EON News nucleară Update - 14 iulie -Post de carbon Radio

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Acest fostul rezident de la Fukushima a învățat din experiență. Curtoazie Foto Umi Hagitani

James heddle, Umi Hagitani și Harvey Wasserman pe KWMR Post Carbon Radio
Gazduit de Bing Gong

Context - Informația este Empowerment - ce trebuie să știm despre aceste lucruri, în scopul de a se angaja și de a face ceva despre ele. Ele formează cadrul general pentru acest raport.
• Schimbările climatice globale - 6 Marea dispariția unor specii
• chimică / electromatnetic / poluare radioactivă a biosferei planetare
• colaps iminent al, sistemul bazat pe razboi de piață economic pe cale de a distruge planeta sa de gazdă
• SUA / NATO "dominare spectru complet" postură militară prim-strike re resursele rămase pe pământ
• / conexiune "deșeuri" / arme energiei nucleare

Japonia Actualizare
Femeile din Fukushima - corespondent EON Umi Hagitani
Pentru mai multe despre această poveste: Kazue Morisono & Saeko Uno: "Femeile din Fukushima împotriva energiei nucleare"

Actualizări Regional
US Actualizare
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR proiectul de lege 2145 - încercare de utilități de a ucide energie alegere comunitate
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - lansări noi, încă nu re certitudine: cauză, back-up de program de deșeuri
Propunere EPA pentru a ridica standardele de "siguranță" 350x - "bun de profit și sănătate"
"Postura" Revizuirea nucleară - prima doctrină grevă, "Life Extension Programul", noua flotă sub nuke
Reactoarele ca "arme teroriste din loc" - caz de Ucraina

Harvey Wasserman pe History nucleară

/ Deșeuri conexiune nucleară de energie / de arme
Un studiu întreprins de 1951 AEC a concluzionat că reactoarele nucleare comerciale nu ar fi punct de vedere economic, dacă acestea au fost folosite exclusiv pentru producerea de energie electrică; ar fi, cu toate acestea, în cazul în care a produs, de asemenea, de plutoniu, care ar putea fi vândută.

Raportul anual 1952 pentru Commonwealth Edison este instructiv în acest punct:
Prin "-scop dublu" înțelegem că plantele ar fi în primul rând pentru producerea de energie, dar, de asemenea, ar ar produce plutoniu în scopuri militare, ca produs secundar. În opinia noastră, aceste plante ... s-ar justifica din punct de vedere economic numai în cazul în care o valoare substanțială au fost atribuite la plutoniul produs. "

Într-un document de la Los Alamos National Laboratory din august, 1981, este această afirmație:
"Nu există nici o delimitare tehnică între armată și reactorul civil și acolo a fost una. Ceea ce a persistat de-a lungul deceniilor este doar concepția greșită că o astfel de legătură nu există. "Tipii ar trebui să știe.

Uraniul In / Out Plutoniu Provoaca
Ce are în cele din urmă utilitatile privat interesat în energia nucleară pentru electricitate a fost că guvernul a fost de acord să le furnizeze uraniu pentru a alimenta reactoarele lor, în schimbul plutoniul rezultat.
Producția de energie nucleară MIJLOACE proliferarea armelor nucleare. Pentru mai multe vezi asta .
Oricine spune că vrea energia nucleară este, în esență, spunând că favorizează proliferarea armelor nucleare. Nu se poate una fără cealaltă.
Și este vital să ne amintim, orice centrală nucleară este un potențial armă-în-loc nuclear pentru teroriști.

Ironia nucleară
Ca SUA și "parteneri" negocia cu Iranul pe cât de multe centrifuge Iran poate avea, Turcia a tocmai a anunțat planurile de a construi până la 12 de noi reactoare nucleare pe e coastele mediteranean și din regiunea Mării Negre, cu sprijinul Rusiei, franceză și japoneză. Ce e în neregulă cu această imagine? proiectele nucleare ale Turciei de a depăși 70 miliarde dolari

Ce o "Limited război nuclear" ar face la Planet

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

GRID TRUE - Trecerea de la "inteligentă" a Înțelept - actualizat

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon


Acest post vă încurajează să verificați raportul de punct de reper " devin mai inteligente Despre rețelei inteligente ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle, publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice - și să vă înscrieți pentru a participa Înalt ( ?) Drumul spre un adevărat Smart Grid, o Commonwealth Club din San Francisco program de programat pentru data de 28 ianuarie la prânz până la 15.

În scopul de a crea un viitor elastic și durabil este imperativ pentru a explora cele mai bune forme alternative de generare și distribuție a energiei electrice. Sistemul electric de curent este sursa de boală mult, poluare, nedreptate și instabilitate în această vârstă de schimbările climatice și de vreme extreme. Grilă nostru electric demodat trebuie să fie re-proiectate și, în curând!

Vino la acest panou de important, la San Francisco Commonwealth Club și auzi această discuție plin de speranță vital. Vorbitori va prezenta un plan pentru o abordare mai sănătos, mai sigur și mai inteligent atât de generare și distribuție a energiei electrice în Statele Unite ale Americii-cel care are toate interesele noastre cele mai bune, și interesele planetei Pământ, la inimă.


Panoul de membri (L la R) James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, PhD., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

In plus fata de Dr. Schoechle, alții de pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer și medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. din Boulder, CO, autor de hartie alba "Noua Energie pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul în american de viață" și președinte al Institutului National de Stiinta, Law & Politici Publice.

