Peevey lui (ex parte) Partidul protestat - "CPUC este acum o agentie de rogue."

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

"CPUC este acum o agentie de necinstiți. Toate controalele și echilibrele existente la CPUC au fost corupte. Peevey a condus că corupția. "Loretta Lynch, fost președinte al Comisiei CPUC

Protestatarii denunta swanky Hanky ​​Panky în SF

Pe 12 februarie 2015, convocat de invitatii relief cu aur, membri ai elitei energie conducătoare s-au adunat în splendoarea strălucitoare a Ballroom Julia Morgan - una dintre locurile elegante din San Francisco Bay Area - pentru a onora unul de-al lor și să arate solidaritate lor cu el în sufera sale curente.

Asta ar fi Michael Peevey (stânga), care a demisionat recent jos de la președinția California Utilitati Publice Comisiei (CPUC), după o domnie de 12 ani, pe fondul unui baraj de investigații și dezvăluiri despre culise face între el, colegii săi și de personal, precum și oficialii de utilitate ar fi trebuit să fie reglementarea.

La momentul galei din grandoarea JMB, de origine Peevey fusese percheziționat recent de stat și federale agenții de aplicare a legii intenție privind sechestrarea dovezi pentru investigațiile lor în curs de desfășurare. O comoara de 65.000 de e-mail-uri tocmai a lansat de către Pacific Gas & Electric (PG & E) care detaliază interacțiunile de utilitate și personalul Comisiei a fost deja dezvăluie, dovezi alarmant-complot îngroșare.

În cauză au fost așa-numitul comunicările ex parte dintre directori de utilități și oficialii CPUC efectuate în privat din vedere publice și a procesului. Astfel de interacțiuni ar trebui să fie raportate în scris participanților CPUC procedurii, precum întâlniri "franco-parte în". Aparent, sub Peevey, au existat o multime care nu au fost.

Ornate Julia Morgan Ballroom a fost locul pentru $ 250 o placă Peevey gală cu venituri merg la UC Berkeley a Goldman School of Business.

Poopers Peevey ex parte de party
Deci, nu toată lumea de la intrarea în JMB acea noapte a fost acolo pentru a sărbători moștenirea domnului Peevey lui. Depasind ușor echipa de oameni de securitate au fost protestatari dețin o conferință de presă la ușă ca aceasta celebrare a intrat. (Dezvăluire completă, EON atât documentat și au participat. Derulați în jos pentru rapoarte video și link-uri mass-media).

MC-ing conferinței, acoperit de mass-media de la radio, print și TV, a fost Ray Lutz a San Diego pe baza de CitizensOversight.org , care a înființat un podium și sistem de sunet și articulat multe probleme sale cu modul PUC Peevey lui a făcut afaceri .

EON fotografie

"CPUC acum o agenție de rogue" - Fostul președinte CPUC se alătură Protestatarii, vorbește Out

Cele mai proeminent dintre vorbitori a fost fostul președinte CPUC, Loretta Lynch, predecesorul Peevey, care tocate fără cuvinte în denunțarea capturarea corporativă a CPUC sub Peevey și etichetarea gala seara ca "o mare reuniune ex parte" în spatele ușilor închise.

Pentru un fost președinte al Comisiei să apară și să vorbească în public în numele rata contribuabili la eveniment a subliniat gravitatea situației actuale CPUC și nevoia urgentă de atenția publicului sa concentrat și acțiune.

EON fotografie

Citând în sensul progresiste care au dus acum aproape un secol de la fondarea CPUC de atunci Gov Hiram Johnson ca răspuns la indignarea publică la crimele corporative de timp, fostul președinte CPUC Lynch a cerut californienii de astăzi să se ridice și să ceară reforme de fond în prezent, compromis și discreditat Comisia, al cărui mandat este de protectie a binelui public, nu profiturile companiilor. Vezi recent o pătrundere Cronica Op-Ed: Linii directoare pentru era post-Peevey a CPUC

EON fotografie

Cine plătește pentru "inteligente metru" Fiasco?
Mary Beth Brangan de EON, o intervenor oficial de la CPUC, în numele intereselor publicului în "contor inteligent" forțată controverse de implementare, face parte dintr-o coaliție de grupuri de cetățeni care se opun ca de implementare ca o amenințare pentru sănătatea umană și siguranța, intimitate , securitate rețea și alegerea democratică. Peste 57 de orașe, județe și un trib s-au alăturat în diferite forme de opoziție la instalarea forțată a metri "inteligente". Această coaliție puternică a fost infiltrat, spionat și etichetate "insurgenți" de PG & E management.

CPUC, descoperită acum de e-mailuri eliberate să fi fost parte din care blocarea în spatele scenei de acțiune pentru a remedia extrem reale preocupări contribuabil și leziuni, a ordonat o șaradă de o anchetă, iar PG & E a fost în cele din urmă forțat să plătească o amendă mică la fondul general de stat. CPUC ascuns complicitatea acestuia la timp, dar care este în prezent în curs de descoperit în detaliu prin e-mailuri eliberate.

EON se alatura multi altii in a spune modelele de practică relevat de recordul e-mail și norul de corupție incadrand plecarea Peevey de la Comisie arunca legitimitatea și legalitatea tuturor procedurilor și deciziile luate sub administrația sa în îndoială.

EON a depus pentru o reexaminare a deciziei de renunțare recent CPUC "inteligente" metru, care obligă clienții să plătească o taxă extortionate să nu aibă, emițătoare radio-electro-toxic respecta viața privată atașate la casele lor. Mai mult credem că decizia actuală este nedrept și ilegal în încercările sale de a benzilor funcționarilor municipal și județean ales de putere și responsabilitățile lor constituțional mandatat pentru a proteja siguranța și confidențialitatea alegătorilor lor. Este de fapt afirmă că utilitati drepturile atu ales local funcționarilor în ceea ce privește acordurile de franciză municipale, care sunt folosite pentru a reglementa utilități "activități în jurisdicții locale.

La conferința de presă, Brangan a subliniat metodele paralele utilizate de CPUC atât în ​​procedura San Onofre pentru a determina cine plătește pentru greșelile costisitoare Deci Cal Edison și proasta gestionare și "inteligente" Procedura de metri care a determinat cine ar trebui să suporte costurile de a opta de metri "inteligente" nocive și periculoase. Ea a subliniat nevoia de protecție adevărat regulator pentru ratepayers împotriva puternice utilitatile.

EON fotografie

Cine plătește pentru San Onofre?
San Diego avocat Mike Aguirre și partenerul său drept Maria Severson adăugat presiune și litigii lor cu cea a orașului San Bruno, care a condus la eliberarea revelatoare a 65.000 de e-mailuri. Aguirre și Severson a publicat recent un raport care detaliază concluziile lor de "Fapte care și instituțională Corupției la California Utilitati Publice Comisiei." [ pdf aici ] (Derulați în jos pentru interviuri noastre cu Severson și Aguirre)

Aguirre a cerut o anchetă în ce CPUC sub Peevey decis că ratepayers trebuie să plătească 3.5 miliarde dolari pentru energia electrică nu vor fi niciodată de la centrala nucleara San Onofre Southern California Edison, care a fost închis definitiv în jos din cauza deciziilor eronate și ilegale făcute de utilitate anii management.

