"Järjestelmän muutos" Kaliforniassa?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Onko CPUC pidemmälle uudistus? Kolme valtion lainsäätäjille usko.
James heddle ja Mary Beth Brangan
[Rajat lähetetty PlanetarianPerspectives.net ]

Mielenosoittajia CPUC edellyttävät shutdown PG & E: n Diablo Canyon, Kalifornian viimeinen toiminta ydinreaktoria. EON kuva

Iron laki PUC Corruption
Vuonna 2006 Werner Troesken julkaisi paperin National Bureau of Economic Research julkaisun "Korruptio ja uudistus: Lessons from Amerikan Economic History" otsikkona vallanvaihdos ja korruption. History of Public Utility asetuksen . Siinä Troesken tarkasteltiin historian julkisten palvelujen palkkioita ja ihmetteli, vaikka sekä julkisella että yksityisellä yrityksiä uudistusta, hyödyllisyys sääntelyn näyttää aina vajota korruptioon. Näin hän kuvaa hypoteeseja ja tutkimustuloksia, mitä voisi kutsua Troesken Iron laki PUC Corruption:

"Ensinnäkin, korruptio on yleinen yleishyödyllinen aloilla; korruptio on olemassa, jossain muodossa, kaikissa sääntelyyn ja omistusjärjestelyjä. Toiseksi järjestelmä muuttui apuohjelma toimialoilla ei poista korruptiota; se vain muuttaa tyyppinen korruption havaittu. Kolmanneksi tahansa hallinnon järjestelmän (esim valtion sääntelyä tai kunnan omistukseen) korruptio kasvaa yhä vakava ajan ja jossain vaiheessa, tulee poliittisesti kestämätön. "S. 260

Hän toteaa,

"Perustuen historialliseen Edellä esitetty vaikuttaa siltä, ​​että korruption ja tarve kitkeä korruptio, kun se saa liian kalliiksi, osuus tehoa vallanvaihdos. Tässä yhteydessä suuntaa vallanvaihdos-julkisesta yksityiseen, tai yksityisen ja julkisen on toisen kertaluvun merkitystä. Tärkeintä on joitakin radikaaleja hajottua institutionaalisen matriisin häiritä taustalla korruptoitunut suhteita. Valitettavasti tämä häiriö on vain väliaikaista, ja vähitellen uusien korruption esiin ja on jälleen eriteltyinä institutionaalisen muutoksen. "S. 278

Cartoon kiitos emfsafetynetwork.org ja narellecartoons.com

PUCs "Hallitseva Korruptio Gene - presidentti Picker n Perplex
Kalifornian Public Utilities komissio voisi toimia juliste lapsen Troesken Iron Law. CPUC perustettiin vuonna 1911 alle progressiivinen aikakausi kuvernööri Hiram Johnson seurauksena kansalaisten aloiteoikeus ja perustuslain muutos stimuloi laaja julkinen skandaali noin Rosvo Railroad Barrons "korruptio Kalifornian politiikassa ja taloudessa.

Vuosien komissio on kasvanut monimutkainen, Hydra-johdossa byrokratiaa , joka - huolimatta sen ällistyttävää järjestelmä toimihenkilöt, säännöt ja menettelyt - on kuitenkin altis manipulointia sekä sisäisten ja ulkoisten toimijoiden.

Nyt sata vuotta myöhemmin, virasto pyritään suojelemaan yleistä vastaan ​​ahneuden ja epäpätevyyden on tullut, kuten entinen CPUC presidentti Loretta Lynch asettaa se, "roistovaltioiden virasto." Lähes päivittäin paljastukset laajalle levinnyt korruptio edelleen ehdottaa järjestelmään lähestyy unreformability.

Äskettäin nimitetty Michael Picker - pitkät Kuvernööri Brown sisäpiirin - on luvannut "avoimuuden" taas, samaan aikaan, virasto on menojen jopa 5200000dollari palveluista high end lakiasiaintoimisto Sheppard Mullin vastata useiden rikostutkinnan nyt käynnissä. Ensimmäinen tehtävä Sheppard Mullin oli neuvoja, mitä asiakirjoja vapauttamaan, pidättää tai erotettava edessä julkista rekisteriä pyynnöistä suojelemiseksi CPUC liiasta avoimuudesta.

"Järjestelmän muutos" varten CPUC? AB 825
Joten, seuraava Troesken Iron lakia, mikä merkitsisi "radikaali hajottua institutionaalisen matriisin häiritä taustalla korruptoitunut suhteita", vaikka vaikutukset "Tämä häiriö on vain väliaikaista?"

Käytössä 06 helmikuu 2015 California Assemblymember Anthony Rendon , jonka 63. District kattaa yhdeksän SoCal kaupunkien ja väylä pohjoisen Long Beach, esitteli Assembly Bill 825, jonka tavoitteena on vastata tähän kysymykseen. Muutettu yleiskokouksessa 20. huhtikuuta 2015 AB 825 muuttaisi ja tarkistaa osia valtion Public Utilities Koodi, jotka liittyvät Public Utilities komissio. California State senaattorit Jerry Hill ja Mark Leno ovat myös punnitaan tarkistuksen ehdotuksia. Senaattori Leno sponsoroi SB 215 , rinnakkainen CPUC uudistus Bill valtion senaatissa.

Assemblymember Rendon toimisto on kysyttyään ehdotuksia lakiesityksestä ja järjestää kokous Sacramento Torstai, Toukokuu 7 kuuntelemaan tuloon. [Taustaa info PDF: n tarjoamat hänen toimistonsa ovat täällä ja täällä . ] Osoite ehdotuksesi Alf W. Brandt, Lainsäädäntöjohtaja, Assemblymember Anthony Rendon State Capitol - Huone 5136, Sacramento, Kalifornia 95814 e-mail: Alf.Brandt@asm.ca.gov

EON antaa seuraavat suositukset ja raportoi jatkossakin tätä tärkeää asiaa. Koska "virallinen välittäjiltä" nimissä yleisen edun CPUC oikeudenkäynnissä viime useita vuosia, meillä on muutama alustava kysymys ehdotuksia toivomme loppulaskun yhdistyvät AB 825 ja SB 215 - kuten lopulta ohi - käsitellään:

Tarvitsemme tiukkaa täytäntöönpanoa CPUC kohdat 451 & 453 (b) jotka ovat törkeästi huomiotta, kun kyseessä on pakko asentaa ns "älykkäiden" metriä.
Erityisesti:

451 "Jokainen liikelaitos on toimitettava ja ylläpitää riittäviä, tehokkaita, juuri, ja järjellinen rikoksentekovälineet, laitteet ja tilat ... jotka ovat tarpeen edistää turvallisuutta, terveyttä, mukavuus, ja mukavuus sen suojelijoita, työntekijät ja julkiset . "[korostus lisätty]

ja

453 (b) "Ei yleishyödyllinen rajoita, haitta, tai edellyttää eri tahtiin tai talletuksen määriä henkilön takia syntyperä, sairaus, siviilisäädystä tai muutos siviilisääty, ammatti, tai mikä tahansa ominaisuus lueteltu tai määritelty § 11135 on Hallituksen Koodi. "[korostus lisätty]

Kun kyseessä on "älykkäät" metriä, tuhansia ratepayers äänekkäästi vastustanut pakko asennus sähköisen RF-emittoivan metriä. Sadat raportoitu vakavia terveydellisiä vaikutuksia ja vammoja.
Kärsiville altistumisesta pankeille useiden metriä asuntoja, osakehuoneistojen ja liike-elämän toimistot ovat vakavassa vaarassa. Tulipalot, häiriöitä muiden langattomien laitteiden, bill ylilataamista ja yksityisyyden vaikutusten mikroaaltouuni lähettävä mittarin mega-tiedonkeruun voidaan myydä kolmansille osapuolille ovat kaikkia vaikutuksia, josta raportoitiin ei-reagoiva CPUC lisäksi haitallisia terveydelle vaikutuksia. Vaikka ihmiset vastustaa monin tavoin, CPUC huomiotta perusteitaan ja vireille etukäteen ja kuukausimaksu niille vaativiin säilyttää vanhan mekaanisen mittarin. Tämä on maksavat ole tätä vaarallista mittarin että oikeusministeri raportit Illinois ja muut valtiot ovat päättäneet olla mitään etua ratepayers.

Vuonna pistely kirjeessä valtion Department of Public Utilities komission, esimerkiksi asianajaja Massachusetts Oikeuskanslerin Martha Coakley toimisto huomautti laajamittainen testejä Illinoisissa ja muualla jotka metrin ole perustellut niiden kustannuksia. Michigan oikeusministeri Bill Schuette jätti puku valtion vetoomustuomioistuin, jossa todetaan, ettei ole net taloudellista hyötyä kuluttajille aiheutuvat käytöstä älykkäiden mittareiden ja että on epätodennäköistä, tulevaisuudessa mahdollisesti hyötyä. Hovioikeus sovittu. Illinois oikeusministeri Lisa Madigan sopinut Schuette, jossa todetaan: "laitokset eivät ole osoittaneet miljardeja dollareita etuja kuluttajille näiden uusien metriä, mutta ne ovat osoittautuneet he tietävät miten voittoa. "

Esteetön Media Access mukaisesti Kalifornian 2004 Bagley-Keene Open Meeting Act sekä yritys- ja riippumattomien tiedotusvälineiden järjestöjä ja kansalaisia ​​toimittajille.