Jim Turner este, de asemenea, un membru al consiliului de EON. EON este de părere că acest program va avea o contribuție importantă la dialogul public informat pe crearea unui viitor cu adevărat înțelept, durabilă și doar energie. Sperăm că puteți participa!

(Auzi interviu cu Dr. Schoechle și vedea de consultanță mass-media și mai multe informații de mai jos)

Acoperișuri solare întinde la orizont în Germania. Acest lucru ar putea fi viitorul microgrid care deținută de investitori Utilities (numit pe bună dreptate străzi) frică.

de James heddle și Mary Beth Brangan

Noțiuni de bază pentru Înțelept
Este începe să arate ca ieri "inteligent" este astăzi "foarte prost."

Termenul-a lungul folosit "inteligente" - se aplica la orice, de la telefoane la drone, și totul în între - pare a fi trecerea de la un avantaj de marketing într-o etichetă de avertizare puternic.

Ia planurile pentru un sistem național wireless gestionat-a rețelelor de energie - așa-numitul "smart grid" - bazat pe desfășurarea pătură la nivel național de așa-numitele "contoare inteligente fără fir.

Munca noastra, și că de multe altele, a arătat că, nu numai că ar un astfel de sistem crește cu mult daunatoare efectele asupra sănătății publice ale poluării radiații electromagnetice, dar ar permite supravegherea granular din fiecare gospodărie, și de a face nu numai fiecare casă, dar Întreaga rețea în sine, vulnerabile la hacking malware sau terorist.

"O grilă foarte, foarte prost"

Problema de securitate
Nimeni nu ar putea susține că rețeaua de energie din SUA existent - o îmbătrânire, infrastructura demodată ce în ce mai nesigur în fața proliferare evenimentelor meteorologice extreme și escaladarea atacurilor cibernetice - nu are nevoie să fie radical reproiectat. Chiar și fostul director al CIA James Woolsey a declarat celebra într-un interviu televizat 2011, "Nu este nici unul care se ocupă de securitate pentru rețeaua de ... Un așa-numitele" rețele inteligente ", care este la fel de vulnerabil ca ceea ce avem nu este inteligent, la toate . Este o grilă foarte, foarte prost. "

Problema de supraveghere
Un alt, mai recent fostul director, CIA este de acord. Rapoartele Daily Mail că, în opinia lui David Petraeus, "... gadget-uri web conectate vor" transforma "arta de spionaj - permite spioni pentru a monitoriza în mod automat oameni fără de plantare bug-uri, intrare prin efracție sau chiar îmbrăcare un smoching să se infiltreze o cină partid. "

"Transformational" este un cuvânt prea des folosit, dar eu cred că se aplică în mod corespunzător pentru aceste tehnologii ", a spus Petraeus.

"În special pentru efectul lor asupra tradecraft clandestin. Elementele de interes vor fi amplasate, identificate, monitorizate și controlate de la distanță prin tehnologii, cum ar fi identificarea prin radiofrecvență, rețele de senzori, servere mici încorporate, și exploatare a energiei - toate conectate la internet de generație următoare cu ajutorul abundent, low-cost, și de calcul de mare putere. "

Un "Internetul obiectelor", Bots, Algoritmi, corporații și ... Big Brother

Hacking Problema
Vizualizări baietii de spionaj "sunt suportate în recentul raport al CNN, televizoare conectate, frigider ajuta la lansarea cyberattack la nivel mondial. Ea spune cât de conectat fără fir "inteligente" aparate de uz casnic, cum ar fi routere, televizoarele și cel puțin un frigider, au fost folosite recent într-un masiv atac cibernetic la nivel global pentru a lansa e-mailuri malware, spam și phishing.

Comentand cu privire la raportul de CNN, autor și expert poluare electro-magnetic Blake Levitt a avut de spus: "Foarte recomanda ca oricine achiziționarea de noi aparate / electronice de uz casnic se asigura că nu sunt" inteligente "2-way-ului cu antene integrate. Dacă suficient de mulți oameni refuză să le cumpere, probabil, acest lucru va începe să implozie. Nu numai ca este componenta RF periculos, dar aparatele în sine sunt ușor de spart. Până în acest hacking recent, se credea că doar de metri au fost vulnerabile ca potențiali portaluri în întreaga rețea. Toată această abordare trebuie să fie complet regândite și reproiectate. "

"Inteligentă" Problema Meter
Dr. Timothy Schoechle, autorul a mai inteligente Despre rețelei inteligente , a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare acasă, gateway-uri, și sisteme de gestionare a energiei pentru peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale care stabilesc comisii legate de rețelelor inteligente și a sistemelor de automatizare a casei și de construcții.

Schoechle numește contoarele inteligente care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsa pe baza declarațiilor înșelătoare cu privire la beneficiile de energie ...". El continuă să explice modul în care guvernele de stat și locale, și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la pretinsa Beneficiile de contoare "inteligente".
Adresele sale de hârtie cât de investiții de metri "inteligente", cu ajutorul miliarde în fonduri stimul, nu beneficiază ratepayers sau sprijinire a creșterii economice, dar financiar sprijini sistemul deținută de investitori-Utilities (străzi) nesustenabile, în timp ce amânarea investițiilor în soluții tehnice originale "inteligente" și trecerea inevitabilă la un sistem de energie electrică descentralizat și democratizat.

Dr. Karl Maret, inginer și MD, se va vorbi de pe panoul de Commonwealth Club. El
subliniază faptul că de la microunde emit contoare inteligente s-au instalat ca parte a infrastructurii de măsurare automate (AMI), upgrade-ul de utilități din California și în altă parte, au fost raportate numeroase plângeri de sănătate, în special de către persoanele fizice hipersensibilitate electric.

Discuție Dr. Maret, ca parte a panoului Commonwealth Club pe Smart Grid va răspunde preocupărilor de potentiale probleme de sanatate la câmpuri electromagnetice în societatea noastră actuală din ce în ce fără fir și modul în care contoarele inteligente sunt adăugarea unui strat suplimentar de expunere a mediului electromagnetic non-termice care hasn " t fost studiat anterior implementării acestora. Acest lucru poate avea implicatii importante de sanatate pe termen lung pentru societatea noastră.

În articolul său Cine a știut? - Wireless inteligent Meter Dezghetul , consultant protecție poluare electro-magnetic Cindy Sage felul acesta pune,

... [Croitor] Programul contor inteligent este în general văzută ca un spionaj, spionaj, scump, potențial periculoase, involuntar și povară în întregime inutile pentru care conservarea energiei este un miraj. [Foarfecă]
... .. Este într-adevăr destul de uimitoare cum o singură strategie corporativă / guvernamental nu ar putea intoarce impotriva atât de rapid și atât de complet. "

A Dying Modelul de afaceri - Century 20 Așa-oo!
În prezent, rețeaua de SUA este una dintre cele mai mici cotate rețelele energetice naționale între toate țările industrializate. Dar sunt semne tot mai că întreaga designul de afaceri a sistemului - dominat asa cum este de monopol gigant utilitati centralizate și puternic politic deținută de investitori (străzi) - este ea însăși out-datat.

Nebunia de rețea metru "inteligente" este în picioare descoperit ca unul dintre ultimele mari greseli ale unui model de moarte centralizat de afaceri.

Scrie Schoechle,

"Veche de 100 ani modelul de afaceri de utilitate monopol conține conflictele inerente și este determinată stimulată de a lua măsurile necesare spre a energiei regenerabile și sustenabilitate. Utilitati reglementate vinde energie electrică ca o marfă la tarife reglementate profitabile și, mai important, se poate încărca înapoi bunurile de capital pentru a ratepayers la o rata anuala de 10-13% garantat de întoarcere. Astfel, ei au niciun stimulent pentru a vinde mai puțin de energie electrică, dar un stimulent puternic pentru a construi infrastructura excesivă și inadecvată (rețele de exemplu, producerea, transportul, metru, etc). "

Schoechle subliniază faptul că miliarde de dolari de contoare inteligente sunt instalate în întreaga America de care nu se pot integra cu, sau permite, rețeaua inteligentă a viitorului pe care durabilitatea US energie depinde în raportul său de punct de reper "devin mai inteligente Despre Smart Grid, "publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua de metri a fost numit o pierdere colosală de contribuabil și ratepayer de dolari de către critici, care susțin că noile contoare și rețele nu a îmbunătăți eficiența energetică, spori de gestionare a energiei, ajuta la echilibrarea ofertei și a cererii, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile de energie.

[Vezi revizuire Schoechle a luptei pentru putere: o sută de ani de razboi peste Electricitate .Prin Richard Rudolph și Scott Ridley aici și lucrarea "Power Manager modular și gateway-ul: o abordare de management domiciliu-la-rețea de energie și răspuns la cerere" aici .

"Ea a devenit tot mai clar că arhitectura fundamentală a rețelei electrice de astăzi, care se bazează pe ideea unui sistem de transport radial de sus în jos bazată pe energie unidirecțional fluxurile de la marile centrale electrice, este învechit." Aceasta este opinia în cunoștință de consultant energie Peter Asmus.

Scriind în Forbes , Energie afaceri și alte publicații, Asmus, o energie senior cercetător și autor , împărtășește concluzia că designul viitor grilă se va baza pe producerea de energie distribuită (DEG) bazat pe surse regenerabile de mici dimensiuni, organizate în "rețele de micro locale ", care poate fi fie integrate în, sau" islanded "din sisteme mai mari de rețea. Spune Asmus, "În cazul în care, într-adevăr, rețeaua de energie electrică începe să semene cu Internet, din cauza proliferării °, apoi platforme de agregare, cum ar fi microgrid, va deveni vitală."

Pentru o altă discuție interesantă a strategiilor energetice "înțelepți" - și advocacy lui de micro-grila pentru capacitatea sa de a fi "fractally separat sau perfect integrat, după cum este necesar" - a se vedea Amory Lovins "TED vorbi un plan de 40 de ani pentru energie și lui Reinventarea Foc site-ul.

Chiar și conservator în interiorul-the-centura de reflecție Brookings Institution a văzut scrisul de pe perete. Acesta va găzdui o februarie, 4, Washington, DC, conferință intitulată "Viitorul companiile de electricitate." Descrierea program citeste in parte:

Modelul de afaceri de utilitate existent este amenințată la nivel global. Tendințele majore de transformare din SUA, Europa, Australia și în altă parte afectează relația dintre utilitati si clienti, crearea de oportunități pentru o gamă largă de jucători noi, non-utilitate. Unii numesc aceasta "dezintermediere" sau "putere margine," în cazul în care serviciile, cum ar fi de analiza de date, generarea distribuită, depozitare, ca răspuns la cerere, de eficiență energetică și de finanțare sunt furnizate de către entități non-utilitare de-a lungul lanțului de valori de la generație la client la utilizatorii finali. Cum reacționează utilități și ce viitoarele modele de afaceri utilitate ar putea apărea?

AC / DC
O altă componentă a tranziției de energie poate fi un întrerupător de curent alternativ (AC) în curent continuu (DC), care este ceea ce surse de energie, cum ar fi PV solare și eoliene produse la scară mică și ce dispozitive electronice, cum ar fi calculatoarele folosesc. Noile strategii și tehnologii pentru depozitare și transport sunt depășirea economico anterior și pe baza de siguranta rezistente la un sistem DC, pe baza . Asta ar fi o veste bună pentru numărul tot mai mare de oameni să devină sensibile la electro, pentru că este conversia AC-DC prin invertoare și comutare de alimentare cu energie în modul (SMPS), care produce o mare parte din poluarea electromagnetică de care suferă. Indiferent dacă sunt sau nu suntem conștienți de efectele adverse, toți oamenii și alte sisteme biologice sunt afectate de poluarea electromagnetică și de radiofrecvență de om.

Ce ar fi un adevărat înțelept Grid arata?
Generarea de energie descentralizată în micro-rețele de

O rețea cu adevărat înțelept ar baza pe tehnologii noi și emergente, concepte de design și valorile de mediu și de a elimina riscurile, vulnerabilitățile și ineficiența modelelor de reglementare și de afaceri vechi, depășite.

Dar adânc înrădăcinate, străzi monopol jurasice se opune, din motive existentiale evidente; și anume: modelul lor de afaceri și strategia lor de bază lucrativ sunt pâine prăjită.

Cu toate acestea, există speranță. Ca Jim Turner se pune, "automobilul, calculatorul personal și telefonul mobil toate persoanele împuternicite și a creat piețe profitabile masive. La domiciliu (si masina) dispersate revoluție a energiei solare pe acoperiș --from, la mică vânt scară și hidro și conservare nelimitate - ofera dezvoltarea personala pentru consumatori și oportunitate economică gigantic pentru antreprenori și inovatori de afaceri ".

Duncan Campbell, de asemenea, un panelist, spune în prefață la Cartea albă Schoechle lui, "La sfârșitul sau începutul zilei, ceea ce este vorba în jos pentru a este pur și simplu acest lucru: Pentru a stabili o lume abundent și ospitalier pentru noi înșine și o durabilă și împuternicirea viitor pentru toate generațiile, nu putem și nu trebuie să așteptați pentru politicienii noștri aleși în mod oficial pentru a găsi politicii energetice drept. Este timpul pentru fiecare dintre noi să se ridice în picioare pentru casa noastră, familia noastră, și planeta noastră și de a face un a alerga capăt în jurul valorii de faptul că nu politica arhaic rețea centralizată
și pătrunderea disempowering a contorului inteligent drone-in-the-home. "


Acestea sunt unele dintre considerațiile care vor fi explorate în importante programul de up-vine de mare (?) Drumul spre un adevărat Smart Grid de la San Francisco Commonwealth Club la 28 ianuarie prezentate de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice . Institutul a publicat recent raportul de punct de reper " devin mai inteligente Despre rețelei inteligente ", scris de expert in domeniul energiei Dr. Timotei Schoechle.

Aici este o ediție previzualizare a interviului nostru de radio viitoare cu Timothy Schoechle și Peter Asmus, care va fi difuzat Luni 27 ianuarie la 13 la post-carbon Radio KWMR-FM lui. [doar audio]

Iată informațiile de program. Inregistreaza-te aici.

Înaltul (?) Drumul spre un adevărat Smart Grid
Mar douăzeci și opt/1/2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., autor, "Obținerea de Smarter Despre rețelei inteligente", publicat de Institutul National de Stiinta, Legea și Politici Publice, Washington, DC
James S. Turner, Esq, Principal, Swankin & Turner.; Catedra de bord, Cetățeni pentru Sănătate; Co-fondator, voce pentru HOPE, vindecatori de Planeta Pământ; Președinte, Institutul National pentru Stiinta, Drept și Politici Publice
Karl Maret, MD, M. Eng. Președintele, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, Esq., Colorado Radio Host
Camilla Rees, MBA, Fondator, electromagnetică Health.org și Campania pentru radiatii de școli gratuite - Moderator

Miliarde de dolari de contoare inteligente sunt instalate în întreaga America de care nu se pot integra cu, sau permite, rețeaua inteligentă a viitorului pe care durabilitatea US energie depinde, potrivit raportului de punct de reper "devin mai inteligente Despre rețelei inteligente", publicat de Institutul National de Stiinta, Drept și Politici Publice. Rețeaua de metri a fost numit o pierdere colosală de contribuabil și ratepayer de dolari de către critici, care susțin că noile contoare și rețele nu a îmbunătăți eficiența energetică, spori de gestionare a energiei, ajuta la echilibrarea ofertei și a cererii, sau de a facilita integrarea surselor regenerabile de energie. Panoul va clarifica neînțelegerile tehnice despre contoare inteligente, modelele economice înrădăcinată prevenirea utilități de la complet îmbrățișând energie regenerabilă, și cum în creștere metru rebeliunea inteligent poate anunta o transformare în economia politică de energie. Vorbitori va descrie ceea ce ei cred că vor să le ia pentru a crea o, sigur rețea de încredere, de energie electrică durabilă, cu interesele noastre planetare la inimă, și modul în care o economie de energie curată pot fi urmărite rapid printr-un acord de finanțare inovatoare de colaborare între privat și public sectoare.

MLF: Sănătate & Medicină / Viață & Mediu & Natural Resources / Afaceri & Conducere
Locație: Oficiul SF Club
Ora: 11:30 prânz, program de 12-3 pm
Cost: 32 dolari non-membri, 20 dolari de membri, 10 dolari studenți (cu act de identitate valabil)
Programul Organizator: Bill Grant
- Vezi mai mult

Media Advisory

Commonwealth Club din CA, San Francisco:

"High Road la un adevărat Smart Grid"

Marți, douăzeci și opt-01-12: 00-3: 12

Washington, DC, 16 January, 2014 Un grup de experti multi-disciplinare privind energia electrică și economia de energie condus de Institutul National de Stiinta, Law & Politici Publice (NISLAPP) va prezenta la Clubul Commonwealth de CA în San Francisco Marți, 28 ianuarie 12-3 pm Programul include Timotei Schoechle, PhD, Senior Research Fellow la NISLAPP și autor de hartie alba de punct de reper, Noțiuni de bază SmarterAbout rețelei inteligente. Există un prânz ușor gratuit la 11:30 Bilete: 32 dolari non-membri, 20 dolari membri, 10 dolari studenți (cu act de identitate valabil).

Panoul va aborda conceptii gresite despre abordarea actuală a energiei electrice
generare și distribuție în Statele Unite, inclusiv valoarea de "contoare inteligente", precum și necesitatea presantă pentru ca SUA să atingeți în mod proactiv în infinit abundenta de energie din surse regenerabile.

Publicul va învăța:

Cum federal, guvernele de stat și locale, precum și organizațiile de mediu, au fost induși în eroare cu privire la beneficiile pretinse de metri "inteligente".
Cum investițiile "inteligente" de metri, folosind miliarde în fonduri stimul, nu beneficiază ratepayers sau a susține creșterea economică, dar a propunerii de vedere financiar până nesustenabilă deținută de investitori-Utilities (străzi), în timp ce amânarea investițiilor în soluții înțelepte, cu adevărat "inteligente" tehnice și tranziție inevitabil la un sistem de energie electrică descentralizat și democratizat.
Cum conflicte de interese în monopol de utilitate modelul de afaceri IOU împiedică noi de la trecerea la o economie de energie regenerabilă.

De ce industria de utilitate este atât de disperat împinge înapoi împotriva solare pe acoperiș și de măsurare net.

De ce dreptul de a "renunța" de metri "inteligente" nu va rezolva riscurile care stau la baza presante si problemele economice, nici nu va exploata mai mult de combustibilii fosili, și de ce opt-out ar putea înrăutăți situația.

Cum "contoare inteligente" ar putea fi o supraveghere "drone", în casa ta.

De ce SUA factorii de decizie politică în evidență o lipsă de o înțelegere de bază a problemelor asociate cu viitorul de energie și electricitate.

Cum putem crea un adevărat "WISE" rețea descentralizată de energie electrică, fără a vieții private, securitatea, fiabilitatea, sănătatea publică și riscurile economice ale abordării actuale?

De ce comunitățile locale trebuie să preia controlul asupra viitorului lor de energie, așa cum se întâmplă acum în Boulder, CO.

Vorbitori vor stabili următoarele etape SUA trebuie să le ia pentru a obține energie curată abundență-de dragul de portofelele noastre, independență durabilă cu energie, competitivitatea economică globală, conservarea resurselor naturale, a sporit securitatea națională și pentru a împiedica amenintarea de viață pe Pământul de la încălzirea globală provocată de om.

Programul și dialogul cu publicul după aceea va explora pivot rolurile comunitățile și cetățenii pot juca, prin voință politică, inclusiv colaborari transpartisan, în conducerea nevoia presantă de transformare în acest sector.

Dr. Timothy Schoechle a fost implicat în dezvoltarea de metri de utilități electrice, sisteme de automatizare acasă, gateway-uri, și sisteme de gestionare a energiei pentru peste 25 de ani și se așează pe mai multe standarde internaționale care stabilesc comisii legate de rețeaua inteligentă și a sistemelor de automatizare a casei și de construcții.

Schoechle, în mai deștepți Despre rețelei inteligente, a numit contoarele inteligente care se desfasoara pe intreg teritoriul SUA "un canard-o poveste sau farsa pe baza declarațiilor înșelătoare cu privire la beneficiile de energie ..."

Altele pe panoul de 28 ianuarie Commonwealth Club, moderat de Camilla Rees, MBA, includ inginer și medic, Karl Maret, MD, de Aptos, CA; nou vizionar energie, și gazdă de radio, Duncan Campbell, Esq. din Boulder, CO, autor de hartie alba "Noua Energie pentru o lume nouă"; și avocat Jim Turner, Esq, Partener de Swankin & Turner în Washington, DC, co-autor al "Vocea Poporului: Transpartisan Imperativul în american de viață" și președinte al Institutului National de Stiinta, Law & Politici Publice.

