Pornind Toxic Legacy "inteligente de masurare" CPUC președintelui

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Sandi Maurer a CEM rețea de siguranță se adresează conferință de presă a cetățenilor cu privire la decizia de renunțare CPUC de "contoare inteligente", MC-ed de EON lui Mary Beth Brangan, 18 decembrie, 2014. EON fotografie

Tehnocrate Tirania și Corupției Trump Opțiunii Democratice

Susținătorii săi spun că e chiar acolo sus cu Muhammad Ali si Papa.
Victimele decizia lui "contor inteligent" opt-out îl vrea în închisoare.

Prin James Heddle
EON - Opțiuni de Rețeaua Ecologică

Crăciun fericit ... Tu, Poporului!
18 decembrie 2014 partidul merge-degajeze încheiată la 12 ani mandatului lui Michael Peevey ca președinte al California Utilitati Publice Comisiei a fost destul de un spectacol. O paradă de peste 30 dintre cei mai apropiați, prietenii săi cei mai sicofanți au semnat până să înceapă de rutină "perioada de comentarii publice", prin acordarea de discursuri lungi sărbătoresc presupuse realizări și virtuțile Peevey lui.

Un fost coleg comisar, în tonuri sermonic de un predicator de trezire spirituală, la comparat cu Muhammed Ali și Papa.

Fiica Peveey lui a angajat un cameraman pentru a face o înregistrare a celebrării că planificat dea tatăl ei pentru un cadou de Craciun. Camera ei a primit o poziție exclusivă a-la-față. Restul camerei oameni s-au limitat la partea din spate a camerei.

Există limită de timp pe adulare
Sus pe podium, președintele prezidează Peevey a apărut cu umilință nemișcat de laude fiind copleșit pe el de curtenii adorator astfel asamblate. Dar a fost observat de către aceia dintre noi care au încercat să prezinte mărturii în multe perioade comentariu public anterioare care președintele nu a impus pe prietenii lui în aceleași 1-3 termene minut am fost folosite pentru a lui rigid aplicarea pe noi.

Pentru a fi votat de către comisari în acea zi a fost o decizie dacă oamenii ar putea opt-out de a avea instalate emițătoare de impulsuri așa-numitele "contoare inteligente" wireless, electro-magnetice pe casele lor. Masa, instalare forțată a unor astfel de metri a fost Project animale de companie Peevey de ani de zile. Acesta a fost taxat ca infrastructura pentru a permite crearea unei "rețele inteligente de energie," fără fir care a fost vândut de către corporații la nivel mondial ca fiind "o soluție la schimbările climatice." În practică, schema este de cotitură a fi un ciob totală. (Pentru a afla de ce, du-te la GettingSmarterAboutTheSmartGrid.org ) inca Toate acest risc prin diverse studii avocati generale, inclusiv Illinois și auditor general al Ontario, Canada legislatura lui, au demonstrat aceste metri duce la mic la nici economii de energie și nici un beneficiu pentru ratepayers. În schimb, ratele au crescut.

Super-hubristic,-techno utopic (de luare de bani) viziunea solicită o global "internetul obiectelor (IOT)" - o noua generatie de radio, aparate "inteligente" (că toată lumea va trebui să cumpere), în comunicare reciprocă permanentă . Nu numai ca vei fi capabil să vorbești cu aer conditionat sau frigider de la drum pe telefonul tău mobil, dar ei vor vorbi înapoi la tine, relocării comenzi pentru limitele minut-la-minute de la consumul de energie de la fratele local Big "verde" utilitate.

În acest proces, tu și membrii familiei dumneavoastră și de vecinătate și restul populației lumii va fi scaldat 24/7 într-o cabină de duș constant de poluare electro-magnetic ostile pentru sănătatea umană și fericire.

Tipii ăștia sunt cu adevărat nebun.

Josh Hart a StopSmartMeters.org vorbeste la conferinta a oamenilor de presă cu privire la decizia de renunțare CPUC de "contoare inteligente", 18 decembrie, 2014. EON fotografie


West Marin - o Cradle de "inteligente" metru "insurecție"
Opoziție public la forțat "contor inteligent" build-out a început în Sonoma și Marin județele și răspândirea. EON este mândru că a organizat prima întâlnire publică cu privire la problema de la Pt. Reyes Dance Palace. Comunități West Marin luptat pentru și primește un moratoriu de instalare. Rezidenți West Marin, spre deliciul mass-media naționale, au fost arestați faimos pentru blocarea camioane de instalare. Opriți "contoare inteligente" este acum o mișcare națională și internațională.

Dar, pe 18 decembrie, Comisia a fost gata să dea Peevey un alt Crăciun-cum-va-degajeze prezent mai bine decât videoclip fiicei sale. Ei au fost aparent de gând să facă proiectului Peevey lui Pet un accesoriu de viață de după-Peevey California.
Potrivit deciziei propuse: rezidenții de origine individuale ar fi permis să renunțați la un cost inițial și în curs de plăți lunare, care ar termina dupa trei ani. Dar locuitorii din unități de locuit grupate, întreprinderile private și guvernele alese ale municipalităților comunitare nu ar fi permis să opt-out. Normele Peevey lui.

Redarea într-un joc de aranjat - "epuizarea căilor de atac noastre."
Procesul de luare a deciziilor CPUC, a numit "procedură", a întins, cu multe întârzieri și convolutions birocratice, pe deasupra mai mult de trei ani.

Ca "intervenors" oficiale în această procedură, organizația noastră, EON, Options Rețeaua Ecologică, a lucrat cu alte grupuri intervenor, cum ar fi rețeaua de siguranță CEM în încercarea de a apăra interesul publicului larg vis a vis de interesele de profit ale investitorilor deținute utilități (pe bună dreptate numit de IOU pentru scurt) ca PG & E și Southern California Edison (SCE).

Implicarea noastra a fost una-deschidere ochi. Am venit încet să realizăm că ne jucam într-un joc fraudate - una în care nepotismul confortabil și coluziune corupt între comisari și personalul acestora cu directori IOU împotriva interesului public a fost - și continuă să fie - norma.

Am fost etichetate "insurgenți". Am fost infiltrat și spionat de către PG & E agenți folosind nume asumate. IOU a fost în cele din urmă amendat pentru activitățile sale de spionaj, dar suma meschin a mers la fondul general de stat, nu la vizate, grupurile victimizate, adică suntem insurgenții. " Într-o tehnocrație, dezacordul este trădare.

Steve Zeltzer a Proiectului Muncii spune președintele Peevey ar trebui să fie în închisoare în acest cadru de film CPUC de in-house. Dl. Peevey cerut Zeltzer a "fi mai politicos."


Probleme cheie ignorate
Nici una dintre problemele valabile în mod repetat, ridicate de noi intervenors în Procedurii - efectele asupra sănătății umane negative bine documentate, securitate la incendiu, încălcări ale intimității și a alegerii democratice a informat, cyber-hackability și de securitate rețea energetică - au fost considerate niciodata. Ei au fost promis în mod constant să fie luate mai târziu, dar nu au fost niciodată.

Între timp, PG & E a fost pălmuit cu peste 30 de rechizitorii federale pentru neglijență și corupție în dezastru explozie de gaze San Bruno. O anchetă follow-up apărut o comoara de e-mailuri documentarea corupt, coluziune lovy-dovy dintre directori de utilitate și comisari și personalul ... inclusiv Peevey. Afaceri ca de obicei la PUC bune Ol '.

Decizia de renunțare a încălcat o serie de chestiuni de drept, care va fi contestată atât în ​​procesul CPUC, și în instanțele de judecată, în calitate de "evacuare remedii nostril, noi intervenors continuând să protesteze în viciate procesul de Procedură CPUC, astfel menținerea noastră "în picioare" legal în calitate de părți vătămate au dreptul de a în cele din urmă "dea în judecată ticăloșii. "

Protestatarii dețin semne cu numele "contor inteligent" victime de sănătate în acest cadru de film CPUC de in-house.


Decizia de neparticipare = estorcarea
Ne Plătiți și nu vom rupe rotulele. Ne Plătiți și nu vom instala un elaboreze electro-toxic pe casa ta. Goons Mafia, sau tehnocrați CPUC, un pat pliant este un pat pliant, este un pat pliant.

În practică, decizia înseamnă că cele câteva locuitorii individuale care pot permite să plătească pentru a păstra lor de bază non-wireless, de metri analogice vor fi insule singuri într-o mare de radiații electromagnetice emise de metri wireless aproapelui lor toate comunică wireless cu fiecare alte 24 / 7/365.

Autoritățile locale alese vor fi blocate de la exercitării mandatului statutar de a proteja sănătatea, siguranța, confidențialitatea și securitatea componentelor acestora. Numărul tot mai mare de oameni "sensibile electro" se face rău și alungați din casele lor si locuri de munca de creștere "supa" de poluare electro-magnetic va avea nici un loc pentru a rula la.

