Will CPUC OK Smart Meter opt-out-Protection Racket? "

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Maksaa tai Me Break Your kneecaps!
Vääräksi vanha sanonta, että "kaksi päätä on parempi kuin yksi," kumpikaan CPUC n "älykkään mittarin opt-out Ehdotettu päätökset hallinto-oikeuden tuomari Amy Yip-Kikugawa ja lähtevien puheenjohtaja Michael Peevey käsitellä avain ihmisten terveyden, turvallisuuden yksityisyyttä tai hakkerointi turvattomuutta antaa meidän liike on yrittänyt tuloksetta saada heidän huomionsa vuosia.

Mitä eroa?
Jos kaasu apuohjelma ilmoitti aikoi pumpata myrkkykaasun jokaiseen kotiin lähistöltä, tai vesilaitoksen uhkasi laittaa myrkkyä yhteisön vesihuolto, ellei asiakkaat maksoivat heille eikä kuukausittain, se olisi selvästi aivan kuten mitä gangsteria tapana kutsua "nukkumapaikka." Maksat kokoelma goons kun he tulevat mukaan ja ne sopivat ei tuhota yrityksesi tai rikkoa kneecaps pesäpallomailalla.

Miten on, että vanha "suoja maila" huijaus eri kuin joutua maksamaan ei ole myrkyllinen langaton mittari asennettu kotiisi?

Silti se on vain mitä kumpaakaan päätösehdotukset aikoo tehdä, jos hyväksyvät äänestyksessä komission, ehkä jo ensi kuussa.

EON Kommentit CPUC poisjäämisen päätökset
Koska välissä "puolueen" tässä menettelyssä, EON jätti huomautuksensa ehdotetuista päätöksistä viime tiistaina. Voit ladata PDF meidän arkistointi täällä.

Linkit päätösehdotukset ovat tässä:
ALJ Amy Yip-Kikugawa ehdottamaa päätöstä
Michael Peevey n Alternate Päätösehdotus

Kannattaa ehkä kertoa heille, mitä ajatella e-mail: ALJ Yip-Kikugawa ja komissaari Peevey neuvonantajana Manisha Lakhanpal .

Voit myös lobata komissaarit: Mike Florio 415-703-1840 / Katariinan Sandoval 415-703-2593 / puheenjohtaja Michael Peevey 415-703-3703 / Carla Peterman 415- 703-1407 / Michael Picker 415- 703-2444

Ole hyvä ja aiot osallistua on torstai, 18 joulukuu 2014, 9 am 505 Van Ness Ave, San Francisco. Se tulee presidentti Peevey viimeinen päivä komissiolle.


===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Ding Dong, Peevey Gone - kuka korvaa häntä?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Entinen CPUC työntekijä Dan Berman, mukana kirjoittamassa "Kuka omistaa Sun?" puhuu 02 lokakuu 2014 tiedotustilaisuuden CPUC vaiheet. Kuva: EON

[Osa tämän blogin näkyvät "Kuka korvaa Michael Peevey päälle CPUC?" SF Gate Lausunto Page . ]

EON: n Mary Beth Brangan käsitellään komission, vaativat uudistamista. EON kuva

Soita Reform
EON: n Co-johtaja oli tämä sanoa komissaarien aikana yleisön kommentit 02 lokakuu 2014 CPUC kokous: [Klikkaa tästä video .]

Ottaa juuri palannut NY Kansan Climate lähentyminen, olen juuri tietää, että tällä ratkaisevalla hetkellä, kun meillä on vain muutama vuosikymmen välttää pahimmat katastrofaalinen ilmastonmuutoksen vaikutukset, miten CPUC säätelee monopoli apuohjelmat on yhä kriittinen.

Siksi malli korruption olemme nähneet on vieläkin surkea.

Vuodesta salaiseen PG & E koskien kauhistuttava onnettomuus San Bruno; on myötämielinen PG & E koskien vakoilee ratepayers vastustaa pakko asennus haitallinen "älykkäiden" metriä; on myötämielinen Southern California Edison kuka maksaa heidän kauhea hallintaan San Onofre ydinreaktorien; rakenteessa korruptio on selvä.

Mutta olin silti järkyttynyt kun olin kertonut luotettava lähde, entinen CPUC puhemies, että rakas ystäväni ja kollegani, Barbara George oli kuolemaisillaan, hänen intervenor korvauksia tahallisesti jättänyt, vaikka ihmiset komissio tiesi hän tarvitsi rahaa hänen syövän hoitoon.

Kun ystävät ja lainsäätäjät puuttui, tarkistus julkaistiin lopulta mutta Barbara kuoli ennen kuin se tuli.

Tänään seison sekä tyrmistynyt julkinen ja oma CPUC henkilökunta, jotka vaativat komission he voivat olla ylpeitä töihin.

Korruptio ja ilmastokriisi, ikääntyminen ydinreaktorit, vaarallisten langaton metriä ja maakaasuputkien eivät sekoitu.

San Francisco, 02 lokakuu 2014 - presidentti Peevey ja CPUC komissaarien kuunnella merkkijono julkisia kommentteja vaativat Peevey ouster. Viikkoa myöhemmin hän erosi. EON valokuva.

Peevey Gone - kuka korvaa häntä?

James heddle - EON, Ekologinen Valinnat Network (Päivitetty)
[Osa tämän blogin näkyvät "Kuka korvaa Michael Peevey päälle CPUC?" SF Gate Lausunto Page . ]

"Et voi ampua minua, lopetin!"
Puhdas energia, ydinvoima ilmainen ja stop-smart-metrinen aktivistit ei ole Michael Peevey potkia noin enää. Kiusannut, hyödyllisyys sopiva CPUC presidentti
erosi torstaina mitä LA Times kutsui etuoikeudesta "siten vältetään ei-uudelleennimitystä lopussa hänen päättyvän ajan joulukuussa. Peevey heitti pyyhkeen vain viikon kuluttua vihainen kansalaisten piti lehdistötilaisuuden CPUC vaiheet ja pakattu riehakas komission kokouksessa vaatia hänen ouster. [Katso videot alla]

"Mr. Peevey, olet Putz. Olet kodikas sängyssä PG & E. Joten olemme vaaleanpunainen liukumassa sinua. "Ne olivat sanoja Code Pink aktivisti Cynthia Papermaster koska hän häiritsi avaaminen lokakuu 2 yleiseen kommentit ajan ja saatettiin ulos turvahenkilöstö.

Peevey oma hätäisiä exit tuli sen jälkeen viikon kiista seuraavat tiedot liian "kodikas" e-mail vaihtoa hänet ja muut CPUC edustajia ja Pacific Gas & Electric virkamiesten yhteydessä San Bruno kaasu katastrofi. Ilmeinen seuraus yleisön mielessä on, että läheisistä suhteista saa muita asioita ja muita apuohjelmia, ja on tullut normaali MO komission. Jopa komissio työntekijää uhkasi kapina äskettäisessä henkilökunnan kokouksessa, väsynyt "häpeää" työskentelystä tällaisen vaarantunut virasto.

