Va CPUC OK o inteligentă Meter Opt-Out "Protecția Racheta?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Plata Up sau vom Break rotulele!
Neagă vechea zicala că "două capete sunt mai bune decât unul," nici de "contoare inteligente" opt-out propus deciziile CPUC prin Drept administrativ judecător Amy Yip-Kikugawa și ieșirea președinte Michael Peevey face cu cheie sănătatea umană, siguranță , intimitate sau nesiguranță hacking emite mișcarea noastră a fost încercarea de succes să aducă în atenția lor de ani de zile.

Care este diferenta?
În cazul în care a anunțat un utilitar de gaz a fost de gând pentru a pompa gaz otravă în fiecare casă din cartier, sau un utilitar de apă a amenințat că va pune otravă în alimentarea cu apă a comunității, cu excepția cazului în clienții le-a plătit să nu lunar, ar fi clar ca ce mafioți folosit pentru a apela un "șantaj". Veți plăti goons de colectare atunci când vin de și sunt de acord să nu pentru a distruge afacerea dvs. sau de a sparge rotulele cu o bâtă de baseball.

Cum e înșelătorie veche protecție rachetă "diferit decât să plătească nu pentru a avea un contor fără fir toxic instalat pe casa ta?

Cu toate acestea, asta e doar ceea ce oricare dintre aceste decizii propuse vor face daca este aprobat printr-un vot al comisarilor, poate la fel de devreme ca luna viitoare.

EON Comentarii despre CPUC Deciziile opt-out
Ca o "parte" a interveni în cadrul acestei proceduri, EON depus observațiile sale cu privire la deciziile propuse marțea trecută. Puteți descărca în format PDF depozit aici.

Link-uri la deciziile propuse sunt aici:
Decizia propusă ALJ Amy Ip-Kikugawa lui
Supleant decizia propusă Michael Peevey lui

S-ar putea dori să le face cunoscut ce credeti într-un e-mail: ALJ Yip-Kikugawa și consilier comisar Peevey lui Manisha Lakhanpal .

Puteți, de asemenea, lobby comisarii: Mike Florio 415-703-1840 / Catharine Sandoval 415-703-2593 / președinte Michael Peevey 415-703-3703 / Carla Peterman 415- 703-1407 / Michael Picker 415- 703-2444

Va rugam sa intenționează să participe la Joi optsprezecelea decembrie 2014, orele 9 la 505 Van Ness Ave, San Francisco. Aceasta va fi ultima zi de președinte Peevey a Comisiei.


===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Ding Dong, a Peevey Gone - Cine-L va înlocui?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Fostul Staffer CPUC Dan Berman, co-autor al "Cine detine Soarele?" vorbește la un 02 octombrie 2014 conferință de presă pe treptele CPUC. Foto: EON

[Părți din acest blog apar ca "Cine va înlocui pe Michael Peevey pe CPUC?" pe de Opinie SF Gate paginii . ]

EON lui Mary Beth Brangan adresează Comisiei, de asteptare pentru reforma. EON fotografie

Un apel pentru reformă
Co-Director EON a avut de spus a comisarilor în cursul comentariile publice ale 02 octombrie 2014 CPUC ședințe: [Click aici pentru video .]

După ce tocmai sa intors dintr convergență Poporului NY privind clima, sunt proaspăt conștienți de faptul că în acest moment crucial când avem doar câteva decenii de prevenire cel mai rău dintre efectele catastrofale ale schimbărilor climatice, cum CPUC reglementeaza utilitati de monopol este din ce în ce critică.

De aceea, modelul de corupție care am asistat este chiar mai dezastruos.

De la complicitate cu PG & E cu privire la dezastrul oribile în San Bruno; a acțiunii comune cu PG & E cu privire la spionaj pe ratepayers se opune instalării forțate de metri "inteligente" dăunătoare; a acțiunii comune cu California de Sud Edison peste care plateste pentru gestionarea lor teribil de reactoare nucleare San Onofre; modelul de corupție este clar.

Dar am fost încă șocat când mi sa spus de către o sursă de încredere, un fost președinte CPUC, că, dragul meu prieten și coleg, Barbara George era pe moarte, o compensație intervenor a fost în mod deliberat reținut, deși cei de la Comisia știa că este nevoie de bani pentru tratamentul ei cancer.

După prieteni și parlamentarii au intervenit, o verificare a fost în cele din urmă eliberat, dar Barbara a murit înainte ca a venit.

Mă aflu astăzi atât cu publicul descurajați și propriile staffers CPUC care sunt de asteptare pentru un Comisie ele pot fi mândri să lucreze pentru.

Corupția și criza climatică, îmbătrânirea reactoare nucleare, m wireless periculoase și conducte de gaze naturale nu se amestecă.

San Francisco, 02 octombrie 2014 - Președintele Peevey și CPUC comisarilor asculta un șir de comentarii publice, care solicită înlăturarea Peevey lui. O săptămână mai târziu, el a demisionat. Fotografie EON.

Lui Peevey Gone - Cine-L va înlocui?

Prin James Heddle - EON, Options Rețeaua Ecologică (Actualizat)
[Părți din acest blog apar ca "Cine va înlocui pe Michael Peevey pe CPUC?" pe de Opinie SF Gate paginii . ]

"Nu mă poți concedia, am renuntat!"
Energie curată, fără nucleară și stop-smart-metru activiștii nu va avea pe Michael Peevey a lovi cu piciorul în jurul valorii de mai. Asediat,-utilitate prietenos CPUC președintelui
demisionat joi în ceea ce LA Times numit mișcare "preventiv", pentru a evita non-renumire la sfârșitul mandatului său expiră în decembrie. Peevey aruncat în prosop doar o saptamana dupa ce cetățenii supărat a avut loc o conferință de presă cu privire la măsurile CPUC și ambalate o ședință a Comisiei de a cere zgomotos înlăturarea lui. [Vezi video de mai jos]

"Dl. Peevey, ești un Putz. Ești confortabil în pat cu PG & E. Deci suntem roz alunecare tine. "Acestea au fost cuvintele lui activist Cod Pink Cynthia Papermaster ca ea perturbat deschiderea comentarii publice perioada 02 octombrie și a fost escortat de personalul de securitate.

Propriu ieșire grăbit Peevey a venit după săptămâni de controverse următoarelor dezvăluiri ale schimburilor prea "confortabil" de e-mail între el și alți reprezentanți CPUC și oficiali Pacific gaz si electrice, în legătură cu dezastrul gaz San Bruno. Implicația evidentă în mintea publicului este că această relație confortabilă obține pe alte probleme și cu alte utilități, și a devenit OM normală a Comisiei. Chiar și angajații Comisiei amenințat rebeliune, la o întâlnire recentă personal, obosit de "a fi rușine" de a lucra pentru o astfel de agenție compromis.

