Pitäjät tappavan FIRE - Joanna Macy haastattelu

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Nuclear Vastuullisuus polullamme
Eco-filosofi Joanna Macy, luoja Nuclear huoltajuutta käsite, puhuu hengellisistä haasteista ja mahdollisuuksista edustaa ydinvoiman ja ydinaseiden tässä EON video haastattelussa.
Se oli yli kaksikymmentä vuotta sitten, kun tulevaisuudessa EON perustaja Mary Beth Brangan liittyi "Tuli ryhmän tutkimaan käsite pitkän aikavälin ydinvastuu päättämässä Joanna Macy. Siitä lähtien, Joanna on levinnyt siemen arvoja Nuclear huoltajuutta ympäri maailmaa. Se on käsite tehty kiireellisesti asiaa meneillään oleva Fukushiman katastrofi.


Lisätietoja:
JoannaMacy.net , RockyFlatsNuclearGuardianship.org , nonukes.org/ngl.htm

Hänen on elämäkerrallinen ote hänen verkkosivuilla:
"Eco-filosofi Joanna Macy, on tutkija buddhalaisuuden, yleinen systeemiteoria, ja syvä ekologia. Kunnioitetaan ääni liikkeitä rauhan, oikeudenmukaisuuden ja ekologia, hän yhteensitoutuu hänen stipendin kanssa neljä vuosikymmentä aktivismin. Hän on luonut uraauurtava teoreettinen viitekehys henkilökohtaiseen ja sosiaalisen muutoksen sekä voimakas työpaja menetelmä sen soveltamista.

"Hänen laaja-alaista työtä käsitellään psykologisia ja hengellisiä kysymyksiä ydinvoiman ikä, viljely ympäristötietoisuutta, ja hedelmällistä resonanssi välillä buddhalaisen ajattelun ja nykyajan tiede. Monet ulottuvuudet tätä työtä tutkitaan hänen kirjoja Epätoivo ja henkilökohtaisen vallan ydinalan Age (New Society Publishers, 1983); Dharma ja kehityspankin (Kumarian Press, 1985); Thinking Like Mountain (John Seed, Pat Fleming, ja Arne Naess; New Society Publishers, 1988; New Yhteiskunta / New Catalyst, 2007); Keskinäinen Causality buddhalaisuudessa ja yleisen teorian (SUNY Press, 1991); Rilke Book of Hours (1996, 2005) ja In Praise of kuolleisuus (2004) (Anita Barrows, Riverhead); Coming Back to Life: käytännöt Kytke elämäämme, Our World (kanssa Molly Young Brown, New Society Publishers, 1998); Joanna: n muistelmateos oikeus laajentaminen Circles (New Society, 2000); ja maailma kuten Lover, Maailman Self (Parallax Press, 2007), vuodessa Rilke, Harper One.

"Monet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat osallistuneet Joanna työpajoissa ja koulutuksia. Hänen ryhmänsä menetelmiä, kutsutaan työtä, kytkee, on hyväksytty ja mukautettu vielä laajemmin luokkahuoneissa, kirkoissa, ja ruohonjuuritason järjestäminen. Hänen työnsä auttaa ihmisiä muuttaa epätoivo ja apatia, edessä ylivoimainen sosiaaliset ja ekologiset kriisit, rakentavat, yhteistyöehdotukseen. Se tuo uuden tavan nähdä maailma, koska meidän suurempi elävä elin, vapauttaa meidät oletuksista ja asenteita, jotka nyt uhkaavat jatkuvuutta elämän maapallolla.

"Joanna matkustaa laajasti antaa luentoja, työpajoja ja koulutuksia Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Hän asuu Berkeleyssä, Kaliforniassa, lähellä hänen lapsensa ja lapsenlapsensa. " Lue lisää.

=======
Auttaa pitämään EON työn takana, tutustu kaikki tukivaihtoehdot meidän lahjoitussivulta tai voit myös lähettää shekki, jonka ulos EON EON, PL 1047, Bolinas, CA
Tai ... vain:

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Tietoja Admin

James heddle ja Mary Beth Brangan hallinnoida tämän blogin sekä Planetarian Perspectives . Palkittu mediatuottajille sekä opettajille ja yhteisön järjestäjät, ne yhteistyössä suoraan EON - Ekologinen Asetukset Network . EON YouTube-kanava on yli 600 virkaa ja yli 3000 tilaajaa.
Tämä merkintä oli lähetetty Uncategorized . Kirjanmerkki kestolinkki .

2 Vastaus jotta pitäjät tappavan FIRE - Joanna Macy haastattelu

  1. Pingback: Tshernobylin FUKUSHIMA - voidaan oppia | eon3EMFblog.net

  2. Pingback: Keepers of Deadly Fire - EON Video

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>