NUKLEÁRIS orosz rulett Kaliforniában - Dan Hirsch a San Onofre

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Stumbleupon

A légi felvétel a San Onofre nukleáris erőművi (Songs) közel San Clemente, CA.

Zárja le a kaliforniai fejeket?
Nyomán a folyamatban lévő fukusimai katasztrófa, egyre nagyobb számú kaliforniaiak kezdik komolyan törekedni, hogy bezárja a négy atomreaktorok minden található a földrengés és szökőár zónák a Diablo Canyon és San Onofre.

Az október 11, 2011 a fórumot a témában tartott San Clemente, a város legközelebb San Onofre nukleáris erőművi (dal) által működtetett Southern California Edison, San Diego Gas & Electric (SDG & E), és közös tulajdonú a város A Riverside. San Onofre a legrosszabb biztonsági rekord, és a legnagyobb biztonságot megsértése a nukleáris erőmű működik az USA-ban

Egy baleset San Onofre hatással lenne a nyolc millió ember él a Los Angeles-San Diego és azon túl. Kiürítési lehetetlen lenne.

A terület, amely kell üríteni, ha a "Fukushima-szerű esemény" történt Songs.

A program által közösen szervezett San Clemente Greens SanClementeGreen.com és SanOnofreSafety.org (SOS), tagjai a Városi Tanács és a teltházas polgárok hallgatott, és megkérdőjelezte a listát a felszólalók többek között Dr. Helen Caldicott ( IfYouLoveThisPlanet ) és a nukleáris hatalom szakértő Arnie Gunderson ( Fairewinds ) (az élőképet.)

Dan Hirsch foglalkozik a Városi Tanács és a telt ház a San Clemente, CA.

San Clemente polgárok adnak Dan Hirsch egy álló ováció.

Az utolsó szónok Daniel Hirsch a CommitteeToBridgeTheGap.org, nukleáris szakértői és nukleáris politika előadója UC Santa Cruz.

Napokkal később a városi tanács egyhangúlag megszavazta, hogy hagyja jóvá a személyzet jelentés, amely az erős ajánlásokat foglalkozni a sok biztonsági kérdések a dalok és a radioaktív hulladék. [Lásd evakuálási térkép és nukleáris kérdés - Városi Tanács egyhangúlag szavazattal állni velünk a leginkább érint (kivéve az azonnali leállítás )
]

Itt van, amit Hirsch kellett mondani két részben - Prezentáció és Q & A.

További információ:

CommitteeToBridgeTheGap.org

SanClementeGreen.com
SanOnofre.com
AceHoffman.org
ROSE residentsorganizedforasafeenvironment.wordpress.com
NIRS.org
BeyondNuclear.org
NukeFree.org

http://ifyoulovethisplanet.org

=======
Annak érdekében, hogy ne EON megy a munka, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi adomány oldal , vagy akkor is küld egy csekket az EON az EON, Pf. 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Stumbleupon

Körülbelül Admin

James Heddle és Mary Beth Brangan kezeli ezt a blog, valamint Planetarian perspektívák . Díjnyertes media termelők, valamint az oktatók és a közösségi szervezők, ők közösen közvetlen EON - az ökológiai lehetőségeket Network . Az EON YouTube-csatorna több mint 500 hozzászólás, és több mint 2000 előfizetője van.
Ez a bejegyzés a Uncategorized . A Könyvjelző permalink .

5 Válasz a nukleáris Orosz rulett Kaliforniában - Dan Hirsch a San Onofre

  1. Pingback: szivárog, Meltdown, Meltthrough, Meltout, ... «internationalnucleareventscale7

  2. Pingback: Dr. Helen Caldicott Interjúk Arnie Gundersen: A Fresh Jelentés Fukushima (Audio): Olvasztott mag Hit Talajvíz, szivárog ki Különben is, felszín alatti szennyezett, Massive szennyeződése The Ocean

  3. Pingback: Egy friss jelentés Fukushima

  4. Gene Kő mondja:

    Dan nagyszerű munkát, hogy az éjszaka, hogy az ügy shutdown San Onofre. Köszönet mindenkinek, aki segített összerakni.

  5. Pingback: A Wake-Up Call Fukushima - Cenzúrázatlan | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

Az e-mail cím nem publikus. A kötelezően kitöltendő mezőket *

*

Ön ezeket a HTML elemek és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>