EON Nuclear News Update - July 14 Post Carbon Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Tämä entinen Fukushima asukas on oppinut kokemuksesta. Kuva: Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani ja Harvey Wasserman on KWMR Posti Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context - Tieto on Empowerment - meidän täytyy tietää nämä asiat, jotta harjoittaa ja tehdä niille jotain. Ne muodostavat kattavan yhteydessä tämän mietinnön.
• maailmanlaajuinen ilmastonmuutos - 6. Suuri Extinction lajien
• Kemiallinen / electromatnetic / radioaktiivisen saastumisen planeetan biosfäärin
• Uhkaava romahdus sota-pohjainen, ilmainen markkinatalousjärjestelmä raiteilleen tuhota sen isäntä planeetta
• USA / NATO "koko kirjon määräävä asema" first-lakko sotilaallinen ryhti uudelleen maapallon jäljellä olevista luonnonvaroista
• Ydinenergian / "jätteen" / aseita yhteys

Japani Update
Naiset Fukushima - EON kirjeenvaihtaja Umi Hagitani
Lisää tämän tarinan: Kazue Morisono & Saeko Uno: "Naiset Fukushiman ydinvoimaa vastaan"

Alueellisia päivitykset
US Update
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR bill 2145 - erityisalat "yrittää tappaa yhteisön valintaan energia
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - uusia julkaisuja, vieläkään ei ole varmuutta Re: syy, back-up jätteen ohjelman
EPA ehdotusta nostaa "turvallisuuteen" standardit 350 x - "hyvää voittoa ja terveys"
Nuclear "Ryhti" Review - Ensimmäinen lakko opin, "Life Extension Program", uusi nuke sub laivaston
Reaktoreiden "terrorismiin tarkoitettuja aseita paikka" - Ukrainan tapauksessa

Harvey Wasserman Ydinvoimakäytön History

Ydinenergia / jäte / aseita yhteys
1951 teettämä tutkimus AEC päätteli, että kaupalliset ydinreaktorit ei olisi taloudellisesti toteutettavissa, jos niitä käytettiin pelkästään sähkön tuottamiseen; ne olisivat, mutta jos ne valmistetaan myös plutoniumia, joka voitaisiin myydä.

1952 vuosikertomus Commonwealth Edison on opettavainen tässä asiassa:
By "dual-purpose" tarkoitamme, että kasvit olisivat ensisijaisesti tuotanto valtaa, mutta myös tuottaisivat plutoniumia sotilaallisiin tarkoituksiin kuin sivutuotteena. Mielestämme nämä kasvit ... olisi perusteltua taloudelliselta kannalta vain, jos merkittävää lisäarvoa jaettiin plutoniumin tuotettu. "

Asiakirjassa päässä Los Alamos National Laboratory elokuulta 1981, on tämän lausunnon:
"Ei ole mitään teknistä rajanveto sotilas-ja siviilipuolen reaktori ja siellä koskaan oli yksi. Mikä on jatkunut yli vuosikymmenen ajan on vain väärinkäsitys, että tällainen kytkentä ei ole olemassa. "Ne kaverit pitäisi tietää.

Uraanin / plutoniumin Deal
Mitä vihdoin yksityiset laitokset kiinnostunut ydinenergian sähkön oli, että hallitus lupasi toimittaa heille uraani valtaan reaktorit vastineeksi tuloksena plutoniumia.
Ydinenergian tuotantovälineet ydinaseiden leviämisen. Saat nähdä tämän .
Jokainen, joka sanoo, että he haluavat Ydinvoima ei käytännössä sanovat, että he suosivat ydinaseiden leviämisen. Ei voi olla ilman toista.
Ja se on tärkeää muistaa, minkä tahansa ydinlaitoksen on mahdollinen ydinase-in-place terroristeille.

Nuclear Ironia
Koska Yhdysvaltain ja "kumppanit" neuvottelemaan Iranin kanssa, kuinka monta lingot Iran voi olla, Turkki on juuri ilmoittanut suunnitelmistaan ​​rakentaa jopa 12 uutta ydinreaktoria se on Mediteranian ja Mustanmeren rannikoilla Venäjän, Ranskan ja Japanin tukea. Mitä vikaa tässä kuvassa? Turkin ydinalan hankkeita yli 70 miljardia dollaria

Mitä "Limited Nuclear War" tekisi Planet

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

TOSI GRID - Siirtyminen "Smart" Wise - päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon


Tämä viesti kannustaa voit tarkistaa maamerkki raportti " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle julkaisemassa National Institute for Science, Law and Public Policy - ja allekirjoittamaan osallistua High ( ?) Tie True Smart Grid, Commonwealth Club of San Francisco-ohjelman on määrä järjestää tammikuussa 28 päivin viisitoista.

Jotta voidaan luoda joustava ja kestävä tulevaisuus se on välttämätöntä tutkia paras vaihtoehto sähköntuotannon ja jakelun muotoja. Meidän nykyinen sähköjärjestelmä on lähde paljon sairaus, saastuminen, epäoikeudenmukaisuutta ja epävakauden tänä ilmastonmuutoksen ja sään ääri. Meidän outmoded sähköverkko on suunniteltava uudelleen ja pian!

Tule tähän tärkeään paneeliin San Francisco Commonwealth Club ja kuulla tämän erittäin toiveikas keskustelua. Panelistit hahmotella suunnitelman terveellisempää, turvallisempaa ja älykkäämpiä lähestymistapa sekä sähkön tuotannosta ja jakelusta Yhdysvalloissa, joka on meidän kaikkien etu, ja edut maapallon, sydän.


Paneelin jäsenet (vasemmalta oikealle) James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, PhD., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

Lisäksi Dr. Schoechle, muut 28 tammikuu Commonwealth Club paneeli, moderaattorina Camilla Rees, MBA, kuuluvat insinööri ja lääkäri, Karl Maret, MD, Aptos, CA; uutta energiaa visionääri, ja radiojuontaja, Duncan Campbell, Esq. Boulder, CO, kirjoittaja valkoisen kirjan "Uusi energia New World"; ja asianajaja Jim Turner, Esq partneri Swankin & Turner Washington, DC, mukana kirjoittamassa "Voice of People: Transpartisan välttämätöntä American Life" ja puheenjohtaja National Institute for Science, Law & Public Policy.

Jim Turner on myös hallituksen jäsen EON. EON uskoo, että tämä ohjelma edistää merkittävästi julkisessa keskustelussa luomaan todella viisas, kestävän ja vain energiaa tulevaisuudessa. Toivomme voit osallistua!

