"Järjestelmän muutos" Kaliforniassa?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Onko CPUC pidemmälle uudistus? Kolme valtion lainsäätäjille usko.
James heddle ja Mary Beth Brangan
[Rajat lähetetty PlanetarianPerspectives.net ]

Mielenosoittajia CPUC edellyttävät shutdown PG & E: n Diablo Canyon, Kalifornian viimeinen toiminta ydinreaktoria. EON kuva

Iron laki PUC Corruption
Vuonna 2006 Werner Troesken julkaisi paperin National Bureau of Economic Research julkaisun "Korruptio ja uudistus: Lessons from Amerikan Economic History" otsikkona vallanvaihdos ja korruption. History of Public Utility asetuksen . Siinä Troesken tarkasteltiin historian julkisten palvelujen palkkioita ja ihmetteli, vaikka sekä julkisella että yksityisellä yrityksiä uudistusta, hyödyllisyys sääntelyn näyttää aina vajota korruptioon. Näin hän kuvaa hypoteeseja ja tutkimustuloksia, mitä voisi kutsua Troesken Iron laki PUC Corruption:

"Ensinnäkin, korruptio on yleinen yleishyödyllinen aloilla; korruptio on olemassa, jossain muodossa, kaikissa sääntelyyn ja omistusjärjestelyjä. Toiseksi järjestelmä muuttui apuohjelma toimialoilla ei poista korruptiota; se vain muuttaa tyyppinen korruption havaittu. Kolmanneksi tahansa hallinnon järjestelmän (esim valtion sääntelyä tai kunnan omistukseen) korruptio kasvaa yhä vakava ajan ja jossain vaiheessa, tulee poliittisesti kestämätön. "S. 260

Hän toteaa,

"Perustuen historialliseen Edellä esitetty vaikuttaa siltä, ​​että korruption ja tarve kitkeä korruptio, kun se saa liian kalliiksi, osuus tehoa vallanvaihdos. Tässä yhteydessä suuntaa vallanvaihdos-julkisesta yksityiseen, tai yksityisen ja julkisen on toisen kertaluvun merkitystä. Tärkeintä on joitakin radikaaleja hajottua institutionaalisen matriisin häiritä taustalla korruptoitunut suhteita. Valitettavasti tämä häiriö on vain väliaikaista, ja vähitellen uusien korruption esiin ja on jälleen eriteltyinä institutionaalisen muutoksen. "S. 278

Cartoon kiitos emfsafetynetwork.org ja narellecartoons.com

PUCs "Hallitseva Korruptio Gene - presidentti Picker n Perplex
Kalifornian Public Utilities komissio voisi toimia juliste lapsen Troesken Iron Law. CPUC perustettiin vuonna 1911 alle progressiivinen aikakausi kuvernööri Hiram Johnson seurauksena kansalaisten aloiteoikeus ja perustuslain muutos stimuloi laaja julkinen skandaali noin Rosvo Railroad Barrons "korruptio Kalifornian politiikassa ja taloudessa.

Vuosien komissio on kasvanut monimutkainen, Hydra-johdossa byrokratiaa , joka - huolimatta sen ällistyttävää järjestelmä toimihenkilöt, säännöt ja menettelyt - on kuitenkin altis manipulointia sekä sisäisten ja ulkoisten toimijoiden.

Nyt sata vuotta myöhemmin, virasto pyritään suojelemaan yleistä vastaan ​​ahneuden ja epäpätevyyden on tullut, kuten entinen CPUC presidentti Loretta Lynch asettaa se, "roistovaltioiden virasto." Lähes päivittäin paljastukset laajalle levinnyt korruptio edelleen ehdottaa järjestelmään lähestyy unreformability.

Äskettäin nimitetty Michael Picker - pitkät Kuvernööri Brown sisäpiirin - on luvannut "avoimuuden" taas, samaan aikaan, virasto on menojen jopa 5200000dollari palveluista high end lakiasiaintoimisto Sheppard Mullin vastata useiden rikostutkinnan nyt käynnissä. Ensimmäinen tehtävä Sheppard Mullin oli neuvoja, mitä asiakirjoja vapauttamaan, pidättää tai erotettava edessä julkista rekisteriä pyynnöistä suojelemiseksi CPUC liiasta avoimuudesta.

"Järjestelmän muutos" varten CPUC? AB 825
Joten, seuraava Troesken Iron lakia, mikä merkitsisi "radikaali hajottua institutionaalisen matriisin häiritä taustalla korruptoitunut suhteita", vaikka vaikutukset "Tämä häiriö on vain väliaikaista?"

Käytössä 06 helmikuu 2015 California Assemblymember Anthony Rendon , jonka 63. District kattaa yhdeksän SoCal kaupunkien ja väylä pohjoisen Long Beach, esitteli Assembly Bill 825, jonka tavoitteena on vastata tähän kysymykseen. Muutettu yleiskokouksessa 20. huhtikuuta 2015 AB 825 muuttaisi ja tarkistaa osia valtion Public Utilities Koodi, jotka liittyvät Public Utilities komissio. California State senaattorit Jerry Hill ja Mark Leno ovat myös punnitaan tarkistuksen ehdotuksia. Senaattori Leno sponsoroi SB 215 , rinnakkainen CPUC uudistus Bill valtion senaatissa.

Assemblymember Rendon toimisto on kysyttyään ehdotuksia lakiesityksestä ja järjestää kokous Sacramento Torstai, Toukokuu 7 kuuntelemaan tuloon. [Taustaa info PDF: n tarjoamat hänen toimistonsa ovat täällä ja täällä . ] Osoite ehdotuksesi Alf W. Brandt, Lainsäädäntöjohtaja, Assemblymember Anthony Rendon State Capitol - Huone 5136, Sacramento, Kalifornia 95814 e-mail: Alf.Brandt@asm.ca.gov

EON antaa seuraavat suositukset ja raportoi jatkossakin tätä tärkeää asiaa. Koska "virallinen välittäjiltä" nimissä yleisen edun CPUC oikeudenkäynnissä viime useita vuosia, meillä on muutama alustava kysymys ehdotuksia toivomme loppulaskun yhdistyvät AB 825 ja SB 215 - kuten lopulta ohi - käsitellään:

Tarvitsemme tiukkaa täytäntöönpanoa CPUC kohdat 451 & 453 (b) jotka ovat törkeästi huomiotta, kun kyseessä on pakko asentaa ns "älykkäiden" metriä.
Erityisesti:

451 "Jokainen liikelaitos on toimitettava ja ylläpitää riittäviä, tehokkaita, juuri, ja järjellinen rikoksentekovälineet, laitteet ja tilat ... jotka ovat tarpeen edistää turvallisuutta, terveyttä, mukavuus, ja mukavuus sen suojelijoita, työntekijät ja julkiset . "[korostus lisätty]

ja

453 (b) "Ei yleishyödyllinen rajoita, haitta, tai edellyttää eri tahtiin tai talletuksen määriä henkilön takia syntyperä, sairaus, siviilisäädystä tai muutos siviilisääty, ammatti, tai mikä tahansa ominaisuus lueteltu tai määritelty § 11135 on Hallituksen Koodi. "[korostus lisätty]

Kun kyseessä on "älykkäät" metriä, tuhansia ratepayers äänekkäästi vastustanut pakko asennus sähköisen RF-emittoivan metriä. Sadat raportoitu vakavia terveydellisiä vaikutuksia ja vammoja.
Kärsiville altistumisesta pankeille useiden metriä asuntoja, osakehuoneistojen ja liike-elämän toimistot ovat vakavassa vaarassa. Tulipalot, häiriöitä muiden langattomien laitteiden, bill ylilataamista ja yksityisyyden vaikutusten mikroaaltouuni lähettävä mittarin mega-tiedonkeruun voidaan myydä kolmansille osapuolille ovat kaikkia vaikutuksia, josta raportoitiin ei-reagoiva CPUC lisäksi haitallisia terveydelle vaikutuksia. Vaikka ihmiset vastustaa monin tavoin, CPUC huomiotta perusteitaan ja vireille etukäteen ja kuukausimaksu niille vaativiin säilyttää vanhan mekaanisen mittarin. Tämä on maksavat ole tätä vaarallista mittarin että oikeusministeri raportit Illinois ja muut valtiot ovat päättäneet olla mitään etua ratepayers.

