Nov "opt-out" Odločitev, SMeter Poročila tveganje za zdravje

Facebook Twitter E-Naslov LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Znamenje objavil protestnikov zunaj PG & E San Francisco sedežu.


Protesti Nadaljujte kot CPUC Poskuša prezrtih Meter javnega zdravja Grožnje "pametne"
V tej izdaji, Ameriška akademija za okoljsko medicino sprejme resolucijo, ki poziva k ustavitvi brezžičnih inteligentnih števcev in pošlje sporočilo California gospodarskih javnih službah Komisije, kot komisar Peevey izda popravljen predlog opt-out politiko "pametnih" števcev.

Medtem, San Francisco Chronicle kritizira Peevey za njegovih tesnih vezi z industrijo on naj bi urejal. Magda Havas gleda neumnosti brezžične v šolah. Dva članka kažejo, zakaj slabo zasnovan načrt za brezžično "pametnega" omrežja je New Stupid.

Ameriška akademija za okoljsko medicino
6505 E Srednja • Ste 296 • Wichita, KS 67206 Tel: (316) 684-5500 • Fax: (316) 684-5709
www.aaemonline.org

Sklep Predlagani sklep komisarja Peevey (rabljeni 2012/01/22) Pred javnih služb KOMISIJA države Kalifornije, Na predlaganem sklepu 11-03-014

Dragi komisarji:

Board of American Academy of Environmental Medicine nasprotuje namestitev brezžičnih "pametnih števcev" v domovih in šolah, ki temelji na znanstveni oceni trenutne medicinske literature (reference na voljo na zahtevo). Kronična izpostavljenost brezžični radio-frekvenčno sevanje je nevarnost mogoče preprečiti z okoljem, ki je dovolj dobro dokumentirano, da upravičuje takojšnje preventivne javnozdravstveni ukrep.

Kot predstavniki zdravnika strokovnjakov na področju okoljske medicine, imamo obveznost, da se zavzame za previdnost pri zadostni znanstveni in medicinski dokazi kažejo na zdravstvena tveganja, ki lahko potencialno vplivajo velike populacije. Literatura vzbuja resno zaskrbljenost glede ravni radijske frekvence (RF - 3 KHz - 300 GHz) ali zelo nizke frekvence (ELF - o- 300 Hz) izpostavljenosti, ki jih proizvaja "pametnih števcev", da jamči takojšnjo in popolno moratorij na njihovo uporabo in Uvajanje do nadaljnjega študija se lahko izvede. Upravni odbor ameriškega odbora za okolje medicino želi poudariti, da obstoječe smernice FCC za radiofrekvenčno varnost, ki so bili uporabljeni za utemeljitev vgradnjo "pametnih števcev" samo poglej poškodbe toplotne tkiva in so zastareli, saj številne sodobne študije kažejo, metabolične in genomske škoda zaradi izpostavljenosti RF in ELF pod raven intenzivnosti, ki segreva tkiva. Smernice FCC so zato neprimerna za uporabo pri določitvi standardov na področju javnega zdravja. Več sodobna literatura kaže medicinsko in biološko pomembnih učinkov RF in ELF pri nižjih gostot energije. Ti učinki se kopičijo v daljšem časovnem obdobju, ki je pomembno razmisliti kronične narave izpostavljenosti iz "pametnih števcev". Sedanji medicinski literaturi postavlja verodostojne vprašanja o genetskih in celičnih učinkov, hormonskih vplivov, moško plodnost, krvi / možganske poškodbe pregrade in povečano tveganje za nekatere vrste raka, od RF ali ELF ravneh, podobnih tistim, ki ga oddaja "pametnih števcev". Otroci se postavijo na posebno tveganje za spremenjeni razvoj možganov in naglušne učenje in vedenje. Dodatne EMF / RF dodaja sinergijske učinke škode, gledano iz številnih strupenih kemikalij. Glede razširjena, kronična in v bistvu neizogibno izpostavljenost ELF / RF od vsakogar, ki živi v bližini "pametne meter", odbor American Academy of Environmental Medicine meni, da je nesprejemljivo iz javnega zdravstvenega vidika za izvajanje te tehnologije, dokler so te resne zdravstvene pomisleke rešiti . Menimo, da je moratorij na vgradnjo brezžičnih "pametnih števcev", da bo vprašanje najvišjega pomena.

Board of American Academy of Environmental Medicine želi tudi opozoriti, da NIEHS Nacionalni toksikološki program ZDA leta 1999 navedena radiofrekvenčnega sevanja, kot potencialno rakotvorno. Obstoječe meje varnosti za pulzni RF so imenovana "ne varujejo javnega zdravja", ki ga medagencijske delovne skupine radiofrekvenčnega (zvezni medresorska delovna skupina, vključno z FDA, FCC, OSHA, EPA in drugi). Emisije, ki jo oddaja "pametnih števcev" so razvrščeni po podatkih Svetovne zdravstvene organizacije Mednarodne agencije za raziskave raka (IARC) kot možne rakotvorne snovi za človeka.

Zato pozivamo:

• takojšen moratorij na "pametnih števcev" instalacijo, dokler teh resnih vprašanj javnega zdravja so rešena. Nadaljevanje z njihovo vgradnjo bi bilo zelo neodgovorno.

• Spremenite revidirano predlagano odločitev o vključitvi obravnav vpliv na zdravje v drugem postopku, skupaj z vrednotenjem stroškov in skupnosti široko opt-out.

• zagotoviti takojšnje olajšanje za tiste, ki jo zahtevajo in obnovite analognih metrov.
[ Prenesi PDF tukaj. ]

Predsednik California gospodarskih javnih službah Komisije, Michael Peevey, na njegovem San Francisco, CA. urad v torek Jan, 25, 2011. Foto: Michael MACOR / Kronika

Sklep Predlagani sklep komisarja PEEVEY
(Rabljeni 2011/11/22)

PRED javnih služb KOMISIJA države Kalifornije

Sklep o spremembi PACIFIC PLIN IN ELECTRIC COMPANY'S
SMARTMETER PROGRAM za vključitev OPT-opcije

[Začetna provizija se je zmanjšal od $ 90 do $ 75. Drugi stroški so enaki. ]

1. Povzetek
Ta sklep spreminja Pacific Gas in Electric Company je (PG & E)
SmartMeter Program vključuje možnost za zasebne uporabnike, ki ne
želijo imeti brezžično SmartMeter nameščen na njihovo lokacijo. Opt-out
možnost mora biti analogni električni in / ali plin meter.

Ta nova možnost opt-out je storitev, ki smo sprejetjem s tem
odločitev. Ta možnost opt-out je storitev, ker je standard za merjenje
so prešli po vsej državi in ​​v večjem delu sveta od
starejša tehnologija, analogni merilniki, na današnjo tehnologijo, SmartMeters. V tem
Odločitev ne bomo obrat tega prehoda, pa naredimo odobri možnost
za tiste kupce, ki iz kakršnega koli razloga, bi raje analogni merilnik.

Ta možnost odmakniti od standarda bo potrebno PG & E da nosi stroške
kot je nakup novega števca, vrača na mesto stranke za namestitev
in servisiranje meter, in mesečne stroške branju meter. To so nekatere od
primeri dodatnih stroškov, ki so potrebni za opt-out standardne brezžične
SmartMeters. Kot rezultat, je ta odločitev nadalje ugotavlja, da stranke o izvolitvi
opt-možnost je odgovoren za stroške, povezane z zagotavljanjem možnosti.
Vprašanja, ki se nanašajo na dejanske stroške, povezane s ponudbo analogni opt-out
možnost in ali bi bilo nekaj del teh stroškov, ki se dodelijo tudi za vse
ratepayers ali PG & E delničarji bodo obravnavana v ločeni fazi to
postopek.

Če želite, da stanovanjski porabniki začeli izberete možnost opt-out
Takoj, ta odločitev sprejme začasne pristojbin in taks, ki bodo predmet
prilagoditve ob zaključku druge faze tega postopka.
Non-CARE stranke izvolili možnost opt-out se oceni začetno pristojbino
75,00 $ in mesečne naročnine 10,00 US $. CARE stranka izvolitvi o možnosti umika
out opcija se oceni začetno pristojbino 10,00 US $ in mesečne naročnine 5,00 US $.

Ta sklep tudi dovoljuje PG & E da se vzpostavi nov dvosmerni električni in
plin Spremenjen SmartMeter Pojasnjevalne Računi za sledenje prihodkov in stroškov
povezana z zagotavljanjem možnost opt-out do končne odločitve o izterljivih
stroški in razporeditev stroškov je sprejet.

Ta sklep še dodatno usmerja PG & E vložiti Tier 1 Navodila Letter
izvajanju možnost opt-out in vzpostaviti SmartMeter Opt-Out tarife
v 15 dneh po uveljavitvi tega sklepa. Nazadnje, 21. september
2011 Namenski komisarja Odločitev režija PG & E da se pripravi seznam zakasnitve
se ne bo več v veljavi in ​​trenutno vse stranke na seznamu zakasnitve mora biti
prešli na brezžično SmartMeter razen če se odločijo za sodelovanje v možnosti umika
out možnost. Ta postopek je še vedno odprt za reševanje vprašanja stroškov, povezanih z
možnost opt-out.

[ Download PDF izčrpnim poročilom tukaj .]

Michael Peevey napačna oseba, ki odloča o PG & E sodno SF Chronova Uvodnik

Naša prva reakcija na učenje, da se je predsednik državne javnih službah Komisije Michael Peevey sam imenoval dolžnosti odloči, ali je treba Pacific Gas in Electric Co kaznovani za leto 2010 San Bruno nesreče je: On ne more biti resen. Težko bi bilo razmišljati o manj primerna preglednika kot človeka, ki je predsedoval letih dobro dokumentirano coziness med koristnostjo in regulatorja.

Preiskava National Transportation Safety Board eksplozije plina, plinovoda, v katerem osem ljudi je umrlo in 38 domovi so bili uničeni bil zelo kritičen nadzor komisije PG & E med Peevey v posesti.

Peevey očitno ne vidi konfliktu v sam imenovanju kot razsodnika, koliko, če sploh kaj, bi bilo utility biti kaznovani za nasledstvo kršitev predpisov o varnosti državne in zvezne v zvezi s San Bruno.

Rep. Jackie Speier, D-Hillsborough, poslal pismo Gov Jerry Brown je v petek izrazil svoje nasprotovanje Peevey je self-imenovanja. Predlagala je, da komisar Mike Florio - bi bila "prava izbira" za zaposlitev - potrošnik zagovornik, ki ni bil na PUC v letih, ki vodijo do eksplozije. Ona je pozval guvernerja, da posredujem in zamenjavo Peevey z Florio. Preberi več.

Dr. Magda Havas: WiFi v šolah je varen. Pravilno ali napačno?
Wi-Fi v šolah varne? Izvedite ga gledal ta video. Več o tem, kako so Wi-Fi usmerjevalniki, ki se uporabljajo v šolah, se razlikujejo od tistih v domovih; spoznajo študij, ki so dokumentirane škodljivih učinkov tega sevanja na podganah, krvnih celic, srca, rakom; spoznajo alternativ brezžičnih usmerjevalnikov, ki so stroškovno učinkoviti, energetsko učinkovit in da ne oddajajo mikrovalovnega sevanja.

"Pametni števci" lahko kmalu zastarel
Namesto širokopasovnih povezav, komunalne odločijo za cenejše, nižje hitrosti povezave.

David Lazarja - LA Times 20 april 2008 [Still pomembne za zlom razvoj]
California tri največje utilities so strankam zaračunavanja skoraj $ 4600000000 namestiti na milijone "pametnih števcev" na domovih in podjetjih. Te Sodoben metrov, utilities obljubljajo, bo revolucijo porabo energije, ki ga daje potrošnikom veliko večji nadzor nad tem, koliko so plačali za to.

Na žalost pa bi lahko metrov zastarel preden oni tudi delovati.

Namesto namestitvi metrov, ki lahko prejemajo visoke hitrosti širokopasovnega interneta signale, ki so Southern California Edison, San Diego Gas & Electric in Pacific Gas & Electric odločili za cenejše, nižje hitrosti povezave.

Toda utilities polagamo tudi temelje za napredne "pametnih omrežij" omrežja, ki bodo uporabo širokopasovne tehnologije za upravljanje napajalnikov in distribucije.

Zaključek: pametnih omrežij in pametnih števcev, ki v bistvu ne govorijo istega jezika.

"Glede na merilnike imate zdaj, nove pa so zelo pametni," je dejal Kurt Yeager, izvršna direktorica pobude Galvina Elektrika, neprofitna skupina osredotočila na izboljšanje nacionalne infrastrukture za napajanje. "Glede na merilnike jih je treba napeljati, oni so precej neumen."

Utilities vztrajajo, da bodo metrov nižje hitrosti deluje v redu z visoke hitrosti mreži, in da ratepayers ne bi smeli biti zaskrbljeni se prodajajo mačka v žaklju. Preberi več.

Težave s pametnimi omrežji
z B. Blake Levitt in Chellis Glendinning [Posodobljeno]

Kako je to, da je toliko inteligenten, znotraj-the-beltway okoljevarstveniki kupujejo v eko-zdravje-varnostne financ polomu s potencialom za povečanje porabe energije, ogrožajo okolja, škodi javnemu zdravju, zmanjšujejo zasebnost, da nacionalni utility mreže bolj negotov, povzroči izgubo delovnih mest, in da energetski trgi bolj špekulativne?

Odgovor: če ne delaš svojo domačo nalogo.

Dobrodošli v Smart Grid - je financirala vlada denarja stroj, ki bi lahko posegal v vsak vidik našega življenja. Smart Grid tehnologije - na začetku, ki se financirajo v višini 3,4 milijard od zakona o ameriški Izterjava in Ponovno leta 2009 in skril, da stane 11 milijard od 2011 - so dovolj, da bi celo umreti-trd liberalci zahtevajo parkelj nazaj nepravilno porabljenega davčnih dolarjev.

Na površini, pametna omrežja zvok "zeleno" - z obljubami o varčevanju z energijo, ki ustvarja novo priključenih na električno omrežje koridorjev teče na vetrne in sončne, način postaj za električna vozila, moči-up, energetsko učinkovite nadgradnje starajočega moči infrastrukture, in realnem času poznavanje kupcev uporabe električne energije.

In tam je vabljiv komunikacije faktor: nationwide visoke hitrosti širokopasovnih informacijska tehnologija barreling navzdol visoke napetosti električnih koridorjev imenovane Broadband-over-Power Lines (BPL). Kaj bi lahko bilo bolj kot nalašč za sporočanje dejstev o planetu, financiranje Enviro-kandidate, potiskanje zakonodaje, ter organiziranje zemeljskih dni?

Ampak nekaj je dejansko preučila, kako ti novi sistemi funkcijske želijo imeti opravka z njimi. Razen tistih, ki stojijo narediti ogromne dobičke in fiziki ali inženirji, ki sanjajo takšno stvari, pametnih omrežij dajejo dobro ljudi spomine.

=======
Da pomagajo ohraniti delo Eon je šlo, preverite vse možnosti podpore na naši Donacija strani ali pa lahko pošljete tudi opravljeno preverjanje ven EON za EON, POB 1047, Bolinas, CA
Ali pa ... samo:

Facebook Twitter E-Naslov LinkedIn Digg Delicious Reddit StumbleUpon

O Admin

James Heddle in Mary Beth Brangan upravlja ta blog, kot tudi Planetarian perspektive . Nagrajena producenti medijev kot tudi učiteljem in organizatorjem skupnosti, so co-neposredno EON - Ekološka Možnosti omrežja . Kanal EON YouTube ima več kot 600 delovnih mest in več kot 3000 naročnikov.
Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane . Zaznamek permalink .

En odgovor na novo "opt-out" odločbe SMeter poročil tveganje za zdravje

  1. Pingback: Wireless Meter Opt-Out - zakaj in kako to storiti | eon3EMFblog.net

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

Lahko uporabite te HTML oznake in atributi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>