Kuva: EON

"Kaksitoista vuotta presidenttinä on [sic] tarpeeksi."
Peevey lausunnosta lyhyesti komission lehdistötiedotteen, että hän ei "etsimään uutta toimeksiantoa" suorittaa ironiaa monien mielestä. Nämä kaksitoista vuotta kestänyt aikakausi sääntelyn purkamisen ja yksityistämisen ja olivat varmasti "tarpeeksi" varten CPUC tulla mitä monet pitävät juliste lapsen sääntely joutuu. Liian ystävällisiä suhteita sääntelyviranomaisten ja regulatees, (eli sijoittajaomisteinen, voittoa tavoittelematon, monopoli apuohjelmia, osuvasti sanottu ious) näyttää olevan normi paikallisesta kansalliseen ja jopa maailmanlaajuisen näinä päivinä - huomaa Kansainvälinen atomienergiajärjestö (IAEA) veltto vastaus Fukushiman ydinonnettomuuden.

Mutta CPUC kantaa kohti sekä Etelä-Kalifornian Edson n hutilointia sitä on nyt sammutus San Onofre ydinvoimala välillä LA ja San Diego ja PG & E: n suorituskyky suhteessa etäluettavan mittarin käyttöönoton, San Bruno kaasuputki ylläpitoa ja hallintaa sekä sen Diablo Canyon ydinvoimala pohjoiseen Santa Barbara, iskee monet tarkkailijat erityisen räikeitä. Peevey n kahdentoista vuoden hallintaoikeus jättää jälkeensä "kulttuuria rattoisuus" komission ja yritykset, jotka saattaa sekä yleisen edun ja kansalaisten turvallisuuden.

Voi että kulttuuri uudistetaan muutoksia huipulla? Vai hyvin malli kuvernööri varustettuja sijaan julkisesti valittiin komission on pohdittava vakavasti? Kauaskantoiset rakenneuudistukset epätodennäköistä, huomio keskittyy nyt kuka kuvernööri Jerry Brown nimeää seuraavaksi CPUC presidentti. (Peevey silti äänestää CPUC päätöksistä loppuun mennessä; runsaasti aikaa tehdä enemmän pahaa.)

Kuka seuraavaksi?
Kaksi nimeä jo ehdotti progressiiviset ovat entisiä California Energy Commission pääjohtaja, asianajaja John Geesman, ja entinen liittovaltion Nuclear Regulatory Commission puheenjohtaja Gregory Jaczko.

Voit panostaa apuohjelmia on heidän suosikki ehdokkaita, too. Koska Brown on kaksi entisen PG & E VPS hänen lähipiiriin [Nancy McFadden, hänen pääsihteeri - joka juoksi yhtiön Prop 16 kampanjaa estää yhteisön valinta energian hankkeisiin - ja Dana Williamson, hänen hallituksen sihteeri], todennäköisyys suuri muutos johtajuutta CPUC tuntuu hieman. Mutta eihän sitä koskaan tiedä. Julkinen skandaali ja paine on tuonut meidät tähän asti. Nyt on aika järjestää, heiluttele, puolestapuhuja ja ajaa kovaa, jotta muutokset haluamme.

Jotkut YouTube tilaaja palaute on toistaiseksi julkisia kommentteja:

SIGRUNN9
Hienoa Hyvät naiset ja herrat! Bravo, voit innostaa minua alkaa saada siellä ja jossa "Minä olen hullu kuin helvetti ja en aio ottaa sitä enää!"

jeansprettypups
Erinomainen Seison näiden ihmisten kanssa, ja haluan nähdä kaikki ydinvoimalat suljetaan sekä kaikki ydinjäte hoidettu ajan

Reverend Galileo
Itärannikolla ei ole kiinni vielä, tule ihmisiä, meidän pitää jakaa tätä.

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

EON Nuclear News Update - 14 heinäkuu -posti Carbon Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Tämä entinen Fukushima asukas on oppinut kokemuksesta. Kuva: Umi Hagitani

James heddle, Umi Hagitani ja Harvey Wasserman on KWMR Posti Carbon Radio
Hosted by Bing Gong

Context - Tietoa on Empowerment - meidän täytyy tietää nämä asiat, jotta harjoittaa ja tehdä niille jotain. Ne muodostavat kattavan yhteydessä tämän mietinnön.
• Globaali ilmastonmuutos - 6th Suuri Extinction lajien
• Kemiallinen / electromatnetic / radioaktiivista saastumista planeetan biosfäärin
• uhkaavat romahtaa sodan perustuvan, vapaa markkinatalousjärjestelmä raiteilleen tuhoamaan sen isäntä planeetta
• USA / NATOn koko kirjon määräävä asema "ensi-lakko sotilaallinen ryhti uudelleen maapallon jäljellä resurssit
• Ydinenergian / "jäte" / aseita yhteys

Japani Päivitä
Naiset Fukushima - EON kirjeenvaihtaja Umi Hagitani
Saat tämän tarinan: Kazue Morisono & Saeko Uno: "Naiset Fukushiman ydinvoimaa vastaan"

Alueelliset päivitykset
Yhdysvaltain Päivitä
San Onofre
Diablo Canyon
CA CCR bill 2145 - apuohjelmia "yrittää tappaa yhteisölle valinta energia
Hanford - Fukushima-on-the-Columbia
WIPP - uudet julkaisut, vielä ei varmuutta re: syy, back-up jätteen ohjelman
EPA ehdotusta nostaa "turvallisuuteen" standardit 350 x - "hyvää voittoa ja terveys"
Nuclear "Ryhti" Review - ensimmäinen lakko opin, "Life Extension Program", uusi Nuke sub laivaston
Reaktoreiden "terrori aseita paikka" - Ukrainan tapauksessa

Harvey Wasserman on Nuclear Historia

Ydinenergia / jäte / aseita yhteys
1951 teettämä tutkimus AEC päätteli, että kaupalliset ydinreaktorit ei olisi taloudellisesti toteutettavissa, jos niitä käytetään yksinomaan sähkön tuottamiseen; he olisivat, mutta jos ne tuotetaan myös plutoniumia, joka voitaisiin myydä.

1952 vuosikertomus Commonwealth Edison on opettavainen tässä kohdassa:
By "dual-purpose" tarkoitamme, että kasvit olisivat ensisijaisesti tuotanto valtaa, mutta myös tuottaisivat plutoniumia sotilaallisiin tarkoituksiin kuin sivutuotteena. Mielestämme nämä kasvit ... olisi perusteltua taloudelliselta kannalta vain, jos huomattava arvo jaettiin plutoniumin tuotettu. "

Vuonna asiakirja Los Alamos päivätty elokuussa 1981, on tämä lausunto:
"Ei ole mitään teknistä rajanveto sotilas- ja siviilihenkilöstön reaktorin ja siellä ei ole koskaan ollut yksi. Mikä on jatkunut yli vuosikymmenen ajan on vain väärinkäsitys, että tällainen yhteys ei ole olemassa. "Ne kaverit pitäisi tietää.

