GRID TRUE - Trecerea de la "inteligente" pentru a înțelept - actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Acest post vă încurajează să verifica afară de raportul de reper " devin mai inteligente Despre Smart Grid ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle, publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice - și să vă înscrieți pentru a participa la mare ( ?) Drumul spre un adevărat Smart Grid, un club Commonwealth de program de San Francisco, programată pentru 28 ianuarie, la prânz până la 15.

În scopul de a crea un viitor elastic și durabil este imperativ pentru a explora cele mai bune forme de generare a energiei electrice alternative și de distribuție. Sistemul nostru de curent electric este sursa de mult boala, poluare, nedreptate și instabilitate în această eră a schimbărilor climatice și de vreme extreme. Grilă nostru electric demodate trebuie să fie re-proiectate și, în curând!

Vino la acest panou de important, la San Francisco Commonwealth Club și auzi această discuție extrem de plin de speranță. Vorbitori va prezenta un plan pentru o abordare mai sănătos, mai sigur și mai inteligent atât producția și distribuția de energie electrică, în Statele Unite ale Americii, cel care are toate interesele noastre cele mai bune, precum și interesele planetei Pământ, la inimă.


Panou membri (L la R), James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, PhD., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

In plus fata de dr. Schoechle, alții de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, sunt inginer și medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. din Boulder, CO, autor al hartiei albe "Noua Energie pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul în American Life" si presedinte al Institutului National pentru Stiinta, Law & Politici Publice.

Jim Turner este, de asemenea, un membru al consiliului de EON. EON consideră că acest program va aduce o contribuție importantă la dialog public informat cu privire la crearea unui viitor cu adevărat înțelept, durabilă și doar energie. Sperăm că puteți participa!

(Auzi interviu cu Dr. Schoechle și vedea de consultanță mass-media și mai multe informații de mai jos)

Acoperișurile solare întinde la orizont în Germania. Acest lucru ar putea fi viitorul microgrid care investitorii Utilități detinute (denumite pe bună dreptate străzi) frică.

de James heddle și Mary Beth Brangan

Noțiuni de bază pentru Înțelept
Este începe să arate ca ieri "inteligent" este astăzi "foarte prost."

Termenul-a lungul folosit "inteligente" - se aplica la orice, de la telefoane la drone, și totul în între - pare a fi de cotitură de la un avantaj de marketing într-o etichetă de avertizare puternic.

Ia planurile pentru un sistem wireless gestionat la nivel național a rețelelor de energie - așa-numita "rețea inteligentă" - bazat pe desfășurarea pătură la nivel național de așa-numitele "contoare inteligente fără fir.

Munca noastră, și că de multe altele, a arătat că, nu numai că ar fi un astfel de sistem crește foarte mult efectele nocive de sanatate publica de poluare radiații electromagnetice, dar ar permite supravegherea granular din fiecare gospodărie, și de a face nu numai în fiecare casă, dar întreaga rețea în sine, vulnerabile la hacking malware sau terorist.

"Un adevar, Grid foarte prost"

Problema de securitate
Nimeni nu ar putea argumenta că rețeaua existentă de energie din SUA - o îmbătrânire, infrastructura demodată ce în ce mai nesigur în fața proliferare evenimentelor meteorologice extreme și escaladarea atacurilor cibernetice - nu trebuie să fie radical re-inginerie. Chiar și fostul director al CIA James Woolsey a declarat celebra intr-un interviu TV 2011, "Nu este nici un responsabil de securitate pentru rețeaua de ... Un așa-numita" rețea inteligentă ", care este la fel de vulnerabil ca ceea ce avem nu este inteligent la toate . Este o grilă foarte, foarte prost. "

Problema de supraveghere
O alta, mai recent, fostul director, CIA este de acord. Daily Mail rapoarte că, în opinia lui David Petraeus, "... gadget-uri web conectate vor" transforma "arta de spionaj - permite spioni pentru a monitoriza oameni în mod automat, fără bug-uri de plantare, de rupere și care intră sau chiar îmbrăcare un smoching pentru a se infiltra o cină de partid. "

"Transformational" este un cuvânt prea des folosit, dar eu cred că se aplică în mod corespunzător pentru aceste tehnologii ", a spus Petraeus.

"În special pentru efectul lor asupra tradecraft clandestin. Elemente de interes va fi localizat, identificate, monitorizate și controlate de la distanță prin tehnologii, cum ar fi identificarea prin radiofrecvență, rețele de senzori, servere mici încorporate, și combine de energie - toate conectate la internet de generație următoare, folosind abundent, low-cost, și de calcul de mare putere. "

Un "internet al obiectelor", Bots, Algoritmi, corporații și ... Big Brother

Hacking Problema
Vizualizări baietii de spionaj "sunt suportate în recentul raport CNN, televizoare conectate, frigider lansare ajutor cyberattack global. Ea spune cum conectate fără fir, aparate de uz casnic "inteligente", cum ar fi routere, televizoare și cel puțin un frigider, au fost utilizate recent într-un masiv atac cibernetic la nivel mondial pentru a lansa email-uri malware, spam și phishing.

Comentand cu privire la raportul de CNN, autor și expert de poluare electro-magnetic Blake Levitt a avut de spus: "Foarte recomanda ca oricine achiziționarea de noi aparate electronice / electrocasnice face-vă că acestea nu sunt" inteligente "2-way-ului cu antene integrate. Dacă suficient de mulți oameni refuză să le cumpere, probabil, acest lucru va începe să implozie. Nu numai ca este componenta RF periculos, dar aparatele în sine sunt ușor de spart. Până în acest hacking recent, se credea că doar de metri au fost vulnerabile ca potențiali portaluri în întreaga rețea. Această întreaga abordare trebuie să fie complet re-gândit și re-inginerie. "

Problema "inteligentă" Meter
Dr. Timotei Schoechle, autorul devin mai inteligente Despre Smart Grid , a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare de origine, gateway-uri, și sisteme de gestionare a energiei de peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale de instituire a comitetelor legate de rețelelor inteligente și a sistemelor de automatizare a casei și de construcții.

Schoechle numește contoarele inteligente, care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsă pe baza cererilor înșelătoare cu privire la beneficiile energiei ...." El continuă să explice modul în care guvernele de stat și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la pretinsa beneficiile de metri "inteligente".
Adresele sale de hârtie cum investițiilor "inteligente" de metri, folosind miliarde in finantarea stimul, nu beneficiază ratepayers sau a susține creșterea economică, dar susține financiar până nesustenabile Owned-investitori-Utilities (străzi), în timp ce amânarea investițiilor în soluții tehnice originale "inteligente" și trecerea inevitabilă la un sistem de energie electrică descentralizat și democratizată.

Dr. Karl Maret, inginer și MD, va vorbi pe panoul de Commonwealth Club. El
subliniază că, din moment ce cuptor cu microunde emit contoare inteligente s-au instalat ca parte a infrastructurii de măsurare automat (AMI), upgrade-ul de utilități din California și în altă parte, au fost raportate numeroase plângeri de sănătate, în special de către persoanele fizice hipersensibilitate electric.

Discuție Dr. Maret, ca parte a panoului Commonwealth Club pe Smart Grid va răspunde preocupărilor de potențiale probleme de sanatate de la câmpurile electromagnetice, în societatea noastră actuală în ce mai wireless și modul în contoare inteligente sunt adăugarea de un strat suplimentar de expunere a mediului electromagnetic non-termice, care n-a t fost studiat anterior implementării acestora. Acest lucru ar putea avea implicatii importante de sanatate pe termen lung pentru societatea noastră.

În articolul său Cine a știut? - Inteligentă wireless Meter Meltdown , consultant de protecție poluare electro-magnetic Cindy Sage pune-l în acest fel,

... [Croitor] Programul de contor inteligent este în general văzută ca un spionaj, snooping, scump, potențial periculoase, involuntare și sarcina în întregime inutile pentru care conservarea energiei este un miraj. [Foarfecă]
..... Este într-adevăr destul de uimitoare cum o singură strategie nu a reușit corporative / guvernamental ar putea intoarce impotriva atât de rapid și atât de complet. "

O moarte model de afaceri - Așa-oo 20th Century!
În prezent, rețeaua din SUA este una dintre rețelele naționale de energie cel mai mic scor, dintre toate țările industrializate. Dar există semne de creștere care întreaga designul de afaceri a sistemului - dominat așa cum este de monopol gigant utilitati centralizate și puternic punct de vedere politic, aflate în proprietatea investitorilor (străzi) - în sine este demodat.

