EON Nuclear News Update - 14 heinäkuu -Post Carbon Radio

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Tämä entinen Fukushima asukas on oppinut kokemuksesta. Kuva: Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani ja Harvey Wasserman on KWMR Posti Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context - Tietoja Empowerment - meidän täytyy tietää näistä asioista voidakseen harjoittaa ja tehdä niille jotain. Ne muodostavat kattavan yhteydessä tämän mietinnön.
• maailmanlaajuinen ilmastonmuutos - 6. Suuri Sukupuuttoon lajien
• Kemiallinen / electromatnetic / radioaktiivisen saastumisen planeetan biosfäärin
• Uhkaava romahdus sota-pohjainen, ilmainen markkinatalousjärjestelmä raiteilleen tuhota sen isäntä planeetta
• USA / NATO "koko kirjon määräävä asema" first-lakko sotilaallinen ryhti uudelleen maapallon jäljellä olevista luonnonvaroista
• Ydinenergian / "jäte" / aseita yhteys

Japani päivitys
Naiset Fukushima - EON kirjeenvaihtaja Umi Hagitani
Saat tämän tarinan: Kazue Morisono & Saeko Uno: "Naiset Fukushiman ydinvoimaa vastaan"

Alueellisia päivitykset
Yhdysvaltain Päivitä
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR Bill 2145 - erityisalat "yrittää tappaa yhteisölle valinta energia
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - uusia julkaisuja, vielä ei ole varmuutta Re: syy, back-up jätteen ohjelman
EPA ehdotusta nostaa "turvallisuuteen" standardit 350 x - "hyvää voittoa ja terveys"
Nuclear "Ryhti" Review - ensimmäinen lakko opin, "Life Extension Program", uusi ydinvoima osa laivaston
Reaktoreiden "terrorismiin tarkoitettuja aseita paikka" - Ukrainan tapauksessa

Harvey Wasserman on Nuclear Historia

Ydinenergia / jäte / aseita yhteys
1951 teettämä tutkimus AEC päätteli, että kaupalliset ydinreaktorit ei olisi taloudellisesti toteutettavissa, jos niitä käytetään yksinomaan sähkön tuottamiseen; ne olisivat, mutta jos ne valmistetaan myös plutoniumia jota voitaisiin myydä.

1952 vuosikertomus Commonwealth Edison on opettavainen tässä asiassa:
By "dual-purpose" tarkoitamme, että kasvit olisivat ensisijaisesti tuotanto valtaa, mutta myös tuottaisi plutoniumia sotilaallisiin tarkoituksiin kuin sivutuotteena. Mielestämme nämä laitokset ... olisi perusteltua taloudellisesta näkökulmasta vain, jos merkittävää lisäarvoa jaettiin plutoniumin tuotettu. "

Asiakirjassa päässä Los Alamos National Laboratory päivätty elokuussa 1981, on tämän lausunnon:
"Ei ole mitään teknistä rajanveto sotilaallisen ja siviilikriisinhallinnan reaktorin ole koskaan ollut yksi. Mikä on jatkunut yli vuosikymmenen ajan on vain väärinkäsitys, että tällainen yhteys ei ole olemassa. "Ne kaverit pitäisi tietää.

Uraanin / plutoniumin kaupalla
Mitä vihdoin yksityiset laitokset kiinnostunut ydinvoiman sähkön oli, että hallitus lupasi toimittaa heille uraanin valtaan reaktoreiden vastineeksi tuloksena plutoniumia.
Ydinenergian tuotannon yhteydessä ydinaseiden leviämisen. Saat nähdä tämä .
Jokainen, joka sanoo, että he haluavat ydinvoimaa lähinnä sanomaan, että he suosivat ydinaseiden leviämisen. Ei voi olla ilman toista.
Ja on tärkeää muistaa, mitä tahansa ydinvoimala on potentiaalinen ydinase-in-place terroristeille.

Nuclear Ironia
Koska Yhdysvaltain ja "kumppanit" neuvotella Iranin kanssa, kuinka monta lingot Iran voi olla, Turkki on juuri ilmoittanut suunnitelmistaan ​​rakentaa jopa 12 uutta ydinreaktoria se on Mediteranian ja Mustanmeren rannikoilla Venäjän, Ranskan ja Japanin tukea. Mitä vikaa tässä kuvassa? Turkin ydinhankkeisiin ylittää 70000000000dollaria

Mikä "Limited Nuclear War" tekisi Planet

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

TOSI GRID - Siirtyminen "Smart" Wise - päivitetty

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon


Tämä viesti kannustaa voit tarkistaa maamerkki raportti " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle, julkaissut National Institute for Science, Law and Public Policy - ja allekirjoittamaan osallistua High ( ?) Tie True Smart Grid, Commonwealth Club of San Francisco ohjelman suunniteltu 28 tammikuu päivin viisitoista.

Jotta voidaan luoda joustava ja kestävä tulevaisuus on välttämätöntä tutkia paras vaihtoehto sähköntuotannon ja jakelun muotoja. Meidän nykyinen sähköjärjestelmä on lähde paljon sairaus, saastuminen, epäoikeudenmukaisuutta ja epävakaus tänä ilmastonmuutoksen ja sään ääri. Meidän vanhanaikaisia ​​sähköverkko on uudelleen suunniteltu ja pian!

Tule tähän tärkeään paneeliin San Franciscon Commonwealth Club ja kuulla tämän erittäin toiveikas keskustelua. Panelistit hahmotella suunnitelma terveellisempiä, turvallisempia ja älykkäämpiä lähestymistapa sekä sähkön ja jakelua Yhdysvalloissa, joka on meidän kaikkien etu, ja edut maapallosta, sydän.


Paneelin jäsenet (vasemmalta oikealle) James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, PhD., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

Lisäksi Dr. Schoechle, muut 28 tammikuu Commonwealth Club paneelin moderaattorina Camilla Rees, MBA, kuuluvat insinööri ja lääkäri, Karl Maret, MD, Aptos, CA; uutta energiaa visionääri, ja radiojuontaja, Duncan Campbell, Esq. Boulder, CO, kirjoittaja valkoisen kirjan "New Energy for New World"; ja asianajaja Jim Turner, Esq partneri Swankin & Turner Washington, DC, mukana kirjoittamassa "Kansan ääni: Transpartisan välttämätöntä American Life" ja puheenjohtaja National Institute for Science, Law & Public Policy.

