGTON - Szövetségi biztonsági tisztviselők szavazott 4-az-1, hogy jóváhagyja az első nukleáris reaktor építési engedély csaknem 35 éves, felülírva amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke Greg Jaczkó.

A Bizottság szavazásra csütörtökön lehetővé Southern Company leányvállalata Georgia Power kibővítésére üzemében keleti Grúziában, megnyitva az utat az építési két új atomerőmű-reaktorok saját Vögtle helyszínen. Az utolsó ilyen projektet jóvá volt 1978-ban.

Elnök Jaczkó az ő nemleges szavazat aggodalmát fakadó Fukushima, kiemelve régóta feszültségek az Európai Bizottság a szabályozási válasz a japán 2011 atomerőmű katasztrófa.

"Nem tudom támogatni kibocsátó ezt a licencet, mintha Fukushima sem történt volna," Jaczkó mondta a szavazás után a Bizottság székhelyén Rockville, MD. Jaczkó kért kötelező elkötelezettségét, hogy a Fukushima fejlesztések jelenleg tervezett volna elfogadása előtt a létesítmény elkezdi működését. Southern Company nem volt hajlandó találkozni ez kikötés.
Bővebben.

US engedélyek első atomreaktor 1978 óta
Miguel Llanos, msnbc.com
Frissítve at 13:25 ET: Már 34 év - és több nukleáris baleset később -, de a megosztott szövetségi panel csütörtökön engedélyezett egy segédprogram építeni atomreaktorok az Egyesült Államokban az első alkalommal 1978 óta.

A Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke, Gregory Jaczkó ellenezte engedélyezési két reaktora ezúttal annak ellenére, hogy korábban dicsérte a design.

"Van még munka" kell tenni annak érdekében, hogy a tanulságokat a japán fukusimai katasztrófa tavaly is beleivódott a reaktor tervezési, mondta a kollégái. "Nem tudom támogatni ezt engedélyezés mintha Fukushima sem történt volna. Azt hiszem, igényel valamilyen kötelező kötelezettségvállalás, hogy a fukusimai fejlesztéseket, amelyek jelenleg tervezett és a jelenleg tervezettnél tenni kellene tenni a műtét előtt a létesítmény. "

"Nincs amnézia," válaszolta biztos Kristine Svinick, beszél a 4-1 többség, és figyelembe véve, hogy az ipar már irányítani elfogadják ezeket a leckéket.
Az engedélyezési kettő reaktor becsült költsége $ 14000000000, hogy a Southern Company akar hozzáadni a már meglévő Vögtle atomerőmű Grúziában. Előkészületek már megkezdődött, és a tervek az első új reaktor is működik 2016. Bővebben.

E-mailek mutatják pánik az amerikai nukleáris ügynökség szakértői tartották a sötétben következő fukusimai katasztrófa
• Egy e-mail szövege: "Jelenleg nagyon kevés tényszerű információ, mint egy ügynökséget"
• Nukleáris Szabályozó Bizottság elárasztották a kérések biztonságát az Egyesült Államok nukleáris létesítmények nyomán katasztrófa
• A szakértők nem értettek egyet egymással a legjobb módja annak, hogy tartalmaz fukusimai katasztrófa
• Legrosszabb esetben látta volna erős sugárzás éri Alaszka

Wil Longbottom - Daily Mail
E-maileket írt az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság honlapján, miután a fukusimai katasztrófa tavaly márciusi feltárták az ügynökség tartották a sötétben, a skála a válság.

A levelezés, akit miután a földrengés és szökőár okozta katasztrofális károkat a nukleáris Fukushima, Japán, feltárja a szakértők az USA-ban nem tudtak megegyezni abban, hogyan kell kezelni a katasztrófa.

És biztosítása mellett az amerikai lakosság, hogy nincs veszély, az NRC nem hozta nyilvánosságra a legrosszabb forgatókönyv, amely látott magas szintű sugárzást érintő Alaska ha Fukushima nem lehet megfékezni.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1
Fairewinds Nukleáris Frissítés
Fairewinds azt mutatja, hogy a nukleáris ipar azon tervét, hogy nyílás a konténment a Fukushima Daiichi nem lehetett megakadályozni a elszigetelés meghibásodása és az azt követő robbanások. Nézd meg a grafikát a konténment stressz elvégzett vizsgálatok több mint 40 évvel ezelőtt egy amerikai nukleáris reaktor azonos Fukushima Daiichi Unit 1. Ez a videó és grafika fontos nyomokat, hogy miért Fukushima Daiichi 1. blokk felrobbant.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1 a Fairewinds Energy Education on Vimeo .

