NUKLEÁRIS Russian Roulette Kaliforniában - Dan Hirsch San Onofre

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit Stumbleupon

A légi felvétel a San Onofre nukleáris erőművi (DAL) közel San Clemente, CA

Zárja le a kaliforniai fejeket?
Nyomán a folyamatban lévő fukusimai katasztrófa, egyre nagyobb számban kaliforniaiak kezdik komolyan szorgalmazza a bezárását a négy nukleáris reaktor található összes földrengés és szökőár zónák Diablo Canyon és San Onofre.

Az október 11, 2011 fórumot a témában tartott San Clemente, a város legközelebb San Onofre nukleáris erőművi (DAL) által működtetett Southern California Edison, San Diego Gas & Electric (SDG & E), és közös tulajdonban lévő és a város A Riverside. San Onofre a legrosszabb biztonsági rekord, és a legnagyobb biztonságot megsértése minden atomerőmű működött az USA-ban

Baleset San Onofre nekiütődik a nyolcmillió ember él a Los Angeles-San Diego és azon túl. Kiürítési lehetetlen lenne.

A terület, ami kell üríteni, ha a "Fukushima-szerű esemény" történt dalokat.

A program által közösen szervezett San Clemente Greens SanClementeGreen.com és SanOnofreSafety.org (SOS), tagjai a városi tanács és a teltházas polgárok hallgatta, és megkérdőjelezte a előadók listáját, beleértve a Dr. Helen Caldicott ( IfYouLoveThisPlanet ) és nukleáris teljesítmény szakértő Arnie Gunderson ( Fairewinds ) (az élőképet).

Dan Hirsch foglalkozik a Városi Tanács és a telt ház a San Clemente, CA

San Clemente polgárok ad Dan Hirsch egy álló ováció.

Az utolsó szónok Daniel Hirsch a CommitteeToBridgeTheGap.org, nukleáris szakértő és nukleáris politika tanára UC Santa Cruz.

Napokkal később a városi tanács egyhangúlag megszavazta, hogy hagyja jóvá a személyzet jelentés, amely az erős ajánlásokat foglalkozik a számos biztonsági kérdéseket a dalok és a radioaktív hulladék. [Lásd evakuálási térkép és nukleáris kérdés - Városi Tanács egyhangúlag szavazattal állni velünk Most aggodalmak (kivéve az azonnali leállítás )
]

Itt van, amit el kellett mondani, Hirsch két részben - Bemutató és Q & A.

További információ:

CommitteeToBridgeTheGap.org

SanClementeGreen.com
SanOnofre.com
AceHoffman.org
ROSE residentsorganizedforasafeenvironment.wordpress.com
NIRS.org
BeyondNuclear.org
NukeFree.org

http://ifyoulovethisplanet.org

=======
Hogy segítsen megőrizni EON megy a munka, kérlek nézd meg a támogatási lehetőségeket a mi Adomány oldal , vagy akkor is küld egy csekket, hogy EON EON, Pf 1047, Bolinas, CA
Vagy ... csak:

Facebook Twitter E-mail Iwiw Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Mintegy Admin

James és Mary Beth Heddle Brangan kezeli ezt a blogot, valamint Planetarian Perspectives . Díjnyertes média gyártók, valamint az oktatók és a közösségi szervezők, ők közösen közvetlen EON - az Ökológiai Hálózat beállítások . Az EON YouTube csatorna már több mint 600 álláshely és több mint 3000 előfizetője van.
Ez a bejegyzés a Nincs kategorizálva . Könyvjelző a permalink .

5 Responses nukleáris Russian Roulette Kaliforniában - Dan Hirsch San Onofre

  1. Pingback: szivárgások, Meltdown, Meltthrough, Meltout, ... «internationalnucleareventscale7

  2. Pingback: Dr. Helen Caldicott Interjúk Arnie Gundersen: Egy friss jelentés A Fukushima (Audio): Olvasztott Core To Hit felszín alatti vizek, szivárog ki Mindegy, felszín alatti szennyezett, Massive szennyezettség az óceán

  3. Pingback: Egy friss jelentés Fukushima

  4. Gene Kő mondja:

    Dan nagyszerű munkát, hogy éjszaka, hogy az ügy, hogy shutdown San Onofre. Köszönet mindenkinek, aki segített összerakni.

  5. Pingback: A Wake-Up Call Fukushima - Cenzúrázatlan | eon3EMFblog.net

Hagy egy Válaszol

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra. Kötelező kitölteni *

*

Ön ezeket a HTML címkék és attribútumok: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>