DAVANT POST-FUKUSHIMA FUTUR - Actualitzi 05/17/2011

Facebook Refilo Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Què és realment el que?
La separació de Fukushima realitat de la ficció s'està convertint en un esport extrem. Els radionúclids no són les úniques coses que s'estan escapant del Japó; mentides i veritats són, també. A continuació per a la seva consideració i avaluació són tres mirades que fan pensar en la informació emergent. Sembla que el món post-Fukushima mai tornarà a ser la mateixa. És hora de seguir l'exemple alemany i nukes nix. [Actualitzat 05/17/11]

Des del bloc progrés climàtic:
No armes nuclears, cap problema. Alemanya està demostrant una ràpida transició cap a les energies renovables és possible
D'aquí a quatre dècades, una de les principals economies del món seran propulsats gairebé íntegrament pel vent, solar, biomassa, hidràulica i geotèrmica.

D'Enginyeria Contra Incendis:
Rep Markey Cites Nou informe per demanar Moratòria Nuclear
Les conseqüències de la contínua crisi a la central japonesa de Fukushima té el representant Edward J. Markey, demòcrata per Massachusetts, i va advertir que els Estats Units no està fent prou per garantir la seguretat de les instal · lacions nuclears que propis.

Markey va publicar recentment un informe, elaborat pel Comitè de Recursos Naturals en la seva petició, que arriba a la trajectòria de la Comissió Reguladora Nuclear de la supervisió i regulació de la indústria nuclear. Llegir més.

Nova Nuke Enfrontament d'Amèrica comença ja!
per Harvey Wasserman
Com Fukushima continua escapolint-se i cremar, el que pot ser la batalla definitiva per les noves armes nuclears als Estats Units ha començat.
El primer vot crític EUA Casa en una proposta de $ 36.000 milions del paquet de garantia de préstecs per a la construcció del reactor pot arribar tan aviat com el 2 de juny. Defensors de l'energia verda ja estan trucant i escrivint a la Casa Blanca i el Congrés aviat i sovint, es prepara per a un llarg enfrontament definitiu .
Alemanya i el Japó han pres la seva decisió-la "Lethal Atom" no té futur. Llegir més.


Catàstrofe de Txernòbil va fer visible
per Ace Hoffman:
Gairebé 24 anys després, Txernòbil continua sent un lloc brut, una mala paraula.
Txernòbil ha gairebé segurament la mort de centenars de milers de persones, potser ja és més d'un milió. I amb el temps, que matarà a molts més. De fet, molts s'estima que la gran majoria que es mor o perjudicat per Txernòbil ni tan sols havien nascut en el moment de l'accident.

Aquest és el llegat negada per l'Institut d'Energia Nuclear (NEI, el braç de relacions públiques de la indústria nuclear nord-americà) i altres partidaris nuclears - incloent l'Agència Internacional d'Energia Atòmica (OIEA) i l'Organització Mundial de la Salut (OMS, que sotmet totes les seves reglaments l'OIEA per a la seva aprovació). Llegir més.

Des NIRS , el Servei d'Informació Nuclear i de recursos:
Triple Meltdown Probable
. Actualitzat 24:30, dilluns 16 maig, 2011 Unitat 1 desastre probablement causat pel terratrèmol, va començar abans que el tsunami; els nivells de radiació de 2.000 mil · lisieverts / hora mesurats dins de la Unitat 1; contenció de les Unitats 2 i 3 probablement violada. Llegir més.

Des del Japó avui:
Meltdown passar a Fukushima N º 1 del reactor 16 hores després d'11 de març terratrèmol

Des asahi.com:
Meltdowns probable també que es van produir al N º 2, N º 3 reactors de la planta de Fukushima

Des NYT:
Funcionaris japonesos ignorats o ocults perills

El següent post National Geographic, gràcies al nostre gran amic Roger Herried, editor del Butlletí de la Radiació en Energia-Net.org :
Japó Reactor de Crisi: Fotos de Satellite revelar el dany

Des d'abans que sigui de Notícies:
Mapa Secret Shows Massive radiació Núvol direcció a EUA i Canadà

Des DutchSince:
5/12/2011 - URGENT! NILU - Institut Norsk = Zardoz = radiació @ nivells molt alts

I un altre de Roger en Energia-Net.org :

Aquí està l'enllaç al recurs de la Comunitat Google Earth a Fukushima.

El seu un bloc lineal que va ser instal · lat per publicar notícies de Fukushima i aplicacions KMZ amb el programa Google Earth.

Almenys una dotzena d'aplicacions per Fukushima s'han pujat al lloc. Estic en el procés de revisió d'aquests per veure el que fan. Molts d'ells són bastant bons.