Mai multe informații și Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Pentru inregistrare:
Commonwealth Club din California
595 Market Street, etaj 2
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Pentru Interviuri panelist:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Marinarii americani din radioactive USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Actualizat

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Un localnic întreabă: "Ce este aceasta nava face stând în San Diego? Are cineva lecturi de radiații din acest vas? "Bună întrebare.

Citeste Harvey Wasserman lui 12 ianuarie 2014 reactualizare această poveste în curs de dezvoltare: Toll de Marinarii SUA devastate de la Fukushima de radiații continuă să crească

Semneze o petiție suport: Vrem dreptate PENTRU Fukushima IRADIATE primul raspuns la USS Ronald Reagan & ALTELE

San Diego este radioactiv cu propulsie nucleară portavionului
Este ușor pentru a vedea de la orice hotel highrise în centrul orașului la modă San Diego. Acolo este, amarat de golf în portul său de origine la Coronado Island. USS Ronald Reagan este un clasa Nimitz cu propulsie nucleară așa-numitele "super-(aeronave), operator de transport", care a navigat în norul de emisii radioactive mortale spewing de la cutremur / tsunami, triplu topi-jos, multiple explozie centralei nucleare de la Fukushima pentru a oferi ajutor pentru populația japoneză devastat în martie 2011, ar fi fără comandanții săi să fie conștient de riscurile radiologice majore pentru membrii echipajului. Acum este permanent radioactive și - așa avocați taxa reprezentând cel puțin 51 de marinari USS Ronald Reagan și pușcașii marini - sunt mulți membri expuse ale companiei navei sale și a personalului militar și contractorilor conexe.

Ca unul indignat comentarii cititor,

"De ce a aceasta nu a făcut furori la nivel național ??? Aeronave Carrier Ronald Reagan este alimentat nuclear. Echipament pentru detectarea radiației nu a ridica pe acest ?? De ce au aceste marinari și pușcași marini fișe medicale a fost eliminat de la urmărirea permanentă? Implicații penale belșug. "

[ mai mult ]

Cine este responsabilă?
Avocati pentru lista tot mai mare de reclamanți înscrise, care suferă de proliferare efecte grave de sănătate, ca urmare a expunerii lor precipitații radioactive în timpul eforturilor Marinei SUA de salvare Fukushima, spune responsabilitatea finală revine cu TEPCO, operatorul centralei nucleare. Ei taxa oficialii TEPCO reținut date exacte și în timp util a emisiilor radioactive atât de la guvernul japonez și comanda militară a SUA. Această taxă este, de asemenea, făcută de fostul prim-ministru japonez Naoto Kan (DPJ), care este încă acuzat de mulți în Japonia pentru a face alegeri proaste critice în orele de urgență. Kan a recunoscut în prezentări publice recente care el crede că a fost dat informații inexacte minimalizeaza gravitatea situației reale de TEPCO ca el si echipa sa luptat pentru a lua decizii responsabile în timpul stadii incipiente haotice ale încă în curs de desfășurare dezastrul nuclear de la Fukushima.

Deciziile comandă sunt doar la fel de bun ca și exactitatea informațiilor primite pe care se bazează, susține Cabral Bonner, un avocat pentru reclamanti militare din plângere auzit în Edward J. Schwartz tribunal din San Diego, de judecătorul Janis L. Sammartino, Noi . 19, 2013 ", a fost TEPCO oferind chiar propriul guvern cu informații corecte? Nu Deci, putem presupune că deciziile care urmează să fie făcute de către bărbați și femei în controlul navei va fi doar la fel de bun ca informațiile pe care le furnizate cu. "

Co-Consilier Attornys Charles Bonner (l) și Paul Garner (r) cu clientul US Navy Lindsay Cooper (c) în fața tribunalului din San Diego, 19 noiembrie 2013 - EON fotografie

Co-Consilier Paul Garner arată că așa-numita Ferris Doctrina interzice enlistees de judecata armata pentru rănilor suferite în timpul serviciului. Dar, în acest caz, Garner spune, chiar dacă acestea ar putea da în judecată armata, ei nu ar fi, pentru că vina este cu TEPCO. "Armata nu este responsabil pentru victimizarea acestor oameni", spune Garner. "E vorba de oamenii Tokyo Electric Power Company."

"Vom da in judecata aceasta societate străină, deoarece acestea fac afaceri în America", spune co-avocat Charles Bonner. "A doua cea mai mare lor în afara biroului din Tokyo este în Washington, DC. Aceasta societate comerciala straina cauzat prejudicii de salvatori americani, și au făcut-o în moduri care dau nastere la competență aici, în această țară. "

"Ironia din toate acestea", spune avocatul Garner, "este faptul că Tokyo Electric Power Company ajunge bani infuzat să-l de la guvernul japonez. Guvernul japonez este un acționar important în această societate comerciala straina. Și TEPCO a avut cea mai mare întoarcerea din banii de salvare care au ajuns în istoria lor ... mai mult bani în ultimul trimestru decât au făcut-o vreodată înainte. "

"La început am vrut să subliniez vina pe comandanții navei", a declarat Lindsay Cooper, o tânără mamă care a petrecut zile pe punte expusi la radiatii ca ea controlat de aterizare și decolărilor de elicoptere livrare provizii, iar acum se confruntă cu efecte negative asupra sanatatii grave. "Dar noi am fost complet ignorant de faptul că ei nu au știut, fie, că am fost literalmente de funcționare pentru viața noastră din această radiație."

