JEDRSKA Russian Roulette v Kaliforniji - Dan Hirsch na San Onofre

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Aerial view of Nuclear Generating Station San Onofre (pesmi), v bližini San Clemente, CA.

Zapreti Kaliforniji nukes?
V luči trenutnega Fukušimi katastrofe, vse več Kalifornijci so se začeli resno prizadeva za zaprtje štirih jedrskih reaktorjev, vsi, ki se nahajajo v potresu in cunamiju con na Diablo Canyon in San Onofre.

Dne 11. okt 2011 je forum o tem vprašanju potekala v San Clemente, mesta, ki je najbližje Generating Station San Onofre jedrske (pesmi), ki ga upravlja Southern California Edison, San Diego Gas & Electric (SDG & E), in v skupni lasti z mestom od Riverside. San Onofre je najhujše za varne in najbolj varnostne kršitve katere koli jedrske elektrarne, ki deluje v ZDA

Nesreča pri San Onofre bi vplivala osem milijonov ljudi, ki živijo od Los Angelesa do San Diega in po njem. Evakuacija bi bilo nemogoče.

Območje, ki bi evakuirati če "Fukushima-like dogodek", se je zgodilo v pesmi.

V programu, ki ga San Clemente Zelenih v soorganizaciji SanClementeGreen.com in SanOnofreSafety.org (SOS), člani mestnega sveta in zmogljivost občinstvo državljani poslušali in zaslišala seznam govornikov, vključno z dr Helene Caldicott ( IfYouLoveThisPlanet ) in jedrske Strokovna moč Arnie Gunderson ( Fairewinds ) (na živo video krme).

Dan Hirsch obravnava mestni svet in pakiran hišo v San Clemente, CA.

Državljani San Clemente dati daN Hirsch stoječimi ovacijami.

Končni govornik je bil Daniel Hirsch od CommitteeToBridgeTheGap.org, jedrska strokovnjakinja in jedrska politika predavatelj na UC Santa Cruz.

Dni kasneje je mestni svet soglasno glasoval za sprejem poročila osebja, ki je vložil močno priporočila, da se ukvarjajo s številnimi varnostnimi vprašanji, s pesmimi in njen radioaktivnih odpadkov. [Glejte evakuacijski načrt in jedrskem vprašanju - Mestni svet soglasno glasovi za Stand z nami na najbolj zaskrbljujoče (razen za takojšnjo zaustavitev )
]

Tukaj je tisto, Hirsch imel za povedati v dveh delih - predstavitev in Q & A.

Za več informacij:

CommitteeToBridgeTheGap.org

SanClementeGreen.com
SanOnofre.com
AceHoffman.org
ROSE residentsorganizedforasafeenvironment.wordpress.com
NIRS.org
BeyondNuclear.org
NukeFree.org

http://ifyoulovethisplanet.org

=======
Da bi pomagali ohraniti delo Eon je šlo, preverite vse možnosti podpore za naše Donacija strani ali pa pošljete tudi ček, podarjen EON bi EON, pp 1047, Bolinas, CA
Ali ... samo:

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

O Admin

James HEDDLE in Mary Beth Brangan upravlja ta blog, kot tudi Planetarian perspektive . Nagrajena medijskih proizvajalci kot tudi vzgojitelji in organizatorjev skupnosti, ki jih sofinancirajo neposredna EON - ekološki možnosti omrežje . Kanal EON YouTube ima več kot 500 delovnih mest in več kot 2.000 naročnikov.
Ta vnos je bil objavljen v Nekategorizirane . Zaznamek permalink .

5 Responses to JEDRSKIH Russian Roulette v Kaliforniji - Dan Hirsch na San Onofre

  1. Pingback: Puščanje, Meltdown, Meltthrough, Meltout, ... «internationalnucleareventscale7

  2. Pingback: Dr Helen Caldicott Intervjuji Arnie Gundersen: Sveže Poročilo Na Fukušimi (avdio): Melted Core Hit podzemne vode, bo uhajati Kakorkoli že, Podzemna že okužene, Massive kontaminacije oceanu

  3. Pingback: Sveže poročilo o Fukušimi

  4. Gene Stone pravi:

    Dan naredil veliko delo, da je noč Navajanje razlogov za zaustavitev San Onofre. Hvala vsem, ki ga je pomagal sestaviti.

  5. Pingback: Wake-Up Call od Fukušime - Uncensored | eon3EMFblog.net

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. Zahtevana polja so označena *

*

Lahko uporabite te HTML oznake in atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>