EON News Nuclear Update - 14 iulie-Post Carbon Radio

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Acest fost rezident de la Fukushima a învățat din experiență. Curtoazie fotografie Umi Hagitani

James heddle, Umi Hagitani și Harvey Wasserman pe KWMR lui Mesaj de carbon Radio
Găzduit de Bing Gong

Context - Informația este abilitare - avem nevoie să știm despre aceste lucruri, în scopul de a se angaja și de a face ceva despre ei. Ele formează cadrul general pentru acest raport.
• Schimbările climatice globale - 6 Marea dispariția unor specii
• chimică / electromatnetic / poluare radioactivă a biosferei planetare
• colaps iminent al, sistemul economic de piață liberă pe bază de război pe cale de a distruge planeta sa de gazdă
• SUA / NATO "dominatia spectru complet" postura militare primul-strike re resursele rămase pământului
• Conexiunea de energie nucleară / "deșeuri" / arme

Japonia Actualizare
Femeile de la Fukushima - corespondent EON Umi Hagitani
Pentru mai multe despre această poveste: Kazue Morisono & Saeko Uno: "Femeile din Fukushima împotriva energiei nucleare"

Actualizări regional
Actualizare SUA
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR proiect de lege 2145 - încercare de utilități de a ucide energie alegere comunitate
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - lansări noi, încă nu re certitudine: cauza, back-up de program de deșeuri
Propunerea EPA pentru a ridica "siguranță" standarde de 350x - "bun pentru profituri și sănătate"
Review nuclear "Postura" - în primul rând doctrina grevă, "Life Programul Extension", noua flota sub nuke
Reactoare ar fi "arme teroriste în loc" - caz de Ucraina

Harvey Wasserman pe Istoric nucleară

Conexiune de energie nucleară / deșeuri / arme
Un studiu 1951 întreprinse de către AEC a concluzionat că reactoarele nucleare comerciale nu ar fi punct de vedere economic, dacă acestea au fost folosite exclusiv pentru producerea de energie electrică; ar fi, cu toate acestea, în cazul în care a produs, de asemenea, de plutoniu, care ar putea fi vândute.

Raportul anual 1952 pentru Commonwealth Edison este instructivă în acest punct:
De "dublu scop" vrem să spunem că plantele ar fi în primul rând pentru producerea de energie, dar, de asemenea, s-ar ar putea produce plutoniu în scopuri militare, ca un produs secundar. În opinia noastră, aceste plante ... ar fi justificată din punct de vedere economic numai în cazul în care o valoare substanțială au fost atribuite la plutoniul produs. "

Într-un document de la Los Alamos National Laboratory din august 1981, este această afirmație:
"Nu exista nici o delimitare tehnică între reactor militar și civil și acolo nu a fost niciodată unul. Ceea ce a persistat de-a lungul deceniilor este doar concepția greșită că o astfel de legătură nu există. "Tipii ăștia ar trebui să știe.

În uraniu / plutoniu Out Provoaca
Ceea ce în cele din urmă a fost utilitatile privați interesați în energia nucleară de energie electrică a fost că guvernul a fost de acord să le furnizeze cu uraniu pentru a alimenta reactoarele lor în schimbul pentru plutoniul rezultat.
Producția de energie nucleară MIJLOACE proliferarea armelor nucleare. Pentru mai vedea acest lucru .
Oricine spune că doresc energia nucleară este, în esență, spunând că acestea favorizează proliferarea armelor nucleare. Nu poate avea una fără cealaltă.
Și este vital să ne amintim, orice centrală nucleară este un loc armă-in-un potențial nuclear pentru teroriști.

Ironie nuclear
Ca Statele Unite și "parteneri" negocia cu Iranul pe cât de multe centrifuge Iran poate avea, Turcia tocmai a anuntat planurile de a construi până la 12 de noi reactoare nucleare pe e Mediteranian și coastele Mării Negre, cu sprijinul Rusiei, franceză și japoneză. Ce e în neregulă cu această imagine? proiectele nucleare ale Turciei de a depasi 70 miliarde dolari

Ce o "Limited război nuclear" ar face la Planet

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

GRID TRUE - Trecerea de la "inteligente" pentru a înțelept - actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Acest post vă încurajează să verifica afară de raportul de reper " devin mai inteligente Despre Smart Grid ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle, publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice - și să vă înscrieți pentru a participa la mare ( ?) Drumul spre un adevărat Smart Grid, un club Commonwealth de program de San Francisco, programată pentru 28 ianuarie, la prânz până la 15.

În scopul de a crea un viitor elastic și durabil este imperativ pentru a explora cele mai bune forme de generare a energiei electrice alternative și de distribuție. Sistemul nostru de curent electric este sursa de mult boala, poluare, nedreptate și instabilitate în această eră a schimbărilor climatice și de vreme extreme. Grilă nostru electric demodate trebuie să fie re-proiectate și, în curând!

Vino la acest panou de important, la San Francisco Commonwealth Club și auzi această discuție extrem de plin de speranță. Vorbitori va prezenta un plan pentru o abordare mai sănătos, mai sigur și mai inteligent atât producția și distribuția de energie electrică, în Statele Unite ale Americii, cel care are toate interesele noastre cele mai bune, precum și interesele planetei Pământ, la inimă.