Cu toate acestea, chiar dacă reactoarele nucleare San Onofte sunt oprite, planta trebuie să continue pentru a stoca mii de tone de deșeuri nucleare puternic radioactive, depozitate în prezent în recipiente subțiri de oțel care NRC spune că se poate fisura din mediul marin. [Pentru mai multe informații cu privire la această chestiune vitală - modul de a gestiona sute de mii de tone de deșeuri radioactive, care este mortal pentru mai mult de civilizația umană a existat încă, acum ținute pe site-ul la peste 100 de centrale nucleare din intreaga tara, fără facilități sigure ecologic pentru a merge la - vizita site-ul excelent Donna Gilmore lui: SanOnofreSafety.org ]

EON fotografie


Cine va apăra Diablo avertizorilor?
Steve Zeltzer a Proiectului Muncii a solicitat protecția lucrătorilor avertizare. El a subliniat că atât PG & E și Southern California Edison concediat și represalii împotriva lucrătorilor care au încercat să abordeze probleme serioase de siguranță. Dacă lucrătorii în cauză cu privire la ceea ce ei văd pune în pericol publicul nu poate vorbi și a obține rezultate, suntem cu toții de suferit. Rezultatele reale sunt decese, leziuni și devastarea din San Bruno, precum și scurgerile de informații de radiații San Onofre și mii de leziuni și multe incendii de metri "inteligente".

El a cerut ca nu numai funcționarii CPUC dar conspiră PG & E și așa directori Cal Edison fi pus sub acuzare și judecați pentru actele lor criminale care au dus la decese și răniri și cele mai mari rate de energie electrică din țară.

Rapoarte video și Link-uri media sunt de mai jos:

Protestând (ex parte) Partidul Peevey lui
Pe 12 februarie 2015, zeci de cele mai apropiate prieteni de elita de-a ieși CPUC Președintelui Mihai Peevey varsat 250 dolari per placă să se adune la Posh Ballroom Julia Morgan in centrul orasului San Francisco, în celebrarea domnului Peevey lui "realizarile pe durata de viață."

Salut-le la ușă au fost protestatarilor - inclusiv Loretta Lynch, predecesorul său în calitate de președinte al Comisiei. Au venit nu pentru a sărbători, dar să condamne și expune cultura de 12 ani domniei corupție Peevey a lăsat în urmă.

Printre vorbitori se numara fostul presedinte California Utilitati Publice Comisiei Loretta Lynch; Ray Lutz de CitizenOversight.org; Mary Beth Brangan EON lui; Steve Zeltzer a Proiectului Video Muncii; și San Diego avocat Mike Aguirre.

Viewer Cod Embed:

De la CBS Canal 5:
San Francisco Cina Onorarea Ex-CPUC Exec acuzat de Relații Shady sa întâlnit cu Proteste

Din NBC - 31 iulie 2013
Zburat, wined și cinat pe Dimes Grupurilor de interese "?
Președintele CPUC acceptat 165.000 dolari în călătorie fără de non-profit și de interese speciale în ultimii șase ani

EON Skype Interviu
Busting CPUC oferte culise - Maria Severson
În acest interviu Skype, San Diego avocat Maria Severson vorbește despre implicațiile revelații de la PG & E a lui comoara de schimburi 65.000 de e-mail între directori sale și oficialii California Utilitati Publice Comisiei, inclusiv fostul președinte CPUC Peevey.

(Regretăm că calitatea audio și video în acest interviu realizat prin Skype nu este de până la standardele noastre obișnuite. Dar noi credem conținutul este important să se facă publice.)

EON Video
Cine plătește pentru San Onofre? - Mike Aguirre
Procurorul Mike Aguirre și partenerul său drept Maria Severson se află în centrul revelațiilor emergente despre relații prea confortabile ale funcționarilor CPUC "cu oficialii de utilități pe care trebuie să o reglementeze. În acest interviu mai 2014 Aguirre explică aspectele cheie în acest caz acum în expansiune. El spune cum încercările sale de a pune la îndoială atunci CPUC președinte Peevey provocat o izbucnire care ar putea fi marcat începutul de necazurile actuale Peevey lui.

Site-uri asemanatoare Media

UT-San Diego
Lacunară proiect San Onofre aburit pe
680 milioane dolari generatoare de schimb nu au fost supuse la studiu oficial al costurilor
Prin Jeff McDonald9: 03 amFeb. 14, 2015Updated4: 18 pm

... A fost o dezvăluire bombă de orice măsură: autoritatea de reglementare utilitare de top din România schița o afacere de miliarde de dolari cu avocatul senior Edison în secret, la un hotel de lux in Varsovia, Polonia .... Pickett, a cărui casă este la câțiva pași de la domiciliu Peevey în secțiunea La Canada Flintridge de Los Angeles, notat în jos potențiale punctele de acord, care au păstrat Peevey.

Cronică
Regulator permite PG & E se investiga după San Bruno explozie
Prin Jaxon Van Derbeken
Actualizat 19:42, sâmbătă douăzeci și un-2-2015

CBS
San Francisco Cina Onorarea Ex-CPUC Exec acuzat de Relații Shady sa întâlnit cu Proteste

UT-San Diego
Senatorul explozii Cal peste Peevey partid
Școala va primi încasările din celebrare a șef de ieșire utilitati
Prin Jeff McDonald4: 22 pmFeb. 12, 2015

Dan Walters zilnică: Michael Peevey tribut este improprie
Publicat pe 10 februarie 2015
În ciuda revelații de conduită profesională îndoielnică, elita politică din California va reuni în această săptămână pentru a onora fostul Utilități Publice președinte al Comisiei Michael Peevey, spune Dan. (11 februarie 2015)

Cronică
Protestatarii încerca să strice petrecerea swanky pentru ex-CPUC cap
Prin JK Dineen
Actualizat 08:47, vineri 2015-02-treisprezece

KQED
CPUC Publica 65.000 de emailuri între autoritățile de reglementare și PG & E

San Jose Mercury
Dezastru San Bruno: PG & E de presă 65,000 email-uri la PUC
Prin George Avalos și Pete Carey - scriitori personalului

LA Times
65.000 PUC-PG & E-mailuri publicate în mijlocul sonde de stat și federale

Contra Costa Times
PG & E exercită influență "omniprezenta" la PUC, acum descris ca fiind un "agenție de necinstiți"
Prin George Avalos și Josh Richman - scriitori personalului

LA Times
Șef nou PUC, Michael Picker promite deschidere, se concentreze asupra siguranței

SFBG această săptămână
Viața secretă a lui Michael Peevey
Reglementare în domeniul energiei top California role cu intreprinderii putere directori din spatele scenei
05.24.11 - 15:25 | Rebecca Bowe |

SFBG această săptămână
Viața secretă a lui Michael Peevey - Page 3

TURN
The Secret Life of Michael Peevey
TURN obiecte de vulpe paza casei găină. CPUC Președintele Peevey este prea confortabil cu companiile de utilități el reglementează.

