NUKLEÁRIS orosz rulett Kaliforniában - Dan Hirsch a San Onofre

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Rábukkan

A légi felvétel a San Onofre nukleáris erőművi (dal) közelében San Clemente, CA

Zárja le a kaliforniai fejeket?
Az nyomán a folyamatban lévő fukusimai katasztrófa, egyre nagyobb számban kaliforniaiak kezdik komolyan szorgalmazzák, hogy bezárja a négy atomreaktorok minden található földrengés és szökőár zónákra Diablo Canyon és San Onofre.

On október 11, 2011 fórumot a témában tartott San Clemente, a város legközelebb a San Onofre nukleáris erőművi (dal) által működtetett Southern California Edison, San Diego Gas & Electric (SDG & E) és közös tulajdonban lévő és a város A Riverside. San Onofre a legrosszabb biztonsági rekord, és a legtöbb biztonsági megsértése semmilyen atomerőmű működött az USA-ban

Baleset San Onofre hatással lenne a nyolc millió ember él a Los Angeles és San Diego és azon túl. Evakuálási lehetetlen lenne.

A terület járna a evakuálták, ha a "Fukushima-szerű esemény" történt dalokat.

A programban közös szervezésében San Clemente Greens SanClementeGreen.com és SanOnofreSafety.org (SOS), tagjai a Városi Tanács és a teltházas polgárok hallgatta, és megkérdőjelezte a felszólalók listáján többek között Dr. Helen Caldicott ( IfYouLoveThisPlanet ) és nukleáris hatalom szakértő Arnie Gunderson ( Fairewinds ) (a élőképet).

Dan Hirsch foglalkozik a városi tanács és a telt ház a San Clemente, CA

San Clemente polgárok adni Dan Hirsch egy álló ováció.

Az utolsó szónok Daniel Hirsch a CommitteeToBridgeTheGap.org, a nukleáris szakértő és nukleáris politika tanára UC Santa Cruz.

Napokkal később a városi tanács egyhangúlag megszavazta, hogy hagyja jóvá a személyzet jelentést, amely az erős ajánlásokat kell kezelni a sok biztonsági kérdések dalokkal és radioaktív hulladék. [Lásd evakuálási térképet és nukleáris kérdés - Város Tanácsa egyhangúlag szavazattal állvány velünk leginkább foglalkoztató (kivéve az azonnali leállás )
]

Itt van, amit Hirsch kellett mondani két részben - Bemutató és Q & A.

További info:

CommitteeToBridgeTheGap.org

SanClementeGreen.com
SanOnofre.com
AceHoffman.org
ROSE residentsorganizedforasafeenvironment.wordpress.com
NIRS.org
BeyondNuclear.org
NukeFree.org

http://ifyoulovethisplanet.org

=======
Hogy segítsen megőrizni EON munka folyik, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi Adomány oldal , vagy akkor is küld egy csekket, hogy EON EON, Pf 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Finom Reddit Rábukkan

Körülbelül Admin

James Heddle és Mary Beth Brangan kezeli ezt a blogot, valamint Planetarian Perspectives . Díjnyertes média termelők, valamint a nevelők és a közösség szervezői, hogy együtt közvetlen EON - az ökológiai lehetőségeket Network . Az EON YouTube csatorna már több mint 600 hozzászólás és több mint 3000 előfizetője van.
Ez a bejegyzés a Nincs kategorizálva . A Könyvjelző permalink .

5 Válasz a nukleáris orosz rulett Kaliforniában - Dan Hirsch a San Onofre

  1. Pingback: szivárgás, Meltdown, Meltthrough, Meltout, ... «internationalnucleareventscale7

  2. Pingback: Dr. Helen Caldicott Interjúk Arnie Gundersen: új jelentés On Fukushima (Audio): Olvasztott Core To Hit A felszín alatti vizek, szivárog ki Mindegy, felszín alatti szennyezett, Massive szennyezettsége The Ocean

  3. Pingback: A friss jelentés Fukushima

  4. Gene Stone- mondja:

    Dan nagyszerű munkát, hogy éjszaka így az ügy a shutdown San Onofre. Köszönet mindenkinek, aki segített összerakni.

  5. Pingback: A Wake-Up Call Fukusima - Cenzúrázatlan | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>