Foto: EON

"Doisprezece ani ca președinte este de ajuns [sic]."
Declarația Peevey în scurt comunicat de presă al Comisiei anunțând că nu va "căuta o nouă numire" realizată o ironie in multe ochi. Cei doisprezece ani calibrat epoca de dereglementare și privatizare și au fost cu siguranță "suficient" pentru CPUC de a deveni ceea ce în vedere mai multe ca copilul poster pentru captura de reglementare. Relații de prietenie între Prea autoritățile de reglementare și regulatees, (de exemplu,-investitor deținute, pentru-profit, utilitati de monopol, numite pe bună dreptate străzi), pare a fi norma de la local la nivel național și chiar la nivel mondial în aceste zile - Atentie Energie Atomică Internațională (AIEA) răspunsul flasc Agenției la dezastrul nuclear de la Fukushima.

Dar poziția CPUC față de rasoleală atât California de Sud Edson, la e acum-închidere a plantelor San Onofre nucleare între Los Angeles și San Diego și performanță PG & E în legătură cu lansarea fără fir contor inteligent, San Bruno întreținere în linie de gaz, și de management de e Diablo Canyon nord centralelor nucleare din Santa Barbara, greve mulți observatori ca fiind deosebit de extraordinar. Doisprezece ani mandatului Peevey a lasa in urma o "cultură a convivialitate" între Comisie și corporații care pune atât interesul public și siguranța publică la risc.

Poate că cultura fi reformat de modificări la partea de sus? Sau nu chiar un model de, mai degrabă decât un ales al Comisiei public trebuie să fie luate în considerare în mod serios numit-guvernator? Cu zdrobitoare reforme structurale puțin probabil, o atenție se va concentra acum pe care guvernatorul Jerry Brown va numi ca următorul președinte CPUC. (Peevey va fi în continuare vota deciziile CPUC până la sfârșitul anului, o multime de timp pentru a face mai mult rău.)

Cine urmează?
Două nume deja propuse de progresiștii sunt fostul director al Comisiei pentru Energie din California executiv, avocat Ioan Geesman, și fostul federal nucleara de reglementare a Comisiei președinte Grigorie Jaczko.

Puteți paria utilitatile au candidații lor preferate, de asemenea. Având în vedere faptul că Brown a doi foști PG & E VP în cercul său interior [Nancy McFadden, secretar său executiv - care primeste Prop 16 de campanie a companiei de a bloca proiecte energetice alegere comunitate - și Dana Williamson, secretarul său cabinet], probabilitatea de un important schimbare în conducere, la CPUC pare ușor. Dar nu se știe niciodată. Ultraj publică și presiune ne-a adus acest departe. Acum este momentul de a organiza, agita, avocat și împingeți greu pentru schimbările dorim.

Unii feedback-ul abonat YouTube până în prezent pe comentarii publice:

SIGRUNN9
Doamnelor și domnilor bine facut! Bravo, m-ai inspira pentru a începe a ieși acolo și declarând: "Eu sunt nebun ca dracu 'și nu am de gând să-l ia nici mai mult!"

jeansprettypups
Excelent Eu stau cu acești oameni, și vreau să văd toate centralele nucleare închide, precum și a tuturor deșeurilor nucleare avut grijă de perioadă

Reverendul Galileo
Coasta de est nu a prins pe încă, vin asupra oamenilor, trebuie să ne împărtășim acest lucru.

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

EON Știri nucleară Update - 14 iulie -Post de carbon Radio

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Această fostă rezident Fukushima a învățat din experiență. Curtoazie fotografie Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani și Harvey Wasserman pe KWMR mesaj privat Carbon Radio
Găzduit de Bing Gong

Context - Informația este emanciparea - trebuie sa stim despre aceste lucruri, pentru a se angaja și de a face ceva despre ei. Ei formează contextul general de acest raport.
• Schimbările climatice globale - a 6-Marea dispariția unor specii
• Substanțe chimice / electromatnetic / poluare radioactivă a biosferei planetare
• colaps iminent al, sistemul bazat pe razboi pieței libere economic pe cale de a distruge planeta sa gazdă
• SUA / NATO dominantă spectru complet "postură militară primul-strike re resursele rămase pamantului
• / conexiune "deșeuri" / arme energiei nucleare

Japonia Actualizare
Femeile de la Fukushima - corespondent EON Umi Hagitani
Pentru mai multe pe această poveste: Kazue Morisono & Saeko Uno: "Femeile Fukushima împotriva energiei nucleare"

Actualizări Regional
SUA Actualizare
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR proiect de lege 2145 - încercare de utilități de a ucide energie alegere comunitate
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - noi versiuni, încă nu re certitudine: cauză, back-up a programului deșeuri
Propunerea EPA a ridica standardele "de siguranță", 350x - "bun pentru profit și sănătate"
"Postura" opinie nucleară - în primul rând doctrina grevă, "Viața Programul Extension", noua flotă sub nuke
Reactoarele ca "arme teroriste în loc" - caz de Ucraina

Harvey Wasserman pe Istoric nucleară

/ Deșeuri nucleare conexiune de energie / de arme
Un studiu 1951 efectuat de AEC a concluzionat că reactoarele nucleare comerciale nu ar fi fezabilă economic dacă au fost folosite exclusiv pentru producerea de electricitate; ele ar fi, totuși, în cazul în care a produs, de asemenea, de plutoniu, care ar putea fi vândută.

Raportul anual 1952 pentru Commonwealth Edison este instructiv pe acest punct:
Prin "cu scop dublu", ne referim la faptul că plantele ar fi în primul rând pentru producerea de energie, dar, de asemenea, ar ar putea produce plutoniu în scopuri militare ca un produs secundar. În hotărârea noastră, aceste plante ... s-ar fi justificat din punct de vedere economic numai în cazul în care o valoare substanțială au fost atribuite plutoniul produs. "

Într-un document de la Los Alamos National Laboratory din august, 1981, este această afirmație:
"Nu exista nici o delimitare tehnic între armată și reactorul civil și nu a fost unul. Ceea ce a persistat de-a lungul deceniilor este doar concepția greșită că o astfel de legătură nu există. "Tipii ăștia ar trebui să știe.