Ex parte sääntörikkomukset on asetettava syytteeseen, ja estää muutosta komission hallintokulttuuriin. Institutionalisoitu suhtautuminen julkisten kannattaa vihollisina "ja hyödyllisyys virkamiesten kanssa on vaihdettava.

Authentic julkisuus komissaarit - Kansalaiset ja kannustettava ryhmän edustajien tulisi olla mahdollisuus tavata komission ja heidän avustajansa asianmukaiset yksipuolisen raportoinnin, ei vain apuohjelma avainhenkilöt. Komissaarien ja henkilökunnan on virallisesti vastaanottaa ja rekisteröi viestintää yleisölle.

Valituksen käsittely - Julkinen valitukset olisi virallisesti vastaanottaa ja julkaistiin verkossa sekä konkreettisia toimet ongelmien ratkaisemiseksi.

Avoimuus Renewable Energy Accounting - CPUC tulisi valtuuttaa apuohjelmia seurata aurinko katolla sähköntuotannossa voidakseen täysin hyödyntää sitä kautta sähköasemaa. Uusiutuvan energian määrä näin syntyvän tulisi avoimesti ilmoitetaan. Tällä hetkellä se ei seurata.

Avoimuus Utilities Energy Efficiency Program Reporting - CPUC myönnetty suuria bonuksia apuohjelmia perusteettomia Energy Efficiency Program voittoja. CPUC hetkellä antaa veronmaksaja-pohjainen Energy Efficiency varoja apuohjelmia ja jättää niitä voidaan käyttää kaupunkien ja muiden yhteisöjen, joilla ei ole eturistiriitaa säästää energiaa ja joiden EE ohjelmat ovat aidosti tuottanut tuloksia aikaisemmin.

Julkiset kommentit - Kansalaiset ja kannustettava ryhmän edustajien on voitava puhua avoimen kommentti "aikana ennen liiketoiminnan kokouksiin ilman epäreilua rajoja määräämiseen. Tiedottajat ei saa kieltää puhumasta tietystä asiasta, jos he ovat jo käsitelty sen aiemmissa kokouksissa.

Hallinto-oikeuden tuomaria on satunnaisesti valittu, eikä 'asioinut "heidän ystävällisyys etuja tiettyjen osapuolten komission menettelyssä. Asianajaja Larry Bragman, entinen pormestari Fairfax, CA ja nykyinen Marin County Water hallituksen jäsen, jolla on perehtyneisyyttä menneisyyden ja nykyisten CPUC toimintaa, laittaa sen näin:

"CPUC n hallinto-oikeuden tuomareita olisi osoitettava tapaukset sattumanvaraisesti (kuten liittovaltion ja valtion tuomioistuin) eikä komissaarit. Tämä vähentäisi vaikutusta yksittäisten komission jäsenten kirsikka poimia tuomareille ja vaikutusvaltaa kuulemistilaisuuksia.

"Kun määrätty tapauksessa lakia tulisi vaatia ALJ on kiinni saman oikeudellisen käytännesäännöt ja etiikan että Superior tuomarit seurata. Ei enää takaoven kokouksia asianosaisille tai komissaarit. "

Komissaarit olisi valittava sijaan nimitetty. Vaalit pitäisi olla avoin ehdokkaita kaikkien sidosryhmien aloilla, ei pelkästään yritysten ja poliittisten piirien ja hyödyllisyys sopiva kansalaisjärjestöjen, mutta Citizen ryhmien samoin.

Oikeudellinen Challenge päätösten - menettely päätösten on oltava avoimia suoraan ja ajoissa haaste Superior Court, eikä muutoksenhakutuomioistuimet.

Online Käyttäjäystävällisyys - komission verkkosivuilla olisi saatettava ajan tasalle ja sopeuttaa tukemaan ei-asiantuntija pääsy. Monimutkaiset lomakkeet olisi yksinkertaistettava. Videoarkisto olisi parannettava enemmän videon laatua ja saatavuutta.

Liian monimutkaisia ​​ja raskaita teknisiä ja menettelyyn esteitä julkisen ja intervenor tulo olisi poistettava.

Intervenor Korvaukset Pyynnöt olisi arvioitava ja hallitsi esittämiä satunnaisesti valittu hallinto-oikeuden tuomari muuta kuin ALJ menettelyn, johon intervenor osallistui. Korvauksia ei saa rangaistuksena manipuloida tai jätättää suhteessa henkilöllisyyden tai politiikan asemaan intervenor.

Havaitsimme esimerkki tästä, kun kuoleva intervenor n korvausta tahallisesti pidättämä CPUC, vaikka se oli tiedossa, mukaan entinen CPUC komissaari, joka puhui jonkun kanssa toimistolleen, että rahat tarvittiin intervenor syövän hoitoon. Tarkista saapuivat hänen kuolemansa jälkeen.

Tuemme California lainsäätäjien Rendon, Hill ja Leno niiden pyrkimyksiä CPUC "vallanvaihdos," kun taas muistaa Troesken Iron Law, "Tärkeintä on joitakin radikaaleja hajottua institutionaalisen matriisin häiritä taustalla korruptoitunut suhteita. Valitettavasti tämä häiriö on vain väliaikaista, ja vähitellen uusien korruption esiin ja on jälleen eriteltyinä institutionaalisen muutoksen. "

Yhdeksännentoista vuosisadan kuolemanrangaistuksen poistamista Wendell Phillips asian näin puheessaan Massachusetts Antislavery Societyn vuonna 1852, "Eternal valppaus on vapauden hinta."

==============

James heddle ja Mary Beth Brangan yhteistyötä suora EON - Ecological Asetukset Network

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Kaikki mitä olet halunnut tietää CPUC Cover-Up

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Toimittajan huomautus:
Tämä kaavio yllä ja alla olevasta tekstistä ovat asianajajat Mike Aguirre ja Mia Severson,
kuka olet edustaa alhaisen tulotason ratepayers vastaan ​​Etelä CA Edisonin
aikovat vaatia 5 miljardia dollaria asiakkailtaan varten
niiden typeriä virheitä San Onofre ydinvoimalan.

CPUC löivät päänsä Southern California Edison (SCE) tässä. Tämä tapaus on paljon samaa
kuvio kuten CPUC ja "älykkäitä" metriä, sekä PG & E ja Diablo
Kanjoni, loput ydinvoimala CA - omassa potentiaalia Fukushima.
Mary Beth Brangan

Mikä on cover-Up
Cover-up on yrittää peitellä todisteita väärinkäytöksistä. Vuonna passiivinen peittelyä tietoja yksinkertaisesti ole säädetty; aktiivisessa peittelyssä petos käytetään.

Lauseke koskee yleensä ihmisiä auktoriteettiasemassa jotka väärin valtaansa kääntää syyllisyyden väärinkäytöksistä. Ne, jotka aloittaa peitellä (tai heidän liittolaistensa) voi olla vastuussa rikoksesta.

Vaikka termejä käytetään usein samassa, peittely liittyy ennakonpidätys raskauttavia todisteita, kun taas liitu liittyy vapauttaa harhaanjohtavia todisteita. http://self.gutenberg.org/articles/cover-up

Ovatko edellä lueteltuja Harjoittaa 5,2 dollaria Million cover-up of lainvastaisen järjestelmän tehdä Edison asiakkaita maksamaan $ 5B suljetun San Onofre kasvi? Ovatko he saavat apua kuvernöörin toimistossa? Kuka Nancy McFadden?

Kuka Nancy McFadden?
Nancy McFadden oli Senior Vice President ja Senior Advisor puheenjohtaja ja toimitusjohtaja PG & E Corporation, ja sitä ennen oli Senior Vice President of Public Affairs PG & E Corporation ja Pacific Gas and Electric Company. Hän sai 1000000 dollaria PG & E ennen siirtymistään Brownin henkilöstöön. Nyt hän toimii johtoryhmän sihteerinä Kalifornian kuvernööri Edmund G. Brown, Jr. [katso: Korvaamaton sisäpiirin etsii ulos Kuvernööri Jerry Brownin intressit - "Entinen Kuvernööri Arnold Schwarzenegger tärkein avustaja oli Susan Kennedy, niin vaikutusvaltainen, että monet katsoa häntä de facto kuvernööri. Kukaan ei sano, että noin McFadden, asianajaja, joka on enemmän välittäjä kuin valmentaja kuvernööri vuosikymmenten politiikan kokemus. " ]

Nancy McFadden on pisimpään kannattaja Brownin lähipiiriin. Kuva: Robert Durell LA Times

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Tagged , , | Comments Off Posted in Uncategorized | Tagged , , | Comments Off

Peevey n (yksipuolisen) Party valittaa - "CPUC on nyt roistovaltiot virasto."

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

"CPUC on nyt rogue virasto. Kaikki vallanjakojärjestelmää vallinneita CPUC on vioittunut. Peevey led että korruptio. "Loretta Lynch, entinen CPUC komission puheenjohtaja

Mielenosoittajat Ilmianna Swanky Hanky ​​Panky SF

12. helmikuuta 2015 kutsuma kulta-kohokuvioitu kutsut jäsenet hallitsevan energian eliitin kokoontuivat kimaltelevaa loisto Julia Morgan Ballroom - yksi San Franciscon lahden alueella on posh paikkoja - kunnioittaa yhden oman ja osoittaa solidaarisuutta hänen kanssaan hänen nykyinen travails.

