DAVANT POST-FUKUSHIMA FUTUR - Actualització 05/17/2011

Facebook Refilo Correu electrònic Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Què és realment el que?
La separació de Fukushima realitat de la ficció s'està convertint en un esport extrem. Els radionúclids no són les úniques coses que s'estan escapant del Japó; mentides i veritats són, també. A continuació per a la seva consideració i avaluació són tres mirades que donen que pensar en la informació emergent. Sembla que el post-Fukushima món mai serà el mateix. És hora de seguir l'exemple alemany i nukes nix. [Actualitzat 05/17/11]

Des del bloc progrés climàtic:
No hi ha armes nuclears, cap problema. Alemanya està demostrant una ràpida transició cap a l'energia renovable és possible
D'aquí a quatre dècades, una de les principals economies del món seran propulsats gairebé exclusivament per energia eòlica, solar, biomassa, hidràulica i geotèrmica.

D'Enginyeria Foc:
Rep. Markey Cites Nou informe per demanar Moratòria Nuclear
Les conseqüències de la contínua crisi a la central japonesa de Fukushima té Rep. Edward J. Markey, demòcrata per Massachusetts., Advertint que els Estats Units no està fent prou per garantir la seguretat de les TI pròpies instal·lacions nuclears.

Markey va publicar recentment un informe, elaborat pel Comitè de Recursos Naturals en la seva sol·licitud, que llança l'historial del la Comissió Reguladora Nuclear de la supervisió i la regulació de la indústria nuclear. Llegir més.

D'Amèrica Nova Nuke enfrontament comença ara!
per Harvey Wasserman
Com Fukushima continua escapant i cremar, el que pot ser la batalla definitiva sobre noves armes nuclears a Amèrica ha començat.
El primer vot crític de la Cambra sobre una proposta de 36 mil millones dòlars de préstec paquet de garanties per a la construcció del reactor pot venir ja al juny 2. defensors de l'energia verda ja estan trucant i escrivint la Casa Blanca i el Congrés aviat i sovint, es prepara per a un llarg, enfrontament definitiu .
Alemanya i el Japó han fet la seva presa de la "Lethal Atom" no té futur. Llegir més.


Catàstrofe de Txernòbil Made Visible
per Ace Hoffman:
Gairebé 24 anys més tard, Txernòbil continua sent un lloc brut, una mala paraula.
Txernòbil ha gairebé segurament matat a centenars de milers de persones, potser ja és més d'un milió. I amb el temps, que matarà a molts més. De fet, moltes estimacions són que la gran majoria dels que es va matar o perjudicada per Txernòbil ni tan sols havien nascut en el moment de l'accident.

Aquest és el llegat negat per l'Institut d'Energia Nuclear (NEI, el braç de relacions públiques de la indústria nuclear nord-americà) i altres partidaris nuclears - inclosa l'Agència Internacional d'Energia Atòmica (OIEA) i l'Organització Mundial de la Salut (OMS, que sotmet totes les seves reglaments l'OIEA per a la seva aprovació). Llegir més.

Des NIRS , el Servei d'Informació Nuclear i recursos:
Triple Meltdown Probable
Actualitzat 24:30, dilluns 16 de maig de 2011. Unitat 1 col·lapse probablement causat pel terratrèmol, es va iniciar abans del tsunami; els nivells de radiació de 2.000 mil·lisieverts / hora mesura a l'interior Unitat 1; contencions de les unitats 2 i 3 probablement violada. Llegir més.

Des del Japó avui:
Meltdown passar a Fukushima No 1 reactor de 16 hores després de 11 de març sisme

Des asahi.com:
Meltdowns probablement també van ocórrer en el No. 2, No. 3 reactors de la planta de Fukushima

Des New York Times:
Funcionaris japonesos Perills ignorats o encoberts

El següent post National Geographic, gràcies al nostre gran amic Roger Herried, editor del Butlletí de la radiació en Energy-Net.org :
Japó Reactor Crisi: Fotos de Satellite revelar el dany

Des d'abans que sigui de Notícies:
Mapa Secret Shows enorme núvol de radiació amb direcció als Estats Units i Canadà

Des DutchSince:
05/12/2011 - URGENT !! NILU - Norsk Institut Zardoz = = radiació @ nivells molt alts

I un altre de Roger en Energy-Net.org :

Aquí està l'enllaç al recurs de la Comunitat Google Earth a Fukushima.

El seu un bloc lineal que va ser instal·lat per publicar notícies de Fukushima i aplicacions KMZ amb el programa Google Earth.

Almenys una dotzena d'aplicacions per Fukushima s'han pujat al lloc. Estic en el procés de revisió d'aquests per veure el que fan. Molts d'ells són bastant bons.