Metru Nebunia rețea "inteligente" este în picioare a relevat ca unul dintre ultimele greșelile mari de un model de moarte de afaceri centralizat.

Scrie Schoechle,

"Veche de 100 ani monopol modelului de afaceri de utilitate conține conflictele inerente și este de-stimulată de a lua măsurile necesare spre a energiei regenerabile și sustenabilitate. Utilitati reglementate vinde energie electrică ca o marfă la tarife reglementate profitabile și, mai important, se poate încărca înapoi bunurile de capital pentru a ratepayers, la o rata anuala de 10-13% garantat de întoarcere. Astfel, ei au nici un stimulent de a vinde mai puțin de energie electrică, dar un stimulent puternic pentru a construi infrastructura excesivă și inadecvată (de exemplu, producere, transport, rețele de metri, etc). "

Schoechle subliniază faptul că miliarde de dolari de metri de utilități inteligente sunt instalate din America, care sunt în imposibilitatea de a se integra cu, sau permite, rețeaua inteligentă a viitorului pe care durabilitatea de energie din SUA, depinde în raportul său punct de reper "devin mai inteligente Despre Smart Grid, "publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua de metri a fost numit o pierdere colosală de contribuabil și contribuabil de dolari de către critici, care susțin că noile contoare și rețele nu îmbunătăți eficiența energetică, spori de gestionare a energiei, ajuta la echilibrul de aprovizionare și cerere, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile de energie.

[Vezi revizuire Schoechle de luptă pentru putere:. O sută de ani de război pe energie electrică de către Richard Rudolph și Scott Ridley aici și lucrarea sa "manager de putere modular și gateway-ul: o abordare de management de la domiciliu la rețea energetică și de răspuns la cerere" aici .

"Ea a devenit tot mai clar că arhitectura fundamentală a rețelei electrice de astăzi, care se bazează pe ideea unui sistem de transport radial de sus în jos bazată pe fluxurile de energie cu sens unic de la instalațiile mari de energie centralizate, este învechit." Asta e opinia informat de consultant energie Peter Asmus.

Scriind în Forbes , Energie afaceri și alte publicații, Asmus, o energie senior cercetător și autor , împărtășește concluzia că proiectul viitor grilă se va baza pe producerea de energie distribuită (° C) bazate pe surse regenerabile de mici dimensiuni, organizate în "grile micro locale ", care poate fi fie integrate în, sau" Islanded "din sisteme mai mari de rețea. Spune Asmus, "Dacă, într-adevăr, rețeaua electrică începe să semene Internet datorită proliferării °, apoi platforme de agregare, cum ar fi microgrid, va deveni vitală."

Pentru o altă discuție interesantă a strategiilor energetice "înțelepți" - și advocacy lui de micro-grila pentru capacitatea sa de a fi "fractally separat sau perfect integrat, după cum este necesar" - a se vedea Amory Lovins "TED vorbi un plan de 40 de ani pentru energie și lui Reinventarea Foc site-ul web.

Chiar și conservator în interiorul-the-centura de reflecție Brookings Institution a văzut scrisul de pe perete. Acesta va găzdui un 4 februarie, la Washington, DC, conferinta intitulata "Viitorul de Utilități electrice." Descrierea programului prevede în parte:

Modelul de afaceri de utilitate existent este în pericol la nivel global. Tendințele majore de transformare din SUA, Europa, Australia și în alte părți afectează relația dintre utilități și clienți, creând oportunități pentru o gamă largă de jucători noi, non-utilitate. Unii numesc acest lucru "dezintermediere" sau "putere margine," în cazul în care servicii, cum ar fi de analiză de date, generarea distribuită, depozitare, ca răspuns la cerere, de eficiență energetică și de finanțare sunt furnizate de către entități non-utilitate de-a lungul lanțului de valori de la generație la client la utilizatorii finali. Cum reacționează utilități și ceea ce viitoarele modele de afaceri de utilitate ar putea apărea?

AC / DC
O altă componentă a tranziției de energie poate fi un întrerupător de curent alternativ (AC) în curent continuu (DC), care este ceea ce surse de energie, cum ar fi PV solare și eoliene produse la scară mică și ce dispozitive, precum computerele de utilizare electronic. Strategii și tehnologii pentru stocarea și transmiterea de noi sunt depășirea economice și pe bază de siguranță anterioare rezistențe la un sistem bazat pe DC . Asta ar fi o veste bună pentru numarul tot mai mare de persoane devin sensibile electro-, pentru că este conversia de la AC DC prin invertoare și au trecut de alimentare cu energie în modul (SMPS), care produce o mare parte din poluarea electromagnetica din care au de suferit. Indiferent dacă sunt sau nu suntem conștienți de efectele negative, toți oamenii și alte sisteme biologice sunt afectate de poluare electromagnetică și de radiofrecvență de om.

Ce-ar un adevărat înțelept Grid Uită-te place?
Generarea de energie descentralizată în micro-grile

O rețea cu adevărat înțelept să se bazeze pe tehnologii noi și emergente, concepte de design și valorile de mediu și de a elimina riscurile, vulnerabilitățile și ineficiența modelelor de reglementare și de afaceri vechi, depășite.

Dar înrădăcinată, străzi monopol jurasice se opune, din motive existentiale evidente; și anume: modelul lor de afaceri și strategia lor de bază lucrativ sunt pâine prăjită.

Cu toate acestea, există speranță. . Ca Jim Turner-l pune, "automobilul, calculatorul personal și telefonul mobil toate persoanele împuternicite și a creat piețe profitabile masive la domiciliu (și mașina) dispersate revoluție energetică - de la solar de pe acoperiș, la vânt la scară mică și hidro și conservare nelimitate - oferă responsabilizarea personal pentru consumatori și oportunitate economică gigantic pentru antreprenori și inovatori de afaceri ".

Duncan Campbell, de asemenea, un panelist, spune în prefață de hârtie Schoechle lui albă, "La sfârșitul sau începutul zilei, ceea ce este vorba în jos pentru a este pur și simplu acest lucru: În scopul de a stabili o lume bogată și primitoare pentru noi înșine și o durabilă și împuternicirea viitor pentru toate generațiile, nu putem și nu trebuie să așteptați pentru politicienii noștri aleși în mod oficial pentru a găsi politica energetică drept. Este timpul ca fiecare dintre noi să se ridice în picioare pentru casa noastră, familia noastră, și planeta noastră și de a face o alerga capăt în jurul valorii de faptul că nu politica arhaic rețea centralizată
și pătrunderea disempowering a contorului inteligent drone-in-the-home. "


Acestea sunt unele dintre considerațiile care vor fi analizate în cel mai important program de up-vine High Road la un adevărat Smart Grid de la San Francisco (?) Commonwealth Club la 28 ianuarie prezentate de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice . Institutul a publicat recent raportul de reper " devin mai inteligente Despre Smart Grid ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle.

Aici este o ediție previzualizare a interviului nostru de radio viitoare cu Timothy Schoechle și Peter Asmus, care va fi difuzat luni. 27 ianuarie la 13 la post-carbon Radio KWMR-FM. [numai audio]

Iată informațiile de program. Înregistrați-vă aici.

High Road la un adevărat Smart Grid (?)
Mar douăzeci și opt/1/2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., autor, "devin mai inteligente Despre Smart Grid", publicat de Institutul National de Stiinta, Legea și Politici Publice, Washington, DC
James S. Turner, Esq, Principal, Swankin & Turner.; Catedra de bord, Cetățeni pentru Sănătate; Co-fondator, voce pentru HOPE, vindecatori de Planeta Pământ; Președinte, Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice
Karl Maret, MD, M.Eng. Presedinte, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, Esq., Colorado Radio Host
Camilla Rees, MBA, Fondator, electromagnetică Health.org și Campanie pentru radiatii școli gratuit - Moderator

Miliarde de dolari de metri de utilități inteligente sunt instalate din America, care sunt în imposibilitatea de a se integra cu, sau permite, rețeaua inteligentă a viitorului pe care durabilitatea de energie din SUA depinde, potrivit raportului reper "devin mai inteligente Despre Smart Grid," publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua de metri a fost numit o pierdere colosală de contribuabil și contribuabil de dolari de către critici, care susțin că noile contoare și rețele nu îmbunătăți eficiența energetică, spori de gestionare a energiei, ajuta la echilibrul de aprovizionare și cerere, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile de energie. Panoul va clarifica neînțelegerile tehnice referitoare la contoare inteligente, modelele economice înrădăcinate prevenirea utilități din imbratiseaza pe deplin de energie din surse regenerabile, precum și modul în care tot mai mare de metri rebeliunea inteligent poate anunta o transformare în economia politică de energie. Vorbitori va descrie ceea ce ei cred că vor să le ia pentru a crea o, grilă de încredere sigură, durabilă de energie electrică, cu interesele noastre planetare la inimă, și modul în care o economie de energie curată pot fi urmărite rapid printr-un acord de finanțare inovatoare, de colaborare între public și privat sectoare.

MLF: Sănătate & Medicină / Viață & Mediu & Natural Resources / Afaceri & Leadership
Locație: Oficiul SF Club
Ora: 11:30 masa de prânz, program de 12-3 pm
Cost: 32 dolari non-membri, $ 20 de membri, 10 dolari studenți (cu act de identitate valabil)
Program Organizator: Bill Grant
- Vezi mai mult

Media Advisory

Commonwealth Club din CA, San Francisco:

"High Road la un adevărat Smart Grid"

Marți, douăzeci și opt ianuarie 12:00 - 3:00

Washington, DC, 16 ianuarie 2014. Un grup de experti multi-disciplinare privind energia electrică și economia de energie condus de Institutul National de Stiinta, Law & Politici Publice (NISLAPP) va prezenta la Clubul Commonwealth de CA în San Francisco Marți, douăzeci și opt ianuarie 12-3 pm Programul include Timothy Schoechle, PhD, Senior Research Fellow la NISLAPP și autor al hartiei albe reper, Noțiuni de bază SmarterAbout Smart Grid. Există un prânz ușor gratuit de la 11:30 Bilete: 32 dolari non-membri, $ 20 de membri, 10 dolari studenți (cu act de identitate valabil).

Panoul va aborda conceptii gresite despre abordarea actuală a energiei electrice
generare și distribuție în Statele Unite, inclusiv valoarea de "contoare inteligente", și necesitatea stringentă pentru SUA de a robinet în mod proactiv în infinita abundenta de energie din surse regenerabile.

Publicul va învăța:

Modul în care guvernele federale, statale și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la beneficiile pretinsa de metri "inteligente".
Cum investițiile "inteligente" de metri, folosind miliarde în fonduri stimul, nu beneficiază ratepayers sau a susține creșterea economică, dar a propunerii financiar până nesustenabilă-Investor Owned-Utilities (străzi), în timp ce amânarea investițiilor în, cu adevărat soluții tehnice "inteligente" înțelepți și tranziție inevitabil la un sistem de energie electrică descentralizat și democratizată.
Modul în care conflictele de interese în monopol de utilitate modelul de afaceri IOU împiedică noi de la trecerea la o economie de energie din surse regenerabile.

De ce industria de utilitate este atât de disperat împinge înapoi împotriva solare de pe acoperiș și de măsurare net.

De ce dreptul de a "opt-out" de metri "inteligente" nu va rezolva riscurile care stau la baza de presare și de problemele economice, și nici nu vor exploatarea combustibililor fosili, și de ce opt-out ar putea înrăutăți situația.

Cât de "contoare inteligente", ar putea fi o supraveghere "drone" în casa ta.

De ce factorii de decizie din SUA în evidență o lipsă de o înțelegere de bază a problemelor asociate cu viitorul de energie și electricitate.

Cum putem crea un adevărat "WISE" rețea descentralizată de energie electrică, fără riscurile de confidențialitate, de securitate, fiabilitate, sănătate publică și economice ale abordării actuale?

De ce comunitățile locale trebuie să ia controlul asupra viitorului lor de energie, așa cum se întâmplă în prezent în Boulder, CO

Vorbitori va stabili următorii pași în SUA trebuie să le ia pentru a obține energie curată abundență, de dragul de portofelele noastre, independența energetică durabilă, competitivitatea economică globală, conservarea resurselor naturale, securitatea națională sporită și pentru a preveni amenintarea la viață pe pământ de la încălzirea globală provocată de om.

Programul și dialog cu publicul după aceea va explora pivot rolurile comunitățile și cetățenii pot juca, prin voință politică, inclusiv colaborari transpartisan, în conducere necesitatea stringentă de transformare în acest sector.

Dr. Timotei Schoechle a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare de origine, gateway-uri, și sisteme de gestionare a energiei de peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale care stabilesc comitete legate de rețeaua inteligentă și a sistemelor de automatizare a casei și de construcții.

Schoechle, în devin mai inteligente Despre Smart Grid, a numit contoarele inteligente, care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsă pe baza cererilor înșelătoare cu privire la beneficiile de energie ..."

Altii de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer și medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. din Boulder, CO, autor al hartiei albe "Noua Energie pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul în American Life" si presedinte al Institutului National pentru Stiinta, Law & Politici Publice.

Mai multe informații și Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Inregistreaza-te la:
Commonwealth Club din California
595 Market Street, etaj 2
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Pentru Panelist Interviuri:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Marinarii americani din radioactive USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Un localnic întreabă: "Ce este aceasta nava face stând în San Diego? Are cineva lecturi de radiații din acest vas? "Bună întrebare.

Citiți Harvey Wasserman de 12 ianuarie 2014 de actualizare pe această poveste în curs de dezvoltare: Toll de marinari americani devastate de radiatii de la Fukushima continua sa urce

Semneze o petiție suport: Vrem dreptate PENTRU Fukushima IRADIATE primul răspuns la USS Ronald Reagan & ALTELE

SuperCarrier radioactive nucleare Powered San Diego lui
Este ușor pentru a vedea de la orice hotel highrise în centrul orașului la modă San Diego. Acolo este, amarat de golf în portul său de origine la Coronado Island. USS Ronald Reagan este un așa-numit "super-(aeronave) operator de transport" Nimitz-clasa cu propulsie nucleară, care a navigat în norul a emisiilor de moarte radioactive spewing de la cutremur / tsunami, triplu topi-jos, multiple explozie centralei nucleare de la Fukushima pentru a oferi ajutor pentru populația japoneză devastat în martie 2011, ar fi fără comandanți de a fi constienti de riscurile radiologice majore pentru membrii echipajului. Acum este permanent radioactive și - așa încărcați avocații care reprezintă cel puțin 51 de marinari USS Ronald Reagan și pușcașii marini - sunt mulți membri expuse ale companiei navei sale și militare aferente, precum și a personalului contractantului.

Ca unul indignat comentarii cititor,

"De ce acest lucru nu a făcut prima pagină a ziarelor naționale??? Aircraft Carrier Ronald Reagan este alimentat nuclear. Echipamente de detectare a radiațiilor nu a ridica pe acest? De ce au acești marinari și pușcașii marini dosarele medicale a fost eliminat din urmărirea permanentă? Implicații penale din belșug. "

[ mai mult ]

Cine este responsabila?
Avocati de lista tot mai mare de reclamanți inscrise, care suferă de proliferarea efecte grave de sanatate, ca urmare a expunerii lor precipitații radioactive în timpul eforturilor de ajutorare Fukushima Marinei SUA, spun că responsabilitatea finală revine cu TEPCO, operatorul centralei nucleare. Le percep oficialii TEPCO reținut date exacte și în timp util a emisiilor radioactive de la atât guvernul japonez și comanda militară a SUA. Această taxă este, de asemenea, făcută de fostul prim-ministru japonez Naoto Kan (DPJ), care este în continuare acuzat de mulți în Japonia pentru a face alegeri proaste critice în orele de urgență imediate. Kan a recunoscut în prezentări publice recent că el crede că a fost dat informații inexacte minimalizeaza gravitatea situației reale de TEPCO ca el si echipa sa luptat pentru a lua decizii responsabile în timpul stadii incipiente haotice ale încă în curs de desfășurare dezastrul nuclear de la Fukushima.

Deciziile de comandă sunt doar la fel de bun ca acuratețea informațiilor de intrare pe care se bazează, susține Cabral Bonner, un avocat pentru reclamanti militare din plângere auzit în Edward J. Schwartz Courthouse San Diego, de către judecătorul Janis L. Sammartino, noiembrie . 19, 2013. "A fost TEPCO oferind chiar propriul guvern cu informații corecte? Nu. Deci, putem presupune că deciziile care urmează să fie făcute de către bărbați și femei în controlul navei va fi doar la fel de bun ca și informațiile pe care le furnizate cu. "

Co-Avocații Attornys Charles Bonner (l) și Paul Garner (r) cu clientul US Navy Lindsay Cooper (c) în afara tribunalului din San Diego, 19 noiembrie 2013 - EON fotografie

Co-Avocații Paul Garner subliniază faptul că așa-numita Ferris Doctrina interzice enlistees de judecata armata de leziuni suferite în linia de datorie. Dar, în acest caz, Garner spune, chiar dacă acestea ar putea da în judecată armata, ei nu ar fi, pentru că vina este cu TEPCO. "Armata nu este responsabil pentru victimizarea acestor oameni", a declarat Garner. "Este oamenii Tokyo Electric Power Company."

"Vom da in judecata aceasta societate străină, deoarece acestea fac afaceri în America", spune co-consilier Charles Bonner. "Al doilea cel mai mare birou lor în afara de Tokyo este în Washington, DC. Această corporație străină cauzat prejudicii de salvatori americani, și-au făcut-o în moduri care dau naștere la jurisdicție aici, în această țară. "

"Ironia din toate astea", spune avocatul Garner, "este faptul că Tokyo Electric Power Company primeste bani perfuzată pentru a-l de la guvernul japonez. Guvernul japonez este un acționar important în această corporație străină. Și TEPCO a avut cea mai mare întoarcerea din banii de salvare care au ajuns în istoria lor ... mai mulți bani în ultimul trimestru decât au făcut vreodată înainte. "

"La început am vrut să subliniez vina pe comandanții navei", a declarat Lindsay Cooper, o tânără mamă care a petrecut zile pe punte expusă la radiații ca ea controlate de aterizare și decolările de elicoptere furnizarea de provizii, și se confruntă acum efecte negative asupra sănătății grave. "Dar noi am fost complet ignorant de faptul că ei nu știu nici, că am fost literalmente de funcționare pentru viața noastră de la această radiație."

Pentru un aspect istoric edificator la înregistrare armata SUA a expune personalului său la radiații nucleare, vă rugăm să consultați:
Animale experimentale - (ce atomice Veterinari Nix Nukes)
Un documentar de Michael Porter
Încărcat de canal EON lui YouTube pe 24 februarie 2009, animale a avut 6587 vizualizari pana in prezent, cu mai multe vizite în ultimele zile.

EON este mândru să găzduiască-posta un alt documentar de important de echipa premiat cu Oscar Vivienne Verdon-Roe și Michael Porter. Lor 1994 expune "spune povestea relevant în prezent de soldați americani și marinari, care au fost folosite ca animale experimentale în căutarea America de dominare nuclear ... și au fost apoi refuzat de ingrijire a sanatatii. O voce majoră în film - regizat si editat de Porter, produs și narat de Verdon-Roe - este fostul marinar Marinei Anthony Guarisco, fondator al Alianței INTERNATIONAL DE ATOMIC Veteranilor, c / o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd,. Bullhead, AZ. 86426
Pentru a contacta realizatori: ViviVR@aol.com
Pentru actualizări pe Anthony și soția sa Maria, aici sunt două articole recente de fiul lor, jurnalist Vincent Guarisco
Nu uitați niciodată lecții de ieri de dragul de mâine
De Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris ...
------
Onorarea doi părinți activiste
De Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03 ...
Contactați:
vincespainting1@hotmail.com

Raportul Arinie Gundersen de Marinarii atomice

Pentru alte acoperire de această poveste a se vedea aici și aici și aici.

Fox News are de spus:

===========


Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
2 Comments Postat în Uncategorized | 2 Comentarii

EON aduce lumină în întuneric Times

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Dragi prieteni,
2013 a văzut închiderea centralei nucleare de la San Onofre, creșterea rețelelor cetățenilor să răspundă în curs Fukushima precipitații radioactive, precum și montarea sensibilizare a opiniei publice cu privire la riscurile la adresa sănătății umane generate de radiații electro-magnetice de la telefoane mobile, fără fir " "contoare inteligente și alte dispozitive. EON a fost implicat activ cu toate aceste evenimente și mai mult.

Acest lucru a fost un an intens și productiv ca EON echipa sa extins pentru a include producătorii video, Morgan Peterson și Laurent Malaquais în Los Angeles și consultant social media Caroline Kittrell în Chico.
În timp ce ne-am concentrat pe probleme de radiații nucleare și electromagnetice, am continuat, de asemenea, să acopere protecția alegeri, OMG-uri, biologia evolutionista si acordurilor comerciale internaționale.

Cele 120 de rapoarte de video și 50 de blog-uri care le-am postat pana acum in acest an, arata gama de probleme pe care le acoperim. Canalul nostru de YouTube are acum 2635 de abonați, cu vedere peste 1,5 milioane și registrul nostru de FaceBook si EonNewsNet Twitter adepți au crescut în mod semnificativ.

Vă rugăm să ia în considerare contribuția orice donație vă puteți permite. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra pentru a continua munca noastră, iar fiecare valoare este de ajutor. EON este o organizație 501-C-3 și contribuțiile sunt deductibile.


Southern Calfornia nuke activiști libere și organizatorii sărbători în afara decizie poarta centralei nucleare de la San Onofre lui SoCal Edison a dezafecta permanent cele două unități de reactoare defecte rămase.

OPRIREA! Unul în jos, o să meargă în California
Când am început în 2013, am avut nici o idee ne-ar fi binecuvântați în iunie, cu închiderea permanentă a reactoarelor nucleare San Onofre!

Greu de lucru de către rezidenți, organizații și grupuri, împreună cu provocările legale de către FOE și sprijinul senatorilor Boxer și Markey, combinate cu lipsa generatoare de abur și prețurilor la gaze ieftine pentru a forța Southern California Edison pentru a închide ultimele doua reactoare.

EON privind-va serie de 54 de rapoarte video a jucat un rol în a face sigur că oamenii curajoși care fac munca au fost observate de către public și nucleară liberă circulație pe teritoriul statului și dincolo de timpul procesului și vom produce acum un documentar intitulat ÎNCHIDERE : Connection California-Fukushima pentru lansare anul viitor.

Angajamentul nostru este de a oferi o voce pentru oamenii de pe teren cu vitejie de lucru pentru dreptate, democrație și de mediu sănătos, care nu veți vedea în mass-media corporative majore. Am fost numită "C-Span de la bază" și cele 120 de rapoarte video și 50 de bloguri noi produse în 2013 numai reflectat incredibil de eficient și a determinat o acțiune de oameni ca tine.

Co-Avocații Attornys Charles Bonner (l) și Paul Garner (r) cu clientul US Navy Lindsay Cooper (c) în afara tribunalului din San Diego, 19 noiembrie 2013 - EON fotografie

Pe acoperire nostru continuu de a dezastrului de la Fukushima:
Ultima versiune noastre este un interviu cu plumb reclamanții și avocații lor în procesul de marinar împotriva TEPCO. Ei judecata Fukushima operatorul Dai-ichi pentru acoperirea exploziile și, prin urmare, expunerea tinerilor servicii de oameni din Statele Unite la bordul USS Reagan a sumelor oribile de radioactivitate în care acestea au fost furnizarea de asistent umanitar pentru victimele japoneze ale tsunami-ul și cutremurul. Ei au fost la bordul portavionului USS Reagan doar o pereche de mile în larg direct în masa de aer suflare de radioactivitate ridicată în timp ce bea și scăldat în apa extrem de radioactiv. Vezi video de aici.

Pe acoperire nostru continuu de a lupta împotriva expunerii obligat la niveluri nocive ale radiațiilor RF / EMF:

Dr. Devra Davis introduce un program cu privire la riscurile de telefon mobil - EON fotografie


Devra Davis, PhD, fondator al Mediului Sanatate Trust, autor și lector, dezvăluie informații importante despre noi telefoane mobile și deteriorarea spermei, telefoane mobile, în sutiene care duc la cancer de san si cel mai șocant dintre toate, dementa digitale la copii (verificat prin IRM) a cauzat prin folosirea excesiva a tehnologiilor digitale, diagnosticate oficial în Coreea de Sud. Vezi video de aici.

