DAVANT DE POST-FUKUSHIMA FUTUR - Actualització 05/17/2011

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Què és realment el que?
La separació de Fukushima realitat de la ficció s'està convertint en un esport extrem. Els radionúclids no són les úniques coses que s'estan escapant de Japó; mentides i veritats són, també. A continuació per a la seva consideració i avaluació són tres mirades que fan pensar en la informació emergent. Sembla que el post-Fukushima món mai serà el mateix. És hora de seguir l'exemple alemany i armes nuclears nix. [Actualitzat 05/17/11]

Des del bloc Climàtic Progrés:
No hi ha armes nuclears, no hi ha problema. Alemanya està demostrant una ràpida transició cap a l'energia renovable és possible
D'aquí a quatre dècades, una de les principals economies del món seran propulsats gairebé íntegrament pel vent, solar, biomassa, hidroelèctrica i geotèrmica.

D'Enginyeria Foc:
Rep. Markey Cites Nou informe per demanar Moratòria Nuclear
Les conseqüències de la contínua crisi a la central de Fukushima del Japó té Rep. Edward J. Markey, demòcrata per Massachusetts., Advertint que els Estats Units no està fent prou per garantir la seguretat de TI pròpies instal·lacions nuclears.

Markey va publicar recentment un informe, elaborat pel Comitè de Recursos Naturals en la seva sol·licitud, que carrega contra l'historial de la Comissió Reguladora Nuclear de la supervisió i la regulació de la indústria nuclear. Llegir més.

D'Estats Units d'Amèrica Nova Nuke enfrontament comença ara!
per Harvey Wasserman
Com Fukushima segueix fuites i cremar, el que pot ser la batalla definitiva sobre noves armes nuclears a Amèrica ha començat.
El primer vot crític de la Cambra sobre una proposta de 36 mil millones dòlars de préstec paquet de garantia per a la construcció del reactor pot venir ja al juny 2. defensors de l'energia verda ja estan trucant i escrivint a la Casa Blanca i el Congrés aviat i sovint, es prepara per a un llarg, enfrontament definitiu .
Alemanya i el Japó han fet la seva presa de la "Lethal Atom" no té futur. Llegir més.


Catàstrofe de Txernòbil fa visible
per Ace Hoffman:
Gairebé 24 anys després, Txernòbil continua sent un lloc brut, una mala paraula.
Txernòbil ha gairebé segurament matat a centenars de milers de persones, potser ja és més d'un milió. I amb el temps, va a matar molts més. De fet, moltes estimacions són que la gran majoria dels que es va matar o perjudicada per Txernòbil ni tan sols havien nascut en el moment de l'accident.

Aquest és el llegat negat per l'Institut d'Energia Nuclear (NEI, el braç de relacions públiques de la indústria nuclear nord-americà) i altres partidaris nuclears - incloent l'Agència Internacional d'Energia Atòmica (OIEA) i l'Organització Mundial de la Salut (OMS, que sotmet totes les seves reglaments l'OIEA per a la seva aprovació). Llegir més.

De NIRS , el Servei d'Informació Nuclear i Recursos:
Triple Meltdown Probable
Darrera actualització 24:30, dilluns 16 de maig de 2011. Unitat 1 desastre probablement causat pel terratrèmol, es va iniciar abans del tsunami; els nivells de radiació de 2.000 milisieverts / hora mesurat en l'interior de la Unitat 1; contencions de les unitats 2 i 3 probablement van violar. Llegir més.

Des del Japó avui:
Meltdown va passar a Fukushima N º 1 del reactor 16 hores després d'11 de març terratrèmol

De asahi.com:
Meltdowns també probablement es van produir en el No 2, No. 3 reactors de la planta de Fukushima

Des New York Times:
Funcionaris japonesos Perills ignorats o encoberts

El següent post de National Geographic, gràcies al nostre vell amic Roger Herried, editor del Butlletí de la radiació en Energy-Net.org :
Japó Reactor Crisi: Fotos de Satellite Reveal Danys

Des d'abans que sigui Notícies:
Mapa Secret Shows enorme núvol de radiació amb direcció als Estats Units i Canadà

De DutchSince:
05/12/2011 - URGENT !! NILU - Norsk Institut Zardoz = = radiació @ nivells molt alts

I un altre de Roger a Energy-Net.org :

Aquí està l'enllaç al recurs de la Comunitat Google Earth a Fukushima.

El seu un bloc lineal que va ser instal·lat per publicar notícies de Fukushima i aplicacions KMZ amb el programa Google Earth.

Almenys una dotzena d'aplicacions per Fukushima s'han pujat al lloc. Estic en el procés de revisió d'aquests per veure el que fan. Molts d'ells són bastant bons.