(Kuulla haastattelu Dr. Schoechle ja nähdä median neuvonta ja lisätietoa alla)

Solar kattojen venyttää horisonttiin Saksassa. Tämä voisi olla microgrid tulevaisuudessa, että Investor laitoksia (osuvasti kutsutaan Ious) pelkoa.

James Heddle ja Mary Beth Brangan

Getting Wise
Se alkaa näyttää eilisen "älykkäitä" on nykypäivän "todella typerää."

Yli-käytetty termi "älykkäitä" - sovelletaan kaikkeen puhelimista Droonien, ja kaikkea siltä väliltä - näyttää olevan muuttumassa markkinointi etu osaksi karu varoitusmerkintä.

Ottaa suunnitelmat langattomasti hoidettu kansallisen järjestelmän energiaverkkojen - ns "smart grid" - joka perustuu maata viltti käyttöön langattomia niin kutsuttu "älykkäitä metriä.

Työmme, ja monien muiden, on osoittanut, että ei vain olisi tällaista järjestelmää huomattavasti lisätä haitallisia kansanterveydelle sähkömagneettisen säteilyn pilaantumista, mutta se mahdollistaisi rakeinen valvontaa jokaisen kotitalouden, ja tehdä paitsi kaikki kotona, mutta koko ruudukko itse alttiina haitalliseksi tai terrorismin hakkerointi.

"Todella, todella tyhmä Grid"

Security Issue
Kukaan ei väitä, että nykyiset Yhdysvaltain energia grid - ikääntyminen, vanhanaikaisen infrastruktuuri yhä epävarma edessä lisääntyvissä äärimmäisiä sääolosuhteita ja laajeneva verkkohyökkäykset - ei tarvitse radikaalisti uudelleen suunniteltu. Jopa entinen CIA: n johtaja James Woolsey tunnetusti totesi 2011 tv-haastattelussa, "Ei ole ketään vastaa turvallisuuden verkkoon ... ns" smart grid ", joka on yhtä haavoittuva kuin mitä meillä ole fiksua lainkaan . Se on todella, todella tyhmä verkkoon. "

Valvonta Issue
Toinen, uudempi, entinen CIA: n johtaja suostuu. Daily Mail raportoi , että otetaan David Petraeus, "... web-yhdistetty gadgetit" muuttaa "taidetta vakoilusta - mahdollistaa vakoojia seurata ihmiset automaattisesti ilman istutus vikoja, murtautuminen tai jopa pukea smokki soluttautua illallinen puolue. "

"Muutosjohtamisen" on overused sana, mutta en usko sitä oikein sovelletaan näihin teknologioihin ", sanoi Petraeus.

"Erityisesti niiden vaikutusta salaa tradecraft. Mielenkiinnon kohteiden tulee sijaitsemaan, tunnistetaan, niitä seurataan, ja kauko kautta tekniikat, kuten radio-frequency identification, sensoriverkkoja, pieni upotettu palvelimet ja energia harvesterit - kaikki kytketty seuraavan sukupolven Internetiin käyttämällä runsaasti, edullisia, ja suuritehoisia computing. "

"Esineiden internet" Botit, algoritmit, yritysten ja ... Big Brother

Hakkerointi Issue
Spy kaverit näkemykset vahvistavat viime CNN: n raportin kytketyt televisiot jääkaappi auttaa käynnistämään globaalin cyberattack. Siinä kerrotaan, miten langattomasti yhteydessä "älykkäitä" kodinkoneissa, kuten reitittimiä, televisiot ja ainakin yksi jääkaappi, olivat äskettäin käytetty massiivinen maailmanlaajuista verkkoturvallisuutta hyökkäys käynnistää haittaohjelmia sähköposteja, roskapostia ja phishing.

Kommentoi CNN: n raportin laatija ja sähkömagneettiset pilaantumisen asiantuntija Blake Levitt oli sanoa: "suosittelee, että joku ostaa uudet laitteet / kodinelektroniikan tekee, että ne eivät ole" älykkäitä "2-tie käytössä upotettu antenneja. Jos riittävän moni suostu ostamaan niitä, ehkä tämä alkaa luhistua. Ei vain on RF-komponentin vaarallista, mutta laitteet itse helposti hakkeroitu. Kunnes tämä viime hakkerointi, on ajateltu, että vain metrin haavoittuvainen mahdollisina portaaleja koko verkkoon. Tämä koko lähestymistapa on täysin uudelleen ajattelun ja uudelleen suunniteltu. "

"Smart" Meter Issue
Dr. Timothy Schoechle, kirjoittaja saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid , on ollut mukana kehittämisessä sähkölaitoksen metriä, kodin automaatiojärjestelmät, yhdyskäytäviä, ja energian hallintajärjestelmät yli 25 vuotta ja istuu useiden kansainvälisten standardien asettaminen komiteoiden jäsen Älykkäät sähköverkot ja-asuntojen ja muiden rakennusten automaatiojärjestelmät.

Schoechle kehottaa älykkäiden mittareiden otetun kaikkialla Yhdysvalloissa "Canard-tarina tai huijaus perustuu harhaanjohtava väitteitä energiahyödyt ...." Hän on selittänyt, miten valtion ja paikallishallinnon, ja ympäristöjärjestöt ovat erehtyä väitetystä edut "älykkäitä" metriä.
Hänen esityksensä käsittelee sitä, kuinka "älykkäitä" mittari investoinnit, käyttäen miljardeja ärsyke rahoitusta, eivät hyödy ratepayers tai tukea talouskasvua, mutta taloudellisesti pönkittää kestämätön sijoittajaomisteinen-Utilities (ious), kun taas lykkäämällä investointeja aito älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja väistämätön siirtyminen hajautettu ja demokratisoida sähköjärjestelmän.

Dr. Karl Maret, insinööri-ja MD tullaan puhuu Commonwealth Club paneeli. Hän
huomauttaa, että koska mikroaaltouuni emitting älykkäitä mittareita asennettiin osana Automated Mittaus Infrastructure (AMI) päivittää julkisten laitosten Kaliforniassa ja muualla, lukuisia terveyteen valituksia on raportoitu, erityisesti sähköisesti yliherkkä yksilöitä.

