"Regim Schimbarea" în California?

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Este CPUC dincolo de reforma? Trei legislatorii de stat, nu cred.
de James Heddle și Mary Beth Brangan
[Cross-a postat pe PlanetarianPerspectives.net ]

Demonstranții la apelul CPUC pentru o oprire de PG & E a lui Diablo Canyon, reactoare nucleare ultimul exploatare California. EON fotografie

Legea de fier a PUC Corupției
In 2006 Werner Troesken publicat o lucrare in Biroul National de Cercetari Economice publicare "Corupția și Reformei: Lecții din Istoria economică a Americii", intitulată Regimul Schimbare și Corupției. O istorie din Regulamentul utilitate publică . In aceasta Troesken uitat la istoria comisiilor de utilități publice și se întrebă de ce, în ciuda atât încercările publice și private de reformă, reglementarea utilitate pare întotdeauna să expire în corupție. Iată cum descrie el ipotezele sale și a rezultatelor cercetării în ceea ce ar putea fi numit legea de fier Troesken de PUC corupției:

"În primul rând, corupția este endemică a industriilor de utilitate publică; există corupție, într-o formă, în toate regimurile de reglementare și de proprietate. În al doilea rând, schimbarea de regim în industriile de utilitate nu elimina corupția; se modifică doar de tipul de corupție observat. În al treilea rând, pentru orice tip de regim de guvernare (de exemplu, reglementarea de stat sau proprietate municipală) corupție crește din ce în ce severă a lungul timpului și, la un moment dat, devine de neconceput politic. "Pag. 260

El conchide,

"Pe baza dovezilor istorice prezentate mai sus, se pare că corupția, precum și necesitatea de a elimina corupția, atunci când acesta devine prea costisitoare, reprezintă eficacitatea schimbării regimului. În acest context, conducerea regimului schimba-la public la privat, sau privat la public-este de o importanță de ordinul doi. Ceea ce contează este un remaniere radicală a matricei instituționale a perturba relațiile corupte care stau la baza. Din păcate, aceasta întrerupere este doar temporar, și, treptat, noi forme de corupție apar și trebuie din nou să fie defalcate în funcție de schimbările instituționale. "Pg. 278

Desene animate datorită emfsafetynetwork.org și narellecartoons.com

PUC "Dominant Gene corupției - Perplex Președintele Picker lui
Utilități Publice Comisiei California ar putea servi ca copilul poster pentru Legea de Fier Troesken lui. CPUC a fost înființată în 1911 sub eră progresivă Guvernatorul Hiram Johnson, ca urmare a unei inițiative populare și amendament constituțional stimulate de indignarea opiniei publice cu privire la corupție tâlhăresc Railroad Barrons "de politică și economie California.

De-a lungul anilor, Comisia a crescut într- o, capete Hydra birocrație complexă , care - în ciuda sistemul de uluitor funcționarilor, reguli și proceduri - este totuși vulnerabilă la manipulări de ambii actori interni și externi.

Acum, un secol mai târziu, agenția menite să protejeze populația împotriva lăcomiei corporatiste și incompetență a devenit, ca fostul președinte CPUC Loretta Lynch îl pune, "o agenție de rogue." revelații Aproape zilnic de corupție endemică continua sa sugereze un sistem apropie unreformability.

Numit recent președinte Michael Picker - timp un insider Gov Brown - a promis "transparență", în timp ce, în același timp, agenția este de cheltuieli de până la 5,2 milioane dolari pentru serviciile high end firma de avocatura Sheppard Mullin a răspunde la multiplu anchetele penale în curs de desfășurare acum. Prima sarcină a Sheppard Mullin a fost de a consilia cu privire la ce documente pentru a elibera, reține sau redacta în fața cererilor de înregistrare publice pentru a proteja CPUC de prea mult transparență.

"Regimul schimbării" pentru CPUC? AB 825
Deci, în urma legea de fier Troesken, ce ar constitui o "remaniere radicală a matricei instituționale a perturba relațiile corupte care stau la baza," chiar dacă efectele "aceasta perturbare este doar temporar?"

Pe 06 februarie 2015 California Assemblymember Anthony Rendon , a cărui District 63 acoperă nouă orașe SoCal și o brazdă din nordul Long Beach, a introdus Adunarea Bill 825, care are ca scop răspunsul la această întrebare. Astfel cum a fost modificat în Adunarea pe 20 aprilie 2015, AB 825 ar modifica și revizui porțiuni ale statului Utilitati Publice Cod, referitoare la Utilități Publice Comisiei. California senatorii stat Jerry Hill și Mark Leno au cântărit și cu sugestii de modificare. Senatorul Leno sponsorizeaza SB 215 , un proiect de lege de reforma paralel CPUC în Senat de stat.

Biroul Assemblymember Rendon este solicitarea sugestii cu privire la proiectul de lege propus și va organiza o reuniune la Sacramento joi, 7 asculta de intrare. Furnizate de biroul său [Background info PDF sunt aici si aici . ] Adresa sugestiile voastre la Alf W. Brandt, director legislativ, Assemblymember Anthony Rendon State Capitol - Cameră 5136, Sacramento, California 95814 e-mail: Alf.Brandt@asm.ca.gov

EON va prezenta următoarele recomandări și să continue să raporteze cu privire la această problemă importantă. Ca "intervenors oficiale" în numele interesului public în cadrul unei proceduri CPUC în ultimii câțiva ani, avem câteva sugestii problemă preliminare sperăm o factură finală care combină AB 825 și SB 215 - ca a trecut în cele din urmă - se va adresa:

Avem nevoie de aplicarea riguroasă a secțiunilor CPUC 451 & 453 (b), care au fost ignorate egregiously în cazul instalării forțată a așa-numitelor metri "inteligente".
În special:

451 "Fiecare utilitate publică va furniza și menține astfel adecvate, eficiente, doar, și rezonabile de servicii, instrumente, echipamente și facilități ... ca sunt necesare pentru a promova securitatea, sănătatea, confortul și comoditatea de patronii săi, angajaților, și a publicului . "[sublinierea noastră]

și

453 (b) "Nu utilitate publică nu aduce atingere, dezavantaj, sau necesită rate diferite sau sume de depozit de la o persoană din cauza origine, afecțiune, starea civilă sau modificare a statutului marital, ocupație, sau orice caracteristică enumerate sau definite în secțiunea 11135 de Codul Guvernului. "[sublinierea noastră]

În cazul contoarelor "inteligente", mii de ratepayers obiectat zgomotos la instalarea forțată a contoarelor emit-RF electronice. Sute raportat sănătate grave afecteaza si leziuni.
Cei care sufera de expunerea la maluri ale mai multor metri de apartamente, condominii și birouri de afaceri sunt la risc grav. Incendii, interferența cu alte dispozitive fără fir, factura supra-încărcare și efectele de confidențialitate din-colectare a datelor mega emițătoare-microunde contorului de a fi vândute către terți sunt toate efectele care au fost raportate la o CPUC non-receptiv, în plus față de sănătate adverse Efecte. În ciuda oameni obiecții în multe feluri, CPUC a ignorat motivelor lor și a instituit o taxă în avans și lunar pentru cei exigenți să păstreze vechiul contor mecanic. Acest lucru este de plată să nu aibă această contor periculos care raportează Procurorul General din Illinois si alte state au determinat să aibă nici un avantaj să ratepayers.

Într-o scrisoare jignitor la Departamentul de stat de utilități publice a Comisiei, de exemplu, un avocat de la biroul Massachusetts Attorney General Martha Coakley a subliniat la teste pe scară largă în Illinois și în altă parte în care contoarele nu au reușit să justifice costurile. Michigan Attorney General Bill Schuette intentat proces in instanta de apel de stat, precizând că nu există nici un beneficiu economic net consumatorilor rezultate din utilizarea de contoare inteligente și că este puțin probabil să fie nici un beneficiu viitor. Curtea de Apel a fost de acord. Illinois Attorney General Lisa Madigan de acord cu Schuette, declarând: "Utilitatile au aratat nici o dovada de miliarde de dolari in beneficii pentru consumatori de aceste noi de metri, dar au arătat că știu cum să profit. "

Nestingherit Media Access, în conformitate cu 2004 California Act Bagley-Keene deschis Reuniunea pentru ambele organizații corporative și media independente și jurnaliști cetățean.

Ex Încălcarea Articolul Parte trebuie judecat și prevenite printr-o schimbare în cultura a Comisiei de management. Atitudinea față de instituționalizat "avocați publice ca dușmani" și funcționari de utilitate ca prieteni trebuie să fie schimbat.

Autentic Acces Public la comisarilor - Membrii reprezentanților grupurilor publice și advocacy ar trebui să poată să se întâlnească cu comisari și a ajutoarelor lor cu raportarea ex parte adecvat, nu doar directorii de utilitate. Comisarii și personalul trebuie să primească în mod oficial și înregistra comunicările din partea publicului.