Però per a qualsevol que vulgui el que ha de ser un dels millors de cop per cop línies de temps de la catàstrofe, aquí és el millor que he vist fins ara. Per cert que no hi ha manera que vostè aconseguirà a través de qualsevol cosa per sota de moltes hores de lectura. És molt gran. Una sèrie de cartells participar, però, un en particular (enginyer de pro-nuclear - Spotter2) va procedir a fer un resum detallat diari de les seves millors opcions de notícies (molt bé) i l'anàlisi del desastre desplegament (cada vegada més por). Les seves habilitats tècniques i la creixent alarma en com es van desenvolupar els esdeveniments són impressionants i en un extens detall.

Enllaços a històries principals i les imatges amb el seu comentari s'estenen al llarg dels primers 45 dies amb un esgotament clar que ve a finals d'abril. M'agradaria publicar els seus últims comentaris que em van semblar especialment valuós:

El comentari sota és d'algú que va començar la defensa de l'energia nuclear.

Prengui un descans. Recuperar l'alè, però prepara't per a la segona ronda com l'encobriment entra en plena marxa i els òrgans d'informació girar com mai abans de filar.

R

I Spotter2 diu,
"En molts sentits, l'incident a Fukushima és molt pitjor que una detonació nuclear.

"Un cap nuclear solitària hauria produït una sola ràfega de pluja, que afecta només a una sola àrea, directament a favor del vent del web.

"Aquests reactors danyats han estat enviant una columna contínua de radiació durant l'últim mes, i seguiran emetent conseqüències durant mesos en el futur.

"A diferència d'una sola explosió nuclear, aquesta radiació continua sent propagat pel vent en totes les direccions,
I a diferència de l'explosió d'una superfície, també hi ha grans quantitats de radiació donant d'alta en l'oceà Pacífic.

"No hi ha hagut cap detonació real nuclear a Fukushima, però la propagació de material radioactiu de les fusions dels nuclis dels reactors, i la contínua núvol de pluja radioactiva de les explosions en els estanys de combustible gastat, és tan letal com les conseqüències d'una nuclear atac.

"Tots els gràfics, estimacions, projeccions i declaracions tranquil·litzadores sobre la pluja radioactiva s'han basat en el cas que la pluja ve en una sola ràfega, amb un plomall solitari que passa per sobre i deixant només traces de contaminació en el sòl. Però les conseqüències de Fukushima és continu, dia rere dia, setmana rere setmana, mes rere mes. Cada dia rebem més i més pluja, cada setmana la densitat de les partícules de la pluja a terra, i en l'oceà, augmenta de manera constant.

"És cert que una sola ràfega de pluja radioactiva planteja un risc mínim per a Amèrica del Nord, i la resta del món.
Però un plomall continu que es perllonga durant mesos?

"No hi ha un cap nuclear o" bomba bruta "en els arsenals que poden produir aquest efecte.
És com si hi ha detonacions diàries de diverses "bombes brutes" a Fukushima, alliberant més radiació en l'aire,
la producció d'un plomall de pols radioactiu sense escales a la deriva a través del Pacífic, afegint més i més materials radioactius a les traces presents ja a terra.

"Quantes setmanes o mesos es triga d'acumulats" petites quantitats "de pluja abans que se suma a una quantitat significativa?

"I ja que no hi ha res a fer al respecte, mai direm veritat real sobre les conseqüències, o serem mantingut ignorants, en nom de" la prevenció de pànic ", i evitar una reacció en contra de l'energia nuclear?

"Mai sabrem la quantitat de radiació al Pacífic, o se suprimiran que el coneixement,
per evitar fer mal als beneficis de la indústria pesquera del Pacífic?

"Crec que serà suprimit aquest coneixement.
Crec que hi haurà una neteja mínima a Fukushima, amb la major part del problema de l'esquerra per a les generacions futures de manejar.
Crec que no hi haurà res fet sobre els defectes de disseny evidents en els altres reactors japonesos.
Crec que tots els altres reactors japonesos ubicats directament en l'oceà seguirà funcionant.

"I com a resultat, crec que això és tot el que va a succeir de nou."

=======
Per ajudar a mantenir el treball d'EON anar, podeu consultar totes les opcions d'ajuda en la nostra pàgina de donació o també pot enviar un xec a nom d'EON EON, POB 1047, bolinas, CA
O ... simplement:

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Sobre el administrador

James Liza i Mary Beth Brangan administren aquest blog, així com perspectives planetària . Els productors de mitjans de comunicació, així com els educadors i els organitzadors de la comunitat El guardonat, que co-directe EON - Opcions de la Xarxa Ecològica . El canal d'EON YouTube compta amb més de 600 llocs i més de 3.000 subscriptors.
Aquesta entrada va ser publicada a Sense categoria . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>