Deci, sub un nor toxic de corupție, celebrată de lingușitori și acoliții, Michael Peevey plecat într-un nor sintetic de glorie. Dar nu înainte de adversarii mișcării opt-out "contor inteligent" a avut cuvânt de spus noastră.

Am avut o conferință de presă cu privire la măsurile CPUC înainte de reuniunea. După fest dragoste orchestrate în perioada de "comentarii publice", protestatarii au insistat pe citirea numele și citând mărturiile numeroasele victime ale "metru inteligente" efectelor asupra sănătății fără fir, care au fost forțați să devină refugiați EMF. Demonstranții au cerut urmărirea penală Peevey lui. Ei au promis să continue luptele juridice și campanii publice de informare.

După fără tragere de inimă ascultat, comisarii nealeși rupt pentru masa de prânz - care Peevey insistat a fost lor "drept" - atunci a aprobat în unanimitate de proiect Pet Peevey lui.

"Nu am început încă să lupte!"
Asta nu e sfârșitul poveștii. Ca informat opoziția publică a "contoare inteligente" continuă să crească naționalitate și, într-adevăr, la nivel mondial, precum și ca puncte de vânzare revendicate pentru SM construit-out continua să fie dovedit fals egregiously, lupta noastră pentru a inversa CPUC de nepotrivită decizie va continua și în cele din urmă prevalează. Între timp, "contor inteligent" masini din programul de instalare va fi invadarea West Marin și de alte comunități în curând și vin la o casă din apropiere ... poate ta. Aflați cum să renunțați la, a se informa cu privire la această problemă importantă, schimb de informații cu vecinii, și să se alăture mișcării noastre.
Ajutor reveniți roll-out.

Pentru mai multe informații:
EMFSafetyNetwork.org
StopSmartMeters.org

James Heddle co-directioneaza EON - Opțiuni ecologice rețea EON3.net

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Luând înapoi puterea noastră!

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Deputaților Marin County Sheriff lui aresta Katharina Sandizell-Smith (stânga) și Kristin McCrory (dreapta) pentru blocarea masini "inteligente" de instalare metru în Inverness Park, California, miercuri, 29 decembrie, 2010. Foto: Prin amabilitatea Vecinii Scotts Valley împotriva contoare inteligente


Lacunară de guvernamant "inteligente Meter" CPUC nu se va opri unității de nivel comunitar, nici un cost opt-out.

Prin Mary Beth Brangan

[ O versiune mai scurtă a acestui articol apare în Pt. Reyes Light aici .]

Rezistența public la poluarea cu fir
În urmă cu aproape exact patru ani iunie McCrory și Katharina Sandizell-Smith, doi tineri mame West Marin, făcut de știri național de blocarea drumului Inverness instalatorilor metru "inteligente" și de a deveni printre primele din SUA să fie arestat peste de metri. lor arestări șocat mulți din industrie în seama că totul nu a fost bine cu planurile lor.

După o întârziere de an mai multe fără precedent, o decizie finală cu privire la această chestiune controversată va fi votat de către California Utilitati Publice Comisiei (CPUC) 18 decembrie 2014.

Aceia dintre noi în West Marin și Fairfax devenit lideri în lupta împotriva instalare forțată a așa-numitelor metri "inteligente". Ne-am alăturat lideri în Sebastopol și Scotts Valley și apoi dincolo în zgomotos reziste din cauza probleme de sanatate, de siguranta, de securitate și de confidențialitate pe care ne-am mărturisit despre Marin la reuniunile Consiliului oraș.

Rezoluția Fairfax Consiliul Local a afirma dreptul comunităților de a renunța la ajutat demara ceea ce a devenit în cele din urmă 57 de orașe, județe și un trib de a se opune în mod oficial. Mulți cerut moratoriu privind instalarea; peste o instalație duzină făcut ilegal.

Început la începutul anului 2010, ne-am adus preocuparile noastre cu privire la așa-numitele de metri "inteligente" în atenția de oameni de aici din West Marin la o întâlnire ambalate la Palatul Dance.

Agenți PG & E Lied și spionat, marcate "Insurgenții" ne
Grupul nostru Marin județului în funcție on-line, SmartWarriorMarin, inițial mai activ, a fost infiltrat de PG & E lucrătorilor care utilizează nume false. Mai târziu, când PG & director de proiect metru "inteligente" E a lui, William Devereaux, a încercat să se infiltreze grup on-line EMFSafety Coaliției cu un nume fals, Ralph, el neglijat pentru a elimina numele lui real de la e-mail și a fost recunoscut. La scurt timp după aceea, PG & E a lansat sute de email-uri la mass-media pe care le-a sustrasem din discuțiile noastre de strategie de grup. În schimburile de e-mail între directori, adversarii de metri "inteligente" au fost denumite "insurgenți." Ulterior CPUC dispus efectuarea unei anchete în spionajul PG & E și PG & E a fost în cele din urmă forțat să plătească o amendă 390.000 dolari la fondul general de CA, precum și să instituie un cod de etică pentru situații similare online.

Ne-am întrebat când am organizat pentru a fi la camion Santa Rosa curte la 07:30 într-o dimineață rece în 2010, pentru a bloca camioane de instalare metru "inteligente", cum camioanele au dispărut complet! Compania a primit mesajul de la discuția noastră de e-mail și le-au mutat înainte de a veni.

Massive mărturie publică
De ani de zile, sute de oameni au vorbit la bi-săptămânale intalniri de afaceri CPUC din San Francisco. PG & E și președintele CPUC Michael Peevey au fost obtinerea nervos. Oamenii legate de povestiri inima-chinuitoare similare de a fi total devastat fizic de efectele neîncetat contorului "inteligentă" a lui pulsează microunde. Mulți oameni aproape de maluri ale mai multor metri in cladiri de apartamente sau condominii, au fost în special răniți. În cele din urmă, după ședința prin multe sute de astfel de mărturii, președintele Peevey a declarat că o ieșire opt s-ar fi oferit și a stabilit o procedură oficială CPUC pentru a lucra detaliile.

Redarea într-un joc de manipulat
După producerea zeci de clipuri video, scrierea de articole, cercetarea și scris blog-uri, organizarea de evenimente și prezentări, alungare masini din programul de instalare din Bolinas și blocarea camioane cu prietenii în Stinson Beach, mărturisind la filmarea și reuniuni CPUC, mi co-director partener și EON, Jim si am devenit intervenors juridice în numele publicului la procedura CPUC. Ne-am certat pentru comunitate larg renunța la fel de bine ca și pentru nici un cost renunța. La urma urmei, nu am optat în - de ce ar trebui să ne fi obligați să plătească să nu aibă ceva? Oare nu a fost obligat să plătească pentru a nu fi prejudiciate constituie extorcare de fonduri?

Odată ce a început procedura oficială, aceia dintre noi care au fost acum implicat în normele bizantine CPUC nu se mai apărut la reuniunile de afaceri regulate și tumultul oarecum liniștit. Peevey lăudat la o întâlnire CPUC care a fost lăudat "de Whitehouse" pentru a face eficient cu activiștii. (Fonduri de stimulare federale au fost în spatele dezvoltarea internetului.) Este adevărat, furor a murit în jos, cu energia disipată fiind de manevre juridice.

Cu toate acestea, cu toții continuat.

Am aici în Marin, împreună cu colegii noștri din Sebastopol și Santa Cruz, s-au adunat critic informațiile condamnabil tehnologia "inteligente" metru și a stabilit un ton care a reverberat în întreaga lume. Pushback împotriva microunde emit de metri se întâmplă acum peste tot în SUA, Canada, Australia și Europa.

Medical, securitatea cibernetică și siguranță Avertismente ignorate
După investigații amănunțite repetate, temerile noastre legate de planul de techno au fost validate din nou și din nou. Agenția Internațională Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru Cancer Research, IARC, a concluzionat că microundele în frecvențele folosite de dispozitive wireless, inclusiv de metri "inteligente", sunt o clasă 2 B, posibil cancerigen, așa cum este azbest, arsenic și benzen. (În cazul în care au fost incluse studii peer-review, care nu aveau voie să fie luate în considerare de către IARC, multi oameni de știință independenți cred că frecvențe de microunde ar trebui să fie clasificat ca o clasa 1 A cancerigen.) Vă puteți gândi la un alt exemplu în cazul în care este legal să forța o clasa 2 B dispozitiv cancerigen pe casa ta?

Academia Americana de Medicina a Mediului a emis o scrisoare direct la chemarea CPUC pentru un moratoriu imediat asupra instalarea contoarelor, citand multe studii peer-revizuite prezintă efecte biologice din pulsând frecvențe de microunde.

Experții în securitate avertizează în mod constant de vulnerabilitate a crescut dramatic la rețeaua electrică de atacuri cibernetice din cauza metri "inteligente" fără fir. James Woolsey, fost șef al CIA, a declarat că "inteligente" tehnologii metri wireless face grila prost.

Mii de incendii au fost raportate și cel puțin un California și un deces Nevada cauzate de incendii metru. Acestea au fost tratate de utilitate din tranzacții judiciare cu ordine gag. Canadian Saskatchewan CEO utilitate Robert Watson a demisionat în dizgrație din cauza trebui să reamintească tuturor de metri din cauza unei erupții cutanate de incendii. Plus acum utilități profită de vânzare date private ratepayers individuale adunate de metri.

Toate acest risc și încă studii pe diverse avocati generale, inclusiv Illinois și auditor general din Ontario, Canada legislatura lui, au demonstrat aceste metri duce la mic la nici economii de energie și fără beneficii ratepayers. În schimb, ratele au crescut.

Deoarece metri sări continuu mii de emisii puternice de microunde între metri învecinate 24/7, (semnale pot călători 1 mile) o derogare individuală afară nu elimina emisiile nocive. Băncile multiple de metri pe apartamente si condominii produc cantități într-adevăr letale de radiatii; Prin urmare, la nivel comunitar renunța este singura soluție.

Deși precizând în grila "inteligentă" de a trece că problemele de sănătate vor fi abordate în cadrul procedurii opt-out, Peevey și CPUC judecătorul nu a permis nici o informație de sănătate urmează să fie prezentate la toate. Apoi au susținut că din moment ce nu a prezentat niciun fel de date convingătoare au stabilit că au existat efecte asupra sănătății!

Peevey spune, "opt-out la nivel comunitar sunt" nedemocratic! '"
Din păcate, în cadrul reuniunii 04 decembrie CPUC, comisarii au discutat deciziile propuse și a decis împotriva permit comunităților să renunțați și să solicite cele refuză un contor "inteligente" de a plăti pentru privilegiul de a nu avea unul. Dl. Peevey de fapt ridiculizat ca comunităților nedemocratice ", care au votat pentru comunitate la nivel renunța.

Desi va fi încă posibilă renunțați, va trebui să plătească o taxă de 75 dolari în avans și apoi 10 dolari în plus pe lună; low ratepayers CARE venit plătească 10 dolari în avans și 5 dolari pe lună, de stabilire a prețurilor se în afara intervalului de mulți oameni săraci.

Vino și Express Outrage ta ...
Incurajam pe toata lumea indignat la această nedreptate și intenționată ignorarea de oameni care pledează în numele sănătății lor, siguranță, securitate și confidențialitate a fi la 18 decembrie ședința a cere comunității neparticipare si nici o taxa. 08:30, California Utilitati Publice Comisiei, Van Ness la McAllister, San Francisco.

S-ar putea fi pierdut această rundă, dar acest afront clar ilegal de dreptul oamenilor la sănătate și siguranță și la dreapta de funcționari aleși de orașe și județe pentru a proteja componentele lor, va fi contestată în instanța de judecată. [ Descarcă o copie PDF a acestui articol aici. ]

==================

Mary Beth Brangan și Jim Heddle sunt co-directori ai EON, Rețelei Options ecologice. Ele sunt filmate factorii de premiate de expunere publică: ADN-ului, Democrație și Revoluția wireless si multe alte probleme sociale si de mediu documentare produse în ultimele două decenii, care au fost difuzate urmat de turneul național și internațional; difuzat în Congres, Organizația Națiunilor Unite, pe PBS, ABC, CNN, cablu; și utilizate în parlamente, universități, biblioteci și de către organizațiile cetățenilor și la nivel mondial ONG-uri. Locuitorii din Bolinas, organizează, educa și de a produce suporturi de sprijinire a persoanelor care se confruntă cu provocări actuale de supraviețuire. www.eon3.net; YouTube.com/eon3; EON3emfblog.net

===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Să spunem CPUC: "Nu este" inteligente "pentru a sfida voința poporului."

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Ce CPUC este de neparticipare Decizia Ignoră. Cartoon: J Heddle - EON

Prin James Heddle

Nu ascultare
Patru ani de informat, supărat, invocând mărturie publică pe o bază practic de două ori pe săptămână le spune sănătății personale, siguranța publică, încălcarea vieții private și amenințările cibernetice la nivel național și energie, securitate generate de desfășurarea saturație forțată a wireless așa-numitei " contoare inteligente "nu a reușit să convingă cele cinci numiți nealeși, politice care il pun pe podium la Comisia California Utilitate Publică (CPUC).

Nici una dintre aceste sănătate publică de urgență, siguranță, intimitate, și problemele de securitate au fost luate în considerare în cadrul Comisiei "Procedură" se ocupă cu întrebarea dacă-sau-nu indivizi, complexelor de apartamente, comunități și municipalități ar putea alege să "opt-out" din guvern coordonat / industrie metru "inteligente" roll-out împinge fără fir în curs de implementare simultan în mai multe țări din întreaga lume.

Pe joi optsprezece decembrie, comisarii sunt de așteptat să voteze pentru o decizie incredibil de simptomatic a stadiului actual al proces public democratic în America de: Razboaie Voința public. Actualizarea tuturor preocupări publice legitime, hotărârea va permite gospodăriile individuale la "opt-out" pentru o taxă de penalizare inițială și o plată lunară extortionate.

Dar nu opt-out colective vor fi permise - adica toate cartierele vor fi ud 24/7 în supă electro-magnetic inevitabilă. Nici un loc pentru a ascunde.

Atât de mult pentru procesul democratic și alegere a consumatorului. " Atât de mult pentru sănătate, securitate, confidențialitate și securitate.

Jos de la Davos
Întreaga metru roll-out nebunia "inteligente" colectiv condus-wireless din partea gaz, energie și utilități de apă la nivel mondial pot fi urmărite înapoi la conclav de guvern corporative cunoscut sub numele de Forumul Economic Mondial, care se întrunește anual în Swank elvețian stațiune de Davos.

Conceput în sălile de conferințe, saloane cocktail și săli de mese de zăpadă Davos și codificată în documentele tehnice, foi de calcul buget, documente de planificare strategică și publice scenarii de relații de lucratori corporative și guvernamentale, sistemul a fost vândut oficialilor creduli și publicurile ca un răspuns necesar la schimbările climatice.

Global "inteligente" metru roll-out - doar un pas spre cele din urmă prevedea "Internetul obiectelor", în care o nouă generație întreagă de echipamente wireless "inteligente" de la storcatoare la aparatele de aer condiționat de vibratoare va comunica unul cu celălalt într-un fel de automată creier global - ar oferi consumatorilor mai conștientizării și control asupra utilizării lor de energie și să permită integrarea "intermitente" surse de energie regenerabile, precum eoliană și solară în rețeaua energetic național. Așa a fost pe vânzări-teren. Nimic în cazul în care sa dovedit a fi adevărat.

Dar administrația Obama a cumpărat hype, a băut "rețea inteligentă" ajutorului rece și shoveled miliarde de dolari marilor federale în conducta sa-l sustina.

Aici, în California, președintele CPUC Michael Peevey slurped inteligent ajutorului rece metru și a făcut-o activității sale de a impune "nebunie metru inteligente" pe întreaga populație din California.

Așa se face că următorul Thurs. - Ca Mike Peevey încheie cariera CPUC si plimbari pe sub un nor de scădere a anchetelor de corupție - Comisia va marca trecerea lui prin vot în locul moștenirea lui - un act criminal, în esență, ceea ce va pune în pericol sănătatea, intimitatea, siguranța și securitatea intreaga populatie a statului. Hellofa de locuri de muncă, Mike!

Vă rugăm să se alăture multe alte ratepayers indignată și a cetățenilor publice la CPUC 08:30, joia viitoare 505 Van Ness Avenue și lăsați comisari știe că această decizie nelegitim sfidând voința publică nu poate rezista. Este finalul unui CPUC Procedurii defectuoasă, dar doar începutul opoziției public care va rula în cele din urmă înapoi ceea ce va veni să fie văzut ca unul dintre deciziile cele mai inedita experienta tehnocratice și dezastruoase din istoria Californiei. [ Descarcă versiunea PDF aici. ]

James Heddle co-directioneaza EON - Opțiuni ecologice Rețeaua. EON a fost un intervenor oficial în CPUC Opt-Out Procedurii Eon3EMFblog.net pe Facebook: EON - Rețeaua Opțiuni ecologice pe Twitter:. EonNewsNet

Pentru mai multe: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org
===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Ce ne dorim? GRID WISE! Când vrem? ACUM!

