"Mi volna Elveszett Alaska." - Naked Nukleáris értés - EON Digest 2012/02/10

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Rábukkan

Reuters - Lakatlan: Egy üres bevásárló utca Namie, belül a 12 mérföldes tilalmi zóna körül a nyomorék Fukushima növény. A japán kormány többször vádolták információ visszatartásának a katasztrófa

Csavar-Ups, leállások Ghost Towns and Cover-Ups: a rendes üzemi eljárásokat [Frissítve 2012/02/10]
Ez a kiadás termés nukleáris híradás vet a további kétségbe a józanság, a csökkenő számok az atomenergia hívei. A kaliforniai San Onofre, Illinois által Byron, Minnesota Prairie Island, a moszkvai Nuclear Research Center, a Vermont Yankee, hogy a japán Fukushima, (vészhelyzetek csak az elmúlt héten) a nukleáris erőművek Németországban, és TEPCO az NRC sebezhetőségét az egész nukleáris komplexum műszaki hiba, szcientista káprázat, vezetői nem értés, a hivatalos gonosztett és a linkeket a szervezett bűnözés túl nyilvánvaló, hogy megtagadja. És most azt mondják nekünk: "Mi volna elvesztette Alaska ?!"

A példa erre: az NRC csak engedéllyel az első új nukleáris reaktor három évtized alatt.

Itt az emésztést. A vége egy új derűs anti-nukleáris video fiatal szörfös / filmes Kyle Thiermann.

Southern Company fotó. Az alsó a tároló edénye egy új reaktort a Vögtle üzem Georgia látható építés alatt a január 30. A Southern Company csütörtökön kapta engedélyt a reaktor és a második az egyik megy az a meglévő nukleáris oldalon.

Mi talán még Veszíts Tokyo ... nem is beszélve Alaska ... és most Georgia, Too
Harvey Wasserman
Megjelent a péntek, február 10, 2012 által közös álmok
Mivel a Nukleáris Szabályozási Bizottság jóváhagyja az építési / működési engedélyt két új reaktor Grúziában, riasztó jelentések Japánból jelzi a fukusimai katasztrófa távolról sem ért véget.

Több ezer tonna erősen radioaktív kiégett fűtőelemek még komoly veszélyben forog. Radioaktív szemetet és vizet okádó a környezetbe. És a nukleáris mérnök Arnie Gundersen beszámol arról, hogy közben a húr a katasztrófák következő március 11, 2011 földrengés és szökőár, Fukushima 1-es elszigetelési sapkát ténylegesen beindultak az alap, felszabadító veszélyesen radioaktív gázok és egy rés a későbbiekben egy hidrogén-robbanás ....

... A keserű vita dúlt Japánban, az Egyesült Államokban és máshol több mint a gyilkos hatalmát Fukushima kibocsátás, a tanúsítás egy új amerikai reaktor tervezési egyszer talán emlékezni, mint egy bizarr sírfelirata a 20. század egyik legdrágább sikerült technológiát.

Anélkül, állami és szövetségi ratepayers adófizetők arra kényszerülnek, hogy fizeti a számlát, az új reaktor építése az USA-ban megy sehová.

És anélkül, hogy végleges állásfoglalást a folyamatban lévő borzalmak fukusimai, az egész bolygót, Tokiótól Alaska Grúzia és azon túl, továbbra is komoly radioaktív kockázat. Bővebben.

Vögtle Atomerőmű nyerte első reaktor építési engedély A Generation
Lucia Graves
huffingtonpost.com
WASHINGTON - Szövetségi biztonsági tisztviselők szavazott 4 az 1-hez, hogy jóváhagyja az első atomreaktor építési engedély közel 35 éves, felülírva az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke Greg Jaczkó.

A Bizottság szavazásra csütörtökön lehetővé teszi Southern Company leányvállalata Georgia Power bővíteni műveletek üzemében keleti Georgia, megnyitva az utat az építési két új atomerőmű reaktora a Vögtle oldalon. A legutóbbi ilyen projekt jóvá kell hagynia volt 1978-ban.

Elnök Jaczkó az ő nemleges szavazat aggodalmát fakadó Fukushima, kiemelve régóta feszültséget az Európai Bizottság a szabályozási válasz Japán 2011 atomerőmű katasztrófa.

"Nem tudom támogatni kibocsátó ezt a licencet, mintha Fukushima soha nem történt meg," Jaczkó mondta a szavazás után a Bizottság székhelyén, Rockville, Md. Jaczkó kérte a kötelező kötelezettségvállalás, hogy a Fukushima dúsítmányok jelenleg tervezettnél lenne elfogadása előtt a létesítmény kezdődik műveleteket. Southern Company nem volt hajlandó találkozni ezt a kikötést.
Olvass tovább.

US engedélyek első nukleáris reaktor 1978 óta
Miguel Llanos, msnbc.com
Frissítve at 13:25 ET: Már 34 éve - és számos nukleáris balesetek később - de a megosztott szövetségi panel csütörtökön engedéllyel egy segédprogram építeni a nukleáris reaktorok az Egyesült Államokban az első alkalommal 1978 óta.

A Nukleáris Szabályozási Bizottság elnöke, Gregory Jaczkó, szemben engedélyezési két reaktora ezúttal annak ellenére, hogy korábban dicsérte a design.

"Még mindig több munkát" kell tenni annak érdekében, hogy a tanulságokat a japán fukusimai katasztrófa tavaly is beleivódott a reaktor tervezési, mondta kollégái. "Nem tudom támogatni ezt a licenc, ha Fukushima sem történt volna. Azt hiszem, ez megköveteli valamilyen kötelező kötelezettségvállalás, hogy a fukusimai fejlesztéseket, amelyek jelenleg tervezett és a jelenleg tervezettnél kell tenni kellene tenni, mielőtt a működését a létesítmény. "

"Nincs amnézia," válaszolta biztos Kristine Svinick, beszél a 4-1 többség és megjegyezve, hogy az ipar már irányítani elfogadják ezeket a tanulságokat.
Az engedélyezési irányelv két reaktora becsült költsége $ 14000000000 hogy a Southern Company akar hozzáadni a már meglévő Vögtle atomerőmű Grúziában. Előzetes munka már elkezdődött, és a tervek az első új reaktor működik 2016 Tovább.

E-mailek mutatják pánik amerikai nukleáris ügynökség szakértőként tartották a sötétben következő fukusimai katasztrófa
• Egy e-mail szövege: "Nagyon kevés tényszerű információkat, mint egy ügynökséget"
• Nukleáris Szabályozási Bizottság elárasztották a kérések biztonsági amerikai nukleáris létesítmények nyomán katasztrófa
• Szakértők nem értettek egyet a legjobb módja annak, hogy tartalmaznak fukusimai katasztrófa
• Legrosszabb esetben látta volna, erős sugárzás éri Alaska

Wil Longbottom - Daily Mail
E-maileket írt a US Nukleáris Szabályozó Bizottság honlapján, miután a fukusimai katasztrófa tavaly márciusi feltárták a hivatal tartották a sötétben, a válság méretét.

A levelezés, a kiküldött után a földrengés és szökőár okozta katasztrofális károkat a nukleáris Fukushima, Japán, feltárja a szakértők az USA-ban nem tudtak megegyezni abban, hogyan kell kezelni a katasztrófa.

És miközben garantálja az USA lakosságának, hogy nincs veszély, az NRC nem hozta nyilvánosságra a legrosszabb forgatókönyv, amely látta volna a magas szintű sugárzást érintő Alaska ha Fukushima nem lehetett megfékezni.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1
Fairewinds Nukleáris frissítése
Fairewinds azt mutatja, hogy a nukleáris ipar azon tervét, hogy nyílás a konténment a Fukushima Daiichi nem akadályozták elszigetelés meghibásodása és az azt követő robbanások. Nézd meg a grafikát a konténment stressztesztek végzett több mint 40 évvel ezelőtt egy amerikai nukleáris reaktor azonos Fukushima Daiichi egység 1. Ez a videó és grafikai fontos támpontul szolgálnak arról, hogy miért Fukushima Daiichi Unit 1 felrobbant.

Új elszigetelés hibája azonosított BWR Mark 1 -re Fairewinds Energy Education on Vimeo .

E-mailek megjelenítése Pánik bennünk Nuke Ügynökség Wake of fukusimai katasztrófa
Amerikai szakértők Nukleáris Regulatary Bizottság nem értettek egyet a legjobb módja annak, hogy tartalmazza a folyamatban lévő nukleáris katasztrófa
- Közös álmok személyzet - Megjelent a szerda, február 8, 2012
E-maileket írt a Nukleáris Szabályozási Bizottság (NRC) honlapján azt mutatják, egy ügynökség, melyet rosszul tájékoztatták az állam a válság zajlik a hibás Fukushima atomerőmű tavaly Japánban. Az e-mailek mutatják néhány intézkedési tervek tanácsadók az NRC tervezte, megmutatni egy ügynökség vonakodnak megosztani saját kutatás kiégett fűtőelemek medencék, és nem hajlandó megfogalmazni legrosszabb forgatókönyvek, beleértve a nukleáris csapadék terv Alaska.

Ragyogó Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi
Fairewinds - Videó Nukleáris frissítése
Voltak bőven figyelmeztetések, hogy mind a TEPCO és a japán szabályozók figyelmen kívül lépéseket, hogy megakadályozta volna ezt a tragédiát. Szerte a világon, a nukleáris felügyelet veszélybe került a forgóajtón, hangulatos kapcsolat a nukleáris ipar és az úgynevezett nukleáris szabályozó hatóságok, akik elősegítik az atomenergia helyett szabályozza.

Ragyogó Fény a Triple Meltdown a Fukushima Daiichi -re Fairewinds Energy Education on Vimeo .

Nuke veszélyeket közel sem megoldott: Kan válság tanácsadója
By Reiji Yoshida
Alkalmazottak író - Japan Times
Decemberben miniszterelnök Yoshihiko Noda bejelentette a "megkötés" a válság válság a fukusimai 1-es atomerőmű, mondván Tokyo Electric Power Co.-t irányító tartani a három nyomorék reaktorok hűtésére, valamint a létesítmény kiégett fűtőelemek medencék.

De a korábbi különleges tanácsadója Naoto Kan, aki a miniszterelnök a válság indulásakor, arra figyelmeztetett, hogy a helyzet korántsem megoldott, és azt mondta, Fukushima leleplezte a tutajt a súlyos nukleáris problémákat, hogy a Japán szembe kell néznie évek óta.
"Azt mondanám, (a válság) csak kinyitotta Pandora szelencéjét," Hiroshi Tasaka, akik doktori fokozattal rendelkezik nukleáris technika és most professzora Tama Egyetem, mondta egy interjúban a The Japan Times.

Ő volt az egyik egy kiválasztott csoportja, akik megpillantotta a titkos legrosszabb forgatókönyv dokumentumot írt ki a Japán Atomenergia Bizottság március 25-én, hogy később állítólag hatályon kívül helyezte a kormány.

Forgatókönyv szerint, a legnagyobb kockázat alatt összeomlást válság nem volt reaktorok, de a kiégett fűtőelemek medencék tetején ülve őket, különösen a fentihez 4 reaktor, amely még 1500 nukleáris fűtőelemeket, Tasaka mondta.
Olvass tovább.

Szerző Keiko Ochiai, újságíró Satoshi Kamata és Nobel-díjas irodalom Kenzaburo Oe felkészülni beszélni újságíróknak Tokióban, február 8., 2012. (Fotó: VOA - S. L Herman)

Nobel Winner Oe sürgeti Japán leszerelésére atomreaktorok
By Chisaki Watanabe - Bloomberg
Február 8. (Bloomberg) - Japán döntse gyorsan hogy hagyjon fel nukleáris reaktorok szerint a Nobel-díjas Kenzaburo Oe.
"Ha meg akarjuk venni az etikai felelősség a gyermekek számára a holnap, azt kell eldönteni most, hogy hagyjon fel minden reaktorok", a 77 éves szerző azt mondta ma egy sajtótájékoztatón a külföldi tudósítók Klub Japán.

"Egy másik súlyos nukleáris baleset bekövetkezhet," mondta Oe, aki az egyik kilenc alapító tagjai a "Sayonara atomerőmű" kampány indult tavaly júniusban. "Nincs bizonyíték, hogy nem fog újra megtörténni."

A kezdeményezés célja, hogy összegyűjtse 10 millió aláírást, hogy sürgesse a kormányt, hogy fokozatosan az atomenergia-termelés és áttérni a tiszta energia és az energia-takarékossági intézkedéseket. Eddig 5 millió aláírás gyűlik össze, azt mondta Satoshi Kamata, szabadúszó újságíró és egy másik alapító tagja.

Az emelkedő hőmérséklet a fukusimai kérdéseket vet fel több mint stabilitását atomerőmű
Justin McCurry Tokióban - guardian.co.uk, kedd február 7, 2012 23.52 EST
Munkások a Fukushima Daiichi atomerőműben azt mondják, hogy visszanyerte az irányítást a reaktor után a hőmérséklete drasztikusan emelkedett a héten, hogy kétségbe vonja a kormány azt állítja, hogy a létesítmény már stabilizálódott. Bővebben.

Állítsa le - a kaliforniai San Onofre Atomerőmű (dal) - Hibás a földrengés és szökőár zóna.

San Onofre nukleáris reaktor leállt; SCE tervezi javítása gőzfejlesztő cső szivárgás
Február 3, 2012 - Forrás: Southern California Edison

Southern California Edison (SCE) (NYSE: EIX), üzemeltetője a San Onofre nukleáris erőművi, továbbra is tervezi a javítás a gőzfejlesztő cső szivárgása Unit 3 következő elővigyázatossági shutdown január 31. érzékeny monitoring eszközöket Unit 3 továbbra hogy nem mutatnak változást a sugárzás szintje lenne kimutatható off-site.

Az üzemeltetők gyorsan reagált azokra a jelzésekre, a gőzfejlesztő cső szivárgás alapuló olvasmányok rendkívül érzékeny eszközök célja, hogy ezt az állapotot érzékelni, és az idő, hogy tegyen lépéseket, hogy elkerülje az esetleges változás észlelhető sugárzás érheti az üzemen kívül határt. Az üzemeltetők biztonságosan becsukta az atomerőmű le, és elszigetelt az összetevő, amely tartalmazta a szivárgó csövet négy órán belül érzékelni a jelzéseket.

Jelenleg, a piaci szereplők lehűlés atomerőmű 3. és csökkenti a nyomást a növény, amely a módszer, hogy állítsa le a csövet szivárog. Ők aprólékosan követi az előírt eljárásokat írt kifejezetten foglalkozik a cső szivárgás állapotban.


San Onofre, mi baj van - a by Joieau - Daily Kos - péntek február 3, 2012 at 05:16 PST

Ez a rajz a Mitsubishi Heavy Industry PWR és APSR gőzfejlesztő, a darab-alkatrészek jelzett. Ha véletlenül valaki átsiklott a naplómat a múlt éjjel, San Onofre: "Példátlan" Steam Generator Cső Failure , 3-as blokk a San Clemente Nuke volt, hogy állítsa le kedden a héten, mert a szivárgás valamelyike ​​(vagy mindkettő) a RSGs [ Csere gőzfejlesztők, telepített 2011 januárjában] elindult sugárzás riasztások segédépületi. Ellenőrzés 2. blokk által RSGs zajlott tegnap, mert ez az üzem leállt kiesés, és a "szokatlan" cső kopását fedezték fel több mint 800, a több mint 9500 csövek, melyek magukban hordozzák a túlhevített, nyomottvizes reaktor hűtővíz [~ 600ºF] a SG hő másodlagos tápvízben gőz fordulni a turbinák és villamos energiát termelnek. Unit 2-es RSGs is gyártja Mitsubishi Heavy Industries és építette be a 2009 őszén.
Itt van egy link a DOE jelentés az Energy Information Administration / Electric Power Monthly, megjelent 1995 augusztusában, amely valamelyest részletesebben ismerteti a funkciója Kazánokban a PWR atomerőmű, és mi romolhat, SGS. Amely mellett maga a reaktor a legdrágább komponens egy nukleáris erőmű. Érdemes olvasni csak azért, hogy az általános áttekintést, hogy miért ezeket a nem reaktoregységek annyira fontos.
Gőzfejlesztő Degredation és annak hatása a folyamatos működést, a nyomottvizes reaktorok az Egyesült Államokban [pdf]

Úgy látszik, volt egy kis gyártási probléma dalok Unit 3 RSGs, hogy mindenki részt tudott idején. Itt az NRC Tájékoztató az engedélyesek számára az, hogy a kérdésről, áprilisától 2010 -

NRC: hegesztési hibák a csere Kazánokban [pdf]
Olvass tovább.

Az adatok azt mutatják, hogy Kaliforniában van annyi felesleges energiát kapacitás, amelyet a San Onofre és Diablo Canyon reaktorok leállítása most nincs teljesítmény hiány.

ENERGY: Villamosenergia-piac zavarta elérhető nuke növény
Eric Wolff - North County Times
California van annyi felesleges áramtermelő kapacitás, a shutdown San Onofre nukleáris erőművi a múlt héten nem volt hatása a nagykereskedelmi árak, az adatokat a California Independent System Operator megmutatta.
A hatást tompította az időzítés a kiesés. Kaliforniaiak kevesebb energiát használnak, télen, köszönhetően az enyhe éghajlat és a relatív ínség elektromos fűtőberendezések.
"Úgy nyúlik vissza az a tény, hogy van elég alacsony a kereslet szintje," mondta Travis Miller, a villamos energia és a közüzemi elemzője Morningstar Inc. "Van minden a tartalék kapacitás, hatalmas mennyiségű gáz üzem kapacitása, hogy nem fut bármikor napközben. Akkor cserélje hogy 20 százalék a nap folyamán azokkal. " Bővebben.


Nukleáris Hot Seat
Rádió - Libbe Halévy
Nyomán az összes rossz hír a San Onofre az elmúlt héten (a sugárzás szivárgás Unit 2, több mint 800 sérült csövek találhatók Unit 3, munkás esik tankolás tó), interjút James Chambers, az engedéllyel atomreaktor üzemeltető és visszaélést , a különbség aközött, amit a mainstream média mond és amit ezek a problémák is jelenthet. Kérlek oszd meg. Az ő értelmezése időszerű és fontos.

Tovább a nukleáris Hot Seat Podcast itt.
Itt az audio player: chambers42573c97-9c90-9008-b72b-fdb6702ad773
Itt a letöltési linket .

Szintén a nukleáris Hotseat:
Nukleáris Hotseat Podcast február 7, 2012
* Interjú w / Mary Olson, igazgató, SE hivatali Nukleáris Információs és Resource Service (NIRS.org), a megnövekedett sugárzási kockázatok a nők és gyermekek, valamint a nemzeti szempontokból az anti-nukleáris mozgalom;
* San Onofre problémák fennállnak (lásd: Nuclear Hotseat Special Report);
* Fukushima 2 reaktor növekvő hő míg TEPCO fecskendez bórax; sugárzás felhő felett Új-Zéland;
* Tűz egy nukleáris kutatási központ Moszkvában;
* Nuke balesetek Franciaországban, Észak Anna, és Prairie Island Minnesota;
* Radioaktív hal Vermont és haldokló madárállomány fukusimai.

Tűz a Moszkva nukleáris intézet, Oroszország azt mondja, nincs kockázat
Alexei Anishchuk - Reuters
Moszkva | Nap február 5, 2012 13:18 EST
MOSZKVA (Reuters) - Nem volt kockázata a sugárzás szivárgás után tűz ütött ki egy moszkvai nukleáris kutatóközpont ház nem operatív 60 éves atomreaktor vasárnap, mondta tisztviselők, de a Greenpeace Oroszország aggodalmát fejezte ki a incidens. Bővebben.

Nukleáris sugárzás hatással van mind a várandós anya és fejlődő gyermeknek.

Sajtóközlemény IPPNW Németország
Tüskék radioaktív kibocsátás a vizsgálat során és a tankolás

Ez az első alkalom, bárhol a világon, a legutóbbi német adatok szerint hatalmas tüskék radioaktív kibocsátás a tankolás alatt az atomerőművek.

2011 szeptemberében Gundremmingen NPP található Ulm és Augsburg között Dél-Németországban kibocsátott sokkal nagyobb mennyiségű radioaktív nemesgáz ellenőrzés során / tankolás, mint bocsátanak normál hatalom működését. A Nemzetközi Orvosok megelőzésére nukleáris háború (IPPNW) Németországban, a normális kibocsátási koncentráció alatt az év hátralévő részében körülbelül 3 kBq / m³, de a vizsgálat során / tankolás (délután és este a szeptember 22) ezt koncentráció hirtelen megnövekedett a ~ 700 kBq / m³ volt a legmagasabb, 1470 kBq / m³. A következő napokban (szeptember 22-29), a koncentrációk megjelent radioaktív nemesgáz még mindig sokkal magasabb (átlag = 100 kBq / m³), ​​mint a normál hálózati működést.

Grafikus: Radioaktív kibocsátások az atomerőmű Gundremmingen ellenőrzés során és a tankolás időszakban

Egy lehetséges mechanizmus magyarázza leukémia klaszterek közel a német és a francia atomerőművek?
Kép jóvoltából német IPPNWThe német leányvállalata Orvosok Nemzetközi megelőzésére nukleáris háború tette közzé elemzést bemutató nagy kibocsátásokra radioaktivitás során "rutin" tankolható atomi reaktorok Bajorországban. A kibocsátások több százszor nagyobb, mint mi tekinthető "normális" kiadás. A német IPPNW figyelmeztet, hogy a magzatok lenne különösen érzékenyek ezekre a radioaktív veszélyek. Ez a fizikai, kémiai és biológiai végrehajtási mechanizmusa radioaktív magzati szövetek egyik lehetséges magyarázata statisztikailag szignifikáns mértékben az gyermekkori leukémia árak érzékelhetők atomerőművek német és francia kormány egészségügyi vizsgálatok, amelyek hivatalosan "nincs magyarázat".

Setagaya polgármester Nobuto Hosaka - George Nisijamát / The Wall Street Journal

Anti-nukleáris Tokió polgármestere Kihívások Big Utilities
George Nishiyama - WSJ-Japán
Tokió Setagaya Ward is több mint 260 km-re a Fukushima Daiichi atomerőmű, hosszú az út az evakuálási terület által kiszabott a japán kormány, miután a tavalyi március 11 katasztrófák. Bővebben.

David Lochbaum: "Az NRC Is Not végzi a dolgát" NPR
A nukleáris mérnök, Lochbaum igazgatója a nukleáris biztonsági projekt az Unió Aggódó Tudósok . Ő úgy találta, hogy a Nukleáris Szabályozási Bizottság sikeres beavatkozott bizonyos kritikus helyzetekben, és elejtette a labdát mások. "A legnagyobb gond az, amit már az NRC az évek során én már nyomon követésére is hiányzik az összhang," mondja. "Ők egy kicsit lassú megoldására ismert biztonsági problémákra." Ez a szerkesztett átirat interjújában a november 29, 2011.
... Úgy gondolja, egy kritikusa a nukleáris ipar?
Mi vagyunk a kritikusok, de mi nem vagyunk egy anti-nukleáris szervezet. Mi vagyunk a pro-biztonsági vagy biztonsági szószólója.
Ha a biztonsági probléma merül fel, azt szeretné látni, hogy probléma rögzített. Az egyetlen fix nem leáll az üzem le véglegesen, elvegyék a kulcsokat. Ez lehet csak rögzítéséről biztonsági problémát, és lehetővé teszi a növény, hogy az működjön a jövőben. ...
Amikor Fukushima történt, azt hiszem, ez egy hittétel az üzleti, hogy egy baleset sehol egy baleset mindenhol. Ez történt?
UCS alapítója, Henry Kendall, szokta mondani, hogy nem lehet, de egy fél hajót mosogató. Ezek alapvetően mind ugyanabban a csónakban.
Tehát a baleset Fukushima nem befolyásolja a növények világszerte, és ezért befolyásolja azt. Ez egy tanulási gyakorlatot. Megpróbál tanulni a dolgokat, hogy jól működik, valamint a dolog, hogy nem működik olyan jól.

SAN Onofre: NRC mondani szivárgás okozhatta kisebb sugárzást kiadást a San Onofre
Paul Sisson psisson@nctimes.com North County Times |

Hivatalos a Nukleáris Szabályozási Bizottság szerdán, hogy a víz szivárog ezen a héten a San Onofre nukleáris erőművi volna kiadott egy kis mennyiségű sugárzást bocsát a légkörbe, ellentmondva korábbi kijelentését üzem tulajdonosa Southern California Edison.

Victor Dricks, egy szóvivője az NRC, mondta egy kis kiadás történhetett volna, mert a szivárgó komponens San Onofre Unit 3 reaktorból távozó az épületbe reaktoron kívül magasodó elszigetelési kupola. Ez az épület nem burkolt vagy nyomás, mondta.

"Tudjuk, hogy légteleníteni néhány radioaktív gázokat a melléképület, mert ez az, mi váltotta ki a sugárzás riasztást, hogy azt mondta nekik, hogy volt egy szivárgás," Dricks mondta.
Azt, hogy a gáz kiszállt a lezáratlan épület nem ismert. Dricks azt mondta, hogy minden olyan gáz, amely megszökött lenne tekinthető "nagyon alacsony szintű kiadás."
Olvass tovább.

SÜTÉS DUTCHMAN humanERROR videó

Ebben a keltezés nélküli fotó megjelent a Entergy Corp., a Vermont Yankee atomerőmű Vernon, Vt., Látható. A szövetségi Nukleáris Szabályozási Bizottság arra ösztönzi a szövetségi fellebbviteli bíróság kidobni ruhák által benyújtott állam Vermont és a nukleáris watchdog csoport New England Koalíció. A ruhák, amelyek egy szövetségi fellebbviteli bíróság kombinációja egyetlen, mondjuk az NRC hibásan kiállított a Vermont Yankee atomerőmű új engedélyt tavaly annak ellenére, hogy nem volt szükség a víz minőségi tanúsítványt. (AP Photo / Entergy)

Vt. Yankee tulajdonos akar $ 4.600.000 a jogi költségek
Rutland Herald. VT.
Ügyvédek Entergy Nukleáris nyújtott be kérelmet a US District Court Brattleboro keresek ügyvédi díjakat az állam Vermont és más pártok a pert mint a jövőbeli működését Vermont Yankee atomerőmű.

A mozgás kimondja, hogy Entergy eddig költött $ 4.620.000 a perben, és megjegyezte, hogy az amerikai kerületi bíró Garvan Murtha döntése a január 20, hogy Entergy jogosan ügyvédi díjat. Bővebben.

Zárószeiep Vermont Nuke sikertelen a teszt során
A Brattleboro Reformer jelentett ma délután:
Vermont Yankee atomerőmű Vernon úton van vissza a teljes teljesítmény után hajtott le egy rudat kiigazítás hétfőn.
A rúd beállítást kell végezni három hónap során a reaktor üzemel optimális áramtermelést.
A kikapcsolás, a növény turbina elzáró szelepek vizsgáltak, és az egyik szelep meghibásodott. Bővebben.

Tepco: Fagyasztott víz megreped csövek fukusimai növény - Hűtésrendszer megáll pihentető medence No. 4
Összefoglaló:
• Tokyo Electric Power Company talált víz szivárog a 14. helyen a Fukushima Daiichi atomerőmű
• Szivárgás láthatóan után bekövetkezett fagyott víz megrepedt a csövek
• [Tepco mondta] kiszivárgott víz nem tartalmaz semmilyen radioaktív anyagok
• [Tepco] azt mondta mintegy 40 liter vizet szivárgott ki egy hűtőrendszere a pihentető medence a 4-es számú reaktor
• Szivárgás kényszerítette a rendszer, hogy állítsa le egy óra és 40 perc alatt, de a medence hőmérséklete nem emelkedik
• Tokyo Electric mondta 7 tonna víz szivárgott volna a No.6 reaktor
• Megrepedt csövek okozott 3 víz szivárog az előző napon
• [Tepco] hivatalos Junichi Matsumoto elismerte, hogy a közüzemi nem vette kellőképpen intézkedéseket annak megakadályozására, fagyasztott csövek

az már nem az online

Nuke ellenőrök összpontosítani `szokatlan" elhasználódása csövek
Michael R. VÉR; Associated Press
Megjelent: 02/02/12 12:06 | Frissítve: 02/03/12 01:21
LOS ANGELES - A integritását egyes berendezések telepítése 2009-ben dél-kaliforniai San Onofre Unit 2 atomerőművet rajz aggodalomra után rendellenes kopás találtak több száz csövek, melyek magukban hordozzák a radioaktív víz.
A csütörtöki nyilvánosságra hozatala jött két nappal azután, hogy a cső szivárgás a növény többi egység kéri szereplők, hogy állítsa le a reaktort elővigyázatosságból. Egy apró mennyiségű sugárzást is szökésben vannak, de tisztviselők szerint a munkavállalók és a lakosság nem veszélyeztetett.
A problémák 2. blokki felfedezett vizsgálata során egy gőzfejlesztő, miután az üzem 45 mérföldre északra San Diego lekerült-line karbantartási és tankolás. A két hatalmas gőzfejlesztő 2. blokki, egyenként 9.700 csövek, váltották 2009 őszén, és egy évvel később, az ikertestvére növény, Unit 3, részeként a 670.000.000 $ felújítás.
Bővebben itt.

Bird szám zuhannak körül sújtotta Fukushima növény
David McNeill The Independent
Dolgozó kutatók mintegy Japán fogyatékkal Fukushima Daiichi atomerőmű mondani madárállomány ott elkezdték fogyatkoznak, milyen lehet egy dermesztő előfutára a hatása radioaktív csapadék a helyi életet.

Az első nagy tanulmány a hatását a világ legsúlyosabb nukleáris válság a 25 évet, a kutatók, a Japánból, az Egyesült Államok és Dánia, mondta elemzésük 14 madárfaj közös Fukushima és Csernobil, az ukrán város, amely szenvedett egy hasonló nukleáris válság, megmutatta a hatása a bőség rosszabb a japán katasztrófa sújtotta övezet.
A tanulmány a jövő héten a lapban Environmental Pollution, azt sugallja, hogy megállapításait bizonyítani "azonnali negatív következménye sugárzás madarak fő költési időszakban [a] Március [a] Július". Bővebben.

A korábbi Yakuza Oi, Fukui prefektúrában, feladták a munkavállalók a nukleáris erőművek. Ő elosztásához használt három munkást per három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha egyszerűen csak volt egy telefonvonalra," mondta. (Kazuyuki Ito)

Képaláírás: A korábbi Yakuza Oi, Fukui prefektúrában, feladták a munkavállalók a nukleáris erőművek. Ő elosztásához használt három munkást per három tatami szoba. "Lehet, hogy a pénz könnyen, ha egyszerűen csak volt egy telefonvonalra," mondta. (Kazuyuki Ito)
Yakuza munkaerő-struktúra alakult alapja a nukleáris ipar - Asahi Shimbun
Egy vidéki területen 15 km-re délnyugatra a Oi atomerőmű Fukui prefektúrában, egy irodájából megjeleníti a jelzőtábla egy építőipari cég. De belül, a 67 éves férfi viselt fekete kötött sapka és csomagolva egy takarót tévénézés közben jelzi, hogy a cég több mint temp személyzet ügynökség atomerőmű munkát.

"Szeretné tudni munkavállaló személyi?" Mondja, ahogy szűkül a szemét, és grimaszokkal. "Ez volt jövedelmező. Amikor megkértek, hogy összegyűjtse 10 főt, felhívtam Yakuza és az építőipari cégek. "

Ő azt mondta, hogy a végzett munka "álcázott alvállalkozói." Ebben a rendszerben az alvállalkozó biztosít ideiglenes alkalmazottak fővállalkozó, és dolgoznak utasításai alapján a fővállalkozó. A gyakorlat szerint jogellenes a foglalkoztatás biztonsága törvény, amelynek célja, hogy megvédje a munkavállalók jogait, és hogy megfelelő munkakörülményeket számukra.

De a gyakorlatban továbbra is széles körben elterjedt évekig atomerőművek körül a nemzet, a források szerint. Bővebben.

Fla. Szen. megpróbálja hatályon kívül helyezése alapszabály, hogy hagynám energia alakulat. díjat nem létező növények
Virginia Chamlee - American Independent
Péntek, február 3, 2012 at 01:00 |
Florida szenátor Mike Fasano, R-New Port Richey, nyújtott be módosító javaslatot a szenátus bizottság energiaszámla annak érdekében, hogy hatályon kívül helyezi a jogszabály, amely lehetővé teszi az energetikai vállalatok az után kért atomerőművek, amelyek talán soha nem épült meg.

A bejelentés volt ösztönözte elért rendezésről szóló megállapodás az utolsó hónapban között Progress Energy és az állami szabályozók, mint egy atomerőmű Levy megyében. A megállapodás külön foglalkozik lezáratlan kérdések a cég atomerőmű Crystal River, amely zárva volt a javítás 2009-ben, és nem nyílt, mivel. Progress Energy ügyfelei végül állják a $ 1100000000 számlát a fejlesztés a Levy növény, és eddig már kifizetett felét - de a cég a közelmúltban megkapta a jogot, hogy törölje építkezés, hogy tervezett üzemben, vagyis az ügyfelek esetleg fizet valamit, hogy soha nem épült. Bővebben.

Xcei mondja, nincs kockázat Prairie Island-semlegesítő radioaktív víz újra
By Tad Vezner és Leslie Brooks Suzukamo
Pioneer Press
Feladta: 2012/02/08 00:01:00 CST
Frissítve: 8/2 00:38:20
Radioaktív víz ömlött a Xcel Energy Prairie Island atomerőmű közelében Red Wing, Minnesota., A közelmúltban két alkalommal szerint bejelentést a közüzemi küldeni a Nukleáris Szabályozási Bizottság ebben a hónapban. Bővebben.

Unit 2 at Exelon Byron atomerőmű leállítása újra ezen a héten, miután egy hiba indításkor egy áramszünet után a múlt héten. (Michael Tercha / Tribune fájl)

Indítási probléma leáll Byron 2 2. alkalommal 2 hét
Reuters
01:08 CST, február 7, 2012
Exelon Corp. 1136 megawattos egység 2 a Byron atomerőmű Illinois zárja a hétfő késő után hamarosan pörgetni akár 25 százalék áram korábban a nap folyamán, mivel a turbina út, az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság közölte.

Az üzem már leállt a múlt héten, miután jelentették a külső elektromos energi kiesés egy nappal korábban. Bővebben.

UPDATE 1-Exelon Ill. Byron 2 visszatér szolgáltatás
Február 7. (Reuters) - Az Exelon Corp 1136 megawattos egység 2 a Byron atomerőmű Illinois rendszerbe visszakerül az elektromos hálózatra, és megkezdte a villamosenergia kedd délután, mondta a cég.
Az egység zárva január 30 ha hatalmat egy szigetelő a létesítmény switchyard nem sikerült.
Repairs to the insulator were completed along with maintenance and inspection tasks while the unit was offline, Exelon said.
Byron 1 was operating at full power, according to the US Nuclear Regulatory Commission.

Brand new replacement parts failing at atomic reactors
A tube rupture in a brand new replacement steam generator at San Onofre Unit 3 last week, and a defective brand new replacement reactor head at Palisades, show that safety significant structures at atomic reactors are of questionable integrity and quality assurance. Three Mile Island and Arkansas Nuclear One have also experienced premature degradation of new replacement steam generators, manufactured by Areva of France.

Palisades nuclear plant in Covert Township faces a downgrade or a closing if its safety performance doesn't improve. / STAN GREGG/ASSOCIATED PRESS

Michigan's Palisades nuclear plant may be named one of nation's 5 worst

The Palisades nuclear power plant, which sits on the shores of Lake Michigan, could soon be downgraded by the Nuclear Regulatory Commission to a status making it among the nation's five worst-performing nuclear plants after a year of accidents, unexpected shutdowns and safety violations.

The regional head of the NRC said last week that if performance does not improve, the agency would not hesitate to shut down the plant. Palisades is one of the nation's 10 oldest nuclear plants, and after hitting its 40-year life-span in 2011, its license was extended until 2031.

“Quite frankly, we find your performance troubling, and it declined in 2011,” regional administration Cynthia Pederson said in a rare public rebuke of the plant owned by Entergy Nuclear Operations. Read more.

Three Mile Island nuclear plant finds unexpected flaws in new steam generators
Published: Thursday, January 26, 2012, 6:33 PM Updated: Friday, January 27, 2012, 8:54 AM DONALD GILLILAND, The Patriot-News

After just one operating cycle, inspectors at Three Mile Island nuclear facility have detected unexpected flaws in the facility's new steam generators.
There's no indication radiation was released.

Officials say the flaws are well below regulatory thresholds, but the Nuclear Regulatory Commission held a meeting Thursday morning to get more information.

The two 70-foot, 510-ton “once-through” generators sit on either side of the nuclear core, and were installed at TMI in 2009.

Each cost more than $140 million. Read more.

Surfing For Change: J Bay Nuclear Plant
Kelly Slater Van Jones Foster Gamble (2012)‬

=======
Hogy segítsen megőrizni EON munka folyik, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi Adomány oldal , vagy akkor is küld egy csekket, hogy EON EON, Pf 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Rábukkan

Körülbelül Admin

James Heddle és Mary Beth Brangan kezeli ezt a blogot, valamint Planetarian Perspectives . Díjnyertes média termelők, valamint a nevelők és a közösség szervezői, hogy együtt közvetlen EON - az ökológiai lehetőségeket Network . Az EON YouTube csatorna már több mint 600 hozzászólás és több mint 3000 előfizetője van.
Ez a bejegyzés a Nincs kategorizálva . A Könyvjelző permalink .

Az egyik válasz a "Mi volna Elveszett Alaska." - Naked Nukleáris értés - EON Digest 2012/02/10

  1. Pingback: A Wake-Up Call Fukusima - Cenzúrázatlan | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>