Panou membri (L la R), James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, PhD., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

In plus fata de dr. Schoechle, alții de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, sunt inginer și medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. din Boulder, CO, autor al hartiei albe "Noua Energie pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul în American Life" si presedinte al Institutului National pentru Stiinta, Law & Politici Publice.

Jim Turner este, de asemenea, un membru al consiliului de EON. EON consideră că acest program va aduce o contribuție importantă la dialog public informat cu privire la crearea unui viitor cu adevărat înțelept, durabilă și doar energie. Sperăm că puteți participa!

(Auzi interviu cu Dr. Schoechle și vedea de consultanță mass-media și mai multe informații de mai jos)

Acoperișurile solare întinde la orizont în Germania. Acest lucru ar putea fi viitorul microgrid care investitorii Utilități detinute (denumite pe bună dreptate străzi) frică.

de James heddle și Mary Beth Brangan

Noțiuni de bază pentru Înțelept
Este începe să arate ca ieri "inteligent" este astăzi "foarte prost."

Termenul-a lungul folosit "inteligente" - se aplica la orice, de la telefoane la drone, și totul în între - pare a fi de cotitură de la un avantaj de marketing într-o etichetă de avertizare puternic.

Ia planurile pentru un sistem wireless gestionat la nivel național a rețelelor de energie - așa-numita "rețea inteligentă" - bazat pe desfășurarea pătură la nivel național de așa-numitele "contoare inteligente fără fir.

Munca noastră, și că de multe altele, a arătat că, nu numai că ar fi un astfel de sistem crește foarte mult efectele nocive de sanatate publica de poluare radiații electromagnetice, dar ar permite supravegherea granular din fiecare gospodărie, și de a face nu numai în fiecare casă, dar întreaga rețea în sine, vulnerabile la hacking malware sau terorist.

"Un adevar, Grid foarte prost"

Problema de securitate
Nimeni nu ar putea argumenta că rețeaua existentă de energie din SUA - o îmbătrânire, infrastructura demodată ce în ce mai nesigur în fața proliferare evenimentelor meteorologice extreme și escaladarea atacurilor cibernetice - nu trebuie să fie radical re-inginerie. Chiar și fostul director al CIA James Woolsey a declarat celebra intr-un interviu TV 2011, "Nu este nici un responsabil de securitate pentru rețeaua de ... Un așa-numita" rețea inteligentă ", care este la fel de vulnerabil ca ceea ce avem nu este inteligent la toate . Este o grilă foarte, foarte prost. "

Problema de supraveghere
O alta, mai recent, fostul director, CIA este de acord. Daily Mail rapoarte că, în opinia lui David Petraeus, "... gadget-uri web conectate vor" transforma "arta de spionaj - permite spioni pentru a monitoriza oameni în mod automat, fără bug-uri de plantare, de rupere și care intră sau chiar îmbrăcare un smoching pentru a se infiltra o cină de partid. "

"Transformational" este un cuvânt prea des folosit, dar eu cred că se aplică în mod corespunzător pentru aceste tehnologii ", a spus Petraeus.

"În special pentru efectul lor asupra tradecraft clandestin. Elemente de interes va fi localizat, identificate, monitorizate și controlate de la distanță prin tehnologii, cum ar fi identificarea prin radiofrecvență, rețele de senzori, servere mici încorporate, și combine de energie - toate conectate la internet de generație următoare, folosind abundent, low-cost, și de calcul de mare putere. "

Un "internet al obiectelor", Bots, Algoritmi, corporații și ... Big Brother

Hacking Problema
Vizualizări baietii de spionaj "sunt suportate în recentul raport CNN, televizoare conectate, frigider lansare ajutor cyberattack global. Ea spune cum conectate fără fir, aparate de uz casnic "inteligente", cum ar fi routere, televizoare și cel puțin un frigider, au fost utilizate recent într-un masiv atac cibernetic la nivel mondial pentru a lansa email-uri malware, spam și phishing.

Comentand cu privire la raportul de CNN, autor și expert de poluare electro-magnetic Blake Levitt a avut de spus: "Foarte recomanda ca oricine achiziționarea de noi aparate electronice / electrocasnice face-vă că acestea nu sunt" inteligente "2-way-ului cu antene integrate. Dacă suficient de mulți oameni refuză să le cumpere, probabil, acest lucru va începe să implozie. Nu numai ca este componenta RF periculos, dar aparatele în sine sunt ușor de spart. Până în acest hacking recent, se credea că doar de metri au fost vulnerabile ca potențiali portaluri în întreaga rețea. Această întreaga abordare trebuie să fie complet re-gândit și re-inginerie. "

Problema "inteligentă" Meter
Dr. Timotei Schoechle, autorul devin mai inteligente Despre Smart Grid , a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare de origine, gateway-uri, și sisteme de gestionare a energiei de peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale de instituire a comitetelor legate de rețelelor inteligente și a sistemelor de automatizare a casei și de construcții.

Schoechle numește contoarele inteligente, care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsă pe baza cererilor înșelătoare cu privire la beneficiile energiei ...." El continuă să explice modul în care guvernele de stat și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la pretinsa beneficiile de metri "inteligente".
Adresele sale de hârtie cum investițiilor "inteligente" de metri, folosind miliarde in finantarea stimul, nu beneficiază ratepayers sau a susține creșterea economică, dar susține financiar până nesustenabile Owned-investitori-Utilities (străzi), în timp ce amânarea investițiilor în soluții tehnice originale "inteligente" și trecerea inevitabilă la un sistem descentralizat de energie electrică și democratizată.