Echipe de cercetatori indexarea, arhivarea și examinarea comoara a lansat recent de 120,000+ PG & E / CPUC schimburi de e-mail. Avocati fac presiuni pentru eliberarea de mai multe schimburi de e-mail cu Southern California Edison (SCE). Uita-te la acest spațiu pentru raportarea pe mai multe revelatii ca acestea apar.

===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Pornind Toxic Legacy "inteligente de masurare" CPUC președintelui

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Sandi Maurer a CEM rețea de siguranță se adresează conferință de presă a cetățenilor cu privire la decizia de renunțare CPUC de "contoare inteligente", MC-ed de EON lui Mary Beth Brangan, 18 decembrie, 2014. EON fotografie

Tehnocrate Tirania și Corupției Trump Opțiunii Democratice

Susținătorii săi spun că e chiar acolo sus cu Muhammad Ali si Papa.
Victimele decizia lui "contor inteligent" opt-out îl vrea în închisoare.

Prin James Heddle
EON - Opțiuni de Rețeaua Ecologică

Crăciun fericit ... Tu, Poporului!
18 decembrie 2014 partidul merge-degajeze încheiată la 12 ani mandatului lui Michael Peevey ca președinte al California Utilitati Publice Comisiei a fost destul de un spectacol. O paradă de peste 30 dintre cei mai apropiați, prietenii săi cei mai sicofanți au semnat până să înceapă de rutină "perioada de comentarii publice", prin acordarea de discursuri lungi sărbătoresc presupuse realizări și virtuțile Peevey lui.

Un fost coleg comisar, în tonuri sermonic de un predicator de trezire spirituală, la comparat cu Muhammed Ali și Papa.

Fiica Peveey lui a angajat un cameraman pentru a face o înregistrare a celebrării că planificat dea tatăl ei pentru un cadou de Craciun. Camera ei a primit o poziție exclusivă a-la-față. Restul camerei oameni s-au limitat la partea din spate a camerei.

Există limită de timp pe adulare
Sus pe podium, președintele prezidează Peevey a apărut cu umilință nemișcat de laude fiind copleșit pe el de curtenii adorator astfel asamblate. Dar a fost observat de către aceia dintre noi care au încercat să prezinte mărturii în multe perioade comentariu public anterioare care președintele nu a impus pe prietenii lui în aceleași 1-3 termene minut am fost folosite pentru a lui rigid aplicarea pe noi.

Pentru a fi votat de către comisari în acea zi a fost o decizie dacă oamenii ar putea opt-out de a avea instalate emițătoare de impulsuri așa-numitele "contoare inteligente" wireless, electro-magnetice pe casele lor. Masa, instalare forțată a unor astfel de metri a fost Project animale de companie Peevey de ani de zile. Acesta a fost taxat ca infrastructura pentru a permite crearea unei "rețele inteligente de energie," fără fir care a fost vândut de către corporații la nivel mondial ca fiind "o soluție la schimbările climatice." În practică, schema este de cotitură a fi un ciob totală. (Pentru a afla de ce, du-te la GettingSmarterAboutTheSmartGrid.org ) inca Toate acest risc prin diverse studii avocati generale, inclusiv Illinois și auditor general al Ontario, Canada legislatura lui, au demonstrat aceste metri duce la mic la nici economii de energie și nici un beneficiu pentru ratepayers. În schimb, ratele au crescut.

Super-hubristic,-techno utopic (de luare de bani) viziunea solicită o global "internetul obiectelor (IOT)" - o noua generatie de radio, aparate "inteligente" (că toată lumea va trebui să cumpere), în comunicare reciprocă permanentă . Nu numai ca vei fi capabil să vorbești cu aer conditionat sau frigider de la drum pe telefonul tău mobil, dar ei vor vorbi înapoi la tine, relocării comenzi pentru limitele minut-la-minute de la consumul de energie de la fratele local Big "verde" utilitate.

În acest proces, tu și membrii familiei dumneavoastră și de vecinătate și restul populației lumii va fi scaldat 24/7 într-o cabină de duș constant de poluare electro-magnetic ostile pentru sănătatea umană și fericire.

Tipii ăștia sunt cu adevărat nebun.

Josh Hart a StopSmartMeters.org vorbeste la conferinta a oamenilor de presă cu privire la decizia de renunțare CPUC de "contoare inteligente", 18 decembrie, 2014. EON fotografie


West Marin - o Cradle de "inteligente" metru "insurecție"
Opoziție public la forțat "contor inteligent" build-out a început în Sonoma și Marin județele și răspândirea. EON este mândru că a organizat prima întâlnire publică cu privire la problema de la Pt. Reyes Dance Palace. Comunități West Marin luptat pentru și primește un moratoriu de instalare. Rezidenți West Marin, spre deliciul mass-media naționale, au fost arestați faimos pentru blocarea camioane de instalare. Opriți "contoare inteligente" este acum o mișcare națională și internațională.

Dar, pe 18 decembrie, Comisia a fost gata să dea Peevey un alt Crăciun-cum-va-degajeze prezent mai bine decât videoclip fiicei sale. Ei au fost aparent de gând să facă proiectului Peevey lui Pet un accesoriu de viață de după-Peevey California.
Potrivit deciziei propuse: rezidenții de origine individuale ar fi permis să renunțați la un cost inițial și în curs de plăți lunare, care ar termina dupa trei ani. Dar locuitorii din unități de locuit grupate, întreprinderile private și guvernele alese ale municipalităților comunitare nu ar fi permis să opt-out. Normele Peevey lui.

Redarea într-un joc de aranjat - "epuizarea căilor de atac noastre."
Procesul de luare a deciziilor CPUC, a numit "procedură", a întins, cu multe întârzieri și convolutions birocratice, pe deasupra mai mult de trei ani.

Ca "intervenors" oficiale în această procedură, organizația noastră, EON, Options Rețeaua Ecologică, a lucrat cu alte grupuri intervenor, cum ar fi rețeaua de siguranță CEM în încercarea de a apăra interesul publicului larg vis a vis de interesele de profit ale investitorilor deținute utilități (pe bună dreptate numit de IOU pentru scurt) ca PG & E și Southern California Edison (SCE).

Implicarea noastra a fost una-deschidere ochi. Am venit încet să realizăm că ne jucam într-un joc fraudate - una în care nepotismul confortabil și coluziune corupt între comisari și personalul acestora cu directori IOU împotriva interesului public a fost - și continuă să fie - norma.

Am fost etichetate "insurgenți". Am fost infiltrat și spionat de către PG & E agenți folosind nume asumate. IOU a fost în cele din urmă amendat pentru activitățile sale de spionaj, dar suma meschin a mers la fondul general de stat, nu la vizate, grupurile victimizate, adică suntem insurgenții. " Într-o tehnocrație, dezacordul este trădare.

Steve Zeltzer a Proiectului Muncii spune președintele Peevey ar trebui să fie în închisoare în acest cadru de film CPUC de in-house. Dl. Peevey cerut Zeltzer a "fi mai politicos."


Probleme cheie ignorate
Nici una dintre problemele valabile în mod repetat, ridicate de noi intervenors în Procedurii - efectele asupra sănătății umane negative bine documentate, securitate la incendiu, încălcări ale intimității și a alegerii democratice a informat, cyber-hackability și de securitate rețea energetică - au fost considerate niciodata. Ei au fost promis în mod constant să fie luate mai târziu, dar nu au fost niciodată.

Între timp, PG & E a fost pălmuit cu peste 30 de rechizitorii federale pentru neglijență și corupție în dezastru explozie de gaze San Bruno. O anchetă follow-up apărut o comoara de e-mailuri documentarea corupt, coluziune lovy-dovy dintre directori de utilitate și comisari și personalul ... inclusiv Peevey. Afaceri ca de obicei la PUC bune Ol '.

Decizia de renunțare a încălcat o serie de chestiuni de drept, care va fi contestată atât în ​​procesul CPUC, și în instanțele de judecată, în calitate de "evacuare remedii nostril, noi intervenors continuând să protesteze în viciate procesul de Procedură CPUC, astfel menținerea noastră "în picioare" legal în calitate de părți vătămate au dreptul de a în cele din urmă "dea în judecată ticăloșii. "

Protestatarii dețin semne cu numele "contor inteligent" victime de sănătate în acest cadru de film CPUC de in-house.


Decizia de neparticipare = estorcarea
Ne Plătiți și nu vom rupe rotulele. Ne Plătiți și nu vom instala un elaboreze electro-toxic pe casa ta. Goons Mafia, sau tehnocrați CPUC, un pat pliant este un pat pliant, este un pat pliant.

În practică, decizia înseamnă că cele câteva locuitorii individuale care pot permite să plătească pentru a păstra lor de bază non-wireless, de metri analogice vor fi insule singuri într-o mare de radiații electromagnetice emise de metri wireless aproapelui lor toate comunică wireless cu fiecare alte 24 / 7/365.

Autoritățile locale alese vor fi blocate de la exercitării mandatului statutar de a proteja sănătatea, siguranța, confidențialitatea și securitatea componentelor acestora. Numărul tot mai mare de oameni "sensibile electro" se face rău și alungați din casele lor si locuri de munca de creștere "supa" de poluare electro-magnetic va avea nici un loc pentru a rula la.

Deci, sub un nor toxic de corupție, celebrată de lingușitori și acoliții, Michael Peevey plecat într-un nor sintetic de glorie. Dar nu înainte de adversarii mișcării opt-out "contor inteligent" a avut cuvânt de spus noastră.

Am avut o conferință de presă cu privire la măsurile CPUC înainte de reuniunea. După fest dragoste orchestrate în perioada de "comentarii publice", protestatarii au insistat pe citirea numele și citând mărturiile numeroasele victime ale "metru inteligente" efectelor asupra sănătății fără fir, care au fost forțați să devină refugiați EMF. Demonstranții au cerut urmărirea penală Peevey lui. Ei au promis să continue luptele juridice și campanii publice de informare.

După fără tragere de inimă ascultat, comisarii nealeși rupt pentru masa de prânz - care Peevey insistat a fost lor "drept" - atunci a aprobat în unanimitate de proiect Pet Peevey lui.

"Nu am început încă să lupte!"
Asta nu e sfârșitul poveștii. Ca informat opoziția publică a "contoare inteligente" continuă să crească naționalitate și, într-adevăr, la nivel mondial, precum și ca puncte de vânzare revendicate pentru SM construit-out continua să fie dovedit fals egregiously, lupta noastră pentru a inversa CPUC de nepotrivită decizie va continua și în cele din urmă prevalează. Între timp, "contor inteligent" masini din programul de instalare va fi invadarea West Marin și de alte comunități în curând și vin la o casă din apropiere ... poate ta. Aflați cum să renunțați la, a se informa cu privire la această problemă importantă, schimb de informații cu vecinii, și să se alăture mișcării noastre.
Ajutor reveniți roll-out.

Pentru mai multe informații:
EMFSafetyNetwork.org
StopSmartMeters.org

James Heddle co-directioneaza EON - Opțiuni ecologice rețea EON3.net

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Luând înapoi puterea noastră!

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Deputaților Marin County Sheriff lui aresta Katharina Sandizell-Smith (stânga) și Kristin McCrory (dreapta) pentru blocarea masini "inteligente" de instalare metru în Inverness Park, California, miercuri, 29 decembrie, 2010. Foto: Prin amabilitatea Vecinii Scotts Valley împotriva contoare inteligente


Lacunară de guvernamant "inteligente Meter" CPUC nu se va opri unității de nivel comunitar, nici un cost opt-out.

Prin Mary Beth Brangan

[ O versiune mai scurtă a acestui articol apare în Pt. Reyes Light aici .]

Rezistența public la poluarea cu fir
În urmă cu aproape exact patru ani iunie McCrory și Katharina Sandizell-Smith, doi tineri mame West Marin, făcut de știri național de blocarea drumului Inverness instalatorilor metru "inteligente" și de a deveni printre primele din SUA să fie arestat peste de metri. lor arestări șocat mulți din industrie în seama că totul nu a fost bine cu planurile lor.

După o întârziere de an mai multe fără precedent, o decizie finală cu privire la această chestiune controversată va fi votat de către California Utilitati Publice Comisiei (CPUC) 18 decembrie 2014.

Aceia dintre noi în West Marin și Fairfax devenit lideri în lupta împotriva instalare forțată a așa-numitelor metri "inteligente". Ne-am alăturat lideri în Sebastopol și Scotts Valley și apoi dincolo în zgomotos reziste din cauza probleme de sanatate, de siguranta, de securitate și de confidențialitate pe care ne-am mărturisit despre Marin la reuniunile Consiliului oraș.

Rezoluția Fairfax Consiliul Local a afirma dreptul comunităților de a renunța la ajutat demara ceea ce a devenit în cele din urmă 57 de orașe, județe și un trib de a se opune în mod oficial. Mulți cerut moratoriu privind instalarea; peste o instalație duzină făcut ilegal.

Început la începutul anului 2010, ne-am adus preocuparile noastre cu privire la așa-numitele de metri "inteligente" în atenția de oameni de aici din West Marin la o întâlnire ambalate la Palatul Dance.

Agenți PG & E Lied și spionat, marcate "Insurgenții" ne
Grupul nostru Marin județului în funcție on-line, SmartWarriorMarin, inițial mai activ, a fost infiltrat de PG & E lucrătorilor care utilizează nume false. Mai târziu, când PG & director de proiect metru "inteligente" E a lui, William Devereaux, a încercat să se infiltreze grup on-line EMFSafety Coaliției cu un nume fals, Ralph, el neglijat pentru a elimina numele lui real de la e-mail și a fost recunoscut. La scurt timp după aceea, PG & E a lansat sute de email-uri la mass-media pe care le-a sustrasem din discuțiile noastre de strategie de grup. În schimburile de e-mail între directori, adversarii de metri "inteligente" au fost denumite "insurgenți." Ulterior CPUC dispus efectuarea unei anchete în spionajul PG & E și PG & E a fost în cele din urmă forțat să plătească o amendă 390.000 dolari la fondul general de CA, precum și să instituie un cod de etică pentru situații similare online.