Procesarea reclamație - plângeri publice ar trebui să fie primite și publicate online, precum și acțiuni concrete întreprinse pentru a aborda problemele oficial.

Transparența în regenerabile de energie Contabilitate - CPUC ar trebui să mandateze utilități pentru a urmări producția de energie electrică solară pe acoperiș, pentru a putea să-l folosească pe deplin prin stații. Cantitatea de energie din surse regenerabile, prin urmare, ar trebui să fie generată transparent raportate. In prezent, acesta nu este urmărită.

Transparența în raportare program de eficiență energetică Utilities "- CPUC acordat bonusuri mari la utilitati pentru câștiguri program de eficiență energetică nefondate. CPUC oferă în prezent fonduri de eficiență energetică bazate pe contribuabil la utilitati si nu permite ca acestea să fie utilizate de către orașe și alte entități care nu au nici un conflict de interese în economisire a energiei și ale căror programe de EE au produs cu adevărat rezultate în trecut.

Comentarii publice - Membrii reprezentanților grupurilor publice și advocacy trebuie să li se permită să vorbească în perioada "comentarii deschise" înainte de a fi impuse de întâlniri de afaceri, fără limite neloiale. Purtatorilor de cuvant nu ar trebui să fie interzise de la a vorbi pe un anumit subiect în cazul în care l-au abordat deja la întâlnirile anterioare.

Judecătorii drept administrativ trebuie să fie alese în mod aleatoriu, nu "cumpărături" pentru prietenia lor a intereselor unor partide în cadrul procedurilor Comisiei. Avocat Larry Bragman, fostul primar al Fairfax, CA actuale si Marin County Water Board membre, care are familiaritate cu trecutul și funcționarea curentă CPUC, spune astfel:

"Judecătorii de drept administrativ CPUC ar fi atribuit cazuri aleatoriu (ca în Federală și Curtea de Justiție de stat) și nu de comisarii. Care ar reduce influența membrilor comisiei individuale cireșe judecătorilor pick-și audieri de influență.

"Odata ce atribuit un caz, legea ar trebui să solicite ca adere ALJ la același cod judiciar de conduită și etică că judecătorii Curții Superior urmează. Reuniuni usi nu mai înapoi cu justițiabilii sau comisari. "

Comisarii trebuie ales, mai degrabă decât numit. Alegerile ar trebui să fie deschis candidaților din toate sectoarele interesate, nu doar cercurile corporative și politice și-utilitare friendly ONG-uri, dar de la grupuri de cetățeni, de asemenea.

Provocarea juridică a deciziilor - deciziile procesuale trebuie să fie deschisă pentru a direcționa și provocare în timp util, în Curtea Superioara, mai degrabă decât în fața instanțelor de apel.

Prietenie Utilizator online - site-ul Comisiei ar trebui să fie actualizate și simplificate pentru a sprijini accesul non-expert. Forme complexe ar trebui să fie simplificate. Arhiva video de ar trebui să fie modernizate pentru calitate mai mare video și accesibilitate.

Barierelor tehnice și procedurale excesiv de complexe și dificile de intrare publice și intervenor ar trebui eliminate.

Cererile de compensare Intervenor trebuie evaluate și a condus de către o întâmplare alese drept administrativ judecător decât ALJ procedurii la care au participat intervenor. Plățile compensatorii nu ar trebui să fie manipulate sau întârziată în raport cu poziția de identitate sau politică a intervenor punitiv.

Am observat un exemplu în acest sens, atunci când compensare a intervenor moarte a fost în mod deliberat reținute de CPUC, deși a fost cunoscut, în conformitate cu un fost comisar CPUC care a vorbit cu cineva la birou de afaceri, care a fost nevoie de bani pentru tratamentul cancerului intervenor de. Cecul a sosit după moartea ei.

Noi sprijinim legislatori California Rendon, Hill și Leno în eforturile lor de la CPUC "schimbare de regim", în timp ce amintindu legea de fier Troesken lui, "Ceea ce contează este un remaniere radicală a matricei instituționale a perturba relațiile corupte care stau la baza. Din păcate, aceasta întrerupere este doar temporar, și, treptat, noi forme de corupție apar și trebuie din nou să fie defalcate în funcție de schimbările instituționale. "

Abolitionist secolului XIX Wendell Phillips a pus în acest fel într-un discurs în fața Massachusetts antisclavagist Societatea în 1852, "vigilență eternă este prețul libertății."

==============

James Heddle și Mary Beth Brangan co-directa EON - Opțiuni Rețeaua Ecologică

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți susține, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Postat în Uncategorized | Comentarii oprite

Tot ce ai vrut sa stii despre un CPUC Cover-Up

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Nota editorului:
Acest grafic de mai sus și textul de mai jos sunt de la avocati Mike Aguirre și Mia Severson,
care te reprezintă ratepayers cu venituri mici față de Southern CA Edison
intenționează să ceară 5 miliarde de dolari de la clienții lor pentru
greșelile lor stupide cu centrale nucleare San Onofre.

CPUC colaborat cu Southern California Edison (SCE) în acest sens. Acest caz are o mare parte din aceeași
model ca și CPUC și contoare "inteligente", precum si cu PG & E si Diablo
Canion, centrala nucleară de la restul CA - propria noastră potențial Fukushima.
Mary Beth Brangan

Ce este un Cover-Up
Un capac-up este o încercare de a ascunde dovezi ale fărădelegi. Într-o informare acoperire up pasiv pur și simplu nu este prevăzută; într-o acoperire de până înșelăciune activ este utilizat.

Expresia este, de obicei aplicat la oameni în poziții de autoritate care abuzează de puterea lor pentru a devia vina de fărădelegi. Cei care inițiază o acoperire în sus (sau aliații lor) poate fi responsabil pentru o crimă.

În timp ce termenii sunt adesea folosite alternativ, mușamalizare implică reținerea dovezi incriminatoare, în timp ce lapte de var implică eliberarea dovezi înșelătoare. http://self.gutenberg.org/articles/cover-up

Sunt cele enumerate mai sus angajat într-o 5.2 milioane de dolari mușamalizare a unei scheme ilegale pentru a face clienții Edison să plătească $ 5B pentru inchis plantelor San Onofre? Sunt obținerea de ajutor de la biroul guvernatorului? Cine este Nancy McFadden?

Cine este Nancy McFadden?
Nancy McFadden a fost Senior Vice President si Senior Consilier Președinte și CEO al PG & E Corporation, și înainte de faptul că a fost Senior Vice President de Afaceri Publice pentru PG & E Corporation și Pacific Gas and Electric Company. Ea a primit 1 milion dolari de PG & E, înainte de aderarea personal Brown. Ea servește acum ca secretarul executiv să Guvernatorul Californiei Edmund G. Brown, Jr. [vezi: insider Indispensabil uită de interesele Gov Jerry Brown - "consilier șef Fostul Gov Arnold Schwarzenegger a fost Susan Kennedy, astfel influent că mulți au văzut-o ca de facto guvernatorul. Nimeni nu spune asta despre McFadden, un avocat care este mai mult decât broker antrenor de guvernator, cu zeci de ani de experiență politică. " ]

Nancy McFadden este loialist cel mai longeviv în cercul lui Brown. Foto: Robert Durell LA Times

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Tagged , , | Comments Off Postat în Uncategorized | Tagged , , | Comentarii oprite

Peevey lui (ex parte) Party protestat - "CPUC este acum o agentie de rogue."

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

"CPUC este acum o agentie de rogue. Toate verificările și soldurile existente la CPUC fi fost corupt. Peevey condus că corupția. "Loretta Lynch, fostul președinte al Comisiei CPUC

Protestatarii denunta swanky Hanky ​​Panky în SF

Pe 12 februarie 2015, convocat de invitatii relief cu aur, membri ai elitei energie conducătoare s-au adunat în splendoarea strălucitoare a Ballroom Julia Morgan - una dintre locurile Posh San Francisco Bay Area - de a onora unul de-al lor și arată solidaritatea cu el in tulburarile sale curente.

Asta ar fi Michael Peevey (stânga), care a demisionat recent jos de la președinția California Utilitati Publice Comisiei (CPUC), după o domnie de 12 de ani, pe fondul un baraj de investigații și dezvăluiri despre culise face între el, colegii săi și personalul, precum și oficialii de utilitate ar fi trebuit să fie reglementarea.

La momentul galei din grandoarea JMB, de origine Peevey fusese percheziționat recent de stat și federale agenții de aplicare a legii privind confiscarea intenție dovezi pentru investigațiile în curs de desfășurare. O comoara de 65.000 de e-mail-uri tocmai a lansat de către Pacific Gas & Electric (PG & E) care detaliază interacțiunile de utilitate și a personalului Comisiei a fost deja dezvăluie, dovezi alarmante-complot îngroșare.