Dr. Karl Maret, inginer și MD, va vorbi pe panoul de Commonwealth Club. El
subliniază că, din moment ce cuptor cu microunde emit contoare inteligente s-au instalat ca parte a infrastructurii de măsurare automat (AMI), upgrade-ul de utilități din California și în altă parte, au fost raportate numeroase plângeri de sănătate, în special de către persoanele fizice hipersensibilitate electric.

Discuție Dr. Maret, ca parte a panoului Commonwealth Club pe Smart Grid va răspunde preocupărilor de potențiale probleme de sanatate de la câmpurile electromagnetice, în societatea noastră actuală în ce mai wireless și modul în contoare inteligente sunt adăugarea de un strat suplimentar de expunere a mediului electromagnetic non-termice, care n-a t fost studiat anterior implementării acestora. Acest lucru ar putea avea implicatii importante de sanatate pe termen lung pentru societatea noastră.

În articolul său Cine a știut? - Inteligentă wireless Meter Meltdown , consultant de protecție poluare electro-magnetic Cindy Sage pune-l în acest fel,

... [Croitor] Programul de contor inteligent este în general văzută ca un spionaj, snooping, scump, potențial periculoase, involuntar și povară în întregime inutile pentru care conservarea energiei este un miraj. [Foarfecă]
..... Este într-adevăr destul de uimitoare cum o singură strategie nu a reușit corporative / guvernamental ar putea intoarce impotriva atât de rapid și atât de complet. "

O moarte model de afaceri - Așa-oo 20th Century!
În prezent, rețeaua din SUA este una dintre rețelele naționale de energie cel mai mic scor, dintre toate țările industrializate. Dar există semne de creștere care întreaga designul de afaceri a sistemului - dominat așa cum este de monopol gigant utilitati centralizate și puternic punct de vedere politic, aflate în proprietatea investitorilor (străzi) - în sine este demodat.

Metru Nebunia rețea "inteligente" este în picioare a relevat ca unul dintre ultimele greșelile mari de un model de moarte de afaceri centralizat.

Scrie Schoechle,

"Veche de 100 ani monopol modelului de afaceri de utilitate conține conflictele inerente și este de-stimulată de a lua măsurile necesare spre a energiei regenerabile și sustenabilitate. Utilitati reglementate vinde energie electrică ca o marfă la tarife reglementate profitabile și, mai important, se poate încărca înapoi bunurile de capital pentru a ratepayers, la o rata anuala de 10-13% garantat de întoarcere. Astfel, ei au nici un stimulent de a vinde mai puțin de energie electrică, dar un stimulent puternic pentru a construi infrastructura excesivă și inadecvată (de exemplu, producere, transport, rețele de metri, etc). "

Schoechle subliniază faptul că miliarde de dolari de metri de utilități inteligente sunt instalate din America, care sunt în imposibilitatea de a se integra cu, sau permite, rețeaua inteligentă a viitorului pe care durabilitatea de energie din SUA, depinde în raportul său punct de reper "devin mai inteligente Despre Smart Grid, "publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua de metri a fost numit o pierdere colosală de contribuabil și contribuabil de dolari de către critici, care susțin că noile contoare și rețele nu îmbunătăți eficiența energetică, spori de gestionare a energiei, ajuta la echilibrul de aprovizionare și cerere, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile de energie.

[Vezi revizuire Schoechle de luptă pentru putere:. O sută de ani de război pe energie electrică de către Richard Rudolph și Scott Ridley aici și lucrarea sa "manager de putere modular și gateway-ul: o abordare de management de la domiciliu la rețea energetică și de răspuns la cerere" aici .

"Ea a devenit tot mai clar că arhitectura fundamentală a rețelei electrice de astăzi, care se bazează pe ideea unui sistem de transport radial de sus în jos bazată pe fluxurile de energie cu sens unic de la instalațiile mari de energie centralizate, este învechit." Asta e opinia informat de consultant energie Peter Asmus.

Scriind în Forbes , Energie afaceri și alte publicații, Asmus, o energie senior cercetător și autor , împărtășește concluzia că proiectul viitor grilă se va baza pe producerea de energie distribuită (° C) bazate pe surse regenerabile de mici dimensiuni, organizate în "grile micro locale ", care poate fi fie integrate în, sau" Islanded "din sisteme mai mari de rețea. Spune Asmus, "Dacă, într-adevăr, rețeaua electrică începe să semene Internet datorită proliferării °, apoi platforme de agregare, cum ar fi microgrid, va deveni vitală."

Pentru o altă discuție interesantă a strategiilor energetice "înțelepți" - și advocacy lui de micro-grila pentru capacitatea sa de a fi "fractally separat sau perfect integrat, după cum este necesar" - a se vedea Amory Lovins "TED vorbi un plan de 40 de ani pentru energie și lui Reinventarea Foc site-ul web.