Vuonna pistely kirjeessä valtion Department of Public Utilities komission, esimerkiksi asianajaja Massachusetts Oikeuskanslerin Martha Coakley toimisto huomautti laajamittainen testejä Illinoisissa ja muualla jotka metrin ole perustellut niiden kustannuksia. Michigan oikeusministeri Bill Schuette jätti puku valtion vetoomustuomioistuin, jossa todetaan, ettei ole net taloudellista hyötyä kuluttajille aiheutuvat käytöstä älykkäiden mittareiden ja että on epätodennäköistä, tulevaisuudessa mahdollisesti hyötyä. Hovioikeus sovittu. Illinois oikeusministeri Lisa Madigan sopinut Schuette, jossa todetaan: "laitokset eivät ole osoittaneet miljardeja dollareita etuja kuluttajille näiden uusien metriä, mutta ne ovat osoittautuneet he tietävät miten voittoa. "

Esteetön Media Access mukaisesti Kalifornian 2004 Bagley-Keene Open Meeting Act sekä yritys- ja riippumattomien tiedotusvälineiden järjestöjä ja kansalaisia ​​toimittajille.

Ex parte sääntörikkomukset on asetettava syytteeseen, ja estää muutosta komission hallintokulttuuriin. Institutionalisoitu suhtautuminen julkisten kannattaa vihollisina "ja hyödyllisyys virkamiesten kanssa on vaihdettava.

Authentic julkisuus komissaarit - Kansalaiset ja kannustettava ryhmän edustajien tulisi olla mahdollisuus tavata komission ja heidän avustajansa asianmukaiset yksipuolisen raportoinnin, ei vain apuohjelma avainhenkilöt. Komissaarien ja henkilökunnan on virallisesti vastaanottaa ja rekisteröi viestintää yleisölle.

Valituksen käsittely - Julkinen valitukset olisi virallisesti vastaanottaa ja julkaistiin verkossa sekä konkreettisia toimet ongelmien ratkaisemiseksi.

Avoimuus Renewable Energy Accounting - CPUC tulisi valtuuttaa apuohjelmia seurata aurinko katolla sähköntuotannossa voidakseen täysin hyödyntää sitä kautta sähköasemaa. Uusiutuvan energian määrä näin syntyvän tulisi avoimesti ilmoitetaan. Tällä hetkellä se ei seurata.

Avoimuus Utilities Energy Efficiency Program Reporting - CPUC myönnetty suuria bonuksia apuohjelmia perusteettomia Energy Efficiency Program voittoja. CPUC hetkellä antaa veronmaksaja-pohjainen Energy Efficiency varoja apuohjelmia ja jättää niitä voidaan käyttää kaupunkien ja muiden yhteisöjen, joilla ei ole eturistiriitaa säästää energiaa ja joiden EE ohjelmat ovat aidosti tuottanut tuloksia aikaisemmin.

Julkiset kommentit - Kansalaiset ja kannustettava ryhmän edustajien on voitava puhua avoimen kommentti "aikana ennen liiketoiminnan kokouksiin ilman epäreilua rajoja määräämiseen. Tiedottajat ei saa kieltää puhumasta tietystä asiasta, jos he ovat jo käsitelty sen aiemmissa kokouksissa.

Hallinto-oikeuden tuomaria on satunnaisesti valittu, eikä 'asioinut "heidän ystävällisyys etuja tiettyjen osapuolten komission menettelyssä. Asianajaja Larry Bragman, entinen pormestari Fairfax, CA ja nykyinen Marin County Water hallituksen jäsen, jolla on perehtyneisyyttä menneisyyden ja nykyisten CPUC toimintaa, laittaa sen näin:

"CPUC n hallinto-oikeuden tuomareita olisi osoitettava tapaukset sattumanvaraisesti (kuten liittovaltion ja valtion tuomioistuin) eikä komissaarit. Tämä vähentäisi vaikutusta yksittäisten komission jäsenten kirsikka poimia tuomareille ja vaikutusvaltaa kuulemistilaisuuksia.

"Kun määrätty tapauksessa lakia tulisi vaatia ALJ on kiinni saman oikeudellisen käytännesäännöt ja etiikan että Superior tuomarit seurata. Ei enää takaoven kokouksia asianosaisille tai komissaarit. "

Komissaarit olisi valittava sijaan nimitetty. Vaalit pitäisi olla avoin ehdokkaita kaikkien sidosryhmien aloilla, ei pelkästään yritysten ja poliittisten piirien ja hyödyllisyys sopiva kansalaisjärjestöjen, mutta Citizen ryhmien samoin.

Oikeudellinen Challenge päätösten - menettely päätösten on oltava avoimia suoraan ja ajoissa haaste Superior Court, eikä muutoksenhakutuomioistuimet.

Online Käyttäjäystävällisyys - komission verkkosivuilla olisi saatettava ajan tasalle ja sopeuttaa tukemaan ei-asiantuntija pääsy. Monimutkaiset lomakkeet olisi yksinkertaistettava. Videoarkisto olisi parannettava enemmän videon laatua ja saatavuutta.

Liian monimutkaisia ​​ja raskaita teknisiä ja menettelyyn esteitä julkisen ja intervenor tulo olisi poistettava.

Intervenor Korvaukset Pyynnöt olisi arvioitava ja hallitsi esittämiä satunnaisesti valittu hallinto-oikeuden tuomari muuta kuin ALJ menettelyn, johon intervenor osallistui. Korvauksia ei saa rangaistuksena manipuloida tai jätättää suhteessa henkilöllisyyden tai politiikan asemaan intervenor.

Havaitsimme esimerkki tästä, kun kuoleva intervenor n korvausta tahallisesti pidättämä CPUC, vaikka se oli tiedossa, mukaan entinen CPUC komissaari, joka puhui jonkun kanssa toimistolleen, että rahat tarvittiin intervenor syövän hoitoon. Tarkista saapuivat hänen kuolemansa jälkeen.

Tuemme California lainsäätäjien Rendon, Hill ja Leno niiden pyrkimyksiä CPUC "vallanvaihdos," kun taas muistaa Troesken Iron Law, "Tärkeintä on joitakin radikaaleja hajottua institutionaalisen matriisin häiritä taustalla korruptoitunut suhteita. Valitettavasti tämä häiriö on vain väliaikaista, ja vähitellen uusien korruption esiin ja on jälleen eriteltyinä institutionaalisen muutoksen. "

Yhdeksännentoista vuosisadan kuolemanrangaistuksen poistamista Wendell Phillips asian näin puheessaan Massachusetts Antislavery Societyn vuonna 1852, "Eternal valppaus on vapauden hinta."

==============

James heddle ja Mary Beth Brangan yhteistyötä suora EON - Ecological Asetukset Network

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Kaikki mitä olet halunnut tietää CPUC Cover-Up

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Toimittajan huomautus:
Tämä kaavio yllä ja alla olevasta tekstistä ovat asianajajat Mike Aguirre ja Mia Severson,
kuka olet edustaa alhaisen tulotason ratepayers vastaan ​​Etelä CA Edisonin
aikovat vaatia 5 miljardia dollaria asiakkailtaan varten
niiden typeriä virheitä San Onofre ydinvoimalan.

CPUC löivät päänsä Southern California Edison (SCE) tässä. Tämä tapaus on paljon samaa
kuvio kuten CPUC ja "älykkäitä" metriä, sekä PG & E ja Diablo
Kanjoni, loput ydinvoimala CA - omassa potentiaalia Fukushima.
Mary Beth Brangan

Mikä on cover-Up
Cover-up on yrittää peitellä todisteita väärinkäytöksistä. Vuonna passiivinen peittelyä tietoja yksinkertaisesti ole säädetty; aktiivisessa peittelyssä petos käytetään.

Lauseke koskee yleensä ihmisiä auktoriteettiasemassa jotka väärin valtaansa kääntää syyllisyyden väärinkäytöksistä. Ne, jotka aloittaa peitellä (tai heidän liittolaistensa) voi olla vastuussa rikoksesta.

Vaikka termejä käytetään usein samassa, peittely liittyy ennakonpidätys raskauttavia todisteita, kun taas liitu liittyy vapauttaa harhaanjohtavia todisteita. http://self.gutenberg.org/articles/cover-up

Ovatko edellä lueteltuja Harjoittaa 5,2 dollaria Million cover-up of lainvastaisen järjestelmän tehdä Edison asiakkaita maksamaan $ 5B suljetun San Onofre kasvi? Ovatko he saavat apua kuvernöörin toimistossa? Kuka Nancy McFadden?

Kuka Nancy McFadden?
Nancy McFadden oli Senior Vice President ja Senior Advisor puheenjohtaja ja toimitusjohtaja PG & E Corporation, ja sitä ennen oli Senior Vice President of Public Affairs PG & E Corporation ja Pacific Gas and Electric Company. Hän sai 1000000 dollaria PG & E ennen siirtymistään Brownin henkilöstöön. Nyt hän toimii johtoryhmän sihteerinä Kalifornian kuvernööri Edmund G. Brown, Jr. [katso: Korvaamaton sisäpiirin etsii ulos Kuvernööri Jerry Brownin intressit - "Entinen Kuvernööri Arnold Schwarzenegger tärkein avustaja oli Susan Kennedy, niin vaikutusvaltainen, että monet katsoa häntä de facto kuvernööri. Kukaan ei sano, että noin McFadden, asianajaja, joka on enemmän välittäjä kuin valmentaja kuvernööri vuosikymmenten politiikan kokemus. " ]

Nancy McFadden on pisimpään kannattaja Brownin lähipiiriin. Kuva: Robert Durell LA Times

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Tagged , , | Comments Off Posted in Uncategorized | Tagged , , | Comments Off

Peevey n (yksipuolisen) Party valittaa - "CPUC on nyt roistovaltiot virasto."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

"CPUC on nyt rogue virasto. Kaikki vallanjakojärjestelmää vallinneita CPUC on vioittunut. Peevey led että korruptio. "Loretta Lynch, entinen CPUC komission puheenjohtaja

Mielenosoittajat Ilmianna Swanky Hanky ​​Panky SF

12. helmikuuta 2015 kutsuma kulta-kohokuvioitu kutsut jäsenet hallitsevan energian eliitin kokoontuivat kimaltelevaa loisto Julia Morgan Ballroom - yksi San Franciscon lahden alueella on posh paikkoja - kunnioittaa yhden oman ja osoittaa solidaarisuutta hänen kanssaan hänen nykyinen travails.

Se olisi Michael Peevey (vasemmalla), joka äskettäin astui alas puheenjohtajavaltion Kalifornian Public Utilities komission (CPUC) jälkeen 12 vuoden valtakauden keskellä ristitulessa tutkimusten ja paljastukset takahuone käsitellään välillä häntä, hänen kollegansa ja henkilökunta ja apuohjelman virkamiehet heidän oli tarkoitus säännellä.

Tuolloin gaala on loistosta JMB, Peevey koti oli hiljattain ratsian valtion ja liittovaltion lainvalvontaviranomaisten tahallisuus takavarikoi todiste niiden meneillään olevia tutkimuksia. Trove 65000 sähköposteja juuri julkaissut Pacific Gas & Electric (PG & E) yksityiskohtaisesti vuorovaikutuksia hyödyllisyys ja komission henkilöstöä jo paljastaa hälyttävää, tontti-paksuuntuminen todisteita.

Kyseessä oli niin sanottu yksipuolisen välistä viestintää apuohjelma johtajat ja CPUC virkamiehet tapahtuu Kanadan pois julkisuudesta ja prosessi. Tällaiset vuorovaikutukset on tarkoitus ilmoitetaan kirjallisesti CPUC etenee osallistujat, "ex-parte" kokouksia. Ilmeisesti, alle Peevey, oli paljon, jotka eivät olleet.

Koristeellinen Julia Morgan Ballroom oli paikka 250 dollaria-levyn Peevey gaala, jossa tuotto menee UC Berkeleyn Goldman School of Business.

Peevey Ex Parte Party poopers
Joten, kaikki eivät suulla JMB että yö oli siellä juhlia Mr. Peevey perintö. Hieman outnumbering joukkue turvamiehiä oli mielenosoittajat tilalla lehdistötilaisuudessa oven Alttaripapit syötetty. (Full julkistaminen, EON molemmat dokumentoitu ja osallistuivat. Selaa alas videoreportaaseja ja media linkit).

MC-den konferenssin, joita tiedotusvälineet radio, tulostaa ja TV oli Ray Lutz of San Diego-pohjainen CitizensOversight.org , joka oli perustanut palkintokorokkeelle ja äänijärjestelmä ja runko hänen monet huolet miten Peevey n PUC palvelleen .

EON kuva

"CPUC nyt rogue virasto" - Entinen CPUC presidentti Liitosten Mielenosoittajia, puhuu Out

Niistä tärkeimpiä puhujia oli entinen CPUC presidentin, Loretta Lynch, Peevey edeltäjä, joka jauheliha ei sanoja tuomitsi yrityksen pyydystäminen CPUC alla Peevey ja merkinnät illan gaalassa "yksi iso yksipuolisessa kokous" suljettujen ovien takana.

Jotta entinen komission puheenjohtajan paikalle ja puhumaan julkisesti puolesta korko-maksajia tapahtumassa korosti vakavuuden nykyisen CPUC tilannetta ja kiireellisesti kiinnittää yleisön huomiota ja toimintaa.

EON kuva

Vedoten progressiivinen tarkoituksiin, jotka johtivat lähes vuosisata sitten perustamiseen CPUC mennessä Kuvernööri Hiram Johnson vastauksena julkinen skandaali on yritysten rikoksista ajan, entinen CPUC presidentti Lynch kehotti tänään kalifornialaiset nousta ylös ja vaativat merkittäviä uudistuksia in nyt heikentynyt ja häväisty komission, jonka tehtävänä on väestön suojelemiseksi hyvä, ei yritysten voitot. Katso hänen viime Chronicle Op-Ed pala: suuntaviivat jälkeiseen Peevey aikakausi CPUC

EON kuva

Kuka maksaa "Smart Meter" Fiasco?
Mary Beth Brangan EON, virkamies intervenor klo CPUC puolesta yleisön etujen "älykkään mittarin" pakko käyttöönotto kiista, on osa koalition kansalaisryhmien jotka vastustavat, että käyttöönotto uhkana ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle, yksityisyys , grid turvallisuus ja demokraattista valintaa. Yli 57 kaupunkia, maakunnat ja yksi heimo liittyi erilaisiin opposition pakotettu asennus "älykkään" metriä. Tämä vahva koalitio oli soluttautunut, vakoilla ja merkintä "kapinallisten" PG & E hallinta.

CPUC, nyt paljastaa vapautuu sähköpostit ovat olleet osa, joka takaa-the-scenes estäminen toimiin tilanteen korjaamiseksi äärimmäisen todellinen veronmaksaja huolenaiheita ja vammat, määräsi irvikuvaan tutkinnan, ja PG & E lopulta pakotettiin maksamaan pienen sakon valtion yleiseen rahastoon. CPUC kätki sen rikoskumppanuuden ajankohtana vaan on nyt perusteellisesti paljastetaan vapautettu sähköposteja.

EON liittyy monet muut sanovat malleja käytännön paljasti sähköpostitse ennätys ja pilvi korruption ympäröivän Peevey n poikkeamat komission heittää oikeutusta ja laillisuutta kaikki käsittelyä ja päätösten nojalla hänen hallintonsa kyseenalaiseksi.

EON on jättänyt rehearing äskettäin CPUC "älykkäitä" mittari opt-out päätös, joka pakottaa asiakkaat maksamaan extortionate maksu ei ole sähkö-myrkyllisiä, yksityisyyden rikkomisesta langattomat lähettimet kiintyneitä asuntoja. Lisäksi uskomme, nykyinen päätös on epäoikeudenmukainen ja laiton pyrkiessään nauhat kuntien ja läänin luottamushenkilöille niiden perustuslaillisesti valtuutettu valtaa ja vastuuta turvallisuuden suojelemiseksi ja yksityisyyttä ainesosia. Se itse asiassa väittää, että laitokset oikeudet valtti paikallisesti valittujen virkamiesten osalta kuntien luvakesopimuksia, joita käytetään säätelemään apuohjelmia toimintaan paikallisissa lainkäyttöalueilla.

Lehdistötilaisuudessa, Brangan huomautti rinnakkain käyttämät CPUC sekä San Onofre menettelyssä päättää, kuka maksaa So Cal Edisonin kalliita virheitä ja huonoa hallintoa ja "älykkäitä" mittari menettelyssä että määritellään kuka vastaa kustannuksista jättäytyä haitallisten ja vaarallisten "älykkäitä" metriä. Hän korosti, että todellinen säädin suojaa ratepayers vastaan ​​voimakas apuohjelmia.

EON kuva

Kuka maksaa San Onofre?
San Diego asianajaja Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson lisänneet painetta ja riita kuin kaupunki San Brunon joka johti paljastaa vapauttamista 65000 sähköposteja. Aguirre ja Severson julkaisi äskettäin raportin, jossa eritellään heidän havainnot "väärinkäytöksistä ja institutionaaliset korruptio on Kalifornian Public Utilities komissio." [ pdf here ] (Selaa alas meidän haastatteluihin Severson ja Aguirre)

Aguirre kehotti tutkimaan, miksi CPUC alla Peevey todennut, että ratepayers on maksettava 3500000000 dollaria sähkön he eivät koskaan saada Southern California Edisonin San Onofre ydinvoimala, joka on suljettu lopullisesti, koska viallisen ja laittoman tekemät päätökset voimayhtiön hallinta.

Vaikka San Onofte ydinreaktoria suljetaan, tehdas on edelleen tallentaa tuhansia tonnia erittäin radioaktiivista ydinjätettä, tallennetut ohuita teräsastioissa että NRC sanoo voi haljeta alkaen meriympäristöön. [Lisätietoja tästä elintärkeässä asiassa - miten hallita satoja tuhansia tonneja radioaktiivista jätettä, joka on tappava pidempään ihmisen sivilisaatio on vielä olemassa, nyt pidetään paikan päällä yli 100 ydinvoimaloissa ympäri maata, jossa ei ole ekologisesti turvallisia tiloja mennä - käymään Donna Gilmore erinomaisen kotisivut: SanOnofreSafety.org ]

EON kuva


Kuka puolustaa Diablo Ilmiantajien?
Steve Zeltzer of Labor Project vaati suojelemiseksi ilmiantojärjestelmiä työntekijöitä. Hän huomautti, että molemmat PG & E ja Southern California Edison potkut ja kosti vastaan ​​työntekijöihin yritti vakavien turvallisuuskysymysten. Jos työntekijät näkemästään vaarantaa julkisen ei voi puhua ja saada tuloksia, me kaikki kärsivät. Todelliset tulokset ovat kuolemantapauksia, loukkaantumisia ja tuhoa San Bruno, sekä San Onofre säteilyn vuodot ja tuhansien loukkaantumisten ja monien tulipalojen "älykkäiden" metriä.

Hän vaati, että ei vain CPUC virkamiehiä vaan salaa yhteistyössä PG & E ja So Cal Edison johtajien syytteeseen ja syytteeseen heidän rikollisiin tekoihin, jotka johtivat kuolonuhreihin ja loukkaantumisiin ja korkein sähkön hinnat maassa.

Video Raportit ja Media Linkit ovat seuraavat:

Protestoivat Peevey n (ex parte) Party
12. helmikuuta 2015 kymmeniä lähinnä eliitin ystäviä ulkomaille lähtevien CPUC presidentti Michael Peevey maksettu 250 dollaria per levy kokoontuvat posh Julia Morgan Ballroom San Franciscon kunniaksi Mr. Peevey n "elinaikana saavutuksia."

Tervehdys ne ovella olleet mielenosoittajat - kuten Loretta Lynch, hänen edeltäjänsä komission puheenjohtajana. Eivät tulleet juhlimaan, vaan tuomitsemaan ja paljastaa kulttuuri korruption Peevey n 12 vuotta valtakauden on jättänyt jälkeensä.

Kaiuttimet ovat olleet entinen California Public Utilities komission puheenjohtajan Loretta Lynch; Ray Lutz of CitizenOversight.org; EON: n Mary Beth Brangan; Steve Zeltzer of Labor Videoprojektin; ja San Diego asianajaja Mike Aguirre.

Näyttäjä Upota Koodi:

CBS Channel 5:
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

NBC - 31 heinäkuu 2013
Lentänyt, kestitä juhlallisesti edunvalvojia "Dimes?
CPUC presidentti hyväksyi 165000dollari vapaa matkasta yhdistyksille ja erityisiä etuja viimeisten kuuden vuoden aikana

EON Skype haastattelu
Selättäminen CPUC Backroom tarjoukset - Maria Severson
Tässä Skype haastattelussa, San Diego asianajaja Maria Severson puhuu vaikutuksista ilmestyksiä PG & E: n löytö 65000 e-mail vaihtoa sen johtajat ja California Public Utilities komission virkamiehiä, mukaan lukien entinen CPUC presidentti Peevey.

(Olemme pahoillamme, että äänen ja videon laatu tässä haastattelussa Skype ei vastaa tavallisia standardeihin. Uskomme sisältö on tärkeää julkistaa.)

