DAVANT POST-FUKUSHIMA FUTUR - Actualització 05/17/2011

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Què és realment el que?
La separació de Fukushima realitat de la ficció s'està convertint en un esport extrem. Els radionúclids no són les úniques coses que s'estan escapant de Japó; mentides i veritats són, també. A continuació per a la seva consideració i avaluació són tres mirades que fan pensar en la informació emergent. Sembla que el post-Fukushima món mai serà el mateix. És hora de seguir l'exemple alemany i nukes nix. [Actualitzat 05/17/11]

Des del bloc progrés climàtic:
No hi ha armes nuclears, cap problema. Alemanya està demostrant una ràpida transició cap a les energies renovables és possible
D'aquí a quatre dècades, una de les principals economies del món seran propulsats gairebé íntegrament pel vent, solar, biomassa, hidroelèctrica i geotèrmica.

D'Enginyeria Contra Incendis:
Rep. Markey Cites Nou informe per demanar Moratòria Nuclear
Les conseqüències de la contínua crisi a la central japonesa de Fukushima té representant. Edward J. Markey, demòcrata per Massachusetts., Advertint que els Estats Units no està fent prou per garantir la seguretat de TI pròpies instal · lacions nuclears.

Markey va publicar recentment un informe, preparat pel Comitè de Recursos Naturals a la seva sol · licitud, que llança l'historial del la Comissió Reguladora Nuclear de la supervisió i regulació de la indústria nuclear. Llegir més.

D'Amèrica Nuke Enfrontament Starts Now!
per Harvey Wasserman
Com Fukushima continua escapant i cremar, el que podria ser la batalla definitiva sobre noves armes nuclears als Estats Units ha començat.
El primer vot crític de la Cambra sobre una proposta de 36 mil millones dòlars de préstec paquet de garanties per a la construcció del reactor pot venir ja al juny 2. defensors de l'energia verda ja estan trucant i escrivint la Casa Blanca i el Congrés aviat i sovint, es prepara per a un llarg, enfrontament definitiu .
Alemanya i el Japó han pres la seva decisió-la "Lethal Atom" no té futur. Llegir més.


Catàstrofe de Txernòbil Made Visible
per Ace Hoffman:
Gairebé 24 anys després, Txernòbil continua sent un lloc brut, una mala paraula.
Txernòbil ha gairebé segurament matat a centenars de milers de persones, potser ja és més d'un milió. I amb el temps, va matar molts més. De fet, moltes estimacions són que la gran majoria que es va matar o perjudicada per Txernòbil ni tan sols havien nascut al moment de l'accident.

Aquest és el llegat negat per l'Institut d'Energia Nuclear (NEI, el braç de relacions públiques de la indústria nuclear nord-americà) i altres partidaris nuclears - com l'Agència Internacional d'Energia Atòmica (OIEA) i l'Organització Mundial de la Salut (OMS, que sotmet totes les seves reglaments l'OIEA per a la seva aprovació). Llegir més.

Des NIRS , el Servei d'Informació Nuclear i Recursos:
Triple Meltdown Probable
Actualitzat 24:30, dilluns 16 de maig de 2011 Unitat 1 desastre probablement causat pel terratrèmol, va començar abans del tsunami; els nivells de radiació de 2.000 milisieverts / hora mesurat a l'interior Unitat 1; contenció de les Unitats 2 i 3 probablement violada. Llegir més.

Des del Japó Avui:
Meltdown va passar a Fukushima N º 1 del reactor 16 hores després de 11 de març terratrèmol

Des asahi.com:
Meltdowns probablement també van ocórrer al N º 2, N º 3 reactors de la planta de Fukushima

Des NYT:
Funcionaris japonesos Perills ignorats o encoberts

El següent post National Geographic, gràcies al nostre gran amic Roger Herried, editor del Butlletí de la radiació en energia Net.org :
Japó Reactor Crisi: Fotos de Satellite revelar el dany

Des d'abans que sigui de Notícies:
Mapa Secret Shows enorme núvol de radiació amb direcció als Estats Units i Canadà

Des DutchSince:
05/12/2011 - URGENT !! NILU - Norsk Institut = Zardoz = radiació @ nivells molt alts

I un altre de Roger en Energia-Net.org :

Aquí està l'enllaç al recurs de la Comunitat Google Earth a Fukushima.

El seu un bloc lineal que va ser instal · lat per publicar notícies de Fukushima i aplicacions KMZ amb el programa Google Earth.

Almenys una dotzena d'aplicacions per Fukushima s'han pujat al lloc. Estic en el procés de revisió d'aquests per veure el que fan. Molts d'ells són bastant bons.

