Dirty Elektrik 101 - Dr. Sam Milham

Facebook Twitter E-mel LinkedIn Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Pencemaran Elektro-Magnetik
Edisi ini mempunyai pertama dua dalam siri EON baru empat video kepada kerja Dr. Sam Milham, epidemiologi MD dan penulis buku ELEKTRIK DIRTY .

Penyelidikan pecah tanah Dr. Milham ini menunjukkan korelasi yang kuat antara kebangkitan 'penyakit tamadun' yang dipanggil dan penyebaran sejarah elektrik.

Beliau menjelaskan bagaimana harmonik dan gangguan frekuensi yang dihasilkan oleh alat-alat seperti CFLs, halogen, suis pemalap dan antena gelombang mikro menyusup 60 kitaran berturut semasa melalui rumah, sekolah dan pendawaian pejabat boleh memberi kesan serius kesihatan manusia.

Maklumat ini adalah amat relevan dalam konteks kontroversi semasa lebih wayarles yang dipanggil 'meter pintar.' Penemuan Milham ini menunjukkan bahawa hanya mengubah 'radio mati' dalam 'meter pintar' tidak akan menyelesaikan masalah sepenuhnya risiko kesihatan manusia yang ditimbulkan oleh alat-alat - dan sudah berpengalaman dan memberi keterangan oleh beribu-ribu pelanggan cedera dan marah. Juga terkandung dalam peranti direka dengan buruk sekurang-kurangnya satu lagi punca pencemaran elektro-magnet; yang 'beralih bekalan kuasa mod' (SMP). diketahui menjadi sumber 'elektrik kotor' yang mampu membuat ramai orang sakit. [Dapatkan maklumat lanjut di SamMilham.com ]

Video 30 minit meringkaskan kerjanya. Ia diikuti dengan taklimat 16 minit bagi mereka yang tergesa-gesa.

'Dirty Elektrik dan Penyakit Tamadun - Dr. Sam Milham

Pengenalan Ringkas 'Dirty Elektrik' - Dr. Sam Milham

=======
Untuk membantu menjaga kerja EON berterusan, sila lihat semua pilihan sokongan pada kami Page Derma atau anda juga boleh menghantar cek dibuat kepada EON kepada EON, POB 1047, Bolinas, CA
Atau ... hanya:


Facebook Twitter E-mel LinkedIn Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Mengenai Admin

James Heddle dan Mary Beth Brangan mentadbir blog ini dan juga Perspektif Planetarian . Memenangi anugerah pengeluar media dan juga pendidik dan penganjur masyarakat, mereka bersama-langsung EON - Ekologi Pilihan Rangkaian . The saluran EON YouTube mempunyai lebih daripada 600 jawatan dan lebih 3,000 pelanggan.
Entri ini telah diposkan mengikut amalan Uncategorized . Bookmark permalink .

One Response to Dirty Elektrik 101 - Dr. Sam Milham

 1. Connie Koch berkata:

  Hello,

  Email ini merupakan susulan kepada satu saya dihantar kepada anda pada bulan Disember 2011 memperkenalkan anda untuk Greenwave Penapis. Saya berikut dengan maklumat tentang program Affiliate kami untuk anda dan pembaca anda dan saya tertanya-tanya jika ia mungkin tidak sesuai untuk anda untuk menghubungi saya atau untuk berkongsi maklumat ini dengan pembaca anda.

  Tidak ada keperluan pembelian untuk menjadi Bergabung dengan Penapis Greenwave. Dengan melawat laman web kami di http://www.greenwavefilters.com akaun Affiliate boleh dibuat dengan mengklik pada "Menjadi dan Affiliate" link di bahagian bawah halaman. Akaun akan diaktifkan dan arahan melalui e-mel untuk mendapatkan kod html untuk banner Greenwave kami untuk diletakkan di laman web anda. Komisyen yang diperolehi daripada setiap jualan yang diarahkan ke laman web kami dari laman web anda.

  Saya telah merangkumkan maklumat tambahan mengenai bagaimana penapis kami bekerja dari Pengerusi Greenwave Antarabangsa, Richard Lear. Jika anda memerlukan maklumat lanjut, Saya menjemput anda untuk menghubungi kami. Dan sudah tentu, laman web kami http://www.greenwavefilters.com menawarkan pelbagai maklumat mengenai penapis dan kesan elektrik kotor pada badan kita.

  Bagaimana Greenwave Penapis Kerja:

  Penapis Greenwave mengurangkan gangguan elektromagnet (EMI), juga dikenali sebagai elektrik kotor, pendawaian elektrik di rumah, perniagaan, atau sekolah. Penapis sasaran fana voltan yang menunggang pada pendawaian dalaman dalam 300 hertz 1 Gigahertz julat frekuensi. Penapis Greenwave menyerang julat luas 'elektrik kotor' mana-mana penapis plug-in pada masa ini. Penapis Greenwave keluarkan diserapkan (mod pengkamiran) serta beberapa terpancar frekuensi (mod biasa) sehingga 1 GHz, tanpa mengganggu 60 hertz AC gelombang sinus yang 'bersih'. Penapis telah direka oleh pasukan ahli EMI, termasuk pasukan R & D yang kontraktor pertahanan AS yang ketara, yang merupakan seorang pemimpin dalam EMI penapisan dengan kerjasama Richard Ozenbaugh, pengarang buku bersejarah itu, "EMI Filter Design. ' Elektrik kotor umumnya memperlihatkan dirinya sebagai pancang dan pusuan (gelombang bukan bentuk sinus) yang boleh mencetuskan sistem imun semula jadi ke dalam menyerang asing dilihat 'penceroboh'. Dr. Olle Johansson telah membangunkan model saintifik, menjejaki pencetus keradangan kronik dari peringkat rendah termodulat frekuensi radio dan gelombang mikro, yang bertindak sama seperti radiasi EMI.

  Penapis Greenwave telah diuji dalam lima makmal berasingan termasuk UCLA dan Agilent Technologies, yang semuanya menunjukkan prestasi yang membanggakan kepada semua penapis pengguna lain yang sedia ada.

  Keputusan ujian dan review dari penapis elektrik terbaik kotor akan dikeluarkan pada bulan-bulan yang akan datang pada http://www.dirtyelectricity.net .

  Untuk lebih lanjut, sila hubungi kami di 800-506-6098.

  Saya berharap untuk mendengar daripada anda.

  Salam hormat,

  Connie Koch, Pengarah
  Penapis Greenwave

Tinggalkan Jawapan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan.

Anda boleh menggunakan tag HTML dan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>