Chiar și conservator în interiorul-the-centura de reflecție Brookings Institution a văzut scrisul de pe perete. Acesta va găzdui un 4 februarie, la Washington, DC, conferinta intitulata "Viitorul de Utilități electrice." Descrierea programului prevede în parte:

Modelul de afaceri de utilitate existent este în pericol la nivel global. Tendințele majore de transformare din SUA, Europa, Australia și în alte părți afectează relația dintre utilități și clienți, creând oportunități pentru o gamă largă de jucători noi, non-utilitate. Unii numesc acest lucru "dezintermediere" sau "putere margine," în cazul în care servicii, cum ar fi de analiză de date, generarea distribuită, depozitare, ca răspuns la cerere, de eficiență energetică și de finanțare sunt furnizate de către entități non-utilitate de-a lungul lanțului de valori de la generație la client la utilizatorii finali. Cum reacționează utilități și ceea ce viitoarele modele de afaceri de utilitate ar putea apărea?

AC / DC
O altă componentă a tranziției de energie poate fi un întrerupător de curent alternativ (AC) în curent continuu (DC), care este ceea ce surse de energie, cum ar fi PV solare și eoliene produse la scară mică și ce dispozitive, precum computerele de utilizare electronic. Strategii și tehnologii pentru stocarea și transmiterea de noi sunt depășirea economice și pe bază de siguranță anterioare rezistențe la un sistem bazat pe DC . Asta ar fi o veste bună pentru numarul tot mai mare de persoane devin sensibile electro-, pentru că este conversia de la AC DC prin invertoare și au trecut de alimentare cu energie în modul (SMPS), care produce o mare parte din poluarea electromagnetica din care au de suferit. Indiferent dacă sunt sau nu suntem conștienți de efectele negative, toți oamenii și alte sisteme biologice sunt afectate de poluare electromagnetică și de radiofrecvență de om.

Ce-ar un adevărat înțelept Grid Uită-te place?
Generarea de energie descentralizată în micro-grile

O rețea cu adevărat înțelept să se bazeze pe tehnologii noi și emergente, concepte de design și valorile de mediu și de a elimina riscurile, vulnerabilitățile și ineficiența modelelor de reglementare și de afaceri vechi, depășite.

Dar înrădăcinată, străzi monopol jurasice se opune, din motive existentiale evidente; și anume: modelul lor de afaceri și strategia lor de bază lucrativ sunt pâine prăjită.

Cu toate acestea, există speranță. . Ca Jim Turner-l pune, "automobilul, calculatorul personal și telefonul mobil toate persoanele împuternicite și a creat piețe profitabile masive la domiciliu (si masina) dispersată revoluție energetică - de la solar de pe acoperiș, la vânt la scară mică și hidro și conservare nelimitate - oferă responsabilizarea personal pentru consumatori și oportunitate economică gigantic pentru antreprenori și inovatori de afaceri ".

Duncan Campbell, de asemenea, un panelist, spune în prefață de hârtie Schoechle lui albă, "La sfârșitul sau începutul zilei, ceea ce este vorba în jos pentru a este pur și simplu acest lucru: În scopul de a stabili o lume bogată și primitoare pentru noi înșine și o durabilă și împuternicirea viitor pentru toate generațiile, nu putem și nu trebuie să așteptați pentru politicienii noștri aleși în mod oficial pentru a găsi politica energetică drept. Este timpul ca fiecare dintre noi să se ridice în picioare pentru casa noastră, familia noastră, și planeta noastră și de a face o alerga capăt în jurul valorii de faptul că nu politica arhaic rețea centralizată
și pătrunderea disempowering a contorului inteligent drone-in-the-home. "


Acestea sunt unele dintre considerațiile care vor fi analizate în cel mai important program de up-vine High Road la un adevărat Smart Grid de la San Francisco (?) Commonwealth Club la 28 ianuarie prezentate de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice . Institutul a publicat recent raportul de reper " devin mai inteligente Despre Smart Grid ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle.

Aici este o ediție previzualizare a interviului nostru de radio viitoare cu Timothy Schoechle și Peter Asmus, care va fi difuzat luni. 27 ianuarie la 13 la post-carbon Radio KWMR-FM. [numai audio]

Iată informațiile de program. Înregistrați-vă aici.

High Road la un adevărat Smart Grid (?)
Mar douăzeci și opt/1/2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., autor, "devin mai inteligente Despre Smart Grid", publicat de Institutul National de Stiinta, Legea și Politici Publice, Washington, DC
James S. Turner, Esq, Principal, Swankin & Turner.; Catedra de bord, Cetățeni pentru Sănătate; Co-fondator, voce pentru HOPE, vindecatori de Planeta Pământ; Președinte, Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice
Karl Maret, MD, M.Eng. Presedinte, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, Esq., Colorado Radio Host
Camilla Rees, MBA, Fondator, electromagnetică Health.org și Campanie pentru radiatii școli gratuit - Moderator

Miliarde de dolari de metri de utilități inteligente sunt instalate din America, care sunt în imposibilitatea de a se integra cu, sau permite, rețeaua inteligentă a viitorului pe care durabilitatea de energie din SUA depinde, potrivit raportului reper "devin mai inteligente Despre Smart Grid," publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua de metri a fost numit o pierdere colosală de contribuabil și contribuabil de dolari de către critici, care susțin că noile contoare și rețele nu îmbunătăți eficiența energetică, spori de gestionare a energiei, ajuta la echilibrul de aprovizionare și cerere, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile de energie. Panoul va clarifica neînțelegerile tehnice despre contoare inteligente, modelele economice înrădăcinate prevenirea utilități din îmbrățișând pe deplin de energie din surse regenerabile, precum și modul în care tot mai mare de metri rebeliunea inteligent poate anunta o transformare în economia politică de energie. Vorbitori va descrie ceea ce ei cred că vor să le ia pentru a crea o, grilă de încredere sigură, durabilă de energie electrică, cu interesele noastre planetare la inimă, și modul în care o economie de energie curată pot fi urmărite rapid printr-un acord de finanțare inovatoare, de colaborare între public și privat sectoare.

MLF: Sănătate & Medicină / Viață & Mediu & Natural Resources / Afaceri & Leadership
Locație: Oficiul SF Club
Ora: 11:30 masa de prânz, program de 12-3 pm
Cost: 32 dolari non-membri, $ 20 de membri, 10 dolari studenți (cu act de identitate valabil)
Program Organizator: Bill Grant
- Vezi mai mult

Media Advisory

Commonwealth Club din CA, San Francisco:

"High Road la un adevărat Smart Grid"

Marți, douăzeci și opt ianuarie 12:00 - 3:00

Washington, DC, 16 ianuarie 2014. O comisie de experti multi-disciplinare privind energia electrică și economia de energie condus de Institutul National de Stiinta, Law & Politici Publice (NISLAPP) va prezenta la Clubul Commonwealth de CA în San Francisco Marți, 28 ianuarie 12-3 pm Programul include Timotei Schoechle, PhD, Senior Research Fellow la NISLAPP și autor al hartiei albe reper, Noțiuni de bază SmarterAbout Smart Grid. Există un prânz ușor gratuit de la 11:30 Bilete: 32 dolari non-membri, $ 20 de membri, 10 dolari studenți (cu act de identitate valabil).

Panoul va aborda conceptii gresite despre abordarea actuală a energiei electrice
generare și distribuție în Statele Unite, inclusiv valoarea de "contoare inteligente", și necesitatea stringentă pentru SUA de a robinet în mod proactiv în infinita abundenta de energie din surse regenerabile.

Publicul va învăța:

Modul în care guvernele federale, statale și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la beneficiile pretinsa de metri "inteligente".
Cum investițiile "inteligente" de metri, folosind miliarde în fonduri stimul, nu beneficiază ratepayers sau a susține creșterea economică, dar a propunerii financiar până nesustenabilă-Investor Owned-Utilities (străzi), în timp ce amânarea investițiilor în, cu adevărat soluții tehnice "inteligente" înțelepți și tranziție inevitabil la un sistem descentralizat de energie electrică și democratizată.
Modul în care conflictele de interese în monopol de utilitate modelul de afaceri IOU împiedică noi de la trecerea la o economie de energie din surse regenerabile.

De ce industria de utilitate este atât de disperat împinge înapoi împotriva solare de pe acoperiș și de măsurare net.

De ce dreptul de a "opt-out" de metri "inteligente" nu va rezolva riscurile care stau la baza de presare și de problemele economice, și nici nu vor exploatarea combustibililor fosili, și de ce opt-out ar putea înrăutăți situația.

Cât de "contoare inteligente", ar putea fi o supraveghere "drone" în casa ta.

De ce factorii de decizie din SUA în evidență o lipsă de o înțelegere de bază a problemelor asociate cu viitorul de energie și electricitate.

Cum putem crea un adevărat "WISE" rețea descentralizată de energie electrică, fără riscurile de confidențialitate, de securitate, fiabilitate, sănătate publică și economice ale abordării actuale?

De ce comunitățile locale trebuie să ia controlul asupra viitorului lor de energie, așa cum se întâmplă în prezent în Boulder, CO

Vorbitori va stabili următorii pași în SUA trebuie să le ia pentru a obține energie curată abundență, de dragul de portofelele noastre, independența energetică durabilă, competitivitatea economică globală, conservarea resurselor naturale, securitatea națională sporită și pentru a preveni amenintarea la viață pe pământ de la încălzirea globală provocată de om.

Programul și dialog cu publicul după aceea va explora pivot rolurile comunitățile și cetățenii pot juca, prin voință politică, inclusiv colaborari transpartisan, în conducere necesitatea stringentă de transformare în acest sector.

Dr. Timotei Schoechle a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare de origine, gateway-uri, și sisteme de gestionare a energiei de peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale care stabilesc comitete legate de rețeaua inteligentă și a sistemelor de automatizare a casei și de construcții.

Schoechle, în devin mai inteligente Despre Smart Grid, a numit contoarele inteligente, care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsă pe baza cererilor înșelătoare cu privire la beneficiile de energie ..."

Altii de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer și medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. din Boulder, CO, autor al hartiei albe "Noua Energie pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul în American Life" si presedinte al Institutului National pentru Stiinta, Law & Politici Publice.

Mai multe informații și Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Inregistreaza-te la:
Commonwealth Club din California
595 Market Street, etaj 2
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Pentru Panelist Interviuri:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Marinarii americani din radioactive USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Un localnic întreabă: "Ce este aceasta nava face stând în San Diego? Are cineva lecturi de radiații din acest vas? "Bună întrebare.

Citiți Harvey Wasserman de 12 ianuarie 2014 de actualizare pe această poveste în curs de dezvoltare: Toll de marinari americani devastate de radiatii de la Fukushima continua sa urce

Semneze o petiție suport: Vrem dreptate PENTRU Fukushima IRADIATE primul răspuns la USS Ronald Reagan & ALTELE

SuperCarrier radioactive nucleare Powered San Diego lui
Este ușor pentru a vedea de la orice hotel highrise în centrul orașului la modă San Diego. Acolo este, amarat de golf în portul său de origine la Coronado Island. USS Ronald Reagan este un așa-numit "super-(aeronave) operator de transport" Nimitz-clasa cu propulsie nucleară, care a navigat în norul a emisiilor de moarte radioactive spewing de la cutremur / tsunami, triplu topi-jos, multiple explozie centralei nucleare de la Fukushima pentru a oferi ajutor pentru populația japoneză devastat în martie 2011, ar fi fără comandanți de a fi constienti de riscurile radiologice majore pentru membrii echipajului. Acum este permanent radioactive și - așa încărcați avocații care reprezintă cel puțin 51 de marinari USS Ronald Reagan și pușcașii marini - sunt mulți membri expuse ale companiei navei sale și militare aferente, precum și a personalului contractantului.

Ca unul indignat comentarii cititor,

"De ce acest lucru nu a făcut prima pagină a ziarelor naționale??? Aircraft Carrier Ronald Reagan este alimentat nuclear. Echipamente de detectare a radiațiilor nu a ridica pe acest? De ce au acești marinari și pușcașii marini dosarele medicale a fost eliminat din urmărirea permanentă? Implicații penale din belșug. "

[ mai mult ]

Cine este responsabila?
Avocati de lista tot mai mare de reclamanți inscrise, care suferă de proliferarea efecte grave de sanatate, ca urmare a expunerii lor precipitații radioactive în timpul eforturilor de ajutorare Fukushima Marinei SUA, spun că responsabilitatea finală revine cu TEPCO, operatorul centralei nucleare. Le percep oficialii TEPCO reținut date exacte și în timp util a emisiilor radioactive de la atât guvernul japonez și comanda militară a SUA. Această taxă este, de asemenea, făcută de fostul prim-ministru japonez Naoto Kan (DPJ), care este în continuare acuzat de mulți în Japonia pentru a face alegeri proaste critice în orele de urgență imediate. Kan a recunoscut în prezentări publice recent că el crede că a fost dat informații inexacte minimalizeaza gravitatea situației reale de TEPCO ca el si echipa sa luptat pentru a lua decizii responsabile în timpul stadii incipiente haotice ale încă în curs de desfășurare dezastrul nuclear de la Fukushima.

Deciziile de comandă sunt doar la fel de bun ca acuratețea informațiilor de intrare pe care se bazează, susține Cabral Bonner, un avocat pentru reclamanti militare din plângere auzit în Edward J. Schwartz Courthouse San Diego, de către judecătorul Janis L. Sammartino, noiembrie . 19, 2013. "A fost TEPCO oferind chiar propriul guvern cu informații corecte? Nu. Deci, putem presupune că deciziile care urmează să fie făcute de către bărbați și femei în controlul navei va fi doar la fel de bun ca și informațiile pe care le furnizate cu. "

Co-Avocații Attornys Charles Bonner (l) și Paul Garner (r) cu clientul US Navy Lindsay Cooper (c) în afara tribunalului din San Diego, 19 noiembrie 2013 - EON fotografie

Co-Avocații Paul Garner subliniază faptul că așa-numita Ferris Doctrina interzice enlistees de judecata armata de leziuni suferite în linia de datorie. Dar, în acest caz, Garner spune, chiar dacă acestea ar putea da în judecată armata, ei nu ar fi, pentru că vina este cu TEPCO. "Armata nu este responsabil pentru victimizarea acestor oameni", a declarat Garner. "Este oamenii Tokyo Electric Power Company."

"Vom da in judecata aceasta societate străină, deoarece acestea fac afaceri în America", spune co-consilier Charles Bonner. "Al doilea cel mai mare birou lor în afara de Tokyo este în Washington, DC. Această corporație străină cauzat prejudicii de salvatori americani, și-au făcut-o în moduri care dau naștere la jurisdicție aici, în această țară. "

"Ironia din toate astea", spune avocatul Garner, "este faptul că Tokyo Electric Power Company primeste bani perfuzată pentru a-l de la guvernul japonez. Guvernul japonez este un acționar important în această corporație străină. Și TEPCO a avut cea mai mare întoarcerea din banii de salvare care au ajuns în istoria lor ... mai mulți bani în ultimul trimestru decât au făcut vreodată înainte. "

"La început am vrut să subliniez vina pe comandanții navei", a declarat Lindsay Cooper, o tânără mamă care a petrecut zile pe punte expusă la radiații ca ea controlate de aterizare și decolările de elicoptere furnizarea de provizii, și se confruntă acum efecte negative asupra sănătății grave. "Dar noi am fost complet ignorant de faptul că ei nu știu nici, că am fost literalmente de funcționare pentru viața noastră de la această radiație."

Pentru un aspect istoric edificator la înregistrare armata SUA a expune personalului său la radiații nucleare, vă rugăm să consultați:
Animale experimentale - (ce atomice Veterinari Nix Nukes)
Un documentar de Michael Porter
Încărcat de canal EON lui YouTube pe 24 februarie 2009, animale a avut 6587 vizualizari pana in prezent, cu mai multe vizite în ultimele zile.