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Nu foarte "inteligent". Utilitati Publice Comisia California (CPUC) a propus decizie privind Meter opțiunile de renunțare "inteligente" va fi votat pe 18 decembrie, 2014. ignoră problemele vitale și sfidează voința publice. Cartoon de James Heddle

Ceea ce ne dorim:
• alegere democratică informat, nu de sus în jos, dictează tehnocratice
• individuale nu-cost opt-out
•-Clădire la nivel nu-cost opt-out
•, nu-cost opt-out la nivel comunitar
• Anularea și roll-back a SM roll-out și întreaga "rețea inteligentă" sistem / înșelătorie
• investiții într-o "grilă înțelept" descentralizat bazat pe mici dimensiuni distribuite facilități de generare bazate pe surse regenerabile de energie și gestionate de entități deținute public și public responsabile.

Ce e în neregulă cu agenda "rețea inteligentă":
• sa de sus în jos, de profit, impus fără dezbatere publică și cercetarea tuturor multiple domeniile sale de impact corporativ: efectele asupra sănătății umane și biologice; siguranță; vulnerabilitatea la hacking și manipulare malware; intimitate colectare a datelor -Personal în scopuri de marketing și de supraveghere; eficienței economice și de economisire a energiei; funcționalitatea de bază.

• Se bazează pe un model învechit de afaceri, adică, utilitarul privat-investitor cu capital (IOU) operează facilități de generare, pe scară largă centralizat furnizează o regiune mare desemnat monopol cu ​​energie de la poluante, non-regenerabile, toxic surse - cărbune, gaz și reactoare nucleare.

Ce e în neregulă cu Smart'Meters wireless '::
• Nu funcționează ca publicitate, fie tehnologic sau economic.
• Sunt un pericol pentru sănătatea umană și biologice, precum și de siguranță, viața privată și rețea securitate și stabilitate.

Ce e în neregulă cu procedura de neparticipare și deciziile propuse:
• Ei încalcă legea statului California și codurile și reglementările proprii CPUC de.
• Ei nu reușesc să rezolve problemele fundamentale de protecție a consumatorilor, drepturile de proprietate, sănătatea umană, siguranța publică, fundamentată științific, democratic de luare a deciziilor și la un proces echitabil.

Ce e în neregulă cu CPUC:
• Se colectiv capturat, corupt și potrivnice interesului public.

Ce e în neregulă cu PG & E:
• O lungă istorie de comportament penal contra intereselor publice
• În mai multe rechizitorii federale
• demonstrabil incompetent

Download PDF aici.
===========
Eon3EMFblog.net pe Facebook: EON - Rețeaua Opțiuni ecologice pe Twitter: EonNewsNet

Pentru mai multe: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Va CPUC OK o inteligentă Meter Opt-Out "Protecția Racheta?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Plata Up sau vom Break rotulele!
Neagă vechea zicala că "două capete sunt mai bune decât unul," nici de "contoare inteligente" opt-out propus deciziile CPUC prin Drept administrativ judecător Amy Yip-Kikugawa și ieșirea președinte Michael Peevey face cu cheie sănătatea umană, siguranță , intimitate sau nesiguranță hacking emite mișcarea noastră a fost încercarea de succes să aducă în atenția lor de ani de zile.

Care este diferenta?
În cazul în care a anunțat un utilitar de gaz a fost de gând pentru a pompa gaz otravă în fiecare casă din cartier, sau un utilitar de apă a amenințat că va pune otravă în alimentarea cu apă a comunității, cu excepția cazului în clienții le-a plătit să nu lunar, ar fi clar ca ce mafioți folosit pentru a apela un "șantaj". Veți plăti goons de colectare atunci când vin de și sunt de acord să nu pentru a distruge afacerea dvs. sau de a sparge rotulele cu o bâtă de baseball.

Cum e înșelătorie veche protecție rachetă "diferit decât să plătească nu pentru a avea un contor fără fir toxic instalat pe casa ta?

Cu toate acestea, asta e doar ceea ce oricare dintre aceste decizii propuse vor face daca este aprobat printr-un vot al comisarilor, poate la fel de devreme ca luna viitoare.

EON Comentarii despre CPUC Deciziile opțiunea de neparticipare
Ca o "parte" a interveni în cadrul acestei proceduri, EON depus observațiile sale cu privire la deciziile propuse marțea trecută. Puteți descărca în format PDF depozit aici.

Link-uri la deciziile propuse sunt aici:
Decizia propusă ALJ Amy Ip-Kikugawa lui
Supleant decizia propusă Michael Peevey lui

S-ar putea dori să le face cunoscut ce credeti într-un e-mail: ALJ Yip-Kikugawa și consilier comisar Peevey lui Manisha Lakhanpal .

Puteți, de asemenea, lobby comisarii: Mike Florio 415-703-1840 / Catharine Sandoval 415-703-2593 / președinte Michael Peevey 415-703-3703 / Carla Peterman 415- 703-1407 / Michael Picker 415- 703-2444

Va rugam sa intenționează să participe la Joi optsprezecelea decembrie 2014, orele 9 la 505 Van Ness Ave, San Francisco. Aceasta va fi ultima zi de președinte Peevey a Comisiei.


===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Ding Dong, a Peevey Gone - Cine-L va înlocui?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Fostul Staffer CPUC Dan Berman, co-autor al "Cine detine Soarele?" vorbește la un 02 octombrie 2014 conferință de presă pe treptele CPUC. Foto: EON

[Părți din acest blog apar ca "Cine va înlocui pe Michael Peevey pe CPUC?" pe de Opinie SF Gate paginii . ]

EON lui Mary Beth Brangan adresează Comisiei, de asteptare pentru reforma. EON fotografie

Un apel pentru reformă
Co-Director EON a avut de spus a comisarilor în cursul comentariile publice ale 02 octombrie 2014 CPUC ședințe: [Click aici pentru video .]

După ce tocmai sa întors de la convergență Poporului NY privind clima, sunt proaspăt conștient de faptul că în acest moment crucial, când ne-am doar câteva decenii de prevenire cel mai rău a efectelor catastrofale ale schimbărilor climatice, cum CPUC reglementeaza utilităților de monopol este din ce în ce critică.

De aceea, modelul de corupție care am asistat este chiar mai dezastruos.

De la complicitate cu PG & E cu privire la dezastrul oribile în San Bruno; a acțiunii comune cu PG & E cu privire la spionaj pe ratepayers se opune instalării forțate de metri "inteligente" dăunătoare; a acțiunii comune cu California de Sud Edison peste care plateste pentru gestionarea lor teribil de reactoare nucleare San Onofre; modelul de corupție este clar.

Dar am fost încă șocat când mi sa spus de către o sursă de încredere, un fost președinte CPUC, că, dragul meu prieten și coleg, Barbara George era pe moarte, o compensație intervenor a fost în mod deliberat reținut, deși cei de la Comisia știa că este nevoie de bani pentru tratamentul ei cancer.

După prieteni și parlamentarii au intervenit, o verificare a fost în cele din urmă eliberat, dar Barbara a murit înainte ca a venit.

Mă aflu astăzi atât cu publicul descurajați și propriile staffers CPUC care sunt de asteptare pentru un Comisie ele pot fi mândri să lucreze pentru.

Corupția și criza climatică, îmbătrânirea reactoare nucleare, m wireless periculoase și conducte de gaze naturale nu se amestecă.

San Francisco, 02 octombrie 2014 - Președintele Peevey și CPUC comisarilor asculta un șir de comentarii publice de asteptare pentru înlăturarea Peevey lui. O săptămână mai târziu, el a demisionat. Fotografie EON.

A Peevey Gone - Cine-L va înlocui?

Prin James Heddle - EON, Options Rețeaua Ecologică (Actualizat)
[Părți din acest blog apar ca "Cine va înlocui pe Michael Peevey pe CPUC?" pe de Opinie SF Gate paginii . ]

"Nu mă poți concedia, am renuntat!"
Energie curată, fără nucleară și stop-smart-metru activiștii nu va avea pe Michael Peevey a lovi cu piciorul în jurul valorii de mai. Asediat,-utilitate prietenos CPUC președintelui
demisionat joi în ceea ce LA Times numit mișcare "preventiv", pentru a evita non-renumire la sfârșitul mandatului său expiră în decembrie. Peevey aruncat în prosop doar o saptamana dupa ce cetățenii supărat a avut loc o conferință de presă cu privire la măsurile CPUC și ambalate o ședință a Comisiei de a cere zgomotos înlăturarea lui. [Vezi video de mai jos]

"Dl. Peevey, ești un Putz. Ești confortabil în pat cu PG & E. Deci suntem roz alunecare tine. "Acestea au fost cuvintele lui activist Cod Pink Cynthia Papermaster ca ea perturbat deschiderea comentarii publice perioada 02 octombrie și a fost escortat de personalul de securitate.