Però per a qualsevol que vulgui el que ha de ser un dels millors de cop per cop línies de temps de la catàstrofe, aquí és el millor que he vist fins ara. Per cert que no hi ha manera que vostè aconseguirà a través de qualsevol cosa per sota de moltes hores de lectura. És molt gran. Una sèrie de cartells participar, però un detall (enginyer pro-nuclear - Spotter2) va procedir a fer un resum detallat diari de les seves millors opcions notícies (molt bo) i l'anàlisi del desastre desplegament (cada vegada més por). Les seves habilitats tècniques i la creixent alarma en com es van desenvolupar els fets són impressionants i en un extens detall.

Enllaços a històries clau i imatges amb el seu comentari s'estenen al llarg dels primers 45 dies amb un esgotament clar que ve a finals d'abril. M'agradaria publicar els seus últims comentaris que em van semblar especialment valuós:

El comentari sota és d'algú que va començar la defensa de l'energia nuclear.

Feu una pausa. Recuperar l'alè, però prepara't per a la segona ronda com l'encobriment entra en plena marxa i els òrgans d'informació girar com mai abans filar.

R

I Spotter2 diu,
"En molts sentits, l'incident a Fukushima és molt pitjor que una detonació nuclear.

"Un cap nuclear solitària hauria produït una sola ràfega de pluja, que afecta només a una sola àrea, directament vent baix del lloc.

"Aquests reactors danyats han estat enviant un núvol de radiació contínua durant el mes passat, i seguiran emetent pluja durant mesos en el futur.

"A diferència d'una sola explosió nuclear, aquesta radiació continua sent propagat pel vent en totes les direccions,
I a diferència de l'explosió d'una superfície, també hi ha grans quantitats de radiació que es abocades a l'oceà Pacífic.

"No hi ha hagut cap detonació real nuclear a Fukushima, però la propagació de material radioactiu dels col·lapses dels nuclis dels reactors, i la contínua núvol de polsim radioactiu de les explosions en les piscines de combustible gastat, és tan letal com les conseqüències d'una nuclear atac.

"Tots els informes i estimacions, projeccions i declaracions tranquil·litzadores sobre les conseqüències s'han basat en el cas que la pluja ve en una sola ràfega, amb un plomall solitari que passa per sobre i deixant només traces de contaminació en el sòl. Però les conseqüències de Fukushima és contínua, dia rere dia, setmana rere setmana, mes rere mes. Cada dia rebem més i més pluja, cada setmana la densitat de les partícules de la pluja a terra, i en l'oceà, augmenta de manera constant.

"És cert que una sola ràfega de pluja radioactiva planteja un risc mínim per a Amèrica del Nord i la resta del món.
Però una columna contínua que es prolonga durant mesos?

"No hi ha un cap nuclear o" bomba bruta "en els arsenals que poden produir aquest efecte.
És com si hi ha detonacions diàries de diverses "bombes brutes" a Fukushima, alliberant més radiació en l'aire,
produint un plomall pluja sense parar a la deriva a través del Pacífic, agregant més i més material radioactiu a les traces que ja estan a terra.

"Quantes setmanes o mesos es triga d'acumulats" traces "de la pluja abans que se suma a una quantitat significativa?

"I ja que no hi ha res a fer al respecte, mai direm veritat real sobre les conseqüències, o serem guardats ignorant, al nom d '" evitar el pànic ", i evitar una reacció en contra de l'energia nuclear?

"Mai sabrem la quantitat de radiació al Pacífic, o se suprimirà aquest coneixement,
per evitar danyar als beneficis de la indústria pesquera del Pacífic?

"Crec que serà suprimit aquest coneixement.
Crec que hi haurà una neteja mínima a Fukushima, amb la major part del problema a l'esquerra per a les generacions futures per manejar.
Jo crec que hagi fet res sobre els defectes de disseny òbvies en els altres reactors japonesos.
Crec que tots els altres reactors japonesos situats directament en l'oceà continuaran operant.

"I com a resultat, crec que tot això va a succeir de nou."

=======
Per ajudar a mantenir el treball d'EON anar, si us plau vegeu totes les opcions d'ajuda en la nostra pàgina de donació o també pot enviar un xec a nom d'EON EON, POB 1047, bolinas, CA
O ... simplement:

Facebook Refilo Correu electrònic Linkedin Digg Deliciós Reddit Stumbleupon

Sobre admin

James Liza i Mary Beth Brangan administrar aquest blog, així com perspectives planetària . Productors de mitjans, així com educadors i organitzadors comunitaris guardonat, que co-directe EON - la Xarxa d'opcions ecològiques . El canal d'EON YouTube té més de 600 llocs i més de 3.000 subscriptors.
Aquesta entrada va ser publicada a Sense categoria . Desa el enllaç permanent .

Deixa un comentari

La teva adreça de correu electrònic no es publicarà.

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>