Pentru un aspect istoric edificator la înregistrare armata SUA a expune personalului său la radiații nucleare, vă rugăm să consultați:
Animale experimentale - (De ce Atomic Veterinari Nix Nukes)
Un documentar de Michael Porter
Incarcat de canal EON YouTube pe 24 februarie 2009, a avut Animale 6587 vizualizări până în prezent, cu mai multe vizite în ultimele zile.

EON este mândru să găzduiască-un alt documentar importantă de echipa premiat cu Oscar Vivienne Verdon-Roe și Michael Porter. 1994 expune lor "spune povestea relevant în prezent de soldații americani și marinari, care au fost folosite ca animale experimentale în căutarea America de dominare nuclear ... și au fost apoi refuzat de ingrijire a sanatatii. O voce importantă în film - regizat și editat de către Porter, produs și narat de Verdon-Roe - este fostul marinar Marinei Anthony Guarisco, fondator al alianță internațională a ATOMIC Veteranilor, c / o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd,. Bullhead, AZ. 86426
To contact the filmmakers: ViviVR@aol.com
For updates on Anthony and his wife Mary, here are two recent articles by their son, journalist Vincent Guarisco
Never Forget The Lessons Of Yesterday For The Sake Of Tomorrow
By Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris…
------
Honoring Two Activist Parents
By Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03…
Contact:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen's report The Atomic Sailors

For other coverage of this story see here and here and here.

Fox News has this to say:

===========


If you like EON's work, you can support it, whatever your budget level, here.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
2 Comments Postat în Uncategorized | 2 Comentarii

EON aduce lumina în întuneric Times

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon


Dragi prieteni,
2013 has seen the shutdown of San Onofre nuclear power plant, the growth of citizen's networks responding to the on-going Fukushima radioactive fallout, and mounting public awareness of the risks posed to human health posed by electro-magnetic radiation from cell phones, wireless 'smart' meters and other devices. EON has been actively engaged with all these events and more.

This has been an intense and productive year as the EON Team has expanded to include video producers Morgan Peterson and Laurent Malaquais in Los Angeles and social media consultant Caroline Kittrell in Chico.
While we have focused on nuclear and electromagnetic radiation issues, we have also continued to cover election protection, GMOs, evolutionary biology and international trade agreements.

The 120 video reports and 50 blogs we have posted so far this year show the range of issues we cover. Our YouTube channel now has 2,635 subscribers with views of over 1.5 million and our roster of FaceBook and EonNewsNet Twitter followers have increased significantly.

Please consider contributing whatever donation you can afford. We need your support to continue our work, and every amount is helpful. EON is a 501-c-3 organization and contributions are tax-deductible.


Southern Calfornia nuke free activists and organizers celebrate outside the San Onofre nuclear power plant's gate SoCal Edison's decision to permanently decommission the two remaining faulty reactor units.

SHUTDOWN! One down, one to go in California
When we began 2013, we had no idea we would be blessed in June with the permanent closing of San Onofre nuclear reactors!

Hard work by residents, organizations and groups, together with the legal challenges by FOE and the support of Senators Boxer and Markey, combined with failing steam generators and cheap gas prices to force Southern California Edison to shut down their last two reactors.


Devra Davis, PhD, founder of Environmental Health Trust, author and lecturer, revealing important new information about cell phones and sperm damage, cell phones in bras leading to breast cancer and most shocking of all, digital dementia in children (verified by MRI) caused by overuse of digital technologies, officially diagnosed in South Korea. View video here.

Please donate whatever is possible for you to help us continue our unique work! Help us continue to help others!


We wish you a Bright Solstice and Happy Holidays,

Jim, Mary Beth, Rachel and the rest of the EON team

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 1 Comment

Experți cu privire la riscurile de telefon mobil - o previzualizare

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Dr. Devra Davis introduces a program on cell phone risks - EON photo

This is a preview of a forthcoming series of presentations at San Francisco's prestigious Commonweath Club of California in which Dr. Devra Davis, Founder of Environmental Health Trust , and her medical colleagues show why cell phones and other wireless devices pose serious health risks to you, your ovaries, your sperm, your breasts, your brain and your babies – and suggest science-based precautionary public policy alternatives. Soon to be an informative video series. Stay tuned…. For more EHTrust.org

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Fairfax, CA-Fukushima Connection

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

The Fairfax, CA City Council Members listen to public comment on their ground-breaking Fukushima resolution, which they later passed unimously.

“If you don't like the news, go out and make some of your own.” Scoop Nisker

Local City Council Demands Planetarian Response

[scroll down for video report]

Despite well-funded nuclear industry PR claims of a coming 'global nuclear renaissance,' both public and expert growing opinion suggest that Fukushima marks the beginning of the end of the heavily-subsidized, and essentially ecocidal and un-democratic nuclear industry.

International investor reluctance to assume the financial risk of further nuclear power expansion in the face of what energy pundit Amory Lovins has termed “a terminal overdose of market forces,” is strikingly reflected in the recent statement by the head of the World Bank. '“We don't do nuclear energy,” said World Bank president Jim Yong Kim as he and UN leader Ban Ki-moon outlined efforts to make sure all people have access to electricity by 2030.' [Read more here . ]

As the Fukushima fallout continues with no end in sight, other radioactivity monitoring needs are for all food and supplements as well as for ocean and air monitoring since the Fukushima Dai-ichi melt-downs are emitting thousands of billions of becquerels per day into the air and ocean.

The radioactivity after the initial meltdowns and explosions of March 2011 reached the west coast of North America within four days. According to many computer modelings by ocean scientists from the US, Germany and Japan, radioactivity released into the ocean will be arriving in a surface plume and in currents along the coast of North America beginning likely in early 2014. This radioactivity will combine with the fog and become rain and will move across the land.

Through bio-accumulation and bio-magnefication, (rain on grass, cows eat grass, milk can become radioactive or small fish eating plankton, larger fish eat the smaller, etc) the radioactive particles released, such as Cesium 134 and Cesium 137, Plutonium and Strontium 90, will enter the food chain and can be ingested.

Additional resources:
HEALTH RISKS FROM EXPOSURE TO LOW LEVELS OF IONIZING RADIATION
BEIR VII PHASE 2

Fukushima – The fate of contaminated waters
Read the full story at environmentalresearchweb:

http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176

Radiation On West Coast of North America Could End Up Being 10 Times HIGHER than in Japan

NYT Editorial
Japan's Illiberal Secrecy Law

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 5 Comments

Fukushima este aici. Acum ce?

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

A Town Hall Forum
Held at The Berkeley Fellowship of Unitarian Universalists (BFUU.org), Berkeley, CA Oct. 17, 2013

Co-Sponsors:
Berkeley Fellowship of Unitarian Univeralists
FukushimaResponse.org
No Nukes Action Committee
Codepink
EON – the Ecological Options Network

Presentations:
Facing Fukushima Facts – Mary Beth Brangan

Solidarity & Empowerment – Nick Thabit & Holly Harwood

International Solidarity & Links – Steve Zeltzer

Suppression of Nuclear Protest in Japan – Prof. Masaki Shimoji

Responding to Fukushima – John Bertucci

Refuse to Loose – Vic Sadot

Making Visions Happen – Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Nuclear Consciousness Raising – Dr. Carol Wolman

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

Răspunzând la Fukushima Riscuri - Pacifica Radio

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Your Own Health & Fitness
Layna Berman in conversation with EON's Mary Beth Brangan & James Heddle
Broadcast 1 pm – 2 pm PST, Nov. 12, 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org on Pacifica Radio
Archived here:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

EON sites:
EON's YouTube Channel
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
On FaceBook – EON-Ecological Options Network
On Twitter EonNewsNet

Information, Networking & Organizing

Fukushima Response Campaign on FaceBook
FukushimaResponse.org – Mobilizing a global effort to fix the escalating nuclear catastrophe in Japan
Fukushima Fallout Awareness Network
Pacific Awareness Group – Vancouver Nuclear Preparedness - 15 Steps to Nuclear Preparedness
Green Action Japan - Working for a Nuclear Free Japan

Nuclear Guardianship Project – Joanna Macy – Three Dimensions of the Great Turning

NukeFree petition – Please sign this petition – only takes a few sec. And pass it on. Vă mulțumim!

Citizen Monitoring – Networks & Tools
SafeCast
Safecast is a global sensor network for collecting and sharing radiation measurements to empower people with data about their environments.

Radiation Watch
Radiation Watch is a group to learn about geigers, to post geiger readings, to educate yourself on the units of measurement on geigers.

Nuclear emergency Tracking Center
– Mission is provide free radiation monitoring information from private and government sites to the public.
International Radiation Monitoring Stations – Australia
NOTE: A lot of evidence points to Government run monitoring systems in Japan, USA and Europe being manipulated to protect the Nuclear industry. High detections are explained away by equipment malfunctions, or they just turn the monitoring equipment off during an event.

Environmental Radiation Data Report No 150 – PDF

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Lasă un comentariu

San Onofre - riscurile în direct pe

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

Decommissioning San Onofre and the Ongoing Dangers of Nuclear Waste

A community symposium held October 19, 2013 in San Clemente, California.

The June 7, 2013 shutdown of the two remaining nuclear reactors at Southern California Edison's San Onofre plant is an important milestone for the resurgent Nuclear Free California movement.

But much work still remains.

Now activists are turning their attention closing California's one remaining nuclear plant, Pacific Gas & Electric's Diablo Canyon.

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 1 Comment

Fukushima Fallout Update - 28 octombrie 2013

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon

At nukefree.org there is a new petition to sign from Aileen Miyoko Smith in Japan . Its deadline is October 30 so please hurry if you can. https://fs220.xbit.jp/n362/form2/

Aileen's site: GreenAction-Japan.org

Green Action – 人をつないで脱原発を目指す市民団体

Harvey's NukeFree.org Site

Fukushima Response Campaign

EON's YouTube Channel

World Action Now on Fukushima – Harvey Wasserman

The World Community Must Take Charge at Fukushima

Fukushima este aici. Acum ce?

Raising Fukushima Consciousness – The San Francisco 'Beach Mural'

The Ongoing Fukushima Daiichi Crisis News Conference

Nuke News sources:

Harvey's NukeFree.org Site

ENEnews.org

Enformable Nuclear News

Fairewinds.org

Fukushima Fallout Awareness Network

Nuclear Information and Resource Service – NIRS

BeyondNuclear.org

===========
Dacă vă place munca EON lui, îl puteți sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Twitter E-mail Linkedin Digg Delicious Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 1 Comment