Jim Turner on myös hallituksen jäsen EON. EON uskoo, että tämä ohjelma edistää merkittävästi julkisessa keskustelussa luomaan todella viisas, kestävää ja vain energiaa tulevaisuudessa. Toivomme, voit osallistua!

(Kuulla haastattelu Dr. Schoechle ja nähdä median neuvoa ja lisätietoja alla)

Solar kattojen venyttää horisonttiin Saksassa. Tämä voisi olla microgrid tulevaisuudessa, että Investor laitoksia (osuvasti nimetty Ious) pelko.

James Heddle ja Mary Beth Brangan

Opi Wise
Se alkaa näyttää eilisen "älykkäitä" on nykypäivän "todella tyhmä."

Yli-käytetty termi "älykäs" - sovelletaan kaikkeen puhelimista Droonien, ja kaikkea siltä väliltä - näyttää olevan muuttumassa markkinointi etu osaksi karu varoitustarra.

Ottaa suunnitelmat langattomasti hallittua kansallinen järjestelmä energiaverkkojen - ns "älykäs sähköverkko" - perustuu maata peiton käyttöön langattomia niin sanotut älykkäät mittarit.

Työmme, ja monien muiden, on osoittanut, että ei vain olisi tällaista järjestelmää huomattavasti lisätä haitallisia kansanterveydelle vaikutuksia sähkömagneettisen säteilyn pilaantumista, mutta se mahdollistaisi rakeinen valvonta jokaisessa taloudessa, ja tehdä paitsi kaikki kotona, mutta koko ruudukko itse alttiina haitalliseksi tai terrorismin hakkerointi.

"Todella, todella tyhmä Grid"

Tietoturvaa
Tuskin kukaan väittää, että nykyiset Yhdysvaltain energiaverkon - ikääntyminen, vanhanaikaisen infrastruktuuri yhä epävarma edessä lisääntyvien sään ääri-ilmiöiden ja laajeneva verkkohyökkäykset - ei tarvitse radikaalisti uudelleen suunniteltu. Jopa entinen CIA: n johtaja James Woolsey tunnetusti totesi 2011 tv-haastattelussa, "Ei ole ketään vastaa turvallisuuden verkkoon ... ns" älykäs sähköverkko ", joka on yhtä haavoittuva kuin mitä meillä ei ole fiksua lainkaan . Se on todella, todella tyhmä verkkoon. "

Valvonta Issue
Toinen, uudempi, entinen CIA: n johtaja suostuu. Daily Mail raportoi , että otetaan David Petraeus, "... netti-kytketty gadgets" muuttaa "taidetta vakoilusta - mahdollistaa vakoojia seuraamaan ihmiset automaattisesti ilman istutus vikoja, murtautuminen tai jopa pukea smokki soluttautua illallinen puolue. "

"Muutosjohtamisen" on liikaa sana, mutta en usko sitä oikein sovelletaan näitä tekniikoita, "sanoi Petraeus.

"Erityisesti niiden vaikutusta salaa tradecraft. Mielenkiinnon kohteiden tulee sijaitsemaan, tunnistaa, seurata, ja kauko-tekniikoiden, kuten radio-frequency identification, sensoriverkkoja, pieni sulautetut palvelimet ja energia harvesterit - kaikki kytketty seuraavan sukupolven Internetiin käyttämällä runsaasti, edullisia, ja suuritehoisia computing. "

"Esineiden internet" Botit, algoritmit, yritysten ja ... Big Brother

Hakkerointi Issue
Vakooja kaverit näkemykset vahvistavat viime CNN: n raportin kytketyt televisiot jääkaappi apua käynnistää maailmanlaajuinen cyberattack. Se kertoo, kuinka langattomasti yhteydessä "älykkäitä" kodinkoneiden kuten reitittimet, televisio ja ainakin yksi jääkaappi, äskettäin käytetty massiivinen globaali tietoverkkohyökkäys käynnistää ilkeä sähköpostit, roskapostia ja phishing.

Kommentoi CNN: n raportin laatija ja sähkömagneettiset pilaantumisen asiantuntija Blake Levitt oli sanoa: "Highly recommend että joku ostaa uudet laitteet / kodin elektroniikka tekee että ne eivät ole" älykkäitä "2-tie päällä upotettu antenneja. Jos riittävän moni kieltäytyvät ostamasta niitä, ehkä tämä alkaa luhistua. Ei vain RF-komponentin vaarallista, mutta laitteet itse helposti hakkeroitu. Kunnes tämä viime hakkerointi, ajateltiin, että vain metrin haavoittuvainen mahdollisina portaalit osaksi koko verkkoon. Tämä koko lähestymistapa on kokonaan uudelleen ajateltu ja suunnittelimme uudelleen. "

"Smart" Meter Issue
Dr. Timothy Schoechle, kirjoittaja saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid , on ollut mukana kehittämisessä sähkölaitoksen metriä, kodin automaatiojärjestelmät, yhdyskäytäviä, ja energian hallintajärjestelmät yli 25 vuotta ja istuu useiden kansainvälisten standardien asettaminen komiteoiden jäsen älykäs sähköverkko sekä kodin ja taloautomaatioratkaisut.

Schoechle vaatii älykkäitä sähkömittareita kaulitaan ympäri Yhdysvaltoja "Canard-tarina tai huijaus perustuu harhaanjohtava väitteet energian etuja ...". Hän on selittänyt, miten valtion ja paikallishallinnon sekä ympäristöjärjestöt, ovat erehtyä väitetystä hyötyjä "älykkäiden" metriä.
Hänen kirjassa käsitellään kuinka "älykkäitä" mittari investointien avulla miljardeja ärsyke rahoitusta, eivät hyödy ratepayers tai tukea talouskasvua, mutta taloudellisesti pönkittää kestämätön sijoittajaomisteinen-apuohjelmat (ious), kun taas lykätä investointeja aito älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja väistämätön siirtyminen hajautettuun ja demokratisoida sähköjärjestelmän.

Dr. Karl Maret, insinööri ja MD, tullaan puhuu Commonwealth Club paneeli. Hän
huomauttaa, että koska mikroaaltouuni säteilevät älykkäitä mittareita asennettiin osana Automated Mittaus Infrastructure (AMI) päivittää vesilaitosten Kaliforniassa ja muualla lukuisia terveyttä valituksia on raportoitu, erityisesti sähköisesti yliherkkä henkilöitä.

Dr. Maret puhetta osana Commonwealth Club paneeli Smart Grid huoleen siitä mahdollisia terveysvaikutuksia haasteita sähkömagneettisia kenttiä nykyiseen yhä langattoman yhteiskunnan ja kuinka älykkäitä mittareita lisäämällä ylimääräinen kerros kuin lämpö sähkömagneettisen ympäristön altistumisen että oIe t ole tutkittu ennen niiden käyttöönottoa. Tämä voi olla tärkeä pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia yhteiskunnassamme.

Artikkelissaan Who Knew? - Langaton Smart Meter Meltdown , sähkömagneettiset saastuminen suoja konsultti Cindy Sage laittaa sen näin,

... [Snip] älykäs mittari ohjelma pidetään yleisesti vakoilusta, vakoilla, kallis, mahdollisesti vaarallista, tahattomat ja täysin tarpeetonta taakkaa, joka energiansäästön on kangastus. [Snip]
... .. Se on oikeastaan ​​aika upea, kuinka yksi epäonnistunut yrityksen / valtiollisten strategia voisi kostautua niin nopeasti ja niin täydellisesti. "

Dying Business Model - So-oo 20th Century!
Tällä hetkellä Yhdysvaltain ruudukko on yksi alhaisimmista-rated kansallisten energiaverkkojen keskuudessa kaikissa teollistuneissa maissa. Mutta on yhä enemmän merkkejä siitä, että koko liiketoiminnan järjestelmän suunnittelun - hallitsee kuin se on jättiläinen keskitetty ja poliittisesti voimakas monopoli sijoittajien omistamien laitosten (ious) - on itse vanhentunut.

"Smart" mittari verkko villitys seisoo paljastuu viimeisiä suuria virheitä kuolevan keskitetyn liiketoimintamalli.

Kirjoittaa Schoechle,

"100 vuotta vanha monopoli apuohjelma liiketoimintamalli sisältää luonnostaan ​​konflikteja ja on de- palkitsevasti ryhtymästä tarvittaviin toimiin kohti uusiutuvaa energiaa ja kestävyyttä. Säännellyillä apuohjelmat myydä sähköä hyödykkeenä kannattava säännellyt hinnat ja, mikä tärkeintä, voidaan periä takaisin niiden pääoman varat ratepayers taattuun 10-13% vuotuinen tuotto. Siten niillä ei ole kannustinta myydä vähemmän sähköä, mutta vahva kannustin rakentaa liiallinen ja epäasianmukainen infrastruktuuri (esimerkiksi sähköntuotanto, mittari verkkoja, jne). "

Schoechle huomauttaa, että miljardeja dollareita älykkäiden apuohjelma mittareita asennetaan ympäri Amerikkaa, jotka eivät voi yhdentää kanssa, tai mahdollistavat, älykäs sähköverkko tulevaisuuden mikä Yhdysvaltain energia kestävyys riippuu hänen maamerkki raportissa "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid, "julkaissut National Institute for Science, Law and Public Policy. Mittari verkko on kutsuttu valtava tuhlausta veronmaksajien ja ratepayer dollaria kriitikot, jotka väittävät, että uudet mittarit ja verkot eivät parantaa energiatehokkuutta, parantaa energian hallintaa, auttaa tasapainottavat tarjontaa ja kysyntää, tai helpotetaan uusiutuvista lähteistä.

[Katso Schoechle katsaus Power Struggle: Hundred-Year War over Sähkö .By Richard Rudolph ja Scott Ridley täällä ja hänen paperi "Modular Power Manager ja gateway: lähestymistapa koti-to-grid energian hallinta ja kysyntään vastaamisen" täällä .

"On käynyt yhä selvemmäksi, että perusrakenteeksi nykypäivän sähköverkko, joka perustuu ajatukseen ylhäältä alas radial siirtoverkon nojautui yksisuuntaisen energia virtaa suurissa keskitetyissä voimalaitoksissa, on vanhentunut." Se tietoon lausunnon energia konsultti Peter Asmus.

Kirjoittaminen Forbes , Business Energia ja muut julkaisut, Asmus, vanhempi energia tutkija ja kirjailija , jakaa hänen tulokseen, että tulevaisuudessa verkon suunnittelu perustuu hajautettuun energiantuotantoon (DEG), joka perustuu pienimuotoisen uusiutuviin Paikallisjaostoihin "mikroverkkoja "joita voidaan joko integroida, tai" islanded "pois suurempien -listajärjestelmästä. Sanoo Asmus "Jos todellakin sähköverkon alkaa muistuttaa internetin takia leviämisen DEG, sitten yhdistäminen alustoja, kuten microgrid, tulee elintärkeää."

Jos toinen mielenkiintoinen keskustelu "viisas" energian strategiat - ja hän puolustaa mikro-verkkoon sen kyky olla "fractally erotettu tai integroitu saumattomasti tarpeen mukaan" - katso Amory Lovinsin TED puhua 40-vuotisessa energiaa ja hänen keksiä Tuli verkkosivuilla.

Jopa konservatiivinen inside-the-kehätie aivoriihi Brookings Institution on nähnyt kirjoituksen seinällä. Se isännöi helmikuussa 4, Washington, DC konferenssin "The Future of Electric Utilities." Ohjelman kuvaus kuuluu osittain:

Nykyiset apuohjelma liiketoimintamalli on uhattuna maailmanlaajuisesti. Major transformatiivisia suuntaukset Yhdysvalloissa, Euroopassa, Australiassa ja muualla vaikuttavat suhdetta apuohjelmia ja asiakkaiden luo mahdollisuuksia laaja valikoima uusia, ei-apuohjelma pelaajia. Jotkut kutsuvat tätä "välikäsien" tai "reuna valtaa", jossa palvelut kuten tietojen analytics, hajautettu energiantuotanto, varastointi, kysyntään vastaamisen, energiatehokkuus ja rahoitusta tarjoavat ei-apuohjelma yhteisöille arvoketjussa polvesta asiakkaan loppukäytön. Miten apuohjelmat reagoivat ja mitä tulevaisuus hyödyllisyys liiketoimintamalleja voi syntyä?