EON este mândru să găzduiască-posta un alt documentar de important de echipa premiat cu Oscar Vivienne Verdon-Roe și Michael Porter. Lor 1994 expune "spune povestea relevant în prezent de soldați americani și marinari, care au fost folosite ca animale experimentale în căutarea America de dominare nuclear ... și au fost apoi refuzat de ingrijire a sanatatii. O voce majoră în film - regizat si editat de Porter, produs și narat de Verdon-Roe - este fostul marinar Marinei Anthony Guarisco, fondator al Alianței INTERNATIONAL DE ATOMIC Veteranilor, c / o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd,. Bullhead, AZ. 86426
Pentru a contacta realizatori: ViviVR@aol.com
For updates on Anthony and his wife Mary, here are two recent articles by their son, journalist Vincent Guarisco
Never Forget The Lessons Of Yesterday For The Sake Of Tomorrow
By Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris…
------
Honoring Two Activist Parents
By Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03…
Contactați:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen's report The Atomic Sailors

For other coverage of this story see here and here and here.

Fox News has this to say:

===========


Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 2 Comments

EON aduce lumină în întuneric Times

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Dragi prieteni,
2013 has seen the shutdown of San Onofre nuclear power plant, the growth of citizen's networks responding to the on-going Fukushima radioactive fallout, and mounting public awareness of the risks posed to human health posed by electro-magnetic radiation from cell phones, wireless 'smart' meters and other devices. EON has been actively engaged with all these events and more.

This has been an intense and productive year as the EON Team has expanded to include video producers Morgan Peterson and Laurent Malaquais in Los Angeles and social media consultant Caroline Kittrell in Chico.
While we have focused on nuclear and electromagnetic radiation issues, we have also continued to cover election protection, GMOs, evolutionary biology and international trade agreements.

The 120 video reports and 50 blogs we have posted so far this year show the range of issues we cover. Our YouTube channel now has 2,635 subscribers with views of over 1.5 million and our roster of FaceBook and EonNewsNet Twitter followers have increased significantly.

Please consider contributing whatever donation you can afford. We need your support to continue our work, and every amount is helpful. EON is a 501-c-3 organization and contributions are tax-deductible.


Southern Calfornia nuke free activists and organizers celebrate outside the San Onofre nuclear power plant's gate SoCal Edison's decision to permanently decommission the two remaining faulty reactor units.

SHUTDOWN! One down, one to go in California
When we began 2013, we had no idea we would be blessed in June with the permanent closing of San Onofre nuclear reactors!

Hard work by residents, organizations and groups, together with the legal challenges by FOE and the support of Senators Boxer and Markey, combined with failing steam generators and cheap gas prices to force Southern California Edison to shut down their last two reactors.


Devra Davis, PhD, founder of Environmental Health Trust, author and lecturer, revealing important new information about cell phones and sperm damage, cell phones in bras leading to breast cancer and most shocking of all, digital dementia in children (verified by MRI) caused by overuse of digital technologies, officially diagnosed in South Korea. View video here.

Please donate whatever is possible for you to help us continue our unique work! Help us continue to help others!


We wish you a Bright Solstice and Happy Holidays,

Jim, Mary Beth, Rachel and the rest of the EON team

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comentariu

Experți cu privire la riscurile de telefon mobil - o previzualizare

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Dr. Devra Davis introduce un program cu privire la riscurile de telefon mobil - EON fotografie

This is a preview of a forthcoming series of presentations at San Francisco's prestigious Commonweath Club of California in which Dr. Devra Davis, Founder of Environmental Health Trust , and her medical colleagues show why cell phones and other wireless devices pose serious health risks to you, your ovaries, your sperm, your breasts, your brain and your babies – and suggest science-based precautionary public policy alternatives. Soon to be an informative video series. Stay tuned…. For more EHTrust.org

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Fairfax, CA-Fukushima Connection

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

The Fairfax, CA City Council Members listen to public comment on their ground-breaking Fukushima resolution, which they later passed unimously.

“If you don't like the news, go out and make some of your own.” Scoop Nisker

Local City Council Demands Planetarian Response

[scroll down for video report]

Despite well-funded nuclear industry PR claims of a coming 'global nuclear renaissance,' both public and expert growing opinion suggest that Fukushima marks the beginning of the end of the heavily-subsidized, and essentially ecocidal and un-democratic nuclear industry.

International investor reluctance to assume the financial risk of further nuclear power expansion in the face of what energy pundit Amory Lovins has termed “a terminal overdose of market forces,” is strikingly reflected in the recent statement by the head of the World Bank. '“We don't do nuclear energy,” said World Bank president Jim Yong Kim as he and UN leader Ban Ki-moon outlined efforts to make sure all people have access to electricity by 2030.' [Read more here . ]

As the Fukushima fallout continues with no end in sight, other radioactivity monitoring needs are for all food and supplements as well as for ocean and air monitoring since the Fukushima Dai-ichi melt-downs are emitting thousands of billions of becquerels per day into the air and ocean.

The radioactivity after the initial meltdowns and explosions of March 2011 reached the west coast of North America within four days. According to many computer modelings by ocean scientists from the US, Germany and Japan, radioactivity released into the ocean will be arriving in a surface plume and in currents along the coast of North America beginning likely in early 2014. This radioactivity will combine with the fog and become rain and will move across the land.