EON Video
Kuka maksaa San Onofre? - Mike Aguirre
Attorney Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson ovat keskellä kehittyvien paljastukset CPUC virkamiesten liian kodikas suhteita virkamiesten apuohjelmia niiden on tarkoitus säädellä. Tässä toukokuu 2014 haastattelun Aguirre kertoo avainkysymyksiä tässä nyt-laajeneva asia. Hän kertoo, miten hän yrittää kyseenalaistaa sitten CPUC presidentti Peevey aiheutti tunteenpurkaus, jotka ovat voineet alkoi Peevey nykyisen ongelmia.

Related Media Linkkejä

UT-San Diego
Puutteellinen San Onofre hanke höyrytetty päälle
680.000.000 dollaria korvaavan generaattoreita ei sovelleta virallista kustannusselvityksen
Jeff McDonald9: 03 amFeb. 14, 2015Updated4: 18 pm

... Se oli pommi ilmaiseminen kaikilla mittareilla: top apuohjelma säädin Kaliforniassa hahmotellaan miljardien dollarin käsitellä vanhempi Edison asianajaja salaa luksushotelli Varsovassa Puolassa .... Pickett, jonka talo on kävelymatkan päässä Peevey kodista La Canada Flintridge osa Los Angeles, jotted potentiaalia olevia sopimuksen, jonka Peevey pidetään.

Kronikka
Säädin antaa PG & E tutkia itsestään, kun San Bruno räjähdys
By Jaxon Van Derbeken
Päivitetty 19:42, lauantai 21 helmikuu 2015

CBS
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

UT-San Diego
Senaattori räjäytykset Cal yli Peevey puolue
Koulu saavat tulot juhla lähtevän apuohjelmia päällikkö
Jeff McDonald4: 22 pmFeb. 12, 2015

Dan Walters Daily: Michael Peevey kunnianosoitus on virheellinen
Julkaistu 10 helmikuu 2015
Vaikka paljastukset kyseenalainen ammatin harjoittamiseen, Kalifornian poliittinen eliitti kokoontuu tällä viikolla kunnioittaa entisen Public Utilities komission puheenjohtaja Michael Peevey, Dan sanoo. (11 helmikuu 2015)

Kronikka
Mielenosoittajat yrittävät pilata upea osapuolelle ex-CPUC head
JK Dineen
Päivitetty 08:47, perjantai 13 helmikuu 2015

KQED
CPUC Julkaisee 65000 Sähköpostit Vuosina sääntelyviranomaisten ja PG & E

San Jose Mercury
San Bruno katastrofi: PG & E releases 65000 sähköpostit PUC
George Avalos ja Pete Carey - Henkilökunta kirjailijoita

LA Times
65000 PUC-PG & E sähköpostit julkaistiin keskellä valtion ja liittovaltion antureista

Contra Costa Times
PG & E wields "läpitunkevaa" vaikutusvaltaa PUC, nyt kuvattu "roistovaltioiden virasto"
George Avalos ja Josh Richman - Henkilökunta kirjailijoita

LA Times
Uusi PUC päätoimittaja Michael Picker vannoo avoimuutta, keskitytään turvallisuuteen

SFBG Tällä viikolla
Secret Life of Michael Peevey
Kalifornian Top energiaa säädin rullina voimalla yritysjohtajat kulissien takana
24.05.11 - 15:25 | Rebecca Bowe |

SFBG Tällä viikolla
Secret Life of Michael Peevey - Sivu 3

TURN
Secret Life of Michael Peevey
TURN vastustaa kettu vartioi kanalassa. CPUC Presidentti Peevey on liian viihtyisä ja sähköyhtiöiden hän säätelee.

Tutkimusryhmille on indeksointi, arkistointi ja tutkimalla äskettäin julkaissut löytö 120,000+ PG & E / CPUC e-mail vaihtoa. Asianajotoimisto painostavat vapauttamaan lisää e-mail vaihto Southern California Edison (SCE). Tilaihme raportoinnista lisää paljastuksia mukaa kun niitä syntyy.

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Lähtevät CPUC Presidentin Myrkyllinen "Smart Meter" Legacy

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Sandi Maurer of EMF Safety Network addresses a people's press conference on the CPUC's 'smart meter' opt-out decision, MC-ed by EON's Mary Beth Brangan, Dec. 18, 2014. EON photo

Technocratic Tyranny and Corruption Trump Democratic Choice

His supporters say he's right up there with Muhammad Ali & the Pope.
Victims of his 'smart meter' opt-out decision want him in jail.

By James Heddle
EON – The Ecological Options Network

Merry Christmas…You, the People!
The December 18, 2014 going-away party ending Michael Peevey's 12-year tenure as President of the California Public Utilities Commission was quite a show. A parade of over 30 of his closest, most sycophantic friends had signed up to begin the routine 'public comment period' by giving lengthy speeches celebrating Peevey's alleged accomplishments and virtues.

One former fellow Commissioner, in the sermonic tones of a revivalist preacher, compared him to Muhammed Ali and the Pope.

Peveey's daughter had hired a videographer to make a record of the celebration that she planned give her father for a Christmas present. Her camera got an exclusive down-in-front position. The rest of the camera people were confined to the back of the room.

No Time Limit on Adulation
Up on the dais, presiding President Peevey appeared humbly unmoved by the encomiums being showered upon him by the adoring courtiers thus assembled. But it was noticed by those of us who had attempted to present testimonies in many previous public comment periods that the President did not impose on his friends the same 1-3 minute time limits we were used to his rigidly enforcing on us.

On äänestettävä komission että päivä oli päätös siitä ihmiset voisivat opt-out ottaa langattoman, elektromagneettisen pulssin lähettävä niin sanotut älykkäät mittarit "asennettuna kodeistaan. Massa, pakko asentaa tällaisia ​​metriä oli Peevey n Pet Project vuosia. Se oli mainostettu infrastruktuuri mahdollistaa luomiseen langattoman "älykkään energiaverkko," jota oltiin yritysten myymien maailmanlaajuisesti kuin "ratkaisu ilmastonmuutokseen." Käytännössä järjestelmä on tulossa olla täydellinen autonromu. (Voit selvittää miksi, siirry GettingSmarterAboutTheSmartGrid.org ) Kaikki tämän riskin vielä tutkimuksia eri asianajajien yleensä, mukaan lukien Illinois ja tilintarkastajien yleisen Ontarion, Kanadan lainsäätäjä, ovat osoittaneet nämä metrin johtaa juurikaan mitään energiansäästöä eikä etuja ratepayers. Sen sijaan hinnat ovat nousseet.

Super-hubristic, techno-utopistinen (money-making) vision vaativat kokonaisvaltaista "Esineiden internet (IOT) '- kokonaan uuden sukupolven langattomia," älykkäitä "laitteita (että kaikki on ostettava) jatkuvassa keskinäinen viestintä . Ei vain aiotte voi puhua ilmastointilaitteen tai jääkaapin tien kännykälläsi, mutta he puhuvat sinulle takaisin, uudelleensijoittamista komennot minuutti-to-minuutin energiankulutuksen rajoja paikalliselta Big Green "Veli apuohjelma.

Tässä prosessissa, sinä ja perheesi jäseniä ja lähistöltä ja muun maailman väestöstä olisi kylpee 24/7 jatkuvassa suihkussa sähkömagneettisten saastumisen vahingollisia ihmisen terveydelle ja onnellisuutta.

Nämä kaverit ovat todella hulluja.