Dr. Maret puhetta osana Commonwealth Club paneeli Smart Grid huoleen siitä mahdollisia terveys haasteita sähkömagneettisia kenttiä nykyisessä yhä langaton yhteiskunnassa ja miten älykkäitä mittareita lisäämällä ylimääräinen kerros kuin lämpö sähkömagneettisen ympäristön altistumisen että oIe t ole tutkittu ennen niiden käyttöönottoa. Tämä voi olla merkittäviä pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia yhteiskunnassamme.

Artikkelissaan Who Knew? - Wireless Smart Meter Meltdown , sähkömagneettiset saastumiselta suojaavat konsultti Cindy Sage laittaa sen näin,

... [Snip] Smart-mittari ohjelma pidetään yleisesti vakoilusta, vakoilla, kallis, mahdollisesti vaarallisia, tahattomat ja täysin tarpeetonta taakkaa, joka energian säästäminen on kangastus. [Snip]
..... Se on oikeastaan ​​aika upea, miten yhden epäonnistuneen yrityksen / valtiollisten strategia voisi kostautua niin nopeasti ja niin täydellisesti. "

Dying Liiketoimintamalli - So-oo 20th Century!
Tällä hetkellä Yhdysvallat ja kantaverkkoon on yksi alhaisimmista-rated kansallisten energiaverkkojen joukossa kaikissa teollistuneissa maissa. Mutta on yhä enemmän merkkejä koko liiketoiminnan järjestelmän suunnittelun - hallitsee, koska se on jättiläinen keskitetty ja poliittisesti voimakas monopoli sijoittajien omistamien laitosten (ious) - on itse vanhentunut.

"Smart" mittari mediassa villitys seisoo paljastuu yksi viimeisistä isoja virheitä kuolevan keskitetyn liiketoimintamalli.

Kirjoittaa Schoechle,

"100 vuotta vanha monopoli apuohjelma liiketoimintamalli sisältää luonnostaan ​​ristiriitoja ja on pois kannustimia ryhtymästä tarvittaviin toimiin kohti uusiutuvaa energiaa ja kestävyyttä. Säännellyillä apuohjelmat myyvät sähköä hyödykkeenä kannattavaa säännellyt hinnat ja, mikä tärkeintä, voidaan periä takaisin niiden pääoman varat ratepayers taattuun 10-13% vuotuinen tuotto. Siten niillä ei ole kannustinta myydä vähemmän sähköä, mutta vahva kannustin rakentaa liiallisesti ja epäasianmukaisesti infrastruktuurin (esim. tuotanto, siirto, mittari perustaminen jne.). "

Schoechle huomauttaa, että miljardien dollarien fiksu hyödyllisyys mittareita asennetaan ympäri Amerikkaa, jotka eivät pysty integroida, tai mahdollistavat, älykäs sähköverkko tulevaisuuden mikä Yhdysvaltain kestävä energiatalous riippuu hänen maamerkki raportti "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid, "julkaissut National Institute for Science, Law and Public Policy. Mittari verkosto on kutsuttu valtava tuhlausta veronmaksajien ja veronmaksaja dollaria kriitikot, jotka väittävät, että uudet mittarit ja verkot eivät energiatehokkuuden parantaminen, parantaa energian hallinta, auttaa tasapainottavat tarjontaa ja kysyntää, tai helpotetaan uusiutuvista lähteistä.

[Katso Schoechle katsaus Power Struggle: Hundred-Year War over Sähkö. Richard Rudolph ja Scott Ridley täällä ja hänen paperi "Modular Power Manager ja yhdyskäytävä: lähestymistapa koti-to-grid energian hallinta ja kysyntään vastaamisen" täällä .

"On käynyt yhä selvemmäksi, että perusrakenteeksi nykypäivän sähköverkko, joka perustuu ajatukseen ylhäältä alas radial siirtoverkon nojautui yksisuuntaisen energia virtaa laajoja keskitettyjä voimalaitoksia, on vanhentunut." Se on selkeä mielipide energian konsultti Peter Asmus.

Kirjoittaminen Forbes , Business Energia ja muita julkaisuja, Asmus, vanhempi energia tutkija ja kirjailija , osakkeet hänen tulokseen, että tulevaisuudessa verkkoon suunnittelu perustuu hajautettuun energiantuotantoon (DEG), joka perustuu pienen mittakaavan uusiutuvien järjestetään paikallisten mikro ristikot ", joka voi joko sisällytettävä tai" Islanded "pois suurempien verkkojärjestelmiä. Sanoo Asmus "Jos todellakin sähköverkkoon alkaa muistuttaa internetiin, koska leviämisen DEG, sitten yhdistäminen alustoja, kuten microgrid, tulee elintärkeää."

Sillä toinen mielenkiintoinen keskustelu "viisas" energia strategiat - ja hän puolustaa mikro-verkkoon sen kyky olla "fractally erotettu tai integroitu saumattomasti, tarvittaessa" - katso Amory Lovins "TED puhua 40-vuotisessa energian ja hänen keksiä Tuli verkkosivuilla.

Jopa konservatiivinen inside-the-kehätie aivoriihi Brookings Institution on nähnyt kirjoituksen seinällä. Se isännöi helmikuuta, 4, Washington, DC konferenssi "The Future of Electric Utilities." Ohjelman kuvaus sanotaan muun muassa:

Nykyiset apuohjelma liiketoimintamalli on uhattuna maailmanlaajuisesti. Major muokkaava suuntaukset Yhdysvalloissa, Euroopassa, Australiassa ja muualla vaikuttavat suhdetta apuohjelmia ja asiakkaille, mikä luo mahdollisuuksia laaja valikoima uusia, ei-apuohjelma pelaajia. Jotkut kutsuvat tätä "pois maasta" tai "reuna valtaa", jossa palvelut, kuten tietojen analytics, hajautettu energiantuotanto, varastointi, kysyntä vastausta, energiatehokkuus ja rahoitusta tarjoavat ei-apuohjelma yhteisöihin arvoketjussa polvesta asiakkaan loppukäytön. Miten apuohjelmia reagoivat ja mitä tulevaisuus hyödyllisyys liiketoimintamalleja voisi syntyä?

AC / DC
Toinen osa energian siirtyminen voi olla siirtyminen vaihtovirtaa (AC) tasavirta (DC), joka on mitä energialähteitä kuten aurinko PV ja pienen mittakaavan tuuli tuottaa ja mitä elektronisia laitteita kuten tietokoneita käyttöä. Uusia strategioita ja teknologioita varastointia ja lähetystä voittamiseksi edellinen taloudellisia-ja turvallisuuteen perustuvat vastusten DC-pohjainen järjestelmä . Se olisi hyvä uutinen kasvava määrä ihmisiä tulossa sähkö-herkkä, sillä se on muuntaminen AC-DC kautta invertterit ja hakkuriteholähteen (SMPS), joka tuottaa paljon sähkömagneettista saastetta, josta he kärsivät. Onko olemme tietoisia haittavaikutuksia, kaikille ihmisille ja muita biologisia järjestelmiä, vaikuttavat ihmisen tekemät sähkömagneettinen ja radiotaajuisen pilaantumista.

Mitä todella viisas Grid näyttää?
Hajautettu sähköntuotanto mikro-verkkoihin

Todella viisas verkkoon perustuisi uusia teknologioita, suunnitelmasta ja ympäristöarvojen ja poistamaan riskejä, heikkouksia ja tehottomuus vanha, vanhentunut sääntely-ja liiketoimintamalleja.

Mutta juurtunut, Jurassic monopoli Ious vastustaa ymmärrettävistä eksistentiaalinen syistä; eli niiden liiketoimintamalli ja niiden perusominaisuudet voittoa tavoittelemattomia strategian paahtoleipää.

Vielä on toivoa. Jim Turner asian ilmaisee, "auto, henkilökohtainen tietokone ja matkapuhelin kaikki valtuudet yksilöiden ja loi valtavan tuottoisa markkinoilla. Sekä koti (ja auton) hajallaan energian vallankumous - katolla aurinko, pienimuotoista tuuli-ja vesivoimaan sekä rajattomat säilyttäminen - tarjoaa henkilökohtaista voimaantumista kuluttajille ja jättimäinen taloudellinen mahdollisuus yrittäjille ja yritysten innovaattoreita. "

Duncan Campbell, myös Panelistina sanoo keulakaareen on Schoechle valkoinen kirja, "Lopussa tai päivän alussa, mitä se tulee alas on yksinkertaisesti tämä: Jotta voitaisiin luoda runsas ja vieraanvarainen maailman itsellemme ja kestävän ja valtuuttamisesta tulevaisuus kaikille sukupolville, emme voi emmekä ei tarvitse odottaa meidän virallisesti valittujen poliitikkojen löytää oikea energiapolitiikkaa. On aika meille jokaiselle seisomaan kotimme, perheemme ja planeettamme ja tekemään lopun nousun ympärillä ei ole arkaainen keskitetyn grid politiikka
ja disempowering tunkeutumista drone-in-the-home Smart-mittari. "


Nämä ovat joitakin näkökohtia, joita tutkitaan tärkeitä pian ilmestyvästä ohjelman High (?) Road to True Smart Grid San Franciscon Commonwealth Club 28. tammikuuta esittämä National Institute for Science, Law and Public Policy . Instituutti julkaisi äskettäin maamerkki raportti " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle.

Tässä on esikatselu painos tulevista radiohaastattelussa Timothy Schoechle ja Peter Asmus, joka tulee ilmaan ma. 27 tammikuu klo kolmetoista on KWMR-FM: n Post-Carbon Radio. [vain ääni]

Tässä ohjelmassa info. Rekisteröidy tästä.

High (?) Road to True Smart Grid
Tue, 28 tammikuu 2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., Tekijä, "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaistiin National Institute for Science, Law and Public Policy, Washington, DC
James S. Turner, Esq., Principal, Swankin & Turner; Hallituksen puheenjohtaja, Kansalaisten terveys; Toinen perustaja, Voice HOPE, parantajat Planet Earth; Puheenjohtaja, National Institute for Science, Law and Public Policy
Karl Maret, MD, M. Eng. Presidentti, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, Esq., Colorado radiojuontaja
Camilla Rees, MBA, perustaja, Sähkömagneettinen Health.org ja Campaign for Radiation Free Schools - Moderaattori

Miljardien dollarien fiksu hyödyllisyys mittareita asennetaan ympäri Amerikkaa, jotka eivät pysty integroida, tai mahdollistavat, älykäs sähköverkko tulevaisuuden mikä Yhdysvaltain kestävä energiatalous riippuu mukaan maamerkki raportti "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaistiin National Institute for Science, Law and Public Policy. Mittari verkosto on kutsuttu valtava tuhlausta veronmaksajien ja veronmaksaja dollaria kriitikot, jotka väittävät, että uudet mittarit ja verkot eivät energiatehokkuuden parantaminen, parantaa energian hallinta, auttaa tasapainottavat tarjontaa ja kysyntää, tai helpotetaan uusiutuvista lähteistä. Paneeli selventää teknisiä väärinkäsityksiä älykkäät mittarit, selvät taloudelliset mallit estää apuohjelmat täysin käsittää uusiutuvaa energiaa, ja miten kasvava Smart-mittari kapina voi Herald muutoksen poliittiseen talouteen energiaa. Panelistit kuvailla mikä heidän mielestään se ryhtyä luomaan luotettava, turvallinen, kestävä sähköverkko, jossa planeettamme etu mielessään, ja kuinka puhtaan energian talouteen voidaan pikaisesti jäljitetty kautta innovatiivisen yhteistyöhön rahoitusjärjestely välillä yksityisen ja julkisen aloilla.

MLF: Terveys & Medicine / Ympäristö ja luonnonvarat / Business & Johtajuus
Sijainti: SF Club Office
Aika: 11:30 lounas 12-3 pm-ohjelma
Kustannukset: 32 dollaria ei-jäsenille, $ 20 jäsentä, 10 dollaria opiskelijaa (kanssa voimassa oleva henkilökortti)
Ohjelma Järjestäjä: Bill Grant
- Katso lisää

Media Advisory

Commonwealth Club of CA, San Francisco:

"High Road to True Smart Grid"

Tiistai 28 tammikuu 12:00-15:00

Washington, DC 16. tammikuuta 2014. Monitieteisen asiantuntijaryhmän sähkön ja talouden energian johtama National Institute for Science, Law & Public Policy (NISLAPP) aikoo esittää Commonwealth Club of CA San Franciscossa tiistaina 28 tammikuu 12-3 pm Ohjelma sisältää Timothy Schoechle, PhD, Senior Research Fellow NISLAPP ja kirjailija maamerkki valkoinen paperi, Getting SmarterAbout Smart Grid. On ilmainen kevyt lounas klo 11:30 Liput: 32 dollaria ei-jäsenille, $ 20 jäsentä, 10 dollaria opiskelijaa (kanssa voimassa oleva henkilökortti).

Paneeli käsittelee väärinkäsityksiä esillä lähestymistapa sähköä
ja-jakelua Yhdysvalloissa, mukaan lukien arvo "älykkäitä mittareita", ja kiireellisesti Yhdysvaltain ennakoivasti hyödyntää ääretön uusiutuvaa energiaa runsaasti.

Yleisö oppii:

Miten liittovaltion, valtion ja paikallishallinnon, ja ympäristöjärjestöt ovat erehtyä väitetty eduista "älykkäitä" metriä.
Kuinka "älykkäitä" mittari investointeja käyttäen miljardeja ärsyke rahoitusta, eivät hyödy ratepayers tai tukea talouskasvua, mutta taloudellisesti pönkittää kestämätön sijoittajaomisteinen-Utilities (ious), kun taas lykkäämällä investointeja viisas, aidosti älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja väistämätön siirtyminen hajautettu ja demokratisoida sähköjärjestelmän.
Miten eturistiriidat velkakirja monopoli apuohjelma liiketoimintamalli estävät meitä siirtymässä uusiutuvan energian talouteen.

Miksi apuohjelma teollisuuden kipeästi työntämisestä katolla aurinko ja net mittaus.

Miksi oikeus "opt out" "älykkäitä" m ei ratkaise painamalla taustalla olevien riskien ja taloudellisia ongelmia, eikä hyödyntämällä enemmän fossiilisia polttoaineita, ja miksi opt-out voivat pahentaa tilannetta.

Kuinka "älykkäitä mittareita" voi olla valvonta "drone" kotona.

Miksi Yhdysvaltojen poliittisten todisteita puute perustiedot liittyviä ongelmia tulevaisuuden energian ja sähkön.

Miten voimme luoda aidosti "WISE" hajautetun sähköntuotannon verkkoon ilman yksityisyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, kansanterveydellisiä ja taloudellisia riskejä nykyistä lähestymistapaa?

Miksi paikalliset yhteisöt on otettava hallita energian tulevaisuudesta, kuten nyt tapahtuu Boulder, CO

Panelistit asetella seuraavat vaiheet Yhdysvaltojen on otettava saavuttaa puhtaan energian runsaus-vuoksi meidän taskukirjoja, kestävä energia riippumattomuus, maailmanlaajuista taloudellista kilpailukykyä, luonnonvarojen säästäminen, parantaa kansallista turvallisuutta ja ehkäistään uhkaava uhka elämälle Maan ihmisen aiheuttamasta ilmaston lämpenemisestä.

Ohjelma ja vuoropuhelu yleisön kanssa jälkeenpäin tutkii keskeisiä rooleja yhteisöt ja kansalaiset voivat pelata kautta poliittista tahtoa, ja myös transpartisan yhteistyötä, ajo pakottava tarve muutoksen tällä alalla.

Dr. Timothy Schoechle on ollut mukana kehittämisessä sähkölaitoksen metriä, kodin automaatiojärjestelmät, yhdyskäytäviä, ja energian hallintajärjestelmät yli 25 vuotta ja istuu useiden kansainvälisten standardien asettaminen komiteoiden jäsen älykkään sähköverkon ja asuntojen ja muiden rakennusten automaatiojärjestelmät.

Schoechle, Getting älykkäämpiä Smart Grid, on nimeltään älykkäiden mittareiden otetun kaikkialla Yhdysvalloissa "Canard-tarina tai huijaus perustuu harhaanjohtava väitteitä energia etuja ..."

Muut 28 tammikuu Commonwealth Club paneeli, moderaattorina Camilla Rees, MBA, kuuluvat insinööri ja lääkäri, Karl Maret, MD, Aptos, CA; uutta energiaa visionääri, ja radiojuontaja, Duncan Campbell, Esq. Boulder, CO, kirjoittaja valkoisen kirjan "Uusi energia New World"; ja asianajaja Jim Turner, Esq partneri Swankin & Turner Washington, DC, mukana kirjoittamassa "Voice of People: Transpartisan välttämätöntä American Life" ja puheenjohtaja National Institute for Science, Law & Public Policy.

Lisätietoja ja Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Rekisteröityminen:
Commonwealth Club of California
595 Market Street, 2nd Floor
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Saat Panelist Haastattelut:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

US merenkulkijat Radioaktiiviset USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Paikallinen asukas kysyy: "Mitä on tämä alus tekee istuu San Diego? Onko kellään säteilyn lukemat tästä aluksesta? "Hyvä kysymys.

Lue Harvey Wasserman n 12 tammikuu 2014 päivitetty tähän kehittämiseen tarina: Toll Yhdysvaltain Merimiehet tuhoamien Fukushima Säteily edelleen kiivetä

Kirjaudu tuki vetoomus: WE HALUAN Justice for Fukushiman SÄTEILYTETTYJEN ensivasteyksiköistä USS Ronald Reagan & MUUTA

San Diego: n Radioaktiivinen Nuclear-Powered SuperCarrier
On helppo nähdä mistä tahansa highrise hotelli trendikkäällä downtown San Diego. Siinä se on, ankkurissa lahden sen kotisatama on Coronado Island. USS Ronald Reagan on Nimitz-luokan ydinkäyttöinen ns super (ilma) operaattorin "että purjehti pilvi tappavia radioaktiivisia päästöjä spewing maanjäristys / tsunami, triple sulaa alas, usean räjähdyksen Fukushima ydinvoimalan tarjota helpotusta tuhoutunut Japanin väestö maaliskuussa 2011, väitetään ilman komentajat ovat tietoisia tärkeimmistä säteilyvaaran sen miehistön jäsentä. Nyt se on pysyvästi radioaktiivista ja - niin lataa asianajajia, jotka edustavat vähintään 51 USS Reagan merimiehet ja merijalkaväen - monia altistuville sen aluksen yhtiön ja niihin liittyvien sotilas-ja urakoitsijan henkilöstö.