În cauză au fost așa-numitul comunicații ex parte dintre directori de utilități și oficialii CPUC efectuate în particular din vedere publice și a procesului. Astfel de interacțiuni ar trebui să fie raportate în scris participanților CPUC proces, precum întâlniri "ex-parte în". Aparent, sub Peevey, au existat o multime care nu au fost.

Ornate Julia Morgan Ballroom a fost loc de întâlnire pentru 250 dolari-o placă Peevey gală cu veniturile merg la UC Berkeley a Goldman School of Business.

Poopers Peevey ex parte de party
Deci, nu toată lumea la intrarea JMB acea noapte a fost acolo pentru a sărbători moștenirea domnului Peevey lui. Depasind usor echipa de oameni de securitate au fost protestatari dețin o conferință de presă la ușă ca aceasta celebrare a intrat. (Dezvăluire completă, EON atât documentat și au participat. Derulați în jos pentru rapoartele video și legături media).

MC-ing conferinței, acoperite de mass-media de la radio, print și TV, a fost Ray Lutz a San Diego pe baza de CitizensOversight.org , care a înființat un podium și sistem de sunet și articulat multe îngrijorarea cu modul PUC Peevey lui a făcut afaceri .

EON fotografie

"CPUC acum o agentie de rogue" - Fostul președinte CPUC alătură Protestatarii, vorbeste

Cel mai proeminent printre vorbitori a fost fostul președinte CPUC, Loretta Lynch, predecesorul Peevey, care tocate cuvinte în denunțând capturarea corporativă a CPUC sub Peevey și etichetarea gala seara ca "un mare reuniune Parte ex" în spatele ușilor închise.

Pentru un fost președinte al Comisiei să apară și să vorbească în public, în numele rata contribuabili la eveniment a subliniat gravitatea situației actuale CPUC și necesitatea urgentă de atentia publicului sa concentrat și de acțiune.

EON fotografie

Citând în sensul progresive care au dus acum aproape un secol de la înființarea CPUC de atunci Gov Hiram Johnson răspuns la indignarea publică la crimele corporative de timp, fostul președinte CPUC Lynch a cerut californienii de astăzi să se ridice și să ceară reforme de fond în prezent, compromis și discreditat Comisia, al cărui mandat este protecția binele public, nu profiturile companiilor. Vezi recent o piesă Chronicle Op-Ed: Linii directoare pentru era post-Peevey a CPUC

EON fotografie

Cine plătește pentru Smart Meter "Fiasco?
Mary Beth Brangan de EON, o intervenor oficial de la CPUC în numele intereselor publicului în "contorului inteligent" forțată controverse implementare, face parte dintr-o coaliție de grupuri de cetățeni care se opun că implementarea ca o amenințare la adresa sănătății umane și a siguranței, a vieții private , securitate rețea și alegerea democratică. Peste 57 de orașe, județe și un trib s-au alăturat în diferite forme de opoziție la instalarea forțată a metri "inteligente". Că coaliție puternică a fost infiltrat, spionat și etichetate "insurgenții" de PG & E de management.

CPUC, descoperită acum de e-mailuri eliberate au fost o parte din care blocarea spatele scenei de acțiune pentru a remedia extrem reale preocupări contribuabil și leziuni, a ordonat o șaradă de o anchetă, iar PG & E a fost în cele din urmă nevoit să plătească o amendă mică la fondul general al statului. CPUC ascuns complicitatea acestuia la timp, dar care acum este revelat în detaliu, prin e-mailuri eliberate.

EON se alătură mulți alții în a spune modelele de practica a arătat prin recordul e-mail și norul de corupție din jurul plecării Peevey de la Comisia arunca legitimitatea și legalitatea tuturor procedurilor și deciziile luate în cadrul administrației sale în îndoială.

EON a depus pentru o reexaminare a deciziei de renunțare recentă CPUC "inteligent" metru care obligă clienții să plătească o taxă extortionate să nu aibă, transmițătoare radio-electro-toxic respecta viața privată atașate la casele lor. Mai mult credem decizia actuală este nedreaptă și ilegală în încercările sale de a benzilor funcționarii municipali și județene aleși de putere și responsabilităților lor constituțional mandatat pentru a proteja siguranța și confidențialitatea componentelor acestora. Este de fapt afirmă că utilitati drepturile atu ales local funcționarilor în ceea ce privește acordurile de franciză municipale, care sunt utilizate pentru a reglementa utilități "activități în jurisdicții locale.

La conferința de presă, Brangan subliniat metodele paralele utilizate de CPUC atât în ​​procedura San Onofre pentru a determina cine plătește pentru greșelile costisitoare Deci Cal Edison și proasta gestionare și "inteligente", procedura de metri care a determinat cine ar trebui să suporte costurile de a opta de metri "inteligente" nocive și periculoase. Ea a subliniat nevoia de protecție adevărat regulator pentru ratepayers împotriva puternice utilitatile.

EON fotografie

Cine plătește pentru San Onofre?
San Diego avocat Mike Aguirre și partenerul său de drept Maria Severson adăugat presiune și litigii lor cu cea a orașului San Bruno a care a dus la eliberarea revelatoare de 65.000 de e-mailuri. Aguirre și Severson a publicat recent un raport care detaliaza concluziile lor "Fapte care și instituțională Corupției la California Public Utilities Comisiei." [ pdf aici ] (Derulați în jos pentru interviuri noastre cu Severson și Aguirre)

Aguirre a cerut o investigație ce CPUC sub Peevey decis că ratepayers trebuie să plătească 3.5 miliarde dolari pentru energia electrică nu vor fi niciodată de centrale nucleare San Onofre Southern California Edison, care a fost închis definitiv în jos din cauza deciziilor greșite și ilegale făcute de utilitate anii management.

Cu toate acestea, chiar dacă reactoarele nucleare San Onofte sunt oprite, planta trebuie să continue pentru a stoca mii de tone de deșeuri nucleare puternic radioactive, depozitate în prezent în recipiente subțiri de oțel care NRC spune poate fisura din mediul marin. [Pentru mai multe informații privind acest subiect important - cum să gestioneze sute de mii de tone de deșeuri radioactive, care este mortal pentru mai mult de civilizația umană a existat încă, acum ținute pe site-ul la peste 100 de centrale nucleare din intreaga tara fara facilități sigure ecologic pentru a merge la - vizita site-ul excelent Donna Gilmore lui: SanOnofreSafety.org ]

EON fotografie


Cine va apăra Diablo Whistleblowers?
Steve Zeltzer a Proiectului Muncii a solicitat protecția lucrătorilor de avertizare. El a subliniat că atât PG & E si Southern California Edison concediat și represalii împotriva lucrătorilor care au încercat să abordeze problemele grave de siguranță. Dacă lucrătorii în cauză cu privire la ceea ce ei văd pune în pericol publicul nu se poate vorbi și a obține rezultate, cu toții suferim. Rezultatele reale sunt decese, leziuni și devastările din San Bruno, precum și scurgeri de radiații San Onofre și mii de leziuni și multe incendii de metri "inteligente".

El a cerut ca nu numai funcționarii CPUC dar conspiră PG & E și așa directori Cal Edison fi pus sub acuzare și judecați pentru faptele lor criminale care au dus la decese și răniri și cele mai mari rate de energie electrică din țară.

Rapoarte video și Linkuri media sunt de mai jos:

Protestând (ex parte) Partidul Peevey lui
Pe 12 februarie 2015, zeci de cele mai apropiate prietenii de elita de-a ieși CPUC președinte Michael Peevey plătite 250 dolari per placă să se adune la Posh Ballroom Julia Morgan în centrul orasului San Francisco, în celebrarea domnului Peevey lui "realizarile viață."

Salut-le la ușă au fost de protestatari - inclusiv Loretta Lynch, predecesorul său în calitate de președinte al Comisiei. Au venit nu pentru a sărbători, dar să condamne și expune cultura din 12 ani de domnie a corupției Peevey a lăsat în urmă.

Printre vorbitori se numara fostul presedinte California Utilitati Publice Comisiei Loretta Lynch; Ray Lutz a CitizenOversight.org; Mary Beth Brangan EON lui; Steve Zeltzer Proiectului Video Muncii; și San Diego avocat Mike Aguirre.

Viewer Cod Embed:

De la CBS Channel 5:
San Francisco Cina Onorarea Ex-CPUC Exec acuzat de Relații Shady sa întâlnit cu Proteste

Din NBC - 31 iulie 2013
Zburat, wined și cinat pe Dimes Grupurilor de interese "?
Președintele CPUC acceptat 165.000 dolari în călătorie fără de non-profit și interese speciale în ultimii șase ani

EON Skype Interviu
Busting CPUC oferte culise - Maria Severson
În acest interviu Skype, San Diego avocat Maria Severson vorbește despre implicațiile revelații de la PG & E a lui comoara de schimburi 65.000 de e-mail între directori sale și oficialii California Utilitati Publice Comisiei, inclusiv fostul președinte CPUC Peevey.