AC / DC
Toinen osa energian siirtyminen voi olla siirtyminen vaihtovirta (AC) tasavirta (DC), joka on mitä energialähteitä kuten aurinko PV ja pienimuotoista tuuli tuottaa ja mitä elektronisia laitteita, kuten tietokoneita käyttää. Uusia strategioita ja teknologioita varastointia ja lähetystä voittaa edellisen Taloudellis- ja turvallisuuteen perustuvat -resistanssien DC-pohjainen järjestelmä . Se olisi hyvä uutinen yhä enemmän ihmisiä tulossa elektro-herkkä, sillä se on muuntaminen AC DC kautta taajuusmuuttajien ja hakkurityyppiset virtalähde (SMPS), joka tuottaa paljon sähkömagneettista saastetta, josta he kärsivät. Onko olemme tietoisia haittavaikutuksia, kaikki ihmiset ja muut biologiset järjestelmät vaikuttavat ihmisen aiheuttaman sähkömagneettisen ja radiotaajuisen pilaantumista.

Mitä todella viisas Grid näyttää?
Hajautetun sähköntuotannon mikro-verkkoihin

Todella viisas verkkoon perustuisi uuden ja kehittyvän teknologian, suunnittelun käsitteitä ja ympäristöarvojen ja poistamaan riskejä, heikkouksia ja tehottomuus vanha, vanhentunut sääntely ja liiketoimintamalleja.

Mutta juurtunut, Jurassic monopoli Ious vastustaa sitä ilmeisistä eksistentiaalinen syistä; eli niiden liiketoimintamalli ja niiden perusominaisuudet voittoa tavoittelemattomia strategian paahtoleipää.

Vielä on toivoa. Jim Turner asian ilmaisee, "auto, tietokone ja matkapuhelin kaikki valta yksilöiden ja loi valtavan tuottoisa markkinoilla. Sekä koti (ja auto) hajallaan energian vallankumous --from katolla aurinko, pienimuotoista tuuli ja vesivoiman ja rajaton säilyttäminen - tarjoaa henkilökohtaista voimaantumista kuluttajille ja jättimäinen taloudellisia mahdollisuuksia yrittäjille ja yritysten innovaattorit. "

Duncan Campbell, myös Panelistina sanoo keulan ja Schoechle valkoinen kirja, "Lopussa tai alussa päivä, mitä se tulee alas on yksinkertaisesti tämä: Voidakseen vahvistaa runsas ja vieraanvarainen maailman itsellemme ja kestävä ja valtuuttamisesta tulevaisuus kaikille sukupolville, emme voi ja ei tarvitse odottaa meidän virallisesti valittuja poliitikkoja löytää oikea energiapolitiikka. On aika jokainen meistä puolustaa kotimme, perheemme ja planeettamme ja tekemään lopun nousun ympärillä ei ole vanhanaikaista keskitettyä grid politiikan
ja disempowering tunkeutuminen drone-in-the-home älykäs mittari. "


Nämä ovat joitakin näkökohtia, joita tutkitaan tärkeä tulossa olevaa ohjelmaa High (?) Road to True Smart Grid San Franciscon Commonwealth Club 28. tammikuuta esittämä National Institute for Science, Law and Public Policy . Instituutti julkaisi äskettäin maamerkki raportti " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle.

Tässä on esikatselu painos tulevista radion haastattelussa Timothy Schoechle ja Peter Asmus, joka tulee ilmaa ma 27 tammikuu kello kolmetoista on KWMR-FM: n Post-Carbon Radio. [vain ääni]

Tässä ohjelmassa info. Rekisteröidy tästä.

Korkea (?) Road to True Smart Grid
Tue, 28 tammikuu 2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., Tekijä, "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaistiin National Institute for Science, Law and Public Policy, Washington, DC
James S. Turner, Esq., Rehtori, Swankin & Turner; Hallituksen puheenjohtaja, Kansalaisten terveys; Co-perustaja, Voice HOPE, parantajat Planet Earth; Puheenjohtaja, National Institute for Science, Law and Public Policy
Karl Maret, MD, M. Eng. Presidentti, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, Esq., Colorado radiojuontaja
Camilla Rees, MBA, perustaja, Sähkömagneettinen Health.org ja Campaign for Radiation Free Schools - Valvoja

Miljardeja dollareita älykkäiden apuohjelma mittareita asennetaan ympäri Amerikkaa, jotka eivät voi yhdentää kanssa, tai mahdollistavat, älykäs sähköverkko tulevaisuuden mikä Yhdysvaltain energia kestävyys riippuu, mukaan maamerkki raportti "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaistiin National Institute for Science, Law and Public Policy. Mittari verkko on kutsuttu valtava tuhlausta veronmaksajien ja ratepayer dollaria kriitikot, jotka väittävät, että uudet mittarit ja verkot eivät parantaa energiatehokkuutta, parantaa energian hallintaa, auttaa tasapainottavat tarjontaa ja kysyntää, tai helpotetaan uusiutuvista lähteistä. Paneeli selvittää teknisiä väärinkäsityksiä älykkäät mittarit, selvät taloudelliset mallit estää apuohjelmat täysin käsittää uusiutuvaa energiaa, ja miten kasvava älykäs mittari kapina saattaa alulle muutoksen poliittiseen talouteen energiaa. Panelistit kuvailla, mitä he uskovat se ottaa luoda luotettava, turvallinen, kestävä sähköverkko, jossa planeettamme etu mielessään, ja kuinka puhtaan energian talouteen voidaan nopeasti jäljittää kautta innovatiivisen yhteistyönä rahoitusjärjestely yksityisen ja julkisen sektoreilla.

MLF: Terveys & Lääketiede / Ympäristö ja luonnonvarat / Business & Johtajuus
Sijainti: SF Club Toimisto
Aika: 11:30 lounas 12-3 pm ohjelma
Kustannukset: 32 dollaria ei-jäsenille, $ 20 jäsentä, 10 dollaria oppilaat (voimassa oleva)
Ohjelma Järjestäjä: Bill Grant
- Katso lisää

Media Advisory

Commonwealth Club of CA, San Francisco:

"High Road to True Smart Grid"

Tiistai, 28 tammikuu 12: 00-3: keskipäivä

Washington, DC, 16. tammikuuta 2014 monitieteisen asiantuntijaryhmän sähkön ja talous energia johtama National Institute for Science, Law & Public Policy (NISLAPP) aikoo esittää Commonwealth Club of CA San Franciscossa tiistaina 28 tammikuu 12-3 pm Ohjelma sisältää Timothy Schoechle, PhD, Senior Research Fellow NISLAPP ja kirjailija maamerkki valkoinen paperi, Getting SmarterAbout Smart Grid. On ilmainen kevyt lounas klo 11:30 Liput: 32 dollaria ei-jäsenille, $ 20 jäsentä, 10 dollaria oppilaat (voimassa oleva henkilökortti).

Paneeli käsittelee harhaluuloja esillä lähestymistapa sähkön
tuotanto ja jakelu Yhdysvalloissa, mukaan lukien arvo "älykkäitä mittareita", ja pakottavaa tarvetta Yhdysvaltain ennakoivasti hyödyntää ääretön uusiutuvaa energiaa runsaasti.

Yleisö oppii:

Miten liittovaltion, valtion ja paikallishallinnon sekä ympäristöjärjestöt, ovat erehtyä väitetty eduista "älykkäiden" metriä.
Kuinka "älykkäitä" mittari investointeja käyttäen miljardeja ärsyke rahoitusta, eivät hyödy ratepayers tai tukea talouskasvua, mutta taloudellisesti pönkittää kestämätön sijoittajaomisteinen-apuohjelmat (ious), kun taas lykätä investointeja viisas, todella älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja väistämätön siirtyminen hajautettuun ja demokratisoida sähköjärjestelmän.
Kuinka eturistiriidat velkakirja monopoli apuohjelma liiketoimintamalli estävät meitä siirtymästä uusiutuvan energian talouteen.

Miksi hyödyllisyys teollisuuden kipeästi työntämistä vastaan ​​katolla aurinko-ja net mittaus.

Miksi oikeus "opt out" "älykkäiden" mittarit eivät ratkaise painamalla niiden riskit ja taloudellisia ongelmia, eivätkä hyödyntämällä enemmän fossiilisia polttoaineita, ja miksi opt-out voi pahentaa tilannetta.

Kuinka "älykkäitä mittareita" voi olla valvonta "drone" kotona.

Miksi Yhdysvaltojen poliittisten todisteita puute perustiedot liittyviä ongelmia tulevaisuuden energian ja sähkön.

Miten voimme luoda aidosti "WISE" hajautetun sähköntuotannon verkkoon ilman yksityisyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, kansanterveydellisiä ja taloudellisia riskejä nykyiseen lähestymistapaan?

Miksi paikalliset yhteisöt on otettava hallita energian tulevaisuus, kuten nyt tapahtuu Boulder, CO.

Panelistit asetella seuraavat vaiheet Yhdysvaltojen on otettava saavuttaa puhtaan energian runsaus-tähden meidän taskukirjoja, kestävä energiaomavaraisuus, maailmanlaajuista taloudellista kilpailukykyä, luonnonvarojen säästäminen, parantaa kansallista turvallisuutta ja ehkäistään uhkaava uhka elämälle Maan ihmisen aiheuttaman ilmaston lämpenemistä.

Ohjelma ja vuoropuhelu yleisön kanssa jälkeenpäin tutkii keskeisiä rooleja yhteisöt ja kansalaiset voivat pelata kautta poliittista tahtoa, ja myös transpartisan yhteistyötä, ajo kiireellisesti muutosta tällä alalla.

Dr. Timothy Schoechle on ollut mukana kehittämisessä sähkölaitoksen metriä, kodin automaatiojärjestelmät, yhdyskäytäviä, ja energian hallintajärjestelmät yli 25 vuotta ja istuu useiden kansainvälisten standardien asettaminen komiteoiden liittyvät älykkäiden verkkojen ja asuntojen ja muiden rakennusten automaatiojärjestelmät.

Schoechle, Getting Smarter Tietoja Smart Grid, on nimeltään älykkäitä sähkömittareita kaulitaan ympäri Yhdysvaltoja "Canard-tarina tai huijaus perustuu harhaanjohtava väitteet energian etuja ..."

Muut 28 tammikuu Commonwealth Club paneelin moderaattorina Camilla Rees, MBA, kuuluvat insinööri ja lääkäri, Karl Maret, MD, Aptos, CA; uutta energiaa visionääri, ja radiojuontaja, Duncan Campbell, Esq. Boulder, CO, kirjoittaja valkoisen kirjan "New Energy for New World"; ja asianajaja Jim Turner, Esq partneri Swankin & Turner Washington, DC, mukana kirjoittamassa "Kansan ääni: Transpartisan välttämätöntä American Life" ja puheenjohtaja National Institute for Science, Law & Public Policy.

Lisätietoja ja Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Rekisteröityminen:
Commonwealth Club of California
595 Market Street, 2nd Floor
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Saat Panelisti Haastattelut:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Yhdysvaltain Merimiehet radioaktiivisista USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Päivitetty

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Paikallinen asukas kysyy: "Mikä on tämä laiva tekee istuu San Diego? Onko kellään säteily lukemia Tästä aluksesta? "Hyvä kysymys.

Lue Harvey Wasserman n 12 tammikuu 2014 päivitetty tähän kehittämiseen tarina: Toll Yhdysvaltain Merimiehet tuhoaman Fukushiman säteily edelleen kiivetä

Kirjaudu tukea vetoomus: HALUAMME Justice for Fukushiman SÄTEILYTETTYJEN pelastustyöntekijät USS Ronald Reagan & MUUT

San Diego on radioaktiivinen ydinkäyttöinen SuperCarrier
On helppo nähdä mistä tahansa highrise hotelli trendikkäällä Downtown San Diego. Siellä se on, ankkurissa lahden sen kotisatama Coronado Island. USS Ronald Reagan on Nimitzin-luokan ydinkäyttöinen ns "super (ilma) operaattorin" että purjehti pilvi tappavia radioaktiivisia päästöjä spewing maanjäristys / tsunami, triple sulaa alas, monen räjähdyksen Fukushiman ydinvoimalan tarjota helpotusta tuhosi Japanin väestö maaliskuussa 2011, väitetään ilman komentajat ovat tietoisia tärkeimmistä säteilyvaaran sen miehistön jäsentä. Nyt se on pysyvästi radioaktiivista ja - niin maksu asianajajia, jotka edustavat vähintään 51 USS Reaganin merimiehet ja merijalkaväen - monia altistuville sen aluksen yhtiön ja niihin liittyvät sotilaalliset ja urakoitsijan henkilöstö.