Uraani / plutonium Out Deal
Mitä vihdoin yksityiset laitokset kiinnostunut ydinvoiman sähkön oli, että hallitus lupasi toimittaa heille uraania valtaan reaktoreiden vastineeksi tuloksena plutoniumia.
Ydinenergia tuotantovälineet ydinaseiden leviämisen. Saat nähdä tämä .
Jokainen, joka sanoo, että he haluavat ydinvoimalan lähinnä sanomalla ne suosivat ydinaseiden leviämisen. Ei voi olla ilman toista.
Ja se on tärkeää muistaa, mitä tahansa ydinvoimala on mahdollinen ydinase-in-paikka terroristeille.

Nuclear Ironia
Koska Yhdysvaltain ja "kumppanit" neuvotella Iranin kanssa, kuinka monta lingot Iran voi olla, Turkki on juuri ilmoittanut suunnitelmistaan ​​rakentaa jopa 12 uutta ydinvoimalaa se on Mediteranian ja Mustanmeren rannikoilla Venäjän, Ranskan ja Japanin tukea. Mitä vikaa tässä kuvassa? Turkin ydinhankkeisiin ylittää 70 miljardia dollari

Mikä "Limited Nuclear War" tekisivät Planet

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

TOSI GRID - Siirtyminen "Smart" Wise - päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon


Tämä viesti kannustaa voit tarkistaa maamerkki raportin " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle, julkaissut National Institute for Science, Law ja Public Policy - ja allekirjoittamaan osallistua High ( ?) Tie True Smart Grid, Commonwealth Club of San Francisco ohjelman suunniteltu 28 tammikuu, päivin viisitoista.

Jotta voidaan luoda joustava ja kestävä tulevaisuus on välttämätöntä tutkia paras vaihtoehto sähköntuotannon ja jakelun muotoja. Nykyinen sähköjärjestelmä on lähde paljon sairaus, saastuminen, epäoikeudenmukaisuus ja epävakaus tässä iässä ilmastonmuutoksen ja sään ääri. Meidän vanhentunut sähköverkko on uudelleen suunniteltu ja pian!

Tule tähän tärkeään paneeliin San Franciscon Commonwealth Club ja kuulla tämän erittäin toiveikas keskustelua. The panelists will outline a blueprint for a healthier, safer and smarter approach to both electricity generation and distribution in the United States—one that has all of our best interests, and the interests of planet Earth, at heart.


Panel Members (L to R) James Turner, Esq., Timothy D. Schoechle, PhD., Camilla RG Rees, MBA, Duncan Campbell, Esq., Dr. Karl Maret

In addition to Dr. Schoechle, others on the January 28th Commonwealth Club panel, moderated by Camilla Rees, MBA, include engineer and physician, Karl Maret, MD, of Aptos, CA; new energy visionary, and radio host, Duncan Campbell, Esq. of Boulder, CO, author of the white paper “New Energy for a New World”; and attorney Jim Turner, Esq, Partner of Swankin & Turner in Washington, DC, co-author of “Voice of the People: The Transpartisan Imperative in American Life” and Chairman of the National Institute for Science, Law & Public Policy.

Jim Turner is also a board member of EON. EON believes that this program will make an important contribution to informed public dialogue on creating a truly wise, sustainable and just energy future. We hope you can attend!

(hear interview with Dr. Schoechle and see media advisory and more info below)

Solar rooftops stretch to the horizon in Germany. This could be the microgrid future that Investor Owned Utilities (aptly termed IOUs) fear.

by James Heddle and Mary Beth Brangan

Getting to Wise
It's starting to look like yesterday's 'smart' is today's 'really stupid.'

The over-used term 'smart' – applied to everything from phones to drones, and everything in between – seems to be turning from a marketing advantage into a stark warning label .

Take the plans for a wirelessly-managed national system of energy networks – the so-called 'smart grid' – based on the country-wide blanket deployment of wireless so-called 'smart meters.

Our work, and that of many others, has shown that, not only would such a system vastly increase the damaging public health effects of electromagnetic radiation pollution, but it would permit granular surveillance of every household, and make not only each home, but the entire grid itself, vulnerable to malicious or terrorist hacking.

“A Really, Really Stupid Grid”

The Security Issue
No one would argue that the existing US energy grid – an aging, outmoded infrastructure increasingly insecure in the face of proliferating extreme weather events and escalating cyber attacks – does not need to be radically re-engineered. Even former CIA Director James Woolsey famously stated in a 2011 TV interview, “There is no one in charge of security for the grid…A so-called 'smart grid' that is as vulnerable as what we've got is not smart at all. It's a really, really stupid grid.”

The Surveillance Issue
Another, more recent, former CIA director agrees. The Daily Mail reports that, In the view of David Petraeus, “…web-connected gadgets will 'transform' the art of spying – allowing spies to monitor people automatically without planting bugs, breaking and entering or even donning a tuxedo to infiltrate a dinner party.”

'Transformational' is an overused word, but I do believe it properly applies to these technologies,' said Petraeus.

'Particularly to their effect on clandestine tradecraft. Items of interest will be located, identified, monitored, and remotely controlled through technologies such as radio-frequency identification, sensor networks, tiny embedded servers, and energy harvesters – all connected to the next-generation internet using abundant, low-cost, and high-power computing.'

An 'Internet of Things,' Bots, Algorithms, Corporations and… Big Brother

The Hacking Issue
The spy guys' views are borne out in the recent CNN report, Connected TVs, fridge help launch global cyberattack. It tells how wirelessly connected “smart” household appliances such as routers, televisions and at least one refrigerator, were recently used in a massive global cyber attack to launch malicious emails, spam and phishing.

Commenting on the CNN report, author and electro-magnetic pollution expert Blake Levitt had this to say: “Highly recommend that anyone buying new appliances/household electronics makes sure they are not 'smart' 2-way enabled with embedded antennas. If enough people refuse to buy them, perhaps this will begin to implode. Not only is the RF component dangerous but the appliances themselves are easily hacked. Until this recent hacking, it was thought that only the meters were vulnerable as potential portals into the entire grid. This entire approach needs to be completely re-thought and re-engineered.”

The 'Smart' Meter Issue
Dr. Timothy Schoechle, the author of Getting Smarter About the Smart Grid , has been engaged in development of electric utility meters, home automation systems, gateways, and energy management systems for over 25 years and sits on several international standards setting committees related to the smart grid and to home and building automation systems.

Schoechle calls the smart meters being rolled out across the US “a canard—a story or hoax based on specious claims about energy benefits….” He goes on to explain how state and local governments, and environmental organizations, have been misled about the purported benefits of 'smart' meters.
His paper addresses how 'smart' meter investments, using billions in stimulus funding, do not benefit ratepayers or support economic growth, but financially prop up unsustainable Investor-Owned-Utilities (IOUs), while postponing investment in genuine 'smart' technical solutions and the inevitable transition to a decentralized and democratized electricity system.

Dr. Karl Maret, engineer and MD, will be speaking on the Commonwealth Club panel. He
points out that since microwave emitting Smart Meters were installed as part of the Automated Metering Infrastructure (AMI) upgrade by utilities in California and elsewhere, numerous health complaints have been reported, especially by electrically hypersensitive individuals.