Yhtenä raivoissaan lukija kommentteja,

"Miksi tämä ei ole tehnyt kansallisten otsikoihin??? Aircraft Carrier Ronald Reagan on ydinkäyttöinen. Säteilyn mittauslaitteet eivät poimia tästä? Miksi nämä merimiehet ja merijalkaväki potilastiedot poistettu pysyvästi seuranta? Criminal vaikutuksia yllin kyllin. "

[ Lisää ]

Kuka on vastuullinen?
Asianajotoimisto kasvava luettelo värvätty kantajat, jotka kärsivät lisääntyvät vakavia terveysvaikutuksia seurauksena niiden radioaktiivisen laskeuman altistus Yhdysvaltain laivaston Fukushima avustustyöhön, sanovat lopullinen vastuu on TEPCO, ydinvoimayhtiö. He veloittaa TEPCO virkamiehet pidätetty täsmällistä ja ajantasaista radioaktiivisia päästöjä koskevat tiedot sekä Japanin hallituksen ja Yhdysvaltain sotilasjohdon. Tämä on myös maksullinen entinen Japanin pääministeri Naoto Kan (DPJ), joka on edelleen syytti monet Japanissa tekemästä huonoja kriittisiä valintoja välittömän hätäavun tuntia. Kan on myöntänyt viime julkisia esittelytilaisuuksia, että hän uskoo annettiin virheellisiä tietoja downplaying vakavuuden todellista tilannetta TEPCO kun hän ja hänen henkilökuntansa kamppaillut tekemään vastuullisia päätöksiä aikana kaoottinen alkuvaiheessa vielä kesken Fukushima ydinonnettomuus.

Komento päätökset ovat vain niin hyviä kuin paikkansapitävyydestä saapuvan tietoja, joihin ne perustuvat, väittää Cabral Bonner, asianajaja sotilaallisen kantajien valituksen kuullut kaupungin San Diego Edward J. Schwartz oikeustalo, tuomari Janis L. Sammartino, Mar . 19, 2013. "Oliko TEPCO tarjoamaan vielä omaa hallitustaan ​​asianmukaista tietoa? No Voimme siis olettaa, että päätökset, joita aiotaan tehdä miesten ja naisten ohjailla on vain niin hyvä kuin tiedot, joita he varustettu. "

Co-Counsel Attornys Charles Bonner (l) ja Paul Garner (r) US Navy asiakkaan Lindsay Cooper (c) ulkopuolella San Diego oikeustalo, 19 marraskuu 2013 - EON kuva

Co-lakiasiainjohtaja Paul Garner huomauttaa, että ns Ferris Opin kielletään enlistees nostamasta sotilaallinen vammoihin virantoimituksessa. Mutta tässä tapauksessa, Garner sanoo, vaikka he voisivat haastaa armeijan, he tahdo, koska Vika on TEPCO. "Sotilaallinen ei vastaa uhriksi näistä ihmisistä", Garner sanoo. "Se on Tokyo Electric Power Company ihmisiä."

"Olemme haastaneet tämän ulkomainen yhtiö, koska he tekevät liiketoimintaa Amerikassa", sanovat Co-Counsel Charles Bonner. "Heidän toiseksi suurin toimisto Tokion ulkopuolella on Washington DC: ssä. Tämä ulkomainen yhteisö aiheutti vahinkoa American pelastajia, ja he tekivät sen tavalla, joka aiheuttaa toimivaltaa täällä tässä maassa. "

"Ironista pois kaiken tämän", sanoo asianajaja Garner, "on, että Tokyo Electric Power Company saa rahaa infusoidun se Japanin hallitus. Japanin hallitus on merkittävä osakkeenomistaja tällä ulkomainen yhteisö. Ja TEPCO oli suurin tuotto bailout rahaa, että he menivät historiassa ... enemmän rahaa viimeisellä neljänneksellä kuin koskaan tehty ennen. "

"Aluksi halusimme tuoda syyttää komentajia aluksen", sanoo Lindsay Cooper, nuori äiti, joka vietti päivän kannella altistuneet säteilylle kuin hän kontrolloi laskeutumis-off helikoptereita toimittaa avustustarvikkeita, ja nyt kokee vakavia kielteisiä terveysvaikutuksia. "Mutta me olimme täysin tietämättömiä siitä, että he eivät tiedä myöskään, että olimme kirjaimellisesti käynnissä elämäämme tästä säteilystä."

Saat valaiseva historiallinen tarkastella Yhdysvaltojen armeijan kirjaa altistaa sen henkilöstön ydinsäteilynkestävät, katso:
Koe-eläimet - (Miksi Atomic Eläinlääkärit Nix Nukes)
Dokumentti Michael Porter
Ladataan EON: n YouTube-kanavalla helmi 24, 2009 Eläimet on ollut 6587 näkymät mennessä enemmän käyntejä viime päivinä.

EON on ylpeä isäntä-post toinen tärkeä dokumentti Oscar-palkittu tiimi Vivienne Verdon-Roe ja Michael Porter. Heidän 1994 altista "kertoo nykytilanteessa merkitystä tarinan Yhdysvaltain sotilaat ja merimiehet käytettiin koe-eläimet Amerikan pyrkimys ydinvoima valta-asema ... ja sitten kielsi terveydenhuollon. Keskeisistä äänistä elokuva - ohjannut ja muokannut Porter, tuottanut ja kertojana Verdon-Roe - on entinen Navy merimies Anthony Guarisco perustaja kansainvälinen liittoutuma ATOMIC Veterans, c / o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd., bullhead, AZ. 86426
Voit ottaa yhteyttä elokuvantekijät: ViviVR@aol.com
Päivityksiä Anthony ja hänen vaimonsa Mary, tässä on kaksi viimeaikaisia ​​artikkeleita heidän poikansa, toimittaja Vincent Guarisco
Never Forget opetukset eilen Sake Of Tomorrow
Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris ...
------
Kunnioittaa Kaksi aktivisti Vanhemmat
Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03 ...
Yhteystiedot:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen mietintö Atomic Merimiehet

Muiden kattavuus tämän tarinan nähdä täällä ja täällä ja täällä.

Fox News on tämän sanoa:

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
2 Comments Lähetetty Uncategorized | 2 Comments

EON tuo valon Dark Times

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon


Rakkaat ystävät,
2013 has seen the shutdown of San Onofre nuclear power plant, the growth of citizen's networks responding to the on-going Fukushima radioactive fallout, and mounting public awareness of the risks posed to human health posed by electro-magnetic radiation from cell phones, wireless 'smart' meters and other devices. EON has been actively engaged with all these events and more.

This has been an intense and productive year as the EON Team has expanded to include video producers Morgan Peterson and Laurent Malaquais in Los Angeles and social media consultant Caroline Kittrell in Chico.
While we have focused on nuclear and electromagnetic radiation issues, we have also continued to cover election protection, GMOs, evolutionary biology and international trade agreements.

120 videoreportaaseja ja 50 blogit olemme kirjoittaneet tähän mennessä tänä vuonna näyttää erilaisia ​​kysymyksiä katamme. Meidän YouTube-kanava on nyt 2635 tilaajaa on näkymät yli 1,5 miljoonaa ja meidän roster FaceBook ja EonNewsNet Twitter seuraajia on kasvanut merkittävästi.

Ole hyvä harkita varojen mitä lahjoituksen sinulla on varaa. Tarvitsemme tukeanne jatkaa työtämme, ja jokainen määrä on hyödyllistä. EON on 501-c-3 organisaatio ja maksut ovat verovähennyskelpoisia.


Etelä Calfornia Nuke free aktivisteja ja järjestäjät juhlia ulkopuolella San Onofre ydinvoimalaitoksen portin SoCal Edison päätöstä pysyvästi poistaa käytöstä kaksi jäljellä viallinen reaktoriyksikköä.

ALASAJO! Yksi alas, yksi mennä Kaliforniassa
Kun aloitimme 2013, meillä ei ollut aavistustakaan meillä olisi siunaus kesäkuussa pysyvä sulkeminen San Onofre ydinreaktoreiden!

Kova työ asukkaiden, järjestöjen ja ryhmien kanssa oikeudellisia haasteita, joita FOE ja tukea Senators Boxer ja Markey yhdistettynä ei ole höyrystimet ja halpaa kaasun hinnat pakottaa Southern California Edison sulkemaan viime kaksi reaktoria.

EON's on-going series of 54 video reports played a role in making sure that the brave folks doing the work were seen by the public and the Nuclear Free movement throughout the state and beyond during the process and we're now producing a documentary entitled SHUTDOWN: The California-Fukushima Connection for release next year.


Toivotamme teille Kirkas Solstice ja Happy Holidays,

Jim, Mary Beth, Rachel ja loput EON joukkue

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment

Experts on Cell Phone Risks – A Preview

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Dr. Devra Davis esittelee ohjelman matkapuhelin riskejä - EON kuva

This is a preview of a forthcoming series of presentations at San Francisco's prestigious Commonweath Club of California in which Dr. Devra Davis, Founder of Environmental Health Trust , and her medical colleagues show why cell phones and other wireless devices pose serious health risks to you, your ovaries, your sperm, your breasts, your brain and your babies – and suggest science-based precautionary public policy alternatives. Soon to be an informative video series. Stay tuned…. For more EHTrust.org

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

The Fairfax, CA-Fukushima Connection

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

The Fairfax, CA City Council Members listen to public comment on their ground-breaking Fukushima resolution, which they later passed unimously.

“If you don't like the news, go out and make some of your own.” Scoop Nisker

Local City Council Demands Planetarian Response

[scroll down for video report]

“Urgent international rescue” Needed
Consistent with its ground-breaking leadership role pioneering local official resistance to unregulated cell tower proliferation, GMO foods, and 'smart' meter deployment, the Fairfax, CA City Council , on Dec. 4, 2013, became one of the first municipal jurisdictions to unanimously approve a measure advocating for 1) an independent expert panel to be formed by the UN General Assembly for transparent international involvement in mitigating the on-going Fukushima nuclear disaster and 2) asking for government monitoring of seafood for radioactivity from Fukushima pollution.

[ Media coverage:
Radioactive Fukushima Water Headed for US West Coast
As nuclear industry and allies in government play down risk, scientists warn there is no such thing as safe radiation

California town passes Fukushima resolution: “Urgent international rescue” needed at site — “Poses health and safety concerns to America's West Coast” — “Much greater contamination is likely”

Fairfax Resolution text ]

Gov. Agencies Asleep on the Job
Resolution co-author, Council Member Larry Bragman, reported that his attempts to contact local disaster preparedness officials resulted in “a resounding nothing.” Agreeing with a comment from the audience that citizen-based Fukushima fallout monitoring efforts are way ahead of official responses, Bragman said, “The government is not doing its job.”

The Fairfax resolution [PDF here] is an example of a beginning movement on the part of city and county councils to take the lead in developing model legislation demanding transparent, independent monitoring of the on-going contamination of air, ocean and food by the continuing Fukushima nuclear disaster, as well as international efforts to support Japan in dealing with what is increasingly seen as a planetary emergency. [ See draft Berkeley, CA City Council Resolution here. ]

Despite well-funded nuclear industry PR claims of a coming 'global nuclear renaissance,' both public and expert growing opinion suggest that Fukushima marks the beginning of the end of the heavily-subsidized, and essentially ecocidal and un-democratic nuclear industry.

International investor reluctance to assume the financial risk of further nuclear power expansion in the face of what energy pundit Amory Lovins has termed “a terminal overdose of market forces,” is strikingly reflected in the recent statement by the head of the World Bank. '“We don't do nuclear energy,” said World Bank president Jim Yong Kim as he and UN leader Ban Ki-moon outlined efforts to make sure all people have access to electricity by 2030.' [Read more here . ]

As the Fukushima fallout continues with no end in sight, other radioactivity monitoring needs are for all food and supplements as well as for ocean and air monitoring since the Fukushima Dai-ichi melt-downs are emitting thousands of billions of becquerels per day into the air and ocean.

The radioactivity after the initial meltdowns and explosions of March 2011 reached the west coast of North America within four days. According to many computer modelings by ocean scientists from the US, Germany and Japan, radioactivity released into the ocean will be arriving in a surface plume and in currents along the coast of North America beginning likely in early 2014. This radioactivity will combine with the fog and become rain and will move across the land.

Through bio-accumulation and bio-magnefication, (rain on grass, cows eat grass, milk can become radioactive or small fish eating plankton, larger fish eat the smaller, etc) the radioactive particles released, such as Cesium 134 and Cesium 137, Plutonium and Strontium 90, will enter the food chain and can be ingested.

Additional resources:
HEALTH RISKS FROM EXPOSURE TO LOW LEVELS OF IONIZING RADIATION
BEIR VII PHASE 2

Fukushima – The fate of contaminated waters
Read the full story at environmentalresearchweb:

http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176

Radiation On West Coast of North America Could End Up Being 10 Times HIGHER than in Japan

NYT Editorial
Japan's Illiberal Secrecy Law

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
5 Comments Lähetetty Uncategorized | 5 Comments

Fukushima is Here. Mitä nyt?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

A Town Hall Forum
Held at The Berkeley Fellowship of Unitarian Universalists (BFUU.org), Berkeley, CA Oct. 17, 2013

Co-Sponsors:
Berkeley Fellowship of Unitarian Univeralists
FukushimaResponse.org
No Nukes Action Committee
Codepink
EON – the Ecological Options Network

Presentations:
Facing Fukushima Facts – Mary Beth Brangan

Solidarity & Empowerment – Nick Thabit & Holly Harwood

International Solidarity & Links – Steve Zeltzer

Suppression of Nuclear Protest in Japan – Prof. Masaki Shimoji

Responding to Fukushima – John Bertucci

Refuse to Loose – Vic Sadot

Making Visions Happen – Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Nuclear Consciousness Raising – Dr. Carol Wolman

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

Vastaaminen Fukushima riskit - Pacifica Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Your Own Health & Fitness
Layna Berman in conversation with EON's Mary Beth Brangan & James Heddle
Broadcast 1 pm – 2 pm PST, Nov. 12, 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org on Pacifica Radio
Archived here:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

As of this airing, Fukushima oceanic contamination continues & may be perpetual. There are 300 tons of radioactive water per day pouring into the Pacific. The plant still emits 10 million becquerels per hour into the atmosphere.

Michio Aoyama, a senior researcher of marine chemistry at the Japan Meteorological Agency's Meteorological Research Institute, estimates that 30 billion becquerels of radioactive cesium and another 30 billion becquerels of radioactive strontium continue to leak into the outer ocean every day.
Radioactive ocean dispersal travels both on the surface and on sub-surface currents. The radioactive plume will eventually disperse throughout entire ocean system, with heaviest concentration on West Coast.

There is a massive cover-up by TEPCO, Japanese & US governments, the global nuclear industry & compliant establishment media. Tokyo Electric Power Company (TEPCO) has no incentive for adequate management of the crisis.
The incompetent TEPCO plans to begin removal of volatile fuel rods from damaged and teetering pool in November – 'most dangerous engineering project in history.'
There are increasing calls for international effort of expert oversight and intervention. Independent fallout monitoring is imperative.

Layna and her guests, discuss the situation and what can be done to monitor the radiation and mitigate its impact on public health.

For more information…

EON sites:
EON's YouTube Channel
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
On FaceBook – EON-Ecological Options Network
On Twitter EonNewsNet

Information, Networking & Organizing

Fukushima Response Campaign on FaceBook
FukushimaResponse.org – Mobilizing a global effort to fix the escalating nuclear catastrophe in Japan
Fukushima Fallout Awareness Network
Pacific Awareness Group – Vancouver Nuclear Preparedness - 15 Steps to Nuclear Preparedness
Green Action Japan - Working for a Nuclear Free Japan

Nuclear Guardianship Project – Joanna Macy – Three Dimensions of the Great Turning

NukeFree petition – Please sign this petition – only takes a few sec. And pass it on. Kiitos!

Nuke News sources:
NukeFree.org – Harvey Wasserman, Editor
BeyondNuclear.org – Paul Gunter says “We are all downwind”

Nuclear Information and Resource Service – NIRS

Fairewinds Energy Education Fairewinds.org – Arnie Gundersen
FukushimaFacts.com – Christina Consolo
Fukushima-Diary.com – Insider information about Japan
ENEnews.org
Enformable Nuclear News
EnviroReporter -Radiation Food Lab

Can Vitamins or Herbs Help Protect Us from Radiation?


What You Should Be Doing Now to Protect Yourself from Nuclear Radiation

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

San Onofre – The Risks Live On

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Decommissioning San Onofre and the Ongoing Dangers of Nuclear Waste

A community symposium held October 19, 2013 in San Clemente, California.

The June 7, 2013 shutdown of the two remaining nuclear reactors at Southern California Edison's San Onofre plant is an important milestone for the resurgent Nuclear Free California movement.

But much work still remains.

Now activists are turning their attention closing California's one remaining nuclear plant, Pacific Gas & Electric's Diablo Canyon.

They are also beginning the process of educating themselves and the public to confront the looming challenge of the massive amounts of high-level nuclear waste still stored on-site at San Onofre and Diablo, which are both in earthquake and tsunami zones .

It has now emerged that, like many nuclear utilities around the country, SoCal Edison and PG&E have been using what's called 'high burn-up' fueling practices for years. That means that the fuel assemblies burn hotter, longer and produce more profits. It also means they must be kept in cooling pools longer than conventional bundles and it is not known whether they can be safely stored in dry casks.

The speakers and the audience examine the waste perplex at San Onofre in depth as a microcosm of the tough challenges facing other nuclear reactor sites and communities around the country and around the world.
For more info: SanOnofreSafety.org

Main speakers: Dr. Arjun Makhijani, Dr. Don Mosier and Dr. Marvin Resnikoff.

Coalition sponsors include: Peace Resource Center of San Diego, Citizens Oversight Project, Sierra Club Angeles Chapter, Women Occupy San Diego, San Clemente Green, San Onofre Safety , and Residents Organized for a Safe Environment (ROSE).

Video Production: Laurent Malaquais, EON

The Symposium in Six Parts

Decommissioning San Onofre Nuclear Power Plant (part 1 of 6)

Decommissioning San Onofre Nuclear Power Plant (part 2 of 6)

Decommissioning San Onofre Nuclear Power Plant (part 3 of 6)

Decommissioning San Onofre Nuclear Power Plant (part 4 of 6)

Decommissioning San Onofre Nuclear Power Plant (part 5 of 6)

Decommissioning San Onofre Nuclear Power Plant (part 6 of 6)

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment

Fukushima Fallout Update – Oct. 28, 2013

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Post-Carbon Radio
EON's Mary Beth Brangan and Jim Heddle join Japanese activist Aileen Mioko Smith and US journalist Harvey Wasserman on KWMR.com's “Post-Carbon” radio program with Bing Gong and Bernie Stephan, Oct. 28, 2013.

[click arrow to play audio]

EON's YouTube Channel

World Action Now on Fukushima – Harvey Wasserman

The World Community Must Take Charge at Fukushima

Fukushima on täällä. Mitä nyt?

Raising Fukushima Consciousness – The San Francisco 'Beach Mural'

The Ongoing Fukushima Daiichi Crisis News Conference

Nuke News sources:

Harvey's NukeFree.org Site

ENEnews.org

Enformable Nuclear News

Fairewinds.org

Fukushima Fallout Awareness Network

Nuclear Information and Resource Service – NIRS

BeyondNuclear.org

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment