Peevey n (yksipuolisessa) Party valittaa - "CPUC on nyt rogue virasto."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

"CPUC on nyt rogue toimisto. Kaikki vallanjakojärjestelmää vallinneita CPUC on vioittunut. Peevey johti että korruptio. "Loretta Lynch, entinen CPUC komission puheenjohtaja

Mielenosoittajat Ilmianna Swanky Hanky ​​Panky SF

12. helmikuuta 2015 kutsuma kulta-kohokuvioitu kutsut jäsenet hallitsevan energian kokoontuva eliitti kimaltelevaa loisto Julia Morgan Ballroom - yksi San Franciscon lahden alueella n posh tapahtumapaikat - kunnioittaa yhden oman ja osoittaa solidaarisuuttaan hänen kanssaan hänen nykyinen travails.

Se olisi Michael Peevey (vasemmalla), joka äskettäin erosi puheenjohtajan California Public Utilities komissio (CPUC) jälkeen 12 vuoden valtakauden keskellä ristitulessa tutkimusten ja paljastukset takahuone tekemisissä välillä häntä, hänen kollegansa ja henkilökunta ja apuohjelma virkamiehet ne oli tarkoitus säännellä.

Tuolloin -gaalassa loistosta JMB, Peevey koti oli hiljattain ratsian valtion ja liittovaltion lainvalvontaviranomaisten aikomus takavarikoi todisteita heidän käynnissä oleviin tutkimuksiin. Trove 65000 sähköposteja juuri julkaissut Pacific Gas & Electric (PG & E) yksityiskohtaisesti vuorovaikutukset hyödyllisyys ja komission henkilöstöä jo paljastava hälyttävää, tontti-paksuuntuminen todisteita.

Kyseessä oli niin sanottu ex parte välisen viestinnän hyödyllisyys avainhenkilöt ja CPUC virkamiehet tapahtuu Kanadan pois julkisuudesta ja prosessi. Tällaisia ​​yhteisvaikutuksia on tarkoitus ilmoitetaan kirjallisesti CPUC etenee osallistujat, "ex-parte" kokouksia. Ilmeisesti alle Peevey, siellä oli paljon, jotka eivät olleet.

Koristeellinen Julia Morgan Ballroom oli paikka 250 dollaria-levyn Peevey gaala kanssa tuotosta menee UC Berkeleyn Goldman School of Business.

Peevey Ex Parte Party poopers
Joten, kaikki eivät suulla JMB että yö oli siellä juhlia Mr. Peevey perintö. Hieman outnumbering joukkue turvamiehiä oli mielenosoittajat tilalla lehdistötilaisuudessa oven celebrants tuli. (Full julkistaminen, EON sekä dokumentoitu ja osallistui. Selaa alas videoreportaaseja ja median linkit).

MC-ing konferenssissa, joita media radio-, printti- ja tv oli Ray Lutz of San Diego-pohjainen CitizensOversight.org , joka oli perustanut palkintopallille ja äänijärjestelmä ja nivelletty hänen useita huolenaiheita tavalla Peevey n PUC palvelleen .

EON kuva

"CPUC nyt rogue virasto" - Entinen CPUC puhemies Liitosten Mielenosoittajia, puhuu

Niistä tärkeimpiä kaiuttimet oli entinen CPUC presidentti, Loretta Lynch, Peevey edeltäjä, joka jauheliha ei sanat tuomitsevat yritysten pyydystäminen CPUC alle Peevey ja merkitsemiseksi illan gaalassa "yksi iso yksipuolisessa kokous" suljettujen ovien takana.

Saat komission entisen puheenjohtajan näkyä ja puhua julkisesti puolesta korko-maksajien Tilaisuudessa korostettiin vakavuuden nykyisen CPUC tilannetta ja kiireesti kiinnittää yleisön huomiota ja toimintaa.

EON kuva

Viitaten progressiivinen tarkoituksiin, jotka johtivat lähes vuosisata sitten perustettiin CPUC silloin Kuvernööri Hiram Johnson vastauksena julkinen skandaali on yritysten rikokset ajan, entinen CPUC presidentti Lynch kehotti tänään Californians nousta ja vaatia merkittäviä uudistuksia in nyt heikentynyt ja häväisty komissio, jonka toimikausi on väestönsuojeluun hyvä, ei yritysten voitot. Katso hänen viime Chronicle Op-Ed pala: suuntaviivat jälkeisen Peevey aikakausi CPUC

EON kuva

Kuka maksaa "Smart Meter" Fiasco?
Mary Beth Brangan EON, virkamies intervenor klo CPUC puolesta yleisön etujen "älykkään mittarin pakko käyttöönotto kiista on osa koalition kansalaisryhmien jotka vastustavat, että käyttöönotto uhkana ihmisten terveyteen ja turvallisuuteen, yksityisyyteen , grid turvallisuus ja demokraattisen valinnan. Yli 57 kaupungeissa, maakunnissa ja yksi heimo liittyi erilaisiin opposition pakotettu asennus "älykkäiden" metriä. Tämä vahvan koalition oli soluttautunut, vakoilla ja merkitty "kapinallisten" PG & E hallinta.

CPUC, nyt paljastui julkaissut sähköpostit ovat olleet osa tätä takana-the-scenes estäminen korjaamaan erittäin todellinen veronmaksaja huolenaiheita ja vammat, määräsi farssia tutkimuksen ja PG & E oli lopulta pakko maksaa pienen sakon valtion yleiseen rahastoon. CPUC kätki sen rikoskumppanuuden tuolloin, mutta nyt perusteellisesti paljastetaan vapautetaan sähköposteja.

EON liittyy monia muita sanoessaan malleja käytännön paljasti sähköpostitse ennätys ja pilvi korruption ympäröivän Peevey n poikkeamat komission heittää oikeutusta ja laillisuutta kaikki käsittelyä ja päätösten nojalla hänen hallintonsa kyseenalaiseksi.

EON on hakenut rehearing äskettäin CPUC älykkäitä mittari opt-out päätös, joka pakottaa asiakkaat maksamaan extortionate maksua ei olla elektro-myrkyllisiä, yksityisyyden rikkomisesta langattomat lähettimet kiintyneitä asuntoja. Lisäksi uskomme nykyinen päätös on epäoikeudenmukainen ja laiton yrittäessään riisua kuntien ja maakunta luottamushenkilöt niiden perustuslaillisesti valtuutettu valtaa ja vastuuta turvallisuuden suojelemiseksi ja yksityisyyden ainesosia. Se todella väittää, että apuohjelmia oikeudet valtti paikallisesti valittujen virkamiesten osalta kuntien luvakesopimusten joita käytetään säätelemään apuohjelmia "toimintaa paikallisten lainkäyttöalueilla.

Lehdistötilaisuudessa, Brangan huomautti rinnakkain käyttämiä CPUC sekä San Onofre menettelyssä päättää, kuka maksaa So Cal Edisonin kalliita virheitä ja huonoa hallintoa ja "älykkäitä" mittari menettelyssä että määritellään kuka vastaa kustannuksista opt out haitallisten ja vaarallisten "älykkäiden" metriä. Hän korosti, että todellinen säädin suojaa ratepayers vastaan ​​voimakas apuohjelmia.

EON kuva

Kuka maksaa San Onofre?
San Diego asianajaja Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson lisänneet painetta ja riita kuin kaupunki San Brunon, joka johti paljastava vapauttamista 65000 sähköposteja. Aguirre ja Severson julkaisi äskettäin raportin yksityiskohtaisesti niiden havainnot "väärinkäytöksistä ja institutionaaliset korruption California Public Utilities komissio." [ pdf täällä ] (Selaa alas meidän haastatteluja Severson ja Aguirre)

Aguirre vaati tutkimuksen miksi CPUC alle Peevey todennut ratepayers on maksettava 3500000000 dollaria sähkön he eivät koskaan saada Southern California Edison San Onofre ydinvoimalan, joka on suljettu lopullisesti, koska viallinen ja laittomia tekemät päätökset voimayhtiön hallinta.

Vaikka San Onofte ydinreaktorit suljetaan, kasvi on edelleen tallentaa tuhansia tonnia erittäin radioaktiivista ydinjätettä, tallennettu ohut terässäiliöihin että NRC sanoo voi haljeta päässä meriympäristöön. [Lisätietoja tästä elintärkeä asia - miten hallita satoja tuhansia tonneja radioaktiivista jätettä, joka on tappava yli ihmisen sivilisaatio on vielä olemassa, nyt piti paikan päällä yli 100 ydinvoimaloiden ympäri maata ilman ekologisesti turvallisia tiloja mennä - käymään Donna Gilmore erinomainen sivusto: SanOnofreSafety.org ]

EON kuva


Kuka puolustaa Diablo Ilmiantajien?
Steve Zeltzer of Labor Project vaati suojelemiseksi ilmiantoja työntekijöitä. Hän huomautti, että molemmat PG & E ja Southern California Edison potkut ja kosti työntekijöitä vastaan, jotka yrittivät vakavien turvallisuuskysymysten. Jos työntekijät huolissaan näkemästään vaarantaa yleisö ei voi puhua ja saada tuloksia, me kaikki kärsimme. Todellisia tuloksia ovat kuolemia, loukkaantumisia ja tuhoa San Bruno, sekä San Onofre säteilyn vuodot ja tuhansia loukkaantumisia ja monien tulipalojen "älykkäiden" metriä.

Hän vaati, että ei vain CPUC virkamiehiä vaan salaa yhteistyössä PG & E ja So Cal Edison johtajat syytteeseen ja syytteeseen rikollista toimintaansa, joka johti kuolemia ja loukkaantumisia ja eniten sähköä hinnat maassa.

Video Raportit ja Media Linkit ovat alla:

Protestoivat Peevey n (yksipuolisessa) Party
12. helmikuuta 2015 kymmeniä lähinnä eliitin ystäviä lähtevien CPUC presidentti Michael Peevey maksettu 250 dollaria per levy kokoontuvat posh Julia Morgan Ballroom San Franciscon kunniaksi herra Peevey n "elinaikana saavutuksia."

Tervehdys niitä ovella oli mielenosoittajien - kuten Loretta Lynch, hänen edeltäjänsä komission puheenjohtajaksi. He tulivat ei juhlia, mutta tuomitsemaan ja paljastaa kulttuuri korruption Peevey n 12 vuotta valtakauden on jättänyt jälkeensä.

Puhujina entinen California Public Utilities komission puheenjohtaja Loretta Lynch; Ray Lutz of CitizenOversight.org; EON: n Mary Beth Brangan; Steve Zeltzer of Labor Video Project; ja San Diego asianajaja Mike Aguirre.

Viewer upotettu koodi:

CBS Channel 5:
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

NBC - 31 heinäkuu 2013
Lentänyt, kestitä juhlallisesti edunvalvojia "Dimes?
CPUC presidentti hyväksyi 165,000 dollaria vapaassa matkasta yhdistyksille ja erityisiä etuja viimeisten kuuden vuoden aikana

EON Skype haastattelu
Selättäminen CPUC Backroom tarjoukset - Maria Severson
Tässä Skype haastattelussa, San Diego asianajaja Maria Severson puhutaan seurauksista ilmestyksiä PG & E: n löytö 65000 e-mail vaihtoa sen johtajat ja Kalifornian Public Utilities komission virkamiehiä, mukaan lukien entinen CPUC presidentti Peevey.

(Pahoittelemme, että äänen ja videon laatu tässä haastattelussa Skype ei vastaa tavallisia normeja. Mutta me uskomme sisältö on tärkeää julkistaa.)

EON Video
Kuka maksaa San Onofre? - Mike Aguirre
Asianajaja Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson ovat keskellä kehittyvien paljastukset CPUC virkamiesten liian kodikas suhteita virkamiesten apuohjelmia niiden tarkoitus säädellä. Tässä toukokuu 2014 haastattelun Aguirre kertoo avainkysymyksiä nyt laajeneva tapauksessa. Hän kertoo, miten hän yrittää kyseenalaistaa sitten CPUC presidentti Peevey provosoi tunteenpurkaus, jotka ovat saattaneet alkoi Peevey nykyinen murheet.

Related Media Linkit

UT-San Diego
Puutteellinen San Onofre hanke höyrytettyjä
+680.000.000dollari Korvaavan generaattoreita ei edellytä virallista kustannustutkimuksessa
Jeff McDonald9: 03 amFeb. 14, 2015Updated4: 18 pm

... Se oli pommi luovuttaminen mitään toimenpidettä: top apuohjelma säädin Kaliforniassa hahmotellaan miljardien dollarin käsitellä vanhempi Edison asianajaja salaa luksushotelli Varsovassa, Puolassa .... Pickett, jonka talo on kävelymatkan päässä Peevey kodista La Canada Flintridge osa Los Angeles, jotted potentiaalia olevia sopimuksen, joka Peevey pidetään.

Kronikka
Säädin antaa PG & E tutkia itse jälkeen San Bruno räjähdys
By Jaxon Van Derbeken
Päivitetty 19:42, lauantai, 21 helmikuu 2015

CBS
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

UT-San Diego
Senaattori räjäytykset Cal yli Peevey puolue
Koulu saa etenee juhla lähtevän apuohjelmia päällikkö
Jeff McDonald4: 22 pmFeb. 12, 2015

Dan Walters Daily: Michael Peevey kunnianosoitus on virheellinen
Julkaistu 10 helmikuu 2015
Huolimatta paljastukset kyseenalainen ammattinsa harjoittamiseen, Kalifornian poliittinen eliitti kokoontuu tällä viikolla kunnioittaa entisen Public Utilities komission puheenjohtaja Michael Peevey, Dan sanoo. (11 helmikuu 2015)

Kronikka
Mielenosoittajat yrittävät pilata upea osapuolelle ex-CPUC head
JK Dineen
Päivitetty 08:47, perjantai, 13 helmikuu 2015

KQED
CPUC Julkaisee 65000 Sähköpostit sääntelyviranomaiset ja PG & E

San Jose Mercury
San Bruno katastrofi: PG & E versioiden 65000 sähköposteja PUC
George Avalos ja Pete Carey - Henkilökunta kirjailijoita

LA Times
65000 PUC-PG & E sähköpostit julkaistiin keskellä valtion ja liittovaltion antureista

Contra Costa Times
PG & E wields "läpitunkevaa" vaikutusvaltaa PUC, nyt kuvattu "roistovaltiot virasto"
George Avalos ja Josh Richman - Henkilökunta kirjailijoita

LA Times
Uusi PUC päätoimittaja Michael Picker vannoo avoimuuden, keskitytään turvallisuuteen

SFBG Tällä viikolla
Secret Life of Michael Peevey
Kalifornian suurin energia säädin rullaa voimalla yritysjohtajat kulissien takana
24.05.11 - 15:25 | Rebecca Bowen |

SFBG Tällä viikolla
Secret Life of Michael Peevey - Sivu 3

TURN
Secret Life of Michael Peevey
TURN vastustaa kettu vartiointi kanalassa. CPUC Presidentti Peevey on liian viihtyisä sähköyhtiöille hän säätelee.

Joukkueet tutkijat indeksointi, arkistointi ja tutkimalla äskettäin julkaissut trove 120,000+ PG & E / CPUC sähköpostin vaihtoa. Asianajotoimisto painostavat vapauttamaan lisää sähköpostin vaihto Southern California Edison (SCE). Tilaihme raportoinnista lisää paljastuksia mukaa kun niitä syntyy.

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Lähtevät CPUC presidentin Myrkyllinen "Smart Meter" Legacy

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Sandi Maurer EMF Safety Network korjaa ihmisten lehdistötilaisuuden CPUC n "älykkään mittarin opt-out päätös, MC-ed EON: n Mary Beth Brangan, joulukuu 18, 2014 EON kuva

Teknokraattinen Tyranny ja korruption Trump Demokraattisen valinnan

Hänen kannattajat sanovat, että hän on aina siellä Muhammad Ali & paavi.
Uhrit hänen älykkään mittarin opt-out päätös haluavat hänet vankilaan.

James heddle
EON - Ekologinen Asetukset Verkko

Hyvää joulua ... Sinä, People!
18 joulukuu 2014 jatkuvuuden pois puolueen päättyy Michael Peevey n 12-vuoden hallintaoikeus presidentiksi California Public Utilities komissio oli varsin show. Paraati yli 30 hänen lähimmät imarteleva ystävät olivat allekirjoittaneet aloittaa rutiini "julkinen kommentti ajan" antamalla pitkiä puheita juhlii Peevey väitetty saavutuksia ja hyveitä.

Eräs entinen kaveri komissaari, sermonic sävyt herätysliikkeen saarnaaja, vertasi häntä Muhammed Ali ja paavi.

Peveey tytär oli palkannut videokuvaaja tehdä kirjaa juhla, että hän aikoo antaa hänelle isänsä joululahjaksi. Hänen kamera sai yksinoikeudella alas-in-edessä asennossa. Loput kameran ihmiset rajoittuivat huoneen takaosaan.

Ole aikarajaa adulation
Ylhäällä puhujalava, puheenjohtajana presidentti Peevey näytti nöyrästi välinpitämättömästi encomiums ollessa ylle hänelle Adoring courtiers näin koottuna. Mutta se oli huomannut ne meistä, jotka olivat yrittäneet esittää todistuksensa monissa edellinen julkinen kommentti kaudet että presidentti ei asettanut hänen ystävänsä samaa 1-3 minuutin määräaikoja olimme tottuneet hänen jäykästi valvoa meitä.

Äänestetään Commissioners että päivä oli päätös siitä, ihmiset voivat jättäytyä pois ottaa langattoman, elektromagneettisen pulssin lähettävä niin sanottuja älykkäitä mittareita "asennettu kotinsa. Massa, pakotti asentamaan tällaiset metriä oli Peevey Pet Project vuosia. Se mainostettu infrastruktuuri mahdollistaa luominen langattoman "älykkään energiaverkon," joka oltiin yritysten myymien maailmanlaajuisesti kuin "ratkaisu ilmastonmuutokseen." Käytännössä järjestelmä on tulossa on yhteensä autonromu. (Voit selvittää miksi, mene GettingSmarterAboutTheSmartGrid.org ) Kaikki tämä riski vielä tutkimuksia eri Asianajotoimisto yleensä, mukaan lukien Illinois ja tilintarkastajien yleisen Ontarion Kanadan lainsäätäjä, ovat osoittaneet nämä metrin johtaa juurikaan mitään energiansäästöä ja mitään hyötyä ratepayers. Sen sijaan hinnat ovat nousseet.

Super-hubristic, techno-utopistinen (rahaa päätöksenteon) visio vaatii globaalia Esineiden internet (IOT) "- kokonaan uuden sukupolven langattomia," älykäs "laite (että jokainen joutuu ostamaan) jatkuvassa keskinäinen viestintä . Ei vain aiotte voi puhua ilmastointilaitetta tai jääkaapin tien kännykälläsi, mutta he puhuvat sinulle takaisin, uudelleensijoittamista komennot ajantasaista minuutin energiankulutuksen rajoja omalta Big Green "Veli apuohjelma.

Prosessissa, sinun ja perheesi jäsenet ja lähistöltä ja muun maailman väestöstä olisi kylpee 24/7 jatkuvassa suihku sähkömagneettisten saastuminen vahingoittavat ihmisten terveyttä ja onnea.

Nämä kaverit ovat todella hullu.

Josh Hart StopSmartMeters.org puhuu ihmisten lehdistötilaisuudessa CPUC n "älykkään mittarin opt-out päätös, joulukuu 18, 2014 EON kuva


West Marin - Cradle of "Smart" Meter "kapina"
Julkinen vastustus pakotti "älykkään mittarin rakentaa-out alkoi Sonoma ja Marin läänien ja leviämistä. EON on ylpeä järjesti ensimmäisen julkisen kokouksen asiasta Pt. Reyes Dance Palace. West Marin yhteisöjä taisteli ja sai asennus lykkäystä. West Marin asukkaiden iloksi kansallisten tiedotusvälineiden, oli tunnetusti pidätettiin estää asennuksen kuorma. Lopeta "älykkäiden mittareiden" on nyt kansallinen ja kansainvälinen liike.

Mutta joulukuun 18., komissio oli valmis antamaan Peevey toiseen Christmas-cum-jatkuvuuden pois esillä paremmin kuin tyttärensä video. He olivat ilmeisesti menossa tekemään Peevey Pet Project telineeseen jälkeisen Peevey Kaliforniassa elämä.
Mukaan päätösehdotus: Yksilöllinen koti asukkaat saisivat opt-out aloitusmaksun ja jatkuvaa kuukausimaksuja, jolla päätetään kolmen vuoden kuluttua. Mutta asukkaat aihekokonaisuuksien asuntoa, yksityiset yritykset ja vaaleilla valitut hallitukset yhteisön kunnissa ei saa kieltäytyä. Peevey sääntöjä.

Pelaaminen Rigged Game - "uuvuttavaa meidän korjaustoimenpiteitä."
CPUC n päätöksentekoprosessi, jota kutsutaan "menettely," oli venytetty, monia viivästyksiä ja byrokraattinen convolutions, yli kolme vuotta.

Koska virallisia "välittäjiltä" siinä menettelyssä, organisaatiomme, EON, Ekologinen Valinnat Network, oli työskennellyt muiden intervenor ryhmien kuten EMF Safety Network yrittäessään puolustaa kansalaisten kiinnostus nähden on voitto-odotuksiin etuja sijoittajien omistuksessa apuohjelmia (osuvasti sanottu velkakirja n lyhyen) kuten PG & E ja Southern California Edison (SCE).

Meidän osallistuminen oli ollut silmiä avaavaa yksi. Me hitaasti huomasimme, että olimme pelaavat vilpillisten peli - sellainen, jossa kodikas suosimista ja korruptoitunut salaista yhteistyötä komission ja niiden henkilöstön kanssa velkakirja avainhenkilöt vastaan ​​yleisen edun oli - ja on edelleen - normi.

Me leimattiin "kapinallisia". Olimme soluttautuneet ja vakoillaan PG & E aineita käyttäen oletettu nimiä. Velkakirja lopulta sakot sen vakoilusta toimintaa, mutta vaivaiset määrä meni valtion yleinen rahasto, ei kohdennettu, vainottujen ryhmien eli olemme kapinallisia. " Vuonna teknokratiaa, toisinajattelijoita on maanpetos.

Steve Zeltzer of Labor Project kertoo presidentti Peevey hänen pitäisi olla vankilassa tässä kehyksen CPUC n talon video. Mr. Peevey kehotti Zeltzer on "olla kohtelias."


Keskeisiä kysymyksiä Ohitetut
Mikään voimassa asioita toistuvasti esille meille välittäjiltä menettelyssä - hyvin dokumentoitu haitallisia vaikutuksia ihmisten terveyteen, paloturvallisuus, yksityisyyden loukkauksiin ja ilmoitti demokraattisen valinnan, cyber-hackability ja energiaverkon turvallisuus - ei koskaan harkita. He olivat jatkuvasti lupasi ottaa myöhemmin, mutta ei koskaan ollut.

Samaan aikaan, PG & E oli löi yli 30 liittovaltion syytettä sen huolimattomuudesta ja korruptio San Bruno kaasu räjähdys katastrofi. Seuranta tutkimuksen kääntyi löytö sähköposteja dokumentoida korruptoituneita Lovy-Dovy salaisesta yhteistyöstä apuohjelma johtajat ja komissaarien ja henkilökunta ... lukien Peevey. Business as usual klo hyvinä PUC.

Opt-out päätös rikkoi useita oikeudellisia seikkoja, jotka epäilyjä sekä CPUC prosessissa, ja tuomioistuimissa, koska me välittäjiltä "pakokaasujen meidän korjaustoimenpiteitä" jatkamalla protestoida virheellinen CPUC Eteneminen prosessi, säilyttäen näin meidän oikeudellinen "seisova" kuin vahinkoa kärsineille osapuolille oikeus lopulta "haastaa paskiaiset. "

Mielenosoittajat pidä merkkejä nimet "Smart-mittari terveyden uhreja tässä kehyksen CPUC n talon video.


Poisjäämisen päätös = Kiristys
Maksa meille emmekä rikkoa kneecaps. Maksa meille emmekä asentaa elektro-myrkyllisiä suunnittelemaan kotiisi. Mafia Goons tai CPUC teknokraattien, nukkumapaikka on nukkumapaikka, on nukkumapaikka.

Käytännössä päätös tarkoittaa sitä, että muutamat yksittäiset asukkaat, joilla on varaa maksaa pitämään ei-langaton, analoginen metriä tulee olemaan yksinäinen saaria meri sähkömagneettisen säteilyn lähimmäistensä langaton metrin kaikki kommunikoi langattomasti keskenään 24 / 7/365.

Paikalliset valittujen viranomaisten on estetty käyttämästä lakisääteinen valtuutus suojella terveyttä, turvallisuutta, yksityisyyttä ja turvallisuutta niiden ainesosia. Yhä useammat "elektro-herkkien ihmisten tehdään sairaita ja ajanut kodeistaan ​​ja työpaikoilla kasvava" keitto "sähkömagneettisten saastuminen ei ole paikka ajaa.

Joten, alla myrkyllinen pilvi korruption, vietetään sycophants ja ystäviinsä, Michael Peevey kumarsi ulos synteettistä pilvi kunniaa. Mutta ei ennen kuin vastustajat "älykkään mittarin opt-out liike oli meidän sananvaltaa.

Pidimme lehdistötilaisuuden CPUC vaiheet ennen kokousta. Kun organisoidusta rakkauden Fest "julkinen kommentti" aikana, mielenosoittajat vaati lukemista nimet ja lainaten todistuksia monien uhrien langaton älykkään mittarin terveysvaikutuksia, jotka ovat joutuneet tulemaan EMF pakolaisia. Mielenosoittajat vaativat Peevey n syytteeseen. He lupasivat jatkaa oikeudellisia taistelut ja yleisölle suunnattuja tiedotuskampanjoita.

Kun vastahakoisesti kuuntelee, ei ole valittu vaaleilla komission katkesi lounaalle - joka Peevey vaati oli heidän "oikea" - sitten hyväksyi yksimielisesti Peevey Pet Project.

"Emme ole vielä alkanut taistella!"
Se ei ole tarinan loppu. Kuten ilmoitti julkista vastustusta "älykkäitä mittareita" kasvaa valtakunnallisesti ja jopa maailmanlaajuisesti, ja koska väitetyt myyntivaltteja SM sisäinen out edelleen osoittautunut törkeästi väärä, meidän taistelu kääntää CPUC n harkitsematon Päätös jatkaa ja lopulta voittaa. Samaan aikaan, "älykäs mittari" asentaja autot tullaan valtaavat Länsi Marin ja muiden yhteisöjen pian ja tulevat talon lähellä sinua ... ehkä oma. Lue, miten opt-out, saada tietoa tästä tärkeästä asiasta, jakaa tietoa naapurit, ja liity liikettä.
Apua Roll Back roll-out.

Lisätietoja:
EMFSafetyNetwork.org
StopSmartMeters.org

James heddle yhteistyötä ohjaa EON - Ekologinen Asetukset Verkko EON3.net

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Kun takaisin voimamme!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Marin County Sheriff's Deputies arrest Katharina Sandizell-Smith (left) and Kristin McCrory (right) for blocking 'smart' meter installation trucks in Inverness Park, California, Wednesday, December 29, 2010. Photo: Courtesy of Scotts Valley Neighbors Against Smart Meters


The CPUC's Flawed 'Smart Meter' Ruling will not stop the Drive for Community Wide, No Cost Opt-Outs.

By Mary Beth Brangan

[ A shorter version of this article appears in the Pt. Reyes Light here . ]

Public Resistance to Wireless Pollution
Almost exactly four years ago, June McCrory and Katharina Sandizell-Smith, two young West Marin mothers, made national news by blocking the Inverness road to 'smart' meter installers and becoming among the first in the US to be arrested over the meters. Their arrests shocked many in the industry into realizing that all was not well with their plans.

After an unprecedented multi year delay, a final decision on this contentious issue will be voted on by the California Public Utilities Commission (CPUC) Dec. 18, 2014.

Those of us in West Marin and Fairfax became leaders in the fight against forced installation of so-called 'smart' meters. We joined leaders in Sebastopol and Scotts Valley and then beyond in vociferously resisting because of health, safety, security and privacy concerns which we testified about at Marin city council meetings.

Fairfax City Council's resolution asserting the right of communities to opt out helped kick off what eventually became 57 cities, counties and one tribe to officially object. Many called for moratoriums on installation; over a dozen made installation illegal.

Beginning early in 2010, we brought our concerns about so-called 'smart' meters to the attention of folks here in West Marin at a packed meeting at the Dance Palace.

PG&E Agents Lied and Spied, Labeled Us 'Insurgents'
Our Marin County based online group, SmartWarriorMarin, initially the most active, was infiltrated by PG&E workers using false names. Later, when PG&E's 'smart' meter project director, William Devereaux, tried to infiltrate the EMFSafety Coalition's online group with a false name, Ralph, he neglected to remove his real name from his email and was recognized. Shortly thereafter, PG&E released hundreds of emails to the media that it had purloined from our group strategy discussions. In e-mail exchanges between executives, opponents of 'smart' meters were referred to as 'insurgents.' Subsequently the CPUC ordered an investigation into the PG&E spying and PG&E was eventually forced to pay a $390,000 fine to the CA general fund as well as to institute a code of ethics for similar online situations.

We had wondered when we organized to be at the Santa Rosa truck yard at 7:30 am one chilly morning in 2010 to block the 'smart' meter installation trucks, how the trucks had completely vanished! The company had gotten the message from our email discussion and had moved them before we came.

Massive Julkinen todistus
Vuosia, sadat ihmiset puhuivat ulos toinen viikko CPUC liikekokouksia San Franciscossa. PG & E ja CPUC presidentti Michael Peevey oli hermostua. Ihmiset liittyvät samanlainen sydän-wrenching tarinoita on täysin fyysisesti tuhoutunut vaikutukset "älykkäiden" mittarin alituinen sykkivä mikroaaltouuni. Monet ihmiset lähellä pankkeja useita metrin kerrostaloissa tai osakehuoneistojen, olivat varsinkin loukkaantui. Lopulta kun istuu läpi monia satoja tällaisia ​​todistuksia presidentti Peevey julisti, että opt out olisi tarjottava ja vahvistanut virallisen CPUC menettelyn treenata yksityiskohtia.

Pelaaminen Rigged Game
Kun tuottavat kymmeniä videoita, kirjoittaa artikkeleita, tutkimiseen ja kirjallisesti blogeja, tapahtumien järjestäminen ja esityksien jahtaa asentaja autot pois Bolinas ja estää kuorma ystävien Stinson Beach, he todistavat ja videointi CPUC kokoukset, minun kumppani ja EON apulaisjohtaja, Jim ja minä tuli laillinen välittäjiltä puolesta yleisön CPUC menettelyssä. Olemme vaatineet yhteisön laaja jättäytyä sekä ilman kustannuksia jättäytyä pois. Mehän koskaan valinnut - miksi meidän on pakko maksaa ole jotain? Ei pakotetaan maksamaan ei saa vahingoittaa muodosta kiristys?

Kun virkamies menettelyn alkoi, ne meistä, jotka olivat nyt antautua Bysantin CPUC sääntöjä ei enää ilmaantui säännöllisesti kokouksiin ja hälinä hieman quieted. Peevey kehui klo CPUC kokouksessa, että hän sai kiitosta ", jonka Whitehouse" tehokkaasti käsitellä aktivisteja. (Liittovaltion ärsyke varat olivat takana käyttöönotossa.) Se oli totta, villitys laantunut, energia hajoaa oikeudellisia sotaharjoitukset.

Kuitenkin me kaikki jatkui.

Me täällä Marin yhdessä kollegamme Sebastopol ja Santa Cruz, keräsi kriittistä tietoa tuomitsevia "älykkäitä" mittari teknologia ja asettaa äänen, joka on kaikui kaikkialla maailmassa. Pushback vastaan ​​mikroaaltouuni lähettävä metrin nyt tapahtuu kaikkialla kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Euroopassa.

Medical, Cyber-ja turvallisuus varoituksista
Toistuvan perusteellisia tutkimuksia, pelkomme siitä tekno suunnitelmasta validoitu uudestaan ​​ja uudestaan. Maailman terveysjärjestö WHO: n International Agency for Cancer Research, IARC, pääteltiin, että mikroaaltoja käyttämät taajuudet langattomien laitteiden, kuten "älykkäiden" metriä, ovat luokan 2 B, mahdollinen karsinogeeni, kuten asbesti, arseeni ja bentseeni. (Jos vertaisarviointiin perustuvat tutkimukset, joita ei saa pitää IARC oli sisällytetty monet riippumattomat tutkijat uskovat , että mikroaaltotaajuuksilla olisi luokiteltava luokkaan 1 karsinogeeni.) Keksitkö toinen esimerkki, jossa se ​​on laillista pakottaa luokka 2 B karsinogeeni laite kiinni kotiisi?

American Academy of Environmental Medicine julkaisi kirjeen suoraan CPUC kutsumus keskeyttämään välittömästi asennuksen metriä vedoten monet vertaisarviointiin perustuvat tutkimukset osoittavat biologiset vaikutukset sykkivä mikroaaltotaajuuksilla.

Turvallisuus asiantuntijat jatkuvasti varoittavat kasvanut dramaattisesti haavoittuvuutta sähköverkkoon mukaan verkkohyökkäykset koska langattomien "älykkäiden" metriä. James Woolsey, entinen johtaja CIA on sanonut, että langaton älykkäitä mittari tekniikat tekevät verkkoon tyhmä.

Tuhannet tulipalot on raportoitu ja ainakin yksi Kaliforniassa ja yksi Nevadan aiheuttama kuolema mittarin tulipaloja. Nämä ovat käsitellyt hyödyllisyys tuomioistuimen ulkopuolisin gag tilauksia. Kanadan Saskatchewanin apuohjelma toimitusjohtaja Robert Watson erosi häpeä, koska ottaa muistaa kaikkia metriä johtuu ihottuma tulipalojen. Plus nyt apuohjelmat hyötyy myyvät yksittäisiä ratepayers "oma keräämät metriä.

Kaikki tämä riski ja vielä tutkimuksia eri Asianajotoimisto yleensä, mukaan lukien Illinois ja tilintarkastajien yleisen Ontarion Kanadan lainsäätäjä, ovat osoittaneet nämä metrin johtaa juurikaan mitään energiansäästöä eikä etuja ratepayers. Sen sijaan hinnat ovat nousseet.

Koska metrin jatkuvasti pomppia tuhansia voimakas mikroaaltouuni päästöjen välillä naapurimaiden metriä 24/7, (signaalit voivat matkustaa 1 mile) opt out ei poista haitallisia päästöjä. Useita pankkeja metrejä asuntoja ja osakehuoneistojen tuottaa todella tappavia määriä säteilyä; Näin ollen yhteisön laaja jättäytyä on ainoa ratkaisu.

Vaikka toteamalla "älykkään" kantaverkon etenee, että terveyskysymykset voitaisiin käsitellä opt-out menettely, Peevey ja CPUC tuomari ei mahdollistanut terveystiedot, jotka on toimitettava lainkaan. He väittivät, että koska meillä ei ollut esittänyt mitään vakuuttavaa tietoa he määritetty ei ollut terveysvaikutuksia!

Peevey sanoo, "yhteisön laajuinen jättäytyneet ovat" epädemokraattisia! '"
Valitettavasti 4 joulukuu CPUC kokouksessa, komission keskustelleet ehdotetuista päätöksistä ja hylännyt mahdollistaa yhteisöjä jättäytyä ja vaatia näitä kieltäytyä älykkäitä mittari maksaa etuoikeus ei ole yksi. Mr. Peevey todella pilkkasivat "epädemokraattinen" yhteisöjä, jotka äänestivät yhteisön laaja jättäytyä pois.

Vaikka se on edelleen mahdollista jättäytyä, joudut maksamaan 75 dollaria maksu etukäteen ja sitten 10 dollaria ylimääräistä kuukaudessa; pienituloiset CARE ratepayers maksaa 10 dollaria etukäteen ja 5 dollaria kuukaudessa, hinnoittelemalla kantaman monille köyhille.

Tule ja ilmaista Your Skandaali ...
Kehotamme kaikkia raivoissaan tämän vääryyden ja tahallisesta välittämättä ihmisten kirjelmän puolesta niiden terveyden, turvallisuuden ja yksityisyyden olevan 18. joulukuuta kokouksessa vaatia yhteisöä opt out ja ei maksuja. 08:30, California Public Utilities komissio, Van Ness McAllister, San Francisco.

Olemme ehkä menettänyt tällä kierroksella, mutta tämä selvästi laiton häpäisy ihmisten oikeutta terveyteen ja turvallisuuteen sekä oikealle luottamushenkilöt kaupungeissa ja maakunnissa suojella ainesosia, haastetaan oikeuteen. [ Lataa PDF kopion tästä artikkeli tästä. ]

==================

Mary Beth Brangan ja Jim heddle ovat Co-johtajat EON, Ekologinen Valinnat Network. Ne ovat palkittu elokuvantekijät Public Exposure: DNA, demokratia ja langaton vallankumous ja monet muut sosiaaliset ja ympäristökysymys dokumentteja tuotetaan kahden viime vuosikymmenen aikana, jotka on lähetetty ja kiersi kansallisesti ja kansainvälisesti; esitettiin kongressissa, YK, PBS, ABC, CNN, kaapeli; ja parlamenteissa, yliopistot, kirjastot ja kansalaisjärjestöjen ja kansalaisjärjestöjen maailmanlaajuisesti. Asukkaat Bolinas, ne järjestävät, kouluttaa ja tuottaa media tukevat ihmisiä selviytymään nykyisestä selviytymisen haasteita. www.eon3.net; YouTube.com/eon3; EON3emfblog.net

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Kerrotaan CPUC: "Se ei ole" älykäs "uhmata kansan tahtoa."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Mikä CPUC n poisjäämisen päätös huomioi. Cartoon: J heddle - EON

James heddle

Ei Kuunteleminen
Neljä vuotta ilmoitti, vihainen, vedoten julkisen todistuksensa lähes kahden viikon perusteella kertomatta heille henkilökohtaisen terveyden, yleisen turvallisuuden, yksityisyyden loukkaaminen ja kansallisten tietoverkkoihin ja energiaa turvallisuuden uhista pakko kylläisyyttä käyttöön langattomia niin sanottuja älykkäitä "metrin epäonnistui vakuuttamaan viisi ei ole valittu vaaleilla, poliittiset nimitykset, että ahven puhujalava Kalifornian Public Utility Commission (CPUC).

Mikään näistä kiireellistä kansanterveyden, turvallisuuden, yksityisyyden ja turvallisuusnäkökohdat on otettu huomioon komission Eteneminen "käsittelee kysymystä siitä,-tai-ei yksilöitä, huoneisto komplekseja, yhteisöt ja kunnat voisivat halutessaan" opt-out "ja the coordinated government/industry wireless 'smart' meter roll-out push being simultaneously implemented in many countries around the world.

On Thursday, Dec. 18th, the Commissioners are expected to vote for a decision stunningly symptomatic of the current state of democratic public process in America: Screw the Public Will. Discounting all legitimate public concerns, the ruling will allow individual households to 'opt-out' for an initial penalty fee and an extortionate monthly payment.

But no collective opt-outs will be allowed – meaning all neighborhoods will be drenched 24/7 in inescapable electro-magnetic soup. No place to hide.

So much for democratic process and 'consumer choice.' So much for health, safety, privacy and security.

Down from Davos
The whole corporately-driven wireless 'smart' meter roll-out craze on the part of gas, power and water utilities world-wide can be traced back to the government-corporate conclave known as the World Economic Forum which meets annually in the swank Swiss resort town of Davos.

Conceived in the conference rooms, cocktail lounges and dining halls of snowy Davos and codified into technical papers, budget spread sheets, strategic planning documents and public relations scenarios by corporate and government staffers, the scheme was sold to gullible officials and publics as a necessary response to climate change.

The global 'smart' meter roll-out – just a step toward the ultimately envisioned 'internet of things' in which a whole new generation of 'smart' wireless appliances from juicers to air conditioners to vibrators will communicate with each other in a kind of automated global brain – would give consumers more awareness of and control over their energy usage and allow the integration of 'intermittent' renewable energy sources like wind and solar into the national energy grid. That's how the sales-pitch went. None if it has proven true.

But Obama Administration bought the hype, drank the 'smart grid' cool aid and shoveled billions of big federal bucks into the pipeline to support it.

Here in California, CPUC President Michael Peevey slurped the smart meter cool aid and made it his business to impose 'smart meter madness' on the entire population of California.

Niin se tulee kulkemaan, että ensi Thurs. - Mike Peevey päättyy hänen CPUC uransa ja ratsastaa pois alentava pilvi korruptio tutkimusten - Komissio merkitsee hänen kuolemaansa äänestämällä paikoilleen hänen perinnöstään - lähinnä rikollinen teko, joka vaarantaa terveyden, yksityisyyden, turvallisuuden valtion koko väestöä. Hellofa työ, Mike!

Ole hyvä liittyä monia muita raivoissaan ratepayers ja julkisen kansalaisten CPUC 08:30, ensi torstaina 505 Van Ness Avenue ja anna komission tietää, että tämä avioton päätös uhmaa yleisö voi sietää. Se on loppuun virheellinen CPUC menettelyä mutta vain alussa julkista vastustusta, joka lopulta perua mitä tulee pitää yksi harebrained ja tuhoisa teknokraattisia päätöksiä historiassa Kaliforniassa. [ Lataa PDF-versio tästä. ]

James heddle yhteistyötä ohjaa EON - Ekologinen Asetukset Network. EON on ollut virkamies intervenor vuonna CPUC poisjäämisen menettelyssä. Eon3EMFblog.net Facebookissa: EON - Ekologinen Asetukset Verkko Twitter: EonNewsNet

Lisätietoja: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org
===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Mitä me haluamme? WISE GRID! Milloin me halua sitä? NYT!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Not very 'smart.' The California Public Utilities Commission (CPUC) proposed decision on 'Smart' Meter Opt-Outs will be voted on Dec. 18, 2014. It ignores vital issues and defies the public will. Cartoon by James Heddle

What we want:
• Informed democratic choice, not top-down, technocratic dictates
• Individual no-cost opt-out
• Building-wide no-cost opt-out
• Community-wide, no-cost opt-out
• Cancelation and roll-back of the SM roll-out and the whole 'smart grid' scheme/scam
• Investment in a decentralized “wise grid” based on small-scale distributed generation facilities based on renewable energy sources and managed by publically owned and publically accountable entities.

What's wrong with the 'smart grid' agenda:
• Its top-down, corporate profit-driven, imposed without public discussion or investigation of all its multiple areas of impact: human and biological health effects; safety; vulnerability to hacking and malicious manipulation; privacy -personal data collection for marketing and surveillance purposes; economic and energy saving effectiveness; basic functionality.

• It's based on an obsolete business model, ie, the private investor-owned utility (IOU) operating centralized, large-scale generating facilities supplying a large designated monopoly region with energy from polluting, non-renewable, toxic sources – coal, gas and nuclear reactors.

What's wrong with Wireless 'Smart'Meters::
• They do not function as advertised either technologically or economically.
• They are a danger to human and biological health as well as to safety, privacy and grid security and stability.

What's wrong with the Opt-Out proceeding and Proposed Decisions:
• They violate California state law and the CPUC's own codes and regulations.
• They fail to address fundamental issues of consumer protection, property rights, human health, public safety, science-based, democratic decision-making and due process.

What's wrong with the CPUC:
• It is corporately captured, corrupt and inimical to the public interest.

What's wrong with PG&E:
• A long history of criminal behavior against the public interest
• Under multiple federal indictments
• Demonstrably incompetent

Download PDF here.
===========
Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Posted in Uncategorized | Comments Off

Will CPUC OK Smart Meter opt-out-Protection Racket? "

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Pay Up or We'll Break Your Kneecaps!
Disproving the old adage that 'two heads are better than one,' neither of the CPUC's 'smart meter' opt-out Proposed Decisions by Administrative Law Judge Amy Yip-Kikugawa and out-going President Michael Peevey deal with the key human health, safety, privacy or hacking insecurity issues our movement has been trying unsuccessfully to bring to their attention for years.

What's the Difference?
If a gas utility announced it was going to pump poison gas into every home in your neighborhood, or a water utility threatened to put poison in the community's water supply, unless customers paid them not to on a monthly basis, it would clearly be just like what mobsters used to call a 'shakedown.' You pay the collection goons when they come by and they agree not to wreck your business or break your kneecaps with a baseball bat.

How is that old 'protection racket' scam different than having to pay not to have a toxic wireless meter installed on your home?

Yet that's just what either of these Proposed Decisions will do if approved by a vote of the Commissioners, perhaps as early as next month.

EON Comments on CPUC Opt-Out Decisions
As an intervening 'party' in this Proceeding, EON filed its comments on the Proposed Decisions last Tuesday. You can download a PDF of our filing here.

Links to the Proposed Decisions are here:
ALJ Amy Yip-Kikugawa's Proposed Decision
Michael Peevey's Alternate Proposed Decision

You might like to let them know what you think in an e-mail: ALJ Yip-Kikugawa and Commissioner Peevey's advisor Manisha Lakhanpal .

You can also lobby the Commissioners: Mike Florio 415-703-1840/ Catharine Sandoval 415-703-2593/ President Michael Peevey 415-703-3703/ Carla Peterman 415- 703-1407/ Michael Picker 415- 703-2444

Please plan to attend on Thursday, December 18, 2014, 9 am at 505 Van Ness Ave, San Francisco. That will be President Peevey's last day on the Commission.


===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Ding Dong, Peevey Gone - kuka korvaa häntä?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Entinen CPUC työntekijä Dan Berman, mukana kirjoittamassa "Kuka omistaa Sun?" puhuu 02 lokakuu 2014 tiedotustilaisuuden CPUC vaiheet. Kuva: EON

[Osa tämän blogin näkyvät "Kuka korvaa Michael Peevey päälle CPUC?" SF Gate Lausunto Page . ]

EON: n Mary Beth Brangan käsitellään komission, vaativat uudistamista. EON kuva

Soita Reform
EON: n Co-johtaja oli tämä sanoa komissaarien aikana yleisön kommentit 02 lokakuu 2014 CPUC kokous: [Klikkaa tästä video .]

Ottaa juuri palannut NY Kansan Climate lähentyminen, olen juuri tietää, että tällä ratkaisevalla hetkellä, kun meillä on vain muutama vuosikymmen välttää pahimmat katastrofaalinen ilmastonmuutoksen vaikutukset, miten CPUC säätelee monopoli apuohjelmat on yhä kriittinen.

Siksi malli korruption olemme nähneet on vieläkin surkea.

Vuodesta salaiseen PG & E koskien kauhistuttava onnettomuus San Bruno; on myötämielinen PG & E koskien vakoilee ratepayers vastustaa pakko asennus haitallinen "älykkäiden" metriä; on myötämielinen Southern California Edison kuka maksaa heidän kauhea hallintaan San Onofre ydinreaktorien; rakenteessa korruptio on selvä.

Mutta olin silti järkyttynyt kun olin kertonut luotettava lähde, entinen CPUC puhemies, että rakas ystäväni ja kollegani, Barbara George oli kuolemaisillaan, hänen intervenor korvauksia tahallisesti jättänyt, vaikka ihmiset komissio tiesi hän tarvitsi rahaa hänen syövän hoitoon.

Kun ystävät ja lainsäätäjät puuttui, tarkistus julkaistiin lopulta mutta Barbara kuoli ennen kuin se tuli.

Tänään seison sekä tyrmistynyt julkinen ja oma CPUC henkilökunta, jotka vaativat komission he voivat olla ylpeitä töihin.

Korruptio ja ilmastokriisi, ikääntyminen ydinreaktorit, vaarallisten langaton metriä ja maakaasuputkien eivät sekoitu.

San Francisco, 02 lokakuu 2014 - presidentti Peevey ja CPUC komissaarien kuunnella merkkijono julkisia kommentteja vaativat Peevey ouster. Viikkoa myöhemmin hän erosi. EON valokuva.

Peevey Gone - kuka korvaa häntä?

James heddle - EON, Ekologinen Valinnat Network (Päivitetty)
[Osa tämän blogin näkyvät "Kuka korvaa Michael Peevey päälle CPUC?" SF Gate Lausunto Page . ]

"Et voi ampua minua, lopetin!"
Puhdas energia, ydinvoima ilmainen ja stop-smart-metrinen aktivistit ei ole Michael Peevey potkia noin enää. Kiusannut, hyödyllisyys sopiva CPUC presidentti
erosi torstaina mitä LA Times kutsui etuoikeudesta "siten vältetään ei-uudelleennimitystä lopussa hänen päättyvän ajan joulukuussa. Peevey heitti pyyhkeen vain viikon kuluttua vihainen kansalaisten piti lehdistötilaisuuden CPUC vaiheet ja pakattu riehakas komission kokouksessa vaatia hänen ouster. [Katso videot alla]

"Mr. Peevey, olet Putz. Olet kodikas sängyssä PG & E. Joten olemme vaaleanpunainen liukumassa sinua. "Ne olivat sanoja Code Pink aktivisti Cynthia Papermaster koska hän häiritsi avaaminen 2 lokakuu julkisia kommentteja kauden ja saatettiin ulos turvahenkilöstö.

Peevey oma hätäisiä exit tuli sen jälkeen viikon kiista seuraavat tiedot liian "kodikas" e-mail vaihtoa hänet ja muut CPUC edustajia ja Pacific Gas & Electric virkamiesten yhteydessä San Bruno kaasu katastrofi. Ilmeinen seuraus yleisön mielessä on, että läheisistä suhteista saa muita asioita ja muita apuohjelmia, ja on tullut normaali MO komission. Jopa komissio työntekijää uhkasi kapina äskettäisessä henkilökunnan kokouksessa, väsynyt "häpeää" työskentelystä tällaisen vaarantunut virasto.

Kuva: EON

"Kaksitoista vuotta presidenttinä on [sic] tarpeeksi."
Peevey lausunnosta lyhyesti komission lehdistötiedotteen, että hän ei "etsimään uutta toimeksiantoa" suorittaa ironiaa monien mielestä. Nämä kaksitoista vuotta kestänyt aikakausi sääntelyn purkamisen ja yksityistämisen ja olivat varmasti "tarpeeksi" varten CPUC tulla mitä monet pitävät juliste lapsen sääntely joutuu. Liian ystävällisiä suhteita sääntelyviranomaisten ja regulatees, (eli sijoittajaomisteinen, voittoa tavoittelematon, monopoli apuohjelmia, osuvasti sanottu ious) näyttää olevan normi paikallisesta kansalliseen ja jopa maailmanlaajuisen näinä päivinä - huomaa Kansainvälinen atomienergiajärjestö (IAEA) veltto vastaus Fukushiman ydinonnettomuuden.

Mutta CPUC kantaa kohti sekä Etelä-Kalifornian Edson n hutilointia sitä on nyt sammutus San Onofre ydinvoimala välillä LA ja San Diego ja PG & E: n suorituskyky suhteessa etäluettavan mittarin käyttöönoton, San Bruno kaasuputki ylläpitoa ja hallintaa sekä sen Diablo Canyon ydinvoimala pohjoiseen Santa Barbara, iskee monet tarkkailijat erityisen räikeitä. Peevey n kahdentoista vuoden hallintaoikeus jättää jälkeensä "kulttuuria rattoisuus" komission ja yritykset, jotka saattaa sekä yleisen edun ja kansalaisten turvallisuuden.

Voi että kulttuuri uudistetaan muutoksia huipulla? Vai hyvin malli kuvernööri varustettuja sijaan julkisesti valittiin komission on pohdittava vakavasti? Kauaskantoiset rakenneuudistukset epätodennäköistä, huomio keskittyy nyt kuka kuvernööri Jerry Brown nimeää seuraavaksi CPUC presidentti. (Peevey silti äänestää CPUC päätöksistä loppuun mennessä; runsaasti aikaa tehdä enemmän pahaa.)

Kuka seuraavaksi?
Kaksi nimeä jo ehdotti progressiiviset ovat entisiä California Energy Commission pääjohtaja, asianajaja John Geesman, ja entinen liittovaltion Nuclear Regulatory Commission puheenjohtaja Gregory Jaczko.

Voit panostaa apuohjelmia on heidän suosikki ehdokkaita, too. Koska Brown on kaksi entisen PG & E VPS hänen lähipiiriin [Nancy McFadden, hänen pääsihteeri - joka juoksi yhtiön Prop 16 kampanjaa estää yhteisön valinta energian hankkeisiin - ja Dana Williamson, hänen hallituksen sihteeri], todennäköisyys suuri muutos johtajuutta CPUC tuntuu hieman. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Julkinen skandaali ja paine on tuonut meidät tähän asti. Nyt on aika järjestää, heiluttele, puolestapuhuja ja ajaa kovaa, jotta muutokset haluamme.

Jotkut YouTube tilaaja palaute on toistaiseksi julkisia kommentteja:

SIGRUNN9
Hienoa Hyvät naiset ja herrat! Bravo, voit innostaa minua alkaa saada siellä ja jossa "Minä olen hullu kuin helvetti ja en aio ottaa sitä enää!"

jeansprettypups
Erinomainen Seison näiden ihmisten kanssa, ja haluan nähdä kaikki ydinvoimalat suljetaan sekä kaikki ydinjäte hoidettu ajan

Reverend Galileo
Itärannikolla ei ole kiinni vielä, tule ihmisiä, meidän pitää jakaa tätä.

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

EON Nuclear News Update - 14 heinäkuu -posti Carbon Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

This former Fukushima resident has learned from experience. Photo courtesy Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani and Harvey Wasserman on KWMR's Post Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

TOSI GRID - Siirtyminen "Smart" Wise - päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

The Security Issue
No one would argue that the existing US energy grid – an aging, outmoded infrastructure increasingly insecure in the face of proliferating extreme weather events and escalating cyber attacks – does not need to be radically re-engineered. Even former CIA Director James Woolsey famously stated in a 2011 TV interview, “There is no one in charge of security for the grid…A so-called 'smart grid' that is as vulnerable as what we've got is not smart at all. It's a really, really stupid grid.”

The Surveillance Issue
Another, more recent, former CIA director agrees. The Daily Mail reports that, In the view of David Petraeus, “…web-connected gadgets will 'transform' the art of spying – allowing spies to monitor people automatically without planting bugs, breaking and entering or even donning a tuxedo to infiltrate a dinner party.”

'Transformational' is an overused word, but I do believe it properly applies to these technologies,' said Petraeus.

'Particularly to their effect on clandestine tradecraft. Items of interest will be located, identified, monitored, and remotely controlled through technologies such as radio-frequency identification, sensor networks, tiny embedded servers, and energy harvesters – all connected to the next-generation internet using abundant, low-cost, and high-power computing.'

An 'Internet of Things,' Bots, Algorithms, Corporations and… Big Brother

The Hacking Issue
The spy guys' views are borne out in the recent CNN report, Connected TVs, fridge help launch global cyberattack. It tells how wirelessly connected “smart” household appliances such as routers, televisions and at least one refrigerator, were recently used in a massive global cyber attack to launch malicious emails, spam and phishing.

Commenting on the CNN report, author and electro-magnetic pollution expert Blake Levitt had this to say: “Highly recommend that anyone buying new appliances/household electronics makes sure they are not 'smart' 2-way enabled with embedded antennas. If enough people refuse to buy them, perhaps this will begin to implode. Not only is the RF component dangerous but the appliances themselves are easily hacked. Until this recent hacking, it was thought that only the meters were vulnerable as potential portals into the entire grid. This entire approach needs to be completely re-thought and re-engineered.”

The 'Smart' Meter Issue
Dr. Timothy Schoechle, the author of Getting Smarter About the Smart Grid , has been engaged in development of electric utility meters, home automation systems, gateways, and energy management systems for over 25 years and sits on several international standards setting committees related to the smart grid and to home and building automation systems.

Schoechle calls the smart meters being rolled out across the US “a canard—a story or hoax based on specious claims about energy benefits….” He goes on to explain how state and local governments, and environmental organizations, have been misled about the purported benefits of 'smart' meters.
His paper addresses how 'smart' meter investments, using billions in stimulus funding, do not benefit ratepayers or support economic growth, but financially prop up unsustainable Investor-Owned-Utilities (IOUs), while postponing investment in genuine 'smart' technical solutions and the inevitable transition to a decentralized and democratized electricity system.

Dr. Karl Maret, engineer and MD, will be speaking on the Commonwealth Club panel. Hän
points out that since microwave emitting Smart Meters were installed as part of the Automated Metering Infrastructure (AMI) upgrade by utilities in California and elsewhere, numerous health complaints have been reported, especially by electrically hypersensitive individuals.

Dr. Maret's talk as part of the Commonwealth Club panel on the Smart Grid will address concerns of potential health challenges from electromagnetic fields in our current increasingly wireless society and how Smart Meters are adding an additional layer of non-thermal electromagnetic environmental exposure that hasn't been studied prior their deployment. This may have important long-term health implications for our society.

In her article WHO KNEW? – The Wireless Smart Meter Meltdown , electro-magnetic pollution protection consultant Cindy Sage puts it this way,

Others on the January 28th Commonwealth Club panel, moderated by Camilla Rees, MBA, include engineer and physician, Karl Maret, MD, of Aptos, CA; new energy visionary, and radio host, Duncan Campbell, Esq. of Boulder, CO, author of the white paper “New Energy for a New World”; and attorney Jim Turner, Esq, Partner of Swankin & Turner in Washington, DC, co-author of “Voice of the People: The Transpartisan Imperative in American Life” and Chairman of the National Institute for Science, Law & Public Policy.

More info and Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

To Register:
Commonwealth Club of California
595 Market Street, 2nd Floor
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

For Panelist Interviews:

Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Yhdysvaltain Merimiehet radioaktiivisista USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

A local resident asks: “What is this ship doing sitting in San Diego? Does anyone have radiation readings from this ship?” Good question.

Read Harvey Wasserman's Jan. 12, 2014 update on this developing story: Toll of US Sailors Devastated by Fukushima Radiation Continues to Climb

Sign a support petition: WE WANT JUSTICE FOR FUKUSHIMA'S IRRADIATED FIRST RESPONDERS FROM USS RONALD REAGAN & OTHERS

San Diego's Radioactive Nuclear-Powered Supercarrier
It's easy to see from any highrise hotel in trendy downtown San Diego. There it is, moored across the bay in its home port at Coronado Island. The USS Ronald Reagan is a Nimitz-class nuclear-powered so-called 'super(aircraft)carrier' that sailed into the cloud of deadly radioactive emissions spewing from the earthquake/tsunami, triple melt-down, multiple-explosion Fukushima nuclear power plant to provide relief to the devastated Japanese population in March of 2011, allegedly without its commanders being aware of the major radiological risks to its crew members. Now it is permanently radioactive and – so charge attorneys representing at least 51 USS Reagan sailors and Marines – are many exposed members of its ship's company and related military and contractor personnel.

As one outraged reader comments,

“Why has this not made national headlines??? The Aircraft Carrier Ronald Reagan is nuclear powered. Radiation detection equipment did not pick up on this?? Why have these sailors and marines medical records been removed from permanent tracking? Criminal implications galore.”

[ more ]

Who's Accountable?
Attorneys for the growing list of enlisted plaintiffs, who are suffering from proliferating serious health effects as a result of their radioactive fallout exposure during the US Navy's Fukushima relief efforts, say the ultimate responsibility lies with TEPCO, the nuclear plant operator. They charge TEPCO officials withheld accurate and timely radioactive emissions data from both the Japanese government and the US military command. This charge is also made by Former Japanese Prime Minister Naoto Kan (DPJ), who is still blamed by many in Japan for making bad critical choices in the immediate emergency hours. Kan has acknowledged in recent public presentations that he believes he was given inaccurate information downplaying the seriousness of the actual situation by TEPCO as he and his staff struggled to make responsible decisions during chaotic early stages of the still on-going Fukushima nuclear disaster.

EON is proud to host-post another important documentary by the Academy Award-winning team Vivienne Verdon-Roe and Michael Porter. Their 1994 expose' tells the currently relevant story of the US soldiers and sailors who were used as EXPERIMENTAL ANIMALS in America's quest for nuclear dominance…and were then denied health care. A major voice in the film – directed and edited by Porter, produced and narrated by Verdon-Roe – is former Navy seaman Anthony Guarisco, founder of the INTERNATIONAL ALLIANCE OF ATOMIC VETERANS, c/o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd., Bullhead, AZ. 86426
To contact the filmmakers: ViviVR@aol.com
For updates on Anthony and his wife Mary, here are two recent articles by their son, journalist Vincent Guarisco
Never Forget The Lessons Of Yesterday For The Sake Of Tomorrow
By Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris…
------
Honoring Two Activist Parents
By Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03…
Yhteystiedot:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen's report The Atomic Sailors

For other coverage of this story see here and here and here.

Fox News has this to say:

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
2 Comments Posted in Uncategorized | 2 Comments