Nukleáris News Digest - 2012/01/20

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Atomenergia-ellenes aktivisták tart plakátok alatt a rally ellen atomenergia Yokohamában, Japánban. Több ezer tüntető az utcákat a Yokohama szombaton hívás, hogy vessen véget a nukleáris energia. Sugárzás félelmek váltak a mindennapi élet része Japánban, miután az esetekben a szennyezett víz, marhahús, zöldségek, tea és a tenger gyümölcsei.

Ki figyel a "Házõrzõk?
Ebben az első 2012-es EON nukleáris News Digest, lefedjük a legújabb fejlemények, mind a biztató és aggasztó, ebben a fontos kérdésben. A take-home üzenete kiadás: tájékozott tudat és pushback emelkedik világszerte!

Radioaktív törmelék Fukushima kezd, hogy elérje az észak-amerikai West Coast, TEPCO Yakuza kapcsolatok tárulnak fel, és a japán kormány tolja kiterjeszteni reaktor működése 60 éves, több ezer antinukleáris tüntetők már az utcákat Yokohama, Japán kapcsán 2 napos nemzetközi konferenciát hív fel a világszerte leállítása a nukleáris energia - a cél által támogatott japán püspökök.

A kritikus Frontline Doc sugárzott. Arnie Gundersen jelentések a nukleáris hulladék dömping Tokyo Bay és a veszélyeket a sugárzás a gyermekek. Carl Grossman beszél ostobaság amerikai fejeket az űrben. Harvey Wasserman írja: "Ez az év is temetni a nukleáris energiát."

Fukushima radioaktív felhő már megölt néhány 14.000 amerikaiak szerint egy nagyszabású tanulmány csak megjelent az International Journal of Health Services.

PG & E kérelmét engedély kiterjesztése a Diablo Canyon atomerőművek elutasításra került.

Uránbányászat a Grand Canyon betiltották ... egyelőre - nagy győzelmet.

Bár a TEPCO azt állítja, a "hideg leállás" Fukusima sikerült elérni, Arnie Gundersen a Fairewinds.org kér - és üzenetrögzítő - néhány kemény kérdést a legújabb videó jelentését.

Like: Tehát mi nemzetközi hatóság figyelemmel kíséri a folyamatos hatásáról Fukushima Fallout? Az úgynevezett "watchdog hivatal a Nemzetközi Atomenergia-ügynökség (NAÜ).

Cikke II a NAÜ Charta így szól: "Az Ügynökség célja, hogy felgyorsítsa és bővíteni a hozzájárulását az atomenergia a béke, az egészség és a jólét az egész világon."

És hol a NAÜ kap az adatokat? Egy, a közelmúltban Ügynökség nyilatkozatot: "A NAÜ információt kap frissítéseket a különböző hivatalos japán források, az illetékes nemzeti hatóságok."

És ki vezeti a NAÜ? A jelenlegi vezetője a NAÜ korábbi japán nukleáris szabályozó, Yukiya Amano - egyike azoknak a "nemzeti illetékes hatóságok, aki támogatta a helyzet az USA-ban.

Nos, hadd tisztázzam ezt. Az egyetlen ügynökség ellenőrző Fukushima radioaktív csapadék hullott, mint a küldetése a nukleáris energia világszerte. Az egyetlen forrásai adatok Japán "nemzeti illetékes hatóságok, akik a fő feladata, fedezi fel. És a fejét az egyik japán nemzeti illetékes hatóságoknak. "

És, mint Dr. Helen Caldicott tartja rámutatva - George Monbiot a tagadó megdöbbenés - a NAÜ kötelező érvényű megállapodást kötött a World Health Organization (WHO), hogy a WHO nem tehetik közzé saját független megállapításait az emberi és környezeti hatásait radioaktív szennyezés NÉLKÜL A NAÜ engedélyével!

Aztán ott van a jelenlegi kísérlet a keményvonalas coverup frakció az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság elszakítani az elnök Jaczkó az igazat mondott Fukushima veszélyeket.

A vitatott cikkben alább idézett, "a becslések szerint 14.000 többlet haláleset az Egyesült Államokban kapcsolódnak a radioaktív csapadék a katasztrófa a Fukushima atomreaktor Japánban szerint fontos új jelentést 2011 decemberi kiadása az International Journal of egészségügyi szolgáltatások. "

De van bőven, hogy ösztönözni kell, és jogosult a is. Planet kiterjedő tájékoztatást pushback ellen, nukleáris energia és a nukleáris fegyverek - a kétfejű sárkány - tényleg fordulatszámú fel nagy idő. Még az új FRONTLINE dokumentumfilm "Nukleáris Aftershocks," szellőztetés holnap, január 17 at 22:00 Eastern, azt mondják, hogy kemény ütő. Ellenőrizze, hogy ki a többi kritikus alábbi adatokat.

Itt az ideje, hogy emlékezzen a régi szlogen: "Gyerünk aktív most, így nem fog a radioaktív holnap!"

Itt a Digest -:

Fukushima Fallout: Ezrek tiltakoznak atomerőmű Japánban
- A közös álmok személyzet

Több ezer tüntető az utcákat a Yokohama, Japán szombat délután hív, hogy vessen véget a nukleáris energia a japán után a Fukushima 11 március 2011 katasztrófa, amely elindította a bolygó legnagyobb atom válság óta Csernobil. A tiltakozás kezdődött 2 napos konferencia elkötelezett a globális szintű lendület ellen atomenergia.