Dr. Maret's talk as part of the Commonwealth Club panel on the Smart Grid will address concerns of potential health challenges from electromagnetic fields in our current increasingly wireless society and how Smart Meters are adding an additional layer of non-thermal electromagnetic environmental exposure that hasn't been studied prior their deployment. This may have important long-term health implications for our society.

In her article WHO KNEW? – The Wireless Smart Meter Meltdown , electro-magnetic pollution protection consultant Cindy Sage puts it this way,

… [snip] The smart meter program is widely seen as a spying, snooping, expensive, potentially hazardous, involuntary and entirely unnecessary burden for which energy conservation is a mirage. [snip]
….. It is really quite stunning how a single failed corporate/governmental strategy could backfire so rapidly and so completely.”

A Dying Business Model – So-oo 20th Century!
Currently the US grid is one of the lowest-rated national energy grids among all industrialized countries. But there are increasing signs that the whole business design of the system – dominated as it is by giant centralized and politically powerful monopoly investor-owned utilities (IOUs) – is itself out-dated.

The 'Smart' meter network craze is standing revealed as one of the last big mistakes of a dying centralized business model.

Writes Schoechle,

“The 100 year-old monopoly utility business model contains inherent conflicts and is de- incentivized from taking the necessary steps toward renewable energy and sustainability. Regulated utilities sell electricity as a commodity at profitable regulated rates and, more importantly, can charge back their capital assets to ratepayers at a guaranteed 10-13% annual rate of return. Thus they have no incentive to sell less electricity, yet a strong incentive to build excessive and inappropriate infrastructure (eg, generation, transmission, meter networks, etc.).”

Schoechle points out that billions of dollars of smart utility meters are being installed across America that are unable to integrate with, or enable, the smart grid of the future on which US energy sustainability depends in his landmark report “Getting Smarter About the Smart Grid,” published by the National Institute for Science, Law and Public Policy. The meter network has been called a colossal waste of taxpayer and ratepayer dollars by critics, who argue that the new meters and networks do not improve energy efficiency, enhance energy management, help balance supply and demand, or facilitate the integration of renewable sources.

[ See Schoechle's review of Power Struggle: The Hundred-Year War over Electricity .By Richard Rudolph and Scott Ridley here and his paper "Modular power manager and gateway: an approach to home-to-grid energy management and demand response" here .

"On käynyt yhä selvemmäksi, että perusrakenteeksi nykypäivän sähköverkko, joka perustuu ajatukseen ylhäältä alas radial siirtoverkon nojautui yksisuuntainen energiaa virtaa suuria keskitettyjä voimalaitosten, on vanhentunut." Se tietoon lausunnon energia konsultti Peter Asmus.

Kirjoittaminen Forbes , Business Energia ja muita julkaisuja, Asmus, vanhempi energia tutkija ja kirjailija , osakkeet hänen tulokseen, että tulevaisuudessa verkkoon suunnittelu perustuu hajautettuun energiantuotantoon (°), joka perustuu pienimuotoiseen uusiutuvien järjestettävä paikallinen "mikroverkkoja ", joka voi joko sisällytettävä tai" islanded "pois suurempien listajärjestelmästä. Sanoo Asmus "Jos todellakin sähköverkkoon alkaa muistuttaa internetin takia leviämisen DEG sitten aggregaatiota alustoja, kuten microgrid, tulee elintärkeää."

Sillä toinen mielenkiintoinen keskustelu "viisas" energian strategiat - ja hän puolustaa mikro-verkkoon sen kyky olla "fractally erotettu tai integroidaan, tarvittaessa" - katso Amory Lovins "TED puhua 40-vuotisessa energian ja hänen Reinventing Tuli verkkosivuilla.

Jopa konservatiivinen inside-the-kehätie aivoriihi Brookings Institution on nähnyt käsiala seinälle. Se isännöi helmikuussa 4, Washington, DC konferenssin "The Future of Electric Utilities." Ohjelman kuvaus kuuluu osittain:

Nykyisten apuohjelma liiketoimintamalli on uhattuna maailmanlaajuisesti. Major transformatiivinen suuntaukset Yhdysvalloissa, Euroopassa, Australiassa ja muualla vaikuttavat suhde apuohjelmia ja asiakkaiden luo mahdollisuuksia monenlaisia ​​uusia, ei-apuohjelma pelaajia. Jotkut kutsuvat tätä "välikäsien" tai "reuna valtaa", jossa palvelut kuten tietojen analytiikan, hajautetun sähköntuotannon, varastointi, kysyntä vastaus, energiatehokkuus ja rahoitus ovat ei-apuohjelma yhteisöihin arvoketjussa polvesta asiakkaan loppukäytön. Miten apuohjelmat reagoivat ja mitä tulevaisuus hyödyllisyys liiketoimintamalleja voi syntyä?

AC / DC
Toinen osa energialähteiden siirtyminen voi olla siirtyminen vaihtovirta (AC) tasavirta (DC), joka on mitä energialähteitä kuten aurinko PV ja pienen mittakaavan tuuli- tuottaa ja mitä elektronisia laitteita, kuten tietokoneita käyttävät. Uusia strategioita ja teknologioita varastointia ja lähetystä voittaa edellisen Taloudellis- ja turvallisuuteen perustuvat resistenttejä DC-pohjainen järjestelmä . Se olisi hyvä uutinen kasvava määrä ihmisiä tulossa elektro-herkkä, sillä se on konversio AC-DC kautta taajuusmuuttajien ja kytkentäteholähteen (SMPS), joka tuottaa paljon sähkömagneettista saastetta, josta he kärsivät. Vai ei olemme tietoisia haittavaikutuksia, kaikille ihmisille ja muut biologiset järjestelmät vaikuttavat ihmisen tekemät sähkömagneettisen ja radiotaajuisen pilaantumista.

Mitä todella viisas Grid näyttää?
Hajautettu sähköntuotanto mikro-verkkoihin

Todella viisas verkkoon perustuisi uusia teknologioita, suunnitelmasta ja ympäristöarvojen ja poistaa riskejä, heikkouksia ja tehottomuus vanha, vanhentunut sääntely- ja liiketoimintamalleja.

Mutta juurtunut, Jurassic monopoli Ious vastustaa sitä ilmeisistä eksistentiaalinen syistä; eli niiden liiketoimintamalli ja niiden perusominaisuudet voitontavoittelua strategian paahtoleipää.

Silti on toivoa. Kuten Jim Turner asian ilmaisee, "auto, henkilökohtainen tietokone ja matkapuhelin kaikki valta yksilöiden ja loi valtavan tuottoisa markkinoilla. In-home (ja auton) hajallaan energian vallankumous --from aurinkoenergiaprojekteihin, pienimuotoinen tuuli- ja vesivoima ja rajaton säilyttäminen - tarjoaa henkilökohtaista voimaantumista kuluttajille ja jättimäinen taloudellisia mahdollisuuksia yrittäjille ja yritysten innovaattoreita. "

Duncan Campbell, myös Panelistina sanoo keulakaareen jotta Schoechle valkoisen kirjan, "Lopussa tai päivän alussa, mitä se tulee alas on yksinkertaisesti tämä: Voidakseen vahvistaa runsas ja vieraanvarainen maailman itsellemme ja kestävä ja valtuuttamisesta tulevaisuus kaikille sukupolville, emme voi ja ei tarvitse odottaa meidän virallisesti valittujen poliitikkojen löytää oikea energiapolitiikka. On aika meidän jokaisen seisomaan kotimme, perheemme ja planeettamme ja tekemään lopun nousun ympärillä ei ole arkaainen keskitetty grid politiikan
ja disempowering tunkeutuminen drone-in-the-home älykäs mittari. "


Nämä ovat joitakin näkökohtia, joita tutkitaan tärkeitä tulossa olevaa ohjelmaa High (?) Tie True Smart Grid San Franciscon Commonwealth Club 28. tammikuuta esittämä National Institute for Science, Law ja Public Policy . Instituutti julkaisi äskettäin maamerkki raportin " saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid "kirjoittanut energia-asiantuntija tohtori Timothy Schoechle.

Tässä on esikatselu painos tulevista radiohaastattelun Timothy Schoechle ja Peter Asmus, joka tulee ilmaa ma 27 tammikuu klo kolmetoista on KWMR-FM: n Post-Carbon Radio. [vain ääni]

Tässä ohjelmassa info. Rekisteröidy tästä.

Korkea (?) Tie True Smart Grid
Tue, 28 tammikuu 2014 - 11:30

Timothy Schoechle, Ph.D., Kirjailija, "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaissut National Institute for Science, Law ja Public Policy, Washington, DC
James S. Turner, herra, Principal, Swankin & Turner; Hallituksen puheenjohtaja, Kansalaisten terveys; Co-perustaja, Voice HOPE, parantajat maaplaneetan; Puheenjohtaja, National Institute for Science, Law and Public Policy
Karl Maret, MD, M. Eng. Presidentti, Dove Health Alliance
Duncan A. Campbell, herra, Colorado radiojuontaja
Camilla Rees, MBA, perustaja, Sähkömagneettinen Health.org ja Campaign for Radiation Free Schools - Moderaattori

Miljardeja dollareita fiksu hyödyllisyys mittareita asennetaan ympäri Amerikkaa, jotka eivät pysty integroida, tai mahdollistavat, älykäs sähköverkko tulevaisuuden mikä Yhdysvaltain energia kestävyys riippuu mukaan maamerkki raportin "saavat älykkäämpiä Tietoja Smart Grid" julkaistiin National Institute for Science, Law ja Public Policy. Mittari verkko on kutsuttu valtava tuhlausta veronmaksajien ja veronmaksaja dollareita kriitikot, jotka väittävät, että uudet mittarit ja verkot eivät energiatehokkuuden parantamiseksi, parantaa energian hallinta, auttaa tasapainon kysynnän ja tarjonnan, tai helpotetaan uusiutuvista lähteistä. Paneeli selventää teknisiä väärinkäsityksiä älykkäät mittarit, linnoittautuneet taloudellisten mallien estää apuohjelmat täysin käsittää uusiutuvaa energiaa, ja miten kasvava fiksu mittari kapina voi Herald muutos poliittisessa taloudessa energiaa. Panelistit kuvaamaan mitä he uskovat se ottaa luoda luotettava, turvallinen, kestävä sähköverkko, jossa planeettamme etu mielessään, ja miten puhtaan energian talouteen voidaan nopeasti jäljittää kautta innovatiivisen yhteistyönä rahoitusjärjestely yksityisen ja julkisen aloilla.

MLF: Terveys & Lääketiede / Ympäristö ja luonnonvarat / Business & Johtajuus
Sijainti: SF Club Office
Aika: 11:30 lounas 12-3 pm-ohjelma
Kustannukset: 32 dollaria ei-jäsenille, 20 dollaria jäsentä, 10 dollaria oppilaat (voimassa ID)
Ohjelma Järjestäjä: Bill Grant
- Katso lisää

Media Advisory

Commonwealth Club of CA, San Francisco:

"High Road on True Smart Grid"

Tiistai, 28 tammikuu 12: 00-3: keskipäivä

Washington, DC, 16. tammikuuta 2014. monialaista asiantuntijaraati sähkön ja talous energia johtama National Institute for Science, Law & Public Policy (NISLAPP) aikoo esittää Commonwealth Club of CA San Franciscossa tiistaina 28 tammikuu 12-3 pm Ohjelma sisältää Timothy Schoechle, FT, vanhempi tutkija klo NISLAPP ja kirjailija maamerkki valkoinen paperi, Getting SmarterAbout Smart Grid. On ilmainen kevyt lounas klo 11:30 Liput: 32 dollaria ei-jäsenille, 20 dollaria jäsentä, 10 dollaria opiskelijaa (kanssa voimassa ID).

Paneeli käsittelee harhaluuloja esillä lähestymistapa sähkön
ja -jakelu Yhdysvalloissa, mukaan lukien arvo "älykkäitä mittareita", ja pakottavaa tarvetta Yhdysvaltain ennakoivasti hyödyntää ääretön uusiutuvan energian runsaus.

Yleisö oppii:

Miten liittovaltion, valtion ja paikallishallinnon, ja ympäristöjärjestöt, ovat erehtyä väitetty eduista "älykkäitä" metriä.
Kuinka "fiksu" mittari investointeihin käyttämällä miljardeja ärsyke rahoitusta, eivät hyödy ratepayers tai tukea talouskasvua, mutta taloudellisesti pönkittää kestämätöntä sijoittajaomisteinen-apuohjelmat (ious), kun taas lykkää investointeja viisas, todella "älykkäitä" teknisiä ratkaisuja ja väistämätön siirtyminen hajautettuun ja demokratisoida sähköjärjestelmän.
Miten eturistiriitoja velkakirja monopoli apuohjelma liiketoimintamalli estävät meitä siirtymässä uusiutuvan energian talouteen.

Miksi hyödyllisyys teollisuuden kipeästi työntämistä vastaan ​​aurinkoenergiaprojekteihin ja net mittaus.

Miksi oikeus "opt out" "älykkäitä" metrin ei ratkaise painamalla liittyvistä riskeistä ja taloudellisia ongelmia, eivätkä hyödyntämällä enemmän fossiilisia polttoaineita, ja miksi opt-out voi pahentaa tilannetta.

Miten "älykkäiden mittareiden" voi olla valvonnan "drone" kotona.

Miksi Yhdysvaltojen poliittisten todisteita puute perustiedot liittyviä ongelmia tulevaisuuden energian ja sähkön.

Miten voimme luoda aidosti "WISE" hajautetun sähköverkkoon ilman yksityisyyttä, turvallisuutta, luotettavuutta, kansanterveydellisiä ja taloudellisia riskejä nykyiseen lähestymistapaan?

Miksi paikallisyhteisöjen täytyy vallata energiansa tulevaisuudessa, kuten nyt Boulder, CO.

Panelistit asetella jatkotoimet Yhdysvaltojen on otettava saavuttaa puhtaan energian runsaus-tähden meidän taskukirjoja, kestävä energiaomavaraisuus, maailmanlaajuista taloudellista kilpailukykyä, luonnonvarojen säästäminen, tehostettu kansallinen turvallisuus sekä estää uhkaava uhka elämälle Maan ihmisen aiheuttama ilmaston lämpeneminen.

Ohjelma ja vuoropuhelu yleisön kanssa jälkeenpäin tutkia keskeisiä rooleja yhteisöt ja kansalaiset voivat pelata kautta poliittista tahtoa, ja myös transpartisan yhteistyötä, ajo kiireellisesti muutoksen tällä alalla.

Tohtori Timothy Schoechle on harjoittanut kehittämiseen sähkölaitoksen metriä, kodin automaatiojärjestelmät, yhdyskäytäviä, ja energian hallintajärjestelmät yli 25 vuotta ja istuu useiden kansainvälisten standardien asettaminen komiteoiden liittyvät älykkäiden verkkojen ja asuntojen ja muiden rakennusten automaatiojärjestelmät.

Schoechle, Getting älykkäämpiä Tietoja Smart Grid, on nimeltään älymittareihin kaulitaan ympäri Yhdysvaltoja "Canard-tarina tai huijaus perustuu harhaanjohtava väitteet energian etuja ..."

Toiset 28 tammikuu Commonwealth Club paneelin moderaattorina Camilla Rees, MBA, kuuluvat insinööri ja lääkäri, Karl Maret, MD, Aptos, CA; uutta energiaa visionääri, ja radiojuontaja, Duncan Campbell, Esq. Boulder, CO, kirjailija valkoinen paperi "Uusi energia New World"; ja asianajaja Jim Turner, Esq partneri Swankin & Turner kaupungista Washington, DC, mukana kirjoittamassa "Kansan ääni: Transpartisan välttämätöntä American Life" ja puheenjohtaja National Institute for Science, Law & Public Policy.

Lisätietoja ja Bios:

http://www.gettingsmarteraboutthesmartgrid.org/the_high_road_to_a_true_smart_grid

Rekisteröityminen:
Commonwealth Club of California
595 Market Street, 2. kerros
San Francisco, CA 94105

http://www.commonwealthclub.org/node/67617

415-597-6700

Saat Panelisti Haastattelut:
Emily Roberson
Emily@GettingSmarterAbouttheSmartGrid.org
610-707-1602

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Yhdysvaltain Merimiehet radioaktiivisista USS Ronald Reagan Sue TEPCO - Päivitetty

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Paikallinen asukas kysyy: "Mikä on tämä laiva tekee istuu San Diego? Onko kellään säteilyn lukemia tämä laiva? "Hyvä kysymys.

Lue Harvey Wasserman n 12 tammikuu 2014 Päivitetty tämä kehittää tarina: Toll Yhdysvaltain merimiehet tuhoutunut Fukushima Säteily edelleen kiivetä

Rekisteröidy tuki vetoomus: HALUAMME OIKEUDEN Fukushiman SÄTEILYTETTYJEN pelastustyöntekijät USS Ronald Reagan & MUUT

San Diego: n radioaktiivisen ydinkäyttöisistä SuperCarrier
On helppo nähdä mitään highrise hotelli trendikkäällä downtown San Diego. Siellä se on, ankkuroitu lahden sen kotisatama on Coronado Island. USS Ronald Reagan on Nimitz-luokan ydinkäyttöinen niin sanottu "Super (ilma) operaattorin" että purjehti pilvi tappavia radioaktiivisia päästöjä spewing maanjäristys / tsunami, triple sulaa alas, usean räjähdys Fukushiman ydinvoimalan tarjota helpotusta tuhosi Japanin väestö maaliskuussa 2011, väitetään ilman komentajat ovat tietoisia tärkeimmistä säteilyvaaran sen miehistön jäsentä. Nyt se on pysyvästi radioaktiivista ja - niin maksu asianajajia, jotka edustavat vähintään 51 USS Reagan merimiehet ja merijalkaväen - monia altistuville sen aluksen yhtiön ja niihin liittyvien sotilas- ja urakoitsijan henkilöstö.

Yhtenä raivoissaan lukija kommentteja,

"Miksi tätä ei tehty kansallisten otsikoihin ??? Aircraft Carrier Ronald Reagan on ydinkäyttöinen. Säteilyn mittauslaitteet ei poimi tästä ?? Miksi nämä merimiehet ja merijalkaväki potilastiedot poistettu pysyvästi seuranta? Criminal vaikutuksia yllin kyllin. "

[ Lisää ]

Kuka vastuullinen?
Asianajotoimisto kasvava luettelo värvätty kantajat, jotka kärsivät lisääntyvät vakavia terveysvaikutuksia seurauksena niiden radioaktiivisen laskeuman altistus Yhdysvaltain laivaston Fukushima avustustyöhön, sanovat lopullinen vastuu on TEPCO, ydinvoimayhtiö. He veloittaa TEPCO virkamiehiä pidätetty tarkat ja ajantasaiset radioaktiivisia päästöjä koskevat tiedot sekä Japanin hallituksen ja Yhdysvaltain sotilasjohdon. Tämä on myös maksullinen entinen Japanin pääministeri Naoto Kan (DPJ), joka on edelleen syyttää monet Japanissa huonoja kriittisiä valintoja välittömiä tuntia. Kan on todennut viime julkisia esityksiä, jotka hän uskoo annettiin virheellisiä tietoja downplaying vakavuuden todellinen tilanne TEPCO kuin hän ja hänen henkilökuntansa kamppaillut tekemään vastuullisia päätöksiä aikana kaoottinen alkuvaiheessa vielä kesken Fukushiman ydinonnettomuuden.

Komento päätökset ovat vain niin hyvä kuin tarkkuus saapuvan tietoja, joihin ne perustuvat, väittää Cabral Bonner, asianajaja sotilaallisen kantajien valituksen kuullut kaupungin San Diego Edward J. Schwartz oikeustalo tuomari Janis L. Sammartino, Mar . 19, 2013. "Oliko TEPCO tarjoavat jopa oman valtion asianmukaista tietoa? Ei siis voi olettaa, että päätökset, jotka ovat menossa tehdä miesten ja naisten ohjailla on vain niin hyvä kuin tietoa he varustettu. "

Yhteistyö Counsel Attornys Charles Bonner (l) ja Paul Garner (r) kanssa Yhdysvaltain laivaston asiakkaan Lindsay Cooper (c) ulkopuolella San Diego oikeustalo, 19 marraskuu 2013 - EON kuva

Yhteistyö Counsel Paul Garner huomauttaa, että niin sanottu Ferris Oppi kielletään enlistees päässä haastaa armeijan vammoista linja tullia. Mutta tässä tapauksessa, Garner sanoo, vaikka he voisivat haastaa armeijan, he eivät, koska Vika on TEPCO. "Sotilaallinen ei vastaa uhriksi joutumisen näiden ihmisten" Garner sanoo. "Se Tokyo Electric Power Company ihmisiä."

"Olemme haastaneet tämän ulkomainen yhtiö, koska he tekevät liiketoimintaa Amerikassa", sanovat Co-Counsel Charles Bonner. "Heidän toiseksi suurin toimisto Tokion ulkopuolella on Washington DC. Tämä ulkomainen yhteisö aiheutti vahinkoa Amerikan pelastajia, ja he tekivät sen tavalla, joka aiheuttaa toimivaltaa täällä tässä maassa. "

"Ironista pois kaiken tämän", sanoo asianajaja Garner, "on, että Tokyo Electric Power Company saa rahaa infusoidun sitä Japanin hallitus. Japanin hallitus on merkittävä omistaja tämän ulkomainen yhteisö. Ja TEPCO oli suurin tuotto bailout rahaa, että he saivat historiansa ... lisää rahaa viimeisellä neljänneksellä kuin he koskaan tehty ennen. "

"Aluksi halusimme tuoda syyttää komentajia aluksen", sanoo Lindsay Cooper, nuori äiti, joka vietti päivää kannella altistuneet säteilylle, koska hän kontrolloi lasku ja nousut helikoptereita toimittaa avustustarvikkeita, ja on nyt kokemassa vakavia kielteisiä terveysvaikutuksia. "Mutta me olimme täysin tietämättömiä siitä, että he eivät tiedä myöskään, että olimme kirjaimellisesti käynnissä elämäämme tästä säteilystä."

Saat valaiseva historiallinen katsomaan Yhdysvaltojen armeijan kirjaa altistaa sen henkilöstön ydinsäteilynkestävät, katso:
Koe-eläimet - (Miksi Atomic Eläinlääkärit Nix Nukes)
Dokumentti Michael Porter
Ladataan EON: n YouTube-kanava helmi 24, 2009 Eläimet on ollut 6587 näkymät mennessä enemmän käyntejä viime päivinä.

EON is proud to host-post another important documentary by the Academy Award-winning team Vivienne Verdon-Roe and Michael Porter. Their 1994 expose' tells the currently relevant story of the US soldiers and sailors who were used as EXPERIMENTAL ANIMALS in America's quest for nuclear dominance…and were then denied health care. A major voice in the film – directed and edited by Porter, produced and narrated by Verdon-Roe – is former Navy seaman Anthony Guarisco, founder of the INTERNATIONAL ALLIANCE OF ATOMIC VETERANS, c/o Vincent L. Guarisco, 5312 Covina Rd., Bullhead, AZ. 86426
To contact the filmmakers: ViviVR@aol.com
For updates on Anthony and his wife Mary, here are two recent articles by their son, journalist Vincent Guarisco
Never Forget The Lessons Of Yesterday For The Sake Of Tomorrow
By Vincent Guarisco
http://www.countercurrents.org/guaris…
—————-
Honoring Two Activist Parents
By Vincent L. Guarisco
http://www.consortiumnews.com/2008/03…
Contact:
vincespainting1@hotmail.com

Arinie Gundersen's report The Atomic Sailors

For other coverage of this story see here and here and here.

Fox News has this to say:

===========


Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
2 Comments Posted in Uncategorized | 2 Comments

EON tuo valoa Dark Times

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon


Rakkaat ystävät,
2013 has seen the shutdown of San Onofre nuclear power plant, the growth of citizen's networks responding to the on-going Fukushima radioactive fallout, and mounting public awareness of the risks posed to human health posed by electro-magnetic radiation from cell phones, wireless 'smart' meters and other devices. EON has been actively engaged with all these events and more.

This has been an intense and productive year as the EON Team has expanded to include video producers Morgan Peterson and Laurent Malaquais in Los Angeles and social media consultant Caroline Kittrell in Chico.
While we have focused on nuclear and electromagnetic radiation issues, we have also continued to cover election protection, GMOs, evolutionary biology and international trade agreements.

120 videoraportteja ja 50 blogit olemme kirjoittaneet tähän mennessä tänä vuonna näyttää erilaisia ​​kysymyksiä katamme. Our YouTube channel now has 2,635 subscribers with views of over 1.5 million and our roster of FaceBook and EonNewsNet Twitter followers have increased significantly.

Please consider contributing whatever donation you can afford. We need your support to continue our work, and every amount is helpful. EON is a 501-c-3 organization and contributions are tax-deductible.


Southern Calfornia nuke free activists and organizers celebrate outside the San Onofre nuclear power plant's gate SoCal Edison's decision to permanently decommission the two remaining faulty reactor units.

SHUTDOWN! One down, one to go in California
When we began 2013, we had no idea we would be blessed in June with the permanent closing of San Onofre nuclear reactors!

Hard work by residents, organizations and groups, together with the legal challenges by FOE and the support of Senators Boxer and Markey, combined with failing steam generators and cheap gas prices to force Southern California Edison to shut down their last two reactors.


Devra Davis, PhD, founder of Environmental Health Trust, author and lecturer, revealing important new information about cell phones and sperm damage, cell phones in bras leading to breast cancer and most shocking of all, digital dementia in children (verified by MRI) caused by overuse of digital technologies, officially diagnosed in South Korea. View video here.

Please donate whatever is possible for you to help us continue our unique work! Help us continue to help others!


We wish you a Bright Solstice and Happy Holidays,

Jim, Mary Beth, Rachel and the rest of the EON team

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 1 Comment

Asiantuntijat Kännykkä Riskit - Preview

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Dr. Devra Davis introduces a program on cell phone risks - EON photo

This is a preview of a forthcoming series of presentations at San Francisco's prestigious Commonweath Club of California in which Dr. Devra Davis, Founder of Environmental Health Trust , and her medical colleagues show why cell phones and other wireless devices pose serious health risks to you, your ovaries, your sperm, your breasts, your brain and your babies – and suggest science-based precautionary public policy alternatives. Soon to be an informative video series. Stay tuned…. For more EHTrust.org

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Fairfax, CA-Fukushima Connection

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

The Fairfax, CA City Council Members listen to public comment on their ground-breaking Fukushima resolution, which they later passed unimously.

“If you don't like the news, go out and make some of your own.” Scoop Nisker

Local City Council Demands Planetarian Response

[scroll down for video report]

“Urgent international rescue” Needed
Consistent with its ground-breaking leadership role pioneering local official resistance to unregulated cell tower proliferation, GMO foods, and 'smart' meter deployment, the Fairfax, CA City Council , on Dec. 4, 2013, became one of the first municipal jurisdictions to unanimously approve a measure advocating for 1) an independent expert panel to be formed by the UN General Assembly for transparent international involvement in mitigating the on-going Fukushima nuclear disaster and 2) asking for government monitoring of seafood for radioactivity from Fukushima pollution.

[ Media coverage:
Radioactive Fukushima Water Headed for US West Coast
As nuclear industry and allies in government play down risk, scientists warn there is no such thing as safe radiation

California town passes Fukushima resolution: “Urgent international rescue” needed at site — “Poses health and safety concerns to America's West Coast” — “Much greater contamination is likely”

Fairfax Resolution text ]

Gov. Agencies Asleep on the Job
Resolution co-author, Council Member Larry Bragman, reported that his attempts to contact local disaster preparedness officials resulted in “a resounding nothing.” Agreeing with a comment from the audience that citizen-based Fukushima fallout monitoring efforts are way ahead of official responses, Bragman said, “The government is not doing its job.”

The Fairfax resolution [PDF here] is an example of a beginning movement on the part of city and county councils to take the lead in developing model legislation demanding transparent, independent monitoring of the on-going contamination of air, ocean and food by the continuing Fukushima nuclear disaster, as well as international efforts to support Japan in dealing with what is increasingly seen as a planetary emergency. [ See draft Berkeley, CA City Council Resolution here. ]

Despite well-funded nuclear industry PR claims of a coming 'global nuclear renaissance,' both public and expert growing opinion suggest that Fukushima marks the beginning of the end of the heavily-subsidized, and essentially ecocidal and un-democratic nuclear industry.

International investor reluctance to assume the financial risk of further nuclear power expansion in the face of what energy pundit Amory Lovins has termed “a terminal overdose of market forces,” is strikingly reflected in the recent statement by the head of the World Bank. '“We don't do nuclear energy,” said World Bank president Jim Yong Kim as he and UN leader Ban Ki-moon outlined efforts to make sure all people have access to electricity by 2030.' [Read more here . ]

As the Fukushima fallout continues with no end in sight, other radioactivity monitoring needs are for all food and supplements as well as for ocean and air monitoring since the Fukushima Dai-ichi melt-downs are emitting thousands of billions of becquerels per day into the air and ocean.

The radioactivity after the initial meltdowns and explosions of March 2011 reached the west coast of North America within four days. According to many computer modelings by ocean scientists from the US, Germany and Japan, radioactivity released into the ocean will be arriving in a surface plume and in currents along the coast of North America beginning likely in early 2014. This radioactivity will combine with the fog and become rain and will move across the land.

Through bio-accumulation and bio-magnefication, (rain on grass, cows eat grass, milk can become radioactive or small fish eating plankton, larger fish eat the smaller, etc) the radioactive particles released, such as Cesium 134 and Cesium 137, Plutonium and Strontium 90, will enter the food chain and can be ingested.

Additional resources:
HEALTH RISKS FROM EXPOSURE TO LOW LEVELS OF IONIZING RADIATION
BEIR VII PHASE 2

Fukushima – The fate of contaminated waters
Read the full story at environmentalresearchweb:

http://environmentalresearchweb.org/cws/article/news/50176

Radiation On West Coast of North America Could End Up Being 10 Times HIGHER than in Japan

NYT Editorial
Japan's Illiberal Secrecy Law

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Posted in Uncategorized | 5 Comments

Fukushima is Here. Now What?

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

A Town Hall Forum
Held at The Berkeley Fellowship of Unitarian Universalists (BFUU.org), Berkeley, CA Oct. 17, 2013

Co-Sponsors:
Berkeley Fellowship of Unitarian Univeralists
FukushimaResponse.org
No Nukes Action Committee
Codepink
EON – the Ecological Options Network

Presentations:
Facing Fukushima Facts – Mary Beth Brangan

Solidarity & Empowerment – Nick Thabit & Holly Harwood

International Solidarity & Links – Steve Zeltzer

Suppression of Nuclear Protest in Japan – Prof. Masaki Shimoji

Responding to Fukushima – John Bertucci

Refuse to Loose – Vic Sadot

Making Visions Happen – Cynthia Papermaster, Brad Newsham

Nuclear Consciousness Raising – Dr. Carol Wolman

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti

Vastaaminen Fukushima riskit - Pacifica Radio

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon

Your Own Health & Fitness
Layna Berman in conversation with EON's Mary Beth Brangan & James Heddle
Broadcast 1 pm – 2 pm PST, Nov. 12, 2013, KPFA Radio http://www.kpfa.org on Pacifica Radio
Archived here:
http://www.kpfa.org/archive/id/97068

As of this airing, Fukushima oceanic contamination continues & may be perpetual. There are 300 tons of radioactive water per day pouring into the Pacific. The plant still emits 10 million becquerels per hour into the atmosphere.

Michio Aoyama, a senior researcher of marine chemistry at the Japan Meteorological Agency's Meteorological Research Institute, estimates that 30 billion becquerels of radioactive cesium and another 30 billion becquerels of radioactive strontium continue to leak into the outer ocean every day.
Radioactive ocean dispersal travels both on the surface and on sub-surface currents. The radioactive plume will eventually disperse throughout entire ocean system, with heaviest concentration on West Coast.

There is a massive cover-up by TEPCO, Japanese & US governments, the global nuclear industry & compliant establishment media. Tokyo Electric Power Company (TEPCO) has no incentive for adequate management of the crisis.
The incompetent TEPCO plans to begin removal of volatile fuel rods from damaged and teetering pool in November – 'most dangerous engineering project in history.'
There are increasing calls for international effort of expert oversight and intervention. Independent fallout monitoring is imperative.

Layna and her guests, discuss the situation and what can be done to monitor the radiation and mitigate its impact on public health.

For more information…

EON sites:
EON's YouTube Channel
eon3EMFblog.net
PlanetarianPerspectives.net
On FaceBook – EON-Ecological Options Network
On Twitter EonNewsNet

Information, Networking & Organizing

Fukushima Response Campaign on FaceBook
FukushimaResponse.org – Mobilizing a global effort to fix the escalating nuclear catastrophe in Japan
Fukushima Fallout Awareness Network
Pacific Awareness Group – Vancouver Nuclear Preparedness - 15 Steps to Nuclear Preparedness
Green Action Japan - Working for a Nuclear Free Japan

Nuclear Guardianship Project – Joanna Macy – Three Dimensions of the Great Turning

NukeFree petition – Please sign this petition – only takes a few sec. And pass it on. Kiitos!

Citizen Monitoring – Networks & Tools
SafeCast
Safecast is a global sensor network for collecting and sharing radiation measurements to empower people with data about their environments.

Radiation Watch
Radiation Watch is a group to learn about geigers, to post geiger readings, to educate yourself on the units of measurement on geigers.

Nuclear emergency Tracking Center
– Mission is provide free radiation monitoring information from private and government sites to the public.
International Radiation Monitoring Stations – Australia
NOTE: A lot of evidence points to Government run monitoring systems in Japan, USA and Europe being manipulated to protect the Nuclear industry. High detections are explained away by equipment malfunctions, or they just turn the monitoring equipment off during an event.

Environmental Radiation Data Report No 150 – PDF

Greg's Lab – California radioactivity monitoring map

International MedCom, Inc. – Radiation measuring instruments for citizens & professionals

Nuke News sources:
NukeFree.org – Harvey Wasserman, Editor
BeyondNuclear.org – Paul Gunter says “We are all downwind”

Nuclear Information and Resource Service – NIRS

Fairewinds Energy Education Fairewinds.org – Arnie Gundersen
FukushimaFacts.com – Christina Consolo
Fukushima-Diary.com – Insider information about Japan
ENEnews.org
Enformable Nuclear News
EnviroReporter -Radiation Food Lab

Can Vitamins or Herbs Help Protect Us from Radiation?


What You Should Be Doing Now to Protect Yourself from Nuclear Radiation

===========
Jos pidät EON työtä, voit tukea sitä, mitä teidän talousarvion tasolla, täällä.

Facebook Viserrys Sähköposti Linkedin Digg Herkullinen Reddit Stumbleupon
Leave a comment Posted in Uncategorized | Jätä kommentti