Ne-am întrebat când am organizat pentru a fi la camion Santa Rosa curte la 07:30 într-o dimineață rece în 2010, pentru a bloca camioane de instalare metru "inteligente", cum camioanele au dispărut complet! Compania a primit mesajul de la discuția noastră de e-mail și le-au mutat înainte de a veni.

Massive mărturie publică
De ani de zile, sute de oameni au vorbit la bi-săptămânale intalniri de afaceri CPUC din San Francisco. PG & E și președintele CPUC Michael Peevey au fost obtinerea nervos. Oamenii legate de povestiri inima-chinuitoare similare de a fi total devastat fizic de efectele neîncetat contorului "inteligentă" a lui pulsează microunde. Mulți oameni aproape de maluri ale mai multor metri in cladiri de apartamente sau condominii, au fost în special răniți. În cele din urmă, după ședința prin multe sute de astfel de mărturii, președintele Peevey a declarat că o ieșire opt s-ar fi oferit și a stabilit o procedură oficială CPUC pentru a lucra detaliile.

Redarea într-un joc de manipulat
După producerea zeci de clipuri video, scrierea de articole, cercetarea și scris blog-uri, organizarea de evenimente și prezentări, alungare masini din programul de instalare din Bolinas și blocarea camioane cu prietenii în Stinson Beach, mărturisind la filmarea și reuniuni CPUC, mi co-director partener și EON, Jim si am devenit intervenors juridice în numele publicului la procedura CPUC. Ne-am certat pentru comunitate larg renunța la fel de bine ca și pentru nici un cost renunța. La urma urmei, nu am optat în - de ce ar trebui să ne fi obligați să plătească să nu aibă ceva? Oare nu a fost obligat să plătească pentru a nu fi prejudiciate constituie extorcare de fonduri?

Odată ce a început procedura oficială, aceia dintre noi care au fost acum implicat în normele bizantine CPUC nu se mai apărut la reuniunile de afaceri regulate și tumultul oarecum liniștit. Peevey lăudat la o întâlnire CPUC care a fost lăudat "de Whitehouse" pentru a face eficient cu activiștii. (Fonduri de stimulare federale au fost în spatele dezvoltarea internetului.) Este adevărat, furor a murit în jos, cu energia disipată fiind de manevre juridice.

Cu toate acestea, cu toții continuat.

Am aici în Marin, împreună cu colegii noștri din Sebastopol și Santa Cruz, s-au adunat critic informațiile condamnabil tehnologia "inteligente" metru și a stabilit un ton care a reverberat în întreaga lume. Pushback împotriva microunde emit de metri se întâmplă acum peste tot în SUA, Canada, Australia și Europa.

Medical, securitatea cibernetică și siguranță Avertismente ignorate
După investigații amănunțite repetate, temerile noastre legate de planul de techno au fost validate din nou și din nou. Agenția Internațională Organizatia Mondiala a Sanatatii pentru Cancer Research, IARC, a concluzionat că microundele în frecvențele folosite de dispozitive wireless, inclusiv de metri "inteligente", sunt o clasă 2 B, posibil cancerigen, așa cum este azbest, arsenic și benzen. (În cazul în care au fost incluse studii peer-review, care nu aveau voie să fie luate în considerare de către IARC, multi oameni de știință independenți cred că frecvențe de microunde ar trebui să fie clasificat ca o clasa 1 A cancerigen.) Vă puteți gândi la un alt exemplu în cazul în care este legal să forța o clasa 2 B dispozitiv cancerigen pe casa ta?

Academia Americana de Medicina a Mediului a emis o scrisoare direct la chemarea CPUC pentru un moratoriu imediat asupra instalarea contoarelor, citand multe studii peer-revizuite prezintă efecte biologice din pulsând frecvențe de microunde.

Experții în securitate avertizează în mod constant de vulnerabilitate a crescut dramatic la rețeaua electrică de atacuri cibernetice din cauza metri "inteligente" fără fir. James Woolsey, fost șef al CIA, a declarat că "inteligente" tehnologii metri wireless face grila prost.

Mii de incendii au fost raportate și cel puțin un California și un deces Nevada cauzate de incendii metru. Acestea au fost tratate de utilitate din tranzacții judiciare cu ordine gag. Canadian Saskatchewan CEO utilitate Robert Watson a demisionat în dizgrație din cauza trebui să reamintească tuturor de metri din cauza unei erupții cutanate de incendii. Plus acum utilități profită de vânzare date private ratepayers individuale adunate de metri.

Toate acest risc și încă studii pe diverse avocati generale, inclusiv Illinois și auditor general din Ontario, Canada legislatura lui, au demonstrat aceste metri duce la mic la nici economii de energie și fără beneficii ratepayers. În schimb, ratele au crescut.

Deoarece metri sări continuu mii de emisii puternice de microunde între metri învecinate 24/7, (semnale pot călători 1 mile) o derogare individuală afară nu elimina emisiile nocive. Băncile multiple de metri pe apartamente si condominii produc cantități într-adevăr letale de radiatii; Prin urmare, la nivel comunitar renunța este singura soluție.

Deși precizând în grila "inteligentă" de a trece că problemele de sănătate vor fi abordate în cadrul procedurii opt-out, Peevey și CPUC judecătorul nu a permis nici o informație de sănătate urmează să fie prezentate la toate. Apoi au susținut că din moment ce nu a prezentat niciun fel de date convingătoare au stabilit că au existat efecte asupra sănătății!

Peevey spune, "opt-out la nivel comunitar sunt" nedemocratic! '"
Din păcate, în cadrul reuniunii 04 decembrie CPUC, comisarii au discutat deciziile propuse și a decis împotriva permit comunităților să renunțați și să solicite cele refuză un contor "inteligente" de a plăti pentru privilegiul de a nu avea unul. Dl. Peevey de fapt ridiculizat ca comunităților nedemocratice ", care au votat pentru comunitate la nivel renunța.

Desi va fi încă posibilă renunțați, va trebui să plătească o taxă de 75 dolari în avans și apoi 10 dolari în plus pe lună; low ratepayers CARE venit plătească 10 dolari în avans și 5 dolari pe lună, de stabilire a prețurilor se în afara intervalului de mulți oameni săraci.

Vino și Express Outrage ta ...
Incurajam pe toata lumea indignat la această nedreptate și intenționată ignorarea de oameni care pledează în numele sănătății lor, siguranță, securitate și confidențialitate a fi la 18 decembrie ședința a cere comunității neparticipare si nici o taxa. 08:30, California Utilitati Publice Comisiei, Van Ness la McAllister, San Francisco.