E-mailek megjelenítése Panic bennünk Nuke Ügynökség Wake a fukusimai katasztrófa
Amerikai szakértők a nukleáris Regulatary Bizottság nem értett egyet át a legjobb módja annak, hogy tartalmazza a folyamatban lévő nukleáris katasztrófa
- A közös álmok személyzet - Megjelent a szerda, február 8, 2012
E-maileket írt a Nukleáris Szabályozási Bizottság (NRC) honlapján azt mutatják, egy ügynökség, amelyet rosszul tájékozottak az állam a válság zajlik a meghibásodott Fukushima atomerőmű tavaly Japánban. Az e-mailek mutatják egyes intézkedési tervek tanácsadók az NRC is tervez, azt mutatják, egy ügynökség vonakodnak megosztani saját kutatás kiégett fűtőelemek medencék, és nem hajlandó, hogy megfogalmazzuk legrosszabb forgatókönyv, beleértve a nukleáris csapadék tervet Alaska.

Ragyogó a Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi
Fairewinds - Videó Nukleáris Frissítés
Voltak bőven figyelmeztetést, hogy mind a TEPCO és a japán szabályozók figyelembe lépéseket, amelyek megakadályoznák a tragédiát. Szerte a világon, nukleáris felügyeletét nem veszélyezteti a forgóajtón és barátságos kapcsolat a nukleáris ipar és az úgynevezett nukleáris szabályozó, akik elősegítik az atomenergia helyett szabályozzák.

Ragyogó a Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi a Fairewinds Energy Education on Vimeo .

Nuke veszélyeket közel sem megoldott: Kan válság tanácsadója
Által Reiji Yoshida
Személyzet író - Japan Times
Decemberben miniszterelnök Yoshihiko Noda bejelentette a "megkötés" a válság válság a Fukushima No. 1 atomerőmű, mondván, a Tokyo Electric Power Co. irányította, hogy a három nyomorék reaktorok hűtéséhez, valamint a létesítmény kiégett fűtőelemek medencék.

De egy korábbi különleges tanácsadója Naoto Kan, aki volt miniszterelnök, amikor a válság elkezdődött, arra figyelmeztetett, hogy a helyzet messze nem megoldott, és azt mondta Fukushima téve egy sor súlyos nukleáris problémák Japán szembe kell néznie évek.
"Azt mondanám, hogy (a válság), csak kinyitotta Pandora szelencéjét" Hiroshi Tasaka, akinek doktori nukleáris technika és most egy professzora Tama Egyetem, mondta egy interjúban a The Japan Times.

Ő volt az egyik egy kiválasztott csoportja, aki megpillantotta a titkos legrosszabb forgatókönyv dokumentum rögzíti a Japán Atomenergia Bizottság március 25-én, amit később állítólag megsemmisítette a kormány.

Forgatókönyv szerint, a legnagyobb kockázat alatt a válság válság nem a reaktorok, de a kiégett fűtőelemek medencék tetején ülve őket, különösen az egyik fenti 4 reaktor, amely még mindig tartalmaz körülbelül 1500 nukleáris üzemanyag-kazetták Tasaka mondta.
Bővebben.

Szerző Keiko Ochiai, újságíró Satoshi Kamata és Nobel-díjas irodalmi Kenzaburo Oe készít beszélni újságíróknak Tokióban, február 8., 2012 (Fotó: VOA - S. L Herman)

Nobel Winner Oe sürgeti Japán leszerelésére atomreaktorok
By Chisaki Watanabe - Bloomberg
Február 8. (Bloomberg) - Japán kell döntenie, gyorsan, hogy hagyjon fel nukleáris reaktorok, szerint a Nobel-díjas Kenzaburo Oe.
"Ha nem vagyunk, hogy erkölcsi felelősséget gyermekek a holnap, azt kell eldönteni most, hogy hagyjon fel minden reaktorok," a 77 éves szerző azt mondta ma egy sajtótájékoztatón a Külföldi Tudósítók Klubja Japán.

"Egy másik súlyos nukleáris baleset történik," mondta Oe, aki az egyik kilenc alapító tagja a "Sayonara Atomerőművek" kampányt indított tavaly júniusban. "Nincs bizonyíték, hogy nem fog újra megtörténni."