Vă rugăm să donați tot ce este posibil pentru tine de a ne ajuta să ne continuăm munca unic! Ajutați-ne să continue să ajute pe alții!


Vă dorim o Solstice Bright si Sarbatori Fericite,

Jim, Mary Beth, Rachel și restul echipei EON

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comentariu

Experți cu privire la riscurile de telefon mobil - o previzualizare

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Dr. Devra Davis introduce un program cu privire la riscurile de telefon mobil - EON fotografie

Aceasta este o previzualizare a unei serii viitoare de prezentari la San Francisco de prestigiu Commonweath Club din California, în care Dr. Devra Davis, fondator al Mediului Sanatate Trust , si colegii ei medicale arată de ce telefoanele mobile și alte dispozitive fără fir prezintă riscuri grave de sanatate pentru tine, ovarele, sperma ta, sanii, creierul și copiii dumneavoastră - și sugerează precauție alternative de politici publice bazate pe știință. În curând să fie o serie de video informativ. Stay tuned .... Pentru mai multe EHTrust.org

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Fairfax, CA-Fukushima Connection

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Fairfax, CA Consiliul Local Membrii asculta la comentarii publice asupra lor rezoluție Fukushima sol-rupere, care mai târziu a trecut unimously.

"Dacă nu vă place de știri, du-te afară și face parte din a ta." Scoop Nisker

Consiliul Local Cereri de raspuns si planetar

[Defilați în jos pentru raport video]

"Salvare internațional Urgent" Needed
În concordanță cu rolul de lider la sol-rupere de pionierat rezistență oficial local la proliferarea nereglementat turn de celule, alimentele modificate genetic, și de desfășurare "inteligente" de metri, Fairfax, CA Consiliul Local , pe 04 decembrie 2013, a devenit unul dintre primele jurisdicții municipale de să aprobe în unanimitate o măsură pledand pentru 1), un grup independent de experți pentru a fi format de către Adunarea Generală a ONU pentru implicarea internațională transparent în atenuarea în curs dezastru nuclear Fukushima și 2) cere pentru monitorizare de către guvernul de fructe de mare de radioactivitate de poluare Fukushima.

[Acoperire media:
Radioactive de la Fukushima Condus de apă pentru US West Coast
Ca industria nucleară și aliații la guvernare a juca în jos de risc, oamenii de stiinta avertizeaza nu există nici un astfel de lucru de radiații ca în condiții de siguranță

Oraș California trece rezoluție Fukushima: "salvare Urgent internațional", este nevoie la site-ul - "ridică probleme de sănătate și securitate la Coasta de Vest a Americii" - "contaminare Mult mai mare este probabil"

De text Rezoluție Fairfax ]

Agențiile Gov Asleep la locul de muncă
Rezoluția co-autor, membru al Consiliului Larry Bragman, a raportat că încercările sale de a contacta autoritatile locale de pregătire pentru dezastre a dus la "un nimic răsunător." De acord cu un comentariu din partea publicului că eforturile de monitorizare Fallout bazate pe cetățean Fukushima sunt calea de urmat de răspunsuri oficiale, Bragman a spus, "Guvernul nu își face treaba."

Rezoluția Fairfax [PDF aici] este un exemplu de mișcare începând din partea de consilii locale și județene de a lua conducerea în elaborarea legislației modelul cere o monitorizare transparent, independent de în curs de contaminare a aerului, ocean și alimente de continuarea dezastru nuclear Fukushima, precum și eforturile internaționale de a sprijini Japonia în a face cu ceea ce este din ce în ce văzută ca o urgență planetară. [A se vedea proiectul Berkeley, CA Rezoluția Consiliului orașului aici. ]

În ciuda bine finanțate, cererile industriei nucleare PR de o venire "renaștere nucleară la nivel mondial," atât publice, cât și de expert opinia creștere sugerează că Fukushima marchează începutul sfârșitului de puternic subvenționate, și industria nucleară, în esență, ecocidal și ne-democratic.

Reticența International investitor să-și asume riscul financiar de mai departe expansiune energiei nucleare în fața a ceea ce pundit energie Amory Lovins a numit "o supradoză terminal al forțelor pieței," se reflectă izbitor în declarația recentă de către șeful Băncii Mondiale. "Noi nu facem energie nucleară", a spus presedintele Bancii Mondiale, Jim Yong Kim ca el și lider al ONU, Ban Ki-moon a subliniat eforturile de a face sigur că toți oamenii au acces la electricitate până în 2030. " [Citeste mai mult aici . ]

Ca Fallout Fukushima continuă cu nici un scop în vedere, alte nevoi de monitorizare a radioactivității sunt pentru toate produsele alimentare și suplimente, precum și de ocean și de monitorizare a aerului, deoarece Fukushima Dai-ichi topi-coborâșuri se emit mii de miliarde de becquereli pe zi în aer și ocean.

Radioactivitatea după exploziile inițiale și exploziile din martie 2011 a ajuns pe coasta de vest a Americii de Nord în termen de patru zile. Potrivit mai multor modelings calculator de oamenii de stiinta de ocean din SUA, Germania si Japonia, radioactivitate eliberate în ocean va ajunge într-un nor de suprafață și în curenții de-a lungul coastei Americii de Nord începând probabil la începutul anului 2014. Acest radioactivitate va combina cu ceață și să devină ploaie și se va muta în întreaga țară.

Prin bio-acumulare și bio-magnefication, (ploaie pe iarbă, vacile mananca iarba, laptele poate deveni plancton consumul de pește radioactive sau mici, pește mai mari mânca mici, etc), particulele radioactive eliberate, cum ar fi de cesiu 134 și cesiu 137, Plutoniu și de stronțiu 90, va intra în lanțul alimentar și pot fi ingerate.

Resurse suplimentare:
Riscurile de sănătate la expunerea la niveluri scazute de RADIATII IONIZANTE
BEIR VII FAZA 2

Fukushima - Soarta a apelor contaminate
Citiți povestea completă la environmentalresearchweb:

http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176

Radiații pe coasta de vest a Americii de Nord ar putea sfârși prin a fi de 10 ori mai mare decât în Japonia

NYT Editorial
Neliberale Secretul Legea Japonia

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
5 Comments Postat în Uncategorized | 5 Comentarii

Fukushima este aici. Acum ce?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

O Hall Town Forum
A avut loc la Berkeley Frăția unitariene universaliști (BFUU.org), Berkeley, CA 17 octombrie 2013

Co-Sponsori:
Berkeley Fellowship de unitariene Univeralists
FukushimaResponse.org
Nici Comitetul de actiune Nukes
Codepink
EON - Opțiuni Rețeaua Ecologică

Prezentări:
Cu care se confruntă Fukushima Fapte - Mary Beth Brangan

Solidaritate și abilitare - Nick Thabit & Holly Harwood

Solidaritatea și legături internaționale - Steve Zeltzer

Suprimarea Protest nuclear din Japonia - Prof. Masaki Shimoji

Răspunzând la Fukushima - John Bertucci

Refuza de a pierde - Vic Sadot

Efectuarea Viziuni Happen - Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Constiinta nucleară Creșterea - Dr. Carol Wolman

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Răspunzând la Fukushima Riscuri - Pacifica Radio

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Your Own Sănătate & Fitness
Layna Berman, în conversație cu EON lui Mary Beth Brangan & James heddle
Broadcast 13 - 14 PST, 12 noiembrie 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org pe Pacifica Radio
Arhivate aici:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

Ca din acest aerisire, Fukushima contaminare oceanic continua si poate fi perpetuu. Există 300 de tone de apă radioactivă pe zi, se varsă în Oceanul Pacific. Planta emite încă 10 de milioane de becquereli pe oră în atmosferă.

Michio Aoyama, un cercetator senior de chimie marin la Institutul Meteorologic de Cercetare Japonia Meteorologic agenției, estimează că 30 de miliarde de becquereli de cesiu radioactiv și alte 30 de miliarde de becquereli de stronțiu radioactiv continuă să se scurgă în ocean exterior în fiecare zi.
Radioactiv dispersarea ocean circulă atât pe suprafața și pe bază de curenți sub-suprafață. Valul radioactiv se va dispersa în cele din urmă de-a lungul întregului sistem de ocean, cu cea mai grea concentrare pe Coasta de Vest.

Există un masiv acoperire de TEPCO, Japoniei si SUA, industria nucleară la nivel mondial si mass-media de instalare conforme. Tokyo Electric Power Company (TEPCO), nu are nici un stimulent pentru o gestionare adecvată a crizei.
Incompetent TEPCO intenționează să înceapă îndepărtarea de bare de combustibil volatile din bazin deteriorat și se clatină în noiembrie - ". Proiect de inginerie cel mai periculos din istorie"
Există tot mai multe cereri pentru efortul internațional de supraveghere de specialitate și intervenție. Monitorizarea Fallout independent este imperativă.

Layna și invitații săi, discuta situația și ce se poate face pentru a monitoriza radiația și atenua impactul acesteia asupra sănătății publice.

Pentru mai multe informații ...

Site-uri de EON:
YouTube Canalul EON lui
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
Pe FaceBook - EON-ecologice Opțiuni Rețea
Pe Twitter EonNewsNet

Informații, Networking & Organizare
Fukushima Campanie de raspuns pe FaceBook
FukushimaResponse.org - Mobilizarea un efort global pentru a rezolva catastrofa nucleară escaladarea în Japonia
Fukushima Fallout Conștientizarea de rețea
Pacific Awareness Group - Vancouver pregatire Nuclear - 15 pași pentru Pregătirea nucleară
Verde de acțiune Japonia - lucru pentru un Nuclear gratuit Japonia

Tutela Proiectul nuclear - Joanna Macy - trei dimensiuni ale Răscruce

Petiție NukeFree - Vă rugăm să semneze această petiție - doar durează câteva secunde. Și să-l dați. Vă mulțumim!

Monitorizarea cetățean - Rețele și Instrumente
SafeCast
Safecast este un senzor de rețea la nivel mondial pentru colectarea și schimbul de măsurători de radiații pentru a oferi oamenilor cu date despre mediul lor.

Uita-te la radiații
Uita-te la radiatii este un grup de a afla mai multe despre Geigers, pentru a posta lecturi Geiger, pentru a te educa cu privire la unitățile de măsură pe Geigers.

Nucleară de urmărire Centrul de urgență - Misiunea este de a oferi gratuit informații de monitorizare a radiațiilor de la site-uri private și guvernamentale pentru public.
Stații de monitorizare International de radiatii - Australia
NOTĂ: O mulțime de puncte de dovezi la sisteme de monitorizare pe termen guvernamentale din Japonia, Statele Unite ale Americii și Europa, fiind manipulate pentru a proteja industria nucleară. Detectii mari sunt explicate departe de disfuncționalități ale echipamentelor, sau se transforma doar echipamentul de monitorizare pe timpul unui eveniment.

Mediului de radiații Raportul de date Nu 150 - PDF

Laboratorul lui Greg - California hartă de monitorizare a radioactivității

International MEDCOM, Inc - instrumente de măsurare a radiațiilor pentru cetățenii și profesioniștii din domeniul

Surse nuke Știri:
NukeFree.org - Harvey Wasserman, Editor
BeyondNuclear.org - Paul Gunter spune: "Suntem cu toții în direcția vântului"

Informații nucleare și Serviciul Resurse - NIRS
Fairewinds Energie Educație Fairewinds.org - Arnie Gundersen
FukushimaFacts.com - Christina Consolo
Fukushima-Diary.com - informații Insider despre Japonia
ENEnews.org
Enformable News nucleară
EnviroReporter-Radiation Lab alimentare

Vitaminele pot sau Ierburi Ajutor a ne proteja de radiatii?

Ce ar trebui sa faci acum pentru a vă proteja de radiații nucleare

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

San Onofre - Riscurile Live On

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Dezafectare San Onofre și pericolele curs de deșeuri nucleare

Un simpozion comunitate a avut loc 19 octombrie 2013 în San Clemente, California.

07 iunie 2013 închiderea a două reactoare nucleare rămase de la centrala San Onofre Southern California Edison este o etapa extrem de importanta pentru renascut mișcarea nucleare Free California.

Dar de mult de lucru rămâne în continuare.

Acum, activiști își îndreaptă atenția închiderea o centrală nucleară rămas California, Pacific Gas & Electric lui Diablo Canyon.

Acestea sunt, de asemenea, de a începe procesul de educare ei înșiși și publicul să se confrunte cu provocarea se prefigurează a cantitati masive de deșeuri nucleare la nivel înalt încă stocate pe site-ul de la San Onofre si Diablo, care sunt atât în cutremur și tsunami zone.

Ea a apărut acum că, la fel ca multe utilitati nucleare din întreaga țară, SoCal Edison și PG & E au fost folosind ceea ce se numește "mare de ardere-up" alimentează practicile de ani. Asta înseamnă că ansamblurile de combustibil arde mai tare, mai mult și pentru a produce mai mult profit. Aceasta înseamnă, de asemenea, acestea trebuie să fie păstrate în bazine mai mari de pachete convenționale de răcire și nu se cunoaște dacă ele pot fi stocate în siguranță în butoaie uscate.

Vorbitori și publicul să examineze perplex deșeuri de la San Onofre în profunzime ca un microcosmos al provocărilor dificile cu care se confruntă alte site-uri de reactoare nucleare și comunități din întreaga țară și din întreaga lume.
Pentru mai multe informatii: SanOnofreSafety.org

Boxe principale: Dr. Arjun Makhijani, Dr. Don Mosier si Dr. Marvin Resnikoff.

Sponsori de coaliție includ: Centrul de Resurse pentru Pace din San Diego, cetățeni proiect de Supraveghere, Sierra Club Angeles capitol, femeile Ocupa San Diego, San Clemente Verde, San Onofre de siguranță , și Locuitorii organizate pentru un mediu sigur (ROSE).

Video Production: Laurent Malaquais, EON

Simpozionul în șase părți

Dezafectarea San Onofre Nuclear Power Plant (partea 1 din 6)

Dezafectarea San Onofre Nuclear Power Plant (partea 2 din 6)

Dezafectarea San Onofre Nuclear Power Plant (partea 3 din 6)

Dezafectarea San Onofre Nuclear Power Plant (partea 4 din 6)

Dezafectarea San Onofre Nuclear Power Plant (partea 5 din 6)

Dezafectarea San Onofre Nuclear Power Plant (partea 6 din 6)

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comentariu

Fukushima Fallout Update - 28 octombrie 2013

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Post-Carbon Radio
EON lui Mary Beth Brangan și Jim heddle alăture activist japonez Aileen Mioko Smith și jurnalist american Harvey Wasserman la radio, KWMR.com 's "post-carbon", program cu Bing Gong și Bernie Stephan, 28 octombrie 2013.

[Faceți clic pe săgeată pentru a juca audio]

[Cross-postat la PlanetarianPerspectives.net ]
Urmați EON pe Twitter
Urmați EON pe FaceBookAici sunt cateva link-uri utile pentru a partaja:

La nukefree.org există o nouă petiție să semneze de la Aileen Miyoko Smith în Japonia . Termen limită este 30 octombrie, astfel grăbește-te dacă poți. https://fs220.xbit.jp/n362/form2/

Site-ul lui Aileen: GreenAction-Japan.org

Acțiunea verde -人をつないで脱原発を目指す市民団体

Harvey NukeFree.org site-ului

Campanie Fukushima raspuns

YouTube Canalul EON lui

Lume acțiune Acum, pe la Fukushima - Harvey Wasserman

Comunitatea mondială trebuie să se ocupa de la Fukushima

Fukushima este aici. Acum ce?

Creșterea Fukushima Constiinta - San Francisco "Beach murala"

În curs de desfășurare Fukushima Daiichi Criza News Conferința

Surse nuke Știri:

Harvey NukeFree.org site-ului

ENEnews.org

Enformable News nucleară

Fairewinds.org

Fukushima Fallout Conștientizarea de rețea

Informații nucleare și Serviciul Resurse - NIRS

BeyondNuclear.org

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comentariu

Fukushima este aici. Acum ce?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Fukushima fallout va continua pentru a ajunge pe Coasta de Vest de ani.


Aceasta este o versiune extinsă a articolului EON Co-Director in saptamana aceasta editie a West Marin Citizen . Mary Beth subliniază, în plus față de care se confruntă cu realitatea că Fukushima fallout în alimente, apă și aer va continua, și a lua ce măsuri putem pentru a atenua efectele sale de sănătate și de mediu, trebuie să accelereze închiderea de propriul potential Fukushima, Diablo Canyon în California - și toate celelalte 99 de reactoare nucleare din SUA, [link-uri Sursa sunt incluse în această versiune.]

În urma acestui articol este o listă de evenimente din California!

Fukushima este aici. Acum ce?
de Mary Beth Brangan
[Cross-postat de PlanetarianPerspectives.net ]

Ca cel mai binecuvântat să fie locuiesc aici, în acest salon de frumusete spectaculos, eu sunt profund în dragoste cu West Marin și pe coasta Californiei.

Deci, se confruntă cu realitatea de contaminare radioactivă permanent, care continuă să se reverse de la Fukushima în aer și Oceanul Pacific a fost ca trece prin etapele care se confruntă cu moartea individ - se deplasează prin negare, furie, negociere de acceptare. Dar, în ciuda durerii, trebuie să începem discuții comunitare cu privire la implicațiile acestei realități noi cumplit pentru că acum avem, și generațiile viitoare, să aibă această provocare spirituală și literalmente existențială.

Prost proiectat Fukushima Dai-Ichi lui GE site-ul reactor nuclear se deteriorează . Din cauza temerilor că avariate Fukushima clădire # 4 se va prăbuși de la cutremure în curs de desfășurare și de lichidizare la sol, planurile sunt de a începe în noiembrie extricating 1.300 de bare de combustibil intens radioactive cocoțat precar de 100 de metri în aer, în piscina de combustibil utilizat. Această operațiune extrem de dificil trebuie să fie realizat perfect, deoarece permite grele de 15 de tije ft la atingere, aprinde sau cădea poate provoca un alt critic nuclear. Tot site-ul ar putea deveni prea letal pentru oameni care provoaca eliberarea radioactive necontrolat. Numai acele tije, nu de numărare alte reactoare la fața locului și bare de combustibil, în total 400 de tone și conțin radiații echivalentă cu 14.000 de ori suma eliberată de bomba atomica la Hiroshima .

Manevre extrem de dificile trebuie să fie efectuate manual subacvatic deși și ramele sunt deja afectate de o explozie mai devreme. În mod normal, macarale computerizate care au fost distruse face acest lucru, dar acum muncitorii care pot tolera doar atât de mult radiatii inainte de a primi o doză letală, trebuie să-l ocupe. Există puțină încredere în capacitatea operatorului Fukushima Dai-ichi lui, Tepco, pentru a face acest lucru impecabil. Japonia PM Abe este acum în final, cere ajutor internațional .

Mulți oameni sunt creșterea de alarmă cu privire la această operațiune iminentă care amenință potențial eliberarea de radiații în cantități care ar putea avea un impact major asupra Japonia și întreaga planetă. Radiații de la exploziile originale a fost detectat de-a lungul coastei de vest într-o săptămână. Și vezi aici .

Fukushima a fost turnat tone de apa intens radioactive de zi cu zi în ocean de la 11 martie 2011 cutremur și tsunami a provocat trei crizele și mai multe explozii. În timp ce mulți oameni presupun că oceanul va dilua radiații de la Fukushima, o anterior secret de 1955 raport guvernamental american a concluzionat că oceanul nu poate dilua în mod adecvat de radiații din accidentele nucleare - ar putea exista "buzunare" și "fluxuri" de radiații extrem de concentrat. A se vedea aici și aici .

Oamenii de stiinta de la National Oceanic si Atmospheric Administration și de GEOMAR Centrul de Cercetare pentru Geosciences Marine a făcut o simulare care arată radiațiilor pe Coasta de Vest a Americii de Nord ar putea sfârși prin a fi de 10 ori mai mare decât în ​​Japonia, de la modul în care curenții oceanici se mute departe de zona Fukushima . A se vedea aici și aici .

Cu toate acestea, studiul de simulare NOAA și GEOMAR a fost bazat pe un singur trasor-nor care se deplasează în ocean. Ei nu au permis pentru situația actuală a inundațiilor continuă a apei intens radioactive în Pacific. Nimeni nu știe cum de a opri fluxul continuu de contaminare creat de tone de lucrători de apă sunt utilizați pentru a se răcească cele trei nuclee reactorului topit, prin și din apele subterane turnarea prin intermediul site-ului radioactiv. Aceasta nu este de la o deversare de un timp pe care ei trebuie să calculeze impactul la coasta noastră, este de la un flux continuu masiv. Teste deja japoneze de plancton au aratat niveluri ridicate de cesiu 134 și 137 în toate zece domenii ale Pacificului au prelevat. Acesta ar putea fi începutul unei epidemii potențial de decese legate de radiații de la pești în Pacific.

Curenților din Pacific sunt încă transportă apă radioactive și resturile de la Fukushima în California. Radiații airborn ajuns pe Coasta de Vest într-o săptămână de la triplu criza.

Imediat după Fukushima, California alge marine testat ridicat în iod radioactiv 131 și anul trecut, 15 din 15 Albastru Fin ton capturat pe coasta Californiei de Sud au aratat niveluri ridicate de cesiu 134 și 137, markerii de radiații la Fukushima. Oamenii de stiinta au raportat că Bequerals mici (o dezintegrare radioactivă pe secundă) pe kilogram de cesiu pe care le măsurate în tonul a fost cu mult sub nivelul de "permise", astfel încât să nu vă faceți griji. A se vedea aici și aici .

Cu toate acestea, nivelurile de SUA "admise" sunt printre cele mai ridicate din lume - de douăsprezece ori mai mare decât Japonia.

Acest lucru înseamnă că produsele alimentare prea contaminat pentru consum în Japonia, pot fi vândute în mod legal aici .

După dezastrul de la Cernobîl din 1986, Dr. Yuri Bandazhevsky, Director al Institutului Medical Gomel, au luat probe de tesuturi de la autopsiilor Belarus copii care au aratat boala a inceput cu un nivel de cesiu la 11 Bq. / Kg. și deteriorarea permanentă de 50 bq. / kg. Studiile sale au fost publicate pe plan internațional ; după aceea el a fost întemnițat și torturat timp de opt ani, deoarece oficialii Belarus a vrut să-și reia utilizarea normală a terenului extrem de contaminate.

Academiei Nationale de Stiinte, raportul BEIR VII, 2006, prevede că "... există o relație doză-răspuns liniar între expunerea la radiații ionizante și dezvoltarea de cancere solide la om. Este puțin probabil că există un prag sub care nu sunt induse de cancer. "

Daune de radiații inima si alte organe si provoaca multe boli, altele decât de cancer cu creștere lentă. Prejudiciul cele mai severe apare atunci când particulele radioactive sunt ingerate sau inhalate, cazare în organism și iradierea permanent celulele din apropiere.

Deoarece depunerea de radiații este neregulat, cu puncte fierbinți lângă locuri necontaminate, și răspunsul individual variază, daune nu vor fi uniforme, astfel încât nu există speranță. Cu toate acestea, pentru că avem un câmp tot mai mare mină invizibil de particule radioactive de a negocia, trebuie să angajeze cele mai bune mintea noastră în această provocare la starea de sănătate a ADN-ul nostru planetar.

Organizatia noastra, EON, sa alăturat cu alții pentru a forma Awareness Rețeaua Fukushima Fallout și a depus petiția unui cetățean oficial la FDA cere ei sistematic testeze alimente si suplimente și niveluri mai scăzute de radiații admise la 5 Bq. / kg. la nivelul actual de 1200. Suntem, de asemenea, de lucru cu alte persoane de a dezvolta metode și echipamente pentru a permite testarea cetățean .

Alte acțiuni includ o rezoluție a ONU pentru a stabili o echipă internațională de experți care ar fi abilitate să se ocupe în mod corespunzător și transparent cu atenuarea provocărilor Fukushima.

Mai presus de toate, trebuie să prevenim mai contaminare radioactivă prin închiderea propriul potential de Fukushima aici, în California. Stațiile noastre nucleare, San Onofre în San Clemente și Diablo Canyon în San Luis Obispo, sunt ambele in apropiere de mai multe falii seismice din zonele de tsunami și stocarea deșeurilor radioactive chiar mai mult decât Fukushima.

Din fericire, San Onofre a fost de închidere în luna iunie, dar de tone de de bare de combustibil folosit intens radioactive sunt încă vulnerabile la cutremure sau orice întreruperi de energie care ar putea împiedica de răcire necesar pentru a preveni eliberarea de radiații. Închiderea Diablo Canyon este imperativă. Datele din California Utilitati Publice, Comisia arată California are un surplus de capacitate de energie chiar și fără aceste reactoare riscante. A se vedea aici și aici .

Unul în jos și o să merg în California!

Și să nu uităm de Hanford, Washington, Indian Punctul lângă New York, și Pilgrim Nuclear Power Station lângă Boston, printre altele.

Cinci jos și 99 de stații de reactor pentru a merge în Statele Unite ale Americii!

Mary Beth


Fukushima Daiichi accident nuclear: Lecții curs
Pentru a vizualiza două conferințe istorice din această săptămână în New York și Boston cu fostul prim-ministru japonez Niato Kan, Ralph Nader, Fosta NRC Catedra Gregory Jaczko, fostul comisar NRC Peter Bradford si inginer nuclear Arnie Gundersen, sponsorizat de Fundația Samuel Lawrence , du-te aici .

Incitante viitoare California Evenimente

Cetățenii majorete Berkeley, CA Consiliul Local pentru a trece o rezoluție Nuclear gratuit California, 19 iunie 2012

17 octombrie 2013
Berkeley Town Hall Meeting

"Fukushima este aici ... acum ce? O Hall Forum Town "

Oamenii de știință spun că Fukushima este aici. Ce înseamnă acest lucru pentru noi, și ce putem face despre asta?

Joi șaptesprezece octombrie, 19:00
Berkeley Fellowship de unitariene universaliști, 1924 Cedar St, @ Bonita, Berkeley (2 blocuri de Nord și 3 blocuri de la est de N. Berk. BART)
Prezentat de către Comitetul BFUU Justiție Social, Fukushima rețea de raspuns, Codepink Golden Gate, EON, Opțiuni rețeaua ecologică
Scară de alunecare 5 dolari - 10 dolari donatie, nimeni nu se întoarse; băuturi răcoritoare servite; informatii, carti, videoclipuri disponibile la eveniment.

Poster pdf aici ,
Flyer pdf aici

Vă întrebați ce se întâmplă la centrala nucleară Fukushima Daiichi în aceste zile, și dacă efectele colapsului reactor și piscinele precare de combustibil uzat au ajuns California încă? Vino alaturi de noi pentru Boxe și video asamblate pentru a vă oferi cu up-to-the-minute de informații și de atenuare măsurile de precauție pe care le pe Coasta de Vest ar trebui să înceapă cu adevărat gândesc și vorbesc despre. Vin cu întrebări și preocupările tale, nu va fi timp suficient rezervat pentru Q & A și vă va lăsa cu înțelegere practică și acțiunile sugerate pentru a lua cu privire la această situație critică.

Printre vorbitori se numara:

Harvey Wassserman via Skype (Nukefree.org)
Dr. Carol Wolman (petiție StopFukushimaRadiation)
Mary Beth Brangan & James heddle (EON & Fukushima Fallout Awareness Network)
Steve Zeltzer & Chizu Hamada (Comitetul NoNukesAction)
Profesorul Masaki Shimoji (activist anti-nuclear de la Osaka Japonia)
John Bertucci, Nick Thabit & Holly Harwood ( FukushimaResponse.org )
Brad Newsham, (organizator al " Fukushima este aici "murale plajă)
Vic Sadot ("Nu Nuke Blues")
Cynthia Papermaster, Codepink. [Nota: oficialii locali, de stat și federale sunt invitați]

Vă rugăm să posta și transmite pe scară largă la liste, grupuri, prieteni, familie.
Contact: Cynthia_papermaster@yahoo.com, 510-333-6097

[Legate de povestea pe blog-ul nostru PlanetarianPerspectives.net: Acțiune Mondial Acum la Fukushima - Harvey Wasserman cu petiție să semneze)

O simulare a viitorului "murale uman" pe Ocean Beach, în San Francisco 19 octombrie

" Fukushima este aici ", o pictura murala om pe Ocean Beach
Sâmbătă 19 octombrie 2013
11:00-12: 30pm
Ocean Beach, în San Francisco
FukushimaResponse va găzdui un eveniment de pictura murala uman. Mesajul, scris pe nisip cu o mulțime de oameni, se va citi " Fukushima este aici. "Acest eveniment este destinat pentru a sensibiliza opinia publică cu privire la deteriorarea situației de la centrala nucleară Fukushima Daiichi din nord-estul Japoniei. Organizatorii sunt de asamblare de oameni de peste tot din California să se alăture într-un gest colectiv de recunoaștere publică: că contaminarea radioactivă eliberată de zi cu zi de la Fukushima, timp de doi ani deja și multe altele încă să vină, reprezintă o amenințare serioasă la adresa ecosistemului global. Un elicopter a fost rezervat pentru un fotograf. Acțiuni similare sunt planificate la nivel mondial pe 19 octombrie.

. Jina Brooks :707-577 - 7359 Mai - PDF Comunicat de presa FukushimaIsHere.info
Video de John Bertucci:
Campanie FukushimaResponse
Media Contact: John Bertucci 707-775 8617
jobertu@gmail.com

În urma evenimentului Mural la 19 octombrie, în San Francisco:

Adevărul și Realitatea de la Fukushima / Conferința educațională
Nicio acțiune Nukes
Sâmbătă 19 octombrie 2013 doi și 00 seara - 18:00
Universitatea de Stat din San Francisco, cameră BH1, 1600 Holloway Ave. SF 94132

Sponsorizat de SF Bay Area PSR, nu Nukes Comitetul de actiune, Tri-Valea îi pasă, Grupul de studiu nucleară și proiectul Livermore de conversie.
Admitere: gratuit
Descarcă Flyers aici ... 10_18, 19讲演会 10.19announcement

Japonia și în lume continuă să fie amenințată de criza de la Fukushima și contaminarea în continuare a terenului și mare, precum și o epidemie de cancer tot mai mare de copii, lucrători și oamenii din Japonia.

Conferința va contesta informațiile fiind propagat pe care le putem depăși radiație și care Fukushima pot fi decontaminate.

Boxe inițiale:

Dr. Robert Gould - Medicii de Responsabilitate Socială, un expert cu privire la efectele medicale ale radiațiilor
Prof. Masaki Shimoji - asistent profesor de Osaka Japonia, activist anti-nuclear în Osaka Japonia, care a fost închis pentru organizarea împotriva arderea de moloz nucleare în Osaka
Vorbitor posibil prin Skype: Taro Yamamoto - membru al Parlamentului de la Tokyo
Film: Cum Nuclear Power a fost adus în Japonia
Muzica: muzica din Okinawa
mai mult

Simpozionul comunitate pe dezafectare San Onofre

Sâmbătă 19 octombrie
Un 30 noaptea - 04:30
Centrul de viață spirituală, 1201 Puerta del Sol, Suite 100
San Clemente, CA. 92673.

Vorbitori recomandate:

Arjun Makhijani, expert pe Hardened pe site-ul de stocare a deșeurilor nucleare și a problemelor de gestionare a deșeurilor la nivel înalt pe termen lung și președinte al Institutului pentru Energie și Cercetare a Mediului.

Marvin Resnikoff a lucrat pe probleme de deșeuri nucleare cu guvern, industrie, și activiști pentru zeci de ani, Senior Associate la Deșeuri Radioactive Management Associates și este un consultant international pe probleme de gestionare a deșeurilor radioactive. El este Principal Manager la Associates și este director de proiect pentru studiile de reconstrucție doză și de evaluare a riscurilor de instalațiile de deșeuri radioactive și de transport de materiale radioactive.

Gene Piatra de ROSE, genston@sbcglobal.net
Glenn Pascall din Sierra Club, gpascall@att.net

===========
Dacă vă place munca EON lui, puteți să-l sprijini, indiferent de nivelul de bugetul dvs., aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
2 Comments Postat în Uncategorized | 2 Comentarii