Through bio-accumulation and bio-magnefication, (rain on grass, cows eat grass, milk can become radioactive or small fish eating plankton, larger fish eat the smaller, etc) the radioactive particles released, such as Cesium 134 and Cesium 137, Plutonium and Strontium 90, will enter the food chain and can be ingested.

Resurse suplimentare:
HEALTH RISKS FROM EXPOSURE TO LOW LEVELS OF IONIZING RADIATION
BEIR VII PHASE 2

Fukushima – The fate of contaminated waters
Read the full story at environmentalresearchweb:

http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176

Radiation On West Coast of North America Could End Up Being 10 Times HIGHER than in Japan

NYT Editorial
Japan's Illiberal Secrecy Law

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 5 Comments

Fukushima este aici. Acum ce?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

A Town Hall Forum
Held at The Berkeley Fellowship of Unitarian Universalists (BFUU.org), Berkeley, CA Oct. 17, 2013

Co-Sponsors:
Berkeley Fellowship of Unitarian Univeralists
FukushimaResponse.org
No Nukes Action Committee
Codepink
EON – the Ecological Options Network

Presentations:
Facing Fukushima Facts – Mary Beth Brangan

Solidarity & Empowerment – Nick Thabit & Holly Harwood

International Solidarity & Links – Steve Zeltzer

Suppression of Nuclear Protest in Japan – Prof. Masaki Shimoji

Responding to Fukushima – John Bertucci

Refuse to Loose – Vic Sadot

Making Visions Happen – Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Nuclear Consciousness Raising – Dr. Carol Wolman

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Răspunzând la Fukushima Riscuri - Pacifica Radio

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Your Own Health & Fitness
Layna Berman in conversation with EON's Mary Beth Brangan & James Heddle
Broadcast 1 pm – 2 pm PST, Nov. 12, 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org on Pacifica Radio
Archived here:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

EON sites:
EON's YouTube Channel
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
On FaceBook – EON-Ecological Options Network
On Twitter EonNewsNet

Information, Networking & Organizing

Fukushima Response Campaign on FaceBook
FukushimaResponse.org – Mobilizing a global effort to fix the escalating nuclear catastrophe in Japan
Fukushima Fallout Awareness Network
Pacific Awareness Group – Vancouver Nuclear Preparedness - 15 Steps to Nuclear Preparedness
Green Action Japan - Working for a Nuclear Free Japan

Nuclear Guardianship Project – Joanna Macy – Three Dimensions of the Great Turning

NukeFree petition – Please sign this petition – only takes a few sec. And pass it on. Vă mulțumim!

Citizen Monitoring – Networks & Tools
SafeCast
Safecast is a global sensor network for collecting and sharing radiation measurements to empower people with data about their environments.

Radiation Watch
Radiation Watch is a group to learn about geigers, to post geiger readings, to educate yourself on the units of measurement on geigers.

Nuclear emergency Tracking Center
– Mission is provide free radiation monitoring information from private and government sites to the public.
International Radiation Monitoring Stations – Australia
NOTE: A lot of evidence points to Government run monitoring systems in Japan, USA and Europe being manipulated to protect the Nuclear industry. High detections are explained away by equipment malfunctions, or they just turn the monitoring equipment off during an event.

Environmental Radiation Data Report No 150 – PDF

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

San Onofre - Riscurile Live On

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Decommissioning San Onofre and the Ongoing Dangers of Nuclear Waste

A community symposium held October 19, 2013 in San Clemente, California.

The June 7, 2013 shutdown of the two remaining nuclear reactors at Southern California Edison's San Onofre plant is an important milestone for the resurgent Nuclear Free California movement.

But much work still remains.

Now activists are turning their attention closing California's one remaining nuclear plant, Pacific Gas & Electric's Diablo Canyon.

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comentariu

Fukushima Fallout Update - 28 octombrie 2013

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Post-Carbon Radio
EON's Mary Beth Brangan and Jim Heddle join Japanese activist Aileen Mioko Smith and US journalist Harvey Wasserman on KWMR.com's “Post-Carbon” radio program with Bing Gong and Bernie Stephan, Oct. 28, 2013.

[click arrow to play audio]

[ cross-posted at PlanetarianPerspectives.net ]
Follow EON on Twitter
Follow EON on FaceBookHere are some useful links to share:

At nukefree.org there is a new petition to sign from Aileen Miyoko Smith in Japan . Its deadline is October 30 so please hurry if you can. https://fs220.xbit.jp/n362/form2/

Aileen's site: GreenAction-Japan.org

Green Action – 人をつないで脱原発を目指す市民団体

Harvey's NukeFree.org Site

Fukushima Response Campaign

EON's YouTube Channel

World Action Now on Fukushima – Harvey Wasserman

The World Community Must Take Charge at Fukushima

Fukushima este aici. Acum ce?

Raising Fukushima Consciousness – The San Francisco 'Beach Mural'

The Ongoing Fukushima Daiichi Crisis News Conference

Nuke News sources:

Harvey's NukeFree.org Site

ENEnews.org

Enformable Nuclear News

Fairewinds.org

Fukushima Fallout Awareness Network

Nuclear Information and Resource Service – NIRS

BeyondNuclear.org

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comentariu