A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse a 10 millió aláírást, hogy sürgesse a kormányt, hogy fokozatosan megszünteti a nukleáris energiatermelés és a váltott műszakban a tiszta energia és az energia-megtakarítási intézkedések. Eddig 5 millió aláírás gyűlik össze, azt mondta Satoshi Kamata, szabadúszó újságíró és egy másik alapító tagja.

Az emelkedő hőmérséklet a fukusimai kérdéseket vetnek fel mint stabilitása atomerőmű
Justin McCurry Tokió - guardian.co.uk, kedd 7 február 2012 23,52 EST
Munkások a Fukushima Daiichi atomerőműben azt mondják, hogy visszanyeri az irányítást a reaktor után hőmérséklete drasztikusan emelkedett ezen a héten, kétségessé kormány azt állítja, hogy a létesítmény már stabilizálódott. Bővebben.

Leállt - a kaliforniai San Onofre atomerőmű (énekek) - rosszul működő földrengés és szökőár zóna.

San Onofre nukleáris reaktor egység lekapcsol; SCE tervek javítása gőzfejlesztő cső szivárgás
Február 3, 2012 - Forrás: Southern California Edison

Southern California Edison (SCE) (NYSE: EIX), üzemeltetője a San Onofre nukleáris erőművi továbbra is tervezni a javítás a gőzfejlesztő cső szivárgás Unit 3 következő elővigyázatossági shutdown január 31. érzékeny monitoring eszközöket Unit 3 Tovább hogy nem mutatnak változást a sugárzási szint lenne kimutatható a telephelyről.

A piaci szereplők gyorsan reagált azokra a jelzésekre, a gőzfejlesztő cső szivárgás alapján leolvasott nagyon érzékeny eszköz, melynek célja, hogy ezt az állapotot érzékelni, és az idő, hogy tegyen lépéseket, hogy elkerülje az esetleges változás érzékelhető sugárzást kívül az üzem határán. Az üzemeltetők biztonságosan becsukta az atomerőmű le, és elszigetelt a komponens, hogy tartalmazta a szivárgó csövet követő négy órán belül észleli a jelzések.

Jelenleg a piaci szereplők lehűlés atomerőmű 3. és csökkenti nyomást a növény, amely a módszer, hogy állítsa le a cső szivárog. Ők aprólékosan követi az előírt eljárások írt kifejezetten foglalkozik a cső szivárgás állapot.


San Onofre, van egy probléma - a szerint Joieau - Daily Kos - péntek február 3, 2012 at 05:16 PST

Ez a diagram a Mitsubishi Heavy Industry a PWR és APSR gőzfejlesztő, a darab-alkatrészek jelölt. Ha valaki kimaradt a naplót tegnap este, San Onofre: "példátlan" Gőzfejlesztő cső hiba , Unit 3. San Clemente Nuke kellett leállítani kedden az ezen a héten, mert a szivárgás az egyik (vagy mindkét) bekezdésére RSGs [ csere Steam generátorok, telepített január 2011] elindult sugárzás riasztást a kiegészítő épületben. Ellenőrzési egység 2-es RSGs végeztek tegnap, mert ez az üzem le leállás, és a "szokatlan" tube kopás-ben fedezte fel több mint 800, a több mint 9500 csöveket, melyek magukban hordozzák túlhevített, nyomottvizes reaktor hűtővíz [~ 600ºF] a SGS hő másodlagos tápvíz gőz fordulni a turbinák és villamos energiát termelnek. Egység 2-es RSGs is gyártott Mitsubishi Heavy Industries és szereltek fel 2009 őszén.
Itt van egy link, hogy a DOE jelentés a saját Energy Information Administration / Electric Power havi, megjelent 1995 augusztusában, amelyek valamelyest részletesebben ismerteti a funkció Gőzkazán a PWR atomerőmű, és mit lehet baj, SGS. Amely mellett a reaktor maga a legdrágább összetevője a nukleáris erőmű. Érdemes olvasási csak azért, hogy az általános áttekintést, hogy miért ezeket a nem reaktor komponensek olyan fontos.
Gőzfejlesztő Degredation és annak hatása a folyamatos működését a nyomottvizes reaktorokat az Egyesült Államokban [pdf]

Úgy látszik, ott volt egy kis gyártási probléma dalok Unit 3 RSGs, hogy minden érintett tudott abban az időben. Itt van az NRC tájékoztatóban, hogy az engedély jogosultja az, hogy a kérdéssel foglalkozik, áprilistól 2010 -

NRC: Hegesztési Hibák Csere Steam generátorok [pdf]
Bővebben.

Az adatok azt mutatják, hogy Kaliforniában van annyi felesleges energia kapacitás, amelyet a San Onofre és Diablo Canyon reaktorok leállítására most nincs teljesítmény hiány.

ENERGY: Villamosenergia-piac zavarta Offline nuke növény
Eric Wolff - North County Times
Kaliforniában annyi többlet villamos energia-termelő kapacitás, a leállítása San Onofre nukleáris erőművi múlt héten nem volt hatással a nagykereskedelmi villamosenergia-árak, az adatokat a kaliforniai független rendszerüzemeltető mutatta.
A hatást mérsékelte az időzítése a leállás. Kaliforniaiak kevesebb energiát használnak télen, köszönhetően az enyhe éghajlat és a relatív ínség elektromos fűtőberendezések.
"Nyúlik vissza az a tény, hogy már meglehetősen alacsony a kereslet szintje," mondta Travis Miller, a villamos energia és a közművek elemzője Morningstar Inc. "van mind a tartalék kapacitás, a nagy mennyiségű gáz üzem kapacitás nem fut bármikor a nap folyamán. Akkor cserélje hogy 20 százaléka a nap folyamán azokkal. " Bővebben.


Nukleáris Hot Seat
Rádió - Libbe Halévy
Nyomán az összes rossz hír a San Onofre a múlt héten (sugárzás szivárgás Unit 2, 800 sérült csöveket találtak Unit 3, munkás esik tankolás tó), interjút James Chambers, az engedéllyel rendelkező nukleáris reaktor üzemeltetője és visszaélést , a különbség a között, amit a mainstream média azt mondja, és mi ezeket a problémákat is jelenthet. Kérjük, ossza meg. Az ő értelmezése időszerű és fontos.

Ugrás a nukleáris Hot Seat Podcast itt.
Itt van az audio lejátszó: chambers42573c97-9c90-9008-b72b-fdb6702ad773
Itt a letöltési linket .

Szintén a nukleáris hotseat:
Nukleáris Hotseat Podcast a február 7, 2012
* Interjú w / Mary Olson igazgatója, a SE Hivatal Nukleáris Információs és Resource Service (NIRS.org), a megnövekedett sugárzási kockázatok a nők és gyermekek, valamint a nemzeti szempontból az anti-nukleáris mozgalom;
*: San Onofre problémák továbbra is fennállnak (lásd Nuclear Hotseat külön jelentés);
* Fukushima 2 reaktor növekvő hőség míg TEPCO fecskendez bórax; sugárzás felhő Új-Zéland;
* Tűz egy nukleáris kutatóközpontban Moszkvában;
* Nuke baleset Franciaországban, Észak-Anna, és Prairie sziget Minnesota;
* Radioaktív halat Vermont és haldokló madár állományainak Fukushima.

Tűz a moszkvai nukleáris intézet Oroszország azt mondja, nincs kockázat
Alexei Anishchuk - Reuters
Moszkva | V 5 február 2012 13:18 EST
Moszkva (Reuters) - Nem állt fenn a sugárzás szivárgás után tűz ütött ki egy moszkvai nukleáris kutatóközpont ház nem operatív 60 éves atomreaktor vasárnap azt mondta, a tisztviselők, de a Greenpeace Oroszország aggodalmát fejezte ki a eset. Tovább.

Nukleáris sugárzás hatással van mind a várandós anya és a fejlődő gyermek.

Sajtóközlemény IPPNW Németország
Tüskék radioaktív kibocsátás a vizsgálat során, és tankolás

Ez az első alkalom a világon bárhol, a legutóbbi német adatok szerint óriási csúcsok radioaktív kibocsátások során a tankolás az atomerőművek.

2011 szeptemberében Gundremmingen NPP között található Ulm és Augsburg Dél-Németországban kibocsátott sokkal nagyobb mennyiségű radioaktív nemesgázok ellenőrzés során / tankolás, mint a kibocsátott normál hatalom működését. Az Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború (IPPNW) Németországban, a normál kibocsátási koncentráció alatt az év hátralévő részében körülbelül 3 kBq / m³, de a vizsgálat során / tankolás (délután és este a szeptember 22), ez koncentráció hirtelen nőtt: ~ 700 kBq / m³ csúcsot 1470 kBq / m³. A következő napokban (szeptember 22-29), a koncentráció a kibocsátott radioaktív nemesgázok még mindig jóval magasabb (átlag = 100 kBq / m³), ​​mint a normál hálózati működés.

Grafika: Radioaktív kibocsátások az atomerőmű Gundremmingen a vizsgálat során, és tankolás időszak

Egy lehetséges mechanizmus magyarázó leukémia klaszterek közel a német és a francia atomerőművek?
Kép jóvoltából német IPPNWThe német leányvállalata Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború tett közzé, amely igazolja, nagy kiadások radioaktivitás közben "rutin" tankolás atomi reaktorok Bajorországban. A kiadványok több százszor nagyobb, mint, hogy mi tekinthető a "normális" kiadás. A német IPPNW figyelmeztet magzat különösen érzékeny ezekre a radioaktív veszélyek. Ez a fizikai, kémiai, és biológiai végrehajtási mechanizmusa radioaktív magzati szövet egyik lehetséges magyarázata statisztikailag szignifikáns mértékben az a gyermekkori leukémia arányok érzékelhetők atomerőművek a német és a francia kormány az egészségügyi vizsgálatok, amelyek hivatalosan "nincs magyarázat".

Setagaya polgármester Nobuto Hosaka - George Nishiyama / The Wall Street Journal

Anti-nukleáris Tokyo polgármester kihívások Big Utilities
George Nishiyama - WSJ-Japán
Tokiói Setagaya Ward több mint 260 km-re a Fukushima Daiichi atomerőmű, a hosszú út az evakuálási terület által kivetett japán kormány, miután a tavalyi március 11 katasztrófák. Bővebben.

David Lochbaum: "Az NRC nem teszi a dolgát" NPR
A nukleáris mérnök, Lochbaum igazgatója a nukleáris biztonsági projekt az Unió Aggódó Tudósok . Ő úgy találta, hogy a Nukleáris Szabályozó Bizottság sikeresen avatkozott bizonyos kritikus helyzetekben, és elejtette a labdát a többiek. "A legnagyobb aggodalom Elegem van az NRC az elmúlt években voltam nyomon követésére az összhang hiánya," mondja. "Ők egy kicsit lassú megoldására ismert biztonsági problémákra." Ez a szerkesztett átiratát egy interjú a november 29, 2011.
... Tekintené magát egy kritikusa a nukleáris ipar?
Mi vagyunk a kritikusok, de mi nem vagyunk egy antinukleáris szervezet. Mi egy pro-biztonsági vagy biztonsági szószólója.
Ha a biztonsági probléma azonosítása, szeretnénk látni, hogy a probléma állandó. Az egyetlen fix nem leáll a növény le véglegesen, elvegyék a kulcsokat. Ez lehet csak rögzítő a biztonsági probléma, és lehetővé teszi a növény, hogy az működjön a jövőben. ...
Amikor a Fukushima történt, azt hiszem, ez egy hittétel a vállalkozás, amely egy baleset bárhol egy baleset mindenütt. Az, hogy mi történt?
UCS alapítója, Henry Kendall, szokta mondani, hogy nem lehet, de az egyik fél egy hajó mosogató. Ezek alapvetően mind egy csónakban evezünk.
Tehát a baleset Fukushima nem befolyásolja a növények világszerte, és ezért befolyásolja azt. Ez egy tanulási gyakorlat. Próbál tanulni a dolgokat, hogy jól működik, valamint a dolog, hogy nem működik olyan jól.

SAN Onofre: NRC mondjuk szivárgás okozhatta kisebb sugárzás kiadás San Onofre
Paul Sisson psisson@nctimes.com North County Times |

Hivatalos a Nukleáris Szabályozó Bizottság szerdán, hogy a víz szivárog ezen a héten a San Onofre nukleáris erőművi is kiadott egy kis mennyiségű sugárzás a légkörbe, ellentmondva korábbi kijelentését növény tulajdonos Southern California Edison.

Victor Dricks, a szóvivője az NRC, mondta egy kis kiadás történhetett volna, mert a szivárgó komponens San Onofre Unit 3 reaktor szellőzők egy épület kívül a reaktor tornyosuló elszigetelési kupola. Ez az épület nem zárt, vagy nyomás, mondta.

"Tudjuk, hogy légteleníteni némi radioaktív gázokat a kiegészítő épület, mert ez az, ami elindította a sugárzás riasztás azt mondta nekik, hogy volt egy szivárgás," Dricks mondta.
Függetlenül attól, hogy a gáz kiszállt a lezárt épület nem ismert. Dricks azt mondta, hogy minden olyan gáz, amely esetleg kimaradtak lenne tekinthető "nagyon alacsony szintű kiadás."
Bővebben.

SÜTÉS DUTCHMAN humanERROR videó

Ebben a dátum nélküli fotó megjelent Entergy Corp., a Vermont Yankee atomerőmű Vernon, Vt., Látható. A szövetségi Nukleáris Szabályozási Bizottság arra ösztönzi a szövetségi fellebbviteli bíróság, hogy dobja ki illik iktatja az állam Vermont és a nukleáris watchdog csoport New England Koalíció. A ruhák, amelyek egy szövetségi fellebbviteli bíróság össze egy, mondjuk az NRC helytelenül ki a Vermont Yankee atomerőmű új engedélyt tavaly annak ellenére, hogy nem volt megfelelő a víz minőségi tanúsítványt. (AP Photo / Entergy)

Vt. Yankee tulajdonos akar 4.600.000 $ a jogi költségek
Rutland Herald. VT.
Ügyvédek Entergy nukleáris nyújtott be kérelmet a US District Court Brattleboro keres ügyvédi díjakat az állam Vermont és más pártok a pert mint a folyamatos működést, a Vermont Yankee atomerőmű.

A mozgás azt állítja, hogy Entergy eddig költött 4.620.000 $ a perben, és megjegyezte, hogy az amerikai kerületi bíró Garvan Murtha döntése a január 20, hogy Entergy jogosult ügyvédi díjak. Bővebben.

Állj szelep Vermont nuke sikertelen vizsgálat alatt
The Brattleboro Reformer reported this afternoon:
Vermont Yankee nuclear power plant in Vernon is on its way back up to full power after it powered down for a control rod adjustment on Monday.
A rod adjustment is performed every three months to keep the reactor operating at optimal power production.
During the power down, the plant's turbine stop valves were tested and one of the valves malfunctioned. Read more.

Tepco: Frozen water ruptures pipes at Fukushima plant — Cooling system stops at Spent Fuel Pool No. 4
Összefoglaló:
• Tokyo Electric Power Company has found water leaks in 14 locations at the Fukushima Daiichi nuclear plant
• Leaks apparently occurred after frozen water ruptured the pipes
• [Tepco said] leaked water did not contain any radioactive materials
• [Tepco] said about 40 liters of water leaked from a cooling system for a spent fuel pool at the No.4 reactor
• Leak forced the system to stop for one hour and 40 minutes, but the pool's temperature did not rise
• Tokyo Electric said 7 tons of water had leaked from the No.6 reactor
• Ruptured pipes caused 3 water leaks on the previous day
• [Tepco] official Junichi Matsumoto admitted that the utility failed to take sufficient steps to prevent frozen pipes

report no longer online

Nuke ellenőrök összpontosítani 'szokatlan' elhasználódása csövek
Michael R. vér; Associated Press
Megjelent: 02/02/12 12:06 | Frissítve: 02/03/12 01:21
LOS ANGELES - A integritása néhány telepített berendezések 2009-ben dél-kaliforniai San Onofre Unit 2 atomerőmű rajz aggodalom után szokatlan kopása találtak több száz csövek, melyek magukban hordozzák a radioaktív víz.
Csütörtök közzétételi jött két nappal azután, hogy a cső szivárgás a növény többi egység kéri szolgáltatók, hogy állítsa le a reaktort elővigyázatosságból. A kis mennyiségű sugárzás is szökésben vannak, de tisztviselők szerint a munkavállalók és a lakosság nem veszélyeztetett.
A problémák Unit 2 fedeztek fel a vizsgálatok során egy gőzfejlesztő, miután az üzem 45 mérföldre északra San Diego fényképész off-line karbantartási és tankolás. A két hatalmas gőz generátorok Unit 2, egyenként 9.700 csövek váltották 2009 őszén, és egy évvel később a kettős üzem, Unit 3, részeként a 670.000.000 $ átalakítást.
Bővebben itt.

Bird számok függélyező körül sújtotta Fukushima növény
David McNeill The Independent
Dolgozó kutatók körül Japán mozgássérült Fukushima Daiichi atomerőmű mondjuk madárállomány ott elkezdték fogy, milyen lehet egy dermesztő előfutára hatásának radioaktív csapadék a helyi életet.

Az első nagy tanulmány a hatását a világ legsúlyosabb nukleáris válság 25 éve, a kutatók, a Japán, az Egyesült Államok és Dánia, azt mondta, hogy elemzése 14 madárfaj közös Fukushima és Csernobil az ukrán város, amely szenvedett hasonló nukleáris válság, hatást mutatott a bőség rosszabb a japán katasztrófa sújtotta övezet.
A tanulmány a jövő héten a lapban környezetszennyezés, arra utal, hogy az eredmények azt mutatják, "azonnali negatív következménye sugárzás madarak a fő szaporodási időszakban [a] Március [a] július." Bővebben.

A korábbi Yakuza tanácsait, Fukui prefektúrában, feladták a munkavállalók a nukleáris erőművek. Szokott kiosztani három lakosra három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha csak volt egy telefonvonal," mondta. (Kazuyuki Ito)

képaláírás: A korábbi Yakuza tanácsait, Fukui prefektúrában, feladták a munkavállalók a nukleáris erőművek. Szokott kiosztani három lakosra három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha csak volt egy telefonvonal," mondta. (Kazuyuki Ito)
Yakuza munkaerő struktúra alakult alapja a nukleáris ipar - Asahi Shimbun
Egy vidéki területen 15 km-re délnyugatra a Oi atomerőmű Fukui prefektúrában, egy irodájából megjeleníti a jelzőtábla egy építőipari cég. De belül, egy 67 éves férfi viselt fekete kötött sapkát, és csomagolva egy takarót tévénézés közben jelzi, hogy a vállalat inkább a temp személyzet ügynökség nukleáris erőmű munkát.

"Szeretné tudni dolgozó személyzet?", Mondja, miközben szűkíti a szemét, és fintorog. "Ez volt jövedelmező. Amikor megkértek, hogy összegyűjtse 10 főt, felhívtam Yakuza és az építőipari kereskedők. "

Ő azt mondta, hogy munka "álcázott alvállalkozói." Ebben a rendszerben egy alvállalkozó nyújt ideiglenes alkalmazottak a fővállalkozó, és dolgoznak utasításai alapján a fővállalkozó. A gyakorlat szerint jogellenes a foglalkoztatás biztonsága törvényt, amelynek célja, hogy megvédje a munkavállalók jogait, és biztosítsák a megfelelő munkakörülményeket számukra.

De a gyakorlat továbbra is széles körben elterjedt évekig atomerőművek körül a nemzet, a források szerint. Tovább.

Fla. Sen. megpróbálja hatályon kívül helyezését törvény, amely hagyja, hogy az energia alakulat. díjat nem létező növények
Virginia Chamlee - amerikai Independent
Péntek, február 3, 2012 at 01:00 |
Florida szenátor Mike Fasano, R-New Port Richey nyújtott be módosítást a Szenátus bizottság energia számlát annak érdekében, hogy helyezzék hatályon kívül a törvény, amely lehetővé teszi az energia vállalatok díjat ügyfeleiknek a nukleáris erőművek, hogy soha nem lehet építeni.

A bejelentés volt, ösztönözte egy egyezség született megállapodás az utolsó hónapban között Progress Energy és az állam szabályozó, mint egy nukleáris erőmű Levy megyében. A megállapodás kifejezetten foglalkozik lezáratlan kérdéseket a cég nukleáris üzem Crystal River, amely zárva volt a javítások 2009-ben, és nem nyílt, mivel. Progress Energy ügyfelei végül állják a $ 1100000000 számlát a fejlesztés a Levy növény, és eddig már kifizetett felét - de a cég a közelmúltban kapta meg a jogot, hogy építési, hogy a tervezett növény, ami azt jelenti, az ügyfelek lehet fizetni valamit, soha nem épült. Bővebben.

Xcel mondja, nincs kockázat Prairie Island kiömlött radioaktív víz újra
Által Tad Vezner és Leslie Brooks Suzukamo
Pioneer Press
Hozzászólás: 02/08/2012 00:01:00 CST
Frissítve: 02/08 00:38:20
Radioaktív víz ömlött Xcel Energy Prairie Island atomerőmű közelében Red Wing, Minnesota., A közelmúltban két alkalommal, szerint értesítések a segédprogram küldeni a Nukleáris Szabályozó Bizottság ebben a hónapban. Tovább.

Unit 2 at Exelon Byron atomerőmű leállt újra ezen a héten, miután a hiba indításkor egy áramszünet után a múlt héten. (Michael Tercha / Tribune fájl)

Indítási probléma leáll Byron 2 2. alkalommal 2 hét
Reuters
01:08 CST, február 7, 2012
Exelon Corp. a 1136 MW-os egység 2-es Byron atomerőmű Illinois becsukta késő hétfő után hamarosan ramping akár 25 százalékos energia korábban a nap folyamán, mivel a turbina utazás, az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság szerint.

Az üzem már leállt a múlt héten, miután jelentették veszteséget távoli hatalom egy nappal korábban. Bővebben.

UPDATE 1-Exelon Ill. Byron 2 visszatér a szolgáltatás
Február 7. (Reuters) - Exelon Corp 1136 megawattos egység 2-es Byron atomerőmű Illinois került újra kapcsolatba a villamos hálózat és megkezdte a villamos kedd délután, mondta a cég.
Az egység zárva január 30, ha a készülék egy szigetelő a létesítmény switchyard sikertelen.
Javítások a szigetelő elkészült, valamint a karbantartási és ellenőrzési feladatok, miközben a készülék volt offline Exelon mondta.
Byron 1 működött teljes erővel, szerint az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság.

Vadonatúj pótalkatrészek hiányában az atomi reaktorok
A cső törés egy vadonatúj csere gőzfejlesztő San Onofre Unit 3 a múlt héten, és a hibás vadonatúj csere reaktor fejét Palisades, azt mutatják, hogy a biztonság jelentős struktúrák atomi reaktorok megkérdőjelezhető integritás és a minőségbiztosítás. Three Mile Island és Arkansas nukleáris One is tapasztalt korai leépülése új csere gőzfejlesztők által gyártott Areva francia.

Palisades atomerőmű Covert Township arcok downgrade, vagy a záró, ha a biztonsági teljesítmény nem javul. / STAN GREGG / Associated Press

Michigan Palisades nukleáris üzem is nevezték az egyik nemzet 5 legrosszabb

A Palisades nukleáris erőmű, amely ül a tó partján Michigan, hamarosan a háttérbe szorulhat, a Nukleáris Szabályozó Bizottság a helyzet így között az ország öt legrosszabbul teljesítő atomerőmű egy év után a balesetek, váratlan leállások és biztonság megsértése.

A regionális vezetője az NRC mondta a múlt héten, hogy ha a teljesítmény nem javul, az ügynökség nem habozna, hogy állítsa le a növény. Palisades egyike az ország 10 legrégebbi atomerőművek, és megnyomása után a 40 éves élettartam 2011-ben, az engedélyt meghosszabbították 2031.

“Quite frankly, we find your performance troubling, and it declined in 2011,” regional administration Cynthia Pederson said in a rare public rebuke of the plant owned by Entergy Nuclear Operations. Read more.

Three Mile Island nuclear plant finds unexpected flaws in new steam generators
Published: Thursday, January 26, 2012, 6:33 PM Updated: Friday, January 27, 2012, 8:54 AM DONALD GILLILAND, The Patriot-News

After just one operating cycle, inspectors at Three Mile Island nuclear facility have detected unexpected flaws in the facility's new steam generators.
There's no indication radiation was released.

Officials say the flaws are well below regulatory thresholds, but the Nuclear Regulatory Commission held a meeting Thursday morning to get more information.

The two 70-foot, 510-ton “once-through” generators sit on either side of the nuclear core, and were installed at TMI in 2009.

Each cost more than $140 million. Read more.

Surfing For Change: J Bay Nuclear Plant
Kelly Slater Van Jones Foster Gamble (2012)‬

=======
Hogy segítsen megőrizni EON megy a munka, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi Adomány oldal , vagy akkor is küld egy csekket, hogy EON EON, Pf 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Mintegy Admin

James Heddle és Mary Beth Brangan kezeli ezt a blogot, valamint Planetarian Perspectives . Award-winning media producers as well as educators and community organizers, they co-direct EON - the Ecological Options Network . Az EON YouTube csatorna több mint 500 hozzászólás, és több mint 2000 előfizetője van.
This entry was posted in Uncategorized . A Könyvjelző permalink .

One Response to “We Could Have Lost Alaska.” – Naked Nuclear Incompetence – EON Digest 2-10-2012

  1. Pingback: The Wake-Up Call from Fukushima – Uncensored | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

*

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>