S-ar putea fi pierdut această rundă, dar acest afront clar ilegal de dreptul oamenilor la sănătate și siguranță și la dreapta de funcționari aleși de orașe și județe pentru a proteja componentele lor, va fi contestată în instanța de judecată. [ Descarcă o copie PDF a acestui articol aici. ]

==================

Mary Beth Brangan și Jim Heddle sunt co-directori ai EON, Rețelei Options ecologice. Ele sunt filmate factorii de premiate de expunere publică: ADN-ului, Democrație și Revoluția wireless si multe alte probleme sociale si de mediu documentare produse în ultimele două decenii, care au fost difuzate urmat de turneul național și internațional; difuzat în Congres, Organizația Națiunilor Unite, pe PBS, ABC, CNN, cablu; și utilizate în parlamente, universități, biblioteci și de către organizațiile cetățenilor și la nivel mondial ONG-uri. Locuitorii din Bolinas, organizează, educa și de a produce suporturi de sprijinire a persoanelor care se confruntă cu provocări actuale de supraviețuire. www.eon3.net; YouTube.com/eon3; EON3emfblog.net

===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Să spunem CPUC: "Nu este" inteligente "pentru a sfida voința poporului."

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Ce CPUC este de neparticipare Decizia Ignoră. Cartoon: J Heddle - EON

Prin James Heddle

Nu ascultare
Patru ani de informat, supărat, invocând mărturie publică pe o bază practic de două ori pe săptămână le spune sănătății personale, siguranța publică, încălcarea vieții private și amenințările cibernetice la nivel național și energie, securitate generate de desfășurarea saturație forțată a wireless așa-numitei " contoare inteligente "nu a reușit să convingă cele cinci numiți nealeși, politice care il pun pe podium la Comisia California Utilitate Publică (CPUC).

Nici una dintre aceste sănătate publică de urgență, siguranță, intimitate, și problemele de securitate au fost luate în considerare în cadrul Comisiei "Procedură" se ocupă cu întrebarea dacă-sau-nu indivizi, complexelor de apartamente, comunități și municipalități ar putea alege să "opt-out" din guvern coordonat / industrie metru "inteligente" roll-out împinge fără fir în curs de implementare simultan în mai multe țări din întreaga lume.

Pe joi optsprezece decembrie, comisarii sunt de așteptat să voteze pentru o decizie incredibil de simptomatic a stadiului actual al proces public democratic în America de: Razboaie Voința public. Actualizarea tuturor preocupări publice legitime, hotărârea va permite gospodăriile individuale la "opt-out" pentru o taxă de penalizare inițială și o plată lunară extortionate.

Dar nu opt-out colective vor fi permise - adica toate cartierele vor fi ud 24/7 în supă electro-magnetic inevitabilă. Nici un loc pentru a ascunde.

Atât de mult pentru procesul democratic și alegere a consumatorului. " Atât de mult pentru sănătate, securitate, confidențialitate și securitate.

Jos de la Davos
Întreaga metru roll-out nebunia "inteligente" colectiv condus-wireless din partea gaz, energie și utilități de apă la nivel mondial pot fi urmărite înapoi la conclav de guvern corporative cunoscut sub numele de Forumul Economic Mondial, care se întrunește anual în Swank elvețian stațiune de Davos.

Conceput în sălile de conferințe, saloane cocktail și săli de mese de zăpadă Davos și codificată în documentele tehnice, foi de calcul buget, documente de planificare strategică și publice scenarii de relații de lucratori corporative și guvernamentale, sistemul a fost vândut oficialilor creduli și publicurile ca un răspuns necesar la schimbările climatice.

Global "inteligente" metru roll-out - doar un pas spre cele din urmă prevedea "Internetul obiectelor", în care o nouă generație întreagă de echipamente wireless "inteligente" de la storcatoare la aparatele de aer condiționat de vibratoare va comunica unul cu celălalt într-un fel de automată creier global - ar oferi consumatorilor mai conștientizării și control asupra utilizării lor de energie și să permită integrarea "intermitente" surse de energie regenerabile, precum eoliană și solară în rețeaua energetic național. Așa a fost pe vânzări-teren. Nimic în cazul în care sa dovedit a fi adevărat.

Dar administrația Obama a cumpărat hype, a băut "rețea inteligentă" ajutorului rece și shoveled miliarde de dolari marilor federale în conducta sa-l sustina.

Aici, în California, președintele CPUC Michael Peevey slurped inteligent ajutorului rece metru și a făcut-o activității sale de a impune "nebunie metru inteligente" pe întreaga populație din California.

Așa se face că următorul Thurs. - Ca Mike Peevey încheie cariera CPUC si plimbari pe sub un nor de scădere a anchetelor de corupție - Comisia va marca trecerea lui prin vot în locul moștenirea lui - un act criminal, în esență, ceea ce va pune în pericol sănătatea, intimitatea, siguranța și securitatea intreaga populatie a statului. Hellofa de locuri de muncă, Mike!

Vă rugăm să se alăture multe alte ratepayers indignată și a cetățenilor publice la CPUC 08:30, joia viitoare 505 Van Ness Avenue și lăsați comisari știe că această decizie nelegitim sfidând voința publică nu poate rezista. Este finalul unui CPUC Procedurii defectuoasă, dar doar începutul opoziției public care va rula în cele din urmă înapoi ceea ce va veni să fie văzut ca unul dintre deciziile cele mai inedita experienta tehnocratice și dezastruoase din istoria Californiei. [ Descarcă versiunea PDF aici. ]

James Heddle co-directioneaza EON - Opțiuni ecologice Rețeaua. EON a fost un intervenor oficial în CPUC Opt-Out Procedurii Eon3EMFblog.net pe Facebook: EON - Rețeaua Opțiuni ecologice pe Twitter:. EonNewsNet

Pentru mai multe: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org
===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Ce ne dorim? GRID WISE! Când vrem? ACUM!

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Nu foarte "inteligent". Utilitati Publice Comisia California (CPUC) a propus decizie privind Meter opțiunile de renunțare "inteligente" va fi votat pe 18 decembrie, 2014. ignoră problemele vitale și sfidează voința publice. Cartoon de James Heddle

Ceea ce ne dorim:
• alegere democratică informat, nu de sus în jos, dictează tehnocratice
• individuale nu-cost opt-out
•-Clădire la nivel nu-cost opt-out
•, nu-cost opt-out la nivel comunitar
• Anularea și roll-back a SM roll-out și întreaga "rețea inteligentă" sistem / înșelătorie
• investiții într-o "grilă înțelept" descentralizat bazat pe mici dimensiuni distribuite facilități de generare bazate pe surse regenerabile de energie și gestionate de entități deținute public și public responsabile.

Ce e în neregulă cu agenda "rețea inteligentă":
• sa de sus în jos, de profit, impus fără dezbatere publică și cercetarea tuturor multiple domeniile sale de impact corporativ: efectele asupra sănătății umane și biologice; siguranță; vulnerabilitatea la hacking și manipulare malware; intimitate colectare a datelor -Personal în scopuri de marketing și de supraveghere; eficienței economice și de economisire a energiei; funcționalitatea de bază.

• Se bazează pe un model învechit de afaceri, adică, utilitarul privat-investitor cu capital (IOU) operează facilități de generare, pe scară largă centralizat furnizează o regiune mare desemnat monopol cu ​​energie de la poluante, non-regenerabile, toxic surse - cărbune, gaz și reactoare nucleare.