Propriu ieșire grăbit Peevey a venit după săptămâni de controverse următoarelor dezvăluiri ale schimburilor prea "confortabil" de e-mail între el și alți reprezentanți CPUC și oficiali Pacific gaz si electrice, în legătură cu dezastrul gaz San Bruno. Implicația evidentă în mintea publicului este că această relație confortabil obține pe alte probleme și cu alte utilități, precum și a devenit OM normală a Comisiei. Chiar și angajații Comisiei amenințat rebeliune, la o întâlnire recentă personal, obosit de "a fi rușine" de a lucra pentru o astfel de agenție compromis.

Foto: EON

"Doisprezece ani ca președinte este de ajuns [sic]."
Declarația Peevey în scurt comunicat de presă al Comisiei anunțând că nu va "căuta o nouă numire" realizată o ironie in multe ochi. Cei doisprezece ani calibrat epoca de dereglementare și privatizare și au fost cu siguranță "suficient" pentru CPUC de a deveni ceea ce în vedere mai multe ca copilul poster pentru captura de reglementare. Relații de prietenie între Prea autoritățile de reglementare și regulatees, (de exemplu,-investitor deținute, pentru-profit, utilitati de monopol, numite pe bună dreptate străzi), pare a fi norma de la local la nivel național și chiar la nivel mondial în aceste zile - Atentie Energie Atomică Internațională (AIEA) răspunsul flasc Agenției la dezastrul nuclear de la Fukushima.

Dar poziția CPUC față rasoleală atât California de Sud Edson, la e acum-închidere a plantelor San Onofre nucleare între Los Angeles și San Diego și performanță PG & E în legătură cu scoaterea din lucru fără fir contor inteligent, San Bruno întreținere în linie gaz, și de gestionare a e Diablo Canyon nord centrale nucleare de Santa Barbara, se pare mulți observatori ca mai ales extraordinar. Doisprezece ani mandatului Peevey a lasa in urma o "cultură a convivialitate" între Comisie și corporații care pune atât interesul public și siguranța publică la risc.

Poate că cultura fi reformat de modificări la partea de sus? Sau nu chiar un model de, mai degrabă decât un ales al Comisiei public trebuie să fie luate în considerare în mod serios numit-guvernator? Cu zdrobitoare reforme structurale puțin probabil, o atenție se va concentra acum pe care guvernatorul Jerry Brown va numi ca următorul președinte CPUC. (Peevey va fi în continuare vota deciziile CPUC până la sfârșitul anului, o multime de timp pentru a face mai mult rău.)

Cine urmează?
Două nume deja propuse de progresiștii sunt fostul director al Comisiei pentru Energie din California executiv, avocat Ioan Geesman, și fostul federal nucleara de reglementare a Comisiei președinte Grigorie Jaczko.

Puteți paria utilitatile au candidații lor preferate, de asemenea. Având în vedere faptul că Brown a doi foști PG & E VP în cercul său interior [Nancy McFadden, secretar său executiv - care primeste Prop 16 de campanie a companiei de a bloca proiecte energetice alegere comunitate - și Dana Williamson, secretarul său cabinet], probabilitatea de un important schimbare în conducere, la CPUC pare ușor. Dar nu se știe niciodată. Ultraj publică și presiune ne-a adus acest departe. Acum este momentul de a organiza, agita, avocat și împingeți greu pentru schimbările dorim.

Unii feedback-ul abonat YouTube până în prezent pe comentarii publice:

SIGRUNN9
Doamnelor și domnilor Bravo! Bravo, m-ai inspira pentru a începe a ieși acolo și declarând: "Eu sunt nebun ca dracu 'și nu am de gând să-l ia nici mai mult!"

jeansprettypups
Excelent Eu stau cu acești oameni, și vreau să văd toate centralele nucleare închide, precum și a tuturor deșeurilor nucleare avut grijă de perioadă

Reverendul Galileo
Coasta de est nu a prins pe încă, haide oameni, trebuie să ne împărtășim acest lucru.

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

EON Știri nucleară Update - 14 iulie -Post de carbon Radio

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Această fostă rezident Fukushima a învățat din experiență. Curtoazie fotografie Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani și Harvey Wasserman pe KWMR mesaj privat Carbon Radio
Găzduit de Bing Gong

Context - Informația este emanciparea - trebuie sa stim despre aceste lucruri, pentru a se angaja și de a face ceva despre ei. Ei formează contextul general de acest raport.
• Schimbările climatice globale - a 6-Marea dispariția unor specii
• Substanțe chimice / electromatnetic / poluare radioactivă a biosferei planetare
• colaps iminent al, sistemul bazat pe razboi pieței libere economic pe cale de a distruge planeta sa gazdă
• SUA / NATO dominantă spectru complet "postură militară primul-strike re resursele rămase pamantului
• / conexiune "deșeuri" / arme energiei nucleare

Japonia Actualizare
Femeile de la Fukushima - corespondent EON Umi Hagitani
Pentru mai multe pe această poveste: Kazue Morisono & Saeko Uno: "Femeile Fukushima împotriva energiei nucleare"

Actualizări Regional
SUA Actualizare
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR proiect de lege 2145 - încercare de utilități de a ucide energie alegere comunitate
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - noi versiuni, încă nu re certitudine: cauză, back-up a programului deșeuri
Propunerea EPA a ridica standardele "de siguranță", 350x - "bun pentru profit și sănătate"
"Postura" opinie nucleară - în primul rând doctrina grevă, "Viața Programul Extension", noua flotă sub nuke
Reactoarele ca "arme teroriste în loc" - caz de Ucraina

Harvey Wasserman pe Istoric nucleară

/ Deșeuri nucleare conexiune de energie / de arme
Un studiu 1951 efectuat de AEC a concluzionat că reactoarele nucleare comerciale nu ar fi fezabilă economic dacă au fost folosite exclusiv pentru producerea de electricitate; ele ar fi, totuși, în cazul în care a produs, de asemenea, de plutoniu, care ar putea fi vândută.

Raportul anual 1952 pentru Commonwealth Edison este instructiv pe acest punct:
Prin "cu scop dublu", ne referim la faptul că plantele ar fi în primul rând pentru producerea de energie, dar, de asemenea, ar ar putea produce plutoniu în scopuri militare ca un produs secundar. În hotărârea noastră, aceste plante ... s-ar fi justificat din punct de vedere economic numai în cazul în care o valoare substanțială au fost atribuite plutoniul produs. "

Într-un document de la Los Alamos National Laboratory din august 1981, este această declarație:
"Nu exista nici o delimitare tehnic între armată și reactorul civil și nu a fost unul. Ceea ce a persistat de-a lungul deceniilor este doar concepția greșită că o astfel de legătură nu există. "Tipii ăștia ar trebui să știe.

Uraniul In / Out plutoniului oferta
Ce a primit în cele din urmă utilitatile privat interesat în energia nucleară pentru electricitate a fost că guvernul a fost de acord să le furnizeze uraniu pentru a alimenta reactoare lor, în schimbul plutoniul rezultat.
Producția de energie nucleară MIJLOACE proliferarea armelor nucleare. Pentru mai multe aceasta .
Oricine spune că doresc energiei nucleare, în esență, declarând că acestea favorizează proliferarea armelor nucleare. Nu se poate una fără cealaltă.
Și este esențial să ne amintim, orice centrală nucleară este un potențial armă pe loc nuclear pentru teroriști.

Ironie nucleară
În SUA și "partenerii 'negocieze cu Iranul peste câte centrifuge Iranul poate avea, Turcia tocmai anunțat planurile de a construi până la 12 noi reactoare nucleare pe e coastele mediteranian și Mării Negre, cu sprijinul Rusiei, franceză și japoneză. Ce e în neregulă cu această imagine? proiecte nucleare din Turcia sa depaseasca 70 miliarde dolari

Ce "Acces limitat război nuclear" ar face la Planet

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

GRID TRUE - Trecerea de la "inteligente" pentru a Înțelept - actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Acest post vă încurajează să verificați raportul reper " Obținerea Smarter Despre rețelei inteligente ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle, publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice - și să semneze pentru a participa Înalt ( ?) Drumul spre un adevărat Smart Grid, o Commonwealth Club din San Francisco programului programată pentru 28 ianuarie la prânz până la 15.

În scopul de a crea un viitor elastic și durabil este imperativ să exploreze cele mai bune forme alternative de producție și distribuție a energiei electrice. Sistemul nostru electric actual este sursa de boală mult, poluare, nedreptate și instabilitate în această epocă a schimbărilor climatice și meteorologice extreme. Rețea nostru electric demodat trebuie să fie re-proiectat și cât de curând!

Vino la acest panou importante la San Francisco Commonwealth Club și auzi această discuție plin de speranță vital. Vorbitori va prezenta un plan pentru o abordare sănătoasă, mai sigur și mai inteligent atât producția și distribuția de energie electrică în Statele Unite ale Americii, cel care are toate interesele noastre cele mai bune, precum și interesele planetei Pământ, la inimă.