(Regretăm că calitatea audio și video în acest interviu realizat prin Skype nu este de până la standardele noastre obișnuite. Dar noi credem conținutul este important să se facă publice.)

EON Video
Cine plătește pentru San Onofre? - Mike Aguirre
Avocat Mike Aguirre și partenerul său de drept Maria Severson se află în centrul de dezvăluirile apărute despre relații prea confortabile oficialilor CPUC "cu oficialii de utilitati pe care trebuie să o reglementeze. În acest interviu mai 2014 Aguirre explică aspectele cheie în acest caz acum expansiune. El spune cum încercările sale de a pune la îndoială atunci CPUC Președintele Peevey provocat o izbucnire care ar putea fi marcat începutul de necazurile actuale Peevey lui.

Legate de Link-uri mass-media

UT-San Diego
Defectuoasă proiect San Onofre aburit pe
680 milioane dolari generatoare de schimb nu au fost supuse studiu oficial de cost
De Jeff McDonald9: 03 amFeb. 14, 2015Updated4: 18 pm

... A fost o dezvăluire bombă de orice măsură: regulatorul utilitare de top din California schița un acord de miliarde de dolari cu avocatul senior Edison în secret, la un hotel de lux în Varșovia, Polonia .... Pickett, a cărui casă este la câțiva pași de casa Peevey în secțiunea La Canada Flintridge Los Angeles, notat potențiale puncte de acord, care păstrat Peevey.

Cronică
Regulator lasa PG & E se investiga după San Bruno explozie
Prin Jaxon Van Derbeken
Actualizat 19:42, sâmbătă douăzeci și un-2-2015

CBS
San Francisco Cina Onorarea Ex-CPUC Exec acuzat de Relații Shady sa întâlnit cu Proteste

UT-San Diego
Senatorul explozii Cal peste Peevey partid
Școala va primi venituri de celebrare a șefului de ieșire utilitati
De Jeff McDonald4: 22 pmFeb. 12, 2015

Dan Walters Daily: Michael Peevey tribut este improprie
Publicat în data de 10 februarie 2015
În ciuda revelații de conduită profesională îndoielnică, elita politică din California va reuni în această săptămână pentru a onora fostul Utilitati Publice președinte al Comisiei Michael Peevey, spune Dan. (11 februarie 2015)

Cronică
Protestatarii încerca să strice petrecerea swanky pentru ex-CPUC cap
De JK Dineen
Actualizat 08:47, vineri 2015-02-treisprezece

KQED
CPUC Publică 65.000 emailuri între autoritățile de reglementare și PG & E

San Jose Mercury
Dezastru San Bruno: PG & E de presă 65.000 de email-uri la PUC
De George Avalos și Pete Carey - scriitori personalului

LA Times
65.000 PUC-PG & E-mailuri lansat fondul sonde de stat și federale

Contra Costa Times
PG & E exercită influență "omniprezenta" la PUC, acum descris ca fiind un "agenție necinstiți"
De George Avalos și Josh Richman - scriitori personalului

LA Times
Șef nou PUC Michael Picker promite deschidere, se concentreze asupra siguranței

SFBG această săptămână
Viața secretă a lui Michael Peevey
Regulator de energie de top din California role cu compania de putere directori spatele scenei
05.24.11 - 15:25 | Rebecca Bowe |

SFBG această săptămână
Viața secretă a lui Michael Peevey - Page 3

TURN
Viața secretă a lui Michael Peevey
TURN obiecte de vulpe paza casei găină. CPUC Președintele Peevey este prea confortabil cu companiile de utilități a reglementează.

Echipe de cercetatori indexare, arhivare și examinarea comoara lansat recent de 120,000+ PG & E / CPUC schimburi de e-mail. Avocati sunt presiuni pentru eliberarea mai multor schimburi de e-mail cu Southern California Edison (SCE). Uita-te la acest spațiu pentru raportarea pe mai multe revelatii ca acestea apar.

===========


Dacă vă place munca EON lui, îl puteți susține, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Postat în Uncategorized | Comentarii oprite

Pleacă Toxic Legacy "inteligente Meter" CPUC președintelui

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Sandi Maurer a EMF rețea de siguranță se adresează conferință de presă a cetățenilor cu privire la decizia de renunțare CPUC de "contor inteligent", MC-ed de EON lui Mary Beth Brangan, 18 decembrie, 2014. EON fotografie

Tehnocrat Tirania și Corupției Trump Opțiunii Democratice

Sustinatorii sai spun ca e chiar acolo sus cu Muhammad Ali si Papa.
Victimele decizia sa "contor inteligent" opt-out-l doresc în închisoare.

De James Heddle
EON - Opțiuni Rețeaua Ecologică

Crăciun fericit ... Voi, oameni!
18 decembrie 2014 petrecerea de adio încheie 12 ani mandatului lui Michael Peevey ca președinte al California Utilitati Publice Comisiei a fost destul de un spectacol. O paradă de peste 30 dintre cei mai apropiați, prietenii lui cei mai sicofanți au semnat pentru a începe rutina "perioada de comentarii publice", oferindu-discursuri lungi sărbătoresc presupuse realizări și virtuți Peevey lui.

Un fost coleg comisar, în tonuri sermonic unui predicator de trezire spirituală, la comparat cu Muhammed Ali și Papa.

Fiica Peveey lui a angajat un cameraman pentru a face o înregistrare a celebrării care ea a planificat da tatal ei pentru un cadou de Craciun. Camera prins o poziție exclusivă a-la-fata. Restul camerei oamenilor s-au limitat la partea din spate a camerei.

Fără limită de timp pe adulare
Sus pe podium, președintele prezidează Peevey apărut umilință nemișcat de laude fiind copleșit pe el de curtenii adorator astfel asamblate. Dar a fost remarcat de cei dintre noi care au încercat să prezinte mărturii în multe perioade comentarii publice anterioare care președintele nu a impus pe prietenii lui în aceleași 1-3 termene minute am fost folosit pentru a lui rigid aplicarea pe noi.

Pentru a fi votat de către comisari în acea zi a fost o decizie dacă oamenii ar putea opta-out de a avea instalate emițătoare-impulsuri așa-numitele "contoare inteligente" fără fir, electro-magnetice pe casele lor. Masa, instalare forțată a acestor metri a fost Project Pet Peevey de ani de zile. Acesta a fost taxat ca infrastructura pentru a permite crearea unei "rețele inteligente de energie," fără fir care a fost vândut de către corporații la nivel mondial ca "o soluție la schimbările climatice." În practică, schema este de cotitură a fi un ciob totală. (Pentru a afla de ce, du-te la GettingSmarterAboutTheSmartGrid.org ) inca Toate acest risc studii prin diverse avocati generale, inclusiv Illinois și auditor general al Ontario, Canada legislatura, au aratat aceste metri duce la mic la nici economia de energie și nu beneficii ratepayers. În schimb, ratele au crescut.

Super-hubristic,-techno utopic (de luare de bani) viziunea solicită un nivel global "internet al obiectelor (IOT)" - o noua generatie de radio, aparate "inteligente" (ca toata lumea va trebui sa cumpere) în comunicare reciprocă permanentă . Nu numai ca vei fi capabil de a vorbi cu aer conditionat sau frigider de la drum pe telefonul tău mobil, dar vor vorbi din nou la tine, relocare comenzi pentru limite minut la minut consum de energie de la fratele local Big "verde" utilitate.

În acest proces, tu si membrii familiei și de vecinătate și restul populației lumii va fi scaldat 24/7 într-o cabină de duș constant de poluare electro-magnetic ostile pentru sănătatea umană și fericire.

Tipii ăștia sunt într-adevăr nebun.

Josh Hart de StopSmartMeters.org vorbeste la conferinta a oamenilor de presă asupra deciziei de renunțare CPUC de "contor inteligent", 18 decembrie, 2014. EON fotografie


West Marin - o Cradle de "inteligente" multimetru "insurecție"
Opoziția publică la forțat "contorului inteligent" build-out a început în Sonoma și Marin județele și răspândirea. EON este mândru să au organizat prima ședință publică cu privire la problema de la Pt. Reyes Dance Palace. Comunități West Marin luptat pentru și a luat un moratoriu de instalare. Rezidenți vest Marin, spre deliciul mass-media naționale, au fost arestați faimos pentru blocarea camioane de instalare. Opri "contoare inteligente" este acum o mișcare națională și internațională.

Dar, pe 18 decembrie, Comisia a fost gata să dea Peevey alt Crăciun-cum-va-jos prezent mai bine decât film fiicei sale. Ei au fost aparent de gând să facă proiectului Peevey lui Pet un dispozitiv de viață post-Peevey California.
În conformitate cu decizia propusă: rezidenti acasa individuale ar fi permis să opt-out pentru o taxă inițială și continuă plățile lunare, care ar termina dupa trei ani. Dar locuitorii din locuinte grupate, întreprinderile private și guvernele alese ale municipalităților comunitare nu ar fi permis să opt-out. Normele Peevey lui.

Redarea într-o fraudate joc - "epuizarea remediilor noastre."
Procesul de luare a deciziilor CPUC, numit un "procedură", a întins, cu multe întârzieri și convolutions birocratice, pe parcursul a mai mult de trei ani.

Ca "intervenors" oficiale în această procedură, organizația noastră, EON, Options Rețeaua Ecologică, a lucrat cu alte grupuri intervenor precum Rețeaua de siguranță CEM în încercarea de a apăra interesul publicului larg vis a vis de interesele de profit a investitorilor deținute utilități (pe bună dreptate numit de IOU pentru scurt) ca PG & E si Southern California Edison (SCE).

Implicarea noastră a fost una-deschidere ochi. Am venit încet să realizăm că ne jucam într-un joc manipulat - una în care nepotismul confortabil și complicitate coruptă între comisari și personalul lor cu directorii IOU împotriva interesului public a fost - și continuă să fie - norma.

Am fost etichetate "insurgenți. Am fost infiltrat și spionat de PG & E agenți folosind nume asumate. IOU fost în cele din urmă amendat pentru activitățile sale de spionaj, dar suma meschin sa dus la fondul general de stat, nu la țintă, grupurile victimizate, adică, suntem insurgenții. " Într-o tehnocrație, dezacordul este trădare.

Steve Zeltzer a Proiectului Muncii spune președintele Peevey ar trebui să fie în închisoare în acest cadru de film CPUC in-house. Dl Peevey cerut Zeltzer a "fi mai politicos."


Probleme cheie ignorat
Nici una dintre problemele valabile în mod repetat ridicate de noi intervenors la proces - efectele asupra sănătății umane negative bine documentate, siguranta la foc, încălcări ale vieții private și alegerea democratică a informat, cyber-hackability și securitate rețea energetică - au fost considerate niciodată. Ei au fost promis în mod constant să fie luate mai târziu, dar nu au fost niciodată.

Între timp, PG & E a fost pălmuit de peste 30 de rechizitorii federale pentru neglijență și corupție în dezastru explozie de gaze San Bruno. O investigație de follow-up apărut o comoara de e-mailuri documentarea corupt, coluziune lovy-dovy între directori de utilități și comisari și personalul ... inclusiv Peevey. Ca de obicei, la PUC bune Ol '.

Decizia de renunțare a încălcat o serie de chestiuni de drept, care va fi contestată atât în ​​procesul CPUC, și în instanțele de judecată, ca "eșapament remedii noastre" noi intervenors continuând să protesteze în viciate procesul Procedură CPUC, astfel menținerea noastră "în picioare" juridică în calitate de părți vătămate dreptul de a în cele din urmă "dea în judecată pe ticăloșii. "

Protestatarii dețină semne cu numele "contor inteligent" victime sănătate în acest cadru de film CPUC in-house.


Decizia de neparticipare = Extortion
Ne plătesc și nu vom rupe rotulele. Ne plătesc și nu vom instala o elaboreze electro toxic pe casa ta. Goons mafiote, sau tehnocrati CPUC, un pat pliant este un șantaj, este un pat pliant.

În practică, decizia înseamnă că puține rezidenții individuale care își pot permite să plătească pentru a păstra lor non-wireless, de metri analogice vor fi insule singuri într-o mare de radiații electromagnetice emise de metri wireless aproapelui lor toate comunică wireless cu fiecare alte 24 / 7/365.

Autoritățile locale alese vor fi blocate de la exercitarea mandatului statutar de a proteja sănătatea, siguranța, confidențialitatea și securitatea componentelor acestora. Numarul tot mai mare de persoane "sensibile electro" se face rău și conduse din casele lor și locurile de muncă de creștere "supa" de poluare electro-magnetic nu va avea nici loc pentru a rula la.

Deci, sub un nor toxic de corupție, celebrată de lingușitori și acoliții, Michael Peevey plecat într-un nor de slavă sintetic. Dar nu înainte de adversarii de mișcarea de renunțare "contor inteligent" a avut cuvânt de spus nostru.

Am organizat o conferință de presă cu privire la măsurile CPUC înainte de reuniune. După Fest dragoste orchestrate în perioada "comentarii publice", protestatarii au insistat la lectura numele și citând mărturiile multor victime ale "metru inteligente" efecte asupra sănătății fără fir, care au fost obligați să devină refugiați EMF. Demonstranții au cerut urmărirea penală Peevey lui. Ei au promis să continue luptele lor juridice și campanii de informare publică.

După fără tragere de inimă ascultat, comisarii nealeși rupt pentru masa de prânz - care Peevey insistat a fost de "drept" - atunci a aprobat în unanimitate proiectul Pet Peevey lui.

"Nu am început încă să lupte!"
Asta nu e sfârșitul poveștii. Ca a informat opoziția publică la "contoare inteligente" continuă să crească naționalitate și, într-adevăr, la nivel mondial, și, ca punctele de vânzare solicitate pentru SM built-out continuă să fie dovedită egregiously false, lupta noastră pentru a inversa CPUC de prost considerate decizie va continua și în cele din urmă prevalează. Între timp, "contor inteligent" de camioane de instalare va fi invadarea West Marin și de alte comunități în curând și vin la o casă din apropiere ... poate ta. Aflați cum să renunțați la, se informa cu privire la această problemă importantă, schimb de informații cu vecinii, și să se alăture mișcării noastre.
Ajutor Roll Back roll-out.

Pentru mai multe informatii:
EMFSafetyNetwork.org
StopSmartMeters.org

James Heddle co-directioneaza EON - Opțiuni ecologice rețea EON3.net

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Postat în Uncategorized | Comentarii oprite

Luând înapoi puterea noastră!

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Deputaților Marin County Sheriff aresta Katharina Sandizell-Smith (stânga) și Kristin McCrory (dreapta) pentru blocarea masini "inteligente" de instalare metru în Inverness Park, California, miercuri, 29 decembrie, 2010. Foto: Prin amabilitatea Vecinii Scotts Valley împotriva contoare inteligente


Flawed guvernamant "inteligente Meter" CPUC nu se va opri unității de nivel comunitar, nici un cost opțiunile de renunțare.

De Mary Beth Brangan

[ O versiune mai scurtă a acestui articol apare în Pt. Reyes Light aici .]

Rezistența publice la poluare Wireless
În urmă cu aproape exact patru ani iunie McCrory și Katharina Sandizell-Smith, doi tineri mame West Marin, a făcut stiri nationale prin blocarea drumului Inverness instalatorilor metru "inteligente" și de a deveni printre primele din SUA pentru a fi arestat peste contoarele. Lor arestări șocat mulți din industrie în realizând că totul nu a fost bine cu planurile lor.

După o întârziere de an mai multe fără precedent, o decizie finală în această problemă controversată va fi votat de California Public Utilities Comisia (CPUC) 18 decembrie 2014.

Aceia dintre noi în West Marin și Fairfax devenit lideri în lupta împotriva instalare forțată a așa-numitelor metri "inteligente". Ne-am alăturat lideri in Sebastopol și Scotts Valley și apoi dincolo în zgomotos reziste din cauza probleme de sanatate, siguranta, securitate și confidențialitate pe care le mărturisit despre cel Marin ședințele Consiliului Local.

Rezoluția Consiliului Fairfax City afirmarea dreptul comunităților de a renunța la ajutat demara ceea ce a devenit în cele din urmă 57 de orașe, județe și un trib de a se opune în mod oficial. Mulți solicitat moratorii de instalare; peste o instalare duzină făcut ilegal.

Început la începutul anului 2010, am adus preocuparile noastre despre așa-numitele de metri "inteligente" în atenția de oameni aici, în West Marin la o întâlnire plină la Palatul Dance.

Agenți PG & E Lied și spionat, cu eticheta "Insurgenții" noi
Grupul nostru Marin județului în funcție on-line, SmartWarriorMarin, inițial mai activ, a fost infiltrată de PG & E a lucrătorilor care utilizează nume false. Mai târziu, când PG & director de proiect metru "inteligente" E a lui, William Devereaux, a încercat să se infiltreze grup online EMFSafety Coaliției cu un nume fals, Ralph, el neglijat pentru a elimina numele său real la e-mail și a fost recunoscută. La scurt timp după aceea, PG & E a lansat sute de email-uri la mass-media că a furate de la discuțiile noastre de strategie de grup. In schimburi de e-mail între directori, adversarii de metri "inteligente" au fost denumite "insurgenți." Ulterior CPUC dispus efectuarea unei anchete în spionajul PG & E si PG & E a fost în cele din urmă forțat să plătească o amendă de 390.000 dolari la fondul general de CA, precum și să instituie un cod de etică pentru situații similare online.

Am întrebat când am organizat pentru a fi la camion Santa Rosa curte la 07:30 într-o dimineață rece în 2010, pentru a bloca camioane de instalare metru inteligente, cum camioanele dispăruse complet! Compania a primit mesajul de la discuția noastră de e-mail și le-au mutat înainte de a veni.

Masiv mărturie publică
De ani de zile, sute de oameni au vorbit la bi-săptămânale intalniri de afaceri CPUC din San Francisco. PG & E și președintele CPUC Michael Peevey au fost obtinerea nervos. Oamenii legate povești inima-chinuitoare similare de a fi complet devastat fizic de efectele neîncetat contorului "inteligentă" a lui pulsând microunde. Mulți oameni aproape de maluri ale mai multor metri blocuri sau condominii, au fost în special răniți. În cele din urmă, după ședința prin multe sute de astfel de mărturii, președintele Peevey a declarat că o afară opt vor fi oferite și a stabilit o procedură oficială CPUC să lucreze detaliile.

Redarea într-un joc fraudate
După producerea zeci de clipuri video, articole de scris, cercetarea și scris blog-uri, organizarea de evenimente și prezentări, alungare masini de instalare din Bolinas și blocarea camioane cu prietenii in Stinson Beach, mărturisind la filmarea și întâlniri CPUC, mi co-director partener și EON, Jim si am devenit intervenors juridice în numele publicului la procedura CPUC. Ne-am certat pentru comunitatea largă renunța, precum și pentru nici un cost renunța. La urma urmei, nu am optat - de ce ar trebui să fim obligați să plătească nu aibă ceva? Nu a fost obligat să plătească pentru a nu fi prejudiciate constituie extorcare de fonduri?

Odată ce a început procedura oficială, aceia dintre noi care s-au implicat acum în normele bizantine CPUC nu mai aparut la întâlnirile de afaceri regulate și tumultul oarecum liniștit. Peevey lăudat la o întâlnire CPUC că a fost lăudat "de Whitehouse" pentru a face în mod eficient cu activiștii. (Fonduri de stimulare federale au fost în spatele dezvoltarea internetului.) Este adevărat, furor a murit în jos, cu energia fiind disipată de manevre juridice.

Cu toate acestea, cu toții continuat.

Ne aici Marin, împreună cu colegii noștri din Sebastopol și Santa Cruz, s-au adunat critic informațiile condamnabil tehnologia "inteligente" de metri și a stabilit un ton care a reverberat în întreaga lume. Pushback împotriva microunde emit metri se întâmplă acum peste tot în SUA, Canada, Australia și Europa.

Medical, securitatea cibernetică și siguranță Avertismente ignorate
După investigații amănunțite repetate, temerile noastre legate de planul de techno au fost validate din nou și din nou. Agenția Internațională a Organizației Mondiale a Sănătății pentru Cancer Research, IARC, a concluzionat că microundele la frecvențele folosite de dispozitive wireless, inclusiv de metri "inteligente", sunt o clasă 2 B, posibil cancerigen, cum este azbestul, arsenul și benzen. (În cazul în care au fost incluse studii peer-revizuite, care nu aveau voie să fie luate în considerare de către IARC, multi oameni de știință independenți cred că frecvențe de microunde ar trebui să fie clasificat ca o clasa 1 A cancerigen.) Vă puteți gândi la un alt caz în care este legal să forța o clasa 2 B dispozitiv cancerigen pe casa ta?

Academia Americana de Medicina a Mediului a emis o scrisoare direct la chemarea CPUC pentru un moratoriu imediat asupra instalarea contoarelor, citand multe studii peer-revizuite prezintă efecte biologice de pulsând frecvențe de microunde.

Experții în securitate avertizează constant de vulnerabilitate a crescut dramatic la rețeaua electrică de atacurile cibernetice din cauza metri "inteligente" fără fir. James Woolsey, fost șef al CIA a spus că "inteligente" tehnologii metri fără fir face grila stupid.

Mii de incendii au fost raportate și cel puțin unul din California și un deces Nevada cauzate de incendii metru. Acestea au fost tratate de utilitate din tranzacții judiciare cu ordine gag. Canadian Saskatchewan CEO utilitate Robert Watson a demisionat în dizgrație din cauza de a avea să reamintească tuturor de metri din cauza unei erupții cutanate de incendii. Plus acum utilități sunt profita de vânzare date private ratepayers individuale adunate de metri.

Toate acest risc și încă studii prin diverse avocati generale, inclusiv Illinois și auditor general al Ontario, Canada legislatura, au aratat aceste metri duce la mic la nici economii de energie și nici beneficii ratepayers. În schimb, ratele au crescut.

Deoarece contoarele sări continuu mii de emisii puternice de microunde între metri învecinate 24/7, (semnale pot călători 1 mile) o derogare individuală pe nu elimina emisiile nocive. Băncile multiple de metri pe apartamente si condominii produc cantități foarte letale de radiatii; Prin urmare, la nivel comunitar renunța este singura soluție.

Deși precizând în grila "inteligentă" de a trece că problemele de sănătate vor fi abordate în cadrul procedurii opt-out, Peevey și CPUC judecătorul nu a permis nici o informație de sanatate a fi prezentate la toate. Apoi au susținut că din moment ce nu a prezentat niciun fel de date convingătoare au stabilit că au existat efecte asupra sănătății!

Peevey spune, "opt-out la nivel comunitar sunt" nedemocratic! "
Din păcate, în cadrul reuniunii 04 decembrie CPUC, comisarii au discutat deciziile propuse și a decis împotriva permit comunităților să renunțați și să solicite cele refuza un metru "inteligente" pentru a plăti pentru privilegiul de a nu avea unul. Dl Peevey fapt ridiculizat ca comunităților "nedemocratice", care au votat pentru comunitatea largă renunța.

Deși va fi în continuare posibil să renunțați, va trebui să plătească o taxă 75 dolari în avans și apoi 10 dolari in plus pe luna; scăzute ratepayers CARE venit plătească 10 dolari în avans și 5 dolari pe lună, prețuri se în afara intervalului pentru mulți oameni săraci.

Vino și Express Outrage ta ...
Noi încurajăm pe toți indignat la această nedreptate și intenționată ignorarea de oameni care pledează în numele sănătății lor, siguranță, securitate și confidențialitate pentru a fi la 18 decembrie ședința a cere comunității neparticipare și nici taxe. 08:30, California Utilitati Publice Comisiei, Van Ness la McAllister, San Francisco.

S-ar putea fi pierdut această rundă, dar acest afront evident ilegal de dreptul oamenilor la sănătate și siguranță și la dreapta aleșilor de orase si judete pentru a proteja componentele lor, va fi contestată în instanța de judecată. [ Descarcă o copie PDF a acestui articol aici. ]

==================

Mary Beth Brangan și Jim Heddle sunt co-directori ai EON, Rețelei Options ecologice. Ele sunt de film factorii de premiate de expunere publică: ADN, Democrație și Revoluția wireless și multe alte probleme sociale și de mediu documentare produse în ultimele două decenii, care au fost difuzate turnee la nivel național și internațional; difuzat în Congres, Organizația Națiunilor Unite, pe PBS, ABC, CNN, cablu; și utilizate în parlamentele, universități, biblioteci și de către organizațiile cetățenilor și ONG-urilor din intreaga lume. Locuitorii din Bolinas, organizează, educa și de a produce media de sprijinire a persoanelor care se confruntă cu provocări actuale de supraviețuire. www.eon3.net; YouTube.com/eon3; EON3emfblog.net

===========


Dacă vă place munca EON lui, îl puteți susține, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Postat în Uncategorized | Comentarii oprite

Să spunem CPUC: "Nu e" inteligent "să sfideze voința poporului."

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Ce CPUC de-Opt Out Decizia Ignoră. Cartoon: J Heddle - EON

De James Heddle

Nu ascultare
Patru ani de informat, furios, invocând mărturie publică în mod practic la două săptămâni le spune sănătății personale, siguranța publică, încălcarea vieții private și amenințări naționale cibernetice și energie, securitate generate de desfășurarea de saturație forțată a wireless așa-numitei " contoare inteligente "nu a reușit să convingă cele cinci numiți nealeși, politice care il pun pe podium la Comisia California utilitate publică (CPUC).

Nici una dintre aceste sanatate publica de urgenta, siguranta, intimitate, și preocupările de securitate au fost luate în considerare de către Comisie Procedură "se ocupă cu întrebarea dacă-sau-nu indivizi, complexelor de apartamente, comunități și municipalități ar putea alege să" opt-out "a guvern coordonat / industrie metru "inteligente" roll-out împinge wireless implementat simultan în mai multe țări din întreaga lume.

Pe joi optsprezece decembrie, comisarii sunt de așteptat să voteze pentru o decizie incredibil de simptomatică a stării actuale a procesului de public democratic în America: Screw Voința Public. Actualizarea toate problemele publice legitime, hotărârea va permite gospodăriilor individuale la "opt-out" pentru o taxă de penalizare inițială și o plată lunară extortionate.

Dar nu opt-out colective vor fi permise - însemnând toate cartierele vor fi ud 24/7 în supă electro-magnetic inevitabilă. Nici un loc pentru a ascunde.

Atât de mult pentru procesul democratic și "alegerea consumatorului." Atât de mult pentru sănătate, securitate, confidențialitate și securitate.

Jos de la Davos
Întreaga metru pliant nebunia "inteligente" colectiv condus-wireless din partea de gaz, energie și utilități de apă la nivel mondial pot fi urmărite înapoi la conclav de guvern corporative cunoscut sub numele de Forumul Economic Mondial, care se întrunește anual în Swank elvețian stațiune de Davos.

Conceput în sălile de conferințe, saloane cocktail și săli de mese de zăpadă Davos și codificat în documentele tehnice, foi de calcul bugetul, documente de planificare strategică și publice scenarii relații de lucratori corporative și de guvern, schema a fost vândut oficialilor naivi și publicurile ca un răspuns necesar la schimbările climatice.

Global "inteligent" metru roll-out - doar un pas spre cele din urmă prevedea "Internetul obiectelor", în care o nouă generație întreagă de aparate fără fir "inteligente" de la storcatoare de aer conditionat pentru a vibratoare va comunica unul cu altul într-un fel de automate creier global - ar oferi consumatorilor mai conștientizării și control asupra utilizării de energie și să permită integrarea "intermitente" surse regenerabile de energie, cum ar fi eoliană și solară în rețeaua energetic național. Asta e modul în care a fost pe vânzare-teren. Nici unul, dacă sa dovedit a fi adevărat.

Dar administrația Obama a cumpărat hype, a băut "rețele inteligente" ajutor rece și shoveled miliarde de dolari mari de federale în conducta sa-l sustina.

Aici, în California, președintele CPUC Michael Peevey slurped inteligent ajutorul rece metru și a făcut afaceri de a impune "nebunie contor inteligent" pe întreaga populație din California.

Asta e modul în care este vorba de a trece că următoarea Thurs. - Ca Mike Peevey încheie cariera CPUC si plimbari pe sub un nor de scădere a anchetelor de corupție - Comisia va marca trecerea lui prin vot în locul moștenirea lui - un act criminal în esență, care va pune în pericol sănătatea, intimitatea, siguranța și securitatea întreaga populație a statului. Hellofa muncă, Mike!

Vă rugăm să se alăture multe alte ratepayers ofensat și cetățeni publice la CPUC 08:30, joia viitoare 505 Van Ness Avenue și lăsați comisarii știe că această decizie nelegitim sfidând voința publică nu poate sta. Acesta este sfârșitul unui CPUC Procedurii defectuoasă, ci doar începutul de opoziție public care va rula în cele din urmă înapoi ceea ce va veni pentru a fi văzut ca unul dintre deciziile cele mai inedita experienta tehnocratice și dezastruoase din istoria Californiei. [ Descarcă versiunea PDF aici. ]

James Heddle co-directioneaza EON - Opțiuni ecologice Rețeaua. EON a fost un intervenor oficial în CPUC Opt-Out Procedurii Eon3EMFblog.net pe Facebook: EON - Rețeaua Opțiuni ecologice pe Twitter:. EonNewsNet

Pentru mai multe: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org
===========


Dacă vă place munca EON lui, îl puteți susține, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Postat în Uncategorized | Comentarii oprite

Ce ne dorim? GRID WISE! Când vrem? ACUM!

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Nu foarte "inteligent". Utilitati Publice Comisia California (CPUC) a propus decizii privind Meter opțiunile de renunțare "inteligente" va fi votat pe 18 decembrie, 2014. ignoră probleme vitale și sfidează voința publice. Cartoon de James Heddle

Ceea ce ne dorim:
• alegere democratică informat, nu de sus în jos, dictează tehnocratice
• individual nu-cost opt-out
•-constructii la nivel nu-cost opt-out
•, nu-cost opt-out la nivel comunitar
• Anularea and roll-back a SM roll-out și întreaga "rețea inteligentă" scheme / înșelătorie
• investiții într-o "rețea înțelept" descentralizat bazat pe scară redusă distribuite facilități de generare bazate pe surse regenerabile de energie și administrate de entități public deținute și public responsabile.

Ce e în neregulă cu agenda "rețele inteligente":
• sa de sus în jos, de profit, impus fără discuții publice sau investigarea tuturor multiple domeniile sale de impact corporative: efectele asupra sănătății umane și biologice; siguranță; vulnerabilitatea la hacking și manipulare malware; intimitate colectarea datelor -Personal în scopuri de marketing și de supraveghere; eficacitatea economică și de economisire a energiei; funcționalitatea de bază.

• Se bazează pe un model învechit de afaceri, adică, utilitarul privat investitor cu capital (IOU) care operează facilități de generare, pe scară largă centralizat furnizează o regiune de mare desemnat monopol cu ​​energie de la poluante, neregenerabile, toxic surse - cărbune, gaze și reactoare nucleare.

Ce e în neregulă cu Smart'Meters wireless '::
• Nu funcționează ca publicitate, fie tehnologic sau economic.
• Ele sunt un pericol pentru sănătatea umană și biologice, precum și a siguranței, vieții private și rețea securitate și stabilitate.

Ce e în neregulă cu procedura de neparticipare și deciziile propuse:
• Ei încalcă legea statului California și codurile și reglementările proprii CPUC de.
• Ei nu reușesc să abordeze problemele fundamentale de protecție a consumatorilor, drepturile de proprietate, sănătatea umană, siguranța publică, bazată pe știință, democratic de luare a deciziilor și la un proces echitabil.

What's wrong with the CPUC:
• It is corporately captured, corrupt and inimical to the public interest.

What's wrong with PG&E:
• O lungă istorie de comportament penale împotriva interesului public
• Under multiple federal indictments
• Demonstrably incompetent

Download PDF here.
===========
Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Postat în Uncategorized | Comentarii oprite

Will the CPUC OK a Smart Meter Opt-Out 'Protection Racket?'

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Pay Up or We'll Break Your Kneecaps!
Disproving the old adage that 'two heads are better than one,' neither of the CPUC's 'smart meter' opt-out Proposed Decisions by Administrative Law Judge Amy Yip-Kikugawa and out-going President Michael Peevey deal with the key human health, safety, privacy or hacking insecurity issues our movement has been trying unsuccessfully to bring to their attention for years.

What's the Difference?
If a gas utility announced it was going to pump poison gas into every home in your neighborhood, or a water utility threatened to put poison in the community's water supply, unless customers paid them not to on a monthly basis, it would clearly be just like what mobsters used to call a 'shakedown.' You pay the collection goons when they come by and they agree not to wreck your business or break your kneecaps with a baseball bat.

Cum e înșelătorie vechi "protecție rachetă" diferit decât să plătească nu aibă un contor wireless toxic instalat pe casa ta?

Yet that's just what either of these Proposed Decisions will do if approved by a vote of the Commissioners, perhaps as early as next month.

EON Comments on CPUC Opt-Out Decisions
As an intervening 'party' in this Proceeding, EON filed its comments on the Proposed Decisions last Tuesday. You can download a PDF of our filing here.

Links to the Proposed Decisions are here:
Decizia propusă ALJ Amy Ip-Kikugawa lui
Michael Peevey's Alternate Proposed Decision

S-ar putea dori să le face cunoscut ce credeti într-un e-mail: ALJ Yip-Kikugawa si ​​consilier comisarului Peevey lui Manisha Lakhanpal .

Puteți, de asemenea, lobby comisarilor: Mike Florio 415-703-1840 / Catharine Sandoval 415-703-2593 / Președintele Michael Peevey 415-703-3703 / Carla Peterman 415- 703-1407 / Michael Picker 415- 703-2444

Vă rugăm intenționează să participe la Joi optsprezecelea decembrie 2014, orele 9 la 505 Van Ness Ave, San Francisco. That will be President Peevey's last day on the Commission.


===========


Dacă vă place munca EON lui, îl puteți susține, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasa un comentariu

Ding Dong, Peevey's Gone – Who Will Replace Him?

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Fostul Staffer CPUC Dan Berman, co-autor al "care detine Soarele?" vorbește la un 02 octombrie 2014 conferinta de presa pe treptele CPUC. Foto: EON

[Părți din acest blog apar ca "Cine va înlocui pe Michael Peevey pe CPUC?" pe aviz SF Gate pagina . ]

EON's Mary Beth Brangan addresses the Commission, calling for reform. EON fotografie

A Call for Reform
Co-Director EON a avut de spus la comisarilor în cursul comentariile publice ale 02 octombrie 2014 CPUC reuniune: [Click aici pentru video .]

Having just returned from the NY People's Climate Convergence, I'm freshly aware that at this crucial time when we have just a few decades to avert the worst of the catastrophic effects of climate change, how the CPUC regulates monopoly utilities is increasingly critical.

De aceea, modelul de corupție am asistat este chiar mai dezastruoase.

De complicitate cu PG & E în ceea ce privește dezastrul cumplit în San Bruno; pentru concertare cu PG & E cu privire la spionaj pe ratepayers obiecții la instalarea forțată a metri "inteligente" dăunătoare; pentru concertare cu California de Sud Edison pe care plateste pentru gestionarea lor teribil de reactoare nucleare San Onofre; modelul de corupție este clar.

But I was still shocked when I was told by a reliable source, a former CPUC President, that as my dear friend and colleague, Barbara George was dying, her intervenor compensation was deliberately withheld, though people at the Commission knew she needed the money for her cancer treatment.

După prieteni și parlamentarii au intervenit, o verificare a fost în cele din urmă eliberat, dar Barbara a murit înainte de a venit.

Today I stand with both the dismayed public and your own CPUC staffers who are calling for a Commission they can be proud to work for.

Corupția și criza climatică, îmbătrânirea reactoare nucleare, m wireless periculoase și conducte de gaze naturale nu se amestecă.

San Francisco, Oct. 2, 2014 - President Peevey and CPUC Commissioners listen to a string of public comments calling for Peevey's ouster. A week later he resigned. Photo EON.

Lui Peevey Gone - Cine-L va înlocui?

De James Heddle - EON, Options Rețeaua Ecologică (Actualizat)
[Părți din acest blog apar ca "Cine va înlocui pe Michael Peevey pe CPUC?" pe aviz SF Gate pagina . ]

"Nu mă poți concedia, am renuntat!"
Energie curată, fără nuclear și stop-smart-metru activiștii nu va avea pe Michael Peevey a lovi cu piciorul în jurul mai. Beleaguered,-utilitate friendly CPUC Președintele
resigned Thursday in what the LA Times called a 'pre-emptive' move to avoid non-reappointment at the end of his expiring term in December. Peevey aruncat în prosop doar o saptamana dupa ce a cetățenilor supărat a avut loc o conferință de presă cu privire la măsurile CPUC și ambalate o reuniune a Comisiei de a cere zgomotos înlăturarea lui. [Vezi video de mai jos]

“Mr. Peevey, ești un Putz. Ești confortabil în pat cu PG & E. So we're pink slipping you.” Those were the words of Code Pink activist Cynthia Papermaster as she disrupted the opening of the Oct. 2 public comments period and was escorted out by security personnel.

Peevey's own hasty exit came after weeks of controversy following disclosures of too 'cozy' e-mail exchanges between him and other CPUC representatives and Pacific Gas & Electric officials in connection with the San Bruno gas disaster. Evident implicarea în mintea publicului este că relația confortabil obține pe alte probleme și cu alte utilități, și a devenit OM normală a Comisiei. Chiar și angajații Comisiei amenințat rebeliune, la o întâlnire recentă de personal, obosit de "a fi rușine" de a lucra pentru o astfel de agenție compromis.

Foto: EON

“Twelve years as President is [sic] enough.”
Peevey's statement in the brief Commission press release announcing that he would not “seek reappointment” carried an irony in many eyes. Those twelve years spanned the era of deregulation and privatization and were certainly 'enough' for the CPUC to become what many regard as the poster child for regulatory capture. Too friendly relations between regulators and regulatees, (ie, investor-owned, for-profit, monopoly utilities, aptly called IOUs) seems to be the norm from the local to the national and even to the global these days – note the International Atomic Energy Agency's (IAEA) flaccid response to the Fukushima nuclear disaster.

But the CPUC's stance toward both Southern California Edson's bungling at it's now-shutdown San Onofre nuclear plant between LA and San Diego and PG&E's performance in relation to wireless smart meter rollout, San Bruno gas line maintenance, and management of it's Diablo Canyon nuclear plant north of Santa Barbara, strikes many observers as especially egregious. Doisprezece ani mandatului Peevey a lasa in urma o "cultură de convivialitate" între Comisie și corporații care pune atât de interesul public și siguranța publică la risc.

Poate că cultura fi reformat de schimbări în partea de sus? Sau nu chiar un model de, mai degrabă decât un ales public Comisiei trebuie să fie luate în considerare în mod serios numit guvernator? Cu zdrobitoare reforme structurale puțin probabil, atenție se va concentra acum pe care guvernatorul Jerry Brown va desemna ca următorul președinte CPUC. (Peevey va fi în continuare vota deciziile CPUC până la sfârșitul anului, o multime de timp pentru a face mai mult rău.)

Cine urmează?
Două nume deja propuse progresiști ​​sunt fostul California Energy director executiv al Comisiei, avocatul John Geesman, și fostul federal Nuclear Regulatory Commission președinte Gregory Jaczko.

You can bet the utilities have their favorite candidates, too. Given the fact that Brown has two former PG&E VPs in his inner circle [ Nancy McFadden, his Executive Secretary - who ran the company's Prop 16 campaign to block community choice energy projects - and Dana Williamson, his Cabinet Secretary ], the likelihood of a major shift in leadership at the CPUC seems slight. But you never know. Public outrage and pressure has brought us this far. Now is the time to organize, agitate, advocate and push hard for the changes we want.

Un feedback abonat YouTube până în prezent cu privire la comentariile publice:

SIGRUNN9
Doamnelor și domnilor bine facut! Bravo, you inspire me to start getting out there and stating “I am mad as hell and I am not going to take it any more!”

jeansprettypups
Excellent I stand with these people, and I want to see all nuclear plants shut down as well of all nuclear waste taken care of period

Reverendul Galileo
The east coast hasn't caught on yet, come on people, we must share this.

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți susține, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasa un comentariu

EON News nucleară Update - 14 iulie -Post Carbon Radio

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Acest fost rezident Fukushima a învățat din experiență. Photo courtesy Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani and Harvey Wasserman on KWMR's Post Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context - Informația este Empowerment - trebuie sa stim despre aceste lucruri, în scopul de a se angaja și de a face ceva despre ei. They form the overarching context for this report.
• Schimbările climatice globale - a 6-Mare Stingerea speciilor
• Chemical / electromatnetic / radioactive pollution of the planetary biosphere
• Impending collapse of the war-based, free market economic system on track to destroy its host planet
• SUA / NATO "dominatia spectru complet" postură militară primul-strike re resursele rămase pământului
• The nuclear energy / 'waste' / weapons connection

Japonia Actualizare
Femeile de la Fukushima - corespondent EON Umi Hagitani
For more on this story: Kazue Morisono & Saeko Uno: “Women of Fukushima against Nuclear Power”

Actualizări regional
US Update
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR bill 2145 — utilities' attempt to kill community choice energy
Hanford — Fukushima-on-the-Columbia
WIPP — new releases, still no certainty re:cause, back-up of waste program
EPA proposal to raise 'safety' standards 350x — “good for profits and health”
Nuclear 'Posture' Review — first strike doctrine, 'Life Extension Program', new nuke sub fleet
Reactors as 'terrorist weapons in place' — case of Ukraine

Harvey Wasserman on Nuclear History

Nuclear energy/waste/weapons connection
A 1951 study undertaken by the AEC concluded that commercial nuclear reactors would not be economically feasible if they were used solely to produce electricity; they would be, however, if they also produced plutonium which could be sold.

Raportul anual 1952 pentru Commonwealth Edison este instructivă în acest punct:
By “dual-purpose” we mean that the plants would be primarily for the production of power but would also would produce plutonium for military purposes as a by-product. În judecata noastră, aceste plante ... ar fi justificat din punct de vedere economic numai în cazul în care o valoare substanțială au fost atribuite la plutoniu produs. "

In a document from the Los Alamos National Laboratory dated August, 1981, is this statement:
“There is no technical demarcation between the military and civilian reactor and there never was one. What has persisted over the decades is just the misconception that such a linkage does not exist.” Those guys ought to know.

Uranium In/Plutonium Out Deal
What finally got the private utilities interested in nuclear energy for electricity was that the government agreed to supply them with the uranium to power their reactors in return for the resulting plutonium.
Nuclear energy production MEANS nuclear weapons proliferation. For more see this .
Anyone who says they want nuclear power is essentially saying they favor nuclear weapons proliferation. Can't have one without the other.
And it is vital to remember, any nuclear plant IS a potential nuclear weapon-in-place for terrorists.

Nuclear Irony
As the US and 'partners' negotiate with Iran over how many centrifuges Iran can have, Turkey has just announced plans to build up to 12 new nuclear reactors on it's Mediteranian and Black Sea coasts with Russian, French and Japanese support. What's wrong with THIS picture? Turkey's nuclear projects to exceed $70 billion

Ce "Limited război nuclear" ar face la Planet

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți susține, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate Email Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasa un comentariu