Uraniul In / Out plutoniului oferta
Ce a primit în cele din urmă utilitatile privat interesat în energia nucleară pentru electricitate a fost că guvernul a fost de acord să le furnizeze uraniu pentru a alimenta reactoare lor, în schimbul plutoniul rezultat.
Producția de energie nucleară MIJLOACE proliferarea armelor nucleare. Pentru mai multe aceasta .
Oricine care spune că vor energie nucleară, în esență, declarând că acestea favorizează proliferarea armelor nucleare. Nu se poate una fără cealaltă.
Și este esențial să ne amintim, orice centrală nucleară este un potențial armă pe loc nuclear pentru teroriști.

Ironie nuclear
În SUA și "partenerii 'negocieze cu Iranul peste câte centrifuge Iranul poate avea, Turcia tocmai anunțat planurile de a construi până la 12 noi reactoare nucleare pe e coastele mediteranian și Mării Negre, cu sprijinul Rusiei, franceză și japoneză. Ce e în neregulă cu această imagine? proiecte nucleare din Turcia sa depaseasca 70 miliarde dolari

Ce "Acces limitat război nuclear" ar face la Planet

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

GRID TRUE - Trecerea de la "inteligente" pentru a Înțelept - actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Acest post vă încurajează să verificați raportul reper " Obținerea Smarter Despre rețelei inteligente ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle, publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice - și să semneze pentru a participa Înalt ( ?) Drumul spre un adevărat Smart Grid, o Commonwealth Club din San Francisco programului programată pentru 28 ianuarie la prânz până la 15.

În scopul de a crea un viitor elastic și durabil este imperativ pentru a explora cele mai bune forme alternative de producție și distribuție a energiei electrice. Sistemul nostru electric actual este sursa de boală mult, poluare, nedreptate și instabilitate în această epocă a schimbărilor climatice și meteorologice extreme. Rețea nostru electric demodat trebuie să fie re-proiectat și cât de curând!

Vino la acest panou importante la San Francisco Commonwealth Club și auzi această discuție plin de speranță vital. Vorbitori va prezenta un plan pentru o abordare mai sănătos, mai sigur și mai inteligent atât producția și distribuția de energie electrică în Statele Unite ale Americii, cel care are toate interesele noastre cele mai bune, precum și interesele planetei Pământ, la inimă.


Panou de deputați (la stânga la dreapta) James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, dr., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

In plus fata de dr Schoechle, alții de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer si medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. de Boulder, CO, autor al lucrării alb "Energia nou pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul American Life" si presedinte al Institutului National pentru Stiinta, Law & Politici Publice.

Jim Turner este, de asemenea, un membru al consiliului de EON. EON consideră că acest program va avea o contribuție importantă la dialogul public informat pe crearea unui viitor cu adevărat înțelept, durabilă și doar energie. Sperăm că puteți participa!

(Auzi interviu cu Dr. Schoechle si vezi consultativ mass-media și mai multe informații de mai jos)

Acoperișurile solare întinde la orizont în Germania. Acest lucru ar putea fi viitorul microgrid care Investitor proprietate Utilități (denumită pe bună dreptate străzi) frică.

de James Heddle și Mary Beth Brangan

Noțiuni de bază pentru Înțelept
Începe să arate ca ieri "inteligentă" este astăzi "foarte prost."

Termenul-a lungul folosit "inteligente" - aplicat la orice, de la telefoane la drone, și totul în între - pare a fi trecerea de la un avantaj de marketing într-o etichetă de avertizare puternic.

Ia planurile pentru un sistem național wireless gestionat-a rețelelor de energie - așa-numitul "rețelei inteligente" - bazat pe implementarea pătură la nivel național a așa-numitelor "contoare inteligente fără fir.

Munca noastra, și că de multe altele, a arătat că, nu numai că ar un astfel de sistem crește cu mult daunatoare efectele asupra sanatatii publice poluare radiații electromagnetice, dar ar permite supravegherea granular de fiecare gospodărie, și face nu numai fiecare acasă, dar Întreaga rețea în sine, vulnerabil la hacking malware sau terorist.

"Un Grid Într-adevăr, foarte prost"

Problema de securitate
Nimeni nu ar putea susține că rețeaua de energie din SUA existent - o îmbătrânire, infrastructură demodate ce în ce mai nesigură în fața proliferare fenomenelor meteorologice extreme și escaladarea atacurilor cibernetice - nu trebuie să fie radical re-proiectat. Chiar fostul director CIA, James Woolsey a declarat celebra într-un interviu televizat 2011, "Nu este nici unul responsabil de securitate pentru rețea ... Un așa-numita" rețea inteligentă ", care este la fel de vulnerabil ca ceea ce avem nu este deloc inteligent . E o grilă foarte, foarte prost. "

Problema de Supraveghere
Un alt, mai recent fostul director, CIA este de acord. Raportează Daily Mail că, în opinia lui David Petraeus, "... gadget-uri web conectate vor" transforma "arta de spionaj - a permite spioni pentru a monitoriza în mod automat oameni fără de plantare bug-uri, intrare prin efracție sau chiar îmbrăcare un smoching să se infiltreze o cină partid. "

"Transformational" este un cuvânt prea des folosit, dar eu nu cred că se aplică în mod corespunzător la aceste tehnologii ", a spus Petraeus.

"În special pentru efectul lor asupra tradecraft clandestin. Elementele de interes vor fi amplasate, identificate, monitorizate, iar controlat de la distanta prin tehnologii, cum ar fi identificarea prin radiofrecvență, rețele de senzori, servere mici încorporate, iar agricole energetice - toate conectate la internet de ultimă generație, folosind abundente, low-cost, și de calcul de mare putere. "

O "Internetul obiectelor", Bots, Algoritmi, corporații și ... Big Brother

Hacking Problema
Vizualizari băieții spionaj "sunt suportate în recentul raport CNN, televizoare conectate, frigider ajutor lansarea cyberattack global. Ea spune cum conectat fără fir "inteligente" aparate de uz casnic, cum ar fi routere, televizoarele și cel puțin un frigider, au fost utilizate recent într-un masiv atac cibernetic la nivel global pentru a lansa e-mailuri malware, spam si phishing.

Comentand cu privire la raportul de CNN, autorul și expert poluare electro-magnetic Blake Levitt a avut de spus: "Foarte recomanda ca oricine cumpararea de noi aparate / electronice de uz casnic se asigura că nu sunt" inteligente "2-way-ului cu antene integrate. În cazul în care destui oameni refuză să le cumpere, probabil, acest lucru va începe să implozie. Nu numai ca este componenta RF periculos, dar aparatele în sine sunt ușor de spart. Până la această hacking recent, se credea că doar de metri erau vulnerabile ca potențiali portaluri în întreaga rețea. Această întreaga abordare trebuie să fie complet re-gândit și re-inginerie. "

"Inteligentă" Problema Meter
Dr. Timotei Schoechle, autorul mai inteligente Despre Grid inteligent , a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare acasă, gateway-uri, și sistemele de gestionare a energiei pentru peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale care stabilesc comisii legate de rețelelor inteligente și a sistemelor de automatizare acasă și de construcții.

Schoechle solicită contoarele inteligente care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsa pe baza creanțelor înșelătoare cu privire la beneficiile de energie ...." El continuă să explice modul în care guvernele de stat și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la pretinsa prestații de metri "inteligente".
Adresele de hârtie cât investiții metru "inteligente", folosind miliarde in finantarea stimul, nu beneficiază ratepayers sau susține creșterea economică, dar a sprijini sistemul financiar-Investitor Owned-Utilities (străzi) nesustenabile, în timp ce amânarea investițiilor în soluții tehnice originale "inteligente" și trecerea inevitabilă a unui sistem de energie electrică descentralizat și democratizat.

Dr. Karl Maret, inginer și MD, va vorbi pe panoul Commonwealth Club. El
subliniază faptul că, începând din cuptor cu microunde emit contoare inteligente au fost instalate ca parte a infrastructurii de măsurare automat (AMI) a upgrada de utilități din California și în alte părți, au fost raportate numeroase plângeri de sănătate, în special de către persoane fizice hipersensibilitate electric.

Discuție Dr. Maret, ca parte a panoului Commonwealth Club rețelei inteligente va aborda preocupările potentiale probleme de sanatate de la câmpuri electromagnetice în societatea noastră actuală din ce în ce fără fir și modul în care contoarelor inteligente adăugați un strat suplimentar de expunere a mediului electromagnetice non-termice care nu s- t fost studiat anterior de implementare a acestora. Acest lucru poate avea implicatii importante de sanatate pe termen lung pentru societatea noastră.

În articolul său care știa? - Wireless inteligent Meter Meltdown , consultant protecție poluare electro-magnetic Cindy Sage felul acesta pune,

... [Croitor] Programul contor inteligent este vazuta ca un spionaj, baga, scump, potențial periculoase, involuntar și povară în întregime inutile pentru care conservarea energiei este un miraj. [Foarfecă]
... .. Este într-adevăr destul de uimitoare cum o singură strategie corporativă / guvernamentale Ocazie ar putea intoarce impotriva atât de rapid și atât de complet. "

O moarte de afaceri model - Century 20 So-oo!
În prezent, rețeaua SUA este una dintre cele mai mici cotate rețelele energetice naționale între toate țările industrializate. Dar sunt semne tot mai că întreaga designul de afaceri a sistemului - dominat așa cum este de monopol utilități gigant centralizate și puternice politic investitorilor deținute (străzi) - este ea însăși învechit.

Nebunia de rețea metru "inteligentă" este în picioare descoperit ca unul dintre ultimele greșelile mari de un model de moarte afaceri centralizat.

Scrie Schoechle,

"În vârstă de 100 ani modelul de afaceri de utilitate monopol conține conflicte inerente și este de- stimulate să ia măsurile necesare spre energia regenerabilă și durabilitate. Utilitati reglementate vinde electricitate ca o marfă la prețuri reglementate profitabile și, mai important, pot percepe înapoi activele lor de capital la ratepayers la o rată anuală de 10-13% garantat de întoarcere. Astfel, ei nu sunt motivate să-și vândă mai puțin de energie electrică, dar un stimulent puternic pentru a construi infrastructura excesivă și inadecvată (rețele de exemplu, producerea, transportul, metru, etc.). "

Schoechle subliniază faptul că miliarde de dolari de metri de utilități inteligente sunt instalate în America, care sunt în imposibilitatea de a integra cu, sau permite, grila inteligent al viitorului pe care sustenabilitatea SUA de energie depinde în raportul său de punct de reper "Obținerea de Smarter Despre Grid inteligent, "publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua metru a fost numit o risipă colosal de contribuabil și contribuabil de dolari de critici, care susțin că noile contoare și rețele nu îmbunătățirea eficienței energetice, spori managementul energiei, ajuta aprovizionare echilibru și a cererii, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile.

[Vezi revizuire Schoechle de luptă pentru putere: sute de ani, războiul peste Electricitate .În Richard Rudolph și Scott Ridley aici și lucrarea "manager de putere modular și gateway-ul: o abordare a managementului acasă-to-rețea de energie și răspuns la cerere" aici .

"A devenit tot mai clar că arhitectura fundamentală a rețelei de electricitate de astăzi, care se bazează pe ideea unui sistem de transport radial de sus în jos bazată pe energie unidirecțional fluxurile de marile centrale electrice, este învechit." Asta e opinia în cunoștință de consultant energie Peter Asmus.

Scriind în Forbes , Energie afaceri și alte publicații, Asmus, o energie senior cercetator si autor , împărtășește concluzia că designul viitor grilă se va baza pe producerea de energie distribuită (°) bazate pe surse regenerabile de mici dimensiuni, organizate în "rețelele micro locale ", care pot fi fie integrate în, sau" islanded "din sisteme mai mari de rețea. Spune Asmus, "În cazul în care, într-adevăr, rețeaua de energie electrică începe să semene cu Internet din cauza proliferării °, atunci platforme de agregare, cum ar fi microgrid, va deveni vitală."

Pentru o altă discuție interesantă a strategiilor energetice "înțelepți" - și advocacy lui de micro-grila pentru capacitatea sa de a fi "fractally separat sau perfect integrat, după cum este necesar" - a se vedea Amory Lovins "TED vorbi un plan de 40 de ani pentru energie și a lui Reinventarea Foc site-ul web.

Chiar și conservator în interiorul--centura think-tank Brookings Institution a văzut scrisul de pe perete. Acesta va găzdui un 4 februarie, Washington, DC, conferința intitulată "Viitorul Utilitati electrice." Descrierea programului prevede în parte:

Modelul de afaceri de utilitate existent este amenințată la nivel global. Tendințele majore de transformare din SUA, Europa, Australia și în alte părți afectează relația dintre utilitati si clienti, crearea de oportunități pentru o gamă largă de jucători noi, ne-utilitate. Unii numesc aceasta "dezintermediere" sau "putere margine," în cazul în care servicii precum analytics date, generare distribuită, depozitare, ca răspuns la cerere, eficiența energetică și finanțarea sunt furnizate de entități non-utilitare de-a lungul lanțului de valori de la generație la client final de utilizare. Cum reacționează utilități și ce viitoarele modele de afaceri utilitate ar putea apărea?

AC / DC
O altă componentă a tranziției de energie poate fi un întrerupător de curent alternativ (AC) în curent (DC), care este ceea ce surse de energie, cum ar fi PV solare și eoliene produc la scară mică și ce dispozitive electronice cum ar fi calculatoarele folosesc. Noile strategii și tehnologii de depozitare și de transport sunt depășirea economico anterior și pe bază de siguranță rezistente la un sistem DC, pe baza . Asta ar fi o veste bună pentru numarul tot mai mare de oameni să devină sensibile electro-, pentru că este conversia AC DC prin invertoare și au trecut de alimentare cu energie în modul (SMPS) care produce o mare parte din poluarea electromagnetica din care au de suferit. Indiferent dacă sunt sau nu suntem conștienți de efectele adverse, toți oamenii și alte sisteme biologice sunt afectate de poluarea electromagnetică și de radiofrecvență de om.

Ce ar fi un adevărat înțelept Grid arata?
Generarea de energie descentralizată în micro-rețelele

O rețea cu adevărat înțelept ar baza pe tehnologiile noi și emergente, concepte de design și valorile de mediu și eliminarea riscurilor, vulnerabilitățile și ineficiența modelelor de reglementare și de afaceri vechi, depășite.

Dar înrădăcinate, străzi monopol jurasice se opune, din motive existențiale evidente; și anume: modelul lor de afaceri și strategia de bază profit sunt pâine prăjită.

Cu toate acestea, există speranță. Ca Jim Turner se pune, "automobilul, calculatorul personal și telefonul mobil toate persoanele împuternicite și a creat piețe profitabile masive. La domiciliu (si masina) risipiți revoluție energetică --from solare pe acoperiș, pentru întreprinderile mici vânt scară și hidro și conservare nelimitat - Oferte responsabilizarea personal pentru consumatori și oportunitate economică gigantic pentru antreprenori și inovatori de afaceri ".

Duncan Campbell, de asemenea, un panelist, spune în CUVÂNT la hârtie albă Schoechle lui, "La sfârșitul sau începutul zilei, ceea ce este vorba în jos pentru a este pur și simplu aceasta: Pentru a stabili o lume abundent și ospitalier pentru noi înșine și o durabilă și împuternicirea viitoare pentru toate generațiile, nu putem și nu trebuie să așteptați pentru politicienii noștri aleși în mod oficial pentru a găsi politicii energetice dreapta. Este timpul pentru fiecare dintre noi să se ridice în picioare pentru casa noastră, familia noastră, și planeta noastră și de a face o centrare capăt în jurul valorii de lipsa politica arhaic rețea centralizată
și pătrunderea disempowering a contorului inteligent drone-in-the-home ".


Acestea sunt unele dintre considerațiile care vor fi explorate în cadrul importantă programul up-vine Înalt (?) Drumul spre un adevărat Smart Grid de la San Francisco Commonwealth Club la 28 ianuarie prezentate de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice . Institutul a publicat recent raportul reper " Obținerea Smarter Despre rețelei inteligente ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle.

Aici este o ediție previzualizare a interviului nostru de radio viitoare cu Timothy Schoechle și Peter Asmus, care va fi difuzat Mon. 27 ianuarie la 13 la post-carbon Radio KWMR-FM. [numai audio]

Iată informațiile de program. Inregistreaza-te aici.

Înaltul (?) Drumul către un adevarat Smart Grid
Mar douăzeci și opt/1/2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., autor, "Obținerea de Smarter Despre rețelei inteligente", publicat de Institutul National de Stiinta, Legea și ordinea publică, Washington, DC
James S. Turner, Esq, Principal, Swankin & Turner.; Scaun de bord, Cetățeni pentru Sănătate; Co-fondator, voce pentru HOPE, vindecatori de Planeta Pământ; Președinte, Institutul Național pentru Știință, Drept și Politici Publice
Karl Maret, MD, M.Eng. Președintele, Dove Health Alliance
Duncan Campbell A., Esq., Colorado Radio Host
Camilla Rees, MBA, Fondator, electromagnetică Health.org și în campania electorală pentru Radiațiilor școli Free - Moderator

Miliarde de dolari de metri de utilități inteligente sunt instalate în America, care sunt în imposibilitatea de a integra cu, sau permite, grila inteligent al viitorului pe care sustenabilitatea SUA energie depinde, potrivit raportului reper "Obținerea de Smarter Despre rețelei inteligente", publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua metru a fost numit o risipă colosal de contribuabil și contribuabil de dolari de critici, care susțin că noile contoare și rețele nu îmbunătățirea eficienței energetice, spori managementul energiei, ajuta aprovizionare echilibru și a cererii, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile. Panoul va clarifica neînțelegerile tehnice despre contoarelor inteligente, modelele economice înrădăcinată prevenirea utilități din complet cuprinzând energie regenerabilă, precum și modul în care în creștere contor rebeliunea inteligentă poate anunta o transformare în economia politică a energiei. Vorbitori va descrie ceea ce ei cred că vor să le ia pentru a crea o, seif rețea de încredere, de energie electrică durabilă, cu interesele noastre planetare de la inimă, și modul în care o economie de energie curată pot fi urmărite rapid printr-un acord de finanțare inovatoare de colaborare între privat și public sectoare.

MLF: Sănătate & Medicină / Viață & Mediu & Natural Resources / Afaceri și conducere
Locul de amplasare: Oficiul SF Club
Ora: 11:30 masa de prânz, programul de 12-3 pm
Cost: 32 dolari care nu sunt membri, $ 20 de membri, 10 dolari studenți (cu act de identitate valabil)
Programul Organizator: Bill Grant
- Vezi mai mult

Media Advisory

Commonwealth Club din CA, San Francisco:

"The High Road la un adevărat Smart Grid"

Marți, douăzeci și opt-01-12: 00-3: 12

Washington, DC, din 16 ianuarie, 2014. Un panou de experți multi-disciplinare privind energia electrică și economia de energie condus de Institutul National de Stiinta, Law & Politici Publice (NISLAPP) va prezenta la Clubul Commonwealth de CA în San Francisco Marți, January 28th from 12-3 pm The program includes Timothy Schoechle, PhD, Senior Research Fellow at NISLAPP and author of the landmark white paper, Getting SmarterAbout the Smart Grid. There is a complimentary light lunch at 11:30 am Tickets: $32 non-members, $20 members, $10 students (with valid ID).

The panel will address misconceptions about the present approach to electricity
generation and distribution in the US, including the value of 'smart meters', and the pressing need for the US to proactively tap into infinite renewable energy abundance.

The audience will learn:

How federal, state and local governments, and environmental organizations, have been misled about the purported benefits of “smart” meters.
How “smart” meter investments, using billions in stimulus funding, do not benefit ratepayers or support economic growth, but financially prop up unsustainable Investor-Owned-Utilities (IOUs), while postponing investment in wise, genuinely 'smart' technical solutions and the inevitable transition to a decentralized and democratized electricity system.
How conflicts of interests in the IOU monopoly utility business model are preventing us from moving to a renewable energy economy.

Why the utility industry is so desperately pushing back against rooftop solar and net metering.

Why the right to “opt out” of “smart” meters will not solve the pressing underlying risks and economic problems, nor will exploiting more fossil fuels, and why opt-outs may make the situation worse.

Cât de "contoare inteligente", ar putea fi o supraveghere "drone" în casa ta.

De ce SUA factorii de decizie politică în evidență o lipsă de o înțelegere de bază a problemelor asociate cu viitorul energiei și energie electrică.

How can we create a truly “WISE” decentralized electricity grid without the privacy, security, reliability, public health and economic risks of the present approach?

Why local communities need to take control of their energy future, as is happening now in Boulder, CO.

The panelists will lay out the next steps the US must take to achieve clean energy abundance—for the sake of our pocketbooks, sustainable energy independence, global economic competitiveness, preservation of natural resources, enhanced national security and to forestall the looming threat to life on Earth from man-made global warming.

The program and dialogue with the audience afterwards will explore the pivotal roles communities and citizens can play, through political will, and including transpartisan collaborations, in driving the pressing need for transformation in this sector.

Dr. Timothy Schoechle has been engaged in development of electric utility meters, home automation systems, gateways, and energy management systems for over 25 years and sits on several international standards setting committees related to the smart grid and to home and building automation systems.

Schoechle, in Getting Smarter About the Smart Grid, has called the smart meters being rolled out across the US “a canard—a story or hoax based on specious claims about energy benefits…”

Altii de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer si medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; new energy visionary, and radio host, Duncan Campbell, Esq. of Boulder, CO, author of the white paper “New Energy for a New World”; and attorney Jim Turner, Esq, Partner of Swankin & Turner in Washington, DC, co-author of “Voice of the People: The Transpartisan Imperative in American Life” and Chairman of the National Institute for Science, Law & Public Policy.

More info and Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

To Register:
Commonwealth Club of California
595 Market Street, Etaj 2
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

For Panelist Interviews:

Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Marinarii americani din radioactive USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Un localnic întreabă: "Ce este aceasta nava face stând în San Diego? Are cineva lecturi de radiații de la nava? "Bună întrebare.

Citește Harvey Wasserman lui 12 ianuarie 2014 modificare pe această poveste în curs de dezvoltare: Toll de marinari americani devastată de Fukushima Radiații continuă să urce

Înregistrează-o petiție suport: Vrem dreptate pentru Fukushima IRADIATE primul răspuns la USS Ronald Reagan & ALTELE

San Diego's Radioactive Nuclear-Powered Supercarrier
It's easy to see from any highrise hotel in trendy downtown San Diego. There it is, moored across the bay in its home port at Coronado Island. The USS Ronald Reagan is a Nimitz-class nuclear-powered so-called 'super(aircraft)carrier' that sailed into the cloud of deadly radioactive emissions spewing from the earthquake/tsunami, triple melt-down, multiple-explosion Fukushima nuclear power plant to provide relief to the devastated Japanese population in March of 2011, allegedly without its commanders being aware of the major radiological risks to its crew members. Now it is permanently radioactive and – so charge attorneys representing at least 51 USS Reagan sailors and Marines – are many exposed members of its ship's company and related military and contractor personnel.

As one outraged reader comments,

“Why has this not made national headlines??? The Aircraft Carrier Ronald Reagan is nuclear powered. Radiation detection equipment did not pick up on this?? Why have these sailors and marines medical records been removed from permanent tracking? Criminal implications galore.”

[ more ]

Who's Accountable?
Attorneys for the growing list of enlisted plaintiffs, who are suffering from proliferating serious health effects as a result of their radioactive fallout exposure during the US Navy's Fukushima relief efforts, say the ultimate responsibility lies with TEPCO, the nuclear plant operator. They charge TEPCO officials withheld accurate and timely radioactive emissions data from both the Japanese government and the US military command. This charge is also made by Former Japanese Prime Minister Naoto Kan (DPJ), who is still blamed by many in Japan for making bad critical choices in the immediate emergency hours. Kan has acknowledged in recent public presentations that he believes he was given inaccurate information downplaying the seriousness of the actual situation by TEPCO as he and his staff struggled to make responsible decisions during chaotic early stages of the still on-going Fukushima nuclear disaster.

Command decisions are only as good as the accuracy of the incoming information on which they are based, argues Cabral Bonner, an attorney for the military plaintiffs in the complaint heard in San Diego's Edward J. Schwartz Courthouse, by Judge Janis L. Sammartino, Nov. 19, 2013. “Was TEPCO providing even their own government with proper information? No. So we can assume that the decisions that are going to be made by the men and women in control of the ship will be only as good as the information they're provided with.”

Co-Counsel Attornys Charles Bonner (l) and Paul Garner (r) with US Navy client Lindsay Cooper (c) outside the San Diego Courthouse, Nov. 19, 2013 - EON photo

Co-Counsel Paul Garner points out that the so-called Ferris Doctrine prohibits enlistees from suing the military for injuries sustained in the line of duty. But in this case, Garner says, even if they could sue the military, they wouldn't, because the fault lies with TEPCO. “The military is not responsible for the victimization of these people,” Garner says. “It's the Tokyo Electric Power Company people.”

“We're suing this foreign corporation because they are doing business in America,” say Co-Counsel Charles Bonner. “Their second largest office outside of Tokyo is in Washington, DC. This foreign corporation caused harm to American rescuers, and they did it in ways that give rise to jurisdiction here in this country.”

“The irony out of all of this,” says attorney Garner, “is that the Tokyo Electric Power Company gets money infused to it from the Japanese government. The Japanese government is a major shareholder in this foreign corporation. And TEPCO had the largest return from the bailout money that they got in their history…more money in the last quarter than they ever made before.”

“At first we wanted to point the blame on the commanders of the ship,” says Lindsay Cooper, a young mother who spent days on deck exposed to radiation as she controlled landing and take-offs of helicopters delivering relief supplies, and is now experiencing serious negative health effects. “But we were completely ignorant of the fact that they didn't know either, that we were literally running for our lives from this radiation.”

For an enlightening historical look at the US military's record of exposing its personnel to nuclear radiation, please see:
Experimental Animals – ( Why Atomic Vets Nix Nukes )
A Documentary by Michael Porter
Uploaded to EON's YouTube channel on Feb 24, 2009, Animals has had 6,587 views to date, with more visits in recent days.

EON is proud to host-post another important documentary by the Academy Award-winning team Vivienne Verdon-Roe and Michael Porter. Their 1994 expose' tells the currently relevant story of the US soldiers and sailors who were used as EXPERIMENTAL ANIMALS in America's quest for nuclear dominance…and were then denied health care. A major voice in the film – directed and edited by Porter, produced and narrated by Verdon-Roe – is former Navy seaman Anthony Guarisco, founder of the INTERNATIONAL ALLIANCE OF ATOMIC VETERANS, c/o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd., Bullhead, AZ. 86426
To contact the filmmakers: ViviVR@aol.com
For updates on Anthony and his wife Mary, here are two recent articles by their son, journalist Vincent Guarisco
Never Forget The Lessons Of Yesterday For The Sake Of Tomorrow
By Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris…
------
Honoring Two Activist Parents
By Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03…
Contact:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen's report The Atomic Sailors

For other coverage of this story see here and here and here.

Fox News has this to say:

===========


If you like EON's work, you can support it, whatever your budget level, here.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
2 Comments Postat în Uncategorized | 2 Comentarii

EON aduce lumina în întuneric Times

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon


Dragi prieteni,
2013 has seen the shutdown of San Onofre nuclear power plant, the growth of citizen's networks responding to the on-going Fukushima radioactive fallout, and mounting public awareness of the risks posed to human health posed by electro-magnetic radiation from cell phones, wireless 'smart' meters and other devices. EON has been actively engaged with all these events and more.

This has been an intense and productive year as the EON Team has expanded to include video producers Morgan Peterson and Laurent Malaquais in Los Angeles and social media consultant Caroline Kittrell in Chico.
While we have focused on nuclear and electromagnetic radiation issues, we have also continued to cover election protection, GMOs, evolutionary biology and international trade agreements.

Cele 120 de reportaje video și 50 de bloguri care le-am postat pana acum in acest an arată intervalul de probleme care le acoperim. Canal YouTube noastra are acum 2635 de abonați, cu vedere la peste 1,5 milioane de euro și registrul nostru de FaceBook si EonNewsNet Twitter fani au crescut semnificativ.

Vă rugăm să ia în considerare contribuția orice donație vă puteți permite. Avem nevoie de sprijinul dumneavoastra pentru a continua munca noastră, iar fiecare suma este de ajutor. EON este un-3 501-c organizare și contribuțiile sunt deductibile.


Sud Calfornia nuke activiști libere și organizatorii sărbători în afara poarta centralei nucleare de la San Onofre decizional SoCal lui Edison a dezafecta permanent cele două reactoarelor defecte rămase.

Shutdown! Un jos, unul pentru a merge în California
Când am început în 2013, am avut nici o idee ne-ar fi binecuvântați în luna iunie cu închiderea permanentă a reactoarelor nucleare San Onofre!

Munca grea de rezidenți, organizații și grupuri, împreună cu provocările legale de către FOE și sprijinul senatorilor Boxer și Markey, combinate cu lipsa generatoare de abur și prețurilor la gaze ieftine pentru a forța Southern California Edison pentru a închide ultimele două reactoare.

De EON în curs serie de 54 de rapoarte de video a jucat un rol în asigurarea faptului că cei de curajos fac munca au fost văzute de public și nucleară liberă circulație pe teritoriul statului și dincolo în timpul procesului și suntem producătoare de acum un documentar intitulat OPRIRE : Connection California Fukushima pentru eliberare anul viitor.

Angajamentul nostru este de a oferi o voce pentru oamenii de pe teren vitejește lucrează pentru dreptate, a democrației și mediile sănătoase care nu veți vedea în mass-media corporative majore. Am fost numit "C-Span pentru nivel local", iar 120 de rapoarte video și 50 de blog-uri noi produse în 2013 numai reflectat incredibil de eficient și determinat acțiune de oameni ca tine.

Co-Avocații Attornys Charles Bonner (l) și Paul Garner (r) cu clientul US Navy Lindsay Cooper (c) în afara tribunalului din San Diego, 19 noiembrie 2013 - EON fotografie

La acoperirea nostru continuu de a dezastrului de la Fukushima:
Ultima versiune noastra este un interviu cu reclamanții plumb și avocații lor în procesul marinar împotriva TEPCO. Ei judecata operatorul Fukushima Dai-ichi pentru acoperirea de crizele și, prin urmare, expunerea tinerilor oameni de serviciu din SUA la bordul USS Reagan a sumelor oribile de radioactivitate așa cum au fost furnizarea de consilier umanitar victimelor japoneze de tsunami și cutremur. Ei au fost la bordul portavionului USS Reagan doar o pereche de mile marine direct în norul de bord suflare de mare radioactivitate în timp ce bea și baie în mare radioactiv apă. Vezi video de aici.

La acoperirea nostru continuu de a lupta împotriva expunerii obligat la niveluri nocive ale radiațiilor RF / EMF:

Dr. Devra Davis introduce un program privind riscurile telefon mobil - EON fotografie


Devra Davis, PhD, fondator al Mediului Sanatate Trust, autor și lector, dezvăluind informații importante despre noi telefoane mobile și daune sperma, telefoane mobile în sutiene care duc la cancer de san si cel mai șocant dintre toate, demență digitală la copii (verificat prin IRM) cauzate prin folosirea excesiva a tehnologiilor digitale, diagnosticat oficial în Coreea de Sud. Vezi video de aici.

Vă rugăm să donați tot ce este posibil pentru a vă ajuta să ne continuăm munca unic! Ajutați-ne să continue să ajute pe alții!


Vă dorim o Solstice Bright și Sarbatori Fericite,

Jim, Mary Beth, Rachel și restul echipei EON

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
1 Comment Postat în Uncategorized | 1 Comentariu

Experți cu privire la riscurile de telefon mobil - o previzualizare

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Dr. Devra Davis introduces a program on cell phone risks - EON photo

This is a preview of a forthcoming series of presentations at San Francisco's prestigious Commonweath Club of California in which Dr. Devra Davis, Founder of Environmental Health Trust , and her medical colleagues show why cell phones and other wireless devices pose serious health risks to you, your ovaries, your sperm, your breasts, your brain and your babies – and suggest science-based precautionary public policy alternatives. Soon to be an informative video series. Stay tuned .... For more EHTrust.org

===========
If you like EON's work, you can support it, whatever your budget level, here.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Fairfax, CA-Fukushima Connection

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

The Fairfax, CA City Council Members listen to public comment on their ground-breaking Fukushima resolution, which they later passed unimously.

“If you don't like the news, go out and make some of your own.” Scoop Nisker

Local City Council Demands Planetarian Response

[scroll down for video report]

“Urgent international rescue” Needed
Consistent with its ground-breaking leadership role pioneering local official resistance to unregulated cell tower proliferation, GMO foods, and 'smart' meter deployment, the Fairfax, CA City Council , on Dec. 4, 2013, became one of the first municipal jurisdictions to unanimously approve a measure advocating for 1) an independent expert panel to be formed by the UN General Assembly for transparent international involvement in mitigating the on-going Fukushima nuclear disaster and 2) asking for government monitoring of seafood for radioactivity from Fukushima pollution.

[ Media coverage:
Radioactive Fukushima Water Headed for US West Coast
As nuclear industry and allies in government play down risk, scientists warn there is no such thing as safe radiation

California town passes Fukushima resolution: “Urgent international rescue” needed at site — “Poses health and safety concerns to America's West Coast” — “Much greater contamination is likely”

Rezoluție Fairfax Text ]

Gov. Agencies Asleep on the Job
Resolution co-author, Council Member Larry Bragman, reported that his attempts to contact local disaster preparedness officials resulted in “a resounding nothing.” Agreeing with a comment from the audience that citizen-based Fukushima fallout monitoring efforts are way ahead of official responses, Bragman said, “The government is not doing its job.”

The Fairfax resolution [PDF here] is an example of a beginning movement on the part of city and county councils to take the lead in developing model legislation demanding transparent, independent monitoring of the on-going contamination of air, ocean and food by the continuing Fukushima nuclear disaster, as well as international efforts to support Japan in dealing with what is increasingly seen as a planetary emergency. [ See draft Berkeley, CA City Council Resolution here. ]

Despite well-funded nuclear industry PR claims of a coming 'global nuclear renaissance,' both public and expert growing opinion suggest that Fukushima marks the beginning of the end of the heavily-subsidized, and essentially ecocidal and un-democratic nuclear industry.

International investor reluctance to assume the financial risk of further nuclear power expansion in the face of what energy pundit Amory Lovins has termed “a terminal overdose of market forces,” is strikingly reflected in the recent statement by the head of the World Bank. '“We don't do nuclear energy,” said World Bank president Jim Yong Kim as he and UN leader Ban Ki-moon outlined efforts to make sure all people have access to electricity by 2030.' [Read more here . ]

As the Fukushima fallout continues with no end in sight, other radioactivity monitoring needs are for all food and supplements as well as for ocean and air monitoring since the Fukushima Dai-ichi melt-downs are emitting thousands of billions of becquerels per day into the air and ocean.

The radioactivity after the initial meltdowns and explosions of March 2011 reached the west coast of North America within four days. According to many computer modelings by ocean scientists from the US, Germany and Japan, radioactivity released into the ocean will be arriving in a surface plume and in currents along the coast of North America beginning likely in early 2014. This radioactivity will combine with the fog and become rain and will move across the land.

Through bio-accumulation and bio-magnefication, (rain on grass, cows eat grass, milk can become radioactive or small fish eating plankton, larger fish eat the smaller, etc) the radioactive particles released, such as Cesium 134 and Cesium 137, Plutonium and Strontium 90, will enter the food chain and can be ingested.

Additional resources:
HEALTH RISKS FROM EXPOSURE TO LOW LEVELS OF IONIZING RADIATION
BEIR VII PHASE 2

Fukushima – The fate of contaminated waters
Read the full story at environmentalresearchweb:

http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176

Radiation On West Coast of North America Could End Up Being 10 Times HIGHER than in Japan

NYT Editorial
Japan's Illiberal Secrecy Law

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 5 Comments

Fukushima este aici. Acum Ce?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

A Town Hall Forum
Held at The Berkeley Fellowship of Unitarian Universalists (BFUU.org), Berkeley, CA Oct. 17, 2013

Co-Sponsors:
Berkeley Fellowship of Unitarian Univeralists
FukushimaResponse.org
No Nukes Action Committee
Codepink
EON – the Ecological Options Network

Presentations:
Facing Fukushima Facts – Mary Beth Brangan

Solidarity & Empowerment – Nick Thabit & Holly Harwood

International Solidarity & Links – Steve Zeltzer

Suppression of Nuclear Protest in Japan – Prof. Masaki Shimoji

Responding to Fukushima – John Bertucci

Refuse to Loose – Vic Sadot

Making Visions Happen – Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Nuclear Consciousness Raising – Dr. Carol Wolman

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Răspunsul la Fukushima Riscuri - Pacifica Radio

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Your Own Health & Fitness
Layna Berman in conversation with EON's Mary Beth Brangan & James Heddle
Broadcast 1 pm – 2 pm PST, Nov. 12, 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org on Pacifica Radio
Archived here:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

As of this airing, Fukushima oceanic contamination continues & may be perpetual. There are 300 tons of radioactive water per day pouring into the Pacific. The plant still emits 10 million becquerels per hour into the atmosphere.

Michio Aoyama, a senior researcher of marine chemistry at the Japan Meteorological Agency's Meteorological Research Institute, estimates that 30 billion becquerels of radioactive cesium and another 30 billion becquerels of radioactive strontium continue to leak into the outer ocean every day.
Radioactive ocean dispersal travels both on the surface and on sub-surface currents. The radioactive plume will eventually disperse throughout entire ocean system, with heaviest concentration on West Coast.

There is a massive cover-up by TEPCO, Japanese & US governments, the global nuclear industry & compliant establishment media. Tokyo Electric Power Company (TEPCO) has no incentive for adequate management of the crisis.
The incompetent TEPCO plans to begin removal of volatile fuel rods from damaged and teetering pool in November – 'most dangerous engineering project in history.'
There are increasing calls for international effort of expert oversight and intervention. Independent fallout monitoring is imperative.

Layna and her guests, discuss the situation and what can be done to monitor the radiation and mitigate its impact on public health.

For more information…

EON sites:
EON's YouTube Channel
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
On FaceBook – EON-Ecological Options Network
On Twitter EonNewsNet

Information, Networking & Organizing

Fukushima Response Campaign on FaceBook
FukushimaResponse.org – Mobilizing a global effort to fix the escalating nuclear catastrophe in Japan
Fukushima Fallout Awareness Network
Pacific Awareness Group – Vancouver Nuclear Preparedness - 15 Steps to Nuclear Preparedness
Green Action Japan - Working for a Nuclear Free Japan

Nuclear Guardianship Project – Joanna Macy – Three Dimensions of the Great Turning

NukeFree petition – Please sign this petition – only takes a few sec. And pass it on. Multumesc!

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu