Kaikki mitä olet halunnut tietää CPUC Cover-Up

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Toimittajan huomautus:
Tämä kaavio yllä ja alla oleva teksti ovat asianajajia Mike Aguirre ja Mia Severson,
jotka olet edustavat pienituloisten ratepayers vastaan ​​Etelä CA Edisonin
aikovat vaatia 5 dollaria miljardia asiakkailtaan
niiden typeriä virheitä San Onofre ydinvoimala.

CPUC löivät päänsä Southern California Edison (SCE) tässä. Tämä tapaus on paljon samaa
kuvio kuin CPUC ja "älykkäitä" metriä, sekä PG & E ja Diablo
Canyon, loput ydinvoimala CA - omaa potentiaalia Fukushima.
Mary Beth Brangan

Mikä on Cover-Up
Peittely on pyrkimys salata todisteita väärinkäytöksistä. Vuonna passiivinen peittelyä tietoja yksinkertaisesti ole säädetty; aktiivisessa peittelyssä petos käytetään.

Ilmaisu koskee yleensä ihmisiä auktoriteettiasemassa jotka väärin valtaansa taipumaan syyllisyyttä väärinkäytöksistä. Ne, jotka aloittaa peitellä (tai niiden liittolaiset) voi olla vastuussa rikoksesta.

Vaikka termejä käytetään usein synonyymeinä, peittely kuuluu ennakonpidätys raskauttavia todisteita, kun taas liitu liittyy vapauttava harhaanjohtavia todisteita. http://self.gutenberg.org/articles/cover-up

Ovatko edellä mainitut harjoittavalle 5,2 dollaria Million peittelyssä laittomasta järjestelmän tehdä Edison asiakkaita maksamaan $ 5B suljettuihin San Onofre kasvi? Ovatko ne saada apua kuvernöörin toimistoon? Kuka on Nancy McFadden?

Kuka on Nancy McFadden?
Nancy McFadden oli Senior Vice President ja Senior Advisor hallituksen puheenjohtaja ja toimitusjohtaja PG & E Corporation, ja sitä ennen oli johtaja Public Affairs PG & E Corporation ja Pacific Gas and Electric Company. Hän sai 1000000 dollaria PG & E ennen siirtymistään Brownin henkilökunta. Nyt hän toimii hallintojohtajan Kalifornian kuvernööri Edmund G. Brown, Jr. [katso: Korvaamaton sisäpiirin näyttää ulos Kuvernööri Jerry Brown etuja - "Entinen Kuvernööri Arnold Schwarzenegger Chief avustaja oli Susan Kennedy, niin vaikutusvaltainen, että monet katsottu hänet de facto kuvernööri. Kukaan ei sano, että noin McFadden, asianajaja, joka on enemmän välittäjä kuin valmentaja kuvernööri vuosikymmenten politiikan kokemus. " ]

Nancy McFadden on pisimpään kannattaja Brownin lähipiiriin. Kuva: Robert Durell LA Times

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Tagged , , | Comments Off Posted in Uncategorized | Tagged , , | Comments Off

Peevey n (yksipuolisessa) Party valittaa - "CPUC on nyt rogue virasto."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

"CPUC on nyt rogue toimisto. Kaikki vallanjakojärjestelmää vallinneita CPUC on vioittunut. Peevey johti että korruptio. "Loretta Lynch, entinen CPUC komission puheenjohtaja

Mielenosoittajat Ilmianna Swanky Hanky ​​Panky SF

12. helmikuuta 2015 kutsuma kulta-kohokuvioitu kutsut jäsenet hallitsevan energian kokoontuva eliitti kimaltelevaa loisto Julia Morgan Ballroom - yksi San Franciscon lahden alueella n posh tapahtumapaikat - kunnioittaa yhden oman ja osoittaa solidaarisuuttaan hänen kanssaan hänen nykyinen travails.

Se olisi Michael Peevey (vasemmalla), joka äskettäin erosi puheenjohtajan California Public Utilities komissio (CPUC) jälkeen 12 vuoden valtakauden keskellä ristitulessa tutkimusten ja paljastukset takahuone tekemisissä välillä häntä, hänen kollegansa ja henkilökunta ja apuohjelma virkamiehet ne oli tarkoitus säännellä.

Tuolloin -gaalassa loistosta JMB, Peevey koti oli hiljattain ratsian valtion ja liittovaltion lainvalvontaviranomaisten aikomus takavarikoi todisteita heidän käynnissä oleviin tutkimuksiin. Trove 65000 sähköposteja juuri julkaissut Pacific Gas & Electric (PG & E) yksityiskohtaisesti vuorovaikutukset hyödyllisyys ja komission henkilöstöä jo paljastava hälyttävää, tontti-paksuuntuminen todisteita.

Kyseessä oli niin sanottu ex parte välisen viestinnän hyödyllisyys avainhenkilöt ja CPUC virkamiehet tapahtuu Kanadan pois julkisuudesta ja prosessi. Tällaisia ​​yhteisvaikutuksia on tarkoitus ilmoitetaan kirjallisesti CPUC etenee osallistujat, "ex-parte" kokouksia. Ilmeisesti alle Peevey, siellä oli paljon, jotka eivät olleet.

Koristeellinen Julia Morgan Ballroom oli paikka 250 dollaria-levyn Peevey gaala kanssa tuotosta menee UC Berkeleyn Goldman School of Business.

Peevey Ex Parte Party poopers
Joten, kaikki eivät suulla JMB että yö oli siellä juhlia Mr. Peevey perintö. Hieman outnumbering joukkue turvamiehiä oli mielenosoittajat tilalla lehdistötilaisuudessa oven celebrants tuli. (Full julkistaminen, EON sekä dokumentoitu ja osallistui. Selaa alas videoreportaaseja ja median linkit).

MC-ing konferenssissa, joita media radio-, printti- ja tv oli Ray Lutz of San Diego-pohjainen CitizensOversight.org , joka oli perustanut palkintopallille ja äänijärjestelmä ja nivelletty hänen useita huolenaiheita tavalla Peevey n PUC palvelleen .

EON kuva

"CPUC nyt rogue virasto" - Entinen CPUC puhemies Liitosten Mielenosoittajia, puhuu

Niistä tärkeimpiä kaiuttimet oli entinen CPUC presidentti, Loretta Lynch, Peevey edeltäjä, joka jauheliha ei sanat tuomitsevat yritysten pyydystäminen CPUC alle Peevey ja merkitsemiseksi illan gaalassa "yksi iso yksipuolisessa kokous" suljettujen ovien takana.

Saat komission entisen puheenjohtajan näkyä ja puhua julkisesti puolesta korko-maksajien Tilaisuudessa korostettiin vakavuuden nykyisen CPUC tilannetta ja kiireesti kiinnittää yleisön huomiota ja toimintaa.

EON kuva

Viitaten progressiivinen tarkoituksiin, jotka johtivat lähes vuosisata sitten perustettiin CPUC silloin Kuvernööri Hiram Johnson vastauksena julkinen skandaali on yritysten rikokset ajan, entinen CPUC presidentti Lynch kehotti tänään Californians nousta ja vaatia merkittäviä uudistuksia in nyt heikentynyt ja häväisty komissio, jonka toimikausi on väestönsuojeluun hyvä, ei yritysten voitot. Katso hänen viime Chronicle Op-Ed pala: suuntaviivat jälkeisen Peevey aikakausi CPUC

EON kuva

Kuka maksaa "Smart Meter" Fiasco?
Mary Beth Brangan EON, virkamies intervenor klo CPUC puolesta yleisön etujen "älykkään mittarin pakko käyttöönotto kiista on osa koalition kansalaisryhmien jotka vastustavat, että käyttöönotto uhkana ihmisten terveyteen ja turvallisuuteen, yksityisyyteen , grid turvallisuus ja demokraattisen valinnan. Yli 57 kaupungeissa, maakunnissa ja yksi heimo liittyi erilaisiin opposition pakotettu asennus "älykkäiden" metriä. Tämä vahvan koalition oli soluttautunut, vakoilla ja merkitty "kapinallisten" PG & E hallinta.

CPUC, nyt paljastui julkaissut sähköpostit ovat olleet osa tätä takana-the-scenes estäminen korjaamaan erittäin todellinen veronmaksaja huolenaiheita ja vammat, määräsi farssia tutkimuksen ja PG & E oli lopulta pakko maksaa pienen sakon valtion yleiseen rahastoon. CPUC kätki sen rikoskumppanuuden tuolloin, mutta nyt perusteellisesti paljastetaan vapautetaan sähköposteja.

EON liittyy monia muita sanoessaan malleja käytännön paljasti sähköpostitse ennätys ja pilvi korruption ympäröivän Peevey n poikkeamat komission heittää oikeutusta ja laillisuutta kaikki käsittelyä ja päätösten nojalla hänen hallintonsa kyseenalaiseksi.

EON on hakenut rehearing äskettäin CPUC älykkäitä mittari opt-out päätös, joka pakottaa asiakkaat maksamaan extortionate maksua ei olla elektro-myrkyllisiä, yksityisyyden rikkomisesta langattomat lähettimet kiintyneitä asuntoja. Lisäksi uskomme nykyinen päätös on epäoikeudenmukainen ja laiton yrittäessään riisua kuntien ja maakunta luottamushenkilöt niiden perustuslaillisesti valtuutettu valtaa ja vastuuta turvallisuuden suojelemiseksi ja yksityisyyden ainesosia. Se todella väittää, että apuohjelmia oikeudet valtti paikallisesti valittujen virkamiesten osalta kuntien luvakesopimusten joita käytetään säätelemään apuohjelmia "toimintaa paikallisten lainkäyttöalueilla.

Lehdistötilaisuudessa, Brangan huomautti rinnakkain käyttämiä CPUC sekä San Onofre menettelyssä päättää, kuka maksaa So Cal Edisonin kalliita virheitä ja huonoa hallintoa ja "älykkäitä" mittari menettelyssä että määritellään kuka vastaa kustannuksista opt out haitallisten ja vaarallisten "älykkäiden" metriä. Hän korosti, että todellinen säädin suojaa ratepayers vastaan ​​voimakas apuohjelmia.

EON kuva

Kuka maksaa San Onofre?
San Diego asianajaja Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson lisänneet painetta ja riita kuin kaupunki San Brunon, joka johti paljastava vapauttamista 65000 sähköposteja. Aguirre ja Severson julkaisi äskettäin raportin yksityiskohtaisesti niiden havainnot "väärinkäytöksistä ja institutionaaliset korruption California Public Utilities komissio." [ pdf täällä ] (Selaa alas meidän haastatteluja Severson ja Aguirre)

Aguirre vaati tutkimuksen miksi CPUC alle Peevey todennut ratepayers on maksettava 3500000000 dollaria sähkön he eivät koskaan saada Southern California Edison San Onofre ydinvoimalan, joka on suljettu lopullisesti, koska viallinen ja laittomia tekemät päätökset voimayhtiön hallinta.

Vaikka San Onofte ydinreaktorit suljetaan, kasvi on edelleen tallentaa tuhansia tonnia erittäin radioaktiivista ydinjätettä, tallennettu ohut terässäiliöihin että NRC sanoo voi haljeta päässä meriympäristöön. [Lisätietoja tästä elintärkeä asia - miten hallita satoja tuhansia tonneja radioaktiivista jätettä, joka on tappava yli ihmisen sivilisaatio on vielä olemassa, nyt piti paikan päällä yli 100 ydinvoimaloiden ympäri maata ilman ekologisesti turvallisia tiloja mennä - käymään Donna Gilmore erinomainen sivusto: SanOnofreSafety.org ]

EON kuva


Kuka puolustaa Diablo Ilmiantajien?
Steve Zeltzer of Labor Project vaati suojelemiseksi ilmiantoja työntekijöitä. Hän huomautti, että molemmat PG & E ja Southern California Edison potkut ja kosti työntekijöitä vastaan, jotka yrittivät vakavien turvallisuuskysymysten. Jos työntekijät huolissaan näkemästään vaarantaa yleisö ei voi puhua ja saada tuloksia, me kaikki kärsimme. Todellisia tuloksia ovat kuolemia, loukkaantumisia ja tuhoa San Bruno, sekä San Onofre säteilyn vuodot ja tuhansia loukkaantumisia ja monien tulipalojen "älykkäiden" metriä.

Hän vaati, että ei vain CPUC virkamiehiä vaan salaa yhteistyössä PG & E ja So Cal Edison johtajat syytteeseen ja syytteeseen rikollista toimintaansa, joka johti kuolemia ja loukkaantumisia ja eniten sähköä hinnat maassa.

Video Raportit ja Media Linkit ovat alla:

Protestoivat Peevey n (yksipuolisessa) Party
12. helmikuuta 2015 kymmeniä lähinnä eliitin ystäviä lähtevien CPUC presidentti Michael Peevey maksettu 250 dollaria per levy kokoontuvat posh Julia Morgan Ballroom San Franciscon kunniaksi herra Peevey n "elinaikana saavutuksia."

Tervehdys niitä ovella oli mielenosoittajien - kuten Loretta Lynch, hänen edeltäjänsä komission puheenjohtajaksi. He tulivat ei juhlia, mutta tuomitsemaan ja paljastaa kulttuuri korruption Peevey n 12 vuotta valtakauden on jättänyt jälkeensä.

Puhujina entinen California Public Utilities komission puheenjohtaja Loretta Lynch; Ray Lutz of CitizenOversight.org; EON: n Mary Beth Brangan; Steve Zeltzer of Labor Video Project; ja San Diego asianajaja Mike Aguirre.

Viewer upotettu koodi:

CBS Channel 5:
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

NBC - 31 heinäkuu 2013
Lentänyt, kestitä juhlallisesti edunvalvojia "Dimes?
CPUC presidentti hyväksyi 165,000 dollaria vapaassa matkasta yhdistyksille ja erityisiä etuja viimeisten kuuden vuoden aikana

EON Skype haastattelu
Selättäminen CPUC Backroom tarjoukset - Maria Severson
Tässä Skype haastattelussa, San Diego asianajaja Maria Severson puhutaan seurauksista ilmestyksiä PG & E: n löytö 65000 e-mail vaihtoa sen johtajat ja Kalifornian Public Utilities komission virkamiehiä, mukaan lukien entinen CPUC presidentti Peevey.

(Pahoittelemme, että äänen ja videon laatu tässä haastattelussa Skype ei vastaa tavallisia normeja. Mutta me uskomme sisältö on tärkeää julkistaa.)

EON Video
Kuka maksaa San Onofre? - Mike Aguirre
Asianajaja Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson ovat keskellä kehittyvien paljastukset CPUC virkamiesten liian kodikas suhteita virkamiesten apuohjelmia niiden tarkoitus säädellä. Tässä toukokuu 2014 haastattelun Aguirre kertoo avainkysymyksiä nyt laajeneva tapauksessa. Hän kertoo, miten hän yrittää kyseenalaistaa sitten CPUC presidentti Peevey provosoi tunteenpurkaus, jotka ovat saattaneet alkoi Peevey nykyinen murheet.

Related Media Linkit

UT-San Diego
Puutteellinen San Onofre hanke höyrytettyjä
+680.000.000dollari Korvaavan generaattoreita ei edellytä virallista kustannustutkimuksessa
Jeff McDonald9: 03 amFeb. 14, 2015Updated4: 18 pm

... Se oli pommi luovuttaminen mitään toimenpidettä: top apuohjelma säädin Kaliforniassa hahmotellaan miljardien dollarin käsitellä vanhempi Edison asianajaja salaa luksushotelli Varsovassa, Puolassa .... Pickett, jonka talo on kävelymatkan päässä Peevey kodista La Canada Flintridge osa Los Angeles, jotted potentiaalia olevia sopimuksen, joka Peevey pidetään.

Kronikka
Säädin antaa PG & E tutkia itse jälkeen San Bruno räjähdys
By Jaxon Van Derbeken
Päivitetty 19:42, lauantai, 21 helmikuu 2015

CBS
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

UT-San Diego
Senaattori räjäytykset Cal yli Peevey puolue
Koulu saa etenee juhla lähtevän apuohjelmia päällikkö
Jeff McDonald4: 22 pmFeb. 12, 2015

Dan Walters Daily: Michael Peevey kunnianosoitus on virheellinen
Julkaistu 10 helmikuu 2015
Huolimatta paljastukset kyseenalainen ammattinsa harjoittamiseen, Kalifornian poliittinen eliitti kokoontuu tällä viikolla kunnioittaa entisen Public Utilities komission puheenjohtaja Michael Peevey, Dan sanoo. (11 helmikuu 2015)

Kronikka
Mielenosoittajat yrittävät pilata upea osapuolelle ex-CPUC head
JK Dineen
Päivitetty 08:47, perjantai, 13 helmikuu 2015

KQED
CPUC Julkaisee 65000 Sähköpostit sääntelyviranomaiset ja PG & E

San Jose Mercury
San Bruno katastrofi: PG & E versioiden 65000 sähköposteja PUC
George Avalos ja Pete Carey - Henkilökunta kirjailijoita

LA Times
65000 PUC-PG & E sähköpostit julkaistiin keskellä valtion ja liittovaltion antureista

Contra Costa Times
PG & E wields "läpitunkevaa" vaikutusvaltaa PUC, nyt kuvattu "roistovaltiot virasto"
George Avalos ja Josh Richman - Henkilökunta kirjailijoita

LA Times
Uusi PUC päätoimittaja Michael Picker vannoo avoimuuden, keskitytään turvallisuuteen

SFBG Tällä viikolla
Secret Life of Michael Peevey
Kalifornian suurin energia säädin rullaa voimalla yritysjohtajat kulissien takana
24.05.11 - 15:25 | Rebecca Bowen |

SFBG Tällä viikolla
Secret Life of Michael Peevey - Sivu 3

TURN
Secret Life of Michael Peevey
TURN vastustaa kettu vartiointi kanalassa. CPUC Presidentti Peevey on liian viihtyisä sähköyhtiöille hän säätelee.

Joukkueet tutkijat indeksointi, arkistointi ja tutkimalla äskettäin julkaissut trove 120,000+ PG & E / CPUC sähköpostin vaihtoa. Asianajotoimisto painostavat vapauttamaan lisää sähköpostin vaihto Southern California Edison (SCE). Tilaihme raportoinnista lisää paljastuksia mukaa kun niitä syntyy.

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Lähtevät CPUC presidentin Myrkyllinen "Smart Meter" Legacy

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Sandi Maurer EMF Safety Network korjaa ihmisten lehdistötilaisuuden CPUC n "älykkään mittarin opt-out päätös, MC-ed EON: n Mary Beth Brangan, joulukuu 18, 2014 EON kuva

Teknokraattinen Tyranny ja korruption Trump Demokraattisen valinnan

Hänen kannattajat sanovat, että hän on aina siellä Muhammad Ali & paavi.
Uhrit hänen älykkään mittarin opt-out päätös haluavat hänet vankilaan.

James heddle
EON - Ekologinen Asetukset Verkko

Hyvää joulua ... Sinä, People!
18 joulukuu 2014 jatkuvuuden pois puolueen päättyy Michael Peevey n 12-vuoden hallintaoikeus presidentiksi California Public Utilities komissio oli varsin show. Paraati yli 30 hänen lähimmät imarteleva ystävät olivat allekirjoittaneet aloittaa rutiini "julkinen kommentti ajan" antamalla pitkiä puheita juhlii Peevey väitetty saavutuksia ja hyveitä.

Eräs entinen kaveri komissaari, sermonic sävyt herätysliikkeen saarnaaja, vertasi häntä Muhammed Ali ja paavi.

Peveey tytär oli palkannut videokuvaaja tehdä kirjaa juhla, että hän aikoo antaa hänelle isänsä joululahjaksi. Hänen kamera sai yksinoikeudella alas-in-edessä asennossa. Loput kameran ihmiset rajoittuivat huoneen takaosaan.

Ole aikarajaa adulation
Ylhäällä puhujalava, puheenjohtajana presidentti Peevey näytti nöyrästi välinpitämättömästi encomiums ollessa ylle hänelle Adoring courtiers näin koottuna. Mutta se oli huomannut ne meistä, jotka olivat yrittäneet esittää todistuksensa monissa edellinen julkinen kommentti kaudet että presidentti ei asettanut hänen ystävänsä samaa 1-3 minuutin määräaikoja olimme tottuneet hänen jäykästi valvoa meitä.

Äänestetään Commissioners että päivä oli päätös siitä, ihmiset voivat jättäytyä pois ottaa langattoman, elektromagneettisen pulssin lähettävä niin sanottuja älykkäitä mittareita "asennettu kotinsa. Massa, pakotti asentamaan tällaiset metriä oli Peevey Pet Project vuosia. Se mainostettu infrastruktuuri mahdollistaa luominen langattoman "älykkään energiaverkon," joka oltiin yritysten myymien maailmanlaajuisesti kuin "ratkaisu ilmastonmuutokseen." Käytännössä järjestelmä on tulossa on yhteensä autonromu. (Voit selvittää miksi, mene GettingSmarterAboutTheSmartGrid.org ) Kaikki tämä riski vielä tutkimuksia eri Asianajotoimisto yleensä, mukaan lukien Illinois ja tilintarkastajien yleisen Ontarion Kanadan lainsäätäjä, ovat osoittaneet nämä metrin johtaa juurikaan mitään energiansäästöä ja mitään hyötyä ratepayers. Sen sijaan hinnat ovat nousseet.

Super-hubristic, techno-utopistinen (rahaa päätöksenteon) visio vaatii globaalia Esineiden internet (IOT) "- kokonaan uuden sukupolven langattomia," älykäs "laite (että jokainen joutuu ostamaan) jatkuvassa keskinäinen viestintä . Ei vain aiotte voi puhua ilmastointilaitetta tai jääkaapin tien kännykälläsi, mutta he puhuvat sinulle takaisin, uudelleensijoittamista komennot ajantasaista minuutin energiankulutuksen rajoja omalta Big Green "Veli apuohjelma.

Prosessissa, sinun ja perheesi jäsenet ja lähistöltä ja muun maailman väestöstä olisi kylpee 24/7 jatkuvassa suihku sähkömagneettisten saastuminen vahingoittavat ihmisten terveyttä ja onnea.

Nämä kaverit ovat todella hullu.

Josh Hart StopSmartMeters.org puhuu ihmisten lehdistötilaisuudessa CPUC n "älykkään mittarin opt-out päätös, joulukuu 18, 2014 EON kuva


West Marin - Cradle of "Smart" Meter "kapina"
Julkinen vastustus pakotti "älykkään mittarin rakentaa-out alkoi Sonoma ja Marin läänien ja leviämistä. EON on ylpeä järjesti ensimmäisen julkisen kokouksen asiasta Pt. Reyes Dance Palace. West Marin yhteisöjä taisteli ja sai asennus lykkäystä. West Marin asukkaiden iloksi kansallisten tiedotusvälineiden, oli tunnetusti pidätettiin estää asennuksen kuorma. Lopeta "älykkäiden mittareiden" on nyt kansallinen ja kansainvälinen liike.

Mutta joulukuun 18., komissio oli valmis antamaan Peevey toiseen Christmas-cum-jatkuvuuden pois esillä paremmin kuin tyttärensä video. He olivat ilmeisesti menossa tekemään Peevey Pet Project telineeseen jälkeisen Peevey Kaliforniassa elämä.
Mukaan päätösehdotus: Yksilöllinen koti asukkaat saisivat opt-out aloitusmaksun ja jatkuvaa kuukausimaksuja, jolla päätetään kolmen vuoden kuluttua. Mutta asukkaat aihekokonaisuuksien asuntoa, yksityiset yritykset ja vaaleilla valitut hallitukset yhteisön kunnissa ei saa kieltäytyä. Peevey sääntöjä.

Pelaaminen Rigged Game - "uuvuttavaa meidän korjaustoimenpiteitä."
CPUC n päätöksentekoprosessi, jota kutsutaan "menettely," oli venytetty, monia viivästyksiä ja byrokraattinen convolutions, yli kolme vuotta.

Koska virallisia "välittäjiltä" siinä menettelyssä, organisaatiomme, EON, Ekologinen Valinnat Network, oli työskennellyt muiden intervenor ryhmien kuten EMF Safety Network yrittäessään puolustaa kansalaisten kiinnostus nähden on voitto-odotuksiin etuja sijoittajien omistuksessa apuohjelmia (osuvasti sanottu velkakirja n lyhyen) kuten PG & E ja Southern California Edison (SCE).

Meidän osallistuminen oli ollut silmiä avaavaa yksi. Me hitaasti huomasimme, että olimme pelaavat vilpillisten peli - sellainen, jossa kodikas suosimista ja korruptoitunut salaista yhteistyötä komission ja niiden henkilöstön kanssa velkakirja avainhenkilöt vastaan ​​yleisen edun oli - ja on edelleen - normi.

Me leimattiin "kapinallisia". Olimme soluttautuneet ja vakoillaan PG & E aineita käyttäen oletettu nimiä. Velkakirja lopulta sakot sen vakoilusta toimintaa, mutta vaivaiset määrä meni valtion yleinen rahasto, ei kohdennettu, vainottujen ryhmien eli olemme kapinallisia. " Vuonna teknokratiaa, toisinajattelijoita on maanpetos.

Steve Zeltzer of Labor Project kertoo presidentti Peevey hänen pitäisi olla vankilassa tässä kehyksen CPUC n talon video. Mr. Peevey kehotti Zeltzer on "olla kohtelias."


Keskeisiä kysymyksiä Ohitetut
Mikään voimassa asioita toistuvasti esille meille välittäjiltä menettelyssä - hyvin dokumentoitu haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen, paloturvallisuus, yksityisyyden loukkauksiin ja ilmoitti demokraattisen valinnan, cyber-hackability ja energiaverkon turvallisuus - ei koskaan harkita. He olivat jatkuvasti lupasi ottaa myöhemmin, mutta ei koskaan ollut.

Samaan aikaan, PG & E oli löi yli 30 liittovaltion syytettä sen huolimattomuudesta ja korruptio San Bruno kaasu räjähdys katastrofi. Seuranta tutkimuksen kääntyi löytö sähköposteja dokumentoida korruptoituneita Lovy-Dovy salaisesta yhteistyöstä apuohjelma johtajat ja komissaarien ja henkilökunta ... lukien Peevey. Business as usual klo hyvinä PUC.

Opt-out päätös rikkoi useita oikeudellisia seikkoja, jotka epäilyjä sekä CPUC prosessissa, ja tuomioistuimissa, koska me välittäjiltä "pakokaasujen meidän korjaustoimenpiteitä" jatkamalla protestoida virheellinen CPUC Eteneminen prosessi, säilyttäen näin meidän oikeudellinen "seisova" kuin vahinkoa kärsineille osapuolille oikeus lopulta "haastaa paskiaiset. "

Mielenosoittajat pidä merkkejä nimet "Smart-mittari terveyden uhreja tässä kehyksen CPUC n talon video.


Poisjäämisen päätös = Kiristys
Maksa meille emmekä rikkoa kneecaps. Maksa meille emmekä asentaa elektro-myrkyllisiä suunnittelemaan kotiisi. Mafia Goons tai CPUC teknokraattien, nukkumapaikka on nukkumapaikka, on nukkumapaikka.

Käytännössä päätös tarkoittaa sitä, että muutamat yksittäiset asukkaat, joilla on varaa maksaa pitämään ei-langaton, analoginen metriä tulee olemaan yksinäinen saaria meri sähkömagneettisen säteilyn lähimmäistensä langaton metrin kaikki kommunikoi langattomasti keskenään 24 / 7/365.

Paikalliset valittujen viranomaisten on estetty käyttämästä lakisääteinen valtuutus suojella terveyttä, turvallisuutta, yksityisyyttä ja turvallisuutta niiden ainesosia. Yhä useammat "elektro-herkkien ihmisten tehdään sairaita ja ajanut kodeistaan ​​ja työpaikoilla kasvava" keitto "sähkömagneettisten saastuminen ei ole paikka ajaa.

Joten, alla myrkyllinen pilvi korruption, vietetään sycophants ja ystäviinsä, Michael Peevey kumarsi ulos synteettistä pilvi kunniaa. Mutta ei ennen kuin vastustajat "älykkään mittarin opt-out liike oli meidän sananvaltaa.

Pidimme lehdistötilaisuuden CPUC vaiheet ennen kokousta. Kun organisoidusta rakkauden Fest "julkinen kommentti" aikana, mielenosoittajat vaati lukemista nimet ja lainaten todistuksia monien uhrien langaton älykkään mittarin terveysvaikutuksia, jotka ovat joutuneet tulemaan EMF pakolaisia. Mielenosoittajat vaativat Peevey n syytteeseen. He lupasivat jatkaa oikeudellisia taistelut ja yleisölle suunnattuja tiedotuskampanjoita.

Kun vastahakoisesti kuuntelee, ei ole valittu vaaleilla komission katkesi lounaalle - joka Peevey vaati oli heidän "oikea" - sitten hyväksyi yksimielisesti Peevey Pet Project.

"Emme ole vielä alkanut taistella!"
Se ei ole tarinan loppu. Kuten ilmoitti julkista vastustusta "älykkäitä mittareita" kasvaa valtakunnallisesti ja jopa maailmanlaajuisesti, ja koska väitetyt myyntivaltteja SM sisäinen out edelleen osoittautunut törkeästi väärä, meidän taistelu kääntää CPUC n harkitsematon Päätös jatkaa ja lopulta voittaa. Samaan aikaan, "älykäs mittari" asentaja autot tullaan valtaavat Länsi Marin ja muiden yhteisöjen pian ja tulevat talon lähellä sinua ... ehkä oma. Lue, miten opt-out, saada tietoa tästä tärkeästä asiasta, jakaa tietoa naapurit, ja liity liikettä.
Apua Roll Back roll-out.

Lisätietoja:
EMFSafetyNetwork.org
StopSmartMeters.org

James heddle yhteistyötä ohjaa EON - Ekologinen Asetukset Verkko EON3.net

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Kun takaisin voimamme!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Marin County Sheriff's Deputies arrest Katharina Sandizell-Smith (left) and Kristin McCrory (right) for blocking 'smart' meter installation trucks in Inverness Park, California, Wednesday, December 29, 2010. Photo: Courtesy of Scotts Valley Neighbors Against Smart Meters


The CPUC's Flawed 'Smart Meter' Ruling will not stop the Drive for Community Wide, No Cost Opt-Outs.

By Mary Beth Brangan

[ A shorter version of this article appears in the Pt. Reyes Light here . ]

Public Resistance to Wireless Pollution
Almost exactly four years ago, June McCrory and Katharina Sandizell-Smith, two young West Marin mothers, made national news by blocking the Inverness road to 'smart' meter installers and becoming among the first in the US to be arrested over the meters. Their arrests shocked many in the industry into realizing that all was not well with their plans.

After an unprecedented multi year delay, a final decision on this contentious issue will be voted on by the California Public Utilities Commission (CPUC) Dec. 18, 2014.

Those of us in West Marin and Fairfax became leaders in the fight against forced installation of so-called 'smart' meters. We joined leaders in Sebastopol and Scotts Valley and then beyond in vociferously resisting because of health, safety, security and privacy concerns which we testified about at Marin city council meetings.

Fairfax City Council's resolution asserting the right of communities to opt out helped kick off what eventually became 57 cities, counties and one tribe to officially object. Many called for moratoriums on installation; over a dozen made installation illegal.

Beginning early in 2010, we brought our concerns about so-called 'smart' meters to the attention of folks here in West Marin at a packed meeting at the Dance Palace.

PG&E Agents Lied and Spied, Labeled Us 'Insurgents'
Our Marin County based online group, SmartWarriorMarin, initially the most active, was infiltrated by PG&E workers using false names. Later, when PG&E's 'smart' meter project director, William Devereaux, tried to infiltrate the EMFSafety Coalition's online group with a false name, Ralph, he neglected to remove his real name from his email and was recognized. Shortly thereafter, PG&E released hundreds of emails to the media that it had purloined from our group strategy discussions. In e-mail exchanges between executives, opponents of 'smart' meters were referred to as 'insurgents.' Subsequently the CPUC ordered an investigation into the PG&E spying and PG&E was eventually forced to pay a $390,000 fine to the CA general fund as well as to institute a code of ethics for similar online situations.

We had wondered when we organized to be at the Santa Rosa truck yard at 7:30 am one chilly morning in 2010 to block the 'smart' meter installation trucks, how the trucks had completely vanished! The company had gotten the message from our email discussion and had moved them before we came.

Massive Public Testimony
For years, hundreds of people spoke out at the bi-weekly CPUC business meetings in San Francisco. PG&E and CPUC President Michael Peevey were getting nervous. People related similar heart-wrenching stories of being totally physically devastated by the effects of the 'smart' meter's incessant pulsing microwaves. Many people close to banks of multiple meters in apartment buildings or condominiums, were especially injured. Finally after sitting through many hundreds of such testimonies, President Peevey declared that an opt out would be offered and established an official CPUC proceeding to work out the details.

Playing in a Rigged Game
After producing dozens of videos, writing articles, researching and writing blogs, organizing events and giving presentations, chasing installer trucks out of Bolinas and blocking trucks with friends in Stinson Beach, testifying at and videotaping CPUC meetings, my partner and EON co-director, Jim and I became legal intervenors on behalf of the public at the CPUC proceeding. We argued for community wide opt out as well as for no cost opt out. After all, we never opted in – why should we be forced to pay to not have something? Doesn't being forced to pay to not be harmed constitute extortion?

Once the official proceeding began, those of us who were now embroiled in the Byzantine CPUC rules no longer showed up at the regular business meetings and the hubbub somewhat quieted. Peevey boasted at a CPUC meeting that he was praised “by the Whitehouse” for effectively dealing with the activists. (Federal stimulus funds were behind the rollout.) It was true, the furor died down, with the energy being dissipated by legal maneuvers.

Nevertheless, we all continued on.

We here in Marin, together with our colleagues in Sebastopol and Santa Cruz, gathered the critical information damning the 'smart' meter technology and set a tone that has reverberated throughout the world. Pushback against microwave emitting meters is now happening everywhere throughout the US, Canada, Australia and Europe.

Medical, Cyber-Security and Safety Warnings Ignored
After repeated thorough investigations, our fears about the techno plan were validated again and again. The World Health Organization's International Agency for Cancer Research, IARC, concluded that microwaves in the frequencies used by wireless devices, including 'smart' meters, are a class 2 B , possible carcinogen, as is asbestos, arsenic and benzene. (If the peer-reviewed studies that weren't allowed to be considered by IARC had been included, many independent scientists believe that microwave frequencies should be classified as a class 1 A carcinogen.) Can you think of another instance where it is legal to force a class 2 B carcinogen device onto your home?

The American Academy of Environmental Medicine issued a letter directly to the CPUC calling for an immediate moratorium on installation of the meters, citing many peer-reviewed studies showing biological effects from pulsing microwave frequencies.

Security experts constantly warn of dramatically increased vulnerability to the electrical grid by cyber attacks because of wireless 'smart' meters. James Woolsey, former head of the CIA has said that the wireless 'smart' meter technologies make the grid stupid.

Thousands of fires have been reported and at least one California and one Nevada death caused by the meter fires. These have been dealt with by utility out of court settlements with gag orders. Canadian Saskatchewan utility CEO Robert Watson resigned in disgrace because of having to recall all meters due to a rash of fires. Plus now utilities are profiting from selling individual ratepayers' private data gathered by meters.

All this risk and yet studies by various attorneys general, including Illinois and the auditor-general of Ontario, Canada's legislature, have shown these meters result in little to no energy savings and no benefits to ratepayers. Instead, rates have gone up.

Since the meters continuously bounce thousands of powerful microwave emissions between neighboring meters 24/7, (signals can travel 1 mile) an individual opt out doesn't remove the harmful emissions. Multiple banks of meters on apartments and condominiums produce really lethal amounts of radiation; therefore, community wide opt out is the only solution.

Though stating in the 'smart' grid proceeding that health issues would be addressed in the opt-out proceeding, Peevey and the CPUC Judge did not allow any health information to be submitted at all. They then claimed that since we had not presented any convincing data they determined there were no health effects!

Peevey says, “Community-wide opt-outs are 'undemocratic!'”
Unfortunately, at the Dec. 4 CPUC meeting, the Commissioners discussed the proposed decisions and decided against allowing communities to opt out and to require those refusing a 'smart' meter to pay for the privilege of not having one. Mr. Peevey actually ridiculed as 'undemocratic' communities that voted for community wide opt out.

Though it will still be possible to opt out, you will have to pay a $75 fee upfront and then $10 extra per month; low income CARE ratepayers pay $10 upfront and $5 per month, pricing it out of range for many poor people.

Come and Express Your Outrage…
We encourage everyone outraged at this injustice and willful ignoring of people pleading on behalf of their health, safety, security and privacy to be at the December 18 meeting to demand community opt out and no fees. 8:30 AM, California Public Utilities Commission, Van Ness at McAllister, San Francisco.

We may have lost this round, but this patently illegal affront to people's right to health and safety and to the right of elected officials of cities and counties to protect their constituents, will be challenged in court. [ Download a PDF copy of this article here. ]

==================

Mary Beth Brangan and Jim Heddle are Co-Directors of EON, the Ecological Options Network. They are award-winning film-makers of Public Exposure: DNA, Democracy and the Wireless Revolution and many other social & environmental issue documentaries produced in the last two decades which have been broadcast and toured nationally and internationally; aired in Congress, the United Nations, on PBS, ABC, CNN, cable; and used in parliaments, universities, libraries and by citizens' organizations and NGO's worldwide. Residents of Bolinas, they organize, educate and produce media supporting people confronting current survival challenges. www.eon3.net; YouTube.com/eon3; EON3emfblog.net

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Kerrotaan CPUC: "Se ei ole" älykäs "uhmata kansan tahtoa."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Mikä CPUC n poisjäämisen päätös huomioi. Cartoon: J heddle - EON

James heddle

Ei Kuunteleminen
Neljä vuotta ilmoitti, vihainen, vedoten julkisen todistuksensa lähes kahden viikon perusteella kertomatta heille henkilökohtaisen terveyden, yleisen turvallisuuden, yksityisyyden loukkaaminen ja kansallisten tietoverkkoihin ja energiaa turvallisuuden uhista pakko kylläisyyttä käyttöön langattomia niin sanottuja älykkäitä "metrin epäonnistui vakuuttamaan viisi ei ole valittu vaaleilla, poliittiset nimitykset, että ahven puhujalava Kalifornian Public Utility Commission (CPUC).

Mikään näistä kiireellistä kansanterveyden, turvallisuuden, yksityisyyden ja turvallisuusnäkökohdat on otettu huomioon komission Eteneminen "käsittelee kysymystä siitä,-tai-ei yksilöitä, huoneisto komplekseja, yhteisöt ja kunnat voisivat halutessaan" opt-out "ja koordinoitua hallitus / teollisuuden langattomat älykkäitä mittari roll-out push on samanaikaisesti toteutettu monissa maissa ympäri maailmaa.

On torstai, 18 joulukuu, komission odotetaan äänestää päätöksen häikäisevän oireenmukaista nykytilasta demokraattisen yleisen prosessin Amerikassa: Ruuvi yleisö. Diskonttaamalla kaikki oikeutetut julkiset huolenaiheet, tuomio mahdollistaa yksittäisten kotitalouksien opt-out "aluksi öljypäästömaksututkinnan ja extortionate kuukausimaksu.

Mutta ei kollektiivinen jättäytyneet sallitaan - eli kaikki lähiöissä on likomärkä 24/7 väistämätön sähkömagneettiset keittoa. Ei piilopaikkaa.

Niin paljon demokraattista prosessia ja "kuluttajien valinnanvaraa." Niin paljon terveyttä, turvallisuutta, yksityisyyttä ja turvallisuutta.

Down Davosin
Koko yhteisöllisesti rakentuvassa langaton älykkäitä mittari roll-out villitys taholta kaasu, sähkö ja vesilaitokset maailmanlaajuisesti voidaan jäljittää valtion yritysten konklaavi tunnetaan World Economic Forum, joka täyttää vuosittain Swank Sveitsin keinona kaupungin Davos.

Alkunsa kokoustilat, cocktail-baareja ja ruokasalia lumiset Davos ja kodifioitu teknisiä papereita, talousarvio laskentataulukoita, strategiset suunnitteluasiakirjat ja suhdetoiminta skenaarioita yritysten ja valtion henkilökunta, järjestelmä myytiin herkkäuskoisia virkamiehille ja julkiset kuin se vastaus ilmastonmuutokseen.

Globaali "älykkäitä" mittari roll-out - vain askel kohti lopulta visioi "tavaroiden internet", jossa kokonaan uuden sukupolven "älykäs" langaton laitteiden välillä Mehulingot ja ilmastointilaitteista vibraattori kommunikoivat toistensa kanssa eräänlainen automatisoitu globaali aivot - antaisi kuluttajille enemmän tietoisuutta ja hallita energiankulutustaan ​​ja mahdollistavat integroinnin "ajoittainen" uusiutuvaa tuuli- ja aurinkoenergiaa osaksi kansallista energiaverkon. Niin myynti-pitch meni. Ei mitään, jos se on osoittautunut todeksi.

Mutta Obaman hallinto osti hype, joi "smart grid" cool tukea ja lapioida miljardeja iso liittovaltion taalaa putkeen tukemaan sitä.

Täällä Kaliforniassa, CPUC puheenjohtaja Michael Peevey slurped älykäs mittari viileä tukea ja teki hänen yrityksensä määrätä "älykäs mittari hulluutta" koko populaation Kaliforniassa.

Niin se tulee kulkemaan, että ensi Thurs. - Mike Peevey päättyy hänen CPUC uransa ja ratsastaa pois alentava pilvi korruptio tutkimusten - Komissio merkitsee hänen kuolemaansa äänestämällä paikoilleen hänen perinnöstään - lähinnä rikollinen teko, joka vaarantaa terveyden, yksityisyyden, turvallisuuden valtion koko väestöä. Hellofa työ, Mike!

Ole hyvä liittyä monia muita raivoissaan ratepayers ja julkisen kansalaisten CPUC 08:30, ensi torstaina 505 Van Ness Avenue ja anna komission tietää, että tämä avioton päätös uhmaa yleisö voi sietää. Se on loppuun virheellinen CPUC menettelyä mutta vain alussa julkista vastustusta, joka lopulta perua mitä tulee pitää yksi harebrained ja tuhoisa teknokraattisia päätöksiä historiassa Kaliforniassa. [ Lataa PDF-versio tästä. ]

James heddle yhteistyötä ohjaa EON - Ekologinen Asetukset Network. EON on ollut virkamies intervenor vuonna CPUC poisjäämisen menettelyssä. Eon3EMFblog.net Facebookissa: EON - Ekologinen Asetukset Verkko Twitter: EonNewsNet

Lisätietoja: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org
===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Posted in Uncategorized | Comments Off

Mitä me haluamme? WISE GRID! Milloin me halua sitä? NYT!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Ei kovin älykkäitä. " California Public Utilities komissio (CPUC) ehdotettu päätös "Smart" Meter kieltäytymiset äänestetään joulukuun 18., 2014. Se ohittaa elintärkeitä kysymyksiä ja uhmaa yleisö. Cartoon James heddle

Mitä me haluamme:
• Tietoinen demokraattisen valinnan, ei ylhäältä alaspäin, teknokraattinen sanelee
• Yksittäiset ilman kustannuksia opt-out
• Rakennukset laajuinen ilman kustannuksia opt-out
• yhteisön laajuinen, ei-kustannus opt-out
• Peruutus ja roll-back SM roll-out ja koko "smart grid" järjestelmä / huijaus
• Investoinnit hajautettu "viisas grid" perustuu pienimuotoiseen hajautettuun sähköntuotantoon tilat perustuvat uusiutuviin energialähteisiin ja hallinnoi julkisesti omistama ja julkisesti vastuussa yhteisöihin.

Mitä vikaa "smart grid" asialistalla:
• Sen ylhäältä alas, yritysten voitto-odotuksiin, määrätty ilman julkista keskustelua tai tutkintaa kaikkien useita Vaikutusalat: ihmisten ja biologiset terveysvaikutuksia; turvallisuus; alttius hakkerointi ja ilkeä manipulointia; yksityisyyttä -Henkilökohtainen tiedonkeruu markkinointiin ja seurantaa varten; taloudelliset ja energiansäästö tehokkuutta; perustoiminnot.