Se olisi Michael Peevey (vasemmalla), joka äskettäin astui alas puheenjohtajavaltion Kalifornian Public Utilities komission (CPUC) jälkeen 12 vuoden valtakauden keskellä ristitulessa tutkimusten ja paljastukset takahuone käsitellään välillä häntä, hänen kollegansa ja henkilökunta ja apuohjelman virkamiehet heidän oli tarkoitus säännellä.

Tuolloin gaala on loistosta JMB, Peevey koti oli hiljattain ratsian valtion ja liittovaltion lainvalvontaviranomaisten tahallisuus takavarikoi todiste niiden meneillään olevia tutkimuksia. Trove 65000 sähköposteja juuri julkaissut Pacific Gas & Electric (PG & E) yksityiskohtaisesti vuorovaikutuksia hyödyllisyys ja komission henkilöstöä jo paljastaa hälyttävää, tontti-paksuuntuminen todisteita.

Kyseessä oli niin sanottu yksipuolisen välistä viestintää apuohjelma johtajat ja CPUC virkamiehet tapahtuu Kanadan pois julkisuudesta ja prosessi. Tällaiset vuorovaikutukset on tarkoitus ilmoitetaan kirjallisesti CPUC etenee osallistujat, "ex-parte" kokouksia. Ilmeisesti, alle Peevey, oli paljon, jotka eivät olleet.

Koristeellinen Julia Morgan Ballroom oli paikka 250 dollaria-levyn Peevey gaala, jossa tuotto menee UC Berkeleyn Goldman School of Business.

Peevey Ex Parte Party poopers
Joten, kaikki eivät suulla JMB että yö oli siellä juhlia Mr. Peevey perintö. Hieman outnumbering joukkue turvamiehiä oli mielenosoittajat tilalla lehdistötilaisuudessa oven Alttaripapit syötetty. (Full julkistaminen, EON molemmat dokumentoitu ja osallistuivat. Selaa alas videoreportaaseja ja media linkit).

MC-den konferenssin, joita tiedotusvälineet radio, tulostaa ja TV oli Ray Lutz of San Diego-pohjainen CitizensOversight.org , joka oli perustanut palkintokorokkeelle ja äänijärjestelmä ja runko hänen monet huolet miten Peevey n PUC palvelleen .

EON kuva

"CPUC nyt rogue virasto" - Entinen CPUC presidentti Liitosten Mielenosoittajia, puhuu Out

Niistä tärkeimpiä puhujia oli entinen CPUC presidentin, Loretta Lynch, Peevey edeltäjä, joka jauheliha ei sanoja tuomitsi yrityksen pyydystäminen CPUC alla Peevey ja merkinnät illan gaalassa "yksi iso yksipuolisessa kokous" suljettujen ovien takana.

Jotta entinen komission puheenjohtajan paikalle ja puhumaan julkisesti puolesta korko-maksajia tapahtumassa korosti vakavuuden nykyisen CPUC tilannetta ja kiireellisesti kiinnittää yleisön huomiota ja toimintaa.

EON kuva

Vedoten progressiivinen tarkoituksiin, jotka johtivat lähes vuosisata sitten perustamiseen CPUC mennessä Kuvernööri Hiram Johnson vastauksena julkinen skandaali on yritysten rikoksista ajan, entinen CPUC presidentti Lynch kehotti tänään kalifornialaiset nousta ylös ja vaativat merkittäviä uudistuksia in nyt heikentynyt ja häväisty komission, jonka tehtävänä on väestön suojelemiseksi hyvä, ei yritysten voitot. Katso hänen viime Chronicle Op-Ed pala: suuntaviivat jälkeiseen Peevey aikakausi CPUC

EON kuva

Kuka maksaa "Smart Meter" Fiasco?
Mary Beth Brangan EON, virkamies intervenor klo CPUC puolesta yleisön etujen "älykkään mittarin" pakko käyttöönotto kiista, on osa koalition kansalaisryhmien jotka vastustavat, että käyttöönotto uhkana ihmisten terveydelle ja turvallisuudelle, yksityisyys , grid turvallisuus ja demokraattista valintaa. Yli 57 kaupunkia, maakunnat ja yksi heimo liittyi erilaisiin opposition pakotettu asennus "älykkään" metriä. Tämä vahva koalitio oli soluttautunut, vakoilla ja merkintä "kapinallisten" PG & E hallinta.

CPUC, nyt paljastaa vapautuu sähköpostit ovat olleet osa, joka takaa-the-scenes estäminen toimiin tilanteen korjaamiseksi äärimmäisen todellinen veronmaksaja huolenaiheita ja vammat, määräsi irvikuvaan tutkinnan, ja PG & E lopulta pakotettiin maksamaan pienen sakon valtion yleiseen rahastoon. CPUC kätki sen rikoskumppanuuden ajankohtana vaan on nyt perusteellisesti paljastetaan vapautettu sähköposteja.

EON liittyy monet muut sanovat malleja käytännön paljasti sähköpostitse ennätys ja pilvi korruption ympäröivän Peevey n poikkeamat komission heittää oikeutusta ja laillisuutta kaikki käsittelyä ja päätösten nojalla hänen hallintonsa kyseenalaiseksi.

EON on jättänyt rehearing äskettäin CPUC "älykkäitä" mittari opt-out päätös, joka pakottaa asiakkaat maksamaan extortionate maksu ei ole sähkö-myrkyllisiä, yksityisyyden rikkomisesta langattomat lähettimet kiintyneitä asuntoja. Lisäksi uskomme, nykyinen päätös on epäoikeudenmukainen ja laiton pyrkiessään nauhat kuntien ja läänin luottamushenkilöille niiden perustuslaillisesti valtuutettu valtaa ja vastuuta turvallisuuden suojelemiseksi ja yksityisyyttä ainesosia. Se itse asiassa väittää, että laitokset oikeudet valtti paikallisesti valittujen virkamiesten osalta kuntien luvakesopimuksia, joita käytetään säätelemään apuohjelmia toimintaan paikallisissa lainkäyttöalueilla.

Lehdistötilaisuudessa, Brangan huomautti rinnakkain käyttämät CPUC sekä San Onofre menettelyssä päättää, kuka maksaa So Cal Edisonin kalliita virheitä ja huonoa hallintoa ja "älykkäitä" mittari menettelyssä että määritellään kuka vastaa kustannuksista jättäytyä haitallisten ja vaarallisten "älykkäitä" metriä. Hän korosti, että todellinen säädin suojaa ratepayers vastaan ​​voimakas apuohjelmia.

EON kuva

Kuka maksaa San Onofre?
San Diego asianajaja Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson lisänneet painetta ja riita kuin kaupunki San Brunon joka johti paljastaa vapauttamista 65000 sähköposteja. Aguirre ja Severson julkaisi äskettäin raportin, jossa eritellään heidän havainnot "väärinkäytöksistä ja institutionaaliset korruptio on Kalifornian Public Utilities komissio." [ pdf here ] (Selaa alas meidän haastatteluihin Severson ja Aguirre)

Aguirre kehotti tutkimaan, miksi CPUC alla Peevey todennut, että ratepayers on maksettava 3500000000 dollaria sähkön he eivät koskaan saada Southern California Edisonin San Onofre ydinvoimala, joka on suljettu lopullisesti, koska viallisen ja laittoman tekemät päätökset voimayhtiön hallinta.

Vaikka San Onofte ydinreaktoria suljetaan, tehdas on edelleen tallentaa tuhansia tonnia erittäin radioaktiivista ydinjätettä, tallennetut ohuita teräsastioissa että NRC sanoo voi haljeta alkaen meriympäristöön. [Lisätietoja tästä elintärkeässä asiassa - miten hallita satoja tuhansia tonneja radioaktiivista jätettä, joka on tappava pidempään ihmisen sivilisaatio on vielä olemassa, nyt pidetään paikan päällä yli 100 ydinvoimaloissa ympäri maata, jossa ei ole ekologisesti turvallisia tiloja mennä - käymään Donna Gilmore erinomaisen kotisivut: SanOnofreSafety.org ]

EON kuva


Kuka puolustaa Diablo Ilmiantajien?
Steve Zeltzer of Labor Project vaati suojelemiseksi ilmiantojärjestelmiä työntekijöitä. Hän huomautti, että molemmat PG & E ja Southern California Edison potkut ja kosti vastaan ​​työntekijöihin yritti vakavien turvallisuuskysymysten. Jos työntekijät näkemästään vaarantaa julkisen ei voi puhua ja saada tuloksia, me kaikki kärsivät. Todelliset tulokset ovat kuolemantapauksia, loukkaantumisia ja tuhoa San Bruno, sekä San Onofre säteilyn vuodot ja tuhansien loukkaantumisten ja monien tulipalojen "älykkäiden" metriä.

Hän vaati, että ei vain CPUC virkamiehiä vaan salaa yhteistyössä PG & E ja So Cal Edison johtajien syytteeseen ja syytteeseen heidän rikollisiin tekoihin, jotka johtivat kuolonuhreihin ja loukkaantumisiin ja korkein sähkön hinnat maassa.

Video Raportit ja Media Linkit ovat seuraavat:

Protestoivat Peevey n (ex parte) Party
12. helmikuuta 2015 kymmeniä lähinnä eliitin ystäviä ulkomaille lähtevien CPUC presidentti Michael Peevey maksettu 250 dollaria per levy kokoontuvat posh Julia Morgan Ballroom San Franciscon kunniaksi Mr. Peevey n "elinaikana saavutuksia."

Tervehdys ne ovella olleet mielenosoittajat - kuten Loretta Lynch, hänen edeltäjänsä komission puheenjohtajana. Eivät tulleet juhlimaan, vaan tuomitsemaan ja paljastaa kulttuuri korruption Peevey n 12 vuotta valtakauden on jättänyt jälkeensä.

Kaiuttimet ovat olleet entinen California Public Utilities komission puheenjohtajan Loretta Lynch; Ray Lutz of CitizenOversight.org; EON: n Mary Beth Brangan; Steve Zeltzer of Labor Videoprojektin; ja San Diego asianajaja Mike Aguirre.

Näyttäjä Upota Koodi:

CBS Channel 5:
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

NBC - 31 heinäkuu 2013
Lentänyt, kestitä juhlallisesti edunvalvojia "Dimes?
CPUC presidentti hyväksyi 165000dollari vapaa matkasta yhdistyksille ja erityisiä etuja viimeisten kuuden vuoden aikana

EON Skype haastattelu
Selättäminen CPUC Backroom tarjoukset - Maria Severson
Tässä Skype haastattelussa, San Diego asianajaja Maria Severson puhuu vaikutuksista ilmestyksiä PG & E: n löytö 65000 e-mail vaihtoa sen johtajat ja California Public Utilities komission virkamiehiä, mukaan lukien entinen CPUC presidentti Peevey.

(Olemme pahoillamme, että äänen ja videon laatu tässä haastattelussa Skype ei vastaa tavallisia standardeihin. Uskomme sisältö on tärkeää julkistaa.)

EON Video
Kuka maksaa San Onofre? - Mike Aguirre
Attorney Mike Aguirre ja hänen lain kumppani Maria Severson ovat keskellä kehittyvien paljastukset CPUC virkamiesten liian kodikas suhteita virkamiesten apuohjelmia niiden on tarkoitus säädellä. Tässä toukokuu 2014 haastattelun Aguirre kertoo avainkysymyksiä tässä nyt-laajeneva asia. Hän kertoo, miten hän yrittää kyseenalaistaa sitten CPUC presidentti Peevey aiheutti tunteenpurkaus, jotka ovat voineet alkoi Peevey nykyisen ongelmia.

Related Media Linkkejä

UT-San Diego
Puutteellinen San Onofre hanke höyrytetty päälle
680.000.000 dollaria korvaavan generaattoreita ei sovelleta virallista kustannusselvityksen
Jeff McDonald9: 03 amFeb. 14, 2015Updated4: 18 pm

... Se oli pommi ilmaiseminen kaikilla mittareilla: top apuohjelma säädin Kaliforniassa hahmotellaan miljardien dollarin käsitellä vanhempi Edison asianajaja salaa luksushotelli Varsovassa Puolassa .... Pickett, jonka talo on kävelymatkan päässä Peevey kodista La Canada Flintridge osa Los Angeles, jotted potentiaalia olevia sopimuksen, jonka Peevey pidetään.

Kronikka
Säädin antaa PG & E tutkia itsestään, kun San Bruno räjähdys
By Jaxon Van Derbeken
Päivitetty 19:42, lauantai 21 helmikuu 2015

CBS
San Francisco Illallinen kunniaksi Ex-CPUC Exec syytetty Shady Asiat tapasi Vastalauseita

UT-San Diego
Senaattori räjäytykset Cal yli Peevey puolue
Koulu saavat tulot juhla lähtevän apuohjelmia päällikkö
Jeff McDonald4: 22 pmFeb. 12, 2015

Dan Walters Daily: Michael Peevey tribute is improper
Published on Feb 10, 2015
Vaikka paljastukset kyseenalainen ammatin harjoittamiseen, Kalifornian poliittinen eliitti kokoontuu tällä viikolla kunnioittaa entisen Public Utilities komission puheenjohtaja Michael Peevey, Dan sanoo. (11 helmikuu 2015)

Kronikka
Mielenosoittajat yrittävät pilata upea osapuolelle ex-CPUC head
By JK Dineen
Updated 8:47 am, Friday, February 13, 2015

KQED
CPUC Julkaisee 65000 Sähköpostit Vuosina sääntelyviranomaisten ja PG & E

San Jose Mercury
San Bruno katastrofi: PG & E releases 65000 sähköpostit PUC
George Avalos ja Pete Carey - Henkilökunta kirjailijoita

LA Times
65,000 PUC-PG&E emails released amid state and federal probes

Contra Costa Times
PG&E wields “pervasive” influence at PUC, now described as a “rogue agency”
By George Avalos and Josh Richman – Staff writers

LA Times
Uusi PUC päätoimittaja Michael Picker vannoo avoimuutta, keskitytään turvallisuuteen

SFBG This Week
Secret Life of Michael Peevey
Kalifornian Top energiaa säädin rullina voimalla yritysjohtajat kulissien takana
05.24.11 – 3:25 pm | Rebecca Bowe |

SFBG This Week
The secret life of Michael Peevey – Page 3

TURN
Secret Life of Michael Peevey
TURN objects to fox guarding the hen house. CPUC President Peevey is too cozy with the utility companies he regulates.

Teams of researchers are indexing, archiving and examining the recently released trove of 120,000+ PG&E/CPUC e-mail exchanges. Asianajotoimisto painostavat vapauttamaan lisää e-mail vaihto Southern California Edison (SCE). Watch this space for reporting on more revelations as they emerge.

===========


If you like EON's work, you can support it, whatever your budget level, here.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Departing CPUC President's Toxic 'Smart Meter' Legacy

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Sandi Maurer of EMF Safety Network addresses a people's press conference on the CPUC's 'smart meter' opt-out decision, MC-ed by EON's Mary Beth Brangan, Dec. 18, 2014. EON photo

Technocratic Tyranny and Corruption Trump Democratic Choice

His supporters say he's right up there with Muhammad Ali & the Pope.
Victims of his 'smart meter' opt-out decision want him in jail.

By James Heddle
EON – The Ecological Options Network

Merry Christmas…You, the People!
The December 18, 2014 going-away party ending Michael Peevey's 12-year tenure as President of the California Public Utilities Commission was quite a show. A parade of over 30 of his closest, most sycophantic friends had signed up to begin the routine 'public comment period' by giving lengthy speeches celebrating Peevey's alleged accomplishments and virtues.

One former fellow Commissioner, in the sermonic tones of a revivalist preacher, compared him to Muhammed Ali and the Pope.

Peveey's daughter had hired a videographer to make a record of the celebration that she planned give her father for a Christmas present. Her camera got an exclusive down-in-front position. The rest of the camera people were confined to the back of the room.

No Time Limit on Adulation
Up on the dais, presiding President Peevey appeared humbly unmoved by the encomiums being showered upon him by the adoring courtiers thus assembled. But it was noticed by those of us who had attempted to present testimonies in many previous public comment periods that the President did not impose on his friends the same 1-3 minute time limits we were used to his rigidly enforcing on us.

On äänestettävä komission että päivä oli päätös siitä ihmiset voisivat opt-out ottaa langattoman, elektromagneettisen pulssin lähettävä niin sanotut älykkäät mittarit "asennettuna kodeistaan. Massa, pakko asentaa tällaisia ​​metriä oli Peevey n Pet Project vuosia. Se oli mainostettu infrastruktuuri mahdollistaa luomiseen langattoman "älykkään energiaverkko," jota oltiin yritysten myymien maailmanlaajuisesti kuin "ratkaisu ilmastonmuutokseen." Käytännössä järjestelmä on tulossa olla täydellinen autonromu. (Voit selvittää miksi, siirry GettingSmarterAboutTheSmartGrid.org ) Kaikki tämän riskin vielä tutkimuksia eri asianajajien yleensä, mukaan lukien Illinois ja tilintarkastajien yleisen Ontarion, Kanadan lainsäätäjä, ovat osoittaneet nämä metrin johtaa juurikaan mitään energiansäästöä eikä etuja ratepayers. Sen sijaan hinnat ovat nousseet.

Super-hubristic, techno-utopistinen (money-making) vision vaativat kokonaisvaltaista "Esineiden internet (IOT) '- kokonaan uuden sukupolven langattomia," älykkäitä "laitteita (että kaikki on ostettava) jatkuvassa keskinäinen viestintä . Ei vain aiotte voi puhua ilmastointilaitteen tai jääkaapin tien kännykälläsi, mutta he puhuvat sinulle takaisin, uudelleensijoittamista komennot minuutti-to-minuutin energiankulutuksen rajoja paikalliselta Big Green "Veli apuohjelma.

Tässä prosessissa, sinä ja perheesi jäseniä ja lähistöltä ja muun maailman väestöstä olisi kylpee 24/7 jatkuvassa suihkussa sähkömagneettisten saastumisen vahingollisia ihmisen terveydelle ja onnellisuutta.

Nämä kaverit ovat todella hulluja.

Josh Hart of StopSmartMeters.org puhuu kansan lehdistötilaisuudessa CPUC n "älykkään mittarin opt-out päätös, 18. joulukuuta 2014. EON valokuva


West Marin - Cradle of "Smart" Meter "kapina"
Julkinen vastustus pakotti "älykkään mittarin rakentaa-out alkoi Sonoma ja Marin läänien ja leviämistä. EON on ylpeä järjesti ensimmäisen julkisen kokouksen asiasta Pt. Reyes Dance Palace. West Marin yhteisöjä taistelivat ja sai asennuksen lykkäystä. West Marin asukkaat, iloksi kansallisten tiedotusvälineiden, olivat tunnetusti pidätettiin estää asennusta kuorma. Pysäytä "älykkäitä mittareita" on nyt kansallinen ja kansainvälinen liike.

Mutta joulukuun 18., komissio oli valmis antamaan Peevey toiseen Christmas-cum käynnissä-away hetkellä parempi kuin hänen tyttärensä video. He olivat ilmeisesti menossa tekemään Peevey n Pet Project telineeseen jälkeisen Peevey Kaliforniassa elämää.
Mukaan päätösehdotusta: Yksilöllinen koti asukkaiden saisi kieltäytyä varten aloitusmaksun ja jatkuvaa kuukausimaksuja, joka päättyy kolmen vuoden kuluttua. Mutta asukkaat ryhmittyneet asuntoa, yksityisten yritysten ja valittujen hallitusten yhteisön kunnissa ei sallita opt-out. Peevey n sääntöjä.

Pelaa Rigged Game - "uuvuttavaa meidän korjaustoimenpiteitä."
CPUC n päätöksentekoprosessi, jota kutsutaan "menettely," oli venytetty, jossa lukuisia viivästyksiä ja byrokraattinen convolutions, yli kolme vuotta.

Virallisina "välittäjiltä" siinä menettelyssä, organisaatiomme, EON, Ekologinen Asetukset Network, oli työskennellyt muiden intervenor ryhmien kuten EMF Safety Network yrittää puolustaa yleisön edun nähden on voitto-odotuksiin etuja sijoittajien omistuksessa apuohjelmat (osuvasti sanottu velkakirja n lyhyen) kuten PG & E ja Southern California Edison (SCE).

Meidän osallistuminen oli silmiä avaavaa yksi. Olemme hitaasti huomasimme, että olimme pelaavat väärennetty peli - sellainen, jossa viihtyisässä tuttavien suosimista ja korruptoitunut salaista yhteistyötä komission ja niiden henkilöstön velkakirja avainhenkilöt yleisen edun vastaista oli - ja on edelleen - normi.

Olimme merkintä "kapinallisia". Olimme soluttautuneet ja vakoilla kun PG & E aineita käyttäen oletettu nimiä. Velkakirja lopulta sakot sen vakoilusta toimintaa, mutta mitätön summa meni tilaan yleisrahastoon, ei kohdennettu, uhriksi ryhmät, eli olemme kapinallisia. " Vuonna teknokratiaa, toisinajattelijoita on maanpetos.

Steve Zeltzer of Labor Project kertoo presidentti Peevey hänen pitäisi olla vankilassa tällä kehyksen CPUC n talon video. Mr. Peevey kehotti Zeltzer on "olla kohtelias."


Keskeiset aiheet Ohitetut
Mikään voimassa kysymyksistä toistuvasti esille meille välittäjiltä menettelyssä - hyvin dokumentoitu haitallisia ihmisen terveydelle, paloturvallisuus, yksityisyyden loukkauksiin ja ilmoitti demokraattisen valinnan, cyber-hackability ja energiaverkko turvallisuus - ei koskaan harkittu. He olivat jatkuvasti lupasivat ottaa myöhemmin, mutta ei koskaan ollut.

Samaan aikaan, PG & E oli löi yli 30 liittovaltion syytettä sen laiminlyönnistä ja korruption San Bruno kaasuräjähdyksen katastrofi. Jatkotoimia tutkimuksen ilmaantunut löytö sähköposteja dokumentoida korruptoitunut, Lovy-Dovy väliset salaiset hyödyllisyys johtajien ja komission jäsenten ja henkilökunnan ... lukien Peevey. Business as usual on hyvä ol 'PUC.

Opt-out päätöksellä rikkonut useita oikeudellisia seikkoja, joita epäilyjä sekä CPUC prosessissa, ja tuomioistuimissa, koska me välittäjiltä "pakokaasujen meidän korjaustoimenpiteitä" jatkamalla protestoida virheellinen CPUC Eteneminen prosessi, ja näin säilytetään meidän laillisesti "pysyvä", koska vahinkoa kärsineille osapuolille oikeus lopulta "haastaa paskiaiset. '

Mielenosoittajia pidä merkkejä nimien kanssa "Smart-mittari terveyden uhreja tässä kehyksen CPUC n talon video.


Poisjäämisen päätöksen = Kiristys
Maksaa meille emmekä rikkoa kneecaps. Maksaa meille ja me ei asenna sähkö- myrkyllistä suunnittelemaan kotiisi. Mafia goons tai CPUC teknokraattien, nukkumapaikka on nukkumapaikka, on nukkumapaikka.

Käytännössä päätös tarkoittaa sitä, että muutamat yksittäiset asukkaat, joilla on varaa maksaa pitämään ei-langattomat, analoginen metriä tulee olemaan yksinäinen saaria mereen sähkömagneettisen säteilyn lähimmäistensä langaton metrin kaikki kommunikoivat langattomasti keskenään 24 / 7/365.

Paikallinen valituille viranomaisille on estetty käyttämästä lakisääteinen valtuutus suojella terveyttä, turvallisuutta, yksityisyyttä ja turvallisuutta niiden ainesosien. Yhä enemmän "elektro-herkkien ihmisten tehdään sairaita ja ajettu pois kodeistaan ​​ja työpaikoilla kasvava" keitto "sähkömagneettisten saastuminen ei ole paikka ajaa.

Joten, alla myrkyllinen pilvi korruption, vietetään sycophants ja ystäviinsä, Michael Peevey kumarsi ulos synteettistä pilvi kirkkauden. Mutta ei ennen vastustajat "älykkään mittarin" opt-out liike oli meidän sanoa.

Meillä piti lehdistötilaisuuden CPUC vaiheet ennen kokousta. Jälkeen organisoidusta rakkauden Fest 'yleisön kommentit "aikana, mielenosoittajat vaati lukemista nimet ja lainaamalla todistuksia monien uhrien langattomien" älykkäitä mittarin terveysvaikutuksia, jotka ovat joutuneet tulemaan EMF pakolaisia. Mielenosoittajat vaativat Peevey n rikossyyte. He lupasivat jatkaa oikeudellisiin kiistoihin ja tiedotuskampanjoita.

Jälkeen vastahakoisesti kuuntelee, valitsematon komission katkesi lounaalle - joka Peevey vaati oli heidän "oikea" - sitten yksimielisesti Peevey n Pet Project.

"Emme ole vielä alkanut taistella!"
Se ei ole tarinan loppu. Kuten ilmoitti julkinen vastustus "älykkäitä mittareita" kasvaa valtakunnallisesti ja todellakin maailmanlaajuisesti, ja koska väitetyt myyntivaltteja SM sisäinen out edelleen todistettu törkeästi vääriä, meidän taistelu kääntää CPUC n harkitsematon Päätös jatkaa ja lopulta voittaa. Samaan aikaan, "älykkäitä mittarin asentaja kuorma tulee hyökkääviä West Marin ja muiden yhteisöjen pian ja tulevat talon lähellä sinua ... ehkä omia. Lue, miten opt-out, saada tietoa tästä tärkeästä asiasta, jakaa tietoja naapurit, ja liity liikettä.
Ohje Roll Back roll-out.

Lisätietoja:
EMFSafetyNetwork.org
StopSmartMeters.org

James Heddle co-directs EON – the Ecological Options Network EON3.net

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Taking back our power!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Marin County Sheriff edustajainhuoneen pidätys Katharina Sandizell-Smith (vasemmalla) ja Kristin McCrory (oikealla) ja estää älykkäitä mittari asennus kuorma Inverness Park, California keskiviikkona 29. joulukuuta 2010. Kuva: Courtesy of Scotts Valley Naapurit Against Smart Meters


CPUC n Puutteellinen "Smart Meter" Tuomio ei pysäytä Drive yhteisön Leveä, veloituksetta opt-out.

Mary Beth Brangan

[ lyhyempi versio tämän artikkelin näkyy Pt. Reyes Light täällä .]

Julkinen kestävyys Wireless Pollution
Lähes tasan neljä vuotta sitten, kesä- McCrory ja Katharina Sandizell-Smith, kaksi nuorta West Marin äideille, tehty valtakunnallisia uutisia estämällä Inverness tie "älykkäitä" mittari asentajien ja tulossa ensimmäisten joukossa Yhdysvalloissa on pidätetty yli metrin. Niiden pidätyksiä järkytti monia alan osaksi ymmärtämättä, että kaikki ei ollut hyvin suunnitelmiaan.

Jälkeen ennennäkemätön monen vuoden viiveellä, lopullisen päätöksen kiistanalaiseen kysymykseen äänestetään Kalifornian Public Utilities komission (CPUC) 18 joulukuu 2014.

Ne meistä Länsi Marin ja Fairfax tuli johtajia torjunnassa pakko asentaa ns "älykkäiden" metriä. Liityimme johtajat Sebastopol ja Scotts Valley ja laajemminkin äänekkäästi vastustavat, koska terveys-, turvallisuus-, turvallisuus ja yksityisyyden jota todisti Marin kaupungin kokouksissa.

Fairfax kaupunginvaltuuston päätöslauselmassa väittää oikeutta yhteisöjen jättäytyä auttanut vauhtiin mitä tuli lopulta 57 kaupungeissa, maakunnissa ja yksi heimo virallisesti vastustaa. Monet vaativat kieltoihin asennus-; toistakymmentä tehty asennus laitonta.

Alku vuoden 2010 alussa, olemme tuoneet huolemme niin sanottuja älykkäitä "metriä tietoon ihmiset täällä West Marin pakattu kokouksessa Dance Palace.

PG & E Agents Lied ja vakoilla, Labeled Us "Kapinalliset"
Meidän Marin County pohjainen online-ryhmän, SmartWarriorMarin aluksi aktiivisin oli soluttautunut PG & E työntekijöiden väärennettyjä nimiä. Myöhemmin, kun PG & E: n "älykkään" mittari projektin johtaja, William Devereaux, yrittivät soluttautua EMFSafety kokoomuksen verkossa ryhmä väärällä nimellä, Ralph, hän laiminlyönyt poistamaan hänen oikea nimensä hänen sähköpostin ja tunnustettiin. Pian sen jälkeen, PG & E vapautti satoja sähköposteja tiedotusvälineille, että se oli varastettu meidän ryhmämme strategiakeskusteluihin. E-mail vaihtoa johtajat, vastustajien "älykkäiden" metriä kutsuttiin "kapinallisia." Myöhemmin CPUC tilasi tutkimuksen PG & E vakoilusta ja PG & E oli lopulta pakko maksaa 390000 dollaria sakkoa CA yleiseen rahastoon sekä nostaa eettiset samankaltaisia ​​verkossa tilanteisiin.

Meillä oli ihmetellyt kun järjestimme olevan Santa Rosa kuorma pihalla klo 07:30 yksi kolea aamuna vuonna 2010 estämään "älykkäitä" mittari asennus kuorma, miten kuorma oli kokonaan kadonnut! Yhtiö oli saanut viestin sähköpostin keskustelun ja oli muuttanut heidät ennen kuin tulimme.

Massive Julkinen Todistus
Vuosia, sadat ihmiset puhuivat ulos kahden viikon CPUC liikekokouksia San Franciscossa. PG & E ja CPUC presidentti Michael Peevey oli hermostua. Ihmiset liittyvät samanlainen sydän-wrenching tarinoita on täysin fyysisesti tuhoutunut vaikutukset "älykkäitä" mittarin alituista sykkivä mikroaaltouuni. Monet ihmiset lähellä pankkeja useita metrin kerrostaloissa tai asuntoyhtiöitä olivat etenkin loukkaantui. Lopulta kun istuu kautta useita satoja tällaisia ​​todistuksia, presidentti Peevey julisti, että opt out olisi tarjolla, ja vahvistanut virallisen CPUC menettely selvittää yksityiskohtia.

Pelaa Rigged Game
Jälkeen tuottaa kymmeniä videoita, kirjoittaa artikkeleita, tutkimiseen ja kirjoittaminen blogeja, tapahtumien järjestäminen ja esityksien, jahtaavat asentaja kuorma pois Bolinas ja estää kuorma ystävien Stinson Beach, todistavat ja videointi CPUC kokoukset, minun kumppani ja EON apulaisjohtaja, Jim ja minä tuli laillinen välittäjiltä puolesta yleisön CPUC menettelyssä. Olemme vaatineet yhteisön laaja jättäytyä sekä ilman kustannuksia jättäytyä pois. Loppujen lopuksi emme koskaan valinnut - miksi meidän on pakko maksaa olla jotain? Ei pakotetaan maksamaan ei haittaa merkitse kiristys?

Kun virkamies menettely alkoi, ne meistä, jotka olivat nyt antautua Bysantin CPUC sääntöjä ei enää ilmaantui säännöllisesti kokouksiin ja hälinä hieman quieted. Peevey kehui at CPUC kokouksessa, että hän sai kiitosta ", jonka Whitehouse" tehokkaasti käsitellä aktivisteja. (Liittovaltion ärsyke varat olivat takana käyttöönotossa.) Se oli totta, villitys laantunut, jossa energia on hajautettava oikeudellisia liikkeitä.

Silti me kaikki jatkui.

Me täällä Marin yhdessä kollegoidemme Sebastopol ja Santa Cruz, keräsi kriittistä tietoa tuomitsevat älykkäitä mittari tekniikka ja asettaa äänen, joka on kaikui kaikkialla maailmassa. Pushback vastaan ​​mikroaaltouuni lähettävä metrin nyt tapahtuu kaikkialla kaikkialla Yhdysvalloissa, Kanadassa, Australiassa ja Euroopassa.

Medical, Cyber-ja turvallisuus varoitukset Ohitetut
Toistuvien perusteellisia tutkimuksia, pelkomme siitä tekno suunnitelmasta validoitu uudestaan ​​ja uudestaan. Maailman terveysjärjestön WHO: n International Agency for Cancer Research, IARC, totesi, että mikroaaltoja käyttämät taajuudet langattomien laitteiden, kuten "älykkäiden" metriä, ovat luokan 2 B, mahdollinen karsinogeeni, sillä on asbesti, arseeni ja bentseeniä. (Jos vertaisarviointiin perustuvat tutkimukset, joita ei saa harkita IARC oli sisällytetty monet riippumattomat tutkijat uskovat, että mikroaaltouuni taajuuksia olisi luokiteltava luokkaan 1 karsinogeeniksi.) Keksitkö toinen esimerkki, missä se on laillista pakottaa luokka 2 B karsinogeeniksi laite kiinni kotiisi?

American Academy of Environmental Medicine julkaisi kirjeen suoraan CPUC peräänkuulutetaan keskeyttämään välittömästi asennuksen metriä vedoten monet vertaisarviointiin perustuvat tutkimukset osoittavat biologisia vaikutuksia sykkivä mikroaaltotaajuuksilla.

Turvallisuus asiantuntijat jatkuvasti varoittaa kasvanut dramaattisesti haavoittuvuutta sähköverkkoon verkkorikollisten hyökkäysten takia langattomien "älykkäiden" metriä. James Woolsey, entinen päällikkö CIA on sanonut, että langattoman "älykkäitä" mittari tekniikat tekevät verkkoon tyhmä.

Tuhannet tulipalot on raportoitu, ja ainakin yksi Kalifornian ja yksi Nevadassa aiheuttama kuolema mittarin tulipaloja. Nämä ovat käsitellyt hyödyllisyys ilman oikeudenkäyntiä siirtokuntien kanssa gag tilauksia. Kanadan Saskatchewan apuohjelma toimitusjohtaja Robert Watson erosi häpeä, koska ottaa muistaa kaikkia metriä takia ihottuma tulipaloja. Plus nyt laitokset ovat hyötyy myyvät yksittäisistä ratepayers "yksityisiä tietoja ongelmitta metriä.

Kaikki tämä riski ja vielä tutkimuksia eri asianajajien yleensä, mukaan lukien Illinois ja tilintarkastajien yleisen Ontarion, Kanadan lainsäätäjä, ovat osoittaneet nämä metrin johtaa juurikaan mitään energiansäästöä eikä etuja ratepayers. Sen sijaan hinnat ovat nousseet.

Koska metrin jatkuvasti pomppia tuhansia tehokkaita mikroaaltouuni päästöjen välillä naapurimaiden metriä 24/7, (signaalit voivat kulkea 1 mile) yksittäistä opt out ei poista haitallisia päästöjä. Useiden pankkien metriä asuntoja ja osakehuoneistojen tuottaa todella tappava määriä säteilyä; Siksi, yhteisön laajuista jättäytyä on ainoa ratkaisu.

Vaikka toteamalla "älykkään" kantaverkon etenee että terveyskysymykset olisi käsiteltävä opt-out menettely, Peevey ja CPUC Tuomari ei mahdollistanut terveystiedot, jotka on toimitettava kaikille. He väittivät, että koska meillä ei ollut esittänyt mitään vakuuttavia tietoja ne määräytyvät ei ollut terveysvaikutuksia!

Peevey sanoo, "yhteisön laajuinen opt-out ovat" epädemokraattisia! ''
Valitettavasti 4 joulukuu CPUC kokouksessa, komissaarit keskustelivat ehdotetut päätökset ja hylännyt mahdollistaa yhteisöjä jättäytyä pois ja vaatia näitä kieltäytyä älykkäitä mittari maksaa etuoikeus ei ole yhtä. Mr. Peevey todella pilkattiin kuin "epädemokraattinen" yhteisöjä, jotka äänestivät yhteisön laaja jättäytyä pois.

Vaikka se on edelleen mahdollista jättäytyä pois, joudut maksamaan 75 dollaria maksu etukäteen, ja sitten 10 dollaria ylimääräistä kuukaudessa; pienituloiset CARE ratepayers maksaa 10 dollaria etukäteen ja 5 dollaria kuukaudessa, hinnoittelu se kantaman monille köyhille.

Tule ja ilmaista Your Outrage ...
Kehotamme kaikkia raivoissaan tämä epäoikeudenmukaisuus ja tahallisesta välittämättä ihmisten kirjelmän puolesta niiden terveyden, turvallisuuden ja yksityisyyden olevan joulukuun 18 neuvotteluhuonetta vaatimaan yhteisöön opt out ja maksuja ei peritä. 08:30, California Public Utilities komissio, Van Ness klo McAllister, San Francisco.

Olemme ehkä menettänyt tällä kierroksella, mutta tämä selvästi laitonta loukkaavat ihmisten oikeutta terveyteen ja turvallisuuteen sekä oikeutta luottamushenkilöiden kaupungeissa ja maakunnissa suojella ainesosia, haastetaan oikeudessa. [ Lataa PDF kopio tämän artikkelin täällä. ]

==================

Mary Beth Brangan ja Jim heddle ovat Co-johtajat EON, Ecological Options Network. Ne ovat palkittu elokuvantekijät Public Exposure: DNA, demokratia ja langattoman vallankumouksen ja monet muut sosiaaliset ja ympäristöön kysymys dokumentteja tuotettu viimeisten kahden vuosikymmenen aikana, jotka on lähetetty ja kiersi kansallisesti ja kansainvälisesti; esitettiin kongressissa, YK, PBS, ABC, CNN, kaapeli; ja käytetty parlamenteissa, yliopistoissa, kirjastoissa ja kansalaisjärjestöjen ja kansalaisjärjestöjen maailmanlaajuisesti. Asukkaat Bolinas, he järjestävät, kouluttaa ja tuottaa media tukevat ihmisiä selviytymään nykyisestä selviytymisen haasteita. www.eon3.net; YouTube.com/eon3; EON3emfblog.net

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Let's tell the CPUC: “ It's not 'smart' to defy the will of the people.”

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

What the CPUC's Opt-Out Decision Ignores. Cartoon: J Heddle - EON

By James Heddle

Not Listening
Four years of informed, angry, pleading public testimony on a virtually bi-weekly basis telling them of the personal health, public safety, privacy violation and national cyber- and energy-security threats posed by the forced saturation deployment of wireless so-called 'smart' meters failed to persuade the five unelected, political appointees that perch on the dais at the California Public Utility Commission (CPUC).

None of these urgent public health, safety, privacy, and security concerns have been considered in the Commission 'Proceeding' dealing with the question of whether-or-not individuals, apartment complexes, communities and municipalities could choose to 'opt-out' of the coordinated government/industry wireless 'smart' meter roll-out push being simultaneously implemented in many countries around the world.

On Thursday, Dec. 18th, the Commissioners are expected to vote for a decision stunningly symptomatic of the current state of democratic public process in America: Screw the Public Will. Discounting all legitimate public concerns, the ruling will allow individual households to 'opt-out' for an initial penalty fee and an extortionate monthly payment.

But no collective opt-outs will be allowed – meaning all neighborhoods will be drenched 24/7 in inescapable electro-magnetic soup. No place to hide.

So much for democratic process and 'consumer choice.' So much for health, safety, privacy and security.

Down from Davos
The whole corporately-driven wireless 'smart' meter roll-out craze on the part of gas, power and water utilities world-wide can be traced back to the government-corporate conclave known as the World Economic Forum which meets annually in the swank Swiss resort town of Davos.

Conceived in the conference rooms, cocktail lounges and dining halls of snowy Davos and codified into technical papers, budget spread sheets, strategic planning documents and public relations scenarios by corporate and government staffers, the scheme was sold to gullible officials and publics as a necessary response to climate change.

The global 'smart' meter roll-out – just a step toward the ultimately envisioned 'internet of things' in which a whole new generation of 'smart' wireless appliances from juicers to air conditioners to vibrators will communicate with each other in a kind of automated global brain – would give consumers more awareness of and control over their energy usage and allow the integration of 'intermittent' renewable energy sources like wind and solar into the national energy grid. That's how the sales-pitch went. None if it has proven true.

But Obama Administration bought the hype, drank the 'smart grid' cool aid and shoveled billions of big federal bucks into the pipeline to support it.

Here in California, CPUC President Michael Peevey slurped the smart meter cool aid and made it his business to impose 'smart meter madness' on the entire population of California.

That's how it comes to pass that next Thurs. – as Mike Peevey ends his CPUC career and rides off under a lowering cloud of corruption investigations – the Commission will mark his passing by voting into place his legacy – an essentially criminal act which will put at risk the health, privacy, safety and security of the state's entire population. Hellofa job, Mike!

Please join many other outraged ratepayers and public citizens at the CPUC 8:30 AM, next Thursday 505 Van Ness Avenue and let the Commissioners know that this illegitimate decision defying the public will cannot stand. It is the end of a flawed CPUC Proceeding, but only the beginning of public opposition that will ultimately roll back what will come to be seen as one of the most harebrained and disastrous technocratic decisions in the history of California. [ Download PDF version here. ]

James Heddle co-directs EON – The Ecological Options Network. EON has been an official intervenor in the CPUC Opt-Out Proceeding. Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org
===========


If you like EON's work, you can support it, whatever your budget level, here.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Mitä me haluamme? WISE GRID! When do we want it? NYT!

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Not very 'smart.' The California Public Utilities Commission (CPUC) proposed decision on 'Smart' Meter Opt-Outs will be voted on Dec. 18, 2014. It ignores vital issues and defies the public will. Cartoon by James Heddle

What we want:
• Informed democratic choice, not top-down, technocratic dictates
• Individual no-cost opt-out
• Building-wide no-cost opt-out
• Community-wide, no-cost opt-out
• Cancelation and roll-back of the SM roll-out and the whole 'smart grid' scheme/scam
• Investment in a decentralized “wise grid” based on small-scale distributed generation facilities based on renewable energy sources and managed by publically owned and publically accountable entities.

What's wrong with the 'smart grid' agenda:
• Its top-down, corporate profit-driven, imposed without public discussion or investigation of all its multiple areas of impact: human and biological health effects; turvallisuus; vulnerability to hacking and malicious manipulation; privacy -personal data collection for marketing and surveillance purposes; economic and energy saving effectiveness; basic functionality.

• It's based on an obsolete business model, ie, the private investor-owned utility (IOU) operating centralized, large-scale generating facilities supplying a large designated monopoly region with energy from polluting, non-renewable, toxic sources – coal, gas and nuclear reactors.

What's wrong with Wireless 'Smart'Meters::
• They do not function as advertised either technologically or economically.
• They are a danger to human and biological health as well as to safety, privacy and grid security and stability.

What's wrong with the Opt-Out proceeding and Proposed Decisions:
• They violate California state law and the CPUC's own codes and regulations.
• They fail to address fundamental issues of consumer protection, property rights, human health, public safety, science-based, democratic decision-making and due process.

What's wrong with the CPUC:
• It is corporately captured, corrupt and inimical to the public interest.

What's wrong with PG&E:
• A long history of criminal behavior against the public interest
• Under multiple federal indictments
• Demonstrably incompetent

Download PDF here.
===========
Eon3EMFblog.net On FaceBook: EON – the Ecological Options Network On Twitter: EonNewsNet

For more: EMFsafetyNetwork.org StopSmartMeters.org

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Comments Off Lähetetty Uncategorized | Comments Off

Tuleeko CPUC OK Smart Meter poisjäämisen "Protection maila?"

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Pay Up tai Me Break Your kneecaps!
Disproving the old adage that 'two heads are better than one,' neither of the CPUC's 'smart meter' opt-out Proposed Decisions by Administrative Law Judge Amy Yip-Kikugawa and out-going President Michael Peevey deal with the key human health, safety, privacy or hacking insecurity issues our movement has been trying unsuccessfully to bring to their attention for years.

What's the Difference?
Jos kaasu apuohjelma ilmoitti, että se piti pumpata myrkkyä kaasun jokaiseen kotiin lähistöltä, tai vesiyhtiö uhkasi laittaa myrkkyä yhteisön vesihuolto, ellei asiakas maksoi heitä ei kuukausittain, se olisi selvästi aivan mihin gangsteria tapana kutsua "nukkumapaikka." You pay the collection goons when they come by and they agree not to wreck your business or break your kneecaps with a baseball bat.

Miten on, että vanha "suoja maila" huijaus erilainen kuin joutua maksamaan ei ole myrkyllinen langaton mittari asennettuna kotiisi?

Yet that's just what either of these Proposed Decisions will do if approved by a vote of the Commissioners, perhaps as early as next month.

EON Kommentit CPUC poisjäämisen Päätökset
Koska välissä "osapuolen tässä menettelyssä, EON jätti huomautuksensa ehdotetuista päätöksistä viime tiistaina. You can download a PDF of our filing here.

Links to the Proposed Decisions are here:
ALJ Amy Yip-Kikugawa's Proposed Decision
Michael Peevey n Alternate Päätösehdotus

Kannattaa ehkä kertoa heille, mitä ajattelet in e-mail: ALJ Yip-Kikugawa ja komissaari Peevey n neuvonantajana Manisha Lakhanpal .

Voit myös ajamaan komissaarien: Mike Florio 415-703-1840 / Katariinan Sandoval 415-703-2593 / puheenjohtaja Michael Peevey 415-703-3703 / Carla Peterman 415- 703-1407 / Michael Picker 415- 703-2444

Ole hyvä ja aikovat osallistua on torstai, 18 joulukuu 2014 klo 9 505 Van Ness Ave, San Francisco. Se tulee olemaan presidentin Peevey viimeinen päivä komissiolle.


===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

Ding Dong, Peevey n Gone - kuka korvaa Hänet?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Former CPUC staffer Dan Berman, co-author of "Who Owns the Sun?" speaks at an Oct. 2, 2014 press conference on the CPUC steps. Photo: EON

[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

EON's Mary Beth Brangan addresses the Commission, calling for reform. EON kuva

A Call for Reform
EON's Co-Director had this to say to the Commissioners during the public comments of the Oct. 2, 2014 CPUC meeting: [ Click here for video . ]

Having just returned from the NY People's Climate Convergence, I'm freshly aware that at this crucial time when we have just a few decades to avert the worst of the catastrophic effects of climate change, how the CPUC regulates monopoly utilities is increasingly critical.

That's why the pattern of corruption we've witnessed is even more disastrous.

From collusion with PG&E regarding the horrendous disaster in San Bruno; to colluding with PG&E regarding spying on ratepayers objecting to forced installation of harmful 'smart' meters; to colluding with Southern California Edison over who pays for their terrible management of San Onofre nuclear reactors; the pattern of corruption is clear.

But I was still shocked when I was told by a reliable source, a former CPUC President, that as my dear friend and colleague, Barbara George was dying, her intervenor compensation was deliberately withheld, though people at the Commission knew she needed the money for her cancer treatment.

After friends and lawmakers intervened, a check was finally released but Barbara died before it came.

Today I stand with both the dismayed public and your own CPUC staffers who are calling for a Commission they can be proud to work for.

Corruption and climate crisis, aging nuclear reactors, hazardous wireless meters and natural gas pipelines don't mix.

San Francisco, Oct. 2, 2014 - President Peevey and CPUC Commissioners listen to a string of public comments calling for Peevey's ouster. A week later he resigned. EON photo.

Peevey's Gone – Who Will Replace Him?

By James Heddle – EON, the Ecological Options Network (Updated)
[ Portions of this blog appear as "Who will replace Michael Peevey on the CPUC?" on the SF Gate Opinion Page . ]

'You can't fire me, I quit!'
Clean energy, nuclear free and stop-smart-meter activists won't have Michael Peevey to kick around any more. The beleaguered, utility-friendly CPUC President
resigned Thursday in what the LA Times called a 'pre-emptive' move to avoid non-reappointment at the end of his expiring term in December. Peevey threw in the towel just one week after angry citizens held a press conference on the CPUC steps and packed a boisterous Commission meeting to demand his ouster. [ See videos below ]

“Mr. Peevey, you're a putz. You're cozy in bed with PG&E. So we're pink slipping you.” Those were the words of Code Pink activist Cynthia Papermaster as she disrupted the opening of the Oct. 2 public comments period and was escorted out by security personnel.

Peevey's own hasty exit came after weeks of controversy following disclosures of too 'cozy' e-mail exchanges between him and other CPUC representatives and Pacific Gas & Electric officials in connection with the San Bruno gas disaster. The obvious implication in the public mind is that that cozy relationship obtains on other issues and with other utilities, and has become the normal MO of the Commission. Even the Commission employees threatened rebellion at a recent staff meeting, tired of 'being ashamed' of working for such a compromised agency.

Photo: EON

“Twelve years as President is [sic] enough.”
Peevey's statement in the brief Commission press release announcing that he would not “seek reappointment” carried an irony in many eyes. Those twelve years spanned the era of deregulation and privatization and were certainly 'enough' for the CPUC to become what many regard as the poster child for regulatory capture. Too friendly relations between regulators and regulatees, (ie, investor-owned, for-profit, monopoly utilities, aptly called IOUs) seems to be the norm from the local to the national and even to the global these days – note the International Atomic Energy Agency's (IAEA) flaccid response to the Fukushima nuclear disaster.

But the CPUC's stance toward both Southern California Edson's bungling at it's now-shutdown San Onofre nuclear plant between LA and San Diego and PG&E's performance in relation to wireless smart meter rollout, San Bruno gas line maintenance, and management of it's Diablo Canyon nuclear plant north of Santa Barbara, strikes many observers as especially egregious. Peevey's twelve-year tenure leaves behind a 'culture of conviviality' between the Commission and the corporations that puts both the public interest and public safety at risk.

Can that culture be reformed by changes at the top? Or does the very model of a governor-appointed, rather than a publicly-elected Commission need to be seriously considered? With sweeping structural reform unlikely, attention will now focus on who Governor Jerry Brown will appoint as the next CPUC president. ( Peevey will still be voting on CPUC decisions until the end of the year; plenty of time to do more mischief. )

Who's Next?
Two names already being suggested by progressives are former California Energy Commission Executive Director, attorney John Geesman, and former federal Nuclear Regulatory Commission Chairman Gregory Jaczko.

You can bet the utilities have their favorite candidates, too. Given the fact that Brown has two former PG&E VPs in his inner circle [ Nancy McFadden, his Executive Secretary - who ran the company's Prop 16 campaign to block community choice energy projects - and Dana Williamson, his Cabinet Secretary ], the likelihood of a major shift in leadership at the CPUC seems slight. But you never know. Public outrage and pressure has brought us this far. Now is the time to organize, agitate, advocate and push hard for the changes we want.

Some YouTube subscriber feedback thus far on the public comments:

SIGRUNN9
Well done Ladies and Gentlemen! Bravo, you inspire me to start getting out there and stating “I am mad as hell and I am not going to take it any more!”

jeansprettypups
Excellent I stand with these people, and I want to see all nuclear plants shut down as well of all nuclear waste taken care of period

Reverend Galileo
The east coast hasn't caught on yet, come on people, we must share this.

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti

EON Nuclear News Update - 14 heinäkuu -posti Carbon Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

This former Fukushima resident has learned from experience. Photo courtesy Umi Hagitani

James Heddle, Umi Hagitani and Harvey Wasserman on KWMR's Post Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context – Information is Empowerment – we need to know about these things in order to engage and do something about them. They form the overarching context for this report.
• Global Climate change – 6th Great Extinction of species
• Chemical / electromatnetic / radioactive pollution of the planetary biosphere
• Impending collapse of the war-based, free market economic system on track to destroy its host planet
• US/NATO 'full spectrum dominance' first-strike military posture re earth's remaining resources
• The nuclear energy / 'waste' / weapons connection

Japan Update
Women of Fukushima — EON correspondent Umi Hagitani
For more on this story: Kazue Morisono & Saeko Uno: “Women of Fukushima against Nuclear Power”

Regional Updates
US Update
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR bill 2145 — utilities' attempt to kill community choice energy
Hanford — Fukushima-on-the-Columbia
WIPP — new releases, still no certainty re:cause, back-up of waste program
EPA proposal to raise 'safety' standards 350x — “good for profits and health”
Nuclear 'Posture' Review — first strike doctrine, 'Life Extension Program', new nuke sub fleet
Reactors as 'terrorist weapons in place' — case of Ukraine

Harvey Wasserman on Nuclear History

Nuclear energy/waste/weapons connection
A 1951 study undertaken by the AEC concluded that commercial nuclear reactors would not be economically feasible if they were used solely to produce electricity; they would be, however, if they also produced plutonium which could be sold.

The 1952 Annual Report for Commonwealth Edison is instructive on this point:
By “dual-purpose” we mean that the plants would be primarily for the production of power but would also would produce plutonium for military purposes as a by-product. In our judgment, these plants…would be justified from an economic standpoint only if a substantial value were assigned to the plutonium produced.”

In a document from the Los Alamos National Laboratory dated August, 1981, is this statement:
“There is no technical demarcation between the military and civilian reactor and there never was one. What has persisted over the decades is just the misconception that such a linkage does not exist.” Those guys ought to know.

Uranium In/Plutonium Out Deal
What finally got the private utilities interested in nuclear energy for electricity was that the government agreed to supply them with the uranium to power their reactors in return for the resulting plutonium.
Nuclear energy production MEANS nuclear weapons proliferation. For more see this .
Anyone who says they want nuclear power is essentially saying they favor nuclear weapons proliferation. Can't have one without the other.
And it is vital to remember, any nuclear plant IS a potential nuclear weapon-in-place for terrorists.

Nuclear Irony
As the US and 'partners' negotiate with Iran over how many centrifuges Iran can have, Turkey has just announced plans to build up to 12 new nuclear reactors on it's Mediteranian and Black Sea coasts with Russian, French and Japanese support. What's wrong with THIS picture? Turkey's nuclear projects to exceed $70 billion

What a 'Limited Nuclear War' Would Do to the Planet

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Lähetetty Uncategorized | Jätä kommentti