Josh Hart of StopSmartMeters.org puhuu kansan lehdistötilaisuudessa CPUC n "älykkään mittarin opt-out päätös, 18. joulukuuta 2014. EON valokuva


West Marin - Cradle of "Smart" Meter "kapina"
Julkinen vastustus pakotti "älykkään mittarin rakentaa-out alkoi Sonoma ja Marin läänien ja leviämistä. EON on ylpeä järjesti ensimmäisen julkisen kokouksen asiasta Pt. Reyes Dance Palace. West Marin yhteisöjä taistelivat ja sai asennuksen lykkäystä. West Marin asukkaat, iloksi kansallisten tiedotusvälineiden, olivat tunnetusti pidätettiin estää asennusta kuorma. Pysäytä "älykkäitä mittareita" on nyt kansallinen ja kansainvälinen liike.

Mutta joulukuun 18., komissio oli valmis antamaan Peevey toiseen Christmas-cum käynnissä-away hetkellä parempi kuin hänen tyttärensä video. He olivat ilmeisesti menossa tekemään Peevey n Pet Project telineeseen jälkeisen Peevey Kaliforniassa elämää.
Mukaan päätösehdotusta: Yksilöllinen koti asukkaiden saisi kieltäytyä varten aloitusmaksun ja jatkuvaa kuukausimaksuja, joka päättyy kolmen vuoden kuluttua. Mutta asukkaat ryhmittyneet asuntoa, yksityisten yritysten ja valittujen hallitusten yhteisön kunnissa ei sallita opt-out. Peevey n sääntöjä.

Pelaa Rigged Game - "uuvuttavaa meidän korjaustoimenpiteitä."
CPUC n päätöksentekoprosessi, jota kutsutaan "menettely," oli venytetty, jossa lukuisia viivästyksiä ja byrokraattinen convolutions, yli kolme vuotta.

Virallisina "välittäjiltä" siinä menettelyssä, organisaatiomme, EON, Ekologinen Asetukset Network, oli työskennellyt muiden intervenor ryhmien kuten EMF Safety Network yrittää puolustaa yleisön edun nähden on voitto-odotuksiin etuja sijoittajien omistuksessa utilities (aptly called IOU's for short) like PG&E and Southern California Edison (SCE).

In practice, the decision means that the few individual residents that can afford to pay to keep their non-wireless, analogue meters will be lonely islands in a sea of electromagnetic radiation emitted by their neighbors' wireless meters all communicating wirelessly with each other 24/7/365.

Local elected authorities will be blocked from exercising their statutory mandate to protect the health, safety, privacy and security of their constituents. The increasing numbers of 'electro-sensitive' people being made sick and driven from their homes and work places by the growing 'soup' of electro-magnetic pollution will have no place to run to.

So, under a toxic cloud of corruption, celebrated by sycophants and cronies, Michael Peevey bowed out in a synthetic cloud of glory. But not before opponents of the 'smart meter' opt-out movement had our say.

We held a press conference on the CPUC steps before the meeting. After the orchestrated love fest in the 'public comment' period, protestors insisted on reading the names and quoting the testimonies of the many victims of wireless 'smart meter' health effects who have been forced to become EMF refugees. The demonstrators called for Peevey's criminal prosecution. They promised to continue their legal battles and public information campaigns.

After reluctantly listening, the unelected Commissioners broke for lunch – which Peevey insisted was their 'right' – then unanimously approved Peevey's Pet Project.

'We have not yet begun to fight!'
That's not the end of the story. As informed public opposition to 'smart meters' continues to grow nation- and, indeed, world-wide, and as the claimed selling points for the SM built-out continue to be proven egregiously false, our fight to reverse the CPUC's ill-considered decision will continue and eventually prevail. Meanwhile, 'smart meter' installer trucks will be invading West Marin and other communities soon and coming to a house near you…maybe your own. Find out how to opt-out, get informed on this important issue, share information with your neighbors, and join our movement.
Help roll back the roll-out.

Lisätietoja:
EMFSafetyNetwork.org
StopSmartMeters.org

James Heddle co-directs EON – the Ecological Options Network EON3.net

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Taking back our power!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Marin County Sheriff's Deputies arrest Katharina Sandizell-Smith (left) and Kristin McCrory (right) for blocking 'smart' meter installation trucks in Inverness Park, California, Wednesday, December 29, 2010. Photo: Courtesy of Scotts Valley Neighbors Against Smart Meters


The CPUC's Flawed 'Smart Meter' Ruling will not stop the Drive for Community Wide, No Cost Opt-Outs.

By Mary Beth Brangan

[ A shorter version of this article appears in the Pt. Reyes Light here . ]

Public Resistance to Wireless Pollution
Almost exactly four years ago, June McCrory and Katharina Sandizell-Smith, two young West Marin mothers, made national news by blocking the Inverness road to 'smart' meter installers and becoming among the first in the US to be arrested over the meters. Their arrests shocked many in the industry into realizing that all was not well with their plans.

After an unprecedented multi year delay, a final decision on this contentious issue will be voted on by the California Public Utilities Commission (CPUC) Dec. 18, 2014.

Those of us in West Marin and Fairfax became leaders in the fight against forced installation of so-called 'smart' meters. We joined leaders in Sebastopol and Scotts Valley and then beyond in vociferously resisting because of health, safety, security and privacy concerns which we testified about at Marin city council meetings.

Fairfax City Council's resolution asserting the right of communities to opt out helped kick off what eventually became 57 cities, counties and one tribe to officially object. Many called for moratoriums on installation; over a dozen made installation illegal.

Beginning early in 2010, we brought our concerns about so-called 'smart' meters to the attention of folks here in West Marin at a packed meeting at the Dance Palace.

PG&E Agents Lied and Spied, Labeled Us 'Insurgents'
Our Marin County based online group, SmartWarriorMarin, initially the most active, was infiltrated by PG&E workers using false names. Later, when PG&E's 'smart' meter project director, William Devereaux, tried to infiltrate the EMFSafety Coalition's online group with a false name, Ralph, he neglected to remove his real name from his email and was recognized. Shortly thereafter, PG&E released hundreds of emails to the media that it had purloined from our group strategy discussions. In e-mail exchanges between executives, opponents of 'smart' meters were referred to as 'insurgents.' Subsequently the CPUC ordered an investigation into the PG&E spying and PG&E was eventually forced to pay a $390,000 fine to the CA general fund as well as to institute a code of ethics for similar online situations.

We had wondered when we organized to be at the Santa Rosa truck yard at 7:30 am one chilly morning in 2010 to block the 'smart' meter installation trucks, how the trucks had completely vanished! The company had gotten the message from our email discussion and had moved them before we came.

Massive Julkinen Todistus
For years, hundreds of people spoke out at the bi-weekly CPUC business meetings in San Francisco. PG&E and CPUC President Michael Peevey were getting nervous. People related similar heart-wrenching stories of being totally physically devastated by the effects of the 'smart' meter's incessant pulsing microwaves. Many people close to banks of multiple meters in apartment buildings or condominiums, were especially injured. Finally after sitting through many hundreds of such testimonies, President Peevey declared that an opt out would be offered and established an official CPUC proceeding to work out the details.

Playing in a Rigged Game
After producing dozens of videos, writing articles, researching and writing blogs, organizing events and giving presentations, chasing installer trucks out of Bolinas and blocking trucks with friends in Stinson Beach, testifying at and videotaping CPUC meetings, my partner and EON co-director, Jim and I became legal intervenors on behalf of the public at the CPUC proceeding. We argued for community wide opt out as well as for no cost opt out. After all, we never opted in – why should we be forced to pay to not have something? Doesn't being forced to pay to not be harmed constitute extortion?

Once the official proceeding began, those of us who were now embroiled in the Byzantine CPUC rules no longer showed up at the regular business meetings and the hubbub somewhat quieted. Peevey boasted at a CPUC meeting that he was praised “by the Whitehouse” for effectively dealing with the activists. (Federal stimulus funds were behind the rollout.) It was true, the furor died down, with the energy being dissipated by legal maneuvers.

Nevertheless, we all continued on.

We here in Marin, together with our colleagues in Sebastopol and Santa Cruz, gathered the critical information damning the 'smart' meter technology and set a tone that has reverberated throughout the world. Pushback against microwave emitting meters is now happening everywhere throughout the US, Canada, Australia and Europe.

Medical, Cyber-Security and Safety Warnings Ignored
After repeated thorough investigations, our fears about the techno plan were validated again and again. The World Health Organization's International Agency for Cancer Research, IARC, concluded that microwaves in the frequencies used by wireless devices, including 'smart' meters, are a class 2 B , possible carcinogen, as is asbestos, arsenic and benzene. (If the peer-reviewed studies that weren't allowed to be considered by IARC had been included, many independent scientists believe that microwave frequencies should be classified as a class 1 A carcinogen.) Can you think of another instance where it is legal to force a class 2 B carcinogen device onto your home?

Mary Beth Brangan and Jim Heddle are Co-Directors of EON, the Ecological Options Network. They are award-winning film-makers of Public Exposure: DNA, Democracy and the Wireless Revolution and many other social & environmental issue documentaries produced in the last two decades which have been broadcast and toured nationally and internationally; aired in Congress, the United Nations, on PBS, ABC, CNN, cable; and used in parliaments, universities, libraries and by citizens' organizations and NGO's worldwide. Residents of Bolinas, they organize, educate and produce media supporting people confronting current survival challenges. www.eon3.net; YouTube.com/eon3; EON3emfblog.net

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Kerrotaan CPUC: "Se ei ole" älykkäitä "uhmata kansan tahtoa."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

What the CPUC's Opt-Out Decision Ignores. Cartoon: J Heddle - EON

By James Heddle

Not Listening
Four years of informed, angry, pleading public testimony on a virtually bi-weekly basis telling them of the personal health, public safety, privacy violation and national cyber- and energy-security threats posed by the forced saturation deployment of wireless so-called 'smart' meters failed to persuade the five unelected, political appointees that perch on the dais at the California Public Utility Commission (CPUC).

None of these urgent public health, safety, privacy, and security concerns have been considered in the Commission 'Proceeding' dealing with the question of whether-or-not individuals, apartment complexes, communities and municipalities could choose to 'opt-out' of the coordinated government/industry wireless 'smart' meter roll-out push being simultaneously implemented in many countries around the world.

On Thursday, Dec. 18th, the Commissioners are expected to vote for a decision stunningly symptomatic of the current state of democratic public process in America: Screw the Public Will. Discounting all legitimate public concerns, the ruling will allow individual households to 'opt-out' for an initial penalty fee and an extortionate monthly payment.

But no collective opt-outs will be allowed – meaning all neighborhoods will be drenched 24/7 in inescapable electro-magnetic soup. No place to hide.

So much for democratic process and 'consumer choice.' So much for health, safety, privacy and security.

Down from Davos
The whole corporately-driven wireless 'smart' meter roll-out craze on the part of gas, power and water utilities world-wide can be traced back to the government-corporate conclave known as the World Economic Forum which meets annually in the swank Swiss resort town of Davos.

Conceived in the conference rooms, cocktail lounges and dining halls of snowy Davos and codified into technical papers, budget spread sheets, strategic planning documents and public relations scenarios by corporate and government staffers, the scheme was sold to gullible officials and publics as a necessary response to climate change.

The global 'smart' meter roll-out – just a step toward the ultimately envisioned 'internet of things' in which a whole new generation of 'smart' wireless appliances from juicers to air conditioners to vibrators will communicate with each other in a kind of automated global brain – would give consumers more awareness of and control over their energy usage and allow the integration of 'intermittent' renewable energy sources like wind and solar into the national energy grid. That's how the sales-pitch went. None if it has proven true.

But Obama Administration bought the hype, drank the 'smart grid' cool aid and shoveled billions of big federal bucks into the pipeline to support it.

Here in California, CPUC President Michael Peevey slurped the smart meter cool aid and made it his business to impose 'smart meter madness' on the entire population of California.

That's how it comes to pass that next Thurs. – as Mike Peevey ends his CPUC career and rides off under a lowering cloud of corruption investigations – the Commission will mark his passing by voting into place his legacy – an essentially criminal act which will put at risk the health, privacy, safety and security of the state's entire population. Hellofa job, Mike!

Please join many other outraged ratepayers and public citizens at the CPUC 8:30 AM, next Thursday 505 Van Ness Avenue and let the Commissioners know that this illegitimate decision defying the public will cannot stand. It is the end of a flawed CPUC Proceeding, but only the beginning of public opposition that will ultimately roll back what will come to be seen as one of the most harebrained and disastrous technocratic decisions in the history of California. [ Download PDF version here. ]

James Heddle co-directs EON – The Ecological Options Network. EON has been an official intervenor in the CPUC Opt-Out Proceeding. Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org
===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Mitä me haluamme? WISE GRID! Milloin me halua sitä? NYT!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Not very 'smart.' The California Public Utilities Commission (CPUC) proposed decision on 'Smart' Meter Opt-Outs will be voted on Dec. 18, 2014. It ignores vital issues and defies the public will. Cartoon by James Heddle

What we want:
• Informed democratic choice, not top-down, technocratic dictates
• Individual no-cost opt-out
• Building-wide no-cost opt-out
• Community-wide, no-cost opt-out
• Cancelation and roll-back of the SM roll-out and the whole 'smart grid' scheme/scam
• Investment in a decentralized “wise grid” based on small-scale distributed generation facilities based on renewable energy sources and managed by publically owned and publically accountable entities.

What's wrong with the 'smart grid' agenda:
• Its top-down, corporate profit-driven, imposed without public discussion or investigation of all its multiple areas of impact: human and biological health effects; safety; vulnerability to hacking and malicious manipulation; privacy -personal data collection for marketing and surveillance purposes; economic and energy saving effectiveness; basic functionality.

• It's based on an obsolete business model, ie, the private investor-owned utility (IOU) operating centralized, large-scale generating facilities supplying a large designated monopoly region with energy from polluting, non-renewable, toxic sources – coal, gas and nuclear reactors.

What's wrong with Wireless 'Smart'Meters::
• They do not function as advertised either technologically or economically.
• They are a danger to human and biological health as well as to safety, privacy and grid security and stability.

What's wrong with the Opt-Out proceeding and Proposed Decisions:
• They violate California state law and the CPUC's own codes and regulations.
• They fail to address fundamental issues of consumer protection, property rights, human health, public safety, science-based, democratic decision-making and due process.

What's wrong with the CPUC:
• It is corporately captured, corrupt and inimical to the public interest.

What's wrong with PG&E:
• A long history of criminal behavior against the public interest
• Under multiple federal indictments
• Demonstrably incompetent

Download PDF here.
===========
Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Will the CPUC OK a Smart Meter Opt-Out 'Protection Racket?'

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Pay Up or We'll Break Your Kneecaps!
Disproving the old adage that 'two heads are better than one,' neither of the CPUC's 'smart meter' opt-out Proposed Decisions by Administrative Law Judge Amy Yip-Kikugawa and out-going President Michael Peevey deal with the key human health, safety, privacy or hacking insecurity issues our movement has been trying unsuccessfully to bring to their attention for years.

What's the Difference?
If a gas utility announced it was going to pump poison gas into every home in your neighborhood, or a water utility threatened to put poison in the community's water supply, unless customers paid them not to on a monthly basis, it would clearly be just like what mobsters used to call a 'shakedown.' You pay the collection goons when they come by and they agree not to wreck your business or break your kneecaps with a baseball bat.

How is that old 'protection racket' scam different than having to pay not to have a toxic wireless meter installed on your home?

Yet that's just what either of these Proposed Decisions will do if approved by a vote of the Commissioners, perhaps as early as next month.

EON Comments on CPUC Opt-Out Decisions
As an intervening 'party' in this Proceeding, EON filed its comments on the Proposed Decisions last Tuesday. You can download a PDF of our filing here.

Links to the Proposed Decisions are here:
ALJ Amy Yip-Kikugawa's Proposed Decision
Michael Peevey's Alternate Proposed Decision

You might like to let them know what you think in an e-mail: ALJ Yip-Kikugawa and Commissioner Peevey's advisor Manisha Lakhanpal .

You can also lobby the Commissioners: Mike Florio 415-703-1840/ Catharine Sandoval 415-703-2593/ President Michael Peevey 415-703-3703/ Carla Peterman 415- 703-1407/ Michael Picker 415- 703-2444

Please plan to attend on Thursday, December 18, 2014, 9 am at 505 Van Ness Ave, San Francisco. That will be President Peevey's last day on the Commission.


===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

Ding Dong, Peevey's Gone – Who Will Replace Him?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Former CPUC staffer Dan Berman, co-author of "Who Owns the Sun?" speaks at an Oct. 2, 2014 press conference on the CPUC steps. Photo: EON

[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

EON's Mary Beth Brangan addresses the Commission, calling for reform. EON kuva

A Call for Reform
EON's Co-Director had this to say to the Commissioners during the public comments of the Oct. 2, 2014 CPUC meeting: [ Click here for video . ]

Having just returned from the NY People's Climate Convergence, I'm freshly aware that at this crucial time when we have just a few decades to avert the worst of the catastrophic effects of climate change, how the CPUC regulates monopoly utilities is increasingly critical.

That's why the pattern of corruption we've witnessed is even more disastrous.

From collusion with PG&E regarding the horrendous disaster in San Bruno; to colluding with PG&E regarding spying on ratepayers objecting to forced installation of harmful 'smart' meters; to colluding with Southern California Edison over who pays for their terrible management of San Onofre nuclear reactors; the pattern of corruption is clear.

But I was still shocked when I was told by a reliable source, a former CPUC President, that as my dear friend and colleague, Barbara George was dying, her intervenor compensation was deliberately withheld, though people at the Commission knew she needed the money for her cancer treatment.

After friends and lawmakers intervened, a check was finally released but Barbara died before it came.

Today I stand with both the dismayed public and your own CPUC staffers who are calling for a Commission they can be proud to work for.

Corruption and climate crisis, aging nuclear reactors, hazardous wireless meters and natural gas pipelines don't mix.

San Francisco, Oct. 2, 2014 - President Peevey and CPUC Commissioners listen to a string of public comments calling for Peevey's ouster. A week later he resigned. EON photo.

Peevey's Gone – Who Will Replace Him?

By James Heddle – EON, the Ecological Options Network (Updated)
[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

'You can't fire me, I quit!'
Clean energy, nuclear free and stop-smart-meter activists won't have Michael Peevey to kick around any more. The beleaguered, utility-friendly CPUC President
resigned Thursday in what the LA Times called a 'pre-emptive' move to avoid non-reappointment at the end of his expiring term in December. Peevey threw in the towel just one week after angry citizens held a press conference on the CPUC steps and packed a boisterous Commission meeting to demand his ouster. [ See videos below ]

“Mr. Peevey, you're a putz. You're cozy in bed with PG&E. So we're pink slipping you.” Those were the words of Code Pink activist Cynthia Papermaster as she disrupted the opening of the Oct. 2 public comments period and was escorted out by security personnel.

Reverend Galileo
The east coast hasn't caught on yet, come on people, we must share this.

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

EON Nuclear News Update - 14 heinäkuu -posti Carbon Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Tämä entinen Fukushima asukas on oppinut kokemuksesta. Kuva: Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani and Harvey Wasserman on KWMR's Post Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context - Tietoa on Empowerment - meidän täytyy tietää näistä asioista voidakseen harjoittaa ja tehdä niille jotain. They form the overarching context for this report.
• Global Climate change – 6th Great Extinction of species
• Chemical / electromatnetic / radioactive pollution of the planetary biosphere
• uhkaavat romahtaa sodan-pohjainen, vapaan markkinatalouden järjestelmä raiteilleen tuhoamaan sen isäntä planeetan
• US/NATO 'full spectrum dominance' first-strike military posture re earth's remaining resources
• The nuclear energy / 'waste' / weapons connection

Japani Päivitä
Naiset Fukushiman - EON kirjeenvaihtaja Umi Hagitani
For more on this story: Kazue Morisono & Saeko Uno: “Women of Fukushima against Nuclear Power”

Alueelliset Päivitykset
US Update
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR bill 2145 — utilities' attempt to kill community choice energy
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - uusia julkaisuja, vielä ei varmuutta re: syy, back-up jätteen ohjelman
EPA ehdotusta nostaa "turvallisuuden" standardeja 350 x - "hyvää voittoa ja terveys"
Nuclear 'Posture' Review — first strike doctrine, 'Life Extension Program', new nuke sub fleet
Reactors as 'terrorist weapons in place' — case of Ukraine

Harvey Wasserman on Nuclear Historia

Ydinenergia / jäte / aseet yhteys
1951 teettämä tutkimus AEC päätteli, että kaupalliset ydinreaktorit ei olisi taloudellisesti kannattavaa, jos niitä käytetään yksinomaan sähkön tuottamiseen; he olisivat, mutta jos ne myös tuottanut plutoniumia jota voitaisiin myydä.

The 1952 Annual Report for Commonwealth Edison is instructive on this point:
By “dual-purpose” we mean that the plants would be primarily for the production of power but would also would produce plutonium for military purposes as a by-product. Meidän tuomiossa, näitä kasveja ... olisi perusteltua taloudelliselta kannalta vain, jos merkittävää lisäarvoa jaettiin plutonium tuotettu. "

Asiakirjassa päässä Los Alamos National Laboratory päivätty elokuussa 1981, on tämän lausunnon:
"Ei ole teknistä rajanveto sotilas- ja siviilihenkilöstön reaktorin ole koskaan ollut yksi. Mikä on jatkunut vuosikymmenten aikana on vain väärinkäsitys, että tällainen kytkentä ei ole olemassa. "Nuo kaverit pitäisi tietää.

Uranium In/Plutonium Out Deal
Mikä vihdoin yksityiset laitokset kiinnostunut ydinenergian sähkön oli, että hallitus suostui toimittamaan heille uraanin valtaan niiden reaktoreiden vastineeksi tuloksena plutoniumia.
Nuclear energy production MEANS nuclear weapons proliferation. For more see this .
Anyone who says they want nuclear power is essentially saying they favor nuclear weapons proliferation. Ei voi olla ilman toista.
Ja on tärkeää muistaa, mitä tahansa ydinvoimala on mahdollinen ydinase-in-place terroristeille.

Nuclear Irony
As the US and 'partners' negotiate with Iran over how many centrifuges Iran can have, Turkey has just announced plans to build up to 12 new nuclear reactors on it's Mediteranian and Black Sea coasts with Russian, French and Japanese support. What's wrong with THIS picture? Turkey's nuclear projects to exceed $70 billion

Mikä "Limited Nuclear War" tekisivät Planet

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti