NUKLEÁRIS orosz rulett Kaliforniában - Dan Hirsch San Onofre

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit StumbleUpon

A légi felvétel a San Onofre nukleáris erőművi (énekek) mellett San Clemente, CA

Zárja le a kaliforniai fejeket?
Nyomán a folyamatban lévő fukusimai katasztrófa, egyre több kaliforniaiak kezdik komolyan tolja a lezárása a négy nukleáris reaktor minden található földrengés és szökőár zónák a Diablo Canyon és San Onofre.

Október 11. 2011 A fórumot a témában tartott San Clemente, a város legközelebb San Onofre nukleáris erőművi (zeneszámok) által működtetett Southern California Edison, San Diego Gas & Electric (SDG & E), és közös tulajdonban lévő és a város A Riverside. San Onofre a legrosszabb biztonsági rekord, és a legnagyobb biztonságot megsértése olyan atomerőmű működött az USA-ban

Baleset San Onofre hatással lenne a nyolc millió ember él a Los Angeles a San Diego és azon túl. Evakuálás lehetetlen lenne.

A terület, amely kell üríteni, ha a "Fukushima-szerű esemény" történt dalokat.

A program által közösen szervezett San Clemente Greens SanClementeGreen.com és SanOnofreSafety.org (SOS), tagjai a Városi Tanács és a teltházas polgárok hallgatott, és megkérdőjelezte a előadók listáját, beleértve a Dr. Helen Caldicott ( IfYouLoveThisPlanet ) és az atomenergia teljesítmény szakértő Arnie Gunderson ( Fairewinds ) (az élőképet).

Dan Hirsch foglalkozik a városi tanács és a telt ház a San Clemente, CA

San Clemente állampolgárok ad Dan Hirsch egy álló ováció.

Az utolsó szónok Daniel Hirsch a CommitteeToBridgeTheGap.org, nukleáris szakértő és nukleáris politika tanára UC Santa Cruz.

Nappal később a városi tanács egyhangúlag megszavazta, hogy hagyja jóvá a személyzet jelentés, amely az erős ajánlásokat foglalkozik a számos biztonsági területen, a dalok és a radioaktív hulladék. [Lásd evakuálás térképet és nukleáris kérdés - Városi Tanács egyhangú szavazattal állvány velünk leginkább foglalkoztató (kivéve az azonnali leállás )
]

Itt van, amit Hirsch kellett mondani két részben - Bemutató és Q & A.

További info:

CommitteeToBridgeTheGap.org

SanClementeGreen.com
SanOnofre.com
AceHoffman.org
ROSE residentsorganizedforasafeenvironment.wordpress.com
NIRS.org
BeyondNuclear.org
NukeFree.org

http://ifyoulovethisplanet.org

=======
Hogy segítsen megőrizni EON megy a munka, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi Adomány oldal , vagy akkor is küld egy csekket, hogy EON EON, Pf 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Mintegy Admin

James Heddle és Mary Beth Brangan kezeli ezt a blogot, valamint Planetarian Perspectives . Díjnyertes média termelők, valamint a pedagógusok és a közösségi szervezők, ők közösen közvetlen EON - az ökológiai lehetőségeket Network . Az EON YouTube csatorna több mint 500 hozzászólás, és több mint 2000 előfizetője van.
Ez a bejegyzés a Uncategorized . A Könyvjelző permalink .

5 Válasz a nukleáris orosz rulett Kaliforniában - Dan Hirsch San Onofre

  1. Pingback: szivárgás, Meltdown, Meltthrough, Meltout, ... «internationalnucleareventscale7

  2. Pingback: Dr. Helen Caldicott Interjúk Arnie Gundersen: új jelentés A Fukushima (Audio): Olvasztott mag Hit felszín alatti víz, szivárog ki Mindegy, felszín alatti szennyezett, Massive szennyezettsége The Ocean

  3. Pingback: Egy friss jelentés Fukushima

  4. Gene Kő mondja:

    Dan nagyszerű munkát, hogy este az, hogy az ügy shutdown San Onofre. Köszönet mindenkinek, aki segített összerakni.

  5. Pingback: A Wake-Up Call Fukushima - Cenzúrázatlan | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

*

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>