Pitäjät DEADLY FIRE - Joanna Macy haastattelu

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Nuclear Vastuullisuus Hengellinen
Eco-filosofi Joanna Macy, luoja Nuclear huoltajuutta käsite, puhuu hengellisestä haasteita ja mahdollisuuksia edustaa ydinvoimaa ja ydinaseita tässä EON videohaastattelu.
Se oli yli kaksikymmentä vuotta sitten, kun tulevia EON perustaja Mary Beth Brangan liittyi "Tuli ryhmän tutkimaan käsite pitkän aikavälin ydinvastuu johti Joanna Macy. Siitä lähtien Joanna on levinnyt siemeniä arvoja Nuclear huoltajuutta ympäri maailmaa. Se on käsite tehty pikaisesti asiaa joita meneillään Fukushiman katastrofi.


Lisätietoja:
JoannaMacy.net , RockyFlatsNuclearGuardianship.org , nonukes.org/ngl.htm

Hänen on elämäkerrallinen ote hänen verkkosivuilla:
"Eco-filosofi Joanna Macy, on tutkija buddhalaisuuden, yleinen systeemiteoria, ja syvä ekologia. Kunnioitetaan ääni liikkeitä rauhan, oikeudenmukaisuuden ja ekologia, hän yhteensitoutuu hänen stipendin neljä vuosikymmentä aktivismin. Hän on luonut uraauurtavia teoreettinen kehys henkilökohtaisia ​​ja sosiaalisia muutoksia, sekä voimakas työpaja menetelmät sen soveltamista.

"Hänen laaja-alaista työtä käsitellään psykologisia ja hengellisiä kysymyksiä ydinvoiman ikä, viljely ekologinen tietoisuus ja hedelmällistä resonanssi välillä buddhalaisen ajattelun ja nykyaikainen tiede. Monet ulottuvuudet tätä työtä tutkitaan hänen kirjoja epätoivon ja henkilökohtainen valta ydinalan Age (New Society Publishers, 1983); Dharma ja kehittäminen (Kumarian Press, 1985); Thinking Like Mountain (John Seed, Pat Fleming, ja Arne Naess; New Society Publishers, 1988; New Society / New Catalyst, 2007); Keskinäinen Causality buddhalaisuudessa ja General Systems Theory (SUNY Press, 1991); Rilke Book of Hours (1996, 2005) ja In Praise of kuolleisuus (2004) (Anita Barrows, Riverhead); Coming Back to Life: käytännöt Kytke Our Lives, Our World (jossa Molly Young Brown, New Society Publishers, 1998); Joanna muistelmateos oikeus leventäminen ympyrät (New Society, 2000); ja maailma kuin Lover, Maailman Self (Parallax Press, 2007), vuonna Rilke, Harper One.

"Monet tuhannet ihmiset ympäri maailmaa ovat osallistuneet Joanna työpajoja ja koulutuksia. Hänen ryhmänsä menetelmiä, kutsutaan työtä, joka kytkee, on hyväksyttävä ja mukautettava vielä laajemmin luokkahuoneissa, kirkoissa, ja ruohonjuuritason järjestelytoimikunta. Hänen työnsä auttaa ihmisiä muuntamaan epätoivo ja apatia, edessä ylivoimainen sosiaaliset ja ekologiset kriisit, rakentavat, yhteistyöehdotukseen. Se tuo uuden tavan nähdä maailma, meidän suurempi elävä elin, vapauttaa meidät oletuksia ja asenteita, jotka nyt uhkaavat jatkuvuutta elämän maapallolla.

"Joanna matkustaa laajasti antaa luentoja, työpajoja ja koulutuksia Amerikassa, Euroopassa, Aasiassa ja Australiassa. Hän asuu Berkeley, California, lähellä hänen lapsensa ja lapsenlapsensa. " Lue lisää.

=======
Auttaa pitämään EON työn takana, tutustu kaikki tukivaihtoehdot meidän lahjoitussivulta tai voit myös lähettää tarkistaa tehty ulos EON EON, PL 1047, Bolinas, CA
Tai ... vain:

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Tietoja Admin

James heddle ja Mary Beth Brangan hallinnoida tämän blogin sekä Planetarian Perspectives . Palkittu median tuottajia sekä opettajille ja yhteisön järjestäjät, ne yhteistyössä suora EON - Ekologinen Asetukset Verkko . EON YouTube-kanava on yli 600 virkaa ja yli 3000 tilaajaa.
Tämä merkintä oli lähetetty Uncategorized . Kirjanmerkki permalink .

2 Vastaukset pitäjät DEADLY FIRE - Joanna Macy haastattelu

  1. Pingback: Tshernobylin FUKUSHIMA - opetuksia | eon3EMFblog.net

  2. Pingback: Keepers of Deadly Fire - EON Video

Jätä vastaus

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>