TOSI GRID - Siirtyminen "Smart" Wise - päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon


Tämä viesti kannustaa voit tarkistaa maamerkki raportti " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle julkaisemassa National Institute for Science, Law and Public Policy - ja allekirjoittamaan osallistua High ( ?) Tie True Smart Grid, Commonwealth Club of San Francisco-ohjelman on määrä järjestää tammikuussa 28 päivin viisitoista.

Jotta voidaan luoda joustava ja kestävä tulevaisuus se on välttämätöntä tutkia paras vaihtoehto sähköntuotannon ja jakelun muotoja. Meidän nykyinen sähköjärjestelmä on lähde paljon sairaus, saastuminen, epäoikeudenmukaisuutta ja epävakauden tänä ilmastonmuutoksen ja sään ääri. Meidän outmoded sähköverkossa on oltava uudelleen suunniteltu ja pian!

Tule tähän tärkeään paneeliin San Francisco Commonwealth Club ja kuulla tämän erittäin toiveikas keskustelua. Panelistit hahmotella suunnitelman terveellisempää, turvallisempaa ja älykkäämpiä lähestymistapa sekä sähkön tuotannosta ja jakelusta Yhdysvalloissa, joka on meidän kaikkien etu, ja edut maapallon, sydän.


Paneelin jäsenet (vasemmalta oikealle) James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, PhD., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

Lisäksi Dr. Schoechle, muut 28 tammikuu Commonwealth Club paneeli, moderaattorina Camilla Rees, MBA, kuuluvat insinööri ja lääkäri, Karl Maret, MD, Aptos, CA; uutta energiaa visionääri, ja radiojuontaja, Duncan Campbell, Esq. Boulder, CO, kirjoittaja valkoisen kirjan "Uusi energia New World"; ja asianajaja Jim Turner, Esq partneri Swankin & Turner Washington, DC, mukana kirjoittamassa "Voice of People: Transpartisan välttämätöntä American Life" ja puheenjohtaja National Institute for Science, Law & Public Policy.

Jim Turner on myös hallituksen jäsen EON. EON uskoo, että tämä ohjelma edistää merkittävästi julkisessa keskustelussa luomaan todella viisas, kestävän ja vain energiaa tulevaisuudessa. Toivomme voit osallistua!

(Kuulla haastattelu Dr. Schoechle ja nähdä median neuvonta ja lisätietoa alla)

Solar kattojen venyttää horisonttiin Saksassa. Tämä voisi olla microgrid tulevaisuudessa, että Investor laitoksia (osuvasti kutsutaan Ious) pelkoa.

James Heddle ja Mary Beth Brangan

Getting Wise
Se alkaa näyttää eilisen "älykkäitä" on nykypäivän "todella typerää."

Yli-käytetty termi "älykkäitä" - sovelletaan kaikkeen puhelimista Droonien, ja kaikkea siltä väliltä - näyttää olevan muuttumassa markkinointi etu osaksi karu varoitusmerkintä.

Ottaa suunnitelmat langattomasti hoidettu kansallinen järjestelmä energiaverkkojen - ns "smart grid" - joka perustuu maata viltti käyttöön langattomia niin kutsuttu "älykkäitä metriä.

Työmme, ja monien muiden, on osoittanut, että ei vain olisi tällaista järjestelmää huomattavasti lisätä haitallisia kansanterveydelle sähkömagneettisen säteilyn pilaantumista, mutta se mahdollistaisi rakeinen valvontaa jokaisen kotitalouden, ja tehdä paitsi kaikki kotona, mutta koko ruudukko itse alttiina haitalliseksi tai terrorismin hakkerointi.

"Todella, todella tyhmä Grid"

Security Issue
Kukaan ei väitä, että nykyiset Yhdysvaltain energia grid - ikääntyminen, vanhanaikaisen infrastruktuuri yhä epävarma edessä lisääntyvissä äärimmäisiä sääolosuhteita ja laajeneva verkkohyökkäykset - ei tarvitse radikaalisti uudelleen suunniteltu. Jopa entinen CIA: n johtaja James Woolsey tunnetusti totesi 2011 tv-haastattelussa, "Ei ole ketään vastaa turvallisuuden verkkoon ... ns" smart grid ", joka on yhtä haavoittuva kuin mitä meillä ole fiksua lainkaan . Se on todella, todella tyhmä verkkoon. "

Valvonta Issue
Toinen, uudempi, entinen CIA: n johtaja suostuu. Daily Mail raportoi , että otetaan David Petraeus, "... web-yhdistetty gadgetit" muuttaa "taidetta vakoilusta - mahdollistaa vakoojia seurata ihmiset automaattisesti ilman istutus vikoja, murtautuminen tai jopa pukea smokki soluttautua illallinen puolue. "

"Muutosjohtamisen" on overused sana, mutta en usko sitä oikein sovelletaan näihin teknologioihin ", sanoi Petraeus.

"Erityisesti niiden vaikutusta salaa tradecraft. Mielenkiinnon kohteiden tulee sijaitsemaan, tunnistetaan, niitä seurataan, ja kauko kautta tekniikat, kuten radio-frequency identification, sensoriverkkoja, pieni upotettu palvelimet ja energia harvesterit - kaikki kytketty seuraavan sukupolven Internetiin käyttämällä runsaasti, edullisia, ja suuritehoisia computing. "

"Esineiden internet" Botit, algoritmit, yritysten ja ... Big Brother

Hakkerointi Issue
Spy kaverit näkemykset vahvistavat viime CNN: n raportin kytketyt televisiot jääkaappi auttaa käynnistämään globaalin cyberattack. Siinä kerrotaan, miten langattomasti yhteydessä "älykkäitä" kodinkoneissa, kuten reitittimiä, televisiot ja ainakin yksi jääkaappi, olivat äskettäin käytetty massiivinen maailmanlaajuista verkkoturvallisuutta hyökkäys käynnistää haittaohjelmia sähköposteja, roskapostia ja phishing.

Kommentoi CNN: n raportin laatija ja sähkömagneettiset pilaantumisen asiantuntija Blake Levitt oli sanoa: "suosittelee, että joku ostaa uudet laitteet / kodinelektroniikan tekee, että ne eivät ole" älykkäitä "2-tie käytössä upotettu antenneja. Jos riittävän moni suostu ostamaan niitä, ehkä tämä alkaa luhistua. Ei vain on RF-komponentin vaarallista, mutta laitteet itse helposti hakkeroitu. Kunnes tämä viime hakkerointi, on ajateltu, että vain metrin haavoittuvainen mahdollisina portaaleja koko verkkoon. Tämä koko lähestymistapa on täysin uudelleen ajattelun ja uudelleen suunniteltu. "

"Smart" Meter Issue
Dr. Timothy Schoechle, kirjoittaja saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid , on ollut mukana kehittämisessä sähkölaitoksen metriä, kodin automaatiojärjestelmät, yhdyskäytäviä, ja energian hallintajärjestelmät yli 25 vuotta ja istuu useiden kansainvälisten standardien asettaminen komiteoiden jäsen Älykkäät sähköverkot ja-asuntojen ja muiden rakennusten automaatiojärjestelmät.

Schoechle kehottaa älykkäiden mittareiden otetun kaikkialla Yhdysvalloissa "Canard-tarina tai huijaus perustuu harhaanjohtava väitteitä energiahyödyt ...." Hän on selittänyt, miten valtion ja paikallishallinnon, ja ympäristöjärjestöt ovat erehtyä väitetystä edut "älykkäitä" metriä.
Hänen esityksensä käsittelee sitä, kuinka "älykkäitä" mittari investoinnit, käyttäen miljardeja ärsyke rahoitusta, eivät hyödy ratepayers tai tukea talouskasvua, mutta taloudellisesti pönkittää kestämätön sijoittajaomisteinen-Utilities (ious), kun taas lykkäämällä investointeja aito älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja väistämätön siirtyminen hajautettu ja demokratisoida sähköjärjestelmän.

Dr. Karl Maret, insinööri-ja MD tullaan puhuu Commonwealth Club paneeli. Hän
huomauttaa, että koska mikroaaltouuni emitting älykkäitä mittareita asennettiin osana Automated Mittaus Infrastructure (AMI) päivittää julkisten laitosten Kaliforniassa ja muualla, lukuisia terveyteen valituksia on raportoitu, erityisesti sähköisesti yliherkkä yksilöitä.

Dr. Maret puhetta osana Commonwealth Club paneeli Smart Grid huoleen siitä mahdollisia terveys haasteita sähkömagneettisia kenttiä nykyisessä yhä langaton yhteiskunnassa ja miten älykkäitä mittareita lisäämällä ylimääräinen kerros kuin lämpö sähkömagneettisen ympäristön altistumisen että oIe t ole tutkittu ennen niiden käyttöönottoa. Tämä voi olla merkittäviä pitkäaikaisia ​​terveysvaikutuksia yhteiskunnassamme.

Artikkelissaan Who Knew? - Wireless Smart Meter Meltdown , sähkömagneettiset saastumiselta suojaavat konsultti Cindy Sage laittaa sen näin,

... [Snip] Smart-mittari ohjelma pidetään yleisesti vakoilusta, vakoilla, kallis, mahdollisesti vaarallisia, tahattomat ja täysin tarpeetonta taakkaa, joka energian säästäminen on kangastus. [Snip]
..... Se on oikeastaan ​​aika upea, miten yhden epäonnistuneen yrityksen / valtiollisten strategia voisi kostautua niin nopeasti ja niin täydellisesti. "

Dying Liiketoimintamalli - So-oo 20th Century!
Tällä hetkellä Yhdysvallat ja kantaverkkoon on yksi alhaisimmista-rated kansallisten energiaverkkojen joukossa kaikissa teollistuneissa maissa. Mutta on yhä enemmän merkkejä koko liiketoiminnan järjestelmän suunnittelun - hallitsee, koska se on jättiläinen keskitetty ja poliittisesti voimakas monopoli sijoittajien omistamien laitosten (ious) - on itse vanhentunut.

"Smart" mittari mediassa villitys seisoo paljastuu yksi viimeisistä isoja virheitä kuolevan keskitetyn liiketoimintamalli.

Kirjoittaa Schoechle,

"100 vuotta vanha monopoli apuohjelma liiketoimintamalli sisältää luonnostaan ​​ristiriitoja ja on pois kannustimia ryhtymästä tarvittaviin toimiin kohti uusiutuvaa energiaa ja kestävyyttä. Säännellyillä apuohjelmat myyvät sähköä hyödykkeenä kannattavaa säännellyt hinnat ja, mikä tärkeintä, voidaan periä takaisin niiden pääoman varat ratepayers taattuun 10-13% vuotuinen tuotto. Siten niillä ei ole kannustinta myydä vähemmän sähköä, mutta vahva kannustin rakentaa liiallisesti ja epäasianmukaisesti infrastruktuurin (esim. tuotanto, siirto, mittari perustaminen jne.). "

Schoechle huomauttaa, että miljardien dollarien fiksu hyödyllisyys mittareita asennetaan ympäri Amerikkaa, jotka eivät pysty integroida, tai mahdollistavat, älykäs sähköverkko tulevaisuuden mikä Yhdysvaltain kestävä energiatalous riippuu hänen maamerkki raportti "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid, "julkaissut National Institute for Science, Law and Public Policy. Mittari verkosto on kutsuttu valtava tuhlausta veronmaksajien ja veronmaksaja dollaria kriitikot, jotka väittävät, että uudet mittarit ja verkot eivät energiatehokkuuden parantaminen, parantaa energian hallinta, auttaa tasapainottavat tarjontaa ja kysyntää, tai helpotetaan uusiutuvista lähteistä.

[Katso Schoechle katsaus Power Struggle: Hundred-Year War over Sähkö. Richard Rudolph ja Scott Ridley täällä ja hänen paperi "Modular Power Manager ja yhdyskäytävä: lähestymistapa koti-to-grid energian hallinta ja kysyntään vastaamisen" täällä .

"On käynyt yhä selvemmäksi, että perusrakenteeksi nykypäivän sähköverkko, joka perustuu ajatukseen ylhäältä alas radial siirtoverkon nojautui yksisuuntaisen energia virtaa laajoja keskitettyjä voimalaitoksia, on vanhentunut." Se on selkeä mielipide energian konsultti Peter Asmus.

Kirjoittaminen Forbes , Business Energia ja muita julkaisuja, Asmus, vanhempi energia tutkija ja kirjailija , osakkeet hänen tulokseen, että tulevaisuudessa verkkoon suunnittelu perustuu hajautettuun energiantuotantoon (DEG), joka perustuu pienen mittakaavan uusiutuvien järjestetään paikallisten mikro ristikot ", joka voi joko sisällytettävä tai" Islanded "pois suurempien verkkojärjestelmiä. Sanoo Asmus "Jos todellakin sähköverkkoon alkaa muistuttaa internetiin, koska leviämisen DEG, sitten yhdistäminen alustoja, kuten microgrid, tulee elintärkeää."

Sillä toinen mielenkiintoinen keskustelu "viisas" energia strategiat - ja hän puolustaa mikro-verkkoon sen kyky olla "fractally erotettu tai integroitu saumattomasti, tarvittaessa" - katso Amory Lovins "TED puhua 40-vuotisessa energian ja hänen keksiä Tuli verkkosivuilla.

Jopa konservatiivinen inside-the-kehätie aivoriihi Brookings Institution on nähnyt kirjoituksen seinällä. Se isännöi helmikuuta, 4, Washington, DC konferenssi "The Future of Electric Utilities." Ohjelman kuvaus sanotaan muun muassa:

Nykyiset apuohjelma liiketoimintamalli on uhattuna maailmanlaajuisesti. Major muokkaava suuntaukset Yhdysvalloissa, Euroopassa, Australiassa ja muualla vaikuttavat suhdetta apuohjelmia ja asiakkaille, mikä luo mahdollisuuksia laaja valikoima uusia, ei-apuohjelma pelaajia. Jotkut kutsuvat tätä "pois maasta" tai "reuna valtaa", jossa palvelut, kuten tietojen analytics, hajautettu energiantuotanto, varastointi, kysyntä vastausta, energiatehokkuus ja rahoitusta tarjoavat ei-apuohjelma yhteisöihin arvoketjussa polvesta asiakkaan loppukäytön. Miten apuohjelmia reagoivat ja mitä tulevaisuus hyödyllisyys liiketoimintamalleja voisi syntyä?

AC / DC
Toinen osa energian siirtyminen voi olla siirtyminen vaihtovirtaa (AC) tasavirta (DC), joka on mitä energialähteitä kuten aurinko PV ja pienen mittakaavan tuuli tuottaa ja mitä elektronisia laitteita kuten tietokoneita käyttöä. Uusia strategioita ja teknologioita varastointia ja lähetystä voittamiseksi edellinen taloudellisia-ja turvallisuuteen perustuvat vastusten DC-pohjainen järjestelmä . Se olisi hyvä uutinen kasvava määrä ihmisiä tulossa sähkö-herkkä, sillä se on muuntaminen AC-DC kautta invertterit ja hakkuriteholähteen (SMPS), joka tuottaa paljon sähkömagneettista saastetta, josta he kärsivät. Onko olemme tietoisia haittavaikutuksia, kaikille ihmisille ja muita biologisia järjestelmiä, vaikuttavat ihmisen tekemät sähkömagneettinen ja radiotaajuisen pilaantumista.

Mitä todella viisas Grid näyttää?
Hajautettu sähköntuotanto mikro-verkkoihin

Todella viisas verkkoon perustuisi uusia teknologioita, suunnitelmasta ja ympäristöarvojen ja poistamaan riskejä, heikkouksia ja tehottomuus vanha, vanhentunut sääntely-ja liiketoimintamalleja.

Mutta juurtunut, Jurassic monopoli Ious vastustaa ymmärrettävistä eksistentiaalinen syistä; eli niiden liiketoimintamalli ja niiden perusominaisuudet voittoa tavoittelemattomia strategian paahtoleipää.

Vielä on toivoa. Jim Turner asian ilmaisee, "auto, henkilökohtainen tietokone ja matkapuhelin kaikki valtuudet yksilöiden ja loi valtavan tuottoisa markkinoilla. Sekä koti (ja auton) hajallaan energian vallankumous - katolla aurinko, pienimuotoista tuuli-ja vesivoimaan sekä rajattomat säilyttäminen - tarjoaa henkilökohtaista voimaantumista kuluttajille ja jättimäinen taloudellinen mahdollisuus yrittäjille ja yritysten innovaattoreita. "

Duncan Campbell, myös Panelistina sanoo keulakaareen on Schoechle valkoinen kirja, "Lopussa tai päivän alussa, mitä se tulee alas on yksinkertaisesti tämä: Jotta voitaisiin luoda runsas ja vieraanvarainen maailman itsellemme ja kestävän ja valtuuttamisesta tulevaisuus kaikille sukupolville, emme voi emmekä ei tarvitse odottaa meidän virallisesti valittujen poliitikkojen löytää oikea energiapolitiikkaa. On aika meille jokaiselle seisomaan kotimme, perheemme ja planeettamme ja tekemään lopun nousun ympärillä ei ole arkaainen keskitetyn grid politiikka
ja disempowering tunkeutumista drone-in-the-home Smart-mittari. "


Nämä ovat joitakin näkökohtia, joita tutkitaan tärkeitä pian ilmestyvästä ohjelman High (?) Road to True Smart Grid San Franciscon Commonwealth Club 28. tammikuuta esittämä National Institute for Science, Law and Public Policy . Instituutti julkaisi äskettäin maamerkki raportti " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle.

Tässä on esikatselu painos tulevista radiohaastattelussa Timothy Schoechle ja Peter Asmus, joka tulee ilmaan ma. 27 tammikuu klo kolmetoista on KWMR-FM: n Post-Carbon Radio. [vain ääni]

Tässä ohjelmassa info. Rekisteröidy tästä.

High (?) Road to True Smart Grid
Tue, 28 tammikuu 2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., Tekijä, "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaistiin National Institute for Science, Law and Public Policy, Washington, DC
James S. Turner, Esq., Principal, Swankin & Turner; Hallituksen puheenjohtaja, Kansalaisten terveys; Toinen perustaja, Voice HOPE, parantajat Planet Earth; Puheenjohtaja, National Institute for Science, Law and Public Policy
Karl Maret, MD, M. Eng. Presidentti, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, Esq., Colorado radiojuontaja
Camilla Rees, MBA, perustaja, Sähkömagneettinen Health.org ja Campaign for Radiation Free Schools - Moderaattori

Miljardien dollarien fiksu hyödyllisyys mittareita asennetaan ympäri Amerikkaa, jotka eivät pysty integroida, tai mahdollistavat, älykäs sähköverkko tulevaisuuden mikä Yhdysvaltain kestävä energiatalous riippuu mukaan maamerkki raportti "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaistiin National Institute for Science, Law and Public Policy. Mittari verkosto on kutsuttu valtava tuhlausta veronmaksajien ja veronmaksaja dollaria kriitikot, jotka väittävät, että uudet mittarit ja verkot eivät energiatehokkuuden parantaminen, parantaa energian hallinta, auttaa tasapainottavat tarjontaa ja kysyntää, tai helpotetaan uusiutuvista lähteistä. Paneeli selventää teknisiä väärinkäsityksiä älykkäät mittarit, selvät taloudelliset mallit estää apuohjelmat täysin käsittää uusiutuvaa energiaa, ja miten kasvava Smart-mittari kapina voi Herald muutoksen poliittiseen talouteen energiaa. Panelistit kuvailla mikä heidän mielestään se ryhtyä luomaan luotettava, turvallinen, kestävä sähköverkko, jossa planeettamme etu mielessään, ja kuinka puhtaan energian talouteen voidaan pikaisesti jäljitetty kautta innovatiivisen yhteistyöhön rahoitusjärjestely välillä yksityisen ja julkisen aloilla.

MLF: Terveys & Medicine / Ympäristö ja luonnonvarat / Business & Johtajuus
Sijainti: SF Club Office
Aika: 11:30 lounas 12-3 pm-ohjelma
Kustannukset: 32 dollaria ei-jäsenille, $ 20 jäsentä, 10 dollaria opiskelijaa (kanssa voimassa oleva henkilökortti)
Ohjelma Järjestäjä: Bill Grant
- Katso lisää

Media Advisory

Commonwealth Club of CA, San Francisco:

"High Road to True Smart Grid"

Tiistai 28 tammikuu 12:00-15:00

Washington, DC 16. tammikuuta 2014. Monitieteisen asiantuntijaryhmän sähkön ja talouden energian johtama National Institute for Science, Law & Public Policy (NISLAPP) aikoo esittää Commonwealth Club of CA San Franciscossa tiistai 28 tammikuu 12-3 pm-ohjelma sisältää Timothy Schoechle, PhD, Senior Research Fellow NISLAPP ja kirjailija maamerkki valkoinen paperi, Getting SmarterAbout Smart Grid. On ilmainen kevyt lounas klo 11:30 Liput: 32 dollaria ei-jäsenille, $ 20 jäsentä, 10 dollaria opiskelijaa (kanssa voimassa oleva henkilökortti).

Paneeli käsittelee väärinkäsityksiä esillä lähestymistapa sähköä
ja-jakelua Yhdysvalloissa, mukaan lukien arvo "älykkäitä mittareita", ja kiireellisesti Yhdysvaltain ennakoivasti hyödyntää ääretön uusiutuvaa energiaa runsaasti.

Yleisö oppii:

Miten liittovaltion, valtion ja paikallishallinnon, ja ympäristöjärjestöt ovat erehtyä väitetty eduista "älykkäitä" metriä.
Kuinka "älykkäitä" mittari investointeja käyttäen miljardeja ärsyke rahoitusta, eivät hyödy ratepayers tai tukea talouskasvua, mutta taloudellisesti pönkittää kestämätön sijoittajaomisteinen-Utilities (ious), kun taas lykkäämällä investointeja viisas, aidosti älykkäitä teknisiä ratkaisuja ja väistämätön siirtyminen hajautettu ja demokratisoida sähköjärjestelmän.
Miten eturistiriidat velkakirja monopoli apuohjelma liiketoimintamalli estävät meitä siirtymässä uusiutuvan energian talouteen.

Miksi apuohjelma teollisuuden kipeästi työntämisestä katolla aurinko ja net mittaus.

Miksi oikeus "opt out" "älykkäitä" m ei ratkaise painamalla taustalla olevien riskien ja taloudellisia ongelmia, eikä hyödyntämällä enemmän fossiilisia polttoaineita, ja miksi opt-out voivat pahentaa tilannetta.

Kuinka "älykkäitä mittareita" voi olla valvonta "drone" kotona.

Miksi Yhdysvaltojen poliittisten todisteita puute perustiedot liittyviä ongelmia tulevaisuuden energian ja sähkön.

Miten voimme luoda aidosti "WISE" hajautetun sähköntuotannon verkkoon ilman yksityisyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, kansanterveydellisiä ja taloudellisia riskejä nykyistä lähestymistapaa?

Miksi paikalliset yhteisöt on otettava hallita energian tulevaisuudesta, kuten nyt tapahtuu Boulder, CO

Panelistit asetella seuraavat vaiheet Yhdysvaltojen on otettava saavuttaa puhtaan energian runsaus-vuoksi meidän taskukirjoja, kestävä energia riippumattomuus, maailmanlaajuista taloudellista kilpailukykyä, luonnonvarojen säästäminen, parantaa kansallista turvallisuutta ja ehkäistään uhkaava uhka elämälle Maan ihmisen aiheuttamasta ilmaston lämpenemisestä.

Ohjelma ja vuoropuhelu yleisön kanssa jälkeenpäin tutkii keskeisiä rooleja yhteisöt ja kansalaiset voivat pelata kautta poliittista tahtoa, ja myös transpartisan yhteistyötä, ajo pakottava tarve muutoksen tällä alalla.

Dr. Timothy Schoechle on ollut mukana kehittämisessä sähkölaitoksen metriä, kodin automaatiojärjestelmät, yhdyskäytäviä, ja energian hallintajärjestelmät yli 25 vuotta ja istuu useiden kansainvälisten standardien asettaminen komiteoiden jäsen älykkään sähköverkon ja asuntojen ja muiden rakennusten automaatiojärjestelmät.

Schoechle, Getting älykkäämpiä Smart Grid, on nimeltään älykkäiden mittareiden otetun kaikkialla Yhdysvalloissa "Canard-tarina tai huijaus perustuu harhaanjohtava väitteitä energia etuja ..."

Muut 28 tammikuu Commonwealth Club paneeli, moderaattorina Camilla Rees, MBA, kuuluvat insinööri ja lääkäri, Karl Maret, MD, Aptos, CA; uutta energiaa visionääri, ja radiojuontaja, Duncan Campbell, Esq. Boulder, CO, kirjoittaja valkoisen kirjan "Uusi energia New World"; ja asianajaja Jim Turner, Esq partneri Swankin & Turner Washington, DC, mukana kirjoittamassa "Voice of People: Transpartisan välttämätöntä American Life" ja puheenjohtaja National Institute for Science, Law & Public Policy.

Lisätietoja ja Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Rekisteröityminen:
Commonwealth Club of California
595 Market Street, 2nd Floor
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Saat Panelist Haastattelut:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

US merenkulkijat Radioaktiivinen USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Paikallinen asukas kysyy: "Mitä on tämä alus tekee istuu San Diego? Onko kellään säteilyn lukemat tästä aluksesta? "Hyvä kysymys.

Lue Harvey Wasserman n 12 tammikuu 2014 päivitetty tähän kehittämiseen tarina: Toll Yhdysvaltain Merimiehet tuhoamien Fukushima Säteily edelleen kiivetä

Kirjaudu tuki vetoomus: WE HALUAN Justice for Fukushiman SÄTEILYTETTYJEN ensivasteyksiköistä USS Ronald Reagan & MUUTA

San Diego: n Radioaktiivinen Nuclear-Powered SuperCarrier
On helppo nähdä mistä tahansa highrise hotelli trendikkäällä downtown San Diego. Siinä se on, ankkurissa lahden sen kotisatama on Coronado Island. USS Ronald Reagan on Nimitz-luokan ydinkäyttöinen ns super (ilma) operaattorin "että purjehti pilvi tappavia radioaktiivisia päästöjä spewing maanjäristys / tsunami, triple sulaa alas, usean räjähdyksen Fukushima ydinvoimalan tarjota helpotusta tuhoutunut Japanin väestö maaliskuussa 2011, väitetään ilman komentajat ovat tietoisia tärkeimmistä säteilyvaaran sen miehistön jäsentä. Nyt se on pysyvästi radioaktiivista ja - niin lataa asianajajia, jotka edustavat vähintään 51 USS Reagan merimiehet ja merijalkaväen - monia altistuville sen aluksen yhtiön ja niihin liittyvien sotilas-ja urakoitsijan henkilöstö.

Yhtenä raivoissaan lukija kommentteja,

"Miksi tämä ei ole tehnyt kansallisten otsikoihin??? Aircraft Carrier Ronald Reagan on ydinkäyttöinen. Säteilyn mittauslaitteet eivät poimia tästä? Miksi nämä merimiehet ja merijalkaväki potilastiedot poistettu pysyvästi seuranta? Criminal vaikutuksia yllin kyllin. "

[ Lisää ]

Kuka on vastuullinen?
Asianajotoimisto kasvava luettelo värvätty kantajat, jotka kärsivät lisääntyvät vakavia terveysvaikutuksia seurauksena niiden radioaktiivisen laskeuman altistus Yhdysvaltain laivaston Fukushima avustustyöhön, sanovat lopullinen vastuu on TEPCO, ydinvoimayhtiö. He veloittaa TEPCO virkamiehet pidätetty täsmällistä ja ajantasaista radioaktiivisia päästöjä koskevat tiedot sekä Japanin hallituksen ja Yhdysvaltain sotilasjohdon. Tämä on myös maksullinen entinen Japanin pääministeri Naoto Kan (DPJ), joka on edelleen syytti monet Japanissa tekemästä huonoja kriittisiä valintoja välittömän hätäavun tuntia. Kan on myöntänyt viime julkisia esittelytilaisuuksia, että hän uskoo annettiin virheellisiä tietoja downplaying vakavuuden todellista tilannetta TEPCO kun hän ja hänen henkilökuntansa kamppaillut tekemään vastuullisia päätöksiä aikana kaoottinen alkuvaiheessa vielä kesken Fukushima ydinonnettomuus.

Komento päätökset ovat vain niin hyviä kuin paikkansapitävyydestä saapuvan tietoja, joihin ne perustuvat, väittää Cabral Bonner, asianajaja sotilaallisen kantajien valituksen kuullut kaupungin San Diego Edward J. Schwartz oikeustalo, tuomari Janis L. Sammartino, Mar . 19, 2013. "Oliko TEPCO tarjoamaan vielä omaa hallitustaan ​​asianmukaista tietoa? No Voimme siis olettaa, että päätökset, joita aiotaan tehdä miesten ja naisten ohjailla on vain niin hyvä kuin tiedot, joita he varustettu. "

Co-Counsel Attornys Charles Bonner (l) ja Paul Garner (r) US Navy asiakkaan Lindsay Cooper (c) ulkopuolella San Diego oikeustalo, 19 marraskuu 2013 - EON kuva

Co-lakiasiainjohtaja Paul Garner huomauttaa, että ns Ferris Opin kielletään enlistees nostamasta sotilaallinen vammoihin virantoimituksessa. Mutta tässä tapauksessa, Garner sanoo, vaikka he voisivat haastaa armeijan, he tahdo, koska Vika on TEPCO. "Sotilaallinen ei vastaa uhriksi näistä ihmisistä", Garner sanoo. "Se on Tokyo Electric Power Company ihmisiä."

"Olemme haastaneet tämän ulkomainen yhtiö, koska he tekevät liiketoimintaa Amerikassa", sanovat Co-Counsel Charles Bonner. "Heidän toiseksi suurin toimisto Tokion ulkopuolella on Washington DC: ssä. Tämä ulkomainen yhteisö aiheutti vahinkoa American pelastajia, ja he tekivät sen tavalla, joka aiheuttaa toimivaltaa täällä tässä maassa. "

"Ironista pois kaiken tämän", sanoo asianajaja Garner, "on, että Tokyo Electric Power Company saa rahaa infusoidun se Japanin hallitus. Japanin hallitus on merkittävä osakkeenomistaja tällä ulkomainen yhteisö. Ja TEPCO oli suurin tuotto bailout rahaa, että he menivät historiassa ... enemmän rahaa viimeisellä neljänneksellä kuin koskaan tehty ennen. "

"Aluksi halusimme tuoda syyttää komentajia aluksen", sanoo Lindsay Cooper, nuori äiti, joka vietti päivän kannella altistuneet säteilylle kuin hän kontrolloi laskeutumis-off helikoptereita toimittaa avustustarvikkeita, ja nyt kokee vakavia kielteisiä terveysvaikutuksia. "Mutta me olimme täysin tietämättömiä siitä, että he eivät tiedä myöskään, että olimme kirjaimellisesti käynnissä elämäämme tästä säteilystä."

Saat valaiseva historiallinen tarkastella Yhdysvaltojen armeijan kirjaa altistaa sen henkilöstön ydinsäteilynkestävät, katso:
Koe-eläimet - (Miksi Atomic Eläinlääkärit Nix Nukes)
Dokumentti Michael Porter
Ladataan EON: n YouTube-kanavalla helmi 24, 2009 Eläimet on ollut 6587 näkymät mennessä enemmän käyntejä viime päivinä.

EON on ylpeä isäntä-post toinen tärkeä dokumentti Oscar-palkittu tiimi Vivienne Verdon-Roe ja Michael Porter. Heidän 1994 altista "kertoo nykytilanteessa merkitystä tarinan Yhdysvaltain sotilaat ja merimiehet käytettiin koe-eläimet Amerikan pyrkimys ydinvoima valta-asema ... ja sitten kielsi terveydenhuollon. Keskeisistä äänistä elokuva - ohjannut ja muokannut Porter, tuottanut ja kertojana Verdon-Roe - on entinen Navy merimies Anthony Guarisco perustaja kansainvälinen liittoutuma ATOMIC Veterans, c / o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd., bullhead, AZ. 86426
Voit ottaa yhteyttä elokuvantekijät: ViviVR@aol.com
Päivityksiä Anthony ja hänen vaimonsa Mary, tässä on kaksi viimeaikaisia ​​artikkeleita heidän poikansa, toimittaja Vincent Guarisco
Never Forget opetukset eilen Sake Of Tomorrow
Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris ...
------
Kunnioittaa Kaksi aktivisti Vanhemmat
Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03 ...
Yhteystiedot:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen mietintö Atomic Merimiehet

Muiden kattavuus tämän tarinan nähdä täällä ja täällä ja täällä.

Fox News on tämän sanoa:

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
2 Comments Lähetetty Uncategorized | 2 Comments

EON tuo valon Dark Times

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon


Rakkaat ystävät,
2013 on nähnyt shutdown San Onofre ydinvoimala, kasvua kansalaisten verkkojen vastata meneillään Fukushima radioaktiivinen laskeuma, ja asennus yleisön tietoisuutta aiheutuvia riskejä ihmisten terveydelle aiheutuvaa sähkömagneettisen säteilyn matkapuhelimet, langattomat " älykkäitä "mittarit ja muut laitteet. EON on ollut aktiivisesti mukana kaikki nämä tapahtumat ja enemmän.

Tämä on ollut intensiivistä ja tuottavaa vuoden EON Team on laajentunut käsittämään videotuottajat Morgan Peterson ja Laurent Malaquais Los Angeles ja sosiaalisen median konsultti Caroline Kittrell Chico.
Vaikka olemme keskittyneet ydin-ja sähkömagneettinen säteily kysymyksiä, olemme myös edelleen kattamaan vaalien suojeluun, muuntogeenisten organismien, evoluutiobiologian ja kansainvälisiä kauppasopimuksia.

120 videoreportaaseja ja 50 blogit olemme kirjoittaneet tähän mennessä tänä vuonna näyttää erilaisia ​​kysymyksiä katamme. Meidän YouTube-kanava on nyt 2635 tilaajaa on näkymät yli 1,5 miljoonaa ja meidän roster FaceBook ja EonNewsNet Twitter seuraajia on kasvanut merkittävästi.

Ole hyvä harkita varojen mitä lahjoituksen sinulla on varaa. Tarvitsemme tukeanne jatkettava työtämme, ja jokainen määrä on hyödyllistä. EON on 501-c-3 organisaatio ja maksut ovat verovähennyskelpoisia.


Etelä Calfornia Nuke free aktivisteja ja järjestäjät juhlia ulkopuolella San Onofre ydinvoimalaitoksen portin SoCal Edison päätöstä pysyvästi poistaa käytöstä kaksi jäljellä viallinen reaktoriyksikköä.

ALASAJO! Yksi alas, yksi mennä Kaliforniassa
Kun aloitimme 2013, meillä ei ollut aavistustakaan meillä olisi siunaus kesäkuussa pysyvä sulkeminen San Onofre ydinreaktoreiden!

Kova työ asukkaiden, järjestöjen ja ryhmien kanssa oikeudellisia haasteita, joita FOE ja tukea Senators Boxer ja Markey yhdistettynä ei ole höyrystimet ja halpaa kaasun hinnat pakottaa Southern California Edison sulkemaan viime kaksi reaktoria.

EON: n käynnissä sarja 54 videoreportaaseja ollut merkitystä sen varmistamisessa, että rohkea ihmiset tekevät työtä nähtiin yleisön ja ​​Nuclear Vapaa liikkuvuus koko valtion ja sen jälkeen prosessin aikana ja olemme nyt tuottaa dokumenttielokuva SHUTDOWN : California-Fukushima Connection julkaistaan ​​ensi vuonna.

Olemme sitoutuneet antaa ääni ihmisille kentällä urheasti työtä oikeudenmukaisuuden, demokratian ja terveellisen ympäristön että et näe suuria valtamedian. Olemme on kutsuttu "C-Span varten ruohonjuuritason" ja 120 videoreportaaseja ja 50 blogit tuotimme vuonna 2013 yksin peilataan uskomattoman tehokas ja päättäväisiä toimia ihmisiä kuten sinä.

Co-Counsel Attornys Charles Bonner (l) ja Paul Garner (r) US Navy asiakkaan Lindsay Cooper (c) ulkopuolella San Diego oikeustalo, 19 marraskuu 2013 - EON kuva

On jatkuvaa kattavuus Fukushiman katastrofi:
Uusin julkaisu on haastattelussa Pääkantajat ja niiden asianajajien merimiehen syytteen TEPCO. He haastaa Fukushima Dai-ichi operaattorin peittelyyn meltdowns ja lisäisi nuorten Yhdysvaltain palvelun ihmisiä kyytiin USS Reagan kauhistuttavan määrät radioaktiivisuutta kuin ne humanitaarisen avustaja Japanin uhrien auttamiseen ja maanjäristys. He olivat USS Reagan lentotukialus vain pari mailia offshore suoraan puhallus ilmassa töyhtö korkean radioaktiivisuuden juoden ja uiminen erittäin radioaktiivista vettä. Katso video tästä.

On jatkuvaa kattavuus taistelussa pakotti altistuminen haitallisia määriä RF / EMF säteilyn:

Dr. Devra Davis esittelee ohjelman matkapuhelin riskejä - EON kuva


Devra Davis, PhD, perustaja of Environmental Health Trust, kirjailija ja luennoitsija, paljastaen tärkeitä uusia tietoja matkapuhelimet ja siittiöiden vaurioita, matkapuhelimet rintaliivit johtaa rintasyövän ja kaikkein järkyttävintä kaikkea digitaalisen dementia lapsilla (todentanut MRI) aiheutti liikakäyttöä digitaaliteknologian virallisesti diagnosoitu Etelä-Koreassa. Katso video tästä.

Lahjoita mikä on mahdollista, että voit auttaa meitä jatkamaan ainutlaatuista työtä! Auta meitä jatkossakin auttaa muita!


Toivotamme teille Kirkas Solstice ja Happy Holidays,

Jim, Mary Beth, Rachel ja loput EON joukkue

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment

Asiantuntijat matkapuhelin Riskit - Preview

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Dr. Devra Davis esittelee ohjelman matkapuhelin riskejä - EON kuva

Tämä on esikatselu tulevan esittelysarjoilla San Franciscon arvostetuimmista Commonweath Club of California, jossa tohtori Devra Davis, perustaja Environmental Health Trust , ja hänen lääketieteen työtovereiden osoittavat, miksi matkapuhelimiin ja muihin langattomiin laitteisiin aiheuttaa vakavia terveysriskejä sinulle, munasarjat, siittiöiden, rinnat, aivoihin ja vauvojen - ja ehdottaa tieteeseen perustuvan varautumisen julkisen politiikan vaihtoehtoja. Pian informatiivinen video sarja. Pysy kuulolla .... Lisää EHTrust.org

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

Fairfax, CA-Fukushima Connection

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Fairfax, CA kaupunginvaltuusto jäsentä kuunnella yleistä kommentoi niiden uraauurtavaa Fukushima päätöslauselman, jossa he myöhemmin kulunut unimously.

"Jos et pidä uutiset, mennä ulos ja tehdä joitakin omia." Scoop Nisker

Paikallinen kaupunginvaltuusto vaatii Planetarian Response

[Selaa videon raportti]

"Kiireellinen International Rescue" Tarvittavat
Johdonmukainen sen uraauurtava johtoasema uraauurtavaa paikallisten virallisten vastustuskyky sääntelemätöntä solutietoja leviämisen, GMO elintarvikkeita, ja "älykkäitä" mittarin käyttöönottoa, Fairfax, CA kaupunginvaltuusto , on 04 joulukuu 2013, tuli yksi ensimmäinen kunnallinen lainkäyttöalueella, yksimielisesti hyväksyä toimenpide puolustavat 1) riippumattoman asiantuntijapaneelin muodostettavaksi YK: n yleiskokous avointa kansainvälistä osallistumista lieventää käynnissä Fukushima ydinonnettomuuden ja 2) pyytää hallitusten on seurattava mereneläviä radioaktiivisuuden Fukushima pilaantumista.

[Tiedotusvälineissä:
Radioaktiiviset Fukushima Vesi suuntasi Yhdysvaltain länsirannikolla
Koska ydinteollisuus ja liittolaisia ​​hallituksen vähätellä riskejä, tutkijat varoittavat ei ole olemassa sellaista asiaa kuin turvallinen säteilyn

California kaupunki kulkee Fukushima resoluutio: "Kiireellinen International Rescue" tarvitaan site - "aiheuttaa terveys-ja turvallisuusasiat Amerikan West Coast" - "Paljon suurempi saastuminen on todennäköistä"

Fairfax Päätöslauselma teksti ]

Kuvernööri Virastot Nukkuu Job
Resoluutio toinen kirjoittaja, neuvoston jäsen Larry Bragman, ilmoitti, että hän yrittää ottaa yhteyttä paikallisiin katastrofivalmiuden virkamiesten johti "raikuva mitään." Sopiminen kommentti yleisölle, että kansalaislähtöisen Fukushima laskeuma seurantatoimia ovat paljon virallisia vastauksia, Bragman sanoi, "hallitus ei tee työtään."

Fairfax päätöslauselmassa [PDF tästä] on esimerkki alkaa liikkeen osa kaupungin ja maakäräjät ottamaan johtoaseman kehitettäessä mallin säädöksiä, joissa edellytetään avointa, riippumatonta seurantaa meneillään aiheuttamaa ilman, meri ja ruokaa jatkuvat Fukushima ydinonnettomuus, sekä kansainvälisiä toimia, joilla tuetaan Japaniin käsiteltäessä mitä nähdään yhä planeettojen hätä. [Katso laatia Berkeley, CA Kaupunki päätöslauselman täällä. ]

Huolimatta hyvin rahoitettu ydinteollisuuden PR väitteet tulossa "globaali ydinvoiman renessanssin" sekä julkisen ja asiantuntijoiden kasvava lausunto viittaa siihen, että Fukushima alku loppuun raskaasti tuettua, ja pohjimmiltaan ecocidal ja YK-demokraattinen ydinteollisuuden.

Kansainvälisten sijoittajien haluttomuus olettaa taloudellinen riski edelleen ydinvoiman laajennus edessä, mitä energian pundit Amory Lovins on kutsutaan "terminaalin yliannoksen markkinavoimien" on silmiinpistävän heijastuu hiljattain antama lausunto johtaja Maailmanpankki. "" Emme tee ydinenergiaa ", sanoi Maailmanpankin pääjohtaja Jim Yong Kim, kun hän ja YK: n johtaja Ban Ki-moon hahmotellut voimansa, jotta kaikki ihmiset saavat sähköä vuoteen 2030 mennessä." [Lue lisää täältä . ]

Kuten Fukushima laskeuma jatkuu ilman loppua näkyvissä, muut radioaktiivisuuden valvontaa tarpeet ovat kaikkien elintarvikkeita ja lisäravinteet sekä meressä ja ilman laadun seurantaa vuodesta Fukushima Dai-ichi sulaa-alamäkiä päästävät tuhansia miljardeja becquereliä päivässä ilmaan ja meressä.

Radioaktiivisuus alkuvaiheen jälkeen meltdowns ja räjähdyksiä maaliskuussa 2011 oli länsirannikolla Pohjois-Amerikan neljän päivän kuluessa. Mukaan monet tietokoneen mallinnuksia Ocean tutkijat Yhdysvalloissa, Saksassa ja Japanissa, radioaktiivisuus vapautuu meriin saapuu pinta töyhtö ja virtaukset pitkin Pohjois-Amerikan rannikkoa alkaa todennäköisesti vuoden 2014 alussa. Tämä radioaktiivisuudesta yhdistää sumu ja tulla sade ja liikkuu eri puolilla maata.

Kautta biologista kertymistä ja bio-magnefication, (sade ruohoa, lehmät syövät ruohoa, maito voi tulla radioaktiivisia tai pieni kala syö planktonia, suuremmat kalat syövät pienempiä, jne.) radioaktiivisten hiukkasten vapautetaan, kuten cesium 134 ja cesium 137, Plutonium ja strontium 90, tulee elintarvikeketjuun ja voidaan nauttia.

Lisäresursseja:
TERVEYS riski altistua alhainen ionisoivaa säteilyä
BEIR VII VAIHE 2

Fukushima - kohtalo saastuneiden vesien
Lue koko tarina osoitteessa environmentalresearchweb:

http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176

Säteily länsirannikolla Pohjois-Amerikan päätyä 10 kertaa suurempi kuin Japanissa

NYT Pääkirjoitus
Japanin ahdasmielistä Salassapito laki

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
5 Comments Lähetetty Uncategorized | 5 Comments

Fukushima on täällä. Mitä nyt?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Town Hall Forum
Järjestetään Berkeley Fellowship of Unitarian Universalists (BFUU.org), Berkeley, CA 17 lokakuu 2013

Co-Sponsorit:
Berkeley Fellowship of Unitarian Univeralists
FukushimaResponse.org
Ei Nukes Action Committee
Codepink
EON - Ekologinen Options Network

Esitykset:
Facing Fukushima Facts - Mary Beth Brangan

Solidaarisuus ja Empowerment - Nick Thabitin & Holly Harwood

Kansainvälinen solidaarisuus ja linkit - Steve Zeltzer

Tukahduttaminen Nuclear Protest Japanissa - Professori Masaki Shimoji

Vastaaminen Fukushima - John Bertucci

Kieltäydy Loose - Vic Sadot

Making Visions Happen - Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Nuclear Tietoisuus Raising - Tohtori Carol Wolman

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

Vastaaminen Fukushima riskit - Pacifica Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Oma Health & Fitness
Layna Berman keskustelevat EON: n Mary Beth Brangan & James Heddle
Broadcast kolmetoista-neljätoista PST, 12 marraskuu 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org on Pacifica Radio
Arkistoitu tässä:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

Koska tämän tuuletuksen, Fukushima valtamerien saastuminen jatkuu ja voi olla ikuinen. On 300 tonnia radioaktiivista vettä päivässä kaatamalla Pacific. Kasvi vielä päästää 10 miljoonaa becquereliä tunnissa ilmakehään.

Michio Aoyama, vanhempi tutkija meren kemian Japanin ilmatieteen laitos ilmatieteen tutkimuslaitos arvioi, että 30 miljardia becquereliä radioaktiivista cesiumia ja toinen 30 miljardia becquereliä radioaktiivista strontium vuotaa yhä ulompaan meressä joka päivä.
Radioaktiiviset valtameri leviämistä liikkuu sekä pinnalla ja pinnan alla virtaukset. Radioaktiivinen töyhtö lopulta liueta merenaltaan järjestelmä, jossa raskain keskittyminen West Coast.

On valtava cover-up by TEPCO, Japanin ja Yhdysvaltain hallitukset, maailmanlaajuinen ydinteollisuus ja yhteensopiva media ruokkii. Tokyo Electric Power Company (TEPCO) ei kannusta riittävästi kriisin hallinnan.
Epäpätevä TEPCO aikoo aloittaa poiston haihtuvien polttoainesauvojen vaurioitunut ja teetering allas marraskuussa - "vaarallisin insinöörityön historiassa."
Yhä enemmän vaaditaan kansainvälisiä toimia asiantuntija valvonnan ja interventio. Riippumaton laskeuma seuranta on välttämätöntä.

Layna ja hänen vieraansa, keskustelemaan tilanteesta ja mitä voidaan tehdä valvoa säteilyn ja lieventää sen vaikutusta kansanterveyteen.

Lisätietoja ...

EON sivustoja:
EON: n YouTube-kanava
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
Facebook - EON-Ekologinen Valinnat Network
Twitterissä EonNewsNet

Tietoa, verkostoituminen ja organisointi
Fukushima Response kampanja Facebookia
FukushimaResponse.org - Käyttöön maailmanlaajuista pyrkimystä vahvistaa Kasvavat ydinkatastrofin Japanissa
Fukushima Fallout Awareness Network
Pacific Awareness Group - Vancouver Nuclear varautuminen - 15 Steps to Nuclear torjuntavalmiutta
Green Action Japani - Työskentely Nuclear Free Japani

Nuclear holhous Project - Joanna Macy - Kolme mitat Suuri murros

NukeFree vetoomus - Kirjaudu vetoomuksen - kestää vain muutaman sekunnin. Ja anna sitä. Kiitos!

Citizen Seuranta - Verkostot ja työkalut
Safecast
Safecast on maailmanlaajuinen anturi verkosto kerätä ja jakaa säteilyn mittaukset antamaan ihmisille tietoja heidän ympäristöissä.

Säteily Watch
Säteily Watch on ryhmä oppia geigers, lähettää Geiger lukemat, kouluttaa itse mittayksiköt on geigers.

Ydinonnettomuustilanteiden Tracking keskus - Mission on tarjota ilmainen säteilyvalvonta tietoa yksityisten ja valtion sivustoja yleisölle.
Kansainvälinen Säteily Asemat - Australia
HUOM: Monet todisteet viittaavat hallitus ajaa seurantajärjestelmien Japanissa, Yhdysvalloissa ja Euroopassa manipuloidaan suojella ydinalalla. Korkea havainnot selittyvät pois laitteiden toimintahäiriöt, tai ne vain kääntää valvontalaitteet pois tapahtuman aikana.

Ympäristön säteilyä koskevien tietojen nro 150 - PDF

Gregin Lab - California radioaktiivisuuden valvonta kartta

International Medcom, Inc. - Radiation mittauslaitteet kansalaisille ja ammattilaisille

Nuke News lähteet:
NukeFree.org - Harvey Wasserman, Editor
BeyondNuclear.org - Paul Gunter sanoo "Olemme kaikki myötätuuleen"

Nuclear Information and Resource Service - NIRS
Fairewinds Energia Koulutus Fairewinds.org - Arnie Gundersen
FukushimaFacts.com - Christina Consolo
Fukushima-Diary.com - Insider tietoa Japani
ENEnews.org
Enformable Nuclear News
EnviroReporter-Säteily Food Lab

Voiko Vitamiinit ja Yrtit Apua suojella meitä Säteily?

Mitä sinun pitäisi tehdä nyt suojautua radioaktiivisen säteilyn

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

San Onofre - Riskit Live On

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Käytöstä poistaminen San Onofre ja Meneillään vaarat Ydinjätehuoltora

Yhteisö symposiumissa 19 lokakuu 2013 San Clemente, Kalifornia.

07 kesäkuu 2013 alasajon kahdesta jäljellä ydinreaktorin Southern California Edison San Onofre kasvi on tärkeä virstanpylväs kiihtyvää Ydinvoimavapaa California liikkuvuus.

Mutta paljon on vielä.

Nyt aktivistit kääntävät huomion sulkeminen Kalifornian yksi jäljellä ydinvoimala, Pacific Gas & Electric: n Diablo Canyon.

Ne ovat myös alkaneet prosessi itsensä kouluttamiseen ja yleisön kohdata uhkaava haaste valtavia määriä korkean tason ydinjäte varastoidaan yhä paikan päällä San Onofre ja Diablo, jotka ovat sekä maanjäristys ja tsunami alueilla.

Se on nyt tullut, että kuten monet ydinvoimalat ympäri maata, SoCal Edison ja PG & E ovat käyttäneet mitä kutsutaan "korkealla palamalla" tankkaus käytäntöjä vuosia. Tämä tarkoittaa sitä, että polttoaine-elementtien polttaa kuumemmaksi, pidempi ja tuottaa enemmän voittoa. Se myös tarkoittaa, että ne on pidettävä jäähdytys-allasta pidempään kuin tavalliset nippuja ja sitä ei tiedetä, ovatko ne voidaan turvallisesti varastoida kuivasäiliöihin.

Puhujat ja yleisö tutkii jätteen perplex San Onofre perusteellisesti mikrokosmos kovia haasteita muiden ydinreaktorin sivustoja ja yhteisöt ympäri maata ja eri puolilla maailmaa.
Lisätietoja: SanOnofreSafety.org

Pääkaiuttimesi: Dr. Arjun Makhijani, tohtori Don Mosier ja tohtori Marvin Resnikoff.

Coalition sponsorit ovat: Peace Resource Center of San Diego, Citizens Valvonta Project, Sierra Club Angeles luvun naisia ​​on San Diego, San Clemente Green, San Onofre Turvallisuus ja Asukkaat Järjestetty turvallinen ympäristö (ROSE).

Video Tuotanto: Laurent Malaquais, EON

Symposium kuuteen osaan

Käytöstäpoiston San Onofre Nuclear Power Plant (osa 1 6)

Käytöstäpoiston San Onofre Nuclear Power Plant (osa 2 6)

Käytöstäpoiston San Onofre Nuclear Power Plant (osa 3 6)

Käytöstäpoiston San Onofre Nuclear Power Plant (osa 4 6)

Käytöstäpoiston San Onofre Nuclear Power Plant (osa 5 6)

Käytöstäpoiston San Onofre Nuclear Power Plant (osa 6 6)

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment

Fukushima Fallout Update - 28 lokakuu 2013

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Post-Carbon Radio
EON: n Mary Beth Brangan ja Jim Heddle liittyä Japanin aktivisti Aileen Mioko Smith ja Yhdysvaltain toimittaja Harvey Wasserman on KWMR.com n "Post-Carbon" radio -ohjelma, jossa Bing Gong ja Bernie Stephan 28 lokakuu 2013.

[Klikkaa nuolta toistaa ääni]

[Rajat löytyvät osoitteesta PlanetarianPerspectives.net ]
Seuraa EON on Twitter
Seuraa EON on FacebookTässä on joitakin hyödyllisiä linkkejä jakaa:

Klo nukefree.org on uusi vetoomus allekirjoittaa alkaen Aileen Miyoko Smith Japanissa . Sen määräaika on lokakuu 30, niin pidä kiirettä, jos voit. https://fs220.xbit.jp/n362/form2/

Aileen sivusto: GreenAction-Japan.org

Green Action -人をつないで脱原発を目指す市民団体

Harveyn NukeFree.org Site

Fukushima Response kampanja

EON: n YouTube-kanava

World Toiminta Nyt Fukushima - Harvey Wasserman

World Community on otettava Charge Fukushiman

Fukushima on täällä. Mitä nyt?

Raising Fukushima Tietoisuus - San Francisco Ranta Mural "

Käynnissä Fukushima Daiichi Crisis tiedotustilaisuuteen

Nuke News lähteet:

Harveyn NukeFree.org Site

ENEnews.org

Enformable Nuclear News

Fairewinds.org

Fukushima Fallout Awareness Network

Nuclear Information and Resource Service - NIRS

BeyondNuclear.org

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
1 Comment Posted in Uncategorized | 1 Comment

Fukushima on täällä. Mitä nyt?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Fukushima laskeuma edelleen tavoittaa West Coast vuosia.


Tämä on laajennettu versio EON Co-johtajan artikkelin tämän viikon painos West Marin Citizen . Mary Beth huomauttaa lisäksi päin tosiasia, että Fukushiman laskeuma ruokaa, vettä ja ilmaa jatkuu, ja ottaen mihin toimiin voimme lieventää sen terveys-ja ympäristövaikutuksista, meidän on nopeutettava alasajo oman potentiaalin Fukushima, Diablo Canyon Kaliforniassa - ja kaikki 99 jäljellä ydinreaktoria Yhdysvalloissa [Lähde yhteydet ovat tässä versiossa.]

Tämän artikkelin on listan tulevista California tapahtumista!

Fukushima on täällä. Mitä nyt?
Mary Beth Brangan
[Cross-lähetetyt PlanetarianPerspectives.net ]

Kuten useimmat siunattu elää täällä mahtava kauneus, olen syvästi rakastunut West Marin ja Kalifornian rannikolla.

Niin päin todellisuus pysyvä radioaktiivisen saastumisen joka edelleen kaataa Fukushima ilmaan ja Tyynellämerellä on ollut kuin läpi vaiheissa kohtaamat yksittäisten kuolema - liikkuvat läpi kieltäminen, raivo, neuvotteluvoimaa hyväksymistä. Mutta huolimatta kipua, meidän on aloitettava yhteisön keskusteluja vaikutuksista tämän hirvittävän uuden todellisuuden, koska nyt meillä, ja tuleville sukupolville, on tämä hengellinen ja kirjaimellisesti eksistentiaalinen haaste.

Fukushima Dai-Ichi n huonosti suunniteltu GE ydinreaktorin sivusto on heikkenemässä . Koska pelkää, että vaurioitunut Fukushima rakennus # 4 romahtaa käynnissä olevista maanjäristyksiä ja maanpinnan nesteytys, suunnitelmissa on alkaa marraskuussa extricating 1300 Voimakkaasti radioaktiivinen polttoainesauvojen arveluttavan kyydissä 100 metriä ilmassa sen käytetyn polttoaineen allas. Tämä erittäin vaikea operaatio on täytettävä täydellisesti, koska mahdollistaa raskaan 15 ft tangot koskettaa, sytyttää tai pudota voi aiheuttaa toisen ydinkriittisyyden. Koko sivusto saattaisi olla liian ihmiselle kuolettava aiheuttaa valitsematta radioaktiivisen päästön. Nämä tangot yksin, jos ei oteta muita paikan päällä reaktorit ja polttoainesauvojen yhteensä 400 tonnia ja sisältävät säteily vastaa 14000 kertaa määrä vapauttaa Hiroshiman atomipommi .

Erittäin haastava liikkeitä on suoritettava manuaalisesti vedenalainen vaikka Sauvat ja kehykset on jo vaurioitunut aiemmin räjähdys. Normaalisti atk nosturit, jotka tuhoutuivat tehdä tämän, mutta nyt työntekijät, jotka sietävät vain niin paljon säteilyä ennen kuin se sai tappava annos, on käsitellä sitä. Ei ole juurikaan luottamusta kapasiteetin Fukushima Dai-ichi toimija, Tepco, tehdä tämän moitteettomasti. Japanin PM Abe on nyt vihdoin pyytää kansainvälistä apua .

Monet ihmiset ovat hälytyksen tästä lähestyvästä toimintaa, joka uhkaa potentiaalia säteilyn vapautumista määriä, joilla voi olla merkittäviä vaikutuksia Japanin ja koko planeetan. Säteily alkuperäisestä räjähdykset havaittiin länsirannikkoa pitkin viikon kuluessa. Ja katso täältä .

Fukushima on kaatamalla tonnia voimakkaasti radioaktiivista vettä päivittäin mereen, koska 11 maaliskuu 2011 maanjäristys ja tsunami aiheutti kolme meltdowns ja useita räjähdyksiä. Vaikka monet ihmiset olettavat, että meressä laimentaa Fukushiman säteily, aiemmin salainen 1955 Yhdysvaltain hallituksen raportissa todetaan, että meressä ei saa riittävästi laimentaa säteily ydinonnettomuudesta - siellä voisi olla "taskuja" ja "virtoja" erittäin keskittynyt säteilyä. Katso täältä ja täältä .

Tutkijat National Oceanic and Atmospheric Administration ja GEOMAR Research Center for Marine geotieteiden teki simulaatio, joka osoittaa säteilyn länsirannikolla Pohjois-Amerikan päätyä 10 kertaa suurempi kuin Japanissa miten merivirrat siirtyä pois Fukushiman alueella . Katso täältä ja täältä .

Kuitenkin NOAA ja GEOMAR simulointitutkimus perustui yhden merkkiaineen-pilvi liikkuvien meressä. He eivät salli todellisen tilanteen jatkuva tulviminen voimakkaasti radioaktiivista vettä Tyyneen. Kukaan ei tiedä, miten lopettaa jatkuva saastuminen luoma tonnia vettä työntekijät käyttävät jäähtyä kolmen sulanut läpi reaktorin ydintä ja pohjaveden kaatamalla radioaktiivisen sivustolla. Se ei tule kertaluonteinen vuoto, että ne on laskettava vaikutus meidän rannikolla, se on peräisin massiivinen jatkuvana virtana. Already Japanese tests of plankton showed elevated levels of Cesium 134 and 137 in all ten areas of the Pacific they sampled. This could be the beginning of a potential epidemic of radiation-related deaths from fish in the Pacific.

Tyynenmeren virtaukset vielä kannamme radioaktiivista vettä ja roskia Fukushima Kaliforniaan. Airborn säteily pääsi West Coast viikon kuluessa kolminkertainen romahtamisen.

Heti Fukushima, California merilevää testattu runsaasti radioaktiivista jodia 131 ja viime vuonna 15 out of 15 tonnikalan pyydetty pois Etelä-Kalifornian rannikolla osoitti kohonneita cesium 134 ja 137, merkkiaineita Fukushiman säteilyä. Tutkijat raportoivat, että alhainen Bequerals (radioaktiivinen hajoaminen sekunnissa) kilolta cesium että ne mitataan tonnikala oli reilusti alle "sallitun" tasoa, joten ei hätää. Katso täältä ja täältä .

Kuitenkin USA "sallitun" tasot ovat korkeimpia maailmassa - kaksitoista kertaa suurempi kuin Japanin.

Tämä tarkoittaa, että ruoka liian saastunutta kulutukseen Japanissa voidaan laillisesti myydä täällä .

Sponsored by SF Bay Area PSR, No Nukes Action Committee, Tri-Valley CARES, Nuclear Study Group and the Livermore Conversion Project.
Admission: Free
Download Flyers here… 10_18,19 講演会 10.19announcement

Japan and the world continue to be threatened by the Fukushima meltdown and further contamination of the land and sea as well as a growing cancer epidemic of children, workers and the people of Japan.

The conference will challenge the information being propagated that we can overcome radiation and that Fukushima can be decontaminated.

Initial Speakers:

Dr. Robert Gould – Physicians for Social Responsibility, An expert on the medical effects of radiation
Prof. Masaki Shimoji – Assistant Professor of Osaka Japan, Anti-nuclear activist in Osaka Japan who was imprisoned for organizing against the burning of nuclear rubble in Osaka
Possible speaker by Skype: Taro Yamamoto – Member of Parliament from Tokyo
Film: How Nuclear Power Was Brought To Japan
Music: Okinawan music
more

Community Symposium on Decommissioning San Onofre

Saturday Oct. 19
1:30 PM to 4:30 PM
The Center for Spiritual Living, 1201 Puerta Del Sol, Suite 100
San Clemente, CA. 92673.

Featured speakers:

Arjun Makhijani , expert on Hardened On Site Storage of nuclear waste and long-term high-level waste management issues and President of the Institute for Energy and Environmental Research.

Marvin Resnikoff has worked on nuclear waste issues with government, industry, and activists for decades, Senior Associate at Radioactive Waste Management Associates and is an international consultant on radioactive waste management issues. He is Principal Manager at Associates and is Project Director for dose reconstruction and risk assessment studies of radioactive waste facilities and transportation of radioactive materials.

Gene Stone of ROSE, genston@sbcglobal.net
Glenn Pascall of the Sierra Club, gpascall@att.net

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
2 Comments Lähetetty Uncategorized | 2 Comments