Nov "opt-out" Odločitev, SMeter Poročila tveganje za zdravje

Facebook Twitter Email LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Znamenje objavil protestnikov zunaj PG & E San Francisco sedežu.


Protesti Nadaljujte kot CPUC Poskuša prezrtih Meter javnega zdravja Grožnje "pametne"
V tej izdaji, Ameriška akademija za okoljsko medicino sprejme resolucijo, ki poziva k ustavitvi brezžičnih inteligentnih števcev in pošlje sporočilo, da je California gospodarskih javnih službah Komisije, kot komisar Peevey izda popravljen predlog opt-out politiko "pametnih" števcev.

Medtem, San Francisco Chronicle kritizira Peevey za njegovih tesnih vezi z industrijo on naj bi urejal. Magda Havas gleda norosti brezžične v šolah. Dva članka kažejo, zakaj slabo zasnovan načrt za brezžično "pametnega" omrežja je New Stupid.

Ameriška akademija za okoljsko medicino
6505 E Srednja • Ste 296 • Wichita, KS 67206 Tel: (316) 684-5500 • Fax: (316) 684-5709
www.aaemonline.org

Sklep Predlagani sklep komisarja Peevey (rabljeni 2012/01/22) pred javnih služb KOMISIJA države Kalifornije, o predlaganem sklepu 11-03-014

Dragi komisarji:

Svet Ameriške akademije okoljske medicine nasprotuje namestitev brezžičnih "pametnih števcev" v domovih in šolah, ki temelji na znanstveni oceni trenutnega medicinski literaturi (viri so na voljo na zahtevo). Kronična izpostavljenost brezžični radio-frekvenčno sevanje je nevarnost mogoče preprečiti z okoljem, ki je dovolj dobro dokumentirano, da upravičuje takojšnje preventivne ukrepe na področju javnega zdravja.

Kot predstavniki zdravnika strokovnjaki na področju okoljske medicine, imamo dolžnost, da se zavzame za previdnost pri zadostni znanstveni in medicinski dokazi kažejo, tveganja za zdravje, ki lahko potencialno vplivajo velike populacije. Literature zbuja resno zaskrbljenost zaradi ravni radijske frekvence (RF - 3 KHz - 300 GHz) ali zelo nizke frekvence (ELF - o- 300 Hz) izpostavljenosti, ki jih proizvaja "pametnih števcev", da jamči takojšnjo in popolno moratorij na njihovo uporabo in Uvajanje do nadaljnjega študija se lahko izvede. Upravni odbor ameriškega odbora za okolje medicino želi poudariti, da se obstoječe smernice FCC za radiofrekvenčno varnost, ki so bili uporabljeni za utemeljitev vgradnjo "pametnih števcev" samo pogled na poškodbe toplotne tkiva in so zastareli, saj številne sodobne študije kažejo, metabolične in genomske škoda zaradi izpostavljenosti RF in ELF pod raven intenzivnosti, ki segreva tkiva. Smernice FCC zato neprimerna za uporabo pri oblikovanju standardov na področju javnega zdravja. Bolj moderno literaturo kaže medicinsko in biološko pomembnih učinkov RF in ELF pri nižjih gostot energije. Ti učinki se kopičijo v daljšem časovnem obdobju, ki je pomembno premisliti kronične narave izpostavljenosti iz "pametnih števcev". Sedanji medicinski literaturi postavlja verodostojne vprašanja o genetskih in celičnih učinkov, hormonskih vplivov, moško plodnost, kri / možganske poškodbe pregrade in povečano tveganje za nekatere vrste raka, od RF ali ELF ravneh, podobnih tistim, ki ga oddaja "pametnih števcev". Otroci se postavijo na posebno tveganje za spremenjeni razvoj možganov in naglušne učenje in vedenje. Nadaljnje EMF / RF dodaja sinergijske učinke v škodo opazovanem iz različnih strupenih kemikalij. Glede razširjena, kronična in v bistvu neizogibno izpostavljenost ELF / RF od vsakogar, ki živi v bližini "pametne meter", odbor Ameriške akademije za okoljske medicine meni, da je nesprejemljivo iz javnega zdravstvenega vidika za izvajanje te tehnologije, dokler so ti resni medicinski skrbi rešen . Menimo, da je moratorij na vgradnjo brezžičnih "pametnih števcev", da se vprašanje najvišjega pomena.

Svet Ameriške akademije okoljske medicine želi tudi opozoriti, da NIEHS oznaeili leta 1999, navedeno radiofrekvenčnega sevanja, kot potencialni rakotvorna. Obstoječe meje varnosti za pulzni RF so imenovana "ne varujejo javnega zdravja", ki ga medagencijske delovne skupine radiofrekvenčna (zvezni medresorska delovna skupina, vključno z FDA, FCC, OSHA, EPA in drugi). Emisije, ki jo oddaja "pametnih števcev" so razvrščeni po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije Mednarodna agencija za raziskave raka (IARC) kot morebitno rakotvorno snov za ljudi.

Zato pozivamo:

• takojšen moratorij na "pametnih števcev" obrat do teh resnih vprašanj javnega zdravja, so rešena. Nadaljevanje z njihovo vgradnjo bi bilo zelo neodgovorno.

• spreminjanje popravljen predlog sklepa o vključitvi posvetovanj o vplivu zdravja v drugem postopku, skupaj z vrednotenjem stroškov in skupnosti široko opt-out.

• zagotovitev takojšnje pomoči tistim, ki jo zahtevajo in obnovite analognih merilnikov.
[ Prenesi PDF tukaj. ]

Predsednik California gospodarskih javnih službah Komisije, Michael Peevey na njegovo San Francisco, CA. urad v torek, Jan 25, 2011. Foto: Michael MACOR / Kronika

Sklep predlaganega sklepa komisarja PEEVEY
(Rabljeni 2011/11/22)

PRED javnih služb KOMISIJA država Kalifornija

Sklep o spremembi PACIFIC PLIN IN ELECTRIC COMPANY'S
SMARTMETER PROGRAM ZA vključujejo OPT-opcije

[Začetna provizija je bila znižana od $ 90 do 75 $. Drugi stroški so enaki. ]

1. Povzetek
Ta odločitev spremeni Pacific Gas in Electric Company je (PG & E)
SmartMeter Program vključuje možnost za zasebne uporabnike, ki ne
želijo imeti brezžično SmartMeter nameščena na svojem mestu. Opt-out
možnost mora biti analogni električni in / ali plin meter.

Ta nova možnost opt-out je storitev, ki jih sprejemamo s tem
odločitev. Ta možnost opt-out je storitev, saj ima standard za merjenje
so prešli po vsej državi in ​​v večjem delu sveta od
starejša tehnologija, analogni merilniki, na današnjo tehnologijo, SmartMeters. V tem
Odločitev ne bomo obrat tega prehoda, pa naredimo odobri možnost
za tiste kupce, ki iz kakršnega koli razloga, bi raje analogni merilnik.

Ta možnost odmakniti od standarda bo potrebno PG & E nositi stroške
kot je nakup novega števca, vrača na mesto stranke za namestitev
in servisiranje meter, in mesečne stroške branju meter. To so nekatere od
Primeri dodatnih stroškov, potrebnih za opt-out standardne brezžične
SmartMeters. Kot rezultat, ta sklep dodatno ugotavlja, da stranke o izvolitvi
opt-možnost je odgovoren za stroške, povezane z zagotavljanjem možnosti.
Vprašanja, ki se nanašajo na dejanske stroške, povezane s ponudbo analogni opt-out
možnost in ali bi bilo nekaj del teh stroškov, ki se dodelijo tudi za vse
ratepayers ali PG & E delničarji bodo obravnavana v ločeni fazi tega
postopek.

Da se omogoči odjemalci začeti izberete možnost opt-out
Takoj, ta odločitev sprejme začasne takse in pristojbine, ki bodo predmet
za prilagoditev ob sklenitvi druge faze tega postopka.
Non-CARE stranke izvolili možnost opt-out se oceni začetno pristojbino
75,00 $ in mesečne naročnine 10,00 US $. Skrb za kupca izvolitvi opt
out opcija se oceni začetno pristojbino 10,00 US $ in mesečne naročnine 5,00 US $.

Ta sklep tudi dovoljuje PG & E da se vzpostavi nov dvosmerni električni in
plin Spremenjen SmartMeter Pojasnjevalne Računi za sledenje prihodkov in stroškov
povezana z zagotavljanjem možnost opt-out do končne odločitve o izterljivih
stroški in razporeditev stroškov je sprejet.

Ta sklep še dodatno usmerja PG & E vložiti Tier 1 Navodila Letter
izvajanju možnost opt-out in vzpostaviti SmartMeter Opt-Out tarife
v 15 dneh po uveljavitvi tega sklepa. Nazadnje, 21. september
2011 Namenski komisarja Odločitev režija PG & E da se pripravi seznam zakasnitve
ni več v veljavi in ​​je trenutno vse stranke na seznamu zakasnitve mora biti
prešli na brezžično SmartMeter razen če odloči, da bo sodelovala v opt
out možnost. Ta postopek je še vedno odprt za reševanje vprašanj o stroških, povezanih z
možnost opt-out.

[ Download PDF izčrpnim poročilom tukaj .]

Michael Peevey napačna oseba, ki odloča o PG & E sodne SF Chronova Uvodnik

Naša prva reakcija na učenje, da se je predsednik državne javnih službah Komisije Michael Peevey sam imenoval dolžnost odločanju, ali naj se Pacific Gas in Electric Co. kaznovani za leto 2010 San Bruno nesreče je: On ne more biti resen. Težko bi bilo razmišljati o manj primerna preglednika kot človeka, ki je predsedoval letih dobro dokumentirano coziness med koristnostjo in regulatorja.

Preiskava National Transportation Safety Board eksplozije plina, plinovoda, v katerem je umrlo osem ljudi, 38 in domovi so bili uničeni je bil zelo kritičen do nadzora komisije PG & E med Peevey v posesti.

Peevey očitno ne vidi v konfliktu v sam imenovanju kot razsodnika, koliko, če sploh kaj, bi morali biti kaznovani pripomoček za nasledstvo kršitve predpisov o varnosti državne in zvezne v zvezi s San Bruno.

Rep. Jackie Speier, D-Hillsborough, poslal pismo Gov Jerry Brown je v petek izrazil svoje nasprotovanje Peevey je self-imenovanja. Predlagala je, da komisar Mike Florio - bi bila "prava izbira" za zaposlitev - potrošnik zagovornik, ki ni bil na PUC v letih, ki vodijo do eksplozije. Ona je pozval guvernerja, da posredujem in zamenjali Peevey z Florio. Preberi več.

Dr. Magda Havas: WiFi v šolah je varen. Drži ali ne drži?
Wi-Fi v šolah varne? Izvedite ga gledal ta video. Več o tem, kako je Wi-Fi usmerjevalniki, ki se uporabljajo v šolah, se razlikujejo od tistih v domovih; spoznajo študij, ki so dokumentirale škodljivih učinkov tega sevanja na podganah, krvnih celic, srca, rakom; spoznajo alternativ brezžičnih usmerjevalnikov, ki so stroškovno učinkovite, energijsko učinkovito in da ne oddajajo mikrovalovno sevanje.

"Pametni števci" lahko kmalu zastarel
Namesto, da širokopasovne storitve, utilities odločijo za cenejše, nižje hitrosti povezave.

David Lazarja - LA Times 20 april 2008 [Still pomembne za zlom razvoj]
California tri največje gospodarske javne službe so strankam zaračunavanja skoraj $ 4600000000 za namestitev na milijone "pametnih števcev" na domovih in podjetjih. Te Sodoben metrov, pripomočki, obljubljajo, bodo korenito porabo energije s tem, da potrošnikom veliko večji nadzor nad tem, koliko so plačali za to.

Na žalost pa bi lahko metrov zastarel preden oni tudi delovati.

Namesto, da bi postavitve metrov, ki lahko prejemajo visoke hitrosti širokopasovnih internetnih signale, ki so Southern California Edison, San Diego Gas & Electric in Pacific Gas & Electric odločili za cenejše, nižje hitrosti povezave.

Toda utilities so polaganje tudi podlago za napredne "pametnih omrežij" omrežja, ki bodo uporabo širokopasovne tehnologije za upravljanje z energetskimi viri in distribucije.

Zaključek: pametnih omrežij in pametnih števcev, ki v bistvu ne govorijo istega jezika.

"Glede na merilnike, ki jih imate, so nove, so zelo pametni," je dejal Kurt Yeager, izvršna direktorica pobude Galvinom Elektrika, neprofitna skupina osredotočila na izboljšanje nacionalne infrastrukture za napajanje. "Glede na merilnike jih je treba napeljati, oni so precej neumen."

Pripomočki, vztrajajo, da bodo metrov nižje hitrosti deluje v redu z visoke hitrosti mreži, in da ratepayers ne bi smeli biti zaskrbljeni se prodajajo mačka v žaklju. Preberi več.

Težave s pametnimi omrežji
B. Blake Levitt in Chellis Glendinning [Posodobljeno]

Kako je to, da je toliko inteligenten, znotraj-the-beltway okoljevarstveniki kupujejo v eko-zdravje-varnostne financ polomu s potencialom za povečanje porabe energije, ne ogrožajo okolja, škodi javnemu zdravju, zmanjšujejo zasebnost, da nacionalni utility rešetko bolj negotov, povzroči izgubo delovnih mest, in da energetski trgi bolj špekulativne?

Odgovor: če ne delaš svoje domače naloge.

Dobrodošli v Smart Grid - je financirala vlada denarja stroj, ki bi lahko posegal v vsak vidik našega življenja. Smart Grid tehnologije - najprej se financirajo v višini 3,4 milijard od zakona o ameriški Izterjava in Ponovno leta 2009 in skril, da stane 11 milijard od 2011 - so dovolj, da bi celo umreti-trd liberalci zahtevajo vračilo sredstev nepravilno porabljenega davčnih dolarjev.

Na površini, pametna omrežja zvok "zeleno" - z obljubami o varčevanju z energijo, ki ustvarja novo priključenih na električno omrežje koridorjev, ki potekajo na veter in sončne energije, tako postaj za električna vozila, power-up, energetsko učinkovite nadgradnje na starajoče se elektrarni infrastrukture, in v realnem času, poznavanje kupcev uporabe električne energije.

In tam je vabljiv komunikacije faktor: nationwide visoke hitrosti širokopasovnega informacijska tehnologija stresanjem navzdol visoke napetosti električnih koridorjev imenovane Broadband-over-Power Lines (BPL). Kaj bi lahko bilo bolj kot nalašč za sporočanje dejstev o planetu, financiranje Enviro-kandidate, potiskanje zakonodajo in organizacijo zemeljskih dni?

Ampak nekaj, ki dejansko preučila, kako ti novi sistemi funkcijski želijo imeti opravka z njimi. Razen tistih, ki so se izkazale, da ogromne dobičke in fiziki ali inženirji, ki sanjajo takšno stvari, pametnih omrežij dajejo dobro ljudi spomine.

=======
Da pomagajo ohraniti delo EON dogaja, preverite vse možnosti podpore na naši Donacija strani ali pa lahko pošljete tudi ček dati, da EON za EON, POB 1047, Bolinas, CA
Ali pa ... samo:

Facebook Twitter Email LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

O Admin

James Heddle in Mary Beth Brangan upravlja ta blog, kot tudi Planetarian perspektive . Nagrajena proizvajalcev medijskih kot tudi učiteljem in organizatorjem skupnosti, so sousmerjati EON - Ekološka Možnosti omrežje . Kanal EON YouTube ima več kot 600 delovnih mest in več kot 3000 naročnikov.
Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane . Zaznamek permalink .

En odgovor na nove "opt-out" odločbe, SMeter poročilih tveganje za zdravje

  1. Pingback: Wireless Meter Opt-Out - zakaj in kako to storiti | eon3EMFblog.net

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te HTML oznake in atributi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>