Panou membrilor (L la R) James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, dr., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr Karl Maret

In plus fata de dr Schoechle, alții de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer si medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. de Boulder, CO, autor al lucrării alb "Energia nou pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul American Life" și președinte al Institutului National de Stiinta, Law & Politici Publice.

Jim Turner este, de asemenea, un membru al consiliului de EON. EON consideră că acest program va avea o contribuție importantă la dialogul public informat pe crearea unui viitor cu adevărat înțelept, durabilă și doar energie. Sperăm că puteți participa!

(Auzi interviu cu Dr. Schoechle si vezi consultativ mass-media și mai multe informații de mai jos)

Acoperișurile solare întinde la orizont în Germania. Acest lucru ar putea fi viitorul microgrid care Investitor proprietate Utilități (denumită pe bună dreptate străzi) frică.

de James Heddle și Mary Beth Brangan

Noțiuni de bază pentru Înțelept
Începe să arate ca ieri "inteligentă" este astăzi "foarte prost."

Termenul-a lungul folosit "inteligente" - aplicat la orice, de la telefoane la drone, și totul în între - pare a fi trecerea de la un avantaj de marketing într-o etichetă de avertizare puternic.

Ia planurile pentru un sistem național wireless gestionat-a rețelelor de energie - așa-numitul "rețelei inteligente" - bazat pe implementarea pătură la nivel național a așa-numitelor "contoare inteligente fără fir.

Munca noastra, și că de multe altele, a arătat că, nu numai că ar un astfel de sistem crește cu mult daunatoare efectele asupra sanatatii publice poluare radiații electromagnetice, dar ar permite supravegherea granular de fiecare gospodărie, și face nu numai fiecare acasă, dar Întreaga rețea în sine, vulnerabil la hacking malware sau terorist.

"Un Grid Într-adevăr, foarte prost"

Problema de securitate
Nimeni nu ar putea susține că rețeaua de energie din SUA existent - o îmbătrânire, infrastructură demodate ce în ce mai nesigură în fața proliferare fenomenelor meteorologice extreme și escaladarea atacurilor cibernetice - nu trebuie să fie radical re-proiectat. Chiar fostul director CIA, James Woolsey a declarat celebra într-un interviu televizat 2011, "Nu este nici unul responsabil de securitate pentru rețea ... Un așa-numita" rețea inteligentă ", care este la fel de vulnerabil ca ceea ce avem nu este deloc inteligent . E o grilă foarte, foarte prost. "

Problema de supraveghere
Un alt, mai recent fostul director, CIA este de acord. Raportează Daily Mail că, în opinia lui David Petraeus, "... gadget-uri web conectate vor" transforma "arta de spionaj - a permite spioni pentru a monitoriza în mod automat oameni fără de plantare bug-uri, intrare prin efracție sau chiar îmbrăcare un smoching să se infiltreze o cină partid. "

"Transformational" este un cuvânt prea des folosit, dar eu nu cred că se aplică în mod corespunzător la aceste tehnologii ", a spus Petraeus.

"În special pentru efectul lor asupra tradecraft clandestin. Elementele de interes vor fi amplasate, identificate, monitorizate, iar controlat de la distanta prin tehnologii, cum ar fi identificarea prin radiofrecvență, rețele de senzori, servere mici încorporate, iar agricole energetice - toate conectate la internet de ultimă generație, folosind abundente, low-cost, și de calcul de mare putere. "

O "Internetul obiectelor", Bots, Algoritmi, corporații și ... Big Brother

Hacking Problema
Vizualizari băieții spionaj "sunt suportate în recentul raport CNN, televizoare conectate, frigider ajutor lansarea cyberattack global. Ea spune cum conectat fără fir "inteligente" aparate de uz casnic, cum ar fi routere, televizoarele și cel puțin un frigider, au fost utilizate recent într-un masiv atac cibernetic la nivel global pentru a lansa e-mailuri malware, spam si phishing.

Comentand cu privire la raportul de CNN, autorul și expert poluare electro-magnetic Blake Levitt a avut de spus: "Foarte recomanda ca oricine cumpararea de noi aparate / electronice de uz casnic se asigura că nu sunt" inteligente "2-way-ului cu antene integrate. În cazul în care destui oameni refuză să le cumpere, probabil, acest lucru va începe să implozie. Nu numai ca este componenta RF periculos, dar aparatele în sine sunt ușor de spart. Până la această hacking recent, se credea că doar de metri erau vulnerabile ca potențiali portaluri în întreaga rețea. Această întreaga abordare trebuie să fie complet re-gândit și re-inginerie. "

"Inteligentă" Problema Meter
Dr. Timotei Schoechle, autorul mai inteligente Despre Grid inteligent , a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare acasă, gateway-uri, și sistemele de gestionare a energiei pentru peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale care stabilesc comisii legate de rețelelor inteligente și a sistemelor de automatizare acasă și de construcții.

Schoechle solicită contoarele inteligente care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsa pe baza creanțelor înșelătoare cu privire la beneficiile de energie ...." El continuă să explice modul în care guvernele de stat și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la pretinsa prestații de metri "inteligente".
His paper addresses how 'smart' meter investments, using billions in stimulus funding, do not benefit ratepayers or support economic growth, but financially prop up unsustainable Investor-Owned-Utilities (IOUs), while postponing investment in genuine 'smart' technical solutions and the inevitable transition to a decentralized and democratized electricity system.

Dr. Karl Maret, engineer and MD, will be speaking on the Commonwealth Club panel. He
points out that since microwave emitting Smart Meters were installed as part of the Automated Metering Infrastructure (AMI) upgrade by utilities in California and elsewhere, numerous health complaints have been reported, especially by electrically hypersensitive individuals.

Dr. Maret's talk as part of the Commonwealth Club panel on the Smart Grid will address concerns of potential health challenges from electromagnetic fields in our current increasingly wireless society and how Smart Meters are adding an additional layer of non-thermal electromagnetic environmental exposure that hasn't been studied prior their deployment. This may have important long-term health implications for our society.

In her article WHO KNEW? – The Wireless Smart Meter Meltdown , electro-magnetic pollution protection consultant Cindy Sage puts it this way,

… [snip] The smart meter program is widely seen as a spying, snooping, expensive, potentially hazardous, involuntary and entirely unnecessary burden for which energy conservation is a mirage. [snip]
….. It is really quite stunning how a single failed corporate/governmental strategy could backfire so rapidly and so completely.”

A Dying Business Model – So-oo 20th Century!
Currently the US grid is one of the lowest-rated national energy grids among all industrialized countries. But there are increasing signs that the whole business design of the system – dominated as it is by giant centralized and politically powerful monopoly investor-owned utilities (IOUs) – is itself out-dated.

The 'Smart' meter network craze is standing revealed as one of the last big mistakes of a dying centralized business model.

Writes Schoechle,

“The 100 year-old monopoly utility business model contains inherent conflicts and is de- incentivized from taking the necessary steps toward renewable energy and sustainability. Regulated utilities sell electricity as a commodity at profitable regulated rates and, more importantly, can charge back their capital assets to ratepayers at a guaranteed 10-13% annual rate of return. Thus they have no incentive to sell less electricity, yet a strong incentive to build excessive and inappropriate infrastructure (eg, generation, transmission, meter networks, etc.).”

Schoechle points out that billions of dollars of smart utility meters are being installed across America that are unable to integrate with, or enable, the smart grid of the future on which US energy sustainability depends in his landmark report “Getting Smarter About the Smart Grid,” published by the National Institute for Science, Law and Public Policy. The meter network has been called a colossal waste of taxpayer and ratepayer dollars by critics, who argue that the new meters and networks do not improve energy efficiency, enhance energy management, help balance supply and demand, or facilitate the integration of renewable sources.

[ See Schoechle's review of Power Struggle: The Hundred-Year War over Electricity .By Richard Rudolph and Scott Ridley here and his paper "Modular power manager and gateway: an approach to home-to-grid energy management and demand response" here .

"It has become increasingly clear that the fundamental architecture of today's electricity grid, which is based on the idea of a top down radial transmission system predicated on unidirectional energy flows from large centralized power plants, is obsolete." That's the informed opinion of energy consultant Peter Asmus.

Writing in Forbes , Business Energy and other publications, Asmus, a senior energy researcher and author , shares his conclusion that the future grid design will be based on distributed energy generation (DEG) based on small-scale renewable sources organized in local 'micro grids' that can either be integrated into, or 'islanded' out of larger grid systems. Says Asmus, "If, indeed, the electricity grid begins to resemble the Internet due to the proliferation of DEG, then aggregation platforms, such as the microgrid, will become vital."

For another interesting discussion of 'wise' energy strategies - and his advocacy of the micro-grid for its ability to be 'fractally separated or seamlessly integrated, as needed' - see Amory Lovins' TED talk A 40-year plan for energy and his Reinventing Fire website.

Even the conservative inside-the-beltway think tank the Brookings Institution has seen the handwriting on the wall. It will host a February, 4, Washington, DC conference entitled 'The Future of Electric Utilities.' The program description reads in part:

The existing utility business model is under threat globally. Major transformative trends in the US, Europe, Australia and elsewhere are affecting the relationship between utilities and customers, creating opportunities for a wide array of new, non-utility players. Some call this “disintermediation” or “edge power,” where services such as data analytics, distributed generation, storage, demand response, energy efficiency and financing are provided by non-utility entities along the value chain from generation to customer end-use. How are utilities reacting and what future utility business models could emerge?

AC/DC
Another component of the energy transition may be a switch from alternating current (AC) to direct current (DC), which is what energy sources like solar PV and small-scale wind produce and what electronic devices such as computers use. New strategies and technologies for storage and transmission are overcoming previous economic- and safety-based resistances to a DC-based system . That would be good news for the growing numbers of people becoming electro-sensitive, for it is the conversion of AC to DC via inverters and switched mode power supply (SMPS) that produces much of the electromagnetic pollution from which they suffer. Whether or not we're conscious of the adverse effects, all humans and other biological systems are impacted by man-made electromagnetic and radiofrequency pollution.

What Would a Truly Wise Grid Look Like?
Decentralized power generation in micro-grids

A truly wise grid would build on new and emerging technologies, design concepts and environmental values and eliminate the risks, vulnerabilities and inefficiencies of the old, obsolete regulatory and business models.

But entrenched, jurassic monopoly IOUs oppose it for obvious existential reasons; ie: their business model and their basic profit-making strategy are toast.

Yet there is hope. As Jim Turner puts it, "The automobile, the personal computer and the cell phone all empowered individuals and created massive lucrative markets. The in-home (and car) dispersed energy revolution --from rooftop solar, to small scale wind and hydro and limitless conservation - offers personal empowerment for consumers and gigantic economic opportunity for entrepreneurs and business innovators."

Duncan Campbell, also a panelist, says in the foreward to Schoechle's white paper, "At the end or beginning of the day, what it comes down to is simply this: In order to establish an abundant and hospitable world for ourselves and a sustainable and empowering future for all generations, we cannot and need not wait for our formally elected politicians to find the right energy policy. It is time for each of us to stand up for our home, our family, and our planet and to make an end run around the failing archaic centralized grid policy
and the disempowering intrusion of the drone-in-the-home smart meter."


These are some of the considerations that will be explored in the important up-coming program The High (?) Road to a True Smart Grid at San Francisco's Commonwealth Club on January 28th presented by National Institute for Science, Law and Public Policy . The Institute recently published the landmark report " Getting Smarter About the Smart Grid ," authored by energy expert Dr. Timothy Schoechle.

Here is a preview edition of our upcoming radio interview with Timothy Schoechle and Peter Asmus, which will air Mon. Jan. 27 at 1pm on KWMR-FM's Post-Carbon Radio. [audio only]

Here's the program info. Register here.

The High (?) Road to a True Smart Grid
Tue, Jan 28 2014 – 11:30am

Timothy Schoechle, Ph.D., Author, “Getting Smarter About the Smart Grid,” published by the National Institute for Science, Law and Public Policy, Washington, DC
James S. Turner, Esq., Principal, Swankin & Turner; Board Chair, Citizens for Health; Co-founder, Voice for HOPE, Healers of Planet Earth; Chairman, National Institute for Science, Law and Public Policy
Karl Maret, MD, M.Eng. President, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, Esq., Colorado Radio Host
Camilla Rees, MBA, Founder, Electromagnetic Health.org and Campaign for Radiation Free Schools – Moderator

Billions of dollars of smart utility meters are being installed across America that are unable to integrate with, or enable, the smart grid of the future on which US energy sustainability depends, according to the landmark report “Getting Smarter About the Smart Grid,” published by the National Institute for Science, Law and Public Policy. The meter network has been called a colossal waste of taxpayer and ratepayer dollars by critics, who argue that the new meters and networks do not improve energy efficiency, enhance energy management, help balance supply and demand, or facilitate the integration of renewable sources. The panel will clarify technical misunderstandings about smart meters, the entrenched economic models preventing utilities from fully embracing renewable energy, and how the growing smart meter rebellion may herald a transformation in the political economy of energy. The panelists will describe what they believe it will to take to create a reliable, safe, sustainable electricity grid, with our planetary interests at heart, and how a clean energy economy can be fast tracked through an innovative collaborative financing arrangement between the private and public sectors.

MLF: Health & Medicine/Environment & Natural Resources/Business & Leadership
Location: SF Club Office
Time: 11:30 am lunch, 12-3 pm program
Cost: $32 non-members, $20 members, $10 students (with valid ID)
Program Organizer: Bill Grant
- Vezi mai mult

Media Advisory

Commonwealth Club of CA, San Francisco:

“The High Road to a True Smart Grid”

Tuesday, January 28th 12:00-3:00 pm

Washington, DC, January 16, 2014. A multi-disciplinary expert panel on electricity and the economy of energy led by the National Institute for Science, Law & Public Policy (NISLAPP) will present at the Commonwealth Club of CA in San Francisco Tuesday, January 28th from 12-3 pm The program includes Timothy Schoechle, PhD, Senior Research Fellow at NISLAPP and author of the landmark white paper, Getting SmarterAbout the Smart Grid. There is a complimentary light lunch at 11:30 am Tickets: $32 non-members, $20 members, $10 students (with valid ID).

The panel will address misconceptions about the present approach to electricity
generation and distribution in the US, including the value of 'smart meters', and the pressing need for the US to proactively tap into infinite renewable energy abundance.

The audience will learn:

Cum federal, guvernele de stat și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la beneficiile pretinse de metri "inteligente".
Cum investițiile "inteligente" metru, folosind miliarde in finantarea stimul, nu beneficiază ratepayers sau a susține creșterea economică, dar a propunerii financiar de până nesustenabilă-Investitor Owned-Utilities (străzi), în timp ce amânarea investițiilor în soluții înțelepte, cu adevărat "inteligente" tehnice și tranziție inevitabil la un sistem de energie electrică descentralizat și democratizat.
Cum conflictelor de interese în monopol de utilitate modelul de afaceri IOU împiedică ne de la trecerea la o economie de energie din surse regenerabile.

De ce industria de utilitate este atât de disperat împinge înapoi împotriva solare pe acoperiș și de măsurare net.

De ce dreptul de a "renunța" a contoarelor "inteligente" nu va rezolva riscurile subiacente presante și problemele economice, nici nu va exploata mai multe combustibilii fosili, și de ce opt-out pot înrăutăți situația.

Cum "contoare inteligente" ar putea fi o supraveghere "drone" în casa ta.

De ce SUA factorii de decizie politică în evidență o lipsă de o înțelegere de bază a problemelor asociate cu viitorul energiei și energie electrică.

Cum putem crea un adevărat "WISE" rețea descentralizată de energie electrică fără confidențialitatea, securitatea, fiabilitatea, sănătatea publică și riscurile economice ale prezentei abordării?

De ce comunitățile locale trebuie să ia controlul asupra viitorului lor de energie, așa cum se întâmplă acum în Boulder, CO.

Vorbitori va pune în următoarele etape SUA trebuie să ia pentru a obține energie curată abundență-de dragul buzunarele noastre, independență energetică durabilă, competitivitatea economică globală, conservarea resurselor naturale, selecționate de securitate națională și pentru a împiedica amenințarea profilează la viata pe Pământ de la încălzirea globală provocată de om.

Programul și dialogul cu publicul după aceea va explora pivot rolurile comunităților și cetățenii pot juca, prin voință politică, inclusiv colaborari transpartisan, în conducerea nevoia presantă de transformare în acest sector.

Dr. Timotei Schoechle a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare acasă, gateway-uri, și sistemele de gestionare a energiei pentru peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale care stabilesc comisii legate la rețea inteligente și a sistemelor de automatizare acasă și de construcții.

Schoechle, în Noțiuni de bază mai inteligentă Despre Grid inteligent, a solicitat contoarele inteligente care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsa pe baza creanțelor înșelătoare cu privire la beneficiile de energie ..."

Alții de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer si medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. de Boulder, CO, autor al lucrării alb "Energia nou pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul American Life" și președinte al Institutului National de Stiinta, Law & Politici Publice.

Mai multe informații și Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Pentru Înregistrează-:
Commonwealth Club din California
595 Market Street, Etaj 2
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Pentru Interviuri panelist:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Marinarii americani din radioactive USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Un localnic întreabă: "Ce este aceasta nava face stând în San Diego? Does anyone have radiation readings from this ship?” Good question.

Read Harvey Wasserman's Jan. 12, 2014 update on this developing story: Toll of US Sailors Devastated by Fukushima Radiation Continues to Climb

Sign a support petition: WE WANT JUSTICE FOR FUKUSHIMA'S IRRADIATED FIRST RESPONDERS FROM USS RONALD REAGAN & OTHERS

San Diego's Radioactive Nuclear-Powered Supercarrier
It's easy to see from any highrise hotel in trendy downtown San Diego. There it is, moored across the bay in its home port at Coronado Island. The USS Ronald Reagan is a Nimitz-class nuclear-powered so-called 'super(aircraft)carrier' that sailed into the cloud of deadly radioactive emissions spewing from the earthquake/tsunami, triple melt-down, multiple-explosion Fukushima nuclear power plant to provide relief to the devastated Japanese population in March of 2011, allegedly without its commanders being aware of the major radiological risks to its crew members. Now it is permanently radioactive and – so charge attorneys representing at least 51 USS Reagan sailors and Marines – are many exposed members of its ship's company and related military and contractor personnel.

As one outraged reader comments,

“Why has this not made national headlines??? The Aircraft Carrier Ronald Reagan is nuclear powered. Radiation detection equipment did not pick up on this?? Why have these sailors and marines medical records been removed from permanent tracking? Criminal implications galore.”

[ more ]

Who's Accountable?
Attorneys for the growing list of enlisted plaintiffs, who are suffering from proliferating serious health effects as a result of their radioactive fallout exposure during the US Navy's Fukushima relief efforts, say the ultimate responsibility lies with TEPCO, the nuclear plant operator. They charge TEPCO officials withheld accurate and timely radioactive emissions data from both the Japanese government and the US military command. This charge is also made by Former Japanese Prime Minister Naoto Kan (DPJ), who is still blamed by many in Japan for making bad critical choices in the immediate emergency hours. Kan has acknowledged in recent public presentations that he believes he was given inaccurate information downplaying the seriousness of the actual situation by TEPCO as he and his staff struggled to make responsible decisions during chaotic early stages of the still on-going Fukushima nuclear disaster.

Command decisions are only as good as the accuracy of the incoming information on which they are based, argues Cabral Bonner, an attorney for the military plaintiffs in the complaint heard in San Diego's Edward J. Schwartz Courthouse, by Judge Janis L. Sammartino, Nov. 19, 2013. “Was TEPCO providing even their own government with proper information? No. So we can assume that the decisions that are going to be made by the men and women in control of the ship will be only as good as the information they're provided with.”

Co-Counsel Attornys Charles Bonner (l) and Paul Garner (r) with US Navy client Lindsay Cooper (c) outside the San Diego Courthouse, Nov. 19, 2013 - EON photo

Co-Counsel Paul Garner points out that the so-called Ferris Doctrine prohibits enlistees from suing the military for injuries sustained in the line of duty. But in this case, Garner says, even if they could sue the military, they wouldn't, because the fault lies with TEPCO. “The military is not responsible for the victimization of these people,” Garner says. “It's the Tokyo Electric Power Company people.”

“We're suing this foreign corporation because they are doing business in America,” say Co-Counsel Charles Bonner. “Their second largest office outside of Tokyo is in Washington, DC. This foreign corporation caused harm to American rescuers, and they did it in ways that give rise to jurisdiction here in this country.”

“The irony out of all of this,” says attorney Garner, “is that the Tokyo Electric Power Company gets money infused to it from the Japanese government. The Japanese government is a major shareholder in this foreign corporation. And TEPCO had the largest return from the bailout money that they got in their history…more money in the last quarter than they ever made before.”

“At first we wanted to point the blame on the commanders of the ship,” says Lindsay Cooper, a young mother who spent days on deck exposed to radiation as she controlled landing and take-offs of helicopters delivering relief supplies, and is now experiencing serious negative health effects. “But we were completely ignorant of the fact that they didn't know either, that we were literally running for our lives from this radiation.”

For an enlightening historical look at the US military's record of exposing its personnel to nuclear radiation, please see:
Experimental Animals – ( Why Atomic Vets Nix Nukes )
A Documentary by Michael Porter
Uploaded to EON's YouTube channel on Feb 24, 2009, Animals has had 6,587 views to date, with more visits in recent days.

EON is proud to host-post another important documentary by the Academy Award-winning team Vivienne Verdon-Roe and Michael Porter. Their 1994 expose' tells the currently relevant story of the US soldiers and sailors who were used as EXPERIMENTAL ANIMALS in America's quest for nuclear dominance…and were then denied health care. A major voice in the film – directed and edited by Porter, produced and narrated by Verdon-Roe – is former Navy seaman Anthony Guarisco, founder of the INTERNATIONAL ALLIANCE OF ATOMIC VETERANS, c/o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd., Bullhead, AZ. 86426
To contact the filmmakers: ViviVR@aol.com
For updates on Anthony and his wife Mary, here are two recent articles by their son, journalist Vincent Guarisco
Never Forget The Lessons Of Yesterday For The Sake Of Tomorrow
By Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris…
—————-
Honoring Two Activist Parents
By Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03…
Contact:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen's report The Atomic Sailors

For other coverage of this story see here and here and here.

Fox News has this to say:

===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
2 Comments Postat în Uncategorized | 2 Comentarii

EON aduce lumina în întuneric Times

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Dear Friends,
2013 has seen the shutdown of San Onofre nuclear power plant, the growth of citizen's networks responding to the on-going Fukushima radioactive fallout, and mounting public awareness of the risks posed to human health posed by electro-magnetic radiation from cell phones, wireless 'smart' meters and other devices. EON has been actively engaged with all these events and more.

This has been an intense and productive year as the EON Team has expanded to include video producers Morgan Peterson and Laurent Malaquais in Los Angeles and social media consultant Caroline Kittrell in Chico.
While we have focused on nuclear and electromagnetic radiation issues, we have also continued to cover election protection, GMOs, evolutionary biology and international trade agreements.

The 120 video reports and 50 blogs we have posted so far this year show the range of issues we cover. Our YouTube channel now has 2,635 subscribers with views of over 1.5 million and our roster of FaceBook and EonNewsNet Twitter followers have increased significantly.

Please consider contributing whatever donation you can afford. We need your support to continue our work, and every amount is helpful. EON is a 501-c-3 organization and contributions are tax-deductible.


Southern Calfornia nuke free activists and organizers celebrate outside the San Onofre nuclear power plant's gate SoCal Edison's decision to permanently decommission the two remaining faulty reactor units.

SHUTDOWN! One down, one to go in California
When we began 2013, we had no idea we would be blessed in June with the permanent closing of San Onofre nuclear reactors!

Hard work by residents, organizations and groups, together with the legal challenges by FOE and the support of Senators Boxer and Markey, combined with failing steam generators and cheap gas prices to force Southern California Edison to shut down their last two reactors.

EON's on-going series of 54 video reports played a role in making sure that the brave folks doing the work were seen by the public and the Nuclear Free movement throughout the state and beyond during the process and we're now producing a documentary entitled SHUTDOWN: The California-Fukushima Connection for release next year.

Our commitment is to give a voice to the people on the ground valiantly working for justice, democracy and healthy environments that you won't see in the major corporate media. We've been called 'C-Span for the grassroots' and the 120 video reports and the 50 blogs we produced in 2013 alone mirrored the incredibly effective and determined action of folks like you.

Co-Counsel Attornys Charles Bonner (l) and Paul Garner (r) with US Navy client Lindsay Cooper (c) outside the San Diego Courthouse, Nov. 19, 2013 - EON photo

On our ongoing coverage of the Fukushima disaster:
Our latest release is an interview with the lead plaintiffs and their lawyers in the sailor's lawsuit against TEPCO. They're suing the Fukushima Dai-ichi operator for covering up the meltdowns and thereby exposing young US service people aboard the USS Reagan to horrendous amounts of radioactivity as they were providing humanitarian aide to Japanese victims of the tsunami and earthquake. They were aboard the USS Reagan aircraft carrier only a couple of miles offshore directly in the blowing airborne plume of high radioactivity while drinking and bathing in highly radioactive water. View video here.

On our ongoing coverage of the struggle against forced exposure to harmful levels of RF/EMF radiation:

Dr. Devra Davis introduces a program on cell phone risks - EON photo


Devra Davis, PhD, founder of Environmental Health Trust, author and lecturer, revealing important new information about cell phones and sperm damage, cell phones in bras leading to breast cancer and most shocking of all, digital dementia in children (verified by MRI) caused by overuse of digital technologies, officially diagnosed in South Korea. View video here.

Please donate whatever is possible for you to help us continue our unique work! Help us continue to help others!


We wish you a Bright Solstice and Happy Holidays,

Jim, Mary Beth, Rachel and the rest of the EON team

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Postat în Uncategorized | 1 Comentariu