Però per a qualsevol que vulgui el que ha de ser un dels millors de cop per cop línies de temps de la catàstrofe, aquest és el millor que he vist fins ara. Per cert que no hi ha manera que vostè aconseguirà a través de qualsevol cosa per sota de moltes hores de lectura. És molt gran. Una sèrie de cartells participar, però un detall (enginyer de pro-nuclear - Spotter2) va procedir a fer un resum detallat diari de les seves millors opcions notícies (molt bo) i l'anàlisi del desastre desenvolupament (cada vegada més por). Les seves habilitats tècniques i la creixent alarma en com es van desenvolupar els fets són impressionants i en gran detall.

Els enllaços a històries clau i imatges amb el seu comentari s'estenen al llarg dels primers 45 dies amb un esgotament clar que ve a finals d'abril. M'agradaria publicar els seus últims comentaris que em van semblar especialment valuós:

El comentari de sota és d'algú que va començar la defensa de l'energia nuclear.

Prengui un descans. Recuperar l'alè, però prepara't per a la segona ronda com l'encobriment entra en plena marxa i els òrgans d'informació girar com mai abans filar.

R

I Spotter2 diu,
"En molts sentits, l'incident a Fukushima és molt pitjor que una detonació nuclear.

"Un cap nuclear solitària hauria produït una sola ràfega de pluja, que afecta només a una sola àrea, directament vent baix del lloc.

"Aquests reactors danyats han estat enviant un núvol de radiació contínua durant el mes passat, i seguiran emetent de conseqüències per als mesos en el futur.

"A diferència d'una sola explosió nuclear, aquesta radiació continua sent propagat pel vent en totes les direccions,
I a diferència de l'explosió d'una superfície, també hi ha grans quantitats de radiació que es descarreguen en l'oceà Pacífic.

"No hi ha hagut cap detonació real nuclear a Fukushima, però la propagació de material radioactiu de les fusions dels nuclis dels reactors, i la contínua plomall de pols radioactiu de les explosions a les piscines de combustible gastat, és tan letal com les conseqüències d'una nuclear atac.

"Tots els informes i estimacions, projeccions i declaracions tranquil · litzadores sobre la pluja radioactiva s'han basat en el cas que la pluja ve en una sola ràfega, amb un plomall solitari que passa per sobre i deixant només traces de contaminació en el sòl. Però les conseqüències de Fukushima és continu, dia rere dia, setmana rere setmana, mes rere mes. Cada dia rebem més i més seqüeles, cada setmana la densitat de les partícules de la pluja a terra, i en l'oceà, augmenta de manera constant.

"És cert que una sola ràfega de pluja planteja un risc mínim per a Amèrica del Nord i la resta del món.
Però una columna contínua que es prolonga durant mesos?

"No hi ha un cap nuclear o" bomba bruta "en els arsenals que poden produir aquest efecte.
És com si hi ha detonacions diàries de diverses "bombes brutes" a Fukushima, alliberant més radiació en l'aire,
produint un plomall pluja sense parar a la deriva a través del Pacífic, afegint més i més material radioactiu als rastres ja a terra.

"Quantes setmanes o mesos es triga d'acumulats" petites quantitats "de pluja abans que se suma a una quantitat significativa?

"I ja que no hi ha res a fer al respecte, mai direm veritat real sobre les conseqüències, o serem mantinguts ignorants, en el nom d '" evitar el pànic ", i evitar una reacció en contra de l'energia nuclear?

"Mai sabrem la quantitat de radiació al Pacífic, o se suprimiran que el coneixement,
per evitar danyar els beneficis de la indústria pesquera del Pacífic?

"Crec que serà suprimit aquest coneixement.
Crec que hi haurà una neteja mínima a Fukushima, amb la major part del problema de l'esquerra per a les generacions futures per manejar.
Crec que no hi haurà res fet sobre els defectes de disseny evidents en els altres reactors japonesos.
Crec que tots els altres reactors japonesos situats directament en l'oceà continuaran operant.

"I com a resultat, crec que tot això va a succeir de nou."

=======
Per ajudar a mantenir el treball d'EON anar, si us plau comproveu totes les opcions d'ajuda en la nostra pàgina de donació o també pot enviar un xec a nom d'EON EON, POB 1047, Bolinas, CA
O ... simplement:

Facebook Twitter Email Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Sobre administració

James Liza i Mary Beth Brangan administren aquest blog, així com Perspectives planetària . Productors de mitjans, així com educadors i organitzadors de la comunitat El guardonat, que co-directe EON - la Xarxa d'Opcions Ecològiques . El canal d'EON YouTube compta amb més de 500 llocs i més de 2.000 subscriptors.
Aquesta entrada s'ha publicat en Sin categoría . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats *

*

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>