Pitäjät DEADLY FIRE - Joanna Macy haastattelu

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Nuclear Vastuullisuus Hengellinen
Eco-filosofi Joanna Macy, luoja Nuclear huoltajuutta käsite, puhuu hengellisestä haasteista ja mahdollisuuksista asiamiehet ydinvoiman ja ydinaseiden tässä EON videohaastattelu.
Se oli yli kaksikymmentä vuotta sitten, kun tulevia EON perustaja Mary Beth Brangan liittyi Fire ryhmän tutkimaan käsitteen pitkäaikaisen ydinvastuu johti Joanna Macy. Siitä lähtien, Joanna on levinnyt siemen arvoja Nuclear huoltajuutta ympäri maailmaa. Se on käsite tehdään pikaisesti asiaan, jonka jatkuva Fukushiman katastrofi.


Lisätietoja:
JoannaMacy.net , RockyFlatsNuclearGuardianship.org , nonukes.org/ngl.htm

Hänen on elämäkerrallinen ote hänen verkkosivuilla:
"Eco-filosofi Joanna Macy, on oppinut buddhalaisuuden, yleinen systeemiteoria, ja syväekologian. Arvostettu ääni liikkeitä rauhan, oikeudenmukaisuuden ja ekologiaan, hän yhteensitoutuu hänen stipendin neljä vuosikymmentä aktivismin. Hän on luonut uraauurtavia teoreettinen kehys henkilökohtaisen ja sosiaalisen muutoksen, sekä voimakas työpaja käytettyjen menetelmien soveltamista.

"Hänen laaja-alaista työtä käsitellään psykologisia ja hengellisiä kysymyksiä ydinvoiman iän, viljely ympäristötietoisuutta ja hedelmällistä resonanssi välillä buddhalaisen ajattelun ja nykyaikainen tiede. Monet ulottuvuudet tässä työssä tutkitaan hänen kirjoja Epätoivo ja Personal Power Nuclear Age (New Society Publishers, 1983); Dharma ja kehittäminen (Kumarian Press, 1985); Thinking Like Mountain (John Seed, Pat Fleming, ja Arne Naess, New Society Publishers, 1988, New Society / New Catalyst, 2007); Keskinäinen Causality buddhalaisuudessa ja General Systems Theory (SUNY Press, 1991); Rilke Book of Hours (1996, 2005) ja In Praise of kuolleisuus (2004) (Anita Barrows, Riverhead); Coming Back to Life: käytännöt Kytke Our Lives, Our World (Molly Young Brown, New Society Publishers, 1998); Joanna muistelmateos oikeus laajentaminen Circles (New Society, 2000); ja maailman Lover, Maailman Self (Parallax Press, 2007), vuonna Rilke, Harper One.

"Monet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat osallistuneet Joanna työpajoja ja koulutuksia. Hänen ryhmä menetelmiä, kutsutaan työtä, joka kytkee, on hyväksyttävä ja mukautettava vielä laajemmin luokkahuoneissa, kirkoissa, ja ruohonjuuritason organisointi. Hänen työnsä auttaa ihmisiä muuttaa epätoivo ja apatia, edessä ylivoimainen sosiaaliset ja ekologiset kriisit, rakentavat, yhteisöllinen toiminta. Se tuo uuden tavan nähdä maailmaa, kuten myös suuremman elävän kehon, vapauttaa meidät oletuksia ja asenteita, jotka nyt uhkaavat jatkuvuutta elämän maapallolla.

"Joanna matkustaa laajasti antaa luentoja, työpajoja ja koulutuksia Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Hän asuu Berkeleyssä, Kaliforniassa, lähellä hänen lapsensa ja lapsenlapsensa. " Lue lisää.

=======
Auttaa pitämään EON työn takana, tutustu kaikki tukivaihtoehdot meidän lahjoitussivulta tai voit myös lähettää sekki EON EON, PL 1047, Bolinas, CA
Tai ... vain:

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Tietoja Admin

James Heddle ja Mary Beth Brangan hallinnoi tätä blogia sekä Planetarian Perspectives . Palkittu median tuottajia sekä opettajille ja yhteisön järjestäjät, ne yhteistyössä suora EON - Ekologinen Options Network . EON YouTube-kanavalla on yli 600 viestiä ja yli 3000 tilaajaa.
Tämä merkintä oli lähetetty Uncategorized . Kirjanmerkki kestolinkki .

2 Responses to pitäjät DEADLY FIRE - Joanna Macy haastattelu

  1. Pingback: Tshernobylin FUKUSHIMA - opetuksia | eon3EMFblog.net

  2. Pingback: Keepers of the Deadly Fire - EON Video

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

*

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>