Però per a qualsevol que vulgui el que ha de ser un dels millors de cop per cop línies de temps de la catàstrofe, aquesta és la millor que he vist fins ara. Per cert no hi ha manera que vostè va a aconseguir a través de qualsevol cosa per sota de moltes hores de lectura. És molt gran. Una sèrie de cartells participar, però, un particular (enginyer de pro-nuclear - Spotter2) va procedir a fer un resum diari detallat de les seves millors opcions de notícies (molt bé) i l'anàlisi del desastre desplegament (cada vegada més por). Les seves habilitats tècniques i la creixent alarma en com es van desenvolupar els fets són impressionants i en gran detall.

Els enllaços a històries clau i imatges amb el seu comentari s'estenen al llarg dels primers 45 dies amb un esgotament clar que ve a finals d'abril. M'agradaria publicar els seus últims comentaris que em van semblar especialment valuós:

El comentari més avall és d'algú que va començar la defensa de l'energia nuclear.

Prengui un descans. Recuperar l'alè, però es preparen per a la segona ronda com l'encobriment entra en plena marxa i els organismes d'informació girar com mai abans filar.

R

I Spotter2 diu,
"En molts sentits, l'incident a Fukushima és molt pitjor que una detonació nuclear.

"Un cap nuclear solitària hauria produït una sola ràfega de pluja, que afecta només a una sola àrea, directament vent avall del lloc.

"Aquests reactors danyats han estat enviant un núvol de radiació contínua durant l'últim mes, i seguiran emetent de conseqüències per als mesos en el futur.

"A diferència d'una sola explosió nuclear, la radiació continua sent propagat pel vent en totes les direccions,
I a diferència de l'explosió d'una superfície, també hi ha grans quantitats de radiació que es descarreguen a l'oceà Pacífic.

"No hi ha hagut una detonació nuclear actual a Fukushima, però la propagació de material radioactiu de les fusions dels nuclis dels reactors i la persistent núvol de pols radioactiu de les explosions a les piscines de combustible gastat, és tan letal com les conseqüències d'una nuclear atac.

"Totes les llistes d'èxits, estimacions, projeccions i declaracions tranquil · litzadores sobre la pluja radioactiva s'han basat en el cas que la pluja radioactiva ve en una sola ràfega, amb una ploma solitària que passa per sobre i deixant només traces de contaminació en el sòl. Però les conseqüències de Fukushima és continu, dia rere dia, setmana rere setmana, mes rere mes. Cada dia rebem més i més seqüeles, cada setmana la densitat de les partícules de la pluja a terra, i en l'oceà, augmenta de manera constant.

"És cert que una sola ràfega de pluja planteja un risc mínim per a Amèrica del Nord i la resta del món.
Però una columna contínua que es prolonga durant mesos?

"No hi ha un cap nuclear o" bomba bruta "en els arsenals que poden produir aquest efecte.
És com si hi ha detonacions diàries de diverses "bombes brutes" a Fukushima, alliberant més radiació en l'aire,
produint un plomall pluja sense parar a la deriva a través del Pacífic, agregant més material i més radioactiu que les petites quantitats que ja estan a terra.

"Quantes setmanes o mesos es triga d'acumulats" traces "de pluja abans que se suma a una quantitat significativa?

"I ja que no hi ha res a fer al respecte, mai anem a que ens diguessin la veritat real sobre les conseqüències, o anem a mantenir ignorants, en el nom d '" evitar el pànic ", i evitar una reacció en contra de l'energia nuclear?

"Mai sabrem la quantitat de radiació al Pacífic, o se suprimiran que el coneixement,
per evitar danyar els beneficis de la indústria pesquera del Pacífic?

"Crec que serà suprimit aquest coneixement.
Crec que hi haurà una neteja mínima a Fukushima, amb la major part del problema queda per a les generacions futures per manejar.
Crec que no hi haurà fet res sobre els defectes de disseny evidents en els altres reactors japonesos.
Crec que tots els altres reactors japonesos situats directament en l'oceà seguirà funcionant.

"I com a resultat, crec que això és tot el que va a succeir de nou."

=======
Per ajudar a mantenir el treball d'EON en marxa, si us plau comproveu totes les opcions d'ajuda al nostre Donació pàgina o també pot enviar un xec a EON a EON, POB 1047, Bolinas, CA
O ... simplement:

Facebook Refilo Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Sobre Administració

James Liza i Mary Beth Brangan administren aquest blog, així com Planetarian Perspectives . Productors de mitjans premiades, així com educadors i organitzadors de la comunitat, que col · dirigir EON - la Xarxa d'opcions ecològiques . El canal d'EON YouTube compta amb més de 500 llocs i més de 2.000 subscriptors.
Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>