Ce e în neregulă cu Smart'Meters wireless '::
• They do not function as advertised either technologically or economically.
• They are a danger to human and biological health as well as to safety, privacy and grid security and stability.

What's wrong with the Opt-Out proceeding and Proposed Decisions:
• They violate California state law and the CPUC's own codes and regulations.
• They fail to address fundamental issues of consumer protection, property rights, human health, public safety, science-based, democratic decision-making and due process.

What's wrong with the CPUC:
• It is corporately captured, corrupt and inimical to the public interest.

What's wrong with PG&E:
• A long history of criminal behavior against the public interest
• Under multiple federal indictments
• Demonstrably incompetent

Download PDF here.
===========
Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comentarii oprite

Va CPUC OK o inteligentă Meter Opt-Out "Protecția Racheta?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Plata Up sau vom Break rotulele!
Neagă vechea zicala că "două capete sunt mai bune decât unul," nici de "contoare inteligente" opt-out propus deciziile CPUC prin Drept administrativ judecător Amy Yip-Kikugawa și ieșirea președinte Michael Peevey face cu cheie sănătatea umană, siguranță , intimitate sau nesiguranță hacking emite mișcarea noastră a fost încercarea de succes să aducă în atenția lor de ani de zile.

Care este diferenta?
În cazul în care a anunțat un utilitar de gaz a fost de gând pentru a pompa gaz otravă în fiecare casă din cartier, sau un utilitar de apă a amenințat că va pune otravă în alimentarea cu apă a comunității, cu excepția cazului în clienții le-a plătit să nu lunar, ar fi clar ca ce mafioți folosit pentru a apela un "șantaj". You pay the collection goons when they come by and they agree not to wreck your business or break your kneecaps with a baseball bat.

How is that old 'protection racket' scam different than having to pay not to have a toxic wireless meter installed on your home?

Cu toate acestea, asta e doar ceea ce oricare dintre aceste decizii propuse vor face daca este aprobat printr-un vot al comisarilor, poate la fel de devreme ca luna viitoare.

EON Comentarii despre CPUC Deciziile opțiunea de neparticipare
Ca o "parte" a interveni în cadrul acestei proceduri, EON depus observațiile sale cu privire la deciziile propuse marțea trecută. You can download a PDF of our filing here.

Link-uri la deciziile propuse sunt aici:
Decizia propusă ALJ Amy Ip-Kikugawa lui
Supleant decizia propusă Michael Peevey lui

S-ar putea dori să le face cunoscut ce credeti într-un e-mail: ALJ Yip-Kikugawa și consilier comisar Peevey lui Manisha Lakhanpal .

Puteți, de asemenea, lobby comisarii: Mike Florio 415-703-1840 / Catharine Sandoval 415-703-2593 / președinte Michael Peevey 415-703-3703 / Carla Peterman 415- 703-1407 / Michael Picker 415- 703-2444

Please plan to attend on Thursday, December 18, 2014, 9 am at 505 Van Ness Ave, San Francisco. Aceasta va fi ultima zi de președinte Peevey a Comisiei.


===========


Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

Ding Dong, a Peevey Gone - Cine-L va înlocui?

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Former CPUC staffer Dan Berman, co-author of "Who Owns the Sun?" speaks at an Oct. 2, 2014 press conference on the CPUC steps. Photo: EON

[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

EON's Mary Beth Brangan addresses the Commission, calling for reform. EON fotografie

A Call for Reform
EON's Co-Director had this to say to the Commissioners during the public comments of the Oct. 2, 2014 CPUC meeting: [ Click here for video . ]

Having just returned from the NY People's Climate Convergence, I'm freshly aware that at this crucial time when we have just a few decades to avert the worst of the catastrophic effects of climate change, how the CPUC regulates monopoly utilities is increasingly critical.

That's why the pattern of corruption we've witnessed is even more disastrous.

From collusion with PG&E regarding the horrendous disaster in San Bruno; to colluding with PG&E regarding spying on ratepayers objecting to forced installation of harmful 'smart' meters; to colluding with Southern California Edison over who pays for their terrible management of San Onofre nuclear reactors; the pattern of corruption is clear.

But I was still shocked when I was told by a reliable source, a former CPUC President, that as my dear friend and colleague, Barbara George was dying, her intervenor compensation was deliberately withheld, though people at the Commission knew she needed the money for her cancer treatment.

After friends and lawmakers intervened, a check was finally released but Barbara died before it came.

Today I stand with both the dismayed public and your own CPUC staffers who are calling for a Commission they can be proud to work for.

Corruption and climate crisis, aging nuclear reactors, hazardous wireless meters and natural gas pipelines don't mix.

San Francisco, Oct. 2, 2014 - President Peevey and CPUC Commissioners listen to a string of public comments calling for Peevey's ouster. A week later he resigned. EON photo.

Peevey's Gone – Who Will Replace Him?

By James Heddle – EON, the Ecological Options Network (Updated)
[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

'You can't fire me, I quit!'
Clean energy, nuclear free and stop-smart-meter activists won't have Michael Peevey to kick around any more. The beleaguered, utility-friendly CPUC President
resigned Thursday in what the LA Times called a 'pre-emptive' move to avoid non-reappointment at the end of his expiring term in December. Peevey threw in the towel just one week after angry citizens held a press conference on the CPUC steps and packed a boisterous Commission meeting to demand his ouster. [ See videos below ]

"Dl. Peevey, you're a putz. You're cozy in bed with PG&E. So we're pink slipping you.” Those were the words of Code Pink activist Cynthia Papermaster as she disrupted the opening of the Oct. 2 public comments period and was escorted out by security personnel.

Peevey's own hasty exit came after weeks of controversy following disclosures of too 'cozy' e-mail exchanges between him and other CPUC representatives and Pacific Gas & Electric officials in connection with the San Bruno gas disaster. The obvious implication in the public mind is that that cozy relationship obtains on other issues and with other utilities, and has become the normal MO of the Commission. Even the Commission employees threatened rebellion at a recent staff meeting, tired of 'being ashamed' of working for such a compromised agency.

Photo: EON

“Twelve years as President is [sic] enough.”
Peevey's statement in the brief Commission press release announcing that he would not “seek reappointment” carried an irony in many eyes. Those twelve years spanned the era of deregulation and privatization and were certainly 'enough' for the CPUC to become what many regard as the poster child for regulatory capture. Too friendly relations between regulators and regulatees, (ie, investor-owned, for-profit, monopoly utilities, aptly called IOUs) seems to be the norm from the local to the national and even to the global these days – note the International Atomic Energy Agency's (IAEA) flaccid response to the Fukushima nuclear disaster.

But the CPUC's stance toward both Southern California Edson's bungling at it's now-shutdown San Onofre nuclear plant between LA and San Diego and PG&E's performance in relation to wireless smart meter rollout, San Bruno gas line maintenance, and management of it's Diablo Canyon nuclear plant north of Santa Barbara, strikes many observers as especially egregious. Peevey's twelve-year tenure leaves behind a 'culture of conviviality' between the Commission and the corporations that puts both the public interest and public safety at risk.

Can that culture be reformed by changes at the top? Or does the very model of a governor-appointed, rather than a publicly-elected Commission need to be seriously considered? With sweeping structural reform unlikely, attention will now focus on who Governor Jerry Brown will appoint as the next CPUC president. ( Peevey will still be voting on CPUC decisions until the end of the year; plenty of time to do more mischief. )

Who's Next?
Two names already being suggested by progressives are former California Energy Commission Executive Director, attorney John Geesman, and former federal Nuclear Regulatory Commission Chairman Gregory Jaczko.

You can bet the utilities have their favorite candidates, too. Given the fact that Brown has two former PG&E VPs in his inner circle [ Nancy McFadden, his Executive Secretary - who ran the company's Prop 16 campaign to block community choice energy projects - and Dana Williamson, his Cabinet Secretary ], the likelihood of a major shift in leadership at the CPUC seems slight. But you never know. Public outrage and pressure has brought us this far. Now is the time to organize, agitate, advocate and push hard for the changes we want.

Some YouTube subscriber feedback thus far on the public comments:

SIGRUNN9
Well done Ladies and Gentlemen! Bravo, you inspire me to start getting out there and stating “I am mad as hell and I am not going to take it any more!”

jeansprettypups
Excellent I stand with these people, and I want to see all nuclear plants shut down as well of all nuclear waste taken care of period

Reverend Galileo
The east coast hasn't caught on yet, come on people, we must share this.

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

EON Știri nucleară Update - 14 iulie -Post de carbon Radio

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

This former Fukushima resident has learned from experience. Photo courtesy Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani and Harvey Wasserman on KWMR's Post Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context – Information is Empowerment – we need to know about these things in order to engage and do something about them. They form the overarching context for this report.
• Global Climate change – 6th Great Extinction of species
• Chemical / electromatnetic / radioactive pollution of the planetary biosphere
• Impending collapse of the war-based, free market economic system on track to destroy its host planet
• US/NATO 'full spectrum dominance' first-strike military posture re earth's remaining resources
• The nuclear energy / 'waste' / weapons connection

Japan Update
Women of Fukushima — EON correspondent Umi Hagitani
For more on this story: Kazue Morisono & Saeko Uno: “Women of Fukushima against Nuclear Power”

Regional Updates
US Update
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR bill 2145 — utilities' attempt to kill community choice energy
Hanford — Fukushima-on-the-Columbia
WIPP — new releases, still no certainty re:cause, back-up of waste program
EPA proposal to raise 'safety' standards 350x — “good for profits and health”
Nuclear 'Posture' Review — first strike doctrine, 'Life Extension Program', new nuke sub fleet
Reactors as 'terrorist weapons in place' — case of Ukraine

Harvey Wasserman on Nuclear History

Nuclear energy/waste/weapons connection
A 1951 study undertaken by the AEC concluded that commercial nuclear reactors would not be economically feasible if they were used solely to produce electricity; they would be, however, if they also produced plutonium which could be sold.

The 1952 Annual Report for Commonwealth Edison is instructive on this point:
By “dual-purpose” we mean that the plants would be primarily for the production of power but would also would produce plutonium for military purposes as a by-product. In our judgment, these plants…would be justified from an economic standpoint only if a substantial value were assigned to the plutonium produced.”

In a document from the Los Alamos National Laboratory dated August, 1981, is this statement:
“There is no technical demarcation between the military and civilian reactor and there never was one. What has persisted over the decades is just the misconception that such a linkage does not exist.” Those guys ought to know.

Uranium In/Plutonium Out Deal
What finally got the private utilities interested in nuclear energy for electricity was that the government agreed to supply them with the uranium to power their reactors in return for the resulting plutonium.
Nuclear energy production MEANS nuclear weapons proliferation. For more see this .
Anyone who says they want nuclear power is essentially saying they favor nuclear weapons proliferation. Can't have one without the other.
And it is vital to remember, any nuclear plant IS a potential nuclear weapon-in-place for terrorists.

Nuclear Irony
As the US and 'partners' negotiate with Iran over how many centrifuges Iran can have, Turkey has just announced plans to build up to 12 new nuclear reactors on it's Mediteranian and Black Sea coasts with Russian, French and Japanese support. What's wrong with THIS picture? Turkey's nuclear projects to exceed $70 billion

What a 'Limited Nuclear War' Would Do to the Planet

===========
Dacă vă place munca EON lui puteti sprijini, indiferent de nivelul de buget, aici.

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon
Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu

GRID TRUE - Trecerea de la "inteligente" pentru a Înțelept - actualizat

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

An 'Internet of Things,' Bots, Algorithms, Corporations and… Big Brother

The Hacking Issue
The spy guys' views are borne out in the recent CNN report, Connected TVs, fridge help launch global cyberattack. It tells how wirelessly connected “smart” household appliances such as routers, televisions and at least one refrigerator, were recently used in a massive global cyber attack to launch malicious emails, spam and phishing.

Commenting on the CNN report, author and electro-magnetic pollution expert Blake Levitt had this to say: “Highly recommend that anyone buying new appliances/household electronics makes sure they are not 'smart' 2-way enabled with embedded antennas. If enough people refuse to buy them, perhaps this will begin to implode. Not only is the RF component dangerous but the appliances themselves are easily hacked. Until this recent hacking, it was thought that only the meters were vulnerable as potential portals into the entire grid. This entire approach needs to be completely re-thought and re-engineered.”

The 'Smart' Meter Issue
Dr. Timothy Schoechle, the author of Getting Smarter About the Smart Grid , has been engaged in development of electric utility meters, home automation systems, gateways, and energy management systems for over 25 years and sits on several international standards setting committees related to the smart grid and to home and building automation systems.

Schoechle calls the smart meters being rolled out across the US “a canard—a story or hoax based on specious claims about energy benefits….” He goes on to explain how state and local governments, and environmental organizations, have been misled about the purported benefits of 'smart' meters.
His paper addresses how 'smart' meter investments, using billions in stimulus funding, do not benefit ratepayers or support economic growth, but financially prop up unsustainable Investor-Owned-Utilities (IOUs), while postponing investment in genuine 'smart' technical solutions and the inevitable transition to a decentralized and democratized electricity system.

Dr. Karl Maret, engineer and MD, will be speaking on the Commonwealth Club panel. El
points out that since microwave emitting Smart Meters were installed as part of the Automated Metering Infrastructure (AMI) upgrade by utilities in California and elsewhere, numerous health complaints have been reported, especially by electrically hypersensitive individuals.

Dr. Maret's talk as part of the Commonwealth Club panel on the Smart Grid will address concerns of potential health challenges from electromagnetic fields in our current increasingly wireless society and how Smart Meters are adding an additional layer of non-thermal electromagnetic environmental exposure that hasn't been studied prior their deployment. This may have important long-term health implications for our society.

In her article WHO KNEW? – The Wireless Smart Meter Meltdown , electro-magnetic pollution protection consultant Cindy Sage puts it this way,

Facebook Stare de nervozitate E-mail Linkedin Digg Delicios Reddit Stumbleupon

Leave a comment Postat în Uncategorized | Lasă un comentariu