• Se perustuu vanhentunut liiketoimintamalli, eli yksityinen sijoittaja omistama apuohjelma (velkakirja) toimii keskitetty, laajamittaisen tuotannon tilojen toimittaa suuri nimetty monopoli alueen energialla saastuttavia, uusiutumattomista, myrkylliset lähteet - hiilen, kaasun ja ydinreaktoria.

Mitä vikaa Wirelessin Smart'Meters ::
• Ne eivät toimi luvatulla joko teknisesti tai taloudellisesti.
• Ne ovat vaaraksi ihmisten ja biologisten terveyttä sekä turvallisuutta, yksityisyyttä ja sähköverkon turvallisuuden ja vakauden.

Mitä vikaa poisjäämisen menettely ja päätösehdotukset:
• Ne rikkovat Kalifornian osavaltion lakia ja CPUC omat koodit ja määräyksiä.
• They fail to address fundamental issues of consumer protection, property rights, human health, public safety, science-based, democratic decision-making and due process.

What's wrong with the CPUC:
• It is corporately captured, corrupt and inimical to the public interest.

What's wrong with PG&E:
• A long history of criminal behavior against the public interest
• Under multiple federal indictments
• Demonstrably incompetent

Download PDF here.
===========
Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Will CPUC OK Smart Meter opt-out-Protection Racket? "

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Pay Up or We'll Break Your Kneecaps!
Disproving the old adage that 'two heads are better than one,' neither of the CPUC's 'smart meter' opt-out Proposed Decisions by Administrative Law Judge Amy Yip-Kikugawa and out-going President Michael Peevey deal with the key human health, safety, privacy or hacking insecurity issues our movement has been trying unsuccessfully to bring to their attention for years.

What's the Difference?
If a gas utility announced it was going to pump poison gas into every home in your neighborhood, or a water utility threatened to put poison in the community's water supply, unless customers paid them not to on a monthly basis, it would clearly be just like what mobsters used to call a 'shakedown.' You pay the collection goons when they come by and they agree not to wreck your business or break your kneecaps with a baseball bat.

How is that old 'protection racket' scam different than having to pay not to have a toxic wireless meter installed on your home?

Yet that's just what either of these Proposed Decisions will do if approved by a vote of the Commissioners, perhaps as early as next month.

EON Comments on CPUC Opt-Out Decisions
As an intervening 'party' in this Proceeding, EON filed its comments on the Proposed Decisions last Tuesday. You can download a PDF of our filing here.

Links to the Proposed Decisions are here:
ALJ Amy Yip-Kikugawa's Proposed Decision
Michael Peevey's Alternate Proposed Decision

You might like to let them know what you think in an e-mail: ALJ Yip-Kikugawa and Commissioner Peevey's advisor Manisha Lakhanpal .

You can also lobby the Commissioners: Mike Florio 415-703-1840/ Catharine Sandoval 415-703-2593/ President Michael Peevey 415-703-3703/ Carla Peterman 415- 703-1407/ Michael Picker 415- 703-2444

Please plan to attend on Thursday, December 18, 2014, 9 am at 505 Van Ness Ave, San Francisco. That will be President Peevey's last day on the Commission.


===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Ding Dong, Peevey Gone - kuka korvaa häntä?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Former CPUC staffer Dan Berman, co-author of "Who Owns the Sun?" speaks at an Oct. 2, 2014 press conference on the CPUC steps. Photo: EON

[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

EON's Mary Beth Brangan addresses the Commission, calling for reform. EON kuva

A Call for Reform
EON's Co-Director had this to say to the Commissioners during the public comments of the Oct. 2, 2014 CPUC meeting: [ Click here for video . ]

Having just returned from the NY People's Climate Convergence, I'm freshly aware that at this crucial time when we have just a few decades to avert the worst of the catastrophic effects of climate change, how the CPUC regulates monopoly utilities is increasingly critical.

That's why the pattern of corruption we've witnessed is even more disastrous.

From collusion with PG&E regarding the horrendous disaster in San Bruno; to colluding with PG&E regarding spying on ratepayers objecting to forced installation of harmful 'smart' meters; to colluding with Southern California Edison over who pays for their terrible management of San Onofre nuclear reactors; the pattern of corruption is clear.

But I was still shocked when I was told by a reliable source, a former CPUC President, that as my dear friend and colleague, Barbara George was dying, her intervenor compensation was deliberately withheld, though people at the Commission knew she needed the money for her cancer treatment.

After friends and lawmakers intervened, a check was finally released but Barbara died before it came.

Today I stand with both the dismayed public and your own CPUC staffers who are calling for a Commission they can be proud to work for.

Corruption and climate crisis, aging nuclear reactors, hazardous wireless meters and natural gas pipelines don't mix.

San Francisco, Oct. 2, 2014 - President Peevey and CPUC Commissioners listen to a string of public comments calling for Peevey's ouster. A week later he resigned. EON photo.

Peevey's Gone – Who Will Replace Him?

By James Heddle – EON, the Ecological Options Network (Updated)
[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

'You can't fire me, I quit!'
Clean energy, nuclear free and stop-smart-meter activists won't have Michael Peevey to kick around any more. The beleaguered, utility-friendly CPUC President
resigned Thursday in what the LA Times called a 'pre-emptive' move to avoid non-reappointment at the end of his expiring term in December. Peevey threw in the towel just one week after angry citizens held a press conference on the CPUC steps and packed a boisterous Commission meeting to demand his ouster. [ See videos below ]

“Mr. Peevey, you're a putz. You're cozy in bed with PG&E. So we're pink slipping you.” Those were the words of Code Pink activist Cynthia Papermaster as she disrupted the opening of the Oct. 2 public comments period and was escorted out by security personnel.

Peevey's own hasty exit came after weeks of controversy following disclosures of too 'cozy' e-mail exchanges between him and other CPUC representatives and Pacific Gas & Electric officials in connection with the San Bruno gas disaster. The obvious implication in the public mind is that that cozy relationship obtains on other issues and with other utilities, and has become the normal MO of the Commission. Even the Commission employees threatened rebellion at a recent staff meeting, tired of 'being ashamed' of working for such a compromised agency.

Photo: EON

“Twelve years as President is [sic] enough.”
Peevey's statement in the brief Commission press release announcing that he would not “seek reappointment” carried an irony in many eyes. Those twelve years spanned the era of deregulation and privatization and were certainly 'enough' for the CPUC to become what many regard as the poster child for regulatory capture. Too friendly relations between regulators and regulatees, (ie, investor-owned, for-profit, monopoly utilities, aptly called IOUs) seems to be the norm from the local to the national and even to the global these days – note the International Atomic Energy Agency's (IAEA) flaccid response to the Fukushima nuclear disaster.

But the CPUC's stance toward both Southern California Edson's bungling at it's now-shutdown San Onofre nuclear plant between LA and San Diego and PG&E's performance in relation to wireless smart meter rollout, San Bruno gas line maintenance, and management of it's Diablo Canyon nuclear plant north of Santa Barbara, strikes many observers as especially egregious. Peevey's twelve-year tenure leaves behind a 'culture of conviviality' between the Commission and the corporations that puts both the public interest and public safety at risk.

Can that culture be reformed by changes at the top? Or does the very model of a governor-appointed, rather than a publicly-elected Commission need to be seriously considered? With sweeping structural reform unlikely, attention will now focus on who Governor Jerry Brown will appoint as the next CPUC president. ( Peevey will still be voting on CPUC decisions until the end of the year; plenty of time to do more mischief. )

Who's Next?
Two names already being suggested by progressives are former California Energy Commission Executive Director, attorney John Geesman, and former federal Nuclear Regulatory Commission Chairman Gregory Jaczko.

You can bet the utilities have their favorite candidates, too. Given the fact that Brown has two former PG&E VPs in his inner circle [ Nancy McFadden, his Executive Secretary - who ran the company's Prop 16 campaign to block community choice energy projects - and Dana Williamson, his Cabinet Secretary ], the likelihood of a major shift in leadership at the CPUC seems slight. But you never know. Public outrage and pressure has brought us this far. Now is the time to organize, agitate, advocate and push hard for the changes we want.

Some YouTube subscriber feedback thus far on the public comments:

SIGRUNN9
Well done Ladies and Gentlemen! Bravo, you inspire me to start getting out there and stating “I am mad as hell and I am not going to take it any more!”

jeansprettypups
Excellent I stand with these people, and I want to see all nuclear plants shut down as well of all nuclear waste taken care of period

Reverend Galileo
The east coast hasn't caught on yet, come on people, we must share this.

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

EON Nuclear News Update - 14 heinäkuu -posti Carbon Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

This former Fukushima resident has learned from experience. Photo courtesy Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani and Harvey Wasserman on KWMR's Post Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context – Information is Empowerment – we need to know about these things in order to engage and do something about them. They form the overarching context for this report.
• Global Climate change – 6th Great Extinction of species
• Chemical / electromatnetic / radioactive pollution of the planetary biosphere
• Impending collapse of the war-based, free market economic system on track to destroy its host planet
• US/NATO 'full spectrum dominance' first-strike military posture re earth's remaining resources
• The nuclear energy / 'waste' / weapons connection

Japan Update
Women of Fukushima — EON correspondent Umi Hagitani
For more on this story: Kazue Morisono & Saeko Uno: “Women of Fukushima against Nuclear Power”

Regional Updates
US Update
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR bill 2145 — utilities' attempt to kill community choice energy
Hanford — Fukushima-on-the-Columbia
WIPP — new releases, still no certainty re:cause, back-up of waste program
EPA proposal to raise 'safety' standards 350x — “good for profits and health”
Nuclear 'Posture' Review — first strike doctrine, 'Life Extension Program', new nuke sub fleet
Reactors as 'terrorist weapons in place' — case of Ukraine

Harvey Wasserman on Nuclear History

Nuclear energy/waste/weapons connection
A 1951 study undertaken by the AEC concluded that commercial nuclear reactors would not be economically feasible if they were used solely to produce electricity; they would be, however, if they also produced plutonium which could be sold.

The 1952 Annual Report for Commonwealth Edison is instructive on this point:
By “dual-purpose” we mean that the plants would be primarily for the production of power but would also would produce plutonium for military purposes as a by-product. In our judgment, these plants…would be justified from an economic standpoint only if a substantial value were assigned to the plutonium produced.”

In a document from the Los Alamos National Laboratory dated August, 1981, is this statement:
“There is no technical demarcation between the military and civilian reactor and there never was one. What has persisted over the decades is just the misconception that such a linkage does not exist.” Those guys ought to know.

Uranium In/Plutonium Out Deal
What finally got the private utilities interested in nuclear energy for electricity was that the government agreed to supply them with the uranium to power their reactors in return for the resulting plutonium.
Nuclear energy production MEANS nuclear weapons proliferation. For more see this .
Anyone who says they want nuclear power is essentially saying they favor nuclear weapons proliferation. Can't have one without the other.
And it is vital to remember, any nuclear plant IS a potential nuclear weapon-in-place for terrorists.

Nuclear Irony
As the US and 'partners' negotiate with Iran over how many centrifuges Iran can have, Turkey has just announced plans to build up to 12 new nuclear reactors on it's Mediteranian and Black Sea coasts with Russian, French and Japanese support. What's wrong with THIS picture? Turkey's nuclear projects to exceed $70 billion

What a 'Limited Nuclear War' Would Do to the Planet

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

TOSI GRID - Siirtyminen "Smart" Wise - päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Dr. Karl Maret, engineer and MD, will be speaking on the Commonwealth Club panel. Hän
points out that since microwave emitting Smart Meters were installed as part of the Automated Metering Infrastructure (AMI) upgrade by utilities in California and elsewhere, numerous health complaints have been reported, especially by electrically hypersensitive individuals.

Dr. Maret's talk as part of the Commonwealth Club panel on the Smart Grid will address concerns of potential health challenges from electromagnetic fields in our current increasingly wireless society and how Smart Meters are adding an additional layer of non-thermal electromagnetic environmental exposure that hasn't been studied prior their deployment. This may have important long-term health implications for our society.

In her article WHO KNEW? – The Wireless Smart Meter Meltdown , electro-magnetic pollution protection consultant Cindy Sage puts it this way,

… [snip] The smart meter program is widely seen as a spying, snooping, expensive, potentially hazardous, involuntary and entirely unnecessary burden for which energy conservation is a mirage. [snip]
….. It is really quite stunning how a single failed corporate/governmental strategy could backfire so rapidly and so completely.”

A Dying Business Model – So-oo 20th Century!
Currently the US grid is one of the lowest-rated national energy grids among all industrialized countries. But there are increasing signs that the whole business design of the system – dominated as it is by giant centralized and politically powerful monopoly investor-owned utilities (IOUs) – is itself out-dated.

The 'Smart' meter network craze is standing revealed as one of the last big mistakes of a dying centralized business model.

Writes Schoechle,

“The 100 year-old monopoly utility business model contains inherent conflicts and is de- incentivized from taking the necessary steps toward renewable energy and sustainability. Regulated utilities sell electricity as a commodity at profitable regulated rates and, more importantly, can charge back their capital assets to ratepayers at a guaranteed 10-13% annual rate of return. Thus they have no incentive to sell less electricity, yet a strong incentive to build excessive and inappropriate infrastructure (eg, generation, transmission, meter networks, etc.).”

Schoechle points out that billions of dollars of smart utility meters are being installed across America that are unable to integrate with, or enable, the smart grid of the future on which US energy sustainability depends in his landmark report “Getting Smarter About the Smart Grid,” published by the National Institute for Science, Law and Public Policy. The meter network has been called a colossal waste of taxpayer and ratepayer dollars by critics, who argue that the new meters and networks do not improve energy efficiency, enhance energy management, help balance supply and demand, or facilitate the integration of renewable sources.

[ See Schoechle's review of Power Struggle: The Hundred-Year War over Electricity .By Richard Rudolph and Scott Ridley here and his paper "Modular power manager and gateway: an approach to home-to-grid energy management and demand response" here .

"It has become increasingly clear that the fundamental architecture of today's electricity grid, which is based on the idea of a top down radial transmission system predicated on unidirectional energy flows from large centralized power plants, is obsolete." That's the informed opinion of energy consultant Peter Asmus.

Writing in Forbes , Business Energy and other publications, Asmus, a senior energy researcher and author , shares his conclusion that the future grid design will be based on distributed energy generation (DEG) based on small-scale renewable sources organized in local 'micro grids' that can either be integrated into, or 'islanded' out of larger grid systems. Says Asmus, "If, indeed, the electricity grid begins to resemble the Internet due to the proliferation of DEG, then aggregation platforms, such as the microgrid, will become vital."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Törmätä

Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti