Nov "opt-out" Odločitev, SMeter Poročila tveganje za zdravje

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Znamenje objavil protestnikov zunaj PG & E je San Francisco sedežu.


Protesti Nadaljujte kot CPUC Poskuša Ignoriraj Meter javnega zdravja na "pametne"
V tej izdaji, Ameriška akademija za okoljsko medicino sprejme resolucijo, ki poziva k ustavitvi brezžičnih inteligentnih števcev in pošlje sporočilo v Kaliforniji gospodarskih javnih službah Komisije, kot je komisar Peevey izda popravljen predlog opt-out politiko "pametnih" števcev.

Medtem, San Francisco Chronicle kritizira Peevey za njegovih tesnih vezi z industrijo Moral urediti. Magda Havas obravnava norosti brezžične v šolah. Dva članka pokazati, zakaj slabo zasnovan načrt za brezžično "pametnega" omrežja je New Stupid.

Ameriška akademija za okoljsko medicino
6505 E Central • Ste 296 • Wichita, KS 67206 Tel: (316) 684-5500 • Fax: (316) 684-5709
www.aaemonline.org

Sklep Predlagani sklep komisarja Peevey (Poslano 2012/01/22) pred javnih služb KOMISIJA država Kalifornija, po predlaganem sklepu 11-03-014

Dragi komisarji:

Board of American Academy of okoljske medicine nasprotuje namestitev brezžičnih "pametnih števcev" v domovih in šolah, ki temelji na znanstveni oceni trenutne medicinske literature (viri so na voljo na zahtevo). Kronična izpostavljenost do brezžičnega radiofrekvenčnega sevanja je nevarnost mogoče preprečiti na okolje, ki je dovolj dobro dokumentiran, da upravičuje takojšnje preventivne ukrepe na področju javnega zdravja.

Kot predstavniki zdravnika strokovnjakov na področju okoljske medicine, smo dolžni, da se zavzame za preventivne ukrepe, kadar obstajajo zadostni znanstveni in medicinski dokazi kažejo tveganj za zdravje, ki lahko potencialno vplivajo velike populacije. Literature zbuja resno zaskrbljenost zaradi ravni radijsko frekvenco (RF - 3 KHz - 300 GHz) ali zelo nizke frekvence (ELF - o- 300 Hz) izpostavljenosti, ki jih proizvaja "pametnih števcev", da jamči takojšen in popoln moratorij na njihovo uporabo in Uvajanje do nadaljnjega študija se lahko izvede. Upravni odbor ameriškega odbora za okolje medicino želi poudariti, da obstoječe smernice FCC za radiofrekvenčno varnost, ki so bili uporabljeni za utemeljitev vgradnjo "pametnih števcev" samo pogled na škodo toplotno tkiva in so zastareli, saj številne sodobne raziskave kažejo, metabolične in genomskih škoda zaradi izpostavljenosti RF in ELF pod raven intenzivnosti, ki segreje tkivo. Smernice FCC so zato neprimerne za uporabo pri oblikovanju standardov na področju javnega zdravja. Sodobnejše literature kaže medicinsko in biološko pomembnih učinkov RF in ELF nižjimi gostotami energije. Ti učinki se kopičijo v daljšem časovnem obdobju, ki je pomembno premisliti kronične narave izpostavljenosti iz "pametnih števcev". Sedanji medicinski literaturi zastavlja verodostojne vprašanja o genetskih in celičnih učinkov, hormonskih vplivov, moško plodnost, krvjo / možganske poškodbe pregrade in povečano tveganje za nekatere vrste raka, od RF ali ELF ravneh, podobnih tistim, ki ga oddaja "pametnih števcev". Otroci se postavijo na posebno tveganje za spremenjeni razvoj možganov in naglušne učenje in vedenje. Nadaljnje EMF / RF dodaja sinergijske učinke škode, gledano iz različnih strupenih kemikalij. Glede razširjena kronična in v bistvu neizogibno izpostavljenost ELF / RF od vsakogar, ki živi v bližini "pametne meter", Board of American Academy of okoljske medicine meni, da je nesprejemljivo z vidika javnega zdravja za izvajanje te tehnologije, dokler so te resne zdravstvene pomisleke rešiti . Menimo, da moratorij na vgradnjo brezžičnih "pametnih števcev", da se vprašanje največjega pomena.

Board of American Academy of okoljske medicine želi tudi opozoriti, da NIEHS oznaeili leta 1999 navedena visokofrekvenčnim sevanjem kot potencialno rakotvorne snovi. Obstoječe mejne varnosti za pulzni RF so bile imenovane "ne varujejo javnega zdravja", ki ga medagencijske delovne skupine radiofrekvenčna (zvezni medresorska delovna skupina, vključno s FDA, FCC, OSHA, EPA in drugi). Emisije, ki jo oddaja "pametnih števcev" so razvrščeni po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije je Mednarodna agencija za raziskave raka (IARC) kot možnega rakotvorne snovi za človeka.

Zato pozivamo:

• takojšen moratorij na "pametnih števcev" instalacijo, dokler te resne zdravstvene vprašanja razrešena. Nadaljevanje z njihovo vgradnjo bi bilo zelo neodgovorno.

• spreminjanje popravljen predlog sklepa o vključitvi zaslišanja o vplivih na zdravje, v drugem postopku, skupaj z vrednotenjem stroškov in celotni Skupnosti opt-out.

• zagotovitev takojšnje pomoči tistim, ki jo zahtevajo, in obnovite analognih merilnikov.
[ Prenesi PDF tukaj. ]

Predsednik California Public Utilities komisija, Michael Peevey na njegovo San Franciscu v Kaliforniji urad v torek, Jan 25, 2011 Foto: Michael MACOR / Kronika

Sklep predlaganega sklepa komisarja PEEVEY
(Poslano 2011/11/22)

PRED javnih služb KOMISIJA država Kalifornija

Sklep o spremembi PACIFIC PLIN IN ELECTRIC COMPANY'S
SMARTMETER PROGRAM ZA vključujejo OPT-opcije

[Vstopna provizija je bila znižana od $ 90 do 75 $. Drugi stroški so enaki. ]

1. Povzetek
Ta sklep spreminja Pacific Gas in Electric Company je (PG & E)
SmartMeter Program vključuje možnost za rezidenčne uporabnike, ki ne
želijo imeti brezžično SmartMeter nameščena na svojem mestu. Opt-out
Možnost je analogni električni in / ali plin meter.

Ta nova možnost opt-out je storitev, ki jih sprejemamo s tem
odločitev. Ta možnost opt-out, je služba, ker je standard za merjenje
so prešli po vsej državi in ​​v večjem delu sveta iz
starejša tehnologija, analogni merilniki, za današnjo tehnologijo, SmartMeters. V ta
Odločitev ne bomo obrat tega prehoda pa delamo odobri možnost
za tiste kupce, ki zaradi kakršnega koli razloga, bi raje analogni merilnik.

Ta možnost je odmik od standarda bo potrebno PG & E nastali stroški
kot je nakup novega števca, vrača na mesto kupca za namestitev
in servisiranje meter, in mesečni strošek odčitavanja števca. To so nekatere od
Primeri dodatnih stroškov, ki so potrebni za opt-out standardne brezžične
SmartMeters. Kot rezultat, je ta odločitev še naprej meni, da stranke o izvolitvi
opt-možnost je odgovoren za stroške, povezane z zagotavljanjem možnosti.
Vprašanja, ki se nanašajo na dejanske stroške, povezane s ponudbo analogni opt-out
možnost in ali bi bilo nekaj del teh stroškov, ki se dodelijo tudi za vse
ratepayers ali PG & E delničarji bodo obravnavana v ločeni fazi to
postopek.

Če želite, da odjemalci za začetek izberete možnost opt-out
Takoj, ta odločitev sprejme začasne pristojbin in taks, ki bodo predmet
prilagoditve ob zaključku druge faze tega postopka.
Non-CARE stranke izvolili možnost opt-out se oceni začetno pristojbino
75,00 $ in mesečne naročnine 10,00 US $. CARE stranka izvolitvi opt
out opcija se oceni začetno pristojbino 10,00 US $ in mesečne naročnine 5,00 US $.

Ta sklep tudi dovoljuje PG & E za ustanovitev nove dvosmerne električne in
plin Modified SmartMeter Pojasnjevalne računi za sledenje prihodkov in stroškov
povezana z zagotavljanjem možnost opt-out do končne odločitve o izterljivih
stroški in razporeditev stroškov je sprejet.

Ta odločitev je še bolj usmerja PG & E vložiti Tier 1 Navodila Letter
izvajanju možnost opt-out in vzpostaviti SmartMeter opt-out tarife
v 15 dneh po uveljavitvi tega sklepa. Nazadnje, 21. september
2011 Namenski komisarja Odločitev režija PG & E, da sestavi seznam zakasnitve
se ne bodo več v veljavi, in trenutno vse stranke na seznamu zakasnitve mora biti
prešli na brezžični SmartMeter razen če odloči, da bo sodelovala v opt
out možnost. Ta postopek je še vedno odprta za reševanje vprašanja stroškov, povezanih z
možnost opt-out.

[ Download PDF izčrpnim poročilom tukaj .]

Michael Peevey napačna oseba za odločanje o PG & E sodno SF Chronova Uvodnik

Naša prva reakcija na spoznanje, da je predsednik stanje javnih službah Komisije Michael Peevey sam imenoval dolžnost odločanju, ali je treba Pacific Gas in Electric Co kaznovani za leto 2010 San Bruno nesrečo je bil: Ne more biti resen. Težko bi bilo razmišljati o manj primerna preglednika kot človeka, ki mu predseduje letih dobro dokumentirano coziness med koristnostjo in regulatorja.

Preiskava National Transportation Safety Board eksplozije plina, plinovodno, v katerem je umrlo osem ljudi, 38 in domovi so bili uničeni je bil zelo kritičen do nadzora komisije PG & E med Peevey v posesti.

Peevey očitno ne vidi v konfliktu v sam imenovanju kot razsodnika, koliko, če sploh kaj, bi morali biti kaznovani pripomoček za nasledstvo kršitve predpisov o varnosti državne in zvezne v zvezi s San Bruno.

Rep. Jackie Speier, D-Hillsborough, poslal pismo Gov Jerry Brown je v petek izrazil svoje nasprotovanje Peevey samo-imenovanju. Predlagala je, da komisar Mike Florio - bi bila "prava izbira" za zaposlitev - potrošnik zagovornik, ki ni bil na PUC v letih, ki vodijo do eksplozije. Ona je pozval guvernerja, da posredujem in zamenjali Peevey z Florio. Preberi več.

Dr Magda Havas: WiFi v šolah je varen. Drži ali ne drži?
Wi-Fi v šolah varne? Izvedeli z gledanjem ta video. Več o tem, kako so Wi-Fi usmerjevalniki, ki se uporabljajo v šolah, se razlikujejo od tistih v domovih; spoznajo študij, ki so dokumentirale škodljivih učinkov tega sevanja na podganah, krvnih celic, srca, rakom; spoznajo alternativ brezžičnih usmerjevalnikov, ki so stroškovno učinkoviti, energetsko učinkovit in da ne oddajajo mikrovalovno sevanje.

"Pametni števci" lahko kmalu zastarel
Namesto, da bi širokopasovni dostop, utilities odločijo za cenejše, nižje hitrosti povezave.

David Lazarja - LA Times 20. april 2008 [Still pomembne za zlom razvoj]
California tri največje gospodarske javne službe so strankam zaračunavanja skoraj $ 4600000000 namestiti na milijone "pametnih" števcev v domove in podjetja. Te Sodoben metrov, pripomočki, obljubim, da bo popolnoma porabo energije s tem, da potrošnikom veliko večji nadzor nad tem, koliko bodo plačali za to.

Na žalost pa bi lahko metrov zastarel preden oni sploh deluje.

Namesto postavitve metrov sposobni sprejemati hitrih širokopasovnih internetnih signale, ki so Southern California Edison, San Diego Gas & Electric in Pacific Gas & Electric odločili za cenejše, nižje hitrosti povezave.

Toda utilities polagamo tudi temelje za napredne "pametnih omrežij" omrežij, ki bodo uporabljali širokopasovno tehnologijo za upravljanje z energetskimi viri in distribucije.

Posledica: pametnih omrežij in pametnih števcev, ki v bistvu ne govorijo istega jezika.

"Glede na merilnike, ki jih imate, so nove, so zelo pametni," je dejal Kurt Yeager, izvršna direktorica pobude Galvin z električno energijo, ki je neprofitna organizacija, osredotočenim na izboljšanje nacionalne infrastrukture za napajanje. "Glede na merilnike jih je treba napeljati, oni so precej neumno."

Pripomočki, vztrajajo, da bodo metrov nižje hitrosti deluje v redu s hitrim mreži, in da ratepayers ne bi smeli biti zaskrbljeni so prodali mačka v žaklju. Preberi več.

Težave s pametnimi omrežji
B. Blake Levitt in Chellis Glendinning [Posodobljeno]

Kako to, da toliko inteligenten, v notranjosti-the-beltway okoljevarstveniki kupujejo v eko-zdravje-varnostne financ polomu s potencialom za povečanje porabe energije, ne ogrožajo okolja, škodi javnemu zdravju, zmanjšujejo zasebnost, da nacionalni utility mrežo bolj negotovo, povzroči izgubo delovnih mest, in da energetski trgi bolj špekulativne?

Odgovor: če ne opravljajo svoje naloge.

Dobrodošli v Smart Grid - je financirala vlada denarja stroj, ki bi lahko posegal v vsak vidik našega življenja. Smart Grid tehnologije - na začetku, ki se financirajo v višini $ 3400000000 prek zakona o ameriški Izterjava in Ponovno leta 2009 in skril, da stane $ 11000000000 do leta 2011 -, so dovolj, da bi celo umreti-trd liberalci zahtevajo parkelj nazaj nepravilno porabljenega davčnih dolarjev.

Na površini, pametna omrežja zvok "zeleno" - z obljubami o varčevanju z energijo, ki ustvarja novo priključenih na električno omrežje koridorjev, ki potekajo na vetrne in sončne energije, tako postaj za električna vozila, moči-up, energetsko učinkovite nadgradnje na starajoče moči infrastrukture, in real-time poznavanje stranke rabe električne energije.

In tam je vabljiv komunikacije faktor: nationwide visoke hitrosti širokopasovne informacijske tehnologije stresanjem navzdol visokonapetostno električno koridorjev imenovane Broadband-over-Power Lines (BPL). Kaj bi lahko bilo bolj kot nalašč za komuniciranje dejstev o planetu, financiranje Enviro-kandidate, potiskanje zakonodajo in organizacijo zemeljskih dni?

Ampak nekaj, ki dejansko preučila, kako ti novi sistemi funkcija imeti opravka z njimi. Razen tistih, ki so se izkazale, da bi ogromne dobičke in fiziki ali inženirji, ki sanjajo takšno stvari, pametnih omrežij dajejo dobro ljudi spomine.

=======
Da bi pomagali ohraniti delo EON dogaja, preverite vse možnosti za podporo na naši Donacija strani ali pa lahko pošljete tudi na pregled prišlo na EON za EON, POB 1047, Bolinas, CA
Ali ... samo:

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

O Admin

James Heddle in Mary Beth Brangan upravlja ta blog, kot tudi Planetarian perspektive . Nagrajena proizvajalce medijev, kot tudi učiteljem in organizatorjem skupnosti, ki jih sočasno neposredno EON - Ekološka Options omrežje . Kanal EON YouTube ima več kot 500 delovnih mest in več kot 2.000 naročnikov.
Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane . Zaznamek permalink .

En odgovor na nove "opt-out" odločbe, SMeter poročil tveganje za zdravje

  1. Pingback: Wireless Meter Opt-Out - zakaj in kako to storiti | eon3EMFblog.net

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

*

Lahko uporabite te HTML oznake in atributi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>