Atomenergia-ellenes aktivisták tart plakátok alatt a rally ellen atomenergia Yokohamában, Japánban. Több ezer tüntető az utcákat a Yokohama szombaton hívás, hogy vessen véget a nukleáris energia. Sugárzás félelmek váltak a mindennapi élet része Japánban, miután az esetekben a szennyezett víz, marhahús, zöldségek, tea és a tenger gyümölcsei. Vonultak a kikötő város délnyugati Tokió kántálták kórusban: "Nem kell a nukleáris energiát. Adja vissza a szülővárosába. Védje meg a gyerekek. "

Igazság és következmények: FRONTLINE zseniális dokumentumfilmet Fukushima
Maggie Koerth-Baker at 09:35 hétfő 16 január
Nukleáris Aftershocks új FRONTLINE dokumentumfilm, szellőztetés január 17. at 10:00 Eastern. Néztem előleg felderítésében.

Körülbelül a felénél Nuclear Aftershocks új FRONTLINE dokumentumfilm a fizikai és társadalmi csapadék a fukusimai nukleáris katasztrófa, világossá válik, hogy levelező Miles O'Brien és a produkciós csapat is nagyon fog bosszantani néhány ember ki. A lehető legjobb módon.

Nézd Nukleáris Aftershocks Preview a PBS. Lásd még a FRONTLINE.

Frissítések Fukushima :
TEPCO úgy Küldetés teljesítve és szabályozók engedélyezése radioaktív Dömping Tokyo Bay

TEPCO úgy Küldetés teljesítve és szabályozók engedélyezése radioaktív Dömping Tokyo Bay a Fairewinds Energy Education on Vimeo .

TEPCO úgy Küldetés teljesítve és szabályozók engedélyezése radioaktív Dömping Tokyo Bay a Fairewinds Energy Education on Vimeo .

Egy másik új Arnie Gundersen Videó:
Rák kockázatát kisgyermekek közelében Fukushima Daiichi alábecsülni
Fairewinds elemzi a rákos megbetegedések aránya a fiatal gyermekek mellett Fukushima a National Academy of Science BEIR (biológiai ionizáló sugárzás) VII jelentés. Alapján BEIR VII Fairewinds megállapítja, hogy legalább egyet minden 100 fiatal lányok fejlődik ki rák minden évben ki vannak téve a 20 millisievert [millisievert (1 mSv = 0.001 Sv)] a sugárzás. A 20 millisievert / év adat, amit a japán kormány jelenleg kiszámítása mint a törvényes határérték radiológiai kitettség, hogy lakás a szennyezett területek mellett a Fukushima Daiichi atomerőmű.

Rák kockázatát kisgyermekek közelében Fukushima Daiichi alábecsülni a Fairewinds Energy Education on Vimeo .


POWER AZ EMBEREK: Anti-Nuke energia konferencia kezdődik Yokohama
Louis TEMPLADO - az Asahi Shimbun

Yokohama-Beszédek, éneklés és a felvonulás a Yokohama bal oldalon terület: Ezek az események közötti tervezett csak a megnyitó napján a világkonferenciája a Nuclear Power Free világ, hogy van folyamatban január 14, és bezárja a nap után.

Több mint 8000 ember kérte, hogy vegyenek részt az eseményen, amely magában foglalja a több mint 100 fórumok és előadások, a művészek "lounge és filmvetítések.

A konferencia kínál kérdés és válasz ülések 39 nemzetközi vizsgálóbizottság tagjainak a Tajvan, Dél-Korea, Kína, Németország és másutt. Az előadók között vannak Mycle Schneider, egykori tanácsadója a német környezetvédelmi minisztérium, és a vegyészmérnök és tanácsadó a nukleáris hulladék kezelése. Mindkét jégeső Németországból, amely tavaly kijelentette, hogy visszavonja a nukleáris energia.

Panel Kihívások Japán fiók nukleáris katasztrófa
By Hiroko Tabuchi
Megjelent: január 15, 2012

Tokió - Egy erős és független testület szakértők által kinevezett japán parlament kihívást a kormány veszi a baleset a Fukushima Daiichi atomerőmű, és kezdi a saját vizsgálatot a katasztrófa - beleértve a vizsgálatot, hogy mennyi a márciusi földrengés lehet sérült a növény reaktorok, még mielőtt a cunami.

Amit Bhargava / Bloomberg News
Kiyoshi Kurokawa, aki vezeti a vizsgálatot, megfogadta, hogy nem lenne szent tehenek.
A kétpárti panel hatáskörét idézésre része Japán azon erőfeszítéseit, hogy vizsgálja meg a nukleáris csapás, amely a kitelepített több mint 100.000 ember, tette széles rend a föld használhatatlan évtizedek óta, és ösztönözte a közvélemény kritikáját, hogy a kormány már jobban érdekli védelmében szerzett az ipar számára mint felfedezni, hogy három reaktor megengedték, hogy olvad le, és engedje el a hatalmas mennyiségű sugárzást.

Számos vizsgálat - beleértve vizsgálatok szerint a berendezés üzemeltetője, a Tokyo Electric Power, és a kormány - nem hibáztatta a skála a cunami sújtotta Japán északkeleti partján március, kiütötte létfontosságú hűtési rendszerek a növény.

De a kritikusok Japánban és a tengerentúlon már hívott teljesebb számviteli, hogy Tokyo Electric Power, vagy Tepco, kellőképpen figyelembe történelmileg dokumentált cunamik kockázatának, és hogy tud-e volna többet, hogy minimalizálja a károkat, ha hullámok megüt a növény.

Kérdések is habozik, hogy milyen mértékű a kár, hogy a növény okozta a földrengés előtt is a szökőár sújtotta. Bizonyítékot súlyos földrengés kár a növény vetne új kétségbe biztonságát más reaktorok földrengés sújtotta Japánban. Cunamik sokkal kevésbé gyakori.

Az első interjú óta a panel nevezték ki a múlt hónapban, Kiyoshi Kurokawa, elnöke az új Fukushima nukleáris baleset független vizsgálóbizottságot, azt mondta, hogy vizsgálat nem lenne szent tehenek.

Japán még mindig Pushing Atomerőmű
Új terv változik a 40 éves limit 60 év; nukleáris ellenfelek felháborodott
- A közös álmok személyzet

A japán kormány úgy döntött, hogy a nukleáris reaktorok futtatni, amíg 60 év atomenergia-ellenes aktivisták aggódnak, hogy a tanulságokat a fukusimai nem tanult. Bővebben ...

Gregory Jaczkó, NRC elnöke szerint a nukleáris ipar kötelező betartani tanulsága Japán
Matthew DALY
WASHINGTON - A nemzet nukleáris biztonsági vezetője azt mondta kedden, hogy attól tart, hogy az amerikai nukleáris erőművek üzemeltetői váltak önelégült, mindössze kilenc hónappal azután a nukleáris katasztrófa Japánban.
Gregory Jaczkó elnöke, a Nukleáris Szabályozó Bizottság azt mondta, hogy a közelmúltban egyes emberi hiba és egyéb problémák veszélyeztetik a munkavállalók és a fenyegetett biztonságot egy maroknyi 65 atomerőművek az Egyesült Államokban.
Munkások atomerőművek Ohio és Nebraska voltak kitéve a vártnál magasabb sugárzási szint, Jaczkó mondta, míg a három másik növényeket leállt hónapokig biztonsági aggályok miatt - az első alkalommal több mint egy évtizede, hogy több üzemet bezárták a ugyanabban az időben.

NRC squabbles elrejteni súlyos biztonsági elévül
Linda Pentz Gunter
Négy öt biztosok az amerikai Nukleáris Szabályozási Bizottság is töltött a főnöke, elnöke Gregory Jaczkó, a "komoly kárt tehet ennek az intézménynek." Ez kemény beszéd jön egy ügynökség, ahol a rossz gazdálkodás a korábbi elnöki ténylegesen komoly károkat, nem csak szabályozási integritását az intézmény, hanem a biztonság integritását atomreaktorok.
Például, 2000 áprilisában a Bizottság fényképes bizonyíték kiterjedt maró szivárgás, hogy tegye a Davis-Besse reaktor közelében Toledo, Ohio, egy hajszál az összeomlást. Mégis, annak ellenére, hogy a láva-szerű képződmények rozsda kavargó le a tetejét a reaktortartály, a NRC tette a reaktor újraindítását, így ez a zöld fény még két éves működése. Az NRC egyértelműen szükség van a top-to-bottom biztonsági shakeup. Ez az, amikor elnök Jaczkó felbukkant.
A morgás át Jaczkó kényelmes ködösítés, hogy elvonja a figyelmet a tényre, hogy az évtizedek óta először, az NRC valójában egy elnök, aki a saját szavaival, hogy "egy nagyon szenvedélyes ember a biztonság" az ország 104 működő atomreaktorok. Hogy megjelenik a többi négy, akik nagy része az idő, csatlakozzanak egy régi kultúra kapituláció az igények az atomenergia-ipar, ez a gyakorlat szinte mindig csökken a biztonság.

Fukushima pihentető medencében aggodalom Justified, szerint az USA hivatalos Charles Casto

ATLANTA - Az első amerikai nukleáris tisztviselő Japánban azt mondta csütörtökön, hogy a csapata figyelmeztette fejesek, hogy a pihentető medence egy hibás atomerőmű veszélyben lehet a futás száraz, olyan kérdés, amely létrehozott egy politikai vita között amerikai tisztviselők és japán társaik .

NRC "Coup" Leader, Bill Magwood, konzultálni Fukushima Anyavállalat

WASHINGTON - Bill Magwood, a férfi a középpontjában annak érdekében, hogy megdöntsék az elnök a Nukleáris Szabályozó Bizottság és a legvalószínűbb utódja, ha a lépés sikeres volt, szolgált tanácsadóként Tepco, a japán cég tulajdonosa a Fukushima atomerőmű szerint által szolgáltatott információk Magwood részeként a jelölési és megerősítés folyamat, amelyet úgy kaptunk, The Huffington Post.

Pénteken, Közt. Darrell Issa (R-Kalifornia.) Kiadott egy levelet írt alá Magwood és három más biztosok támadó a testület elnöke, Gregory Jaczkó, elindul a firestorm az energiaiparban. Issa és a négy biztosok keretbe a vita a személyes és vezetői, hanem e-mailek által kiadott Közt. Ed Markey (D-Mass.) Mutatnak a politikai és ideológiai harc folyik át post-Fukushima biztonsági előírásoknak.

Japán püspökök ellenzik a nukleáris energia
Tagjai a japán püspöki konferencia találkozott Sendai, ahol elindított egy erős üzenet: "Itt az ideje, hogy megemészteni a fukushimai katasztrófa"
Vatikán Insider személyzet

Róma tagjai a japán püspöki konferencia találkozott Sendai, ahol elindított egy erős üzenet: "Itt az ideje, hogy megemészteni a fukushimai katasztrófa"
Vatikán bennfentes munkatársak - Róma

Japán katolikus szellemi vezetői sem kétséges az a tény, hogy szükség van ", hogy vessen véget a nukleáris energia jelenleg: megemészteni a katasztrófa tragikus fukusimai baleset." From Sendai, a tartomány, amelyet leginkább sújtott a földrengés tavaly márciusban, és a hely, ahol a japán püspöki konferencia találkozott terjeszteni azt az üzenetet egy szöveg, amelyben az egyház egyértelműen kedvez véget a korszak az atomenergia Japánban. A püspökök "álláspontot, amely jelentette UCA hírek és felvette a misszionárius hírügynökségek Fides és MissiOnline, nem hagy az értelmezésnek.

Közzétett hétfő, január 16, 2012 közös álmok
Erősen radioaktív betont Legújabb pánik a Fukushima Survivors
Sugárzás félelmek azóta a mindennapi élet része Japánban
- A közös álmok személyzet

A japán kormány bejelentette, hogy a radioaktív beton használták, hogy új lakóházak a Fukushima prefektúra, a lakhatás evakuáltak a város közelében, a helyszín a több atomerőmű meltdowns.

Független újságíró Interjúk Fukushima Blogger Numauchi Emiko fogai és a körmök kiesését

Q, Hiszel a kormány?

A: Nem, én nem is kétséges. Tudom, hogy azt mondják, csak fekszik.

Q, miért maradsz Minamisoma?

A, bizonyítani kormány megöl velünk a saját testem. A 3/14, azt gondoltam, hogy már túl késő volt, hogy elhagyják, ennek figyelembe véve, hogy a reaktorok már felrobbant és Tepco már megjelent tonna radioaktív izotópok a szellőztető. Az én helyem nem a kiürítése zónában. Kormány továbbra is tartja azt mondja, ez nem veszélyes, ezért szerettem volna bizonyítani, hogy egy ember válik, ha olyan környezetben élnek, mint a kormány azt mondja, hogy nem. Mindenki meghal. Azt gondoltam, hogy ez lenne a legjobb módja annak, hogy éget a hátralévő életemet. Ezért rögzített adatait az egészségügyi probléma, de őszintén szólva nem volt gyorsabb, mint gondoltam.

Q, Hogy a tünet menni?

A júniustól augusztus hasmenése volt, mint a víz. Eleinte azt gondoltam, volt valami rossz. Végül is asszociáltak sugárzás 8/13. Az ujjak (kivéve a hüvelykujj és mutató ujját) kapott elzsibbadt. Egyre több területen indult zsibbadtság. Fájt is. Még az orvos nem tudta megmondani, hogy miért. A karom és a nyak nem volt zsibbadt. Amikor egy hónap és másfél telt el a kezdetektől, zsibbadt érzés eltűnt. Orvos azt mondta nekem, a tünet lehet be-és kikapcsolása. A 8/18, az állkapcsom elkezdtem szörnyű fájdalom. Orvos nem tudta megmondani, miért sem. kapott előírt fájdalomcsillapító és kúp, de dolgozott, csupán 3 hours.got eredményeként vérvizsgálat a 8/25. A gyulladás reakció kiderült, hogy romlott, de nem tudja, hol a gyulladás volt.

A Yakuza és a Nukleáris Mafia: államosítás szövőszék a TEPCO
Jake Adelstein 30 december 2011 Atlantic
Tokyo Electric Power Company (TEPCO), a monolitikus vállalat, amely szabályozza az összes elektromos Greater Tokyo, és fut a Fukushima Daichii atomerőmű hogy tapasztalt hármas összeomlást követően a március 11 földrengés, a peremén az államosítás szerint a japán kormányzati források. A hivatalos indok az, hogy a vállalkozás nem lesz képes kezelni a hatalmas kompenzációs kifizetések azt köszönheti áldozatainak a válság nem megy csődbe. Nem hivatalosan, a vállalkozásnak olyan régóta kötődik a anti-társadalmi erők, beleértve a Yakuza-, hogy egyes tagjai a diéta, a japán nemzeti jogalkotó, úgy érzi, a cég túl van megváltás, és meg kell tenni újra és tisztítani. A japán szenátor és a Liberális Demokrata Párt azt a háttérben, "TEPCO részvétele anti-társadalmi erők és képtelenek kiszűrni őket a munkahelyi nemzetbiztonsági kérdés. Ez az egyik oka annak, hogy egyre inkább a diéta beszélünk de facto államosítása a cég. A nukleáris energia nem lehet a kezében a Yakuza. Ők a játékosok, és egy intelligens ember, nem akarom, hogy atom kocka játszani. "
n június azt jelentette, hogy Yakuza dolgozott a Fukushima atomerőmű a takarítók és a kézi munka, hanem a poszt-összeomlást Yakuza kapcsolatok csak a jéghegy csúcsa. Ebben a hónapban egy új könyv megjelent, Yakuza és a nukleáris ipar: Diary of An Undercover Reporter Munka a Fukushima Plant (ヤ ク ザ と 原 発 - 福島 第一 潜入 記 - 鈴木 - 智 彦), amelyben a korábbi jakuza rajongó magazin szerkesztője Tomohiko Suzuki jelentéseket a nukleáris üzleti-ipari-politikai és a média összetett Japánban az úgynevezett "nukleáris maffia" és Japán tényleges maffia: a Yakuza. A könyv már generál vitát, és megújult vizsgálata Japán "sötét birodalom", és a kapcsolat az alvilág. Ez sokkal több szilárd bizonyíték, hogy a japán nukleáris ipar egy fekete lyuk a bűnügyi gonosztett, hozzá nem értés és a korrupció.

Gyermekkori leukémia a közelben atomerőmű Németországban
Az okok a leukémia nagyrészt tisztázatlan. Az a kérdés, hogy a leukémia aránya növekszik közel atomerőművek ellentmondásos. A német gyermekkori Rákregiszter tett közzé egy epidemiológiai eset-kontroll vizsgálat a gyermekkori rák és a nukleáris erőművek.

Breaking news: hidrogén robbanás 4 reaktor történhetett on 2012/01/09
Hidrogén robbanás történhetett a reaktor a 4. és nem rejtett a kormány, azt mondta a blog Katayama Satsuki, tagja a House of tanácsosok a Liberális Demokrata Párt.

Fukusima után, Radioaktív Halak: Montreal Gazette

Kanada: Fish evők veszélyeztetett a Fukushima sugárzás

Darab otthonok, bóják, a halászhajó és egyéb törmeléket Japánból mosása a Vancouver-sziget Long Beach. Fényképezte: Christopher Pouget, Postmedia News

A légi felvétel a törmeléket lebeg a Csendes-óceán partjainál Honshu március után a 9,0 erősségű földrengés és szökőár sújtotta Japán északi részén: A szemét folt a becslések szerint kétszer akkora, mint Texas. Fényképezte: US Navy

Alex Roslin, The Vancouver Sun
Miután a világ legsúlyosabb nukleáris baleset 25 éves, a hatóságok a kanadai szerint az itt élő emberek biztonságban voltak, és szembe nem egészségügyi kockázatok a csapadék a Fukushima.

Azt mondták, a legtöbb sugárzás a nyomorék japán atomerőmű esik az óceánba, ahol elenyésző lenne, és nem jelentenek veszélyt.

Dr. Dale Dewar nem volt meggyőződve. Dewar, a családi orvos Wynyard, Sask., Nem eszik sok tenger gyümölcsei magát, de amikor unokái látogatóba, ő gondosan ellenőrzi tenger gyümölcsei címkéket.

Azt akarja, hogy megbizonyosodjon arról, ő nem szolgálja őket, hogy bármi jön a nyugati Csendes-óceánon.

Dewar, az ügyvezető igazgató az Orvosok a globális túlélés, a kanadai anti-nukleáris csoport, mondta a kanadai kormány elveszti a sugárzási kockázatok Fukushima, és sokkal kevésbé ellenőrzi azokat.

"Azt gyanítjuk, fogunk látni több rák, csökkent magzati életképesség, csökkent termékenységet, fokozott anyagcsere hibák -, és elvárjuk tőlük, hogy generációs," mondta.

Bizonyíték arra, hogy a hatásai a katasztrófa a Csendes-óceánon a vártnál rosszabbak lesznek.

Egyik tisztviselője Thaiföld Food and Drug Administration vesz mintát a szállítmány fagyasztott halak Japánból importált hamarosan a szökőár után, hogy tesztelje a lehetséges sugárzás. (Fotó: Sukree Sukplang, Reuters


Grand Canyon Victory: új bányászati ​​tilalom végre! - Wilderness Society

Örülünk, hogy jelentse a Belügyminisztérium Minisztérium bejelentette a tilalmat a bányászatról, a Grand Canyon és a környező vízgyűjtő a következő 20 évben.
Wildalert tagjai segítettek bányászati ​​moratórium

Új bányászati ​​igények tilos az egész több, mint 1 millió hektár az állami földek alkotó Grand Canyon Nemzeti Park vízválasztó, belügyminiszter titkára Ken Salazar bejelentette, január 9. Számos köszönhetően wildalert, akik segítettek járuljanak hozzá ehhez a győzelem által küldött több ezer levelek a belső részleg az elmúlt évben.

Fukushima hatása az Ocean Vizsgált

Január 11, 2012-után egy hónappal a március 2011 Fukushima Dai-ichi nukleáris baleset, óceán víz az üzem szennyvíz kibocsátási pont volt 45 millió alkalommal a koncentrációja a radioaktív cézium-137, mint a baleset előtt, a kutatók szerint a japán és a Woods Hole Oceanográfiai Intézet. A számok zuhant a jövő hónapban, mert a tengeri áramlatok kifejti a szennyeződéseket el a parttól. Július, a számok és 10 000-szer olyan magas, mint a szokásos.

Ez a legújabb elemzés, számolt be december 1-jei 2011 kérdését a folyóirat Environmental Science & Technology, azt jelzi, hogy az összefonódás az óceán víz nem jelent közvetlen veszélyt az emberre vagy a tengeri életet. Azonban felhalmozódás tengeri üledékben érdekesek lehetnek évtizedekig mondja Ken Buesseler, a tengeri vegyész Woods Hole, aki részt vett a kutatásban.

Mi is aggasztó, hogy a cézium-137 koncentrációt maradt közel állandó szinten július óta,

HOT Michigan Rain 12/30/11 Pt 1

2012-Az év végül Bury Atomerőmű
Harvey Wasserman - Insight
A 2012-es év nyitott hír, hogy Fukushima radioaktív felhő már megölt néhány 14.000 amerikaiak szerint egy nagyszabású tanulmány csak megjelent az International Journal of Health Services.

Mintegy 100 millió tonna szökőár trash-nagy része által kisugárzott Fukushima Fallout-megkezdődött szennyezi a strandok a Csendes-óceán partján.

Németország és Japán, a világ harmadik és a negyedik legnagyobb gazdasága, valamint sok más országban, végleg elfordultak a "békés atom".

De ez még nem temették el. Ez rajtunk múlik. És 2012 az az év, hogy csináld.

Fukushima Fallout
Stefanie Penn Spear - EcoWatch.org
Amikor elkezdtem szerkesztésekor Harvey Wasserman Insights cikket a EcoWatch.org hely, én is nagy nehezen jut át ​​az első mondatot: "Az 2012-es nyitott hír, hogy Fukushima radioaktív felhő már megölt néhány 14.000 amerikaiak szerint egy nagyszabású tanulmány csak megjelent az International Journal of Health Services. "Azonnal rákattintottam a" szerint egy nagyszabású tanulmány "linkre, és olvassa el a jelentést. Azt hittem, elég jól tájékozott a csapadék, a katasztrófa, de most már látom, hogy hiányzik hatásával kapcsolatos információk Fukushima volt a Pacific Northwest és más részein az Egyesült Államokban

A jelentés szerint Joseph J. Mangano és Janette D. Sherman ijesztő. A jelentés megnyílik azzal,

A többszörös nukleáris meltdowns a fukusimai erőművek kezdődő március 11-én, 2011, a felszabadító nagy mennyiségű levegőben a radioaktivitás, hogy elterjedt az egész Japán és más nemzetek így, tanulmányok a szennyeződés és az egészségügyi veszélyek kiérdemelte. Az Egyesült Államokban, Fukushima Fallout érkezett mindössze hat nappal azután, hogy a földrengés, szökőár, és meltdowns. Néhány minta radioaktivitásának csapadék, a levegő, a víz, és a tej is, amelyeket az amerikai kormány, megmutatta szintje százszor normális felett; Azonban a kis minták száma megtilt minden hiteles elemzés időbeli trendeket és területi összehasonlítások. Amerikai egészségügyi tisztviselők hetente jelentést halálozások életkor 122 városban, körülbelül 25 és 35 százaléka a nemzeti teljes. Halálesetek emelkedett 4,46 százalékkal 2010-2011 a 14 hét után az érkezése japán csapadék, míg a 2,34 százalékos növekedés a megelőző 14 hét. Száma csecsemőhalálozás Fukusima után emelkedett 1,80 százalékkal, míg a korábbi 8,37 százalékkal csökkent. Kiálló Ezek a számok az egész Egyesült Államokban hozamok 13.983 összes haláleset és 822 csecsemő halálozás meghaladja a várt. Ezek az előzetes adatok kell nyomon követni, különösen annak fényében, hasonló előzetes amerikai halálozás megállapítások a négy hónapon belül Chernobyl Fallout érkezett 1986-ban, ami megközelítette a végleges számok.

A jelentés következik bemutatva ezeket a számokat, és a növekedés az amerikai halálozás óta a Fukushima csapadék. Azt javasoljuk, hogy olvassa el.

Fukushima amerikai Death Toll - ProgressiveRadioNetwork
Már 14.000 amerikaiak már meghalt a Fukushima radioaktív csapadék? Health kutatói Dr. Janette Sherman és Joe Mangano legújabb lektorált tudományos felmérés szerint igen ... és hogy sokkal több a számunkra, majd meghalni is. Hatálya alá tartozó nagy média az egész világon, ezek az eredmények már hevesen tagadta a Nuke-ipar, de támogatja a tudósok. Csatlakozzon hozzánk egy forró órát a valódi halálos áldozatok száma az atomenergia, a Fukushima, Csernobil és a Three Mile Island-a napi kibocsátását a saját közeli fejeket.

Legyen kemény a nukleáris biztonságot - Nature

A üdítően őszinte és előremutató jelentés biztonságáról szóló francia atomerőművek nyomán Fukushima kell mozdítania a többi országot, hogy hozzanak egy kemény pillantást szabályozása saját reaktorok.

Diablo Canyon Cost Recovery megtagadva
PG & E nem töltheti adófizetők 80 millió dollárt fog költeni, hogy meghosszabbítja az élet az Erőmű
Nick walesi - Santa Barbara Független
Csütörtök, január 5, 2012

PG & E-ben megtagadta az engedélyt, hogy töltse adófizetők 80.000.000 $ költségek a közüzemi óriás becslése szerint akkor merülnek kérelmező engedélyt meghosszabbítja az életet a Diablo Canyon atomerőmű Avila Beach másik 20 éves. Ehelyett egy közigazgatási bíró a California Public Utilities Bizottság (CPUC) tesz PG & E a nyilatkozat, hogy először ki kell töltenie nagy energiájú, háromdimenziós offshore tanulmányokat, hogy meghatározzák a pontos erő és sebesség az új törésvonal felfedezett három évvel ezelőtt csak a néhány száz méterre partjainál a nukleáris erőmű.

A bíró akció jött a kezdeményezésére Szövetség nukleáris felelősség, az anti-nukleáris watchdog csoport székhelye San Luis Obispo. PG & E tisztviselők minimalizálni a döntés, amely leírja, hogy a miniszteri intézkedés, és kifejti, hogy ők már megállapodtak abban, hogy a felfüggesztett jóváhagyás azt jelenti, hogy az új szeizmikus vizsgálatokat kellett végezni, mielőtt a relicensing alkalmazás is jóvá kell hagyni. David Weisman a szövetség ragaszkodott szignifikáns különbség a felfüggesztés és a tagadás. A felfüggesztett alkalmazás Weisman mondta, PG & E lett volna szabad, hogy minden adat ez már összegyűjtött részeként relicensing alkalmazás. Hanem azért, mert a bíró megtagadta a kérelmet, azt mondta, a PG & E kellett volna használni összegyűjtött adatok csak az új szeizmikus vizsgálatok befejeződtek. In the intervening three to five years, Weisman said, the market forces that might impact the cost-benefit analysis required for the relicensing requirement could change dramatically. Solar and wind, he said, might be significantly cheaper in three years. Likewise, new requirements that PG&E take steps to better cool the water offloaded into the ocean by the reactors might make Diablo Canyon significantly more expensive. In the meantime, Weisman also confirmed that the alliance is also opposing PG&E's effort to recover the costs associated with the three-dimensional seismic studies. PG&E, Weisman said, initially estimated the cost of such studies would be $18 million. Subsequently, he said, those costs have skyrocketed to $64 million. Until PG&E justifies that, Weisman said, the alliance would oppose the utility's cost recovery application with the CPUC.

NRC March Email: “The walls of the Unit 4 spent fuel pool have collapsed, and there is no water in there” – ENE News

From: Boska, John
Sent: Wednesday, March 16, 2011 11:31 AM
To: Guzman, Richard
Cc: Pickett, Douglas
Subject: Developments in Japan
Importance: High

Rich, please review and comment, for distribution to our branch.

In a briefing with Joe Giitter that just ended, we were informed that the situation is now much worse in Japan. The walls of the Unit 4 spent fuel pool have collapsed, and there is no water in there. There were a large number of fuel assemblies in the pool, and the fuel may no longer be intact. The radiation levels are increasing so much that it may prove difficult to work on the other 5 reactors at the site, which could lead to more fuel damage and releases. [...]

The Fukushima black box
A dangerous lack of urgency in drawing lessons from Japan's nuclear disaster

Complex systems, jerry-rigged

For now, the risk is that the interim report does not get the attention it deserves. So far it seems to have aroused more interest on a techie website called Physics Forums, beloved of nuclear engineers, than in the Japanese press.
Sunday, Jan. 8, 2012

SUNDAY TIMEOUT
Fukushima lays bare Japanese media's ties to top
By DAVID MCNEILL
Special to The Japan Times

Is the ongoing crisis surrounding the Fukushima No. 1 nuclear power plant being accurately reported in the Japanese media?

No, says independent journalist Shigeo Abe, who claims the authorities, and many journalists, have done a poor job of informing people about nuclear power in Japan both before and during the crisis — and that the clean-up costs are now being massively underestimated and underreported.

"A kormány azt mondja, hogy mindaddig, amíg a radioaktív szivárgás lehet rekeszteni az oldalról lehet állítani, de az a baj," Abe ragaszkodik. "Fognak kell építeni egy hatalmas árok alatt a növény, hogy tartalmazza a sugárzás - a hatalmas pelenka. Ez egy óriási méretű építési és kerül egy vagyonba. A kormány tudja, hogy, de nem mutatják meg. "

NRC azt mondja, nincs ok még a Davis-Besse repedések
Frissítve: péntek, január 6, 2012, 02:14 EST
Megjelent: csütörtök, január 5, 2012, 16:01 EST
* JOHN SEEWER, Associated Press

Port Clinton, Ohio (AP) - Szövetségi ellenőrök vannak győződve arról, hogy a nukleáris reaktor mentén Lake Erie biztonságosan működik annak ellenére, hogy azt mondta, csütörtök, hogy nem világos, hogy miért a kis repedések jelentek meg olyan konkrét héj, amely megvédi a növény.

Törmelék mező méretét California japán szökőár kezd Litter West Coast

Japán cunami törmelék kezd, hogy elérje az USA partjainál

Törmeléket Japán Tsunami indítása mossa partra Tofino

Megjelent a vasárnap, január 15, 2012 közös álmok
Oroszország radioaktív Phobos-Grunt űrszonda földre esett vasárnap
Karl Grossman

Oroszország Phobos-Grunt űrszonda, 22 kiló radioaktív kobalt-57 fedélzetén, a földre hullott vasárnap. A szonda indult november menni Phobos, a hold a Mars, de a rakéta nem tűz kezdve az alacsony Föld körüli pályán ....

Mi történt mutatja, mi történhetett volna, hogy a plutónium-üzemű rover, amely a NASA kéri Curiosity általa indított november 26-án egy út a Marsra. Kíváncsiság elindítása gond nélkül ment végbe. Most úton a Marsra. De végződhetett volna, mint Phobos-Grunt-esett vissza a Földre az űrből, a 10,6 £ plutónium megjelent halálos radioaktív por.

ÖSSZEFOGLALÓ
History has shown that each major nuclear accident has caused a re-examination of the risks of nuclear power leading to more stringent safety requirement and higher costs. The failures that led to the ongoing catastrophe at Fukushima are being scrutinized in the United States and other countries. An analysis of the current re-evaluations of nuclear power and a comparison with the substance and economic impact of past, post-accident reviews provides important insights into the prospects of new nuclear reactor construction in the decade after Fukushima.
 Before Fukushima, the mythical “nuclear renaissance” had already proven to be a bubble with the air rapidly leaking out of it. Fukushima will make it even more difficult to inflate.
Economics
Fukushima is magnifying the economic problems that the “nuclear renaissance” faced, which are the very problems that have plagued nuclear power throughout its history. Nuclear power has always suffered from high cost and continuous cost escalation, high risk and uncertainty. With long lead-times and large sunk costs, nuclear is a risky investment in an environment filled with ambiguities. That is the reason that the “nuclear renaissance” never got started.
The nuclear reactor disaster at Fukushima will increase the cost and further undermine the economic viability of nuclear power in any country that conducts such a review.
 The Japanese government has recently estimated that the cost of power from nuclear reactors will be 50 percent higher than estimated seven years ago.
 This increase is consistent with the impact of past accidents.
Safety risks render the nuclear industry uninsurable in commercial markets. Fukushima reminds the financial markets that the liability of a major accident will instantaneously bankrupt the utility owner, absent the socialization of costs.
 The cost of the Fukushima accident has been estimated as high as $250 billion and rising, which essentially bankrupted Tokyo Electric Power Co., the fourth largest utility in the world.
 Estimates of the cost of a severe accident in the US are in this range or higher.
 Although the bailout of nuclear power cushions the blow, it also constrains the growth of profit, which makes the sector less attractive to investors.
Safety
Fukushima has stimulated vigorous reviews around the world in part because it is severe (the worst accident affecting a nuclear reactor in a market economy) and in part because it occurred in a nation that was assumed to have a high standard of safety and superb technical expertise. Although the technical challenges are different with each accident, the challenges perceived by those responsible for nuclear safety in the wake of the Fukushima accident are quite substantial and reflect general historic themes.
 faulty design,
 insufficient backup systems,
 human error,
2.
 inadequate contingency plans, and
 poor communications.
Even more striking are the persistent institutional failures revealed by a comparison between the post-accident evaluations of TMI and Fukushima, including
 Failure of voluntary, self-regulation;
 Denial of the reality of risk;
 Lack of safety culture;
 Lack of a comprehensive, consistent regulatory framework;
 The challenge of continuous change and the failure to resolve outstanding safety issues;
 Failure to require existing reactors to add safety measures because of cost; és,
 Complexity, confusion and chaos in the response to a severe accident.
With the global nuclear safety institutions expressing strong concerns, particularly the advanced industrial nuclear nations, and the aftermath of Fukushima likely to command attention for years as the extent of the damage and the challenge of decommissioning unfold, the issues are likely to continue to have traction.
Policy
The reviews stimulated by accidents are not limited to safety issues. In the wake of Fukushima re-evaluations of energy options and nuclear risks and economics have substantially dimmed the prospects for construction of new nuclear reactors.
 Major policy reviews by governments have led several nations to decide to scale back or abandon their commitments to nuclear power (including important large industrial national like Japan, Germany);
 Financial institutions have conducted extensive reassessments of the economic prospects of nuclear power and concluded that the costs will rise;
 Utilities with nuclear plans in several national have continued to be downgraded by the rating agencies, and
 Several major firms have abandoned the sector altogether or been forced to scale back their activities.
As all stakeholders re-examine all aspect of energy policy, the risks of nuclear reactors increase and the attractiveness of nuclear power compared to other options decreases. From a big picture perspective, Fukushima has had and is likely to continue to have an electrifying impact on the development of nuclear power because it combines the most powerful message from TMI on cost escalation with the most powerful message from Chernobyl on the risk of nuclear reactors in a nation where it was not supposed to happen. And, it has taken place in an environment where information and images flow instantaneously around the world, so the public sees the drama and trauma of losing control of a nuclear reaction in real time.

=======
To help keep EON's work going, please check out all the support options on our Donation Page or you can also send a check made out to EON to EON, POB 1047, Bolinas, CA
Or…just:


Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Mintegy Admin

James Heddle and Mary Beth Brangan administer this blog as well as Planetarian Perspectives . Díjnyertes média termelők, valamint a pedagógusok és a közösségi szervezők, ők közösen közvetlen EON - az ökológiai lehetőségeket Network . The EON YouTube channel has over 500 posts and over 2,000 subscribers.
This entry was posted in Uncategorized . A Könyvjelző permalink .

One Response to Nuclear News Digest – 1-20-2012

  1. Pingback: The Wake-Up Call from Fukushima – Uncensored | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

*

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>