JEDRSKA Russian Roulette v Kaliforniji - Dan Hirsch na San Onofre

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Pogled z zraka Ustvarjanje postaje San Onofre jedrsko (pesmi), v bližini San Clemente, CA.

Zapreti kalifornijski Nukes?
V luči trenutnega nesreči v Fukušimi, naraščajoče število Kalifornijci so se začeli resno prizadeva za zaprtje štirih reaktorjev vse, ki se nahajajo v potresu in cunamiju con na Diablo Canyon in San Onofre.

Na 11 oktober 2011 je forum o tem vprašanju potekala v San Clemente, mesta, ki je najbližje Ustvarjanje postaja San Onofre jedrske (pesmi), ki ga upravlja Southern California Edison, San Diego Gas & Electric (SDG & E) in v skupni lasti z mestom od Riverside. San Onofre je najhujše za varne in večina varnostnih kršitev katere koli jedrske elektrarne, ki deluje v ZDA

Nesreča v San Onofre bi vplivala na osem milijonov ljudi, ki živijo od Los Angelesa do San Diega in onstranstvo. Evakuacija bi bilo nemogoče.

Območje, ki bi morali evakuirati če "Fukushima-like dogodek" zgodilo v pesmi.

V programu, ki ga San Clemente Zelenih soorganizaciji SanClementeGreen.com in SanOnofreSafety.org (SOS), člani mestnega sveta in zmogljivosti občinstvo državljani poslušali in podvomil seznam govornikov, vključno z dr Helen Caldicott ( IfYouLoveThisPlanet ) in jedrske Moč strokovnjak Arnie Gunderson ( Fairewinds ) (na živo video krme).

Dan Hirsch obravnava mestni svet in pakiran hišo v San Clemente, CA.

Državljani San Clemente dati daN Hirsch stoječimi ovacijami.

Končni govornik je bil Daniel Hirsch od CommitteeToBridgeTheGap.org, jedrska strokovnjak in predavatelj jedrske politike na UC Santa Cruz.

Dni kasneje je mestni svet soglasno strinjale poročilo osebja, ki je vložil močne priporočila za spopadanje s številnimi varnostnimi vprašanji, s pesmimi in radioaktivne odpadke. [Glej reševalni načrt in jedrskem vprašanju - Mestni svet soglasno glasovi za stojalo z nami na najbolj zaskrbljujoče (razen za takojšnjo zaustavitev )
]

Tukaj je tisto, Hirsch povedati v dveh delih - Predstavitev in Q & A.

Za več informacij:

CommitteeToBridgeTheGap.org

SanClementeGreen.com
SanOnofre.com
AceHoffman.org
ROSE residentsorganizedforasafeenvironment.wordpress.com
NIRS.org
BeyondNuclear.org
NukeFree.org

http://ifyoulovethisplanet.org

=======
Da bi pomagali ohraniti delo EON dogaja, prosimo, preverite vse možnosti za podporo na naši Donacija strani ali pa lahko pošljete tudi opravljen pregled ven EON za EON, POB 1047, Bolinas, CA
Ali pa ... samo:

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

O Admin

James Heddle in Mary Beth Brangan upravlja ta blog, kot tudi Planetarian perspektive . Nagrajena proizvajalce medijev kot tudi učiteljem in organizatorjem skupnosti, sta sodelovala neposredno EON - Ekološka Options omrežje . Kanal EON YouTube ima več kot 600 delovnih mest in več kot 3000 naročnikov.
Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane . Zaznamek permalink .

5 Responses to JEDRSKIH Russian Roulette v Kaliforniji - Dan Hirsch na San Onofre

  1. Pingback: Puščanje, Meltdown, Meltthrough, Meltout, ... «internationalnucleareventscale7

  2. Pingback: Dr. Helen Caldicott Intervjuji Arnie Gundersen: Sveže Poročilo o Fukušimi (Audio): stopljeno jedro Hit podtalnice, pušča Out Kakorkoli, Podzemna Že Kontaminirana, Massive kontaminacije oceanu

  3. Pingback: Sveže poročilo o Fukušimi

  4. Gene Stone pravi:

    Dan naredil veliko delo, da je noč Navajanje razlogov za zaustavitev San Onofre. Hvala vsem, ki ga je pomagal sestaviti.

  5. Pingback: Wake-Up Call iz Fukušime - Uncensored | eon3EMFblog.net

Pustite Odgovori

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Obvezna polja so označena *

*

Lahko uporabite te HTML oznake in atributi: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>