Yhtenä raivoissaan lukija kommentteja,

"Miksi tätä ei tehty kansallisia otsikoihin ??? Lentotukialus Ronald Reagan on ydinkäyttöinen. Säteilyn mittauslaitteet eivät poimi tästä ?? Miksi nämä merimiehet ja merijalkaväki potilastiedot poistettu pysyvä seuranta? Criminal vaikutuksia yllin kyllin. "

[ Lisää ]

Kuka on vastuullinen?
Asianajotoimisto kasvava luettelo värvätty kantajat, jotka kärsivät lisääntyvät vakavia terveysvaikutuksia seurauksena niiden radioaktiivisen laskeuman altistus Yhdysvaltain laivaston Fukushima avustustyöhön, sanovat lopullinen vastuu on TEPCO, ydinvoimayhtiö. He veloittaa TEPCO virkamiesten pidätetty täsmällistä ja ajantasaista radioaktiivisia päästöjä koskevat tiedot sekä Japanin hallituksen ja Yhdysvaltain sotilasjohdon. Tämä maksu on myös tehnyt entinen Japanin pääministeri Naoto Kan (DPJ), joka on edelleen syytti monet Japanissa huonoja kriittisiä valintoja välittömiä tuntia. Kan on todennut viime julkisten esitysten että hän uskoo annettiin virheellisiä tietoja downplaying vakavuuden todellista tilannetta TEPCO kun hän ja hänen henkilökuntansa kamppaillut tehdä vastuullisia päätöksiä aikana kaoottinen alkuvaiheessa vielä kesken Fukushiman ydinonnettomuuden.

Komento päätökset ovat vain niin hyviä kuin tarkkuus saapuvan tietoja, joihin ne perustuvat, väittää Cabral Bonner, asianajaja sotilaallinen kantajien valituksen kuullut kaupungin San Diego Edward J. Schwartz oikeustalo, tuomari Janis L. Sammartino, Mar . 19, 2013 "oli TEPCO tarjota edes oman hallituksensa asianmukaista tietoa? Ei Voimme siis olettaa, että päätökset, jotka aikovat tehdä miesten ja naisten ohjailla on vain niin hyvä kuin tietoa he varustettu. "

Yhteistyössä lakiasiainjohtaja Attornys Charles Bonner (L) ja Paul Garner (r) Yhdysvaltain laivaston asiakkaan Lindsay Cooper (c) ulkopuolella San Diego oikeustalo, 19 marraskuu 2013 - EON kuva

Yhteistyössä lakiasiainjohtaja Paul Garner huomauttaa, että ns Ferris Opin kielletään enlistees nostamasta armeijan vammoista virantoimituksessa. Mutta tässä tapauksessa, Garner sanoo, vaikka he voisivat haastaa armeijan, he eivät, koska Vika on TEPCO. "Sotilaallinen ei vastaa uhriksi joutumisen näiden ihmisten", Garner sanoo. "Se Tokyo Electric Power Company ihmisiä."

"Olemme haastaneet tämän ulkomainen yhtiö, sillä he tekevät liiketoimintaa Amerikassa", sanovat Co-Counsel Charles Bonner. "Heidän toiseksi suurin toimisto Tokion ulkopuolella on Washington DC: ssä. Tämä ulkomainen yhteisö aiheutti vahinkoa American pelastajia, ja he tekivät sen tavalla, joka aiheuttaa toimivaltaa täällä tässä maassa. "

"Ironista pois kaiken tämän", sanoo asianajaja Garner, "on että Tokyo Electric Power Company saa rahaa infuusiona sen nykyiseen Japanin hallitus. Japanin hallitus on merkittävä omistaja tämän ulkomainen yhteisö. Ja TEPCO oli suurin tuotto bailout rahaa, että he saivat historiansa ... enemmän rahaa viimeisellä neljänneksellä kuin he koskaan tehty ennen. "

"Aluksi halusimme tuoda syyttää komentajat aluksen", sanoo Lindsay Cooper, nuori äiti, joka vietti päivää kannella altistuneet säteilylle, koska hän kontrolloi lasku ja nousut helikoptereita toimittaa avustustarvikkeita, ja nyt kokee vakavia kielteisiä terveysvaikutuksia. "Mutta me olimme täysin tietämättömiä siitä, että he eivät tiedä myöskään, että olimme kirjaimellisesti käynnissä elämäämme tästä säteilystä."

Saat valaiseva historiallinen tarkastella Yhdysvaltojen armeijan kirjaa altistaa sen henkilöstön ydinsäteilynkestävät, katso:
Koe-eläimet - (Miksi Atomic Eläinlääkärit Nix Nukes)
Dokumentti Michael Porter
Ladataan EON: n YouTube-kanava, helmi 24, 2009 Eläimet on ollut 6587 näkymät mennessä enemmän käyntejä viime päivinä.

EON on ylpeä isäntä-post toinen tärkeä dokumentti Oscar-palkittu tiimi Vivienne Verdon-Roe ja Michael Porter. Heidän 1994 altista "kertoo nykytilanteessa merkitystä tarinan Yhdysvaltain sotilasta ja merimiestä, jotka käytettiin koe-eläimet Amerikan pyrkimys ydinvoima valta-asema ... ja sitten kielsi terveydenhuolto. Suuri ääni elokuvassa - ohjannut ja muokannut Porter, tuottanut ja kertojana Verdon-Roe - on entinen Navy merimies Anthony Guarisco perustaja kansainvälinen liittoutuma ATOMIC Veterans, c / o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd., bullhead, AZ. 86426
Yhteyttä elokuvantekijät: ViviVR@aol.com
Päivityksiä Anthony ja hänen vaimonsa Mary, tässä on kaksi hiljattain artikkeleita heidän poikansa, toimittaja Vincent Guarisco
Never Forget opetukset eilen Sake Of Tomorrow
Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris...
------
Kunnioittaa Kaksi aktivisti Vanhemmat
Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03...
Yhteystiedot:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen mietinnössä Atomic Merimiehet

Muiden kattavuus tämän tarinan nähdä täällä ja täällä ja täällä.

Fox News on tämän sanoa:

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
2 Comments Posted in Uncategorized | 2 Comments

EON tuo valoa Dark Times

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon


Rakkaat ystävät,
2013 on nähnyt sulkemisen San Onofre ydinvoimalan kasvu kansalaisen verkkojen vastata meneillään Fukushiman radioaktiivinen laskeuma, ja asennus yleisön tietoisuutta aiheutuvia riskejä ihmisten terveydelle aiheutuvaa sähkömagneettisen säteilyn matkapuhelimet, langattomat " älykkäitä "mittarit ja muut laitteet. EON on aktiivisesti kaikkia näitä tapahtumia ja enemmän.

Tämä on ollut intensiivistä ja tuottavaa vuoden EON Team on laajentunut käsittämään videotuottajat Morgan Peterson ja Laurent Malaquais Los Angeles ja sosiaalisen median konsultti Caroline Kittrell Chico.
Vaikka olemme keskittyneet ydinvoiman ja sähkömagneettisen säteilyn kysymyksiä, olemme myös edelleen kattamaan vaalien suojeluun, GMO, evoluutiobiologian ja kansainvälisiä kauppasopimuksia.

120 videoraportteja ja 50 blogit olemme kirjoittaneet tähän mennessä tänä vuonna näyttää erilaisia ​​kysymyksiä katamme. YouTube-kanava on nyt 2635 tilaajaa on näkymät yli 1,5 miljoonaa ja meidän roster Facebook ja EonNewsNet Twitter seuraajia on kasvanut merkittävästi.

Harkitse edistää mitä lahjoituksen voit varaa. Tarvitsemme tukeanne jatkaa työtämme, ja jokainen summa on hyödyllistä. EON on 501-c-3 organisaatio ja maksut ovat verotuksessa vähennyskelpoisia.


Etelä Calfornia Nuke vapaa aktivisteja ja järjestäjät juhlia ulkopuolella San Onofre ydinvoimalaitoksen portilla SoCal Edison päätöstä pysyvästi poistaa käytöstä kaksi jäljellä viallisen reaktoriyksikköä.

ALASAJO! Yksi alas, yksi mennä Kaliforniassa
Kun aloitimme 2013, meillä ei ollut aavistustakaan meidän tulisi siunatuksi kesäkuussa pysyvä sulkeminen San Onofre ydinreaktoreiden!

Kovaa työtä asukkaat, järjestöt ja ryhmät, sekä oikeudelliset haasteet FOE ja tukea Senators Boxer ja Markey yhdistettynä ei ole höyrystimet ja halpaa kaasun hinnat pakottaa Southern California Edison sulkemaan viime kaksi reaktoria.

EON: n meneillään sarjan 54 videoreportaaseja ollut merkitystä sen varmistamisessa, että rohkea ihmiset tekevät työtä nähtiin julkisen ja Nuclear vapaa liikkuvuus koko valtion ja sen jälkeen prosessin aikana ja olemme nyt tuottaa dokumenttielokuva SHUTDOWN : California-Fukushima Liitäntä julkaistaan ​​ensi vuonna.

Sitoumuksemme on antaa ääni ihmisille kentällä urheasti työtä oikeudenmukaisuuden, demokratian ja terveitä ympäristöjä, et näe suurissa valtamedian. Olemme olleet kutsutaan C-Span ruohonjuuritason "ja 120 videoreportaaseja ja 50 blogit tuotimme vuonna 2013 yksin peilataan uskomattoman tehokkaita ja päättäväisiä toimia oikeesti kuin sinä.

Yhteistyössä lakiasiainjohtaja Attornys Charles Bonner (L) ja Paul Garner (r) Yhdysvaltain laivaston asiakkaan Lindsay Cooper (c) ulkopuolella San Diego oikeustalo, 19 marraskuu 2013 - EON kuva

Meidän jatkuva kattavuus Fukushiman katastrofi:
Uusin julkaisu on haastattelu Pääkantajat ja niiden asianajajien merimiehen syytteen TEPCO. He haastaa Fukushima Dai-ichi operaattorin peittelyyn meltdowns ja siten altistaa nuoret Yhdysvaltain palvelun ihmisiä USS Reaganin kauhistuttavan määriä radioaktiivisuutta kuin ne humanitaarisen avustaja Japanin uhrien auttamiseen ja maanjäristys. He olivat USS Reaganin lentotukialus vain pari mailia offshore suoraan puhallus ilmassa töyhtö korkean radioaktiivisuuden juoden ja uiminen erittäin radioaktiivista vettä. Katso video tästä.

Meidän jatkuva kattavuus taistelussa pakotti altistuminen haitallisille tasoille RF / EMF säteilyn:

Tohtori Devra Davis esittelee ohjelman matkapuhelin riskejä - EON kuva


Devra Davis, PhD, perustaja of Environmental Health Trust, kirjailija ja luennoitsija, paljastaa tärkeää uutta tietoa matkapuhelimet ja siittiöiden vaurioita, matkapuhelimet rintaliivit johtavan rintasyövän ja kaikkein järkyttävintä kaikkea digitaalisen dementian lapsilla (varmistettiin MRI) aiheuttamaa liikakäyttöä digitaaliteknologian virallisesti diagnosoitu Etelä-Koreassa. Katso video tästä.

Lahjoita mikä on mahdollista, että voit auttaa meitä jatkamaan ainutlaatuista työtä! Auta meitä jatkossakin auttaa muita!


Toivotamme teille Kirkas Solstice ja Happy Holidays,

Jim, Mary Beth, Rachel ja loput EON joukkue

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment

Experts on Cell Phone Risks – A Preview

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Tohtori Devra Davis esittelee ohjelman matkapuhelin riskejä - EON kuva

Tämä on esikatselu tulevan esittelysarjoilla San Franciscon arvostetun Commonweath Club of California, jossa tohtori Devra Davis, perustaja Environmental Health Trust , ja hänen lääketieteen kollegansa, miksi matkapuhelimiin ja muihin langattomiin laitteisiin aiheuttaa vakavia terveysriskejä sinulle, munasarjat, siittiöiden, rinnat, aivoihin ja vauvojen - ja ehdottaa tieteeseen perustuvan varautumisen julkisen politiikan vaihtoehtoja. Pian informatiivinen video sarja. Pysy kuulolla .... Lisää EHTrust.org

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Fairfax, CA-Fukushima yhteydenotto

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

The Fairfax, CA City Council Members listen to public comment on their ground-breaking Fukushima resolution, which they later passed unimously.

“If you don't like the news, go out and make some of your own.” Scoop Nisker

Local City Council Demands Planetarian Response

[scroll down for video report]

"Kiireellinen International Rescue" Tarvittavat
Sopusoinnussa sen uraauurtava johtoasema uraauurtava paikallinen virkamies vastustuskyky sääntelemätöntä solutietoja lisääntymistä, GMO elintarvikkeita, ja "älykkäitä" mittarin käyttöönottoa, Fairfax, CA kaupunginvaltuusto , on 04 joulukuu 2013, tuli yksi ensimmäisistä kunnan lainkäyttöalueella, yksimielisesti hyväksyä toimenpide puolustavat 1) riippumaton asiantuntijapaneeli on muodostettu YK: n yleiskokous avointa kansainvälistä osallistumista lieventämisessä meneillään Fukushiman ydinonnettomuuden ja 2) pyytää hallituksen valvontaan mereneläviä radioaktiivisuutta Fukushiman pilaantumista.

[Tiedotusvälineissä:
Radioaktiivinen Fukushima Vesi suuntasi Yhdysvaltain länsirannikolla
Kuten ydinteollisuus ja liittolaisia ​​hallituksen vähätellä riskejä, tutkijat varoittavat ei ole olemassa sellaista asiaa kuin turvallinen säteily

California kaupunki kulkee Fukushima resoluutio: "Kiireellinen kansainvälinen pelastus" tarvitaan site - "Poses terveyttä ja turvallisuutta koskevia huolenaiheita Amerikan länsirannikolla" - "Paljon suurempi saastuminen on todennäköistä"

Fairfax Päätöslauselma teksti ]

Kuvernööri Virastot Nukkuu Job
Päätöslauselman laatijoista, neuvoston jäsen Larry Bragman, kertoi, että hän yrittää ottaa yhteyttä paikalliseen kriisivalmius virkamiehet johtanut "valtaisa mitään." Sopiminen kommentti yleisön että kansalainen perustuva Fukushima laskeuma seurantaan ponnistelut ovat paljon virallisia vastauksia, Bragman sanoi, "hallitus ei tee työtään."

Fairfax päätöslauselmassa [PDF tästä] on esimerkki alkaa liikkeen puolelta kaupunkia ja maakäräjät ottamaan johtoaseman kehitettäessä mallin lainsäädännön vaativa avointa, riippumatonta seurantaa meneillään aiheuttamaa ilman, meren ja elintarvikkeiden jatkuvasta Fukushiman ydinonnettomuus sekä kansainvälisiä toimia, joilla tuetaan Japani käsiteltäessä mitä nähdään yhä planeettojen hätä. [Katso esityksen Berkeley, CA Kaupunki päätöslauselmassa täällä. ]

NYT Pääkirjoitus
Japanin ahdasmielinen Tietosuojapolitiikka

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
Posted in Uncategorized | 5 Comments

Fukushima is Here. Mitä nyt?

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

A Town Hall Forum
Held at The Berkeley Fellowship of Unitarian Universalists (BFUU.org), Berkeley, CA Oct. 17, 2013

Co-Sponsors:
Berkeley Fellowship of Unitarian Univeralists
FukushimaResponse.org
No Nukes Action Committee
Codepink
EON – the Ecological Options Network

Presentations:
Facing Fukushima Facts – Mary Beth Brangan

Solidarity & Empowerment – Nick Thabit & Holly Harwood

International Solidarity & Links – Steve Zeltzer

Suppression of Nuclear Protest in Japan – Prof. Masaki Shimoji

Responding to Fukushima – John Bertucci

Refuse to Loose – Vic Sadot

Making Visions Happen – Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Nuclear Consciousness Raising – Dr. Carol Wolman

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Vastaaminen Fukushima riskit - Pacifica Radio

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Your Own Health & Fitness
Layna Berman in conversation with EON's Mary Beth Brangan & James Heddle
Broadcast 1 pm – 2 pm PST, Nov. 12, 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org on Pacifica Radio
Archived here:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

EON sites:
EON's YouTube Channel
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
On FaceBook – EON-Ecological Options Network
On Twitter EonNewsNet

Information, Networking & Organizing

Fukushima Response Campaign on FaceBook
FukushimaResponse.org – Mobilizing a global effort to fix the escalating nuclear catastrophe in Japan
Fukushima Fallout Awareness Network
Pacific Awareness Group – Vancouver Nuclear Preparedness - 15 Steps to Nuclear Preparedness
Green Action Japan - Working for a Nuclear Free Japan

Nuclear Guardianship Project – Joanna Macy – Three Dimensions of the Great Turning

NukeFree petition – Please sign this petition – only takes a few sec. And pass it on. Kiitos!

Citizen Monitoring – Networks & Tools
SafeCast
Safecast is a global sensor network for collecting and sharing radiation measurements to empower people with data about their environments.

Radiation Watch
Radiation Watch is a group to learn about geigers, to post geiger readings, to educate yourself on the units of measurement on geigers.

Nuclear emergency Tracking Center
– Mission is provide free radiation monitoring information from private and government sites to the public.
International Radiation Monitoring Stations – Australia
NOTE: A lot of evidence points to Government run monitoring systems in Japan, USA and Europe being manipulated to protect the Nuclear industry. High detections are explained away by equipment malfunctions, or they just turn the monitoring equipment off during an event.

Environmental Radiation Data Report No 150 – PDF

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

San Onofre - Riskit Live On

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Decommissioning San Onofre and the Ongoing Dangers of Nuclear Waste

A community symposium held October 19, 2013 in San Clemente, California.

The June 7, 2013 shutdown of the two remaining nuclear reactors at Southern California Edison's San Onofre plant is an important milestone for the resurgent Nuclear Free California movement.

But much work still remains.

Now activists are turning their attention closing California's one remaining nuclear plant, Pacific Gas & Electric's Diablo Canyon.

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment

Fukushima Fallout Update – Oct. 28, 2013

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon

Post-Carbon Radio
EON's Mary Beth Brangan and Jim Heddle join Japanese activist Aileen Mioko Smith and US journalist Harvey Wasserman on KWMR.com's “Post-Carbon” radio program with Bing Gong and Bernie Stephan, Oct. 28, 2013.

[click arrow to play audio]

[ cross-posted at PlanetarianPerspectives.net ]
Follow EON on Twitter
Follow EON on FaceBookHere are some useful links to share:

At nukefree.org there is a new petition to sign from Aileen Miyoko Smith in Japan . Its deadline is October 30 so please hurry if you can. https://fs220.xbit.jp/n362/form2/

Aileen's site: GreenAction-Japan.org

Green Action – 人をつないで脱原発を目指す市民団体

Harvey's NukeFree.org Site

Fukushima Response Campaign

EON's YouTube Channel

World Action Now on Fukushima – Harvey Wasserman

The World Community Must Take Charge at Fukushima

Fukushima is here. Mitä nyt?

Raising Fukushima Consciousness – The San Francisco 'Beach Mural'

The Ongoing Fukushima Daiichi Crisis News Conference

Nuke News sources:

Harvey's NukeFree.org Site

ENEnews.org

Enformable Nuclear News

Fairewinds.org

Fukushima Fallout Awareness Network

Nuclear Information and Resource Service – NIRS

BeyondNuclear.org

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Twitter Sähköposti Linkedin